View Full Version : Robert Gabriel Neagoe
steauaclub.tk
14th May 2008, 16:34
FC Steaua a realizat un nou transfer, dupa ce a obtinut semnatura mijlocasului Robert Neagoe, care a activat sezonul trecut pentru Dacia Mioveni. Jucatorul argesean, care va implini 26 de ani pe data de 28 mai, va imbraca tricoul ros-albastru in urmatoarele trei sezoane, el semnand un contract valabil in perioada 2008-2011.
"Cand eram mic nu stiam ca voi ajunge la Steaua, dar stiu ca purtam un tricou cu numarul sapte, cel al lui Marius Lacatus. Nici nu visam acest lucru. Deocamdata nu pot spune prea multe despre transferul meu, ci doar ca sunt foarte fericit" - Robert Neagoe
#Alex
14th May 2008, 16:38
Remarcabil transfer reusit de buzau :mofo:
Guardian
14th May 2008, 16:38
Croitoru II.
El n-are nici o vina si sunt convins ca va da tot ce poate, numai ca traiesc cu impresia ca nu va fi de ajuns pentru o echipa care vrea sa se bata la titlu si sa intre in CL.
Multa bafta oricum
MickaelC
14th May 2008, 16:45
Eu nu cred ca m-as fi gandit niciodata la el, dar asa cum a ajuns Adrian Pit la Roma, la fel de bine poate sa vina si Neagoe la Steaua, sa faca pregatirea cu echipa, si daca nu e bun sa il dam pe undeva. Si Claudiu Ionescu la fel, la un moment dat ne trebuie si lot ceva mai numeros si oameni fara pretentii de titular pe banca. Sper sa vina si transferurile serioase.
cosminash_90
14th May 2008, 17:00
Gigi a dat 500.000 de E pe el , iar pe Cl.Ionescu 400.000 de E.
Cu sumele astea luam un jucator mai valoros decat cei doi , dar asta e , avem o minte luminata in fruntea clubului.
roby_stelist4ever
14th May 2008, 17:03
N'am nimic de obiectat la acest transfer,atata timp cat Neagoe ii va intrece pe Banel sau Romica.Bun venit,Robert:)
pau_gasol
14th May 2008, 17:08
Bine ai venit! Succes .....la Gloria Buzau
Marius_Black
14th May 2008, 17:09
Sa speram ca nu va ajunge la topicul ,,Cel mai slab transfer '' , bafta Robert la Steaua!! :)
Fishu'
14th May 2008, 17:28
Nimic decat mult noroc! N-am auzit de omu` asta ca sa comentez mai departe
JustMe
14th May 2008, 17:53
Gigi a dat 500.000 de E pe el , iar pe Cl.Ionescu 400.000 de E.
Cu sumele astea luam un jucator mai valoros decat cei doi , dar asta e , avem o minte luminata in fruntea clubului.
(sport.ro)
Becali:"Am dat 100.000 de euro ca sa il aduc pe Neagoe, baiatul a semnat deja pe 3 ani cu Steaua!"
deci nu 500k doar 100k.
Adrians
14th May 2008, 18:02
In primul rind ca pe Neagoe s-au dat numai 100.000 euro.In al doilea rind ca nimeni nu poate sa garanteze ca un transfer de milioane de euro este in mod obligatoriu si o reusita.Chiar pe acest forum erau ridicati in slavi jucatorii adusi in aceasta iarna de noi sau cei de la CFR Cluj ori Dinamo,transferuri care in cele din urma s-au dovedit in marea lor majoritate doar niste fisuri mai mari sau mai mici.Doar cei mai in virsta stiu ca marea Steaua din 86 a fost cladita astfel :
- Duckadam,Bumbescu,Barbulescu,Piturca - jucatori buni la echipele lor dar nu de Nationala.
Bumbescu jucase 1 sau 2 ani la Dinamo dupa care fusese transferat la FC Olt din lipsa de valoarea.
