PDA

View Full Version : Marius Lacatus

Pages : [1] 2 3 4

KosmyN
8th May 2008, 19:57
Din cauza unor erori de soft, independente de colectivul administrativ, topicul precedent destinat lui Laca, a disparut.

Ne cerem scuze si vom face tot posibilul sa nu mai apara astfel de erori.

Thrylos
8th May 2008, 20:00
asa se explica faptul ca in loc de vreo 850 de posturi cate aveam am acum vreo 770?ma opriti din cursa spre 1000!!!:mofo:

valy
8th May 2008, 20:03
asa si eu......din 281....259

Marius_Black
8th May 2008, 20:04
chill fratilor ca nu muriti fara posturi :)) las ca recuperati voi :P

Thrylos
8th May 2008, 20:07
eu am zis-o in gluma...vad ca valy e foarte afectat...lol

valy
8th May 2008, 20:12
eu am zis-o in gluma...vad ca valy e foarte afectat...lol

nu sunt.......pana la 1000......eu mai scriu 2 ani.....u nu:icon_mrgreen:

#EffecT
8th May 2008, 20:25
Sunt unii carora le-au disparut vreo 500 de posturi :rofl:

Hai treceti on-topic :mad3:

Ca sa fiu si eu on-topic : Laca a avut rezultate , insa pe mine m-a disperat jocul practicat de echipa in vreo 70% din meciuri si unele schimbari care au fost de-a dreptul ciudate . Probabil il vom vedea si la anul pe banca Stelei cu un lot mult mai puternic si vedem atunci daca poate castiga un titlu in 34 de etape(nu in 17-18 cate a avut la dispozitie de cand a devenit antrenorul nostru)

Bogdanbibi
8th May 2008, 20:25
bine ca n-au disparut threadurile cu fifa, nu stiu ce se facea alde reflex

ULTRAS STEAUA
8th May 2008, 20:48
e timpul sa fim uniti...Multumim Laca pt ce ai facut...chiar daca ai gresit in anumite momente stim ca tot ce ai facut pentru acest club ai facut cu sufletul

bend_it_like_banel
8th May 2008, 20:56
Sunt unii carora le-au disparut vreo 500 de posturi :rofl:

that's not funny! :ranting2:

there goes my "2000th post party"...oh well, maybe next year :sad:

LoMax8
8th May 2008, 21:49
si eu ma plang...au disparut doar "600" de bucati la mine :imported_icon_naugh

St3phano
9th May 2008, 18:04
oricum ne gandim, e clar ca daca se vrea/se decide schimbarea lui Laca (asta ca am vazut opinii ca nu e de Steaua), acest lucru trebuie facut acuma. Nu mai e mult pana la preliminariile din CL (12/13 aug si 26/27 aug).

ca sa nu mai vb ca este si un campionat european in care avem ceva jucatori (unul nemeritat:ablow:) in lotul nationalei si nu se pot pregati alaturi de echipa (ma refer in special la tactica si asezare in teren).

si o sa fie o treaba delicata: jucatorii importanti (nu ii enumar ca ii stim) ce vor juca la euro sau vor fi acolo (in afara de unul care poate sa ramana acolo, fiind neimporant:imported_icon_naugh)...sper sa nu plece indiferent de forma sau daca pleaca sa plece numai dupa ce vin in prealabil altii sa ii inlocuiasca -- nu vreau sa fie vanduti (dupa un euro bun) si apoi noi sa cumparam (cine stie ce) si sa nu fie timp macar o luna, doua sa ii integram, sa inteleaga jocul, sa existe macar un inceput de coeziune.:imported_icon_ermm:

legat de asta, si acum imi amintesc cu s-au calcat pe picioare habib cu dayro....oooof...:imported_icon_ermm::ablow:

oricum...peste toate peste toti :forzasteaua:

bend_it_like_banel
9th May 2008, 18:12
vad ca multi isi pun sperante in "performantele" de la euro :rofl:

zic mai bine sa-i consideram in vacanta. o sa fim ciuca batailor in grupa si mai mult ca sigur toate cluburile ne vor cauta jucatorii. :icon_lol:

St3phano
9th May 2008, 18:51
nu cred nici eu ca vom face mare branza la euro. sa nu se inteleaga gresit: sper din toata inima sa trecem de grupe, dar diferenta de valoare e destul de mare.....:pig:

in fine, orice s-ar intampla, jucatorii nostri o sa fie afectati: pozitiv sau negativ. vor fi transferati sau nu. la echipe mai bune sau nu.asta vom vedea.:imported_icon_ermm:

personal, imi doresc ca macar doi dintre ei (care joaca cam pe acelasi post) sa fie "transferati" cat mai repede.:icon_twisted:

starsteel
12th May 2008, 00:17
Sa facut si pe aici "curatenia" de primavara deja contestatarii marelui antrenor Lacatus sunt mult mai putini.....un lucru de netagaduit ramane, pe banca tehnica a Stelei se afla o nulitate care nu are loc la nicio echipa din prima liga. Probabil ca nici la a 2-a.....la toamna dupa ratarea calificarii si din UEFA Cup sa speram ca se va incepe reconstructia acestei echipe.
Lacatus.....stim ca tot ce ai facut pentru acest club ai facut cu sufletul
Avem nevoie de un cap inzestrat cu creier nu de un suflet ratacit in locatii straine de veleitatile lui.

Wholigan
12th May 2008, 00:29
Nu, acuma pe bune, de ce stergeti threadurile?

aheobarbos
12th May 2008, 13:49
In prima faza am crezut ca am interzis la acest thread fiindca am fost "anti Lacatus", ulterior am observat ca au fost probleme tehnice. :) Asta este... ar fi important de stiut cum vede Lacatus viitoarea formatie a Stelei( in urma "curateniei generale" care se anunta), adica...ce jucatori crede el ca ar trebui adusi la Steaua( aici ma refer la posturile deficitare in viziunea lui si nu la nume neaparat) ce nationalitate ar trebui sa aibe noii jucatori, pentru ca ei sa se adapteze cel mai bine la Steaua, ce formula de joc va adopta pe viitor, ce jucatori din actualul lot nu au valoare de Steaua. Sunt intrebari la care as vrea un raspuns de la Lacatus, macar ca sa ne dam si noi seama care e viziunea antrenorului, vis-a-vis de cum trebuie sa arate o echipa ce se vrea a fi campioana si performera in CL.

mihai_danubius
15th May 2008, 01:18
antrenor foarte bun, no comment. sa nu se mai bage oieru peste el ca sa mai poata ajunge si Steaua in Europa

starsteel
15th May 2008, 01:32
Cine se respecta pun pe banca straini care le aduc cupe europene, vezi splendida echipa Zenit, cine nu folosesc simboluri fara nicio legatura cu banca tehnica.

mihai_danubius
15th May 2008, 01:36
cel mai bun antrenor roman. bravo lacatus. zii gibonului sa te lase in pace si castiga cupa UEFA

m.dionis
20th May 2008, 15:27
Vincere non basta, serve vincere e convincere, come spiegavo a Van Basten gią ai tempi. L'ho rivisto da poco, e mi ha detto di aver finalmente capito. E che avevo ragione

Asta ar trebui sa isi fixeze ca obiectiv orice antrenor al Stelei, inclusiv Lacatus, si in acest spirit ar trebui sa ii fie analizate realizarile.

St3phano
21st May 2008, 12:13
si cumva toata lumea de pe forum ar tb sa stie si italiana?
bine ca nu ai scris si vreun gand al vreunui antrenor din galapagos sau feroe.:mofo:

m.dionis
21st May 2008, 17:11
si cumva toata lumea de pe forum ar tb sa stie si italiana?

Versiunea originala este data de obicei pentru fidelitate fata de mesajul transmis. Banuiesc ca marea majoritate a utilizatorilor reusesc sa inteleaga limba italiana in caz ca formularile nu sunt prea incalcite. Pentru cei pentru care limba italiana ramane invaluita in mister, iata traducerea:
"Nu ajunge sa invingi, trebuie sa invingi si sa convingi, asa cum ii explicam pe vremuri lui Van Basten. L-am revazut de curand [pe Van Basten], si mi-a spus ca in sfarsit a inteles [ce ii spuneam]. Si ca aveam dreptate."

St3phano
21st May 2008, 17:26
aia cu versiunea originala se da numai daca esti "jurnalist" si numai daca citezi pe respectivul.si nici atunci nu se da in limba respectiva.

doi: supozitia aia cu limba italiana cunoscuta de maj forumistilor e hilara, chiar si in cazul celor mai simple fraze. pe aceeasi directie propun sa vb si pe langa franceza, si spaniola si germana...circulatia lor fiind cam aceleasi. pentru cei care nu stiu hindusa, o sa dau eu varianta originala :))

oricum, mare citat, mari cuvinte :))
sa fim rezonabili: nu toata lumea a fost in italia, la cirese sau la plimbare.

bend_it_like_banel
21st May 2008, 17:42
St3phano aberezi aiurea... dupa romana, italiana e cea mai usor de inteles. de multe ori a postat lumea pe aici citate in engleza si nu ai mai fost asa indignat. apoi nu trebuie sa te duci in italia(la capsuni/in plimbare) sau sa studiezi limba la scoala ca sa intelegi ceva. pun pariu ca multi romani au "invatat" italiana uitandu-se la tv...ca si in cazul spaniolei din telenovele de altfel...:imported_icon_rolle

ps: pe zenga sau napoli ii intervieveaza in romana si nu par prea deranjati de asta

St3phano
21st May 2008, 19:58
vad ca mi-am gasit lingvisti renumiti si dascali pe masura.

normal ca nu am zis nimic legat de engleza, pt mi se pare normal: e limba cea mai cunoscuta pe glob, si a doua in tara dupa cea pe care o folosim acuma. plus ca exista thread separat, nu?

remarca cu mersul in italia a fost o ironie, daca nu s-a inteles nu e nimic.

PS:in interviurile cu zenga sau napoli (sau uhrin :)) ) sunt cumva date citate in limba lor??? oare cum i-ar sta simonei patruleasa vorbeasca in ceha? :))

hai gata, ca e off.
:forzasteaua:

emydumitrascu
21st May 2008, 20:17
cea mai vorbita limba de pe glob este chineza si nu engleza :)))

jointu_ucigash
21st May 2008, 20:41
yeah right!

red&blue forever
22nd May 2008, 09:01
LACATUS lasa te de antrenorat ca esti depasit rau de tot!........cand naiba o sa avem si noi un antrenor cu adevarat bun .......ultimul a fost PROTASOV dar l a matrasit repede oierul sef

aheobarbos
22nd May 2008, 13:02
Lacatus: "Nu pot spune ca exista posturi deficitare in echipa, insa vom incerca sa facem concurenta pe fiecare post." Deci in viziunea exceptionalului antrenor Lacatus, la Steaua nu exista posturi deficitare... Un raspuns la una din intrebarile mele postate anterior mi-a fost dat. Ramane sa vad daca vin si restul...

Gruppo Aparte
22nd May 2008, 13:04
atilocin is iodar dnar lumitlu ni un is ,iulureio izragaidab,alaesagra, eili nairda , ilaceb egroeg: animul ina 001 ucard acud as enaosrep eleraotamru ielets aerecudnoc nid :icon_lol:

Poftim ca stiu si eu o limba straina :icon_twisted: cine traduce primu lce am scris si vine sambata la fotbal are o bere in plus :) :icon_twisted:

aheobarbos
22nd May 2008, 13:36
:icon_twisted:

n-am scris eu asa ceva..mai citeste odata si nu imi inlocui cuvintele mah ca nu e frumos :ablow:

Uite ...in semn de "respect" am sters postul :))

vectra_gts
22nd May 2008, 17:37
din conducerea stelei urmatoarele persoane sa se ..... sa vina lucescu senior mai bine.

cosminash_90
22nd May 2008, 20:32
vectra_gts@: Poi n-ai nominalizat persoanele si nu ai precizat ce sa se intample cu ele.Fii mai explicit pe viitor .

vectra_gts
22nd May 2008, 20:57
ala era inceputul "traducerii" postului scris de gruppo_aparte. din partea mea sa plece toti.

KosmyN
30th May 2008, 01:25
Dezamăgirea mea: Marius Lăcătuş

Īmi este foarte greu să scriu aceste rānduri. Īmi este greu pentru că speram… eram unul din cei mulţi. Cu toate că l-am susţinut pe Marius īncă de la īnceput, cu toate că īntotdeauna am īndemnat la calm şi īntelegere pentru “Fiară”, sunt cāteva lucruri pe care nu pot să nu le observ.

