PDA

View Full Version : Revista Presei / 13 mai

sport.ro
13th May 2008, 00:40
Razvan Lucescu a suprins luni seara. Cunoscut pentru rivalitatea cu Steaua de cand era antrenorul Rapidului, Lucescu junior ii ia apararea Stelei in scandalul de la U Cluj. Antrenorul Rapidului spune ca nu sunt normale practicile din fotbalul nostru, dar ca retrogradarea Stelei ar fi prea dura. Lucescu a declarta la Fanatik ca butoanele ar trebui sa dispara din fotnbalul nostru:

"Eu cred ca aceste butoane trebuie sa dispara din fotbalul romanesc, iar cei care conduc fotbalul de la noi sa ia masuri inca din prima etapa. Nu as accepta ca jucatorii pe care ii antrenez sa fie premiati de cineva din afara clubului, dar nu m-ar deranja ca, la un anumit meci, patronul nostru sa mareasca primele. Nu cred ca ar fi corect ca Steaua sa fie retrogradata pentru ca a motivat Universitatea Cluj, ar fi prea mult. Incepand din luna august au fost destule discutii. Stiti foarte bine cu cine, nu stiu de ce ma mai intrebati”, a spus Lucescu junior la Fanatik.

sport.ro / 13 mai 2008

sport.ro
13th May 2008, 15:21
Fundasul Stelei, Dorin Goian, a dezvaluit ca isi doreste sa evolueze la o echipa din strainatate si ca visul sau este sa ajunga la Liverpool.

"Nu stiu nimic despre un transfer in Germania, iar pana cand actele nu vor fi semnate, nu cred nimic. Si anul trecut am fost dat pe la vreo doua mii de echipe si nu s-a concretizat absolut nimic, asa ca toate zvonurile astea ma lasa rece", a spus fundasul Stelei.

"Mi-as dori sa ma transfer la o alta echipa, pentru ca eu zic ca a sosit timpul sa plec si eu la mai bine, din toate punctele de vedere. Si profesional, si material. Am 27 de ani si consider ca mi-am facut datoria in perioada petrecuta la Steaua si ca e momentul sa fac un pas inainte", a comentat Goian.

"Nu pot sa afirm ca mi-as dori sa evoluez intr-un campionat sau la un club anume. Ca o paranteza, pot sa zic insa ca Liverpool este clubul meu de suflet", a dezvaluit fotbalistul.

"Consider ca 3.5 milioane de euro este un pret corect. Nici exagerat, dar nici unul subestimat", a incheiat Goian pentru Prosport.

sport.ro / 13 mai 2008

sport.ro
Seful Stelei Gigi Becali l-a vrut pe portughezul Semedo inainte ca ascesta sa ajunga la CFR Cluj.

„Cel mai mult imi place de la CFR de Semedo. Eu am putut sa il cumpar, mi-a fost oferit contra sumei de 250.000 de euro, dar au fost unele probleme intre Mihai Stoica si impresarul Marcel Popescu. Regret ca nu a ajuns Semedo la formatia noastra”, a spus Becali care acum vrea sa ii faca o oferta lui Semedo si argentinianului Fabbiani.

sport.ro / 13 mai 2008

sport.ro
Radoi, pe vecie la Steaua! Finantatorul Gigi Becali este sigur ca fundasul si capitanul Mirel Radoi nu va pleca niciodata de la clubul din Ghencea.

"Am vorbit cu Mirel Radoi, o sa ramana pe vecie la Steaua", a spus Gigi Becali.

sport.ro / 13 mai 2008

sport.ro
Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a dezvaluit ca aproape toti jucatorii sai sunt de vanzare. Singurele exceptii din lotul Stelei sunt finul Radoi, Ovidiu Petre, Golanski si Emeghara.

"Radoi, Ovidiu Petre, Emeghara si Golanski sunt netransferabili. Pentru oricine altcineva sunt gata sa accept oferte. Nu ma intereseaza ca intaresc echipele adverse daca scot profit", a declarat Gigi Becali.

sport.ro / 13 mai 2008

Onlinesport.ro
Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat ca echipa din Ghencea va parafa marti transferul unui jucator din Romania, insa nu a precizat numele acestuia.

"Azi mai transferam un jucator din Romania, nu va spun acum cine e. Va spun doar ca este din Romania", a precizat Becali, excluzand varianta Dorin Goga. "Goga venea doar daca juca cu CFR-ul. Pai el a atacat mai mult fanionul decat poarta! Mai degraba il luam pe ala care a facut penalty-ul, ca sa nu faca autodenunt", a scris Becali.