- Belodedici,Balint,Majearu si Lacatus erau doar citeva tinere sperante.
In concluzie,Romania este doar locul unde trag doar fotbalistii de valoare ajunsi spre sfirsitul carierei ( Mendoza sau Pepe Morenor ) sau cei tineri care s-ar putea sa insemne ceva la un moment dat ( Dayro,Habibou,Fabiani sau Semedo ).Restul se duc doar acolo unde sint bani f.multi si fotbal de calitate.Singura posibilitatea ca Steaua sau o echipa din Romania sa se descurce onorant in CL este ca echiap respectiva sa selecteze absolut tot ce este mai bun in materie de jucatori f.tineri,pe care sa-i creasca si apoi sa-i arunce trepta in lupta.Cred ca este tocmai cea ce incercam sa facem noi la nivel de juniori.Pina atunci,ne cirpim cu ce avem.
Bafta la Steaua..........II.
Marius_Black
14th May 2008, 18:06
Bafta la Steaua..........II.
aka Gloria Buzau , tare mi-e ca va fi un nou caz Gurita , face pregatirea cu Steaua apoi e trimis la Buzau ...
Dumitrescu.Daniel
14th May 2008, 18:07
Fata de ce avem noi la Steaua acum,l-am vazut la Dacia si m-a surprins in mod placut.
aheobarbos
14th May 2008, 18:09
Subscriu la punctul de vedere exprimat de Adrians. Lui Neagoe ii urez mult succes, iar celor care deja il ironizeaza, le sugerez sa-si aduca aminte ca Radoi a fost transferat la Steaua de la Extensiv Craiova, pe cand avea doar 19 ani, urmand sa ajunga capitanul echipei. Asa ca nu va exprimati pana nu vedeti ce poate...
Fata de ce avem noi la Steaua acum,l-am vazut la Dacia si m-a surprins in mod placut.
asa era si Croitoru...la Vaslui...bun si la Steaua.............:steagsimplu:
JustMe
14th May 2008, 18:10
Haideti sa nu vorbim pana nu il vedem cum joaca la Steaua. Eu zic ca nu e normal sa nu ii dam nici o sansa de la inceput.
bend_it_like_banel
14th May 2008, 18:13
Subscriu la punctul de vedere exprimat de Adrians. Lui Neagoe ii urez mult succes, iar celor care deja il ironizeaza, le sugerez sa-si aduca aminte ca Radoi a fost transferat la Steaua de la Extensiv Craiova, pe cand avea doar 19 ani, urmand sa ajunga capitanul echipei. Asa ca nu va exprimati pana nu vedeti ce poate...
asta nu are 19 ani! si petarde ca surdu, cristocea sau croitoru am tot transferat. e normal sa fie primit cu foooarte mare reticenta.
ps: "sansa" nu i-o dam noi. depinde de el sau de jiji daca va fi titular. pana la urma sunt unii care l-au injurat pe dica de cand a venit la steaua si altii care l-au pupat in c*r pe banel, deci nu vad ce relevanta are faptul ca forumul nu e de acord cu acest transfer.
aheobarbos
14th May 2008, 18:19
asta nu are 19 ani! si petarde ca surdu, cristocea sau croitoru am tot transferat. e normal sa fie primit cu foooarte mare reticenta.
Vezi tu...e o diferenta... Surdu, Cristocea, Croitoru erau cam vedete pe la cluburile de la care au fost adusi de Steaua. Robert Neagoe nu a iesit in evidenta ca fiind vedeta Daciei, dar probabil ca cineva l-a analizat si l-a recomandat ca fiind valoros. Pe de alta parte s-ar putea ca Robert sa fie moneda de schimb pentru rezultatul meciului Steaua - Dacia, din editia de campionat tocmai incheiata.
bend_it_like_banel
14th May 2008, 18:21
si care e "vedeta" de la mioveni? netoiu?
aheobarbos
14th May 2008, 18:24
si care e "vedeta" de la mioveni? netoiu?