Īn primul rand, uşurinţa incredibilă cu care s-a renunţat la Mendoza şi Rada. Şi vreau să fiu bine inţeles, Lăcă a declarat că a renunţat la Mendoza, imediat după plecarea acestuia, iar la Rada, Becali a declarat că decizia i-a aparţinut antrenorului. Cum acesta nu a spus nimic care să conteste acest lucru, bănuiesc ca tot el a renunţat si la fundaş.

Pot să mint, să săun că am inţeles forţarea lui Nicoliţă pānă īn pānzele albe, la fel de bine, pot să mă declar neştiutor şi să accept folosirea lui Mendoza sau Neaga pe posturi… necompatibile cu capacităţile lor să spunem. De asemenea pot chiar să cred că Dayro a fost indolent la antrenamente şi merita banca de rezerve.

Dar ce nu pot să cred, nu pot să accept domnule Marius Lăcătuş este uşurinţa cu care v-aţi debarasat de doi jucători importanţi. Nu pot să accept domnule Lăcătuş cum toleraţi īn lot jucători ca Romeo Surdu sau Valentin Badea. Nu pot să inţeleg domnule antrenor cum tinerii noştri nu au nici o şansă de a evolua pentru prima echipă. Nu reuşesc să īnteleg domnule Lăcătuş cum nu ne-aţi explicat īnfrāngerea din Groapă…

Sunt multe lucruri pe care nu le īnţeleg… Sunt foarte multe lucruri pe care nu le-am spus. Aş putea rezuma totul īntr-o proziţie: M-aţi dezamăgit teribil domnule Lăcătuş.

Īn īncheiere, īmi permit să vă cer un singur lucru, din postura de suporter dezinteresat al FC Steaua Bucureşti: renunţaţi la Steaua domnule Lăcătuş. Īmi este foarte greu să scriu aceste rānduri… īmi va fi infinit mai greu să le public… dar, din păcate, TREBUIE!

fcsteaua.ro

Aiurea
30th May 2008, 01:49
Dezamăgirea mea: Marius Lăcătuş

Īmi este foarte greu să scriu aceste rānduri. Īmi este greu pentru că speram… eram unul din cei mulţi. Cu toate că l-am susţinut pe Marius īncă de la īnceput, cu toate că īntotdeauna am īndemnat la calm şi īntelegere pentru “Fiară”, sunt cāteva lucruri pe care nu pot să nu le observ.

Īn primul rand, uşurinţa incredibilă cu care s-a renunţat la Mendoza şi Rada. Şi vreau să fiu bine inţeles, Lăcă a declarat că a renunţat la Mendoza, imediat după plecarea acestuia, iar la Rada, Becali a declarat că decizia i-a aparţinut antrenorului. Cum acesta nu a spus nimic care să conteste acest lucru, bănuiesc ca tot el a renunţat si la fundaş.

Pot să mint, să săun că am inţeles forţarea lui Nicoliţă pānă īn pānzele albe, la fel de bine, pot să mă declar neştiutor şi să accept folosirea lui Mendoza sau Neaga pe posturi… necompatibile cu capacităţile lor să spunem. De asemenea pot chiar să cred că Dayro a fost indolent la antrenamente şi merita banca de rezerve.

Dar ce nu pot să cred, nu pot să accept domnule Marius Lăcătuş este uşurinţa cu care v-aţi debarasat de doi jucători importanţi. Nu pot să accept domnule Lăcătuş cum toleraţi īn lot jucători ca Romeo Surdu sau Valentin Badea. Nu pot să inţeleg domnule antrenor cum tinerii noştri nu au nici o şansă de a evolua pentru prima echipă. Nu reuşesc să īnteleg domnule Lăcătuş cum nu ne-aţi explicat īnfrāngerea din Groapă…

Sunt multe lucruri pe care nu le īnţeleg… Sunt foarte multe lucruri pe care nu le-am spus. Aş putea rezuma totul īntr-o proziţie: M-aţi dezamăgit teribil domnule Lăcătuş.

Īn īncheiere, īmi permit să vă cer un singur lucru, din postura de suporter dezinteresat al FC Steaua Bucureşti: renunţaţi la Steaua domnule Lăcătuş. Īmi este foarte greu să scriu aceste rānduri… īmi va fi infinit mai greu să le public… dar, din păcate, TREBUIE!

fcsteaua.ro

VOTAT :steagsimplu:

Muggs
30th May 2008, 10:16
VOTAT :steagsimplu:

VOTAT VOTAT VOTAT VOTAT

bend_it_like_banel
30th May 2008, 11:02
VOTAT VOTAT VOTAT VOTAT

+1

ps: desi mai e mult pana la retrogradare si oricum nici mourinho daca vine nu face mai multe :rolleyes:

aheobarbos
30th May 2008, 12:05
Subscriu si eu la concluzia lui KosmyN.

Wholigan
30th May 2008, 12:17
Sa va spun o povestioara:

M-am trezit de dimineata, puncte puncte, si dintr-o data mi-a venit un gand, cum ar fi sa cadem in turul III preliminar cu neica-nimeni FC Twente, la care sunt sanse mari sa fie antrenor Steve MClown, fost antrenor al titratei echipe Middlesborough. Cum ar fi sa le dam un 2-0 la ei si un 4-1 la noi, sa se calmeze MClown de la inceput, sa il injure olandezii meci de meci acasa.
Stiti care a fost prima problema care mi-a aparut in minte in realizarea acestei mici razbunari? Lacatus :(
Si in mare masura fiindca accepta ce ii dicteaza ciobanu in materie de titulari, schimbari si transferuri.

catalin.andronic
30th May 2008, 14:10

M-am trezit de dimineata, puncte puncte, si dintr-o data mi-a venit un gand, cum ar fi sa cadem in turul III preliminar cu neica-nimeni FC Twente, la care sunt sanse mari sa fie antrenor Steve MClown, fost antrenor al titratei echipe Middlesborough. Cum ar fi sa le dam un 2-0 la ei si un 4-1 la noi, sa se calmeze MClown de la inceput, sa il injure olandezii meci de meci acasa.
Stiti care a fost prima problema care mi-a aparut in minte in realizarea acestei mici razbunari? Lacatus :(
Si in mare masura fiindca accepta ce ii dicteaza ciobanu in materie de titulari, schimbari si transferuri.

in prima parte suna frumos da in a doua macar sa ma mint ca ne asa

alexxx89
30th May 2008, 14:27

Lacatus intradevar este un antrenor ffff slab si cred ca pe langa cariera extraordinara de jucator la Steaua va mai intra in istoria clubului si cu cel mai urat fotbal practicat vreodata de Steaua pe mandatul sau ca antrenor.......si apropo cu chestia ca poate sa vina si murinio ca dejeaba nu prea sta in picioare pentru ca protasov si olaroiu (cu toate ca nici in mandatul sau nu era un joc foarte frumos dar nici chiar asa.....) au reusit cu un lot mai slab valoric decat asta totusi....nu-i aveam pe emeghara ,golanski, si mai ales ZAPATA! ...daca il aveam pe zapata acum 2 ani sunt aproape sigur ca jucama macar finala cupei uefa.......si campionataul eram aproape sigur ca o sa-l pierdem cand l-am auzit pe cioban iesind la tv spunand ca nu are nicio problema jucam la 0-0 si luam titlu.....si marele antrenor lacatus nici macar nu a facut o echipa de contraatac punandu-l pe Pepe ,Mendoza si mai ales DICA sa ii surprindem pe contraatac auzi cu "vitezistii" astia.........

St3phano
30th May 2008, 17:30

nu o sa mai vina nimeni antrenor la noi fara ca nevertebratul sa nu ii impuna unele chestii cum ar fi unu-doi jucatori (daca nu toti) sau politica de tranferari.:unsure:
suntem condamnati.:imported_icon_ermm:

Surupaceanu Misu
30th May 2008, 18:02
Mi se pare o enorma greseala renuntarea la Mendoza. Oare cate puncte a adus el pentru Steaua in retur? Ca Gigi ii uita extrem de usor pe cei care l-au ajutat candva, asta nu-i de mirare, dar ma minunez de nerecunostinta pe care o are Lacatus fata de unul dintre jucatorii datorita caruia el mai e la Steaua acum!?! Ce fotbal a aratat Steaua in tur cu el pe banca? Zero barat. Ce rezultate s-au obtinut in tur cu Lacatus antrenor? Imi vine in cap acum doar acel 0-2 de la Timisoara... Si atunci in loc sa-i multumesti in "n" feluri lui Adi Ilie ca ti-a adus acesti sud-americani, iar pe ei sa-i ajuti si tu la randul tau, intervenind pe langa Becali pentru a-i pastra la Steaua, tu Mariuse ai ales sa fii las si sa-ti salvezi scaunul. Dupa ce ca ai dovedit a "m" -a oara ca esti nul ca antrenor, acum tinzi sa devii o crunta dezamagire pentru fani si prin propriul comportament. Pacat! Primul lucru pe care ar fi trebuit sa-l faca "FIARA" dupa ultimul fluier din meciul cu Buzaul, ar fi fost sa-si anunte demisia din postul de antrenor al Stelei. Ar fi fost o normala si inteleapta ( zic eu) decizie, care ar fi fost si o dovada de DEMNITATE. Hagi cred ca asa ar fi procedat; el nu si-ar fi acceptat "reusita" de a clasa Steaua pe locul doi. D-aia este REGELE FOTBALULUI SI ESTE UNIC. A avut el onoarea de a renunta la un fin de o asa joasa speta cum e Gigi, care s-a comportat intr-un mod abject fata de el, dar sa plece din Ghencea dupa un astfel de esec! Cat despre Lacatus, el si-a aratat valoarea in meciul decisiv cu Dinamo: acolo nu trebuia decat sa-i pregatesti MENTAL pe baieti (si a avut o saptamana la dispozitie), tactic (nu ca la asta s-ar pricepe din cale-afara!) nu era nimic de zis. Dar Marius a reusit sa pregateasca atat de bine meciul incat Steaua, dupa joc ar fi trebuit sa se declare multumita de rezultatul de numai 1-2.
Si acum ce face idolul tribunelor din Ghencea? N-are taria de caracter de a se opune plecarilor lui Mendoza, P. Moreno si chiar Habibou (care sa nu uitam, era sa moara pe teren din dorinta de a-l convinge pe antrenor ca merita si el sa i se dea o sansa in minireturul ce urma sa inceapa).
Vreau din tot sufletul sa-i felicit pe cei care au fost la meciul caritabil de Luni (eu n-am fost si regret mult) pentru secundele in care l-au ovationat pe Mircea Lucescu; a fost, vreau eu sa cred, dovada suprema ca de EL, sau de unul cu cunostintele LUI, de un psihopedagog innascut si in plus, de un om cu coloana vertebrala, ar avea Steaua nevoie pentru a redeveni ceea ce a fost odinioara.

colonelu Voiculescu
30th May 2008, 23:06

Mc Clown l-a facut la tactica pe marele strateg Olaroiu acum 2 ani . Pe Lacatus il serveste la micul dejun

bend_it_like_banel
30th May 2008, 23:14
N-are taria de caracter de a se opune plecarilor lui Mendoza, P. Moreno si chiar Habibou (care sa nu uitam, era sa moara pe teren din dorinta de a-l convinge pe antrenor ca merita si el sa i se dea o sansa in minireturul ce urma sa inceapa).

ma uitam si eu pe un site de sport englezesc si era o analiza a transferurilor/zvonurilor din premier league. si ce credeti ca-mi e dat sa vad...

ASTON VILLA
In:

Out: Luke Moore (�3m to West Brom), Thomas Sorensen (released), Olof Mellberg (free to Juventus), Patrick Berger (free to Sparta Prague).

