PDA

View Full Version : Revista Presei / 20 mai

sport.ro
18th May 2008, 23:10
Steaua e gata sa isi vanda una dintre vedete pe un pret record pentru Romania - 5 milioane de euro! Nu e vorba nici de Dica si nici Goian - Golanski este omul cu care Steaua se poate imbogati....scrie site-ul Prosport!Campioana Portugaliei - FC Porto vrea sa puna mana pe polonezul de nationala - mai ales ca a ramas descoperita dupa ce l-a vandut pe fundasul dreapta Bosingwa la Chelsea pe 20 de milioane. Chiar daca Golanski e declarat netransferabil de Steaua, pretul de 5 milioane poate intoarce definitiv soarta acestei mutari soc. Golanski a fost adus in Ghencea pe doar un milion de euro. Cu banii pe Golanski - Steaua il poate cumpara definitiv pe Pepe Moreno de la Independiente! ilie spune pe site-ul Prosport ca transferul columbianului este aproape rezolvat.

sport.ro / 20 mai 2008

sport.ro
20th May 2008, 11:51
Lubos Michel, omul care va arbitra marea finala UEFA Champions League, dintre Manchester si Chelsea, are dor de Liga lui Mitica. Dupa ce a arbitrat un derby Rapid - Steaua, anul trecut, Michel spune ca ar vrea sa mai prinda un astfel de meci.

"O finala de Liga Campionilor arbitrezi o data in viata. Este o mare onoare dar si o mare responsabilitate, deoarece acest joc inseamna istorie. Foarte multa lume va urmari partida si, in cazul unor greseli, acestea vor fi amintite toata viata. Este o disputa intre cele mai bune echipe englezesti din acest moment, iar Premiership este cea mai puternica liga de fotbal din acest moment, conform clasamentelor FIFA si UEFA. Pe Giulesti, lumea aplauda brigada de arbitrii la fel ca si cum am fi fost fotbalisti. As reveni cu placere la un meci Rapid - Steaua, in cazul unei invitatii, bineinteles, in functie de timpul pe care o sa-l am, deoarece sunt foarte ocupat cu meciurile din Slovacia", spune Lubos Michel in Cancan.

sport.ro / 20 mai 2008

sport.ro
20th May 2008, 12:30
Profesorul Jackie Ionescu socheaza. Fostul antrenor al Timisoarei si consilier al patronului Marian Iancu spune ca meciul Stelei de la Cluj din sezonul trecut a fost trantit de ardeleni. Fotbalistii au avut chiar acordul conducerii, desi CFR-ul antrenat pe atunci de Bergodi era in lupta pentru Champions League chiar cu Steaua:

"De fapt, ei s-au autotrantit la meciul CFR - Steaua, cand Steaua a batut la Cluj! A fost un blat cu acordul conducerii clubului CFR. Anca si Jula nu au fost acuzati cu nimic si, dupa doua etape, au fost reprimiti in lot. Anca e si acum la CFR. S-a facut atata tam-tam pe acel meci fiindca blatul trebuia mascat! Cat despre povestea cu sacosele din ziua de azi, e simplu. In anii 80, existau echipe din provincie care nu veneau cu sacosele, ci cu zeci de camioane!

Blaturi sunt si la Mondiale. Tin minte Germania - Austria 1-0, in 1982, Argentina - Peru 6-0, în 1978. Blaturile nu provin din fotbal, ci din politica, din structura oamenilor. Suntem inconjurati de un fotbal mafiotic in toata Europa. Mai la vedere sau mai discret, peste tot se practica blatul", a declarat Jackie Ionescu pentru Evenimentul zilei.

sport.ro / 20 mai 2008

sport.ro
20th May 2008, 18:40
Gigi Becali a declarat ca CFR CLuj il vrea pe Dica. “Eu am fost contactat si impresarul lui mi-a zis ca il da pe Rada cu un milion la Poli Timisoara. Si am spus ca il dau. Clujul a spus ca il vrea pe Dica. Nu am nicio problema ca nu il dau la CFR, cu ambitii aiurea. Am zis trei milioane. De Goian, am spus patru milioane. Dar stiam ca nu ii vor lua", a spus Becali pentru Sport Total FM.

sport.ro / 20 mai 2008

Onlinesport.ro
20th May 2008, 19:10
Patronul Stelei, Gigi Becali, s-a prezentat, marti, la sediul LPF pentru a fi audiat de Comisia de Disciplina in cazul 'Valiza de la Cluj'.

Gigi Becali le-a aratat oficialilor FRF documente care atestau ca banii retinuti de DNA erau pentru un teren. "Audierea in ceea ce ma priveste a durat 5 minute. Am adus probe ca acei bani erau pentru un teren. Nu am promis nimanui bani, nu am dat bani la nimeni. Ce sa riste Steaua daca azi le-am pus pe masa celor din Comisie precontractul pentru acel teren de la Cluj. Aici am fost chemat pe linie sportiva, nu pe linie penala", a explicat Gigi Becali, care a promis ca se va distra cu procurorii DNA.

La sediul LPF au fost chemati si Teia Sponte, Gigel Coman, Toni Dobos si Dorin Goga. "Este vorba de o serie de audieri preliminare ce au loc in paralel cu cele efectuate de DNA. Dintr-un presedinte de club am ajuns cel mai rau criminal, iar bag de seama ca in Romania atunci cand joc corect ai probleme", a spus si presedintele clujenilor, Toni Dobos.

onlinesport.ro / 20 mai 2008

Onlinesport.ro
20th May 2008, 20:20
Mijlocasul argentinian Emiliano Armenteros nu ar refuza o oferta din partea Stelei in aceasta vara, dar a precizat ca oficialii din Ghencea trebuie sa se inteleaga mai intai cu cei de la Independiente.

"In principiu, eu trebuie sa ma intorc la Independiente, in Argentina. Stiu ca Steaua m-a dorit in iarna, dar deocamdata in Spania nu s-a terminat campionatul, mai sunt patru partide, si pentru moment nu stiu nimic. Stiu ca au fost interesati de mine iarna trecuta. Am urmarit campionatul Romaniei si stiu ca s-au clasat pe locul 2 si ca e o echipa mare, cea mai mare din Romania", a spus Armenteros pentru PrimaTV.

Mijlocasul argentinian a fost imprumutat timp de un an la echipa a doua a Sevilliei, insa andaluzii nu au dorit sa il pastreze, astfel ca Armenteros se va intoarce dupa terminarea campionatului in Argentina, dar sederea sa acolo ar putea fi una de scurta durata, deoarece Steaua doreste sa ofere 800 de mii de euro in schimbul sau.

onlinesport.ro / 20 mai 2008