Aham...:imported_icon_yes::imported_icon_cheer
#EffecT
14th May 2008, 18:28
In primul rind ca pe Neagoe s-au dat numai 100.000 euro.In al doilea rind ca nimeni nu poate sa garanteze ca un transfer de milioane de euro este in mod obligatoriu si o reusita.Chiar pe acest forum erau ridicati in slavi jucatorii adusi in aceasta iarna de noi sau cei de la CFR Cluj ori Dinamo,transferuri care in cele din urma s-au dovedit in marea lor majoritate doar niste fisuri mai mari sau mai mici.Doar cei mai in virsta stiu ca marea Steaua din 86 a fost cladita astfel :
- Duckadam,Bumbescu,Barbulescu,Piturca - jucatori buni la echipele lor dar nu de Nationala.
Bumbescu jucase 1 sau 2 ani la Dinamo dupa care fusese transferat la FC Olt din lipsa de valoarea.
In concluzie,Romania este doar locul unde trag doar fotbalistii de valoare ajunsi spre sfirsitul carierei ( Mendoza sau Pepe Morenor ) sau cei tineri care s-ar putea sa insemne ceva la un moment dat ( Dayro,Habibou,Fabiani sau Semedo ).Restul se duc doar acolo unde sint bani f.multi si fotbal de calitate.Singura posibilitatea ca Steaua sau o echipa din Romania sa se descurce onorant in CL este ca echiap respectiva sa selecteze absolut tot ce este mai bun in materie de jucatori f.tineri,pe care sa-i creasca si apoi sa-i arunce trepta in lupta.Cred ca este tocmai cea ce incercam sa facem noi la nivel de juniori.Pina atunci,ne cirpim cu ce avem.
Sincer, de cand Gigi e patron nu m-a mai interesat cati bani se cheltuiesc pe un transfer . Noi nu avem un buget stabilit ca echipele mari , mergem la mica ciupeala..e un fel de bisnita - cumpar ieftin si vand de doua ori mai scump=profit . Cam asta e regula in clipa de fata la Steaua
Cat priveste Steaua 86 - sa nu se confunde jucatori ca Belodedici,Balint,Majearu si Lacatus cu tinerele sperante din ziua de azi gen Torje , Herea sau B.Stancu . Erau de o mie de ori mai jucatori decat astia si e normal ca Steaua 86 a avut succes. Cand cel mai bun fundas central care a evoluat vreodata la Steaua(Belo) a ajuns langa Bumbescu, normal ca si ultimul s-a transformat in jucator de nationala. Cand Piti a format cuplu cu unu ca Laca si a avut parte de servanti de clasa , normal ca s-a transformat la randu-i in jucator de nationala . Fotbalul e un joc de echipa si Steaua mai presus de toate , evolua ca o echipa pe vremea aia
Nu zice nimeni sa tintim jucatori deja consacrati , nu suntem absurzi ! Da totusi , am pretentia ca jucatori de nivelul lui Zapata,Golanski , Emeghara , Dayro ne permitem . Iar Semedo nu e tanara speranta , are deja 28 de ani
Neagoe nu e transfer de Steaua . Are potential sa ajunga unu , da sa nu uitam ca noi tintim Liga Campionilor ,iar acolo nu ne permitem cu jumatati de masura
Taica Tereza
14th May 2008, 18:33
Bumbescu avea 2 titluri la activ cu Dinamo si Craiova si ajunsese la FC Olt pentru ca era aglomeratie mare in lotul Craiovei (internationali ca Stefanescu, Tilifoi, Negrila). Alecsandrescu il urmarise destul timp si dupa o ultima discutie cu Piturca (care il cunostea f bine, fiind colegi de echipa si de camera la Craiova si Fc Olt) l-a adus in Ghencea.
Duckadam era de Nationala, deja debutase acolo sub bagheta lui Lucescu.
Cat despre tineri, venisera la recomandarea lui Costica Toma, un mare descoperitor de talente, antrenor la Luceafarul. Aveau destule selectii pe la toate loturile de juniori.