Rumoured Targets: Habib Habibou (Charleroi), Scott Carson (Liverpool), Paul Robinson (Tottenham), Steven Sidwell (Chelsea), David Bentley (Blackburn), Justin Hoyte (Arsenal), Nicky Shorey (Reading), Shaun-Wright Phillips (Chelsea), Stephen Carr (free agent), Aaron Lennon (Tottenham), Kevin Doyle (Reading), Joe Mattock and Richard Stearman (both Leicester City), Giourkas Seitaridis (Atletico Madrid), Joe Hart (Manchester City). football365.com

acum nu zic ca habib era vreun copil minune. dar daca totusi numele lui e vehiculat pe piata din premier league cred ca totusi trebuia sa-l mai tinem macar imprumutat un sezon. oricum nu-mi faceam sperante ca-l slefuieste lacatus...:mofo:

#EffecT
30th May 2008, 23:32
Habibou e un alt exemplu maret despre filosofia de joc a lui Laca . Sa-l utilizezi pe Habibou numai pe finaluri de meci si apoi in meciul cu dinamo sa astepti sa-ti marcheze golul salvator (de aici a pornit supararea celor din conducere) mi se pare jenant . A gresit la faza aia cand i-a luat mingea lui Dayro si probabil ca a dat dovada de egoism,dar totul a pornit din dorinta de a evolua cat mai mult si de a prinde un loc de titular . Din pacate Laca a demonstrat ca nu stie cum sa lucreze cu jucatorii tineri ,care sunt inconsistenti dar care pot aduce un adevarat plus echipei(poate ar fi bine sa ne reamintim de Marica,un pusti talentat care evolua de multe ori superficial , Lucescu l-a transformat in om de nationala) . Laca a gresit si cu Rada pentru ca nu i-a acordat nicio sansa in conditiile in care Ghionea n-a rupt gura targului de la revenire,a gresit si cu Mendoza pozitionandu-l pe un post ce nu-i convenea , a gresit si cu Dayro&Habibou neacordandu-le destula incredere , a gresit si cu Dica ca nu i-a zis "fuck off" cand nici macar nu transpira pentru echipa si a gresit si cu Surdu,Nicolita,Lovin ca nu i-a trimis o vreme pe la echipa a doua , pentru ca Surdu sa realizeze mai usor tranzitia , pentru ca Nicolita sa-si revina psihic si pentru ca Lovin sa-si mai piarda din vedetisme.

Cert este ca si la anul ne asteapta un sezon lung ...poate Laca a mai invatat din greseli, a mai capatat experienta si poate aduce 24-ul

Wholigan
15th June 2008, 18:31
Mc Clown l-a facut la tactica pe marele strateg Olaroiu acum 2 ani . Pe Lacatus il serveste la micul dejun

N-as fi de acord dar cred ca ne-am saturat cu totii sa vb de Olaroiu. L-ati vazut ce s-a ingrasat? :D

Daca are becali interdictie la stadion doi ani poate isi inchide si Laca telefonul si nu mai vedem Surzi, Banei si alte specimene titulari cand nu joaca nimic.

eli.
4th July 2008, 22:40
antrenor de clasa .. luam bataie de la austriecii astia in primul amical putin mai puternic care-l jucam si noi . cum plm sa il scoti pe Dayro care a facut spectacol in prima repriza si sa bagi obositii astia de Neagoe , Surdu , Cl Ionescu ? de Janos nici numai zic a fost cel mai bun om si a iesit si el. Pe Ochirosii il tii pe banca bine ca Neagoe si Ionescu joaca.

Dumitrescu.Daniel
4th July 2008, 22:58
antrenor de clasa .. luam bataie de la austriecii astia in primul amical putin mai puternic care-l jucam si noi . cum plm sa il scoti pe Dayro care a facut spectacol in prima repriza si sa bagi obositii astia de Neagoe , Surdu , Cl Ionescu ? de Janos nici numai zic a fost cel mai bun om si a iesit si el. Pe Ochirosii il tii pe banca bine ca Neagoe si Ionescu joaca.

De aia se numesc amicale ca fie vazuti la lucru toti jucatorii pentru a se crea un prim 11.

eli.
4th July 2008, 22:59
De aia se numesc amicale ca fie vazuti la lucru toti jucatorii pentru a se crea un prim 11.
si ia zi si mie din a 2a repriza ce jucatori ai alege pt a face un prim 11 dintre Neagoe,Ionescu,Tiago,Surdu?

Nea Popa
4th July 2008, 23:02
Tiago` . :)

Un mijlocas central si mai ales defensiv ,nu prea se vede la constructie si la jocul echipei ,de aceea nu prea l-am vazut in joc

Dumitrescu.Daniel
4th July 2008, 23:03
si ia zi si mie din a 2a repriza ce jucatori ai alege pt a face un prim 11 dintre Neagoe,Ionescu,Tiago,Surdu?

Sunt achizitii care trebuie vazute la lucru,ori i-am luat sa-i tinem pe banca?

alexxx89
4th July 2008, 23:07

Un mijlocas central si mai ales defensiv ,nu prea se vede la constructie si la jocul echipei ,de aceea nu prea l-am vazut in joc

thiago e mijlocas defensiv????? ilei e nebun...oricum nici pe postu asta nu le are

ag1313
4th July 2008, 23:08

Bre chiar nu inteleg ce aveti cu Tiago. :D Ala a jucat ce trebuia sa joace. Mie mi s-a parut o diferenta de la cer la pamant intre el si ce am avut pana acum la mijloc.

alexxx89
4th July 2008, 23:30

de fapt este playmacher uitete pe transfermarkt.de....daca nici postu asta nu e de constructie atunci io sunt papa de la roma....

Bogdanbibi
4th July 2008, 23:31
chiar m-am gandit cu amuzament in timpul meciului la avalansa de mesaje razboinice la adresa jucatorilor si a lui lacatus ce va urma ... nu mi-ati inselat asteptarile

eli.
4th July 2008, 23:32
chiar m-am gandit cu amuzament in timpul meciului la avalansa de mesaje razboinice la adresa jucatorilor si a lui lacatus ce va urma ... nu mi-ati inselat asteptarile
bogdane fie vorba intre noi , tie ti-a placut de Surdu,Banel,Neagoe,Ionescu,Neaga? Ti-ar place sa fie titular vreo1 din ei ?

steaua_ro
4th July 2008, 23:39
bogdane fie vorba intre noi , tie ti-a placut de Surdu,Banel,Neagoe,Ionescu,Neaga? Ti-ar place sa fie titular vreo1 din ei ?

Cu jucatorii acestia vom defila, daca nu mai imprumutam cativa dintre ei la Buzau. Altii nu vor mai veni :mad22: (declaratie b, dar eu nu as lua-o ca 100% valabila)

Bogdanbibi
4th July 2008, 23:45
nici nu m-am uitat la repriza a doua, decat in pauzele documentarului de pe Discovery ... in prima repriza mi-a placut cum am jucat, iar acea echipa e cea mai apropiata de primul 11

ag1313
5th July 2008, 00:04
de fapt este playmacher uitete pe transfermarkt.de....daca nici postu asta nu e de constructie atunci io sunt papa de la roma....

Da dar la noi s-ar calca pe picioare cu Dayro in momentul asta ca playmaker. Ca sa joace impreuna asa cum trebuie dureaza un pic. In primul rand Tiago tre sa-l simta pe Dayro ca sa stie unde sa apara cand columbianul are mingea la picior. Daca invata asta atacul o sa mearga mult mai bine. Partea proasta e ca dureaza mult timp pana apar sincornizarile ori noi avem numai 3 saptamani. Sa speram ca tehnica si valoarea o sa-i ajjute .
Inprima repriza am vazut o gramada de faze care nu au fost duse pana in poarta din lipsa sincronizarii atacului si a lui Banel :D

ag1313
5th July 2008, 00:08
Cu jucatorii acestia vom defila, daca nu mai imprumutam cativa dintre ei la Buzau. Altii nu vor mai veni :mad22: (declaratie b, dar eu nu as lua-o ca 100% valabila)

Pai aici e marea noastra prooblema. In loc sa ne facem iarna car si vara sanie noi ne "intarim pe ultima 100 de metri ca sa nu putem sa integram noii veniti si pe urma ne miram de ce nu merge echipa. Dayro e un castig pentru ca a fost cumparat asta iarna . De asta si joaca asa bine. Nu inteleg de ce asta iarna daca tot am iesit din Europa , nu am facut echipa care sa invete sa joace impreuna in retur. Cum integram un atacant cat de cat cum il dam afara sau il vindem (Exemplul Thereau). Nu vad ce mare shmecherie o sa faca nici Arthuro pan a in iarna. El ca pivot tre sa stie sa tina mingea si s-o dea cu ochii inchisi unde e mijlocasul liber. Ori asta in timp se poate realiza :(

alexxx89
5th July 2008, 00:12
Da dar la noi s-ar calca pe picioare cu Dayro in momentul asta ca playmaker. Ca sa joace impreuna asa cum trebuie dureaza un pic. In primul rand Tiago tre sa-l simta pe Dayro ca sa stie unde sa apara cand columbianul are mingea la picior. Daca invata asta atacul o sa mearga mult mai bine. Partea proasta e ca dureaza mult timp pana apar sincornizarile ori noi avem numai 3 saptamani. Sa speram ca tehnica si valoarea o sa-i ajjute .
Inprima repriza am vazut o gramada de faze care nu au fost duse pana in poarta din lipsa sincronizarii atacului si a lui Banel :D

om trai si om vedea dar teama mie ca am ramas tot cu cativa jucatori de valuare ca Zapata, Golanski, Emeghara, Goian (daca nu pleaca), Ghionea, Radoi, Dayro si sa zicem Ovidiu Petre....in rest....de duzina...observand ca din astia doar unu e juc de atac...si sa vazut in toate meciurile mai ales in ucl cu 5 suturi pe poarta in 6 meciuri......

ag1313
5th July 2008, 00:20
om trai si om vedea dar teama mie ca am ramas tot cu cativa jucatori de valuare ca Zapata, Golanski, Emeghara, Goian (daca nu pleaca), Ghionea, Radoi, Dayro si sa zicem Ovidiu Petre....in rest....de duzina...observand ca din astia doar unu e juc de atac...si sa vazut in toate meciurile mai ales in ucl cu 5 suturi pe poarta in 6 meciuri......

Asta e din cauza ca nu avem un varf ka lumea de mutl timp. Pai daca am avea un Drogba care sa-i faca pe fundasii adversi sa se kace pe ei de frica sa vezi ca nu ne-ar mai sufoca in careu si am ataca si noi mai cu spor. Dar asa tot testam varfuri o data la jumate de an doar doar om gasi unu bun. Numai ca varfurile bune se vad din elicopter si ii iau echipele mari.

troublebeast
14th July 2008, 13:42
Baiatu asta de antrenor chiar vrea sa-si stearga dragostea suporterilor cu orice pret. In loc sa foloseasca in amicale jucatorii nou veniti ca sa se integreze, el ce face... baga niste jucatori care fie sunt aproape transferati (Goian, Rada) ori sunt morti din punct de vedere fotbalistic (Badea, Neaga, Nicolita) si ca sa ne demonsteze cat e de profesionist ca antrenor il baga titular meci de meci pe Petre Marin, care e suspedat 6 luni si nu o sa joace in tur. Asta ori e prost, ori isi taie singur craca de sub picioare.

#Alex
14th July 2008, 13:45
Suspendarea lui Marin a fost anulata.

dargo
14th July 2008, 14:29
Suspendarea lui Marin a fost anulata.

Da, nici comentatorul de aseara nu stia asta... :))

alexxx89
14th July 2008, 15:34

oricum n-om juca in ucl tot cu petrica,surdu, balanel, badita,nesu,lovinho, neaga sau neagoie ,ionescu , kapetanos...doamneee cati nonfotbalisti avem in lot..:wtf:

#Alex
14th July 2008, 15:41

A fost un comentariu de exceptie. Se pare ca Steaua a jucat ieri 3-5-3 si l-a avut pe banca pe Victoras Surdu. :unsure:

oricum n-om juca in ucl tot cu petrica,surdu, balanel, badita,nesu,lovinho, neaga sau neagoie ,ionescu , kapetanos...doamneee cati nonfotbalisti avem in lot..:wtf:

Marin, Nesu si Nicolita e foarte posibil sa joace. Chiar si Badea e posibil sa prinda ceva minute. Cat despre Kapetanos sunt sigur ca il stii foarte bine, inca de cand juca la Iraklis.

Raul_07
14th July 2008, 15:58
Baiatu asta de antrenor chiar vrea sa-si stearga dragostea suporterilor cu orice pret. In loc sa foloseasca in amicale jucatorii nou veniti ca sa se integreze, el ce face... baga niste jucatori care fie sunt aproape transferati (Goian, Rada) ori sunt morti din punct de vedere fotbalistic (Badea, Neaga, Nicolita) si ca sa ne demonsteze cat e de profesionist ca antrenor il baga titular meci de meci pe Petre Marin, care e suspedat 6 luni si nu o sa joace in tur. Asta ori e prost, ori isi taie singur craca de sub picioare.

