PDA

View Full Version : Revista Presei / 14 mai

sport.ro
14th May 2008, 10:20
Dica pare sa fie tot mai aproape de o despartire de Steaua in aceasta vara! Satul sa fie contestat de suporteri Dica il infrunta pe Becali si-l anunta ca vrea sa plece de la Steaua pentru a juca in grupele Champions League.

Duminica la petrecerea botezului fetetei lui Mirel Radoi cei doi au mai avut o altercatie, scrie EVZ. "Ce faci, ba? Am auzit ca vrei sa pleci la CFR!“, i-a spus patronul Stelei argeseanului care i-a replicat sec: "Da, bre, vreau sa plec!".„De ce vrei sa pleci, ma?“ a continuat Becali atacul. "Uite-asa, ca sa joc in grupele Ligii Campionilor!“, a fost replica dura a lui Dica care pare decis sa paraseasca Ghencea.

sport.ro / 14 mai 2008

sport.ro
14th May 2008, 11:00
Cum Fabbiani a refuzat-o pe Steaua spunand ca doar mort ajunge in Ghencea, CFR cauta solutii ca Dica sa ajunga la Cluj in aceasta vara, acolo unde Andone il asteapta cu bratele deschise.

Deac este noua oferta a Clujului, plus o suma de bani, pentru transferul lui Dica, informeaza Gazeta Sporturilor.

In acest sezon, internationalul de tineret a jucat la Otelul Galati, iar CFR intentioneaza sa-l tina departe de Cluj, pentru ca nu are loc in primul 11.

Astfel, el ar putea deveni o moneda de schimb importanta in transferul lui Dica, insa ramane de vazut daca Becali va fi de acord cu mutarea si cati bani o sa ceara pe langa.

sport.ro / 14 mai 2008

sport.ro
14th May 2008, 11:00
Netoiu s-a dat cu Steaua si l-a transferat in Ghencea pe Robert Neagoe de la Dacia Mioveni. Dupa Stancu de la Urziceni, Szekely si Claudiu Ionescu, Neagoe este al patrulea transfer inter, anuntat ieri de Becali, informeaza Gazeta Sporturilor.

Neagoe joaca pe postul lui Mendoza, la care Steaua se gandeste sa renunte la sfarsitul acestei luni. Cum transferul lui Karamyan de la Poli a picat, Lacatus avea nevoie urgenta de un jucator de banda stanga.

sport.ro / 14 mai 2008

sport.ro
14th May 2008, 12:00
Patronul lui FC Arges anunta ca vrea sa dea Steaua in judecata pentru a-l recupera pe atacantul Bogdan Stancu: "Stancu avea contract cu noi pe 5 ani. Geannini a venit la noi si nu l-a folosit in primul 11, imprumutandu-l la Mioveni. Peste doua saptamani, cand am intrebat la Mioveni de el, ni s-a spus ca a disparut si ca l-a luat Netoiu . L-a aranjat cu comisiile si l-a trecut liber de contract. Nu am crezut! Dar asa a fost! Netoiu se joaca cu comisiile. Motivatia a fost ca noi cand am semnat nu au fost parintii de fata. Pana la urma a ajuns la Urziceni. Probabil ca o sa dam in judecata Steaua la momentul potrivit dupa semnarea actelor de transfer al lui Stancu si o sa ne recumperam prejudiciul adicavaloarea banilor platiti de Steaua", a spus la Fantik, Cornel Penescu.

sport.ro / 14 mai 2008

sport.ro
14th May 2008, 15:40
Starul Barcelonei si al nationalei Frantei, Lilian Thuram, vrea sa faca un turneu de vis la Euro ca sa prinda un contract pentru ca intelegerea cu Barcelona expira la o zi dupa finalul competitiei. "Nu stiu unde o sa joc din sezonul viitor, dar sunt sigur ca vreau sa raman pe teren", a spune Thuram care a implinit 36 de ani dar mai vrea sa joace cel putin un sezon. Lilian Thuram a castigat Campionatul European in 2000

sport.ro / 14 mai 2008

Onlinesport.ro
14th May 2008, 16:10
Presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat, miercuri, ca atacantul Cristian Fabbiani nu va fi cedat la Steaua in schimbul lui Nicolae Dica.

"Am purtat o singura discutie cu Becali, sper sa vina Dica insa noi nu-l vom ceda pe Fabbiani la Steaua. Nu e vorba de rivalitate, ci de faptul ca nu suntem dispusi sa renuntam la un jucator important, fara sa avem cel putin unul de aceeasi valoare pe postul sau", a spus Muresan.

Patronul Arpad Paszkany anunta ca gruparea din Gruia va avea cel mai mare buget din istoria fotbalului romanesc. "Vom avea cel mai mare buget pe care l-a avut pana acum o echipa romaneasca. Avem o lista mare de transferuri si pana la sfarsitul lui august stadionul nostru va avea patru stelei plus si va putea gazdui meciuri din Champions League pana in faza semifinalelor", a promis Paszkany.

sport.ro / 14 mai 2008

sport.ro
14th May 2008, 16:50
Seful de la Cluj, Iuliu Muresan, a declarat ca ar fi de acord ca Steaua sa transfere jucatori de la CFR atat timp cat face oferte serioase: "Eu nu am nimic cu Steaua si nu sunt atat de rigid sa zic ca nu dau un jucator la Steaua. Daca Steaua ne face o oferta corecta la un jucator la care noi avem un inlocuitor la fel de valoros, putem as facem orice transfer. Dar daca nu, nu. Asta fata de nicio echipa din lume, din Europa sau din tara. La fel judeca si Steaua, asa e bine si e normal sa fie asa"

sport.ro / 14 mai 2008