Pepe e destul de departe de finalul carierei la 26 de ani, iar Semedo are 29 si nu prea imi mai pare un tanar promitator.
In rest, de acord cu tine.
On topic: Bafta Neagoe! dar sincer cred ca va ajunge, ca si Ionescu, la Buzau.
aheobarbos
14th May 2008, 18:39
Bumbescu avea 2 titluri la activ cu Dinamo si Craiova si ajunsese la FC Olt pentru ca era aglomeratie mare in lotul Craiovei (internationali ca Stefanescu, Tilifoi, Negrila). Alecsandrescu il urmarise destul timp si dupa o ultima discutie cu Piturca (care il cunostea f bine, fiind colegi de echipa si de camera la Craiova si Fc Olt) l-a adus in Ghencea.
Duckadam era de Nationala, deja debutase acolo sub bagheta lui Lucescu.
Cat despre tineri, venisera la recomandarea lui Costica Toma, un mare descoperitor de talente, antrenor la Luceafarul. Aveau destule selectii pe la toate loturile de juniori.
Pepe e destul de departe de finalul carierei la 26 de ani, iar Semedo are 29 si nu prea imi mai pare un tanar promitator.
In rest, de acord cu tine.
On topic: Bafta Neagoe! dar sincer cred ca va ajunge, ca si Ionescu, la Buzau.
Deci, o eventuala reconstructie trebuie sa se bazeze pe un nucleu de jucatori valorosi, pe care sa se plieze jucatori tineri, prezenti in loturile nationale de juniori, cum ar fi Szekely, Stancu, Deac, Tudose, Ninu etc...
Taica Tereza
14th May 2008, 19:08
Deci, o eventuala reconstructie trebuie sa se bazeze pe un nucleu de jucatori valorosi, pe care sa se plieze jucatori tineri, prezenti in loturile nationale de juniori, cum ar fi Szekely, Stancu, Deac, Tudose, Ninu etc...
Corect. Si legat de asta, Nationala noastra U-21 a jucat un amical impotriva reprezentativei Portugaliei, scor final 1-1. Golul nostru a fost marcat de Stancu. Emil Săndoi a început cu Pantilimon – Ninu, Tudose, Mardare, Sepsi – Chiacu, Ropotan, Cr. Tănase, Torje – B. Stancu, Cigan. Pentru români au mai evoluat: Homei, Luchin, Bicfalvi, Ochiroșii, Gîngioveanu, Sburlea şi Fl. Pătraşcu.
Din lotul asta ar mai fi buni Mardare, Luchin, Gingioveanu, Sburlea si, bineinteles, Deac. E prima data, dupa multi ani, cand echipa de tineret a Romaniei are jucatori de valoare si a si obtinut rezultate bune (cele 2 egaluri cu Franta si locul 1 ocupat in grupa de calificare in momentul de fata), iar faptul ca avem deja cativa jucatori importanti de acolo e un lucru bun, dar neseriozitatea lui jiji in transferuri ar putea fi o mare problema.
LoMax8
14th May 2008, 21:18
Mie-mi miroase a praf...jucator praf!
catalin.andronic
14th May 2008, 22:13
alta bomba.sa fie la numar nu de alta
Nea Popa
14th May 2008, 22:33
Tanar , promitator ,rapid ,si rafinament cu mingea ! sa-l vedem cum se integreaza in Templu ! :P
Ps. Fiti mai optimistii ,asteptati sa`l vedeti jucand
m.dionis
14th May 2008, 22:39
Cat despre tineri, venisera la recomandarea lui Costica Toma, un mare descoperitor de talente, antrenor la Luceafarul.
... iar mai inainte, fost portar la Steaua (CCA) si de 16 ori international.