Unu la mana Petre Marin nu mai e suspendat.
Doi la mana atata timp cat Arthuro si Kapetanos nus pregatiti fizic cu cine vrei sa joace varf impins cu Vlad Rusu ?

zapata
14th July 2008, 16:19
Unu la mana Petre Marin nu mai e suspendat.
Doi la mana atata timp cat Arthuro si Kapetanos nus pregatiti fizic cu cine vrei sa joace varf impins cu Vlad Rusu ?

dar de ce sa nu joace cu rusu??? el nu are tot doua picioare???

Nea Popa
14th July 2008, 16:20
si inca ceva ,nu inteleg de ce toti dati vina pe Lacatus ,ce poate sa le faca ,sa joace el in locul lor ? Voi chiar credeti ca el nu face nimic la antrenamente cu ei ?.... face ,dar degeaba :imported_icon_mello ,daca la meciul cu Englezi ,Laca a zis de cel putin 3 ori cand au gresit, "baieti ,faza asta am facut-o ieri ma ..." dar asta e ,sa speram ca e o faza de acomodare si o sa fim superiori la toate capitolele in Campionat si in CL o sa terminam cel putin pe 3 ,asta daca ,speram cu toti ,o sa ne calificam :)

St3phano
14th July 2008, 16:48
poa sa joace cu rusu, la fel cum poate sa joace si cu femeia care matura semintele sau baiatu care toarna coke in pahare ca si ei au acelasi nr. de picioare, fiecare :sly:

mai bine, cu toate ca e gsp:

http://www.gsp.ro/stire/in-birlogul-fiarei-86985.html

Lăcătuş e dur la antrenamente şi la meciuri, dar ştie şi să-şi apropie jucătorii. E diferit de Hagi şi nu se dezlipeşte aproape niciodată de Pedrazzini

Au trecut aproape 8 luni şi firele de păr alb sīnt tot mai dese. 8 luni de cīnd conduce Steaua, dar faţa antrenorului Lăcătuş se vede cel mai bine atunci cīnd stă cu echipa zi şi noapte, 24 de ore din 24. Aşa se se petrece īn cantonamentul din Flachau. Īn cele 6 zile de stagiu deja scurse şi-a lăsat la vedere metodele, comportamentul, nervii, trăirile, suferinţele.

Punctualitate elveţiană
Dacă n-ai ceas la Flachau, cel mai bun reper orar este exactitatea cu care Lăcătuş respectă startul antrenamentelor sau plecările spre oraşele īn care au loc meciurile amicale. Dacă şedinţa de pregătire e la 11:00 dimineaţa, atunci la 11 fix Lăcătuş apare pe teren. Nici o secundă mai tīrziu! Cīnd a fost amicalul cu Swindown Town, toată echipa a coborīt mai devreme, stafful a venit şi el pe la fără 5, īn timp ce Fiara a pus piciorul īn autocar exact la ora 16:00. Cea stabilită de plecare.

29 de jucători are sub comandă Lăcătuş īn cantonamentul din Austria: 3 portari şi 26 de jucători de cīmp

E dur la antrenamente
Rigoarea lui nu se opreşte aici. E dur, chiar foarte dur. Īl ajută şi vocea sa răguşită. La antrenamente are o autoritatea teribilă asupra jucătorilor. N-o aveau nici Hagi, nici Olăroiu, poate doar Piţurcă. Īn plus, controlează şi coordonează totul la şedinţa de pregătire. Se uită atent la ce face fiecare jucător, iar atunci cīnd nu-i convine ceva reacţionează. Şi nu o face discret, ci chiar cu presa de faţă. "Ioane, nu aşa! Ce e aia, ce faci tu acolo? Treci şi fă ca lumea" e un reproş către Rada. Stă doar pe teren, niciodată pe margine. "Haide, Dayro, haide, mai repede!", īl īmpinge pur şi simplu de la spate pe columbian la un exerciţiu fizic. E īn "coasta" fiecărui stelist, le suflă īn ceafă la orice atingere de balon.

Ţigară şi "cuba" īnainte de meci
La meciuri explodează şi parcă e chiar mai vulcanic decīt la o partidă oficială. Īnainte de joc īnsă pare cel mai blīnd om din lume. Se aşază pe băncuţa de la terenul din Bischofschofen şi trage fum după fum dintr-o ţigară, după care īşi aranjează mereu freza. Se ridică imediat cīnd vede primul jucător īn gura tunelului dinspre vestiare. Atunci parcă devine fratele lor mai mare. Bate "cuba" cu fiecare dintre ei. Loveşte palma elevilor săi cu putere şi le strigă "Baftă!". Aici se opreşte calmul din Lăcătuş.

Jucătorii: "Dacă e ordin, cu plăcere!"
O dată cu fluierul de start se stīrneşte Fiara din Lăcătuş. Nu e Hagi, să stea cu gura pe ei din secundă īn secundă, īnsă atunci cīnd intervine, e dur şi nu acceptă să nu-i fie ascultate sfaturile. "Bănele, lasă-i mingea lui Ochiroşii, nu te mai duce tu să baţi cornerul", strigă de pe margine şi īn secunda următoare Nicoliţă dă drumul din braţe balonului şi se īndepărtează, chiar dacă nu-i cade prea bine că mezinul din teren īi ia locul.
Golanski intră şi el īn colimatorul antrenorului. "Pawel! Pawel! Paaaaaweeeeel!" e ţipătul care brăzdează toţi Alpii Austriei şi īl face pe polonez să se īntoarcă pīnă la urmă cu privirea spre tehnician. "Lasă protestele la arbitri! Īnchide gura şi joacă, ce mai rezolvi tu dacă protestezi? A ridicat fanionul, la revedere!", continuă Lăcătuş şi fundaşul revine īn defensivă.

8 ani au trecut de cīnd Lăcătuş şi-a īncheiat cariera de fotbalist, ultimul său meci fiind īn FC Naţional - CSM Reşiţa 5-1, pe 10 mai 2000, dată la care nici unul dintre actualii săi elevi nu se afla īn lotul Stelei

De ce Lăcătuş e diferit faţă de Hagi
O altă diferenţă faţă de Hagi e modul īn care Lăcă ştie să-şi ferească nemulţumirile evidente de ochii şi urechile elevilor săi. Rada greşeşte o minge uşoară īn apărare. Primul instinct al lui Lăcătuş e să intre pe teren de furie, dar se īntoarce către Pedrazzini. Gesticulează nervos şi dă din mīnă a lehamite. Atīt. Nu ţipă şi nu-l pune pe jucător sub presiune sau īntr-o postură jenantă chiar īn timpul jocului, aşa cum făcea Hagi, care la un moment dat a spus cu voce tare de pe margine despre un jucător de-al său: "Ia uite-l şi p-ăsta, nici nu ştie să stea īn teren!".

Cum ştie să-i motiveze
Totuşi, atitudinea milităroasă a lui Lăcătuş pe bancă e pentru unii jucători o motivaţie īn plus. Exemplu: chiar īn faţa sa, Neşu aleargă după o minge īnaltă. Din lateral vine īn viteză un adversar. "Haaaaai, īl faci din preluare", ţipă Lăcătuş. Neşu intră kamikaze, "īl face din preluare", după care şutează din prima şi prinde cadrul porţii. N-a ieşit gol, dar īn ochii lui Lăcătuş sticleşte satifacţia. E o fază pe placul lui. Īncă de pe vremea cīnd era fotbalist. "Bravo, Bichonule!", zice "Fiara" printre dinţii īncleştaţi şi cu pumnii strīnşi.

200.000 de euro pe an este salariul "Fiarei" ca antrenor īn Ghencea

Nu reproşează după meci
Cīnd meciul se termină, brusc Fiara "dispare" şi apare blīndul Lăcătuş. Dă primele declaraţii presei īnainte de a pune piciorul īn vestiar, loc unde niciodată nu face reproşuri la cald. Doar īi "taie" cu privirea sa rece pe jucătorii de care n-a fost mulţumit. Totul se opreşte aici. Nemulţumirile le transmite a doua zi, la primul antrenament. De faţă cu toţi jucătorii. Dă şi nume. Rīnd pe rīnd, le trece īn revistă toate erorile.

Lipit de Pedrazzini
Chiar dacă ţine hăţurile īn mīnă, nu renunţă niciodată la colaboratorii săi. Pedrazzini, cel puţin, a stat probabil īn ultimele 8 luni mult mai mult timp līngă Lăcătuş decīt a făcut-o soţia antrenorului, Mariana. Se consultă nonstop. Īn timpul meciurilor, Lăcă se īntoarce de fiecare dată şi īi spune ce carenţe tactice a observat. Īnainte de a face o schimbare, la fel. Ba mai mult, la Flachau, "Fiara" a renunţat la mersul cu bicicleta, tocmai pentru a se īntoarce pe jos alături de asistentul său şi să discute fiecare amănunt.
Şi mai e ceva de care nu se desparte. De pantalonii scurţi şi tricoul roş-albastre. Ambele au imprimate pe ele emblema clubului. Probabil e singurul lucru pe care Steaua l-a deplasat la Flachau, la 1.300 de kilometri depărtare de Bucureşti, şi la care Lăcătuş n-ar putea ţipa niciodată. Pentru că e inima lui. Inimă de stelist pursīnge.

:steagsimplu:

ANTIDINAMO
14th July 2008, 17:02
si inca ceva ,nu inteleg de ce toti dati vina pe Lacatus ,ce poate sa le faca ,sa joace el in locul lor ? Voi chiar credeti ca el nu face nimic la antrenamente cu ei ?.... face ,dar degeaba :imported_icon_mello ,daca la meciul cu Englezi ,Laca a zis de cel putin 3 ori cand au gresit, "baieti ,faza asta am facut-o ieri ma ..." dar asta e ,sa speram ca e o faza de acomodare si o sa fim superiori la toate capitolele in Campionat si in CL o sa terminam cel putin pe 3 ,asta daca ,speram cu toti ,o sa ne calificam :)

TREBUIE SA FII PROST sa ii reprosezi lui LACA atitudinea ,daruirea sau profesionalismul ! i se poate reprosa :
- acceptarea verzelor ce i-au fost aduse pe post de fotbalisti !
- ingaduinta fata de neaga , surdu , badea si alte muhaiele care isi fac concediul la STEAUA !

oop
14th July 2008, 17:18
si inca ceva ,nu inteleg de ce toti dati vina pe Lacatus ,ce poate sa le faca ,sa joace el in locul lor ?
Laca poate sa plece daca vede ca nu ii poate convinge pe ilustrii fotbalisti sa joace fotbal.

