View Full Version : Revista Presei / 15 mai
sport.ro
15th May 2008, 11:13
Suparat pe conducerea Stelei pe care a a acuzat-o de lipsa de cuvant si de onoare, Habibou a vorbit si despe colegii de la Steaua pe care nu era suparat. Capitanul Radoi este cel care l-a impresionat cel mai mult pe francez care il admira mult si pe columbianul Zapata. "E cel mai valoros portar pe care l-am vazut in viata mea", spune Habibouin ProSport.
"Pe Radoi, care este un mare fotbalist, si pe Zapata, care este cel mai valoros portar pe care l-am vazut in viata mea", a spus Habibou care isi cauta echipa cu care sa joace in Champions League.
sport.ro / 15 mai 2008
sport.ro
15th May 2008, 15:30
Rapidul poate intoarce pe dos planurile lui Gigi Becali. Rapidistii sunt gata sa mearga mai departe la Tribunalul de la Lausanne pentru decizia din cazut "bricheta". Cu toate ca pot influenta prezenta Stelei in grupele Champions League, rapidistii spun ca nu s-au gandit sa reclame si cazul valizei cu bani de la Cluj. "Nu ne intereseaza ce s-a intamplat la Steaua. Sunt probleme care tin de bucataria lor interna. Noi am hotarat sa mergem mai departe in cazul "Bricheta" si vom depune un memoriu la TAS," a declarat Constantin Toma pentru ProSport.
sport.ro / 15 mai 2008
sport.ro
15th May 2008, 16:00
Seful de la Cluj, Iuliu Muresan, anunta ofensiva in Liga 1 si spune ca este pe urmele unor jucatori de la Steaua, Rapid si Dinamo: "Vreau jucatori de la Steaua, Dinamo si Rapid. Depinde cum evolueaza negocierile. Sunt jucatori romani care au oricand usa deschisa la CFR Cluj. Imi doresc jucatori romani. Este foarte posibil ca cat de curand sa aducem si jucatori romani la CFR Cluj", a spus Muresan.
sport.ro / 15 mai 2008
sport.ro
15th May 2008, 16:00
\Clujul vrea revolutie in Liga 1 si anunta ca trebuie sa dispara toate "brichetele" si "sacosele" daca se doreste progres in fotbalul romanesc: "Daca scapam de oamenii care dauneaza fotbalului si daca nu o sa mai exista brichete si sacose. Doar asa o sa progresam. In alte cazuri nu. Trebuie sa scapam de astfel de fenomene si atunci o sa mai vorbim", a mai spus Paszkany
sport.ro / 15 mai 2008
sport.ro
15th May 2008, 17:10
Patronul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat ca nu va ceda niciun jucator la Steaua, adaugand ca Gigi Becali cumpara fotbalisti vasluieni "numai in timpul sezonului", scrie site-ul sportulromanesc.ro. "Nu are Becali bani sa cumpere de la Vaslui. Nu va primi niciodata un jucator de la echipa mea. Nu conteaza suma pe care o ofera, Becali nu cumpara jucatori de la noi! De fapt, gresesc, Gigi Becali cumpara jucatori de la Vaslui, dar numai in timpul sezonului!", a spus Porumboiu.
sport.ro / 15 mai 2008
sport.ro
15th May 2008, 17:50
Mijlocasul Robert Neagoe, transferat la Steaua, a fost intrebat de colegii sai de ce a mai venit la antrenamentul Daciei Mioveni. „Ma voi duce atunci cand incep pregatirile si ma vor chema. Pana atunci, am venit sa va dau invitatiile la nunta". "In 24 mai am nunta. Cununia va fi la Pitesti, la aceeasi biserica la care s-a cununat si Dani Coman. Doar locatia evenimentului va fi alta. Nasii sunt cel mai bun prieten al meu, Dragos Radu, si sotia lui. Pe sotia mea o cheama Ana Maria si ne cunoastem de vreo cinci ani. I-am invitat pe colegii de la Dacia si sper sa vina, pentru ca va fi o petrecere pe cinste", a spus Neagoe.
sport.ro / 15 mai 2008
sport.ro
Mijlocasul Robert Neagoe, transferat de la Dacia Mioveni la Steaua, a declarat ca nu se astepta sa ajunga in Ghencea. "Sincer, si pentru mine a fost o surpriza. Stiam ca am doua oferte de la echipe din prima liga, dar de Steaua, nu. Cum am aflat? Simplu, am fost sunat. Nu am stat pe ganduri, nu am pus intrebari, si nu am mai spus la nimeni. Am fost la domnul Becali si am semnat contractul. Nici negocieri n-au fost. Visul meu din copilarie de a juca la Steaua devenise realitate. Altceva nu mai conta. Astept sa fiu sunat si sa ma apuc de treaba. Acum mingea este la mine in teren, si numai de mine depinde daca voi fi sau nu titular", a spus Neagoe
sport.ro / 15 mai 2008
sport.ro
Presedintele Consiliului de Administratie de la Steaua, Valeriu Argaseala, a declarat ca Steaua mai vrea sa transfere un jucator. „Au venit patru jucatori, o sa vina si al cincilea, normal. Daca Dimitrov este un jucator de profilul Stelei? Daca l-a vazut Adrian Ilie, inseamna ca da. Daca mai trebuie sa ne intarim si in afara terenului? Da, trebuie sa mai intarim marketingul. Eu nu stiu despre ce jocuri e vorba", a spus Argaseala
sport.ro / 15 mai 2008
sport.ro
Presedintele Consiliului de Administratie de la Steaua, Valeriu Argaseala nu crede ca ierarhia stabilita in acest campionat va fi modicata la masa verde. "Sunt pure speculatii pe teme de regulament. In Comitetul Executiv trebuie sa se valideze rezultatele si clasamentul, apoi va fi trimis la UEFA. Trebuie sa se termine si Liga a II-a, si Liga a III-a, dupa care Comitetul Executiv va omologa rezultatele. Daca mi-e teama ca scandalul de la Cluj sa se propage la UEFA? S-a tot vorbit despre acest caz, asa ca UEFA este in tema. Ce sa se dovedeasca? Am fost la atatea consfatuiri UEFA, incat a intrebat foarte multe UEFA. Nu mi-e teama ca am putea pati ceva. Am adus documentatia, este in regula, numai ca in momentul in care trebuie aprobata, exista acest protocol, in care conducerea clubului discuta diverse probleme cu membrii Comisiei de licentiere. Nu e niciun fel de problema, toate cluburile vin sa sustina documentatia, se discuta si probleme de regulament, de Manual de licentiere, problemele cu care ne confruntam...", a Argaseala.
sport.ro / 15 mai 2008
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.