Din pacate, de ieri el nu mai este printre noi.
http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/5147
Raul_07
14th May 2008, 23:20
26 de ani multe meciuri mediocre la mioveni tind sa cred ca va fi doar un jucaotr care trebuieste la buzau
Aleks_777
14th May 2008, 23:49
nu ma pronunt fiindca pe bune nu l-am mai vazut/nu l-am urmarit cum joaca
se poate sa fie un fel de dino eze dar se poate sa i se trezeasca si lui motivatia si sa fie peste unii din lot( :pig: )
doamne-ajuta:imported_icon_ermm:
mihai_danubius
14th May 2008, 23:54
mult succes, dar buzaul are nevoie de jucatori si daca nu joci perfect, acolo te vedem kiar la toamna
Olympian
15th May 2008, 00:29
Tanar , promitator ,rapid ,si rafinament cu mingea ! sa-l vedem cum se integreaza in Templu ! :P
Ps. Fiti mai optimistii ,asteptati sa`l vedeti jucand
Tanar?Are 26 de ani?Ca fotbalist nu mi se mai pare atat de tanar.Daca avea vreo 22 de ani sau 21 ziceam,dar asa la 26 de ani,mai greu.
ag1313
16th May 2008, 08:13
Era cam cel mai bun jucator de la Mioveni si parerea mea e ca e un mijlocas stanga bunisor dar asta nu inseamna ca o sa faca fata la Steaua. In schimb asa credeam si despre Gigel Conan dar cand a ajuns asta la noi era de acum departe de forma de la FC National. La Neagoe o sa-si dea seama inca din pregatiri daca merita sa ramana la Steaua sau nu. Daca ar fi macar la fel de bun ca si Cristocea in vremurile bune in atac si sa faca si faza de aparare o sa fie un jucator bun pentru anduranta din Liga 1.
Sper sa nu fie un fel de Banel pe stanga . Din cate meciuri ale Mioveniului am vazut parca e un pic mai tehnic ca Banel si alearga si el dar una e sa alergi pe contraatac la Mioveni si alta e sa te descurci la Steaua.
O sa vedem.
Bine ai venit la Steaua Robert si sa faci o treaba cat mai buna!
sper sa nu se repete filmul cu Eze si Gurita ca ajungem de rasul tuturor!:forzasteaua:
Gruppo Aparte
16th May 2008, 13:53
Un fel de surdu si asta:mofo:
Muggs
16th May 2008, 15:07
Un fel de surdu si asta:mofo:
daca il cheama neagoenhnio sau ioneschinio si veneau de la echipa de loc 8-15 din brazilia sau argentina pe pariu ca nu mai ziceai asa .:console::icon_lol:
steaua_my.life
16th May 2008, 16:20
sper sa demonstreze k e capabil sa joace la STEAUA si k nu a ajuns aici degeaba...pentru inceput:mult succes si multe goluri...:steagsimplu:
puiu mordasan
16th May 2008, 17:44
Da.....jucator de Champions League....:pig:
Fishu'
16th May 2008, 20:19
Da.....jucator de Champions League....:pig:
Heh, tre' sa incepem si noi de undeva, nu? :)
Boggy
16th May 2008, 21:34
Ca si Zaharia tot de Champions League era cand a venit, nu?
Vorba lui Muggs, daca era negru si era din vre-un campionat exotic, erati toti in limba.
jointu_ucigash
16th May 2008, 21:40
Vorba lui Muggs, daca era negru si era din vre-un campionat exotic, erati toti in limba.
de ce frate, crezi ca avem vreo feblete pt negrii cu vanatai la genunchi?
Prefer un jucator de la o echipa de pluton din brazilia sau argentina decat unul de la o echipa de divizia b din rromania.
Neagoe e Cristocea 2, Ionescu e Croitoru 2, iar Stancu e Badea 2 sau Cristea 3, cum vreti voi.
Boggy
16th May 2008, 21:48
Tot ce zic este sa avem rabdare, sa-l vedem cum joaca la noi. Dupa, putem sa-i dam *uie cu polonicu'... Da' pana atunci...