St3phano
14th July 2008, 17:19
pai si daca nu ii accepta ce poate sa faca? sa pleace, nu? :sly:
vine altcineva care va avea aceeasi problema si aceeasi cauza.:sly:

alexxx89
14th July 2008, 18:35
TREBUIE SA FII PROST sa ii reprosezi lui LACA atitudinea ,daruirea sau profesionalismul ! i se poate reprosa :
- acceptarea verzelor ce i-au fost aduse pe post de fotbalisti !
- ingaduinta fata de neaga , surdu , badea si alte muhaiele care isi fac concediul la STEAUA !

hai sa fim seriosi si ganditi putin....loturile de care au dispus .....zenga...protasov si olaroiu au fost mai slab valoric chiar si fata de lotu actual si cu toate astea echipa juca ceva ba chiar zenga si olaroiu au facut din rahat bici si au facut ceva performante care sa ramana in istoria clubului pe cand lacatus nu poate sa faca din lotu actual o echipa macar la standardul antrenorilor de mai sus cu toate ca ei nu i-au avut pe ZAPATA (mai ales olaroiu) , emeghara, golanski,dayro....pur si simplu jocul stelei de acum nu are deloc personalitate nu se poate indentifica cu nimic pur si simplu nu se joaca in niciun fel...cu zenga eram bine organizati, fara prea mult specatcol, pe contraatac, dar eficient....protasov, combinativ, trasee pe faza ofenziva, scheme alea alea....oalaroiu, multe scheme pe faza defensiva , pe contraatac, catedata ultradefensiv,de multe ori eficient dar fara spectacol......pe timpul lui hagi si acum lacatus pur si simplu nu se poate indentifica jocu echipei....zero...daca nu se gandeste profesionist si stam ca vai ce a facut laca pe timpuri nu o sa avem nici rezultate nici spectacol nici nik....

dargo
14th July 2008, 18:38
hai sa fim seriosi si ganditi putin....loturile de care au dispus .....zenga...protasov si olaroiu au fost mai slab valoric chiar si fata de lotu actual si cu toate astea echipa juca ceva ba chiar zenga si olaroiu au facut din rahat bici si au facut ceva performante care sa ramana in istoria clubului pe cand lacatus nu poate sa faca din lotu actual o echipa macar la standardul antrenorilor de mai sus cu toate ca ei nu i-au avut pe ZAPATA (mai ales olaroiu) , emeghara, golanski,dayro....pur si simplu jocul stelei de acum nu are deloc personalitate nu se poate indentifica cu nimic pur si simplu nu se joaca in niciun fel...cu zenga eram bine organizati, fara prea mult specatcol, pe contraatac, dar eficient....protasov, combinativ, trasee pe faza ofenziva, scheme alea alea....oalroiu, multe scheme pe faza defensiva , pe contraatac, catedata ultradefensiv......pe timpul lui hagi si acum lacatus pur si simplu nu se poate indentifica jocu echipei....zero...daca nu se gandeste profesionist si stam ca vai ce a facut lacfa pe timpuri nu o sa avem nici rezultate nici spectacol nici nik....
In pregatiri nici Zenga nici Protasov n-au facut senzatie cu echipa. O sa vedem valoarea echipei in meciurile oficiale, sau in meciul cu Roma. Nu cred ca poti judeca valoarea echipei dupa amicale de genul celui de ieri.

alexxx89
14th July 2008, 18:40
In pregatiri nici Zenga nici Protasov n-au facut senzatie cu echipa. O sa vedem valoarea echipei in meciurile oficiale, sau in meciul cu Roma. Nu cred ca poti judeca valoarea echipei dupa amicale de genul celui de ieri.

cred ca ai uitat ca intre timp a trecut un sezon.....asa o sa zici si la anu?

dargo
14th July 2008, 20:12
cred ca ai uitat ca intre timp a trecut un sezon.....asa o sa zici si la anu?
A trecut un retur cu Lacatus pe banca in care echipa a fost la cativa pasi de titlu.

Nea Popa
14th July 2008, 20:25
asea este cate puncte in minus avea Steaua inainte de Lacatus ? Va mai amintiti ? si cateva a avut la final , un pct :) Nu-l mai criticati si asteptati sa vedem jocurile oficiale ,ganditi mai mult cu sufletul ros-albastru si nu cu mintea .Nici nu au inceput jocurile oficiale si gata e antrenor de liga a 2a ,dar uitati ca in jocurile neoficiale trebuie sa intre 20-22 de jucatori , o sa vedeti ca acuma jucatori ca Surdu , Neagoe , etc ,vor juca (daca vor juca) doar in cupa ...

rayden
14th July 2008, 20:29
vreti sa va aduc aminte cum am castigat majoritatea jocurilor din retur ? :)
sau cum am ajuns pe pozitia a 2a, la 1 singur punct[!] de clujeni?

ANTIDINAMO
14th July 2008, 20:55
asea este cate puncte in minus avea Steaua inainte de Lacatus ? Va mai amintiti ? si cateva a avut la final , un pct :) Nu-l mai criticati si asteptati sa vedem jocurile oficiale ,ganditi mai mult cu sufletul ros-albastru si nu cu mintea .Nici nu au inceput jocurile oficiale si gata e antrenor de liga a 2a ,dar uitati ca in jocurile neoficiale trebuie sa intre 20-22 de jucatori , o sa vedeti ca acuma jucatori ca Surdu , Neagoe , etc ,vor juca (daca vor juca) doar in cupa ...

unde traiesti mai baiete ?
desi nu-mi place sa o spun aia de la chefere si brunetii de la rrapid (desi deabia le-a venit antrenorul si ceva portughezi ) arata a echipa !
doar STEAUA (si dinamue ) sunt varza !
si stii de ce ? primele doua au dat verzele afara iar STEAUA le-a adus !

dargo
14th July 2008, 21:58
vreti sa va aduc aminte cum am castigat majoritatea jocurilor din retur ? :)
sau cum am ajuns pe pozitia a 2a, la 1 singur punct[!] de clujeni?

Hai adu-mi aminte
si stii de ce ? primele doua au dat verzele afara iar STEAUA le-a adus !
Numeste si tu jucatorii dati afara de CFR si Rapid care au ajuns la noi.

jointu_ucigash
14th July 2008, 22:12
Surdu...:unsure:

dargo
14th July 2008, 22:13
Surdu...:unsure:

Acu cata vreme, si pe ce pretentii?

colonelu Voiculescu
14th July 2008, 22:24
Hai adu-mi aminte

Nu ai avut televizor la meciurile cu CFR , Urziceni si Rapid ?

Numeste si tu jucatorii dati afara de CFR si Rapid care au ajuns la noi.

Surdu - cea mai mare teapa luata de JIJI . 800.000 euro pe o muratura . Si Carlos "groparul" a fost mai ieftin .

Badoi - 500.000 euro dati pentru ce ?

dargo
14th July 2008, 22:34
Nu ai avut televizor la meciurile cu CFR , Urziceni si Rapid ?

Surdu - cea mai mare teapa luata de JIJI . 800.000 euro pe o muratura . Si Carlos "groparul" a fost mai ieftin .

Badoi - 500.000 euro dati pentru ce ?

1. Televizor am avut, dar poate am vazut meciuri diferite.
2. Surdu n-a facut niciodata parte dintr-o strategie coerenta de transferuri. Fitzele lui Gigi nu cred ca pot intra la categoria tzepe pentru simplul motiv ca de la bun inceput sunt bani aruncati aiurea.
3. Badoi era la momentul respectiv poate cea mai buna achizitie pe care o puteam face pentru postul de fundas dreapta, fiind rezerva lui Contra la nationala. N-a confirmat, sau nu i s-au dat sanse, aia e.

Cristi89
14th July 2008, 22:36
Pana acum Lacatus nu m-a convins ca ar fi mai bun decat Hagi.:unsure: Anul trecut macar ne-am calificat,de bine de rau in Champions League, acum nu prea se intrevad sanse...

colonelu Voiculescu
14th July 2008, 22:41
1. Televizor am avut, dar poate am vazut meciuri diferite.

Iti spun ce am vazut eu pe televizorul meu :

-Meciul cu CFR : 2 penalyuri pt frinari la scorul de 2-1 si golul de 3-1 marcat de noi dupa un fault in atac
-Meciul cu Urziceni : hent clar la Golansky in careu la scorul de 0-0 . Penalty si eliminare . Posibil fault la golul nostru - discutabil
-Meciul cu Rapid . Minutul 74 , scor 1-0 pt podari , noi nu jucam nimic , iar arbitrul fluiera finalul jocului si 3-0 pt noi . Regulamentar , nu zic nu , dar voi avea mereu senzatia ca meciul ar fi curs spre un 1-0 linistit in conditiile in care noi nici nu ne apropiam de poarta lor

Ti-am reinprospatat memoria ?

oop
14th July 2008, 22:46
Gol din offside la Craiova,chinuieli incredibile in alte meciuri,bulan imens la Galati s.a.m.d

Nea Popa
14th July 2008, 23:04
norocul face parte din Fotbal ! `

r0bb3n
14th July 2008, 23:11
inlocuiesti norocul cu SPAGA.. in postul tau, te rog..
eu m-am cam saturat si de Lacatus... in afara ca e emblema Stelei, nu prea se ocupa de nimic, asta-i rapeste tot timpul.. nu stiu ce face la antrenamente.. dar echipa nu joaca.. doar pase fara orizont.. si atat.. ar trebui sa-i puna 2 lucruri mari si late pe jucatori sa faca : SUTURI DIN ORICE POZITIE/DISTANTA si DRIBLINGURI.. incep sa ridic un semn de intrebare asupra competentei sale din postura sa de antrenor...

zapata
14th July 2008, 23:15

mai stii de cate ori a fost avantajata steaua???
multi vad ca stiu

alexxx89
14th July 2008, 23:40
mai stii de cate ori a fost avantajata steaua???
multi vad ca stiu

problema nu e neaparat ca am fost de foarte multe ori avantajati (cu implicarea ciobanului sau fara nu conteaza) ci ca am jucat cel mai urat fotbal care poate exista pt ca io asa jocuri urate nu am vazut nici macar la nationala greciei....daca nu eram suporter al stelei trebuia sa ma platesti gras ca sa ma uit la un meci intreg al Stelei (iar daca in halul asta a ajuns fotbalul nu se merita) plus ca au mai fost si premierile cu sacosa ale ciobanului (cheltuind pe astea cred ca cel putin 2 mil prostu).....deci prin indirecte+ noroc chior pe fondu unui joc de tot rahatu+gresli de albitraj...daca toate astea au fost meritul lui laca il felicit.

dargo
14th July 2008, 23:43
Iti spun ce am vazut eu pe televizorul meu :

-Meciul cu CFR : 2 penalyuri pt frinari la scorul de 2-1 si golul de 3-1 marcat de noi dupa un fault in atac
-Meciul cu Urziceni : hent clar la Golansky in careu la scorul de 0-0 . Penalty si eliminare . Posibil fault la golul nostru - discutabil
-Meciul cu Rapid . Minutul 74 , scor 1-0 pt podari , noi nu jucam nimic , iar arbitrul fluiera finalul jocului si 3-0 pt noi . Regulamentar , nu zic nu , dar voi avea mereu senzatia ca meciul ar fi curs spre un 1-0 linistit in conditiile in care noi nici nu ne apropiam de poarta lor

Ti-am reinprospatat memoria ?
Despre meciul cu CFR sa zicem ca stiu si eu mai multe. Urziceni treaba a fost circumstantiala iar la Rapid pot sa tzipe deontologii cat or vrea, nu se poate juca in asemenea conditii. In plus in meciul ala daca tii minte si Steaua a avut ocazii bunicele de gol.

inlocuiesti norocul cu SPAGA.. in postul tau, te rog..
eu m-am cam saturat si de Lacatus... in afara ca e emblema Stelei, nu prea se ocupa de nimic, asta-i rapeste tot timpul.. nu stiu ce face la antrenamente.. dar echipa nu joaca.. doar pase fara orizont.. si atat.. ar trebui sa-i puna 2 lucruri mari si late pe jucatori sa faca : SUTURI DIN ORICE POZITIE/DISTANTA si DRIBLINGURI.. incep sa ridic un semn de intrebare asupra competentei sale din postura sa de antrenor...
2 chestii:
1. Lacatus exact asta cere de la jucatori, tupeu, daruire, sut si dribling. Ca ei sunt incapabili si nu respecta unele sarcini, e alta discutie, si a si dovedit ca e pus pe curatzenie din punctul asta de vedere.
2. Daca tu preferi sa pui victoriile Stelei pe orice altceva decat ce e in teren atunci nu inteleg de ce mai sustinem echipa asta.

zapata
14th July 2008, 23:48
problema nu e neaparat ca am fost de foarte multe ori avantajati (cu implicarea ciobanului sau fara nu conteaza) ci ca am jucat cel mai urat fotbal care poate exista pt ca io asa jocuri urate nu am vazut nici macar la nationala greciei....daca nu eram suporter al stelei trebuia sa ma platesti gras ca sa ma uit la un meci intreg al Stelei (iar daca in halul asta a ajuns fotbalul nu se merita) plus ca au mai fost si premierile cu sacosa ale ciobanului (cheltuind pe astea cred ca cel putin 2 mil prostu).....deci prin indirecte+ noroc chior pe fondu unui joc de tot rahatu+gresli de albitraj...daca toate astea au fost meritul lui laca il felicit.

ba este si asta o problema, ca daca se probeaza cate se zice ca a facut ciobanul nostru cred ca putem sa ne luam adio de la liga1

dargo
15th July 2008, 00:11
ba este si asta o problema, ca daca se probeaza cate se zice ca a facut ciobanul nostru cred ca putem sa ne luam adio de la liga1

E o problema morala de a sustine o echipa, spunand in acelasi timp ca echipa ta face blaturi.

