View Full Version : Revista Presei / 12 mai
Onlinesport.ro
11th May 2008, 14:30
Fotbalistul Claudiu Ionescu a semnat un contract valabil trei ani cu Steaua, dupa ce Gigi Becali a achitat fostului sau club, Gloria Buzau, clauza de reziliere in valoare de 250.000 de euro, transmite corespondentul NewsIn.
"Am fost ieri (n.r. sambata) la Palat si m-am inteles cu Gigi Becali. Am semnat pe trei ani cu Steaua. Totul e bine si frumos, mi s-a indeplinit visul de a juca la o echipa mare. Ma voi lupta pentru un post de titular pentru ca eu nu ma tem de fotbal", a spus Ionescu pentru NewsIn.
Becali a anuntat ca s-a grabit sa achite clauza de reziliere a lui Ionescu deoarece mai era o echipa interesata de el: "L-am luat pe Claudiu Ionescu de la Gloria Buzau. El avea o clauza de 250.000 de euro si i-am achitat-o sambata ca sa nu mai fie discutii. Era o echipa care dorea sa il ia si sustinea ca va plati clauza de reziliere".
Claudiu Ionescu este al doilea jucator transferat de Steaua in aceasta saptamana, dupa Janos Szekely de la Otelul Galati. Becali a mai anuntat ca atacantul Unirii Urziceni, Bogdan Stancu, este 99,9 la suta jucatorul Stelei, dar actele nu au fost inca parafate.
onlinesport.ro / 12 mai 2008
sport.ro
11th May 2008, 16:21
Echipa Steaua Bucuresti a castigat, duminica, Liga Nationala la handbal masculin, dupa ce s-a impus, in etapa a XXVI-a, ultima, in deplasare, in fata formatiei Stiinta Bacau, cu scorul de 35-30.
In clasament, Steaua a fost urmata de HCM Constanta si UCM Resita.
sport.ro / 12 mai 2008
Onlinesport.ro
11th May 2008, 17:00
Fundasul Stelei, Sorin Ghionea, a implinit duminica 29 de ani si a declarat ca isi doreste sa joace la turneul final din Austria si Elvetia si sa castige campionatul sezonul viitor cu Steaua.
"Sanatatea este cel mai de pret lucru pentru orice om, dar mai ales pentru un fotbalist. Imi doresc din tot sufletul sa evoluez pentru echipa nationala la EURO si sper ca Steaua sa fie viitoarea campioana a Romaniei", a spus Ghionea pentru site-ul Stelei.
Onlinesport.ro
11th May 2008, 20:40
Gigi Becali s-a aratat enervat de declaratiile lui Marian Iancu din ultimele zile, conform carora mai multe echipe nu vor sa mai joace impotriva Stelei dupa ce patronul Gigi Becali le-ar fi promis bani jucatorilor de la Universitatea Cluj pentru a isi apara corect sansele.
"Sa vad eu care echipe vor sa nu joace cu Steaua in acest campionat. Daca e adevarat ma surprinde reactia Farului. Va spun sigur ca Universitatea Craiova nu se baga in aceasi oala cu echipele care nu vor sa joace cu Steaua. Sunt curios sa vad ce televiziuni se vor grabi sa transmita meciurile in care nu joaca Steaua. Atunci sa-si faca Iancu o Liga, si sa se numeasca Liga lui Iancu, iar pe mine sa ma lase sa joc cu Rapid si Dinamo. In mod sigur aceste echipe vor sa se lupte in continuare cu Steaua. In concluzie, sa-si faca Iancu Liga lui", a spus Gigi Becali.
Reactia finantatorului stelist vine dupa ce omologul sau de la Timisoara a declarat in repetate randuri ca isi doreste ca Steaua sa retrogradeze dupa ce Gigi Becali este anchetat pentru ca le-ar fi promis bani jucatorilor de la Universitatea Cluj pentru a isi apara corect sansele si a nu se da la o parte in meciul cu CFR Cluj.
sport.ro
12th May 2008, 11:40
Finantatorul campioanei CFR Cluj i-a suparat la culme pe fostii mari jucatori ai Stelei, campioni europeni cu echipa din Ghencea in 1986. Arpad Paszkany a spus ca Steaua n-a reusit o mare performanta castigand Cupa Campionilor.
"Vorbeste de fotbal Paszkany, care acum doi ani nu stia cum arata o minge? E pe dinafara fotbalului", spune Ienei in Libertatea.