Dumitrescu.Daniel
17th May 2008, 00:53
de ce frate, crezi ca avem vreo feblete pt negrii cu vanatai la genunchi?
Prefer un jucator de la o echipa de pluton din brazilia sau argentina decat unul de la o echipa de divizia b din rromania.
Neagoe e Cristocea 2, Ionescu e Croitoru 2, iar Stancu e Badea 2 sau Cristea 3, cum vreti voi.
Si ce e de facut,sa mutam Brazilia,Argentina,etc,etc in Romania.
Neagoe este mult peste unele muraturi de la Steaua...
MickaelC
17th May 2008, 13:47
Minte ne-a aratat cu declaratiile astea imbecile ca n-are, sper macar sa stie fotbal.
Thrylos
18th May 2008, 13:51
Ce vreti fratilor?noi nu avem nici macar un mijlocas stanga de meserie in lot,doar pe Cristocea care a revenit(doar pt putin parerea mea e ca nu va ramane la noi nici el nici Croitoru)si pe Ochirosii care se pare ca cei din conducere nu au planuri de viitor cu el.Probabil ca va veni Karamyan sau bulgarul ala iar Neagoe va fii mijlocasul stanga de rezerva.L-am vazut in 3-4 meciuri pe Neagoe in sezonul trecut si mi se pare un jucator decent.nu ceva in genul lui Surdu sau Nicolita.
Marius_Black
19th May 2008, 15:25
Robert Neagoe, mijlocasul achizitionat de Steaua de la Dacia Mioveni, ar putea fi imprumutat in sezonul viitor la Gloria Buzau, unde finantator este Costel Bucur, prieten bun cu Gigi Becali.
Neagoe a fost cumparat contra sumei de 100.000 de euro si a avut o evolutia foarte buna in meciul Dacia Mioveni - CFR Cluj 0-0, iar patronul Stelei i-a promis un transfer la Steaua in cazul in care va juca bine. Becali s-a tinut de cuvant, in ciuda faptului ca echipa din Ghencea nu a reusit sa profite de pasul gresit al clujenilor si a terminat pe locul al doilea. Chiar daca Neagoe a declarat ca spera sa nu fie cedat la Buzau, se pare ca jucatorul va evolua la Gloria in prima parte a sezonului viitor, mai ales ca unii dintre jucatori imprumutati de Steaua la gruparea buzoiana ar putea reveni sub comanda lui Marius Lacatus, dupa perioada de pregatire din aceasta vara.
Onlinesport
Ce ziceati de nenea asta ?:laugh:
ANTIDINAMO
19th May 2008, 15:36
[QUOTE=Mar1us_d;315464]Robert Neagoe, mijlocasul achizitionat de Steaua de la Dacia Mioveni, ar putea fi imprumutat in sezonul viitor la Gloria Buzau, unde finantator este Costel Bucur, prieten bun cu Gigi Becali.
Neagoe a fost cumparat contra sumei de 100.000 de euro si a avut o evolutia foarte buna in meciul Dacia Mioveni - CFR Cluj 0-0, iar patronul Stelei i-a promis un transfer la Steaua in cazul in care va juca bine. Becali s-a tinut de cuvant, in ciuda faptului ca echipa din Ghencea nu a reusit sa profite de pasul gresit al clujenilor si a terminat pe locul al doilea. Chiar daca Neagoe a declarat ca spera sa nu fie cedat la Buzau, se pare ca jucatorul va evolua la Gloria in prima parte a sezonului viitor, mai ales ca unii dintre jucatori imprumutati de Steaua la gruparea buzoiana ar putea reveni sub comanda lui Marius Lacatus, dupa perioada de pregatire din aceasta vara.
Onlinesport
domne tu chiar ii crezi pe astia de la online ?