zapata
15th July 2008, 00:13
E o problema morala de a sustine o echipa, spunand in acelasi timp ca echipa ta face blaturi.

eu is costient de ce se poate intampla daca se adeveresc toate suspiciunile

dargo
15th July 2008, 00:17

Evident, oricum am intrat eu in dialog cu suporteri ai rapidului sau craiovei... ce poate sa le debiteze mintea te lasa perplex. Deci na, nu cred eu in toate zvonurile aruncate aiurea.

ghindoi
15th July 2008, 00:22

care suspiciuni, eu unul nu am vazut nici un blat cum spun altii pe aici, greselile de arbitraj din cate stiu eu nu se numesc blat, aaa ca adversarul a vazut in o multime de reluari tv din toate unghiurile, ca arbitrul e de valoarea diviziei secunde si ca are nevoie de un control la oftalmolog, iar ca sa nu spuna asta a dat vina pe Steaua, e partea a doua, dar toatea astea sunt doar interpretari...
orisicum Laca cu jucatorii pe care ia avut si cu putin noroc, a facut destule, iar adevarata lui valoare, ca antrenor, se va vedea acum pana la sfarsitul turului, pana atunci numai cuvinte de lauda am pt el!

zapata
15th July 2008, 00:30
care suspiciuni, eu unul nu am vazut nici un blat cum spun altii pe aici, greselile de arbitraj din cate stiu eu nu se numesc blat, aaa ca adversarul a vazut in o multime de reluari tv din toate unghiurile, ca arbitrul e de valoarea diviziei secunde si ca are nevoie de un control la oftalmolog, iar ca sa nu spuna asta a dat vina pe Steaua, e partea a doua, dar toatea astea sunt doar interpretari...
orisicum Laca cu jucatorii pe care ia avut si cu putin noroc, a facut destule, iar adevarata lui valoare, ca antrenor, se va vedea acum pana la sfarsitul turului, pana atunci numai cuvinte de lauda am pt el!

totusi prea multe si evidente greseli de arbitraj , cum era cu dinamo acu cativa ani

ghindoi
15th July 2008, 00:35
totusi prea multe si evidente greseli de arbitraj , cum era cu dinamo acu cativa ani

greseli de arbitraj, dar nu blaturi!!!si nu ma intereseaza ce era cu dinamu acu cativa ani, erau ce sunt si acum si au fost intotdeauna, un :imported_icon_cenzu

dargo
15th July 2008, 00:42

Eu am zis. Refuz sa cred ca echipa mea preferata se preteaza la chestii de genul asta. Daca se dovedeste, atunci voi renuntza sa mai sustin echipa pana in momentul in care cauza este inlaturata. Altfel, functioneaza prezumtia de nevinovatie.

Dumitrescu.Daniel
15th July 2008, 00:48
Lacatus nu merita de antrenor la Steaua,ca jucator jos palaria dar ca antrenor...:imported_icon_mello

zapata
15th July 2008, 00:53
greseli de arbitraj, dar nu blaturi!!!si nu ma intereseaza ce era cu dinamu acu cativa ani, erau ce sunt si acum si au fost intotdeauna, un :imported_icon_cenzu

dar ce e daca faci un aranjament cu arbitrii , nu e blat , e un biscuite?

ghindoi
15th July 2008, 00:59
dar ce e daca faci un aranjament cu arbitrii , nu e blat , e un biscuite?

am sa ma prefac ca nu ti am citit postul...

se pare ca pana la urma le a facut vant lui surdu&co.verze :clapping:

zapata
15th July 2008, 01:09
am sa ma prefac ca nu ti am citit postul...

se pare ca pana la urma le a facut vant lui surdu&co.verze :clapping:

tu crezi ca mie mi'ar placea sa fie adevarat??? dar ciobanul e in stare de orice , sau a fost pentru ca nu mai are curaj

ghindoi
15th July 2008, 01:27
tu crezi ca mie mi'ar placea sa fie adevarat??? dar ciobanul e in stare de orice , sau a fost pentru ca nu mai are curaj

bine ma, traieste tu cu impresia blaturilor facute de Steaua, iar eu am sa imi sustin ideea cum ca Laca si compania au castigat meciurile jucand doar pe teren.

Kingpin
15th July 2008, 09:37
nea' Marius, cu tot respectul, mata ai treaba si noi te retinem.

alexxx89
15th July 2008, 13:16
nea' Marius, cu tot respectul, mata ai treaba si noi te retinem.

o sa vedeti si azi cu besiktas roadele muncii marelui antrenor lacatus....pariez 200 lei ca nu avem nicio sansa sa intram in liga sau la primele 2 locuri in campionat.....

dargo
15th July 2008, 13:18
o sa vedeti si azi cu besiktas roadele muncii marelui antrenor lacatus....pariez 200 lei ca nu avem nicio sansa sa intram in liga sau la primele 2 locuri in campionat.....

Ma bag la pariu :). Bine, pentru inceput doar la UCL, pariez ca intram, cu conditia de a nu pica cu Fiorentina sau Atletico in preliminarii.

oop
15th July 2008, 13:28
fiorentina e cap de serie...

dargo
15th July 2008, 13:42
fiorentina e cap de serie...

Da, nu stiu de ce ramasesem cu impresia ca putem pica cu Fiorentina.
Astia sunt adversarii:
Atletico Madrid (Spania)

Sparta Praga (Cehia)

Dinamo Kiev (Ucraina)

Slavia Praga (Cehia)

Galatasaray (Turcia)

Partizan Belgrad (Serbia)

Vitoria Guimaraes (Portugalia)

Dinamo Zagreb (Croaţia)

Wisla Cracovia (Polonia)

Standard Liege (Belgia)

FC Twente (Olanda)

Artmedia Bratislava (Slovacia)

AaB Aalborg (Danemarca)

Brann Bergen (Norvegia)

Rapid Viena (Austria)

Si tin pariul cu conditia de a nu pica cu Atletico.

oop
15th July 2008, 13:44
o sa avem viata grea cu mai toate echipele de mai sus

Muggs
15th July 2008, 13:51
fac pariu cu oricine de aici ca NU intram, decat in cazul in care jucam cu Guimaraes, Wisla, Aalborg, Bran Bergen .

Sa auzim de bine, cu alt antrenor pe banca .

dargo
15th July 2008, 14:05
fac pariu cu oricine de aici ca NU intram, decat in cazul in care jucam cu Guimaraes, Wisla, Aalborg, Bran Bergen .

Am zis ca ma bag la pariu :). O sa intram, o sa jucam asa si-asa, voi o sa ziceti aoleu am intrat cu chiu cu vai si jucam groaznic, si eu o sa vin si-o zic: "da, dar am intrat, si rezultatul conteaza".

Nea Popa
15th July 2008, 14:14

deci ,fara sa stiu ce adversar ne cade ,zic de acuma ca intram

Daca vrei facem un pariu ,daca NU intram eu numai postez pe forum 1 an ,daca Intram tu numai postezi pe forum 1 saptamana ,de la data 26/27.08.2008 OK?
:sly:

colonelu Voiculescu
15th July 2008, 14:56
Intrebarea e ce sa cautam in CL ? Valoric vorbind locul nostru nu e acolo . Banii din CL nu ne incalzesc cu nimic . Am vazut ce face ciobanul cu banii de acolo . Ii da pe indirecte , iar cand e vorba de transferuri merge pe chilipiruri sau mai face o aroganta gen 800.000 euro pe Surdu

Vorba unui prieten , nu te duci frate la raliu cu Dacia 1300 pt ca te faci de ras
Ciobanul a pus spoiler nou , folie neagra pe geamuri si evacuare dubla , iar acuma crede ca are masina de raliu

dargo
15th July 2008, 15:31
Intrebarea e ce sa cautam in CL ? Valoric vorbind locul nostru nu e acolo . Banii din CL nu ne incalzesc cu nimic . Am vazut ce face ciobanul cu banii de acolo . Ii da pe indirecte , iar cand e vorba de transferuri merge pe chilipiruri sau mai face o aroganta gen 800.000 euro pe Surdu

Vorba unui prieten , nu te duci frate la raliu cu Dacia 1300 pt ca te faci de ras
Ciobanul a pus spoiler nou , folie neagra pe geamuri si evacuare dubla , iar acuma crede ca are masina de raliu

Intr-o lume ideala pentru noi, am avea un club organizat solid, de la varf la baza, cu strategii clare si departamente dezvoltate, cu un staff profesionist, cu un lot numeros si echilibrat, si ceva mai valoros ca cel actual. Din nefericire nu traim in acea lume ideala si trebuie sa ne multumim cu ce avem, daca nu suntem dispusi sa si facem ceva. Si prin ceva nu ma refer la gargara aiurea pe forum ca vai ce varza sunt ai nostri.

zapata
15th July 2008, 15:39
Da, nu stiu de ce ramasesem cu impresia ca putem pica cu Fiorentina.
Astia sunt adversarii:
Atletico Madrid (Spania)

Sparta Praga (Cehia)

Dinamo Kiev (Ucraina)

Slavia Praga (Cehia)

Galatasaray (Turcia)

Partizan Belgrad (Serbia)

Vitoria Guimaraes (Portugalia)

Dinamo Zagreb (Croaţia)

Wisla Cracovia (Polonia)

Standard Liege (Belgia)

FC Twente (Olanda)

Artmedia Bratislava (Slovacia)

AaB Aalborg (Danemarca)

Brann Bergen (Norvegia)

Rapid Viena (Austria)

Si tin pariul cu conditia de a nu pica cu Atletico.

daca am cazut cu astea cred ca ne luam adio de la CL

dargo
15th July 2008, 15:51
daca am cazut cu astea cred ca ne luam adio de la CL

Fiecare cu parerea lui

cosminash_90
15th July 2008, 15:53
Mie imi e frica si de Twente . Sa nu uitam ca i-a scos pe Ajax in finala play-off-ului

zapata
15th July 2008, 15:54
Fiecare cu parerea lui

asta e si normal

Nea Popa
15th July 2008, 15:58
Mie imi e frica si de Twente . Sa nu uitam ca i-a scos pe Ajax in finala play-off-ului

daca ziceai de Ajax acum 5-7 ani da ,dar acum ,putem trece fara probleme de Twente ,zic eu :):sly:

cosminash_90
15th July 2008, 16:13
Eu imi mentin parerea.Twente e mult mai puternica decat pare.

Thrylos
15th July 2008, 16:25
fratilor oricare dintre echipele de pe lista ne pot elimina.Suntem chiar mai slabi decat sezonul trecut.I-am dat pe Mendoza si Pepe pt Arthuro si Kapetanos.

Steaua Forever
15th July 2008, 16:45
Ati vazut voi jucand pe Arturo si Kapetanos pentru Steaua?Vad ca deja multa lume stie ca ei nu sunt jucatori bun!Stati fratilor prima data sa vedem ce pot si dupa aceea sa zicem ca sunt mai slabi decat mendoza sau Pepe..Nu cred ca e corect sa blamam un jucator care inca nu a jucat nici un minut pentru steaua..

jointu_ucigash
15th July 2008, 17:16
Atletico e un adversar aproape imposibil

Galata, Kiev, Partizan si Zagreb sunt adversari dificili.

Restu sunt cat se poate de accesibili.

alexxx89
15th July 2008, 17:22
ce ziceti cu cat bate Lacatus si astazi? io zik 5-1 :pig:

dargo
15th July 2008, 17:24

Uite o parere cu care sunt complet de acord.

alexxx89
15th July 2008, 17:34

asa stateau lucrurile in caz de jucam si noi ceva ceva ca pe timpu lui olaroiu de ex dar in cazu asta asa stau lucrurile:
-Atletico e un adversar imposibil
-Galata, Kiev, Partizan si Zagreb sunt adversari aproape imposibili
-Restul sunt cat se poate de dificili:steagsimplu:

St3phano
15th July 2008, 18:21
si eu care credeam ca aici e thread lui Marius Lacatus...:rolleyes2:

jointu_ucigash
15th July 2008, 18:35
asa stateau lucrurile in caz de jucam si noi ceva ceva ca pe timpu lui olaroiu de ex

pai jucam exact ca pe vremea lu' 0litza, adica prost-foarte prost.

crucificatoru
15th July 2008, 20:47
Hai k viitoru suna bine..Szekely pe stanga tiganu titular ..dayro draq stie pe ce post joaca....vai de curu nostru

alexxx89
15th July 2008, 23:15
Hai k viitoru suna bine..Szekely pe stanga tiganu titular ..dayro draq stie pe ce post joaca....vai de curu nostru

in ziua de azi sa fi suporter al stelei e sinucidere curata....Lacatus LASA-NE FRATE DACA IUBESTI ACEST CLUB !!

dargo
16th July 2008, 11:39
Hai sa mai animez si eu lumea pe-aici:
Lacatus nu ne lasa! Du-ti treaba la capat! Si nu-i baga in seama pe carcotasi.
Forza Steaua!
:steagsimplu:

alexxx89
16th July 2008, 19:35
Steaua devine Fiară!