"'Nu pot sa vorbesc cu Paszkany despre Steaua '86, intrucat la acea vreme eu cred ca abia isi facuse buletin si n-avea nici o treaba cu fotbalul, asa cum vad ca n-are nici azi. Cine se leaga de Steaua '86 este un prost, pentru ca acea echipa a mai castigat Supercupa Europei, a mai jucat o semifinala si inca o finala de Cupa Campionilor. Iata insa ca vine si deschide gura unu?T care s-a trezit campion din prostia lui Gigi Becali", a declarat Tudorel Stoica.
sport.ro / 12 mai 2008
sport.ro
Patronul Vasluiului, Adrian Porumboiu, spune ca nu va suporta sa fie calcat in piciore de Gigi Becali. "Sa nu-si bata joc, sa ne ceara sa ne aliniem, sa facem plecaciuni, sa fim docili, ca trece Maria Sa prin fata noastra. Ei vor sa ia campionatul fiindca au orgoliu. Dar noi nu mai avem dreptul sa avem orgoliu? Eu am personalitate si nu accept sa ma calce in picioare cineva. Au intrat cu cizmele in ciorba mea. Daca aveam rautati, multi aveau impregnat miros de celula. Juventus Torino n-a gresit nici pe departe fata de cat au gresit astia. Vorbea Moggi cu Pairetto sa-i dea un arbitru", spune Adrian Porumboiu in EVZ.
sport.ro / 12 mai 2008
sport.ro
Marian Iancu spunea in urma cu doua zile ca stie deja doua sau trei echipe care nu vor juca cu Steaua, in cazul in care echipa lui Becali nu va fi retrogradata dupa scandalul de la Cluj. Becali a ripostat in stilu-i caracteristic: sunt prea puternic, cine credeti ca ar vota impotriva Stelei in Adunarea Geenerala?, se intreba seful din Ghencea. Mitica Dragomir a dezvaluit ca Becali isis pierde din aliati din cazua certurilor foarte dese. Mitica de la Liga a declarat ca Becali este asteptat la cotitura de multi si ca doar doi presedinti i-ar fi fideli in Liga lui Mitica:
"Becali crede ca e iubit, dar intre presedintii de prima liga, nu prea are multi prieteni. Doua cluburi ar vota pentru Gigi Becali, atat!!! Daca ar fi sa supunem la un vot....", a spus Dragomir la Fanatik
sport.ro / 12 mai 2008
sport.ro
Sa-si fi pierdut Gigi Becali si unul dintre cei mai fideli aparatori? Mitica Dragomir este cunoscut ca un apropiat al sefului din Ghencea. Seful de la Liga a dezvaluit ca este foarte suparat pe patronul Stelei si ca, daca acesta va continua cu practicile neortodoxe, va lua masuri: Becali va fi persona non-grata :)
"Eu sunt foarte suparat si, pentru asta, daca se descopera ca banii au fost pentru U Cluj, atunci Becali e supus regulamentelor. Daca se mai aduna cate ceva, Adunarea Generala il poate declara persona non grata", a spus Mitica la Fanatik.
sport.ro / 12 mai 2008
sport.ro
Mitica de la Liga trage il avertizeaza pe seful Stelei: nu esti infailibil! Mitica Dragomir spune ca seful din Ghencea i-a jignit pe prea multi si ca acestia il asteapta la cotitura. Scandalul de la Cluj nu este intamplkator, pare sa spuna Dragomir:
"Il asteptau, nene, ca prea i-a jignit: pe ala, pe ala...Numai el a crezut ca e infailibil. Ce era pe urmele lui si cati il asteaptau la cotitura, habar nu are, pentru ca el i-a jignit pe prea multi", a spus Dragomir la Fanatik
sport.ro / 12 mai 2008
sport.ro
12th May 2008, 12:50
Seful LPF, Mitica Dragomir, este de parere ca nicio echipa din Romania nu are sansa sa joace o semifinala de Liga Campionilor. Nici macar o selectionata CFR-Steaua nu poate emite pretentii la un nivel asa de inalt premul semifinalele Ligii. "Nicio echipa din Romania, nici chiar daca facem o selectionata CFR-Steaua nu putem ajunge la o echipa competitiva pentru semifinalele Ligii Campionilor sa zicem. Pentru a face o echipa care sa treaca de grupe, trebuie sa cumperi jucatori de mare valoare, nu de 1-2 milioane, ci de 15-20. Daca Steaua ar vrea sa cumpere un Goian din Spania, ar face cat toate contractele de la Steaua. Nu pleaca Radoi niciodata. Este un jucator cu personalitate, poate fi un antrenor bun, daca invata si carte", a afirmat Dragomir"
sport.ro / 12 mai 2008
sport.ro
12th May 2008, 16:00
Presedintele Consiliului de Administratie al Stelei, Valeriu Argaseala, a raspuns atacurilor venite din partea lui Marian Iancu. "Domnul Iancu de la Timisoara vorbeste in proportie 90 la suta despre echipele care au rating, ca sa poata sa apara. N-are niciun fel de relevanta ce spune, in legatura cu presupusa intentie a unor echipe de a nu juca. Nu exista in regulament asa ceva, totul trebuie facut conform regulamentului.
sport.ro / 12 mai 2008
sport.ro
Presedintele Consiliului de Administratie al Stelei, Valeriu Argaseala, a declarat ca un jucator de echipa nationala trebuie sa aiba oferte de transfer, iar propunerile pentru stelisti vor veni, probabil, dupa Campionatul European din Austria si Elvetia. "Jucatorii Stelei au valoare, au ajuns la acest nivel, insa ofertele o sa vina, o sa vedeti, dupa Campionatul European. Cu siguranta, un jucator de echipa nationala trebuie sa aiba oferte”, spune Argaseala.
sport.ro / 12 mai 2008
Onlinesport.ro
Directorul tehnic al Rapidului, Nicolae Manea, a vorbit, luni, despre scandalul 'Valiza' de la Cluj, opinand ca Steaua nu va fi retrogradata daca se va dovedi ca Gigi Becali le-a promis bani jucatorilor de la Universitatea Cluj ca sa joace corect.