Marius_Black
19th May 2008, 15:36
hmmm..e presa romaneasca , corect , nu e sursa de incredere dar pe langa aia de la GSP....
jointu_ucigash
19th May 2008, 16:08
yo sper totusi sa il vad jucand la buzau
Marius_Black
30th May 2008, 10:54
Tehnicianul Sorin Cîrţu nu-şi uită foştii elevi şi îl încurajează pe Robert Neagoe, recent transferat la vicecampioana Steaua. „Îl cunosc foarte bine pe acest băiat. Are nişte calităţi, dar se loveşte mereu de o problemă. Era considerat un talent imens al şcolii de fotbal piteştene, dar când avea 16 ani şi-a rupt piciorul şi şi-a revenit cu greu. De atunci cred că a rămas cu o teamă de accidentări, nu pune osul cum trebuie. E foarte tehnic, driblează în viteză şi loveşte excelent mingea cu piciorul stâng. Dacă va trece de problema asta psihică, de teama accidentării, cu siguranţă va putea fi titular la Steaua. Eu cred în el”, spune Cîrţu
(Prostport)
jointu_ucigash
30th May 2008, 12:44
Cristocea 2
catalin.andronic
30th May 2008, 13:55
yo sper totusi sa il vad jucand la buzau
perfect de acord
joseph_stelist
30th May 2008, 13:57
io zic sa-l vedem cum se misca macar la meciurile de pregatire si daca nu da randament,eject la Buzau.Dar mi se pare incorect sa vorbim despre plecarea unui jucator pe care nu nici l-am vazut evoluand in tricoul ros-albastru.
vectra_gts
30th May 2008, 15:21
pe stanga e mai bun decat orice avem noi acum in lot. decat un banel impiedicat si un surdu tolomac mai bine unul care nu-si da cu stangu-n-dreptu.
Muggs
30th May 2008, 15:39
pe stanga e mai bun decat orice avem noi acum in lot. decat un banel impiedicat si un surdu tolomac mai bine unul care nu-si da cu stangu-n-dreptu.
pardon, e sub Claudiu Ionescu :imported_icon_naugh
vectra_gts
30th May 2008, 23:21
e pe naiba. asta macar e mijlocas stanga de meserie.
Dumitrescu.Daniel
31st May 2008, 14:57
Nu e niciunul mare vedeta.Cred ca Neagoe e peste Ionescu.
Muggs
1st June 2008, 18:14
Nu e niciunul mare vedeta.Cred ca Neagoe e peste Ionescu.
curiozitate, cati dintre voi i-ati vazut pe astia 2 jucand ? :)))
nyquist06
1st June 2008, 18:23
curiozitate, cati dintre voi i-ati vazut pe astia 2 jucand ? :)))
pe ionescu l am vazut pe neagoe NU!!
mihai_danubius
25th June 2008, 18:49
eu cred ca o sa faca treaba buna. e un jucator pe care trebuie sa-l valorifici, trebuie sa-i pasezi cand e in pozitie buna, pentru ca nu are viteza si nici dribling, in schimb, are un sut bun. eu am incredere in el si cred ca e mai valoros decat croitoru
jointu_ucigash
25th June 2008, 19:11
Neagoe e cel mai tare mijlocas stanga din isotria recenta a Stelei :yes:
Olympian
25th June 2008, 20:27
Neagoe e cel mai tare mijlocas stanga din isotria recenta a Stelei :yes:
yeah,right =))
Muggs
25th June 2008, 21:47
eu cred ca o sa faca treaba buna. e un jucator pe care trebuie sa-l valorifici, trebuie sa-i pasezi cand e in pozitie buna, pentru ca nu are viteza si nici dribling, in schimb, are un sut bun. eu am incredere in el si cred ca e mai valoros decat croitoru
mai avem din astia in echipa, nu multumim. E cal de cursa lunga ca banel ? :puppyeyes:
ag1313
26th June 2008, 08:04
Nu e jucator de CL dar in campionatul intern ar face fata in cate un meci pentru a mai odihnic pe cate unu. Eu insa as incepe sa-l folosesc pe Ochi Rosii . Daca nu incepe Laca sa-l integreze de pe acum atunci cand?
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.