Sub privirile patronului, Lăcătuş a alcătuit aseară, la cel mai important amical al stagiului de pregătire, cu Beşiktaş, cel mai bun "11" pe care īl are la dispoziţie. A păstrat sistemul folosit pīnă acum, 4-1-4-1, numai că īnchizător l-a pus pe Pleşan şi i-a oferit lui Tiago rolul de "număr 8", care să joace līngă Dayro īn centrul liniei de 4 mijlocaşi ofensivi. Surpiza a fost titularizarea lui Kapetanos, deşi Arthuro era văzut ca principalul "număr 9". Şi a ieşit un meci cu ritm, cu ocazii, de Champions League, la capătul căruia Lăcătuş poate număra bilele albe.

Trupa lui Lăcătuş a bătut Beşiktaş la capătul unei prestaţii cu care şi-a liniştit fanii īn perspectiva noului sezon

io nu stiu de unde s-a tras concluzia asta..:)

dargo
16th July 2008, 19:43
io nu stiu de unde s-a tras concluzia asta..:)
Mai trebuie si articole de bine ca altfel chiar ca i-ar tine numai cu acreditarile suspendate.

rayden
16th July 2008, 19:47
daca meciu' de aseara a fost "cu ritm, cu ocazii, de Champions League[???]"...

alexxx89
16th July 2008, 20:07
Mai trebuie si articole de bine ca altfel chiar ca i-ar tine numai cu acreditarile suspendate.

doamne nici nu sti ce dreptate ai ..uitasem ca de abi le-au retras acreditarile si gluma asta de articol are 100% scopul pentru o impacare cu "marea" conducerea a stelei....jenibil:rolleyes2:

dargo
16th July 2008, 20:09
doamne nici nu sti ce dreptate ai ..uitasem ca de abi le-au retras acreditarile si gluma asta de articol are 100% scopul pentru o impacare cu "marea" conducerea a stelei....jenibil:rolleyes2:

Ba tocmai ca stiu foarte bine :)

colonelu Voiculescu
18th July 2008, 11:48
"Fiara" le-a repetat obsesiv elevilor săi la antrenamentul de ieri că titlul a fost pierdut fiindcă s-au luat goluri cînd adversarul a fost invitat să atace

Lăcătuş le-a explicat fotbaliştilor săi, la antrenamentul de ieri, care va fi strategia în noul sezon. "Fiara" a împărţit lotul în 3 echipe şi a făcut multiple jocuri-şcoală pe jumătate de teren.

"Nu v-aţi săturat de returul trecut?"

După puţină vreme a oprit partida. "Ce faceţi aici? Sînteţi 8 contra 6 şi voi vă apăraţi? Aveţi superioritate şi voi staţi tot cu fundu' în poartă!? De ce vă retrageţi? Sînteţi mai mulţi şi e mai simplu să staţi şi să aşteptaţi, nu? Nu mai accept aşa ceva", a urlat Lăcătuş.

Imediat, antrenorul a întors cuţitul în rahna produsă de finalul campionatului trecut. "Chiar nu ne-am săturat cîte goluri am luat în retur 7 contra 3, 6 contra 3 sau 6 contra 4? Chiar vreţi în continuare să facem aceleaşi greşeli? Gata, ieşiţi de acolo, nu mai staţi cu fundu' în poartă!" a fost ordinul lui Lăcătuş.

www.gsp.ro

E greu sa-i dezveti de anumite metehne

M4r|us
18th July 2008, 11:54
E foarte greu.

Este clar ca Laca vrea sa-i invete cum sa atace poarta, dar e greu sa-i inveti pe unii jucatori care au uitat cum sa faca lucrul asta

LoMax8
18th July 2008, 12:00
E greu sa-i dezveti de anumite metehne

Si cand ma gandesc ca ZerO a reusit sa-i dezvete in mai putin de un an!

jointu_ucigash
18th July 2008, 12:23
pai 0litza era antrenor capabil

Adrians
18th July 2008, 13:13
Ieri am aflat ca Marius se numara printre cei care i-au ajutat pe Liana Stanciu si pe Mita Georgescu in rezolvarea gravelor probleme ce le-au avut cu fetita lor.Un gest extraordinar de frumos mai ales prin anonimatul in care s-a produs.Marius ramine nu numai un mare stelist dar si un caracter extraordinar.Alte cuvinte sint de prisos.

sorin_g
19th July 2008, 00:46
Marele nostru simbol s-a becalizat cu succes.
Deja sicanele cu Rada (ca si cele cu Dayro in retur) nu mai intra la antrenor/neantrenor ci la nesimtire/ciobaneala.

zapata
19th July 2008, 00:49
cred ca ar trebui schimbat numele threadului , lacatus nu e antrenor , sa'mi bag ceva in toata satra lui de tzigani

sorin_g
19th July 2008, 00:50
Nu e cazul sa trecem la injuraturi si la alte prostii.
Eu o sa protestez prin a refuza sa-i mai scandez numele pe stadion acestui ZerOli--.
Si asta nu ma face mai putin stelist. Dimpotriva.

dargo
19th July 2008, 00:59
cred ca ar trebui schimbat numele threadului , lacatus nu e antrenor , sa'mi bag ceva in toata satra lui de tzigani

Hai du-te si tu pe stadion si striga asta ;) Serios acu, exagerezi, ai grija cu limbajul.

zapata
19th July 2008, 01:01
Hai du-te si tu pe stadion si striga asta ;) Serios acu, exagerezi, ai grija cu limbajul.

pai el are grija cu limbajul??? nu merita respectat pentru ceea ce face el acum la steaua

dargo
19th July 2008, 01:02
pai el are grija cu limbajul??? nu merita respectat pentru ceea ce face el acum la steaua

Si ce face domne? A injurat vreun suporter? A impus echipei sa piarda toate meciurile? Spune-mi si mie ce ai vrea sa vezi la el.

zapata
19th July 2008, 01:03
Si ce face domne? A injurat vreun suporter? A impus echipei sa piarda toate meciurile? Spune-mi si mie ce ai vrea sa vezi la el.

as vrea sa ii antreneze , asa cum facea oleg pe vremea lui ... ce vremuri

dargo
19th July 2008, 01:06
as vrea sa ii antreneze , asa cum facea oleg pe vremea lui ... ce vremuri

Ii antreneaza, asa cum stie mai bine. Cand conducerea va considera ca antrenamentele sale nu sunt eficiente, va fi schimbat. Insa nu inteleg de ce trebuie sa-l injuri, mai ales ca vorbim de Lacatus.

zapata
19th July 2008, 01:07
Ii antreneaza, asa cum stie mai bine. Cand conducerea va considera ca antrenamentele sale nu sunt eficiente, va fi schimbat. Insa nu inteleg de ce trebuie sa-l injuri, mai ales ca vorbim de Lacatus.

pai conducerea e de acord , ca accepta ordinile date de oier

dargo
19th July 2008, 01:13
pai conducerea e de acord , ca accepta ordinile date de oier

Atunci care e problema?

zapata
19th July 2008, 01:17
Atunci care e problema?

conducerea e de acord cu ceea ce face el , adica lacatus asculta ordinile , de asta e multumita conducerea

dargo
19th July 2008, 01:19
conducerea e de acord cu ceea ce face el , adica lacatus asculta ordinile , de asta e multumita conducerea

Da, pai sa fie multzumita :). Mai vorbim cand o sa existe insuccese clare care sa-i poata fi imputate lui Lacatus. Plus de asta, ma cam indoiesc ca Lacatus baga jucatori de pe foi in teren.

zapata
19th July 2008, 01:20
Da, pai sa fie multzumita :). Mai vorbim cand o sa existe insuccese clare care sa-i poata fi imputate lui Lacatus. Plus de asta, ma cam indoiesc ca Lacatus baga jucatori de pe foi in teren.

banel e unul de pe foaie , sunt sigur de asta

dargo
19th July 2008, 01:21
banel e unul de pe foaie , sunt sigur de asta

Vedem cand incepe sezonul, de-odata e oricum cea mai buna varianta de mijlocas stanga (m-am lamurit si cu marele talent ochirosii).

zapata
19th July 2008, 01:21
Vedem cand incepe sezonul, de-odata e oricum cea mai buna varianta de mijlocas stanga (m-am lamurit si cu marele talent ochirosii).

mai e putin , daca nu o sa am dreptate am sa fiu primul care am sa'i cer scuze pe forum lui lacatus

zapata
21st July 2008, 10:31
"Nu vă mai preocupaţi de soarta lui Marius Lăcătuş, că nu e dracu’ chiar aşa de negru! Nu e nicio problemă cu postul de antrenor la Steaua. Nu m-a deranjat că Becali mi-a spus pe cine să bag! Mai multe nu am ce să comentez. Dacă am ceva de spus, nu voi spune īn presă. O să discut direct cu Gigi. Staţi voi liniştiţi, că nu o să am aceeaşi soartă cu a lui Hagi. Nu se va ajunge īntr-o situaţie asemănătoare cu cea de atunci. Nu am de ce să īmi fac griji" , a declarat antrenorul Marius Lacatus despre jucatorii impusi de Becali in echipa

eu daca eram antrenor ma luam si plecam de pe banca , mergeam la hotel imi faceam bagajul si direct la aeroport cu directia acasa

JustMe
21st July 2008, 11:15
Mai, voi nu intelegeti ca JJ a venit la un amical si a vrut sa vada pentru ce plateste salarii la unii jucatori. Asa ca i-a zis la Laca sa il bage si pe ala in repriza a doua. NU vad care e problema. Chiar Lacatus a spus ca asta se practica peste tot in lume. Inclusiv atunci cand el a fost dus la Fiorentina antrenorului de atunci sefii clubului i-au cerut sa il bage in teren sa vada pe ce au dat banii....

MickaelC
21st July 2008, 11:27
eu daca eram antrenor ma luam si plecam de pe banca , mergeam la hotel imi faceam bagajul si direct la aeroport cu directia acasa

Teoretic suntem toti viteji...

dargo
21st July 2008, 11:54

Practic de la Oli incoace aud numa cereri de demisie :)

#EffecT
21st July 2008, 11:59

Ai vazut ce bine a centrat din alergare ? :respect:
Din cauza unora ca Banel , executii ca aceea a lui Razvan mi se par asa speciale :wub:

on-topic : cred ca Laca mai are doua semne de intrebare - cine joaca langa Dayro (Tiago sau Plesan ? ) si cine joaca pe stanga Banel sau ....glumeam :icon_lol:

In rest , linia de fund Golanski-Radoi-Ghionea-Marin, Ov.Petre inchizator ca joaca ca 'ceasu' , pe benzi Szekely si Nicolita , Dayro in spatele unicului varf Arthuro .

zapata
21st July 2008, 12:09

eu chiar nu imi imaginez cum sa vina sa ma faca de ras un jeg ca jiji ciobik , nu as accepta

Kingpin
21st July 2008, 12:34
In cazul in care Arthuro nu e un jucator de calitate(ar fi nedrept sa il catalogam deoarece nu l-am vazut nici un minut pe teren) o sa avem mari probleme in ofensiva. Kapetanos sa spunem ca nu e cel mai constant jucator si in cazul in care nu va primi multe baloane utile ii va fi greu sa reuseasca el actiuni individuale(spun acest lucru deoarece si in sezonul trecut atacantii au primit foarte putine mingi utilizabile).