"Nu cred ca se va ajunge pana la retrogradarea Stelei, pentru ca n-am vazut vreodata in Romania sa se ia o asemenea masura. Aceste lucruri trebuie sa ne dea de gandit, sunt campionate puternice unde s-a intamplat lucruri grave, au fost retrogradate echipe, depunctate. Juventus a avut putere sa revina. Pana vom ajunge acolo, mai avem mult de tras. Rascoala a fost 1907, ce rascoala sa fie? Nu va fi nicio rascoala daca o echipa va fi retrogradata, dar n use va ajunge acolo", a spus Manea.
Oficialul rapidist spera ca echipele romanesti sa faca o figura frumoasa in cupele europene si spune ca echipa din Giulesti putea termina mai sus de locul trei.
"Daca se formeaza echipe puternice, putem sa ne asezam si noi la masa cu fotbalul mare. Sper ca fotbalul romanesc sa fie apreciat la valoarea lui, cu echipe pentru Liga Campionilor, altele pentru Cupa UEFA, iar reprezentarea noastra sa fie onorabila, ca degeaba ajungem acolo, dam mana cu ei si ne intoarcem de unde am plecat, nu e in regula. Acest loc trei putea fi mai bun, cauzele nu le mai reamintesc, e si vina noastra in mare parte, a unui regulament care s-a interpretat cum s-a interpretat. Pentru Rapid, locul trei nu este destul de onorant.
sport.ro
Presedintele Consiliului de Administratie al Stelei, Valeriu Argaseala, a mentionat ca n-ar fi un lucru iesit din comun ca Steaua sa intalneasca in turul trei preliminar al Ligii Campionilor Galatasaray, unde ar putea ajunge antrenor Gheorghe Hagi. "Nu e niciun fel de problema, ar fi doar faptul ca un antrenor roman s-ar intalni cu un alt antrenor roman intr-o competitie foarte mare si asta ar fi foarte bine pentru Romania. De ce sa ne fie teama? O echipa care vrea sa mearga in Liga Campionilor nu trebuie sa aiba teama, ci doar emotiile specifice", spune Argaseala.
sport.ro / 12 mai 2008
sport.ro
Presedintele Consiliului de Administratie al Stelei, Valeriu Argaseala, a declarat ca Radoi poate sa devina antrenor. „Daca Steaua ar fi fost o echipa ca toate celelalte, n-am fi avut acum o echipa calificata direct in grupele Ligii Campionilor. Ca urmare a punctelor aduse de Steaua, una dintre echipe merge direct in grupe. Radoi are calitati si de jucator, si de capitan, si de antrenor. Cand o sa-i vina timpul, probabil o sa se faca antrenor. Este un caracter care se preteaza la meseria asta. Mirel este un viitor antrenor foarte bun al Stelei", a spus Argaseala.
Despre amentintarile lui Marian Iancu, care spunea ca daca Steaua nu va fi retrograda, nu va prezenta echipa la meciuri, presedintele Valeriu Argaseala a comentat: "Sa nu se prezinte! Domnul Iancu a vazut ca vorbind de Steaua isi poate face simtita prezenta, de Timisoara nu l-am auzit vorbind, probabil n-are ce sa spuna. Nu stiu cate echipe nu se prezinta, ca sa facem inmultirea cu sase si sa vedem cate puncte adunam din neprezentare. Nu cred, sunt gogorite, n-are niciun fel de suport, sunt lucruri care n-au tangenta cu realitatile, sunt glume", a spus Argaseala.
sport.ro / 12 mai 2008
sport.ro
Cosmin Vatca, portarul Stelei implineste astazi, 12 mai, varsta de 26 de ani. Cosmin Andrei Vatca a venit la Steaua in vara anului 2007, de la Otelul Galati. A debutat in Liga 1 in 2004, la FC Bihor, intr-o partida pierduta in fata Stelei, cu 3-0. Inainte de sosirea la Steaua, a evoluat in 51 de partide din prima liga, pentru FC Bihor si Otelul Galati. „De ziua mea vreau, in primul rand, sa fiu sanatos si imi doresc din tot sufletul sa joc pentru Steaua. Sunt un om fericit si sper sa castig campionatul cu aceasta echipa”, spune Vatca pe site-ul Stelei
sport.ro / 12 mai 2008
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.