La capitolul plecari, Becali a anuntat ca doar patru jucatori sunt netransferabili. "Singurii jucatori netransferabili sunt Radoi, Ovidiu Petre, Golanski si Emeghara. In rest cu totii sunt de vanzare. Ii dau si pe Dica, si pe Goian, doar sa aiba oferte concrete. Pe Goian vreau 4 milioane. Pe Rada si pe Vali Badea ii vrea Iancu la Timisoara? Ati vazut vreo oferta pana acum? Se lauda toti, dar sa-i vad ca si fac ceva concret in sensul asta, nu doar sa vorbeasca din gura aiurea", a precizat Becali

onlinesport.ro / 13 mai 2008

sport.ro
13th May 2008, 16:00
Gigi Becali a vorbit despre posibilitatea ca managerul general de la Unirea Urziceni, Mihai Stoica sa ajunga la Dinamo: "De ce sa nu? E meseria lui, trebuie sa castige bani. Am eu om acolo daca se duce el? Nu, lasa, ca apoi se interpreteaza gluma cine stie cum, ma cheama pe la DNA ca de ce l-am trimis acolo, ca sa fie un fel de spion. A, faceti contraspionaj, ma mai ancheteaza si de spionaj si terorism sportiv. Nu mai fac glume, gata, ca apoi: spion. Astia nu stiu de gluma, citesc de acolo dintr-o lege si spun: spionaj si terorism fotbalistic", a spus Becali.

sport.ro / 13 mai 2008

sport.ro
Intrebat despre situatia lui Mendoza, Habibou si Pepe Moreno, patronul Stelei, Gigi Becali spune ca nu a luat inca nicio hotarare. Soarta celor trei se va decide in urma unei discutii cu antrenorul Marius Lacatus si managerul Adi Ilie. "O sa luam o hotarare, impreuna cu toti, cu Marius Lacatus, cu Adrian Ilie. Sa vedem intai ce jucatori vin, dupa aia plecarile. Astazi cred ca va mai veni un jucator, dar nu va pot spune care. Joaca in Romania, nici nu va dati seama, n-aveti cum sa-l ghiciti, nu-l nimeriti nici daca innebuniti. Goga e un fotbalist bun, dar venea la Steaua numai daca juca bine cu CFR. Daca nu prea a jucat bine si ataca numai fanionul...", a declarat el.

sport.ro / 13 mai 2008

sport.ro
Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat ca se gandeste numai la grupele Champions League. "Unde sa faca Steaua, din turul trei preliminar? Pai poate sa faca? E posibil sa faca mai multe puncte pentru tara, Steaua poate castiga un meci si chiar daca nu se califica, tot face un punct, un punct jumatate. Stai s-o vedem pe Steaua, pana n-o vad in grupe, nu am liniste, numai acolo mi-e gandul", a spus Becali.

sport.ro / 13 mai 2008

sport.ro
Rapidistul Lucian Raduta isi doreste sa castige titlul cu Rapid. "Vreau sa raman la Rapid, mai am 2 ani de contract si la Rapid se mizeaza pe tineri. Mi-ar placea sa joc cu Daniel Niculae. Idolul meu este Pancu. Mi-as dori sa joc la Barcelona. Imi place foarte mult in Spania. Depinde de mine si de conducere daca ramana la Rapid. Am un Ford, imi place sa conduc foarte mult. Tin cu Zenith in Cupa EUFA. M-am inteles foarte bine cu toti antrenorii la Rapid. Sper sa apuc sa joc si eu la echipa nationala. CFR Cluj este cea mai buna echipa din Romania. Cel mai bun antrenor din Romania este Razvan Lucescu", spune Raduta.

sport.ro / 13 mai 2008

sport.ro
Gigi Becali a dezvaluit ca l-ar fi putut lua pe Karamian de la Timisoara, dar nu a facut-o din cauza pretului mijlocasului armean: 3 milioane de euro.

"A venit fratele lui Karamian aici, a zis ca face trei milioane. Multumesc, nu ma intereseaza si atat. Nu e prea mult, dar nu dau eu trei milioane. Fratele lui, care zice ca e impresar: dom'ne, costa trei milioane. Multumesc, hai sa bem o cafea, o apa, ma intereseaza cu un milion, cu trei milioane nu si gata Karamian", a declarat Becali.

sport.ro / 13 mai 2008