Daca o sa avem consistenta la mijlocul terenului golurile vor veni. Mi-e teama sa nu aplicam din nou tactica mingilor bubuite pe unicul varf.

dargo
21st July 2008, 12:39
Ai vazut ce bine a centrat din alergare ? :respect:
Din cauza unora ca Banel , executii ca aceea a lui Razvan mi se par asa speciale :wub:

on-topic : cred ca Laca mai are doua semne de intrebare - cine joaca langa Dayro (Tiago sau Plesan ? ) si cine joaca pe stanga Banel sau ....glumeam :icon_lol:

In rest , linia de fund Golanski-Radoi-Ghionea-Marin, Ov.Petre inchizator ca joaca ca 'ceasu' , pe benzi Szekely si Nicolita , Dayro in spatele unicului varf Arthuro .
In ceea ce priveste echipa, sunt de acord cu tine. Ideea e insa ca langa Dayro sunt sanse sa apara si Neaga sau Stancu, Lacatus a aratat ca nu are intentia de a pastra 2 mijlocasi de posesie, ci unul singur defensiv, si doi ofensivi, dintre care unul e sigur Dayro. Langa el poate fi Tiago, Plesan (care pot juca si in locul lui Ovidiu), Bogdan Stancu (care totusi a dezamagit in pregatiri) sau Neaga.

Cat despre Ochirosii, nu-mi place pentru ca nu stie altceva decat sa alerge in fatza si sa centreze. Atat. Orice adversar il poate citi imediat. L-am vazut in amical cum, desi avea 2 adversari in fatza, el a continuat pe singurul drum cunoscut si evident ca a fost deposedat. Si asta se intampla si pentru ca nu tzine capul sus (asta se invatza inca de la juniori), priveste numai in pamant, si centreaza la fel.

St3phano
21st July 2008, 12:57
eu chiar nu imi imaginez cum sa vina sa ma faca de ras un jeg ca jiji ciobik , nu as accepta

nici eu nu imi imaginez sa fi tu antrenor la Steaua :)
decat sa il injuri pe Lacatus, mai bine l-ai injura pe nevertebrat :mad22:

#EffecT
21st July 2008, 13:14
Cat despre Ochirosii, nu-mi place pentru ca nu stie altceva decat sa alerge in fatza si sa centreze. Atat. Orice adversar il poate citi imediat. L-am vazut in amical cum, desi avea 2 adversari in fatza, el a continuat pe singurul drum cunoscut si evident ca a fost deposedat. Si asta se intampla si pentru ca nu tzine capul sus (asta se invatza inca de la juniori), priveste numai in pamant, si centreaza la fel.

Si eu stau sa ma intreb ce fac antrenorii astia care sunt la juniori . N-am mai vazut de foarte mult timp un junior despre care sa poti spune ca stie la perfectie abecedarul fotbalului si sta foarte bine atat la capitolul tactica cat si la tehnica
Si cu toate acestea nu pot sa nu remarc ca Ochirosii > Nicolita din punct de vedere ofensiv ,asa ca ar merita incercat macar in campionat
Oricat , treaba lui Laca este sa ne duca pe locul 1 , daca rateaza campionatul trebuie demis fara nici un fel de discutie

dargo
21st July 2008, 13:38
Si eu stau sa ma intreb ce fac antrenorii astia care sunt la juniori . N-am mai vazut de foarte mult timp un junior despre care sa poti spune ca stie la perfectie abecedarul fotbalului si sta foarte bine atat la capitolul tactica cat si la tehnica
Si cu toate acestea nu pot sa nu remarc ca Ochirosii > Nicolita din punct de vedere ofensiv ,asa ca ar merita incercat macar in campionat
Oricat , treaba lui Laca este sa ne duca pe locul 1 , daca rateaza campionatul trebuie demis fara nici un fel de discutie
Eh depinde si cum il rateaza :)
Acu, eu am zis parerea mea despre Ochirosii. Un fotbalist profesionist nu sta ca capu jos, privind mingea, nu cumva sa-i scape. Si in plus, Ochirosii trebuie sa invetze sa fenteze, pentru ca nu poate fi titular la Steaua cand singura sa faza de joc este fuga spre fanion si centrare din alergare.
Banel face exact acelasi lucru, doar ca e mai rapid si mai dispus la efort. Poate sa fuga dupa un adversar daca e deposedat. Si in plus, se vede experientza.

eli.
21st July 2008, 14:54
Si in plus, Ochirosii trebuie sa invetze sa fenteze, pentru ca nu poate fi titular la Steaua cand singura sa faza de joc este fuga spre fanion si centrare din alergare.

dargo ce vrem noi de la Razvan nu se invata intr-o zi , doua . Are 19 ani nu ? Pai la varsta asta sunt jucatori pe la echipele mari care sunt deja consacrati

Muggs
21st July 2008, 15:50
Eh depinde si cum il rateaza :)
Acu, eu am zis parerea mea despre Ochirosii. Un fotbalist profesionist nu sta ca capu jos, privind mingea, nu cumva sa-i scape. Si in plus, Ochirosii trebuie sa invetze sa fenteze, pentru ca nu poate fi titular la Steaua cand singura sa faza de joc este fuga spre fanion si centrare din alergare.
Banel face exact acelasi lucru, doar ca e mai rapid si mai dispus la efort. Poate sa fuga dupa un adversar daca e deposedat. Si in plus, se vede experientza.

pe cate de adevarat pe atat de trist. fenta, driblingu, preluarea nu se invata la 19 ani, se invata la juniori, de-asta au iesit "fotbalisti" ca banel, badea etc.care nu sunt in stare sa faca o preluare elementara si un dribling fara sa se impiedice.

dargo
21st July 2008, 17:01
dargo ce vrem noi de la Razvan nu se invata intr-o zi , doua . Are 19 ani nu ? Pai la varsta asta sunt jucatori pe la echipele mari care sunt deja consacrati
pe cate de adevarat pe atat de trist. fenta, driblingu, preluarea nu se invata la 19 ani, se invata la juniori, de-asta au iesit "fotbalisti" ca banel, badea etc.care nu sunt in stare sa faca o preluare elementara si un dribling fara sa se impiedice.
Pai eu sunt de acord, dar parca Ochirosii asta nu se mai putea de mare talent ce era. Plus ca eu nu-i cer mare chestie, ci doar sa nu mai alerge cu capul in pamant (se izbeste de adversari), si sa nu mai porneasca de la bun inceput pe ideea de tanc rusesc (da-i inainte pana la fanion si undeva pe drum centrare), pe principiul ca nu se opreste indiferent de obstacolul din cale.
Pana si la Banel mai vezi o fenta, schimba piciorul de centrare, nu o da la nimereala poate poate nu se prinde adversaru.

bend_it_like_banel
21st July 2008, 17:25
Pana si la Banel mai vezi o fenta, schimba piciorul de centrare, nu o da la nimereala poate poate nu se prinde adversaru.

http://ponkkis.kapsi.fi/gtfo.png

joseph_stelist
21st July 2008, 19:14

la balanel cea mai tare fenta e aia cand fuge si uita mingea in urma lui,apoi se invarte in loc,cautand cu disperare obiectul ala rotund si greu de stapanit...:))
dargo,e clar: il prefer si pe zapata in locul lui banel.Ce sa mai zicem de ochirosii...

dargo
21st July 2008, 19:17
la balanel cea mai tare fenta e aia cand fuge si uita mingea in urma lui,apoi se invarte in loc,cautand cu disperare obiectul ala rotund si greu de stapanit...:))
dargo,e clar: il prefer si pe zapata in locul lui banel.Ce sa mai zicem de ochirosii...

Domne fiecare cu parerea lui :)

joseph_stelist
21st July 2008, 19:19
Domne fiecare cu parerea lui :)

serios acuma,dintre ochirosii si ciordel l-ai prefera pe tzigan? :wtf:

dargo
21st July 2008, 19:43

judecand dupa ce am vazut la razvanel al nostru prin amicale, da.

Dumitrescu.Daniel
22nd July 2008, 02:23

Si eu la fel nu stiu cine zicea ca Razvan e titular incontestabil in fata lu` banel....eu n-am vazut nimic special la jucatoru asta..un gol in Giulesti din ce imi aduc aminte...

joseph_stelist
22nd July 2008, 02:41
Si eu la fel nu stiu cine zicea ca Razvan e titular incontestabil in fata lu` banel....eu n-am vazut nimic special la jucatoru asta..un gol in Giulesti din ce imi aduc aminte...

bai fratilor,ce ati patit?!
bun,sa zicem ca ochirosii nu stie altceva decat sa alerge spre fanion si sa centreze din alergare.dar nu-l preferi pe el,care macar centreaza bine,decat pe jagardel,care da toate mingile in tribuna???
apoi,banel de vreo doi ani e intr-un regres continuu...razvan e tanar si ar putea creste ca valoare daca e folosit.

dargo
22nd July 2008, 08:13
bai fratilor,ce ati patit?!
bun,sa zicem ca ochirosii nu stie altceva decat sa alerge spre fanion si sa centreze din alergare.dar nu-l preferi pe el,care macar centreaza bine,decat pe jagardel,care da toate mingile in tribuna???
apoi,banel de vreo doi ani e intr-un regres continuu...razvan e tanar si ar putea creste ca valoare daca e folosit.

Centrarea aia se duce bine daca li se face mila adversarilor de el ca-l vad mai mic. Nicolita nu centreaza la fel de bine din alergare, insa macar gandeste fazele. In regres sau nu, la momentul actual Nicolita e mai bun ca Ochirosii.

#EffecT
22nd July 2008, 08:48
Dargo , esti beat ! :rolleyes2: daca ai intrat la facultate , macar fa-ne cinste si o sa te credem :icon_lol:
Banel si ganditul pe teren sunt doua idei | | (PARALELE)
Si Banel pune capul in pamant si Banel are aceeasi idee de joc : viteza pana in margine si centrare complet aiurea , singura diferenta intre el si Razvan e ca face mai bine faza defensiva .
Razvan e clar ca nu a progresat la nivelul dorit de noi , dar de aici si pana la a-l face de kkt prin comparatii cu un pseudo-fotbalist e cale lunga . De fapt asta e si mentalitatea care ne omoara : le dam in cap alora cu ceva talent doar pentru ca au mai putina experienta si sunt mai inventivi ( si asta nu se aplica doar in cazul fotbalului , intregul sistem romanesc e unul ticalosit si parazitii sunt tocmai aia considerati cu experienta dar fara nici un talent whatsoever) -
E bine ca noi in loc sa-i acordam sanse si sa-i indreptam greselile cat timp mai este posibil , preferam sa-i dam in cap si sa-l trimitem pe la Buzau sa mai 'invete' .

colonelu Voiculescu
22nd July 2008, 09:54
Nicolita nu centreaza la fel de bine din alergare, insa macar gandeste fazele.

Bre Dargo , nu stiam ca esti si tu clientul lui Jointu

Bogdanbibi
22nd July 2008, 10:05
insa macar gandeste fazele
:wtf:

cum poate sa gandeasca baiatul asta al carui cap nu cantareste nici macar un kilogram ... e de ajuns sa te uiti la 3 faze consecutive ca sa-ti dai seama de creierul in minus al tiganului ... prima faza va centra cu ochii inchisi in adversar, desi acesta era la juma de metru de el, deci n-avea cum sa-l ocoleasca mingea ... a doua faza va incerca sa treaca prin (ca cutitul incins prin unt) 3 adversari, insa uitand mingea pe drum ... iar in a treia faza va scapa singur singurel cu portarul, numai ei 2 singuri in careu, dar va incerca sa-l surprinda incercand o centrare la coltul lung

St3phano
22nd July 2008, 12:30
:wtf:

cum poate sa gandeasca baiatul asta al carui cap nu cantareste nici macar un kilogram ... e de ajuns sa te uiti la 3 faze consecutive ca sa-ti dai seama de creierul in minus al tiganului ... prima faza va centra cu ochii inchisi in adversar, desi acesta era la juma de metru de el, deci n-avea cum sa-l ocoleasca mingea ... a doua faza va incerca sa treaca prin (ca cutitul incins prin unt) 3 adversari, insa uitand mingea pe drum ... iar in a treia faza va scapa singur singurel cu portarul, numai ei 2 singuri in careu, dar va incerca sa-l surprinda incercand o centrare la coltul lung

cumva meciul cu pulli tim?? neeeah :doh:

Nea Popa
22nd July 2008, 12:38
se referea in general... :)

jointu_ucigash
22nd July 2008, 13:14
Centrarea aia se duce bine daca li se face mila adversarilor de el ca-l vad mai mic. Nicolita nu centreaza la fel de bine din alergare, insa macar gandeste fazele. In regres sau nu, la momentul actual Nicolita e mai bun ca Ochirosii.

Esti high?

alexxx89
23rd July 2008, 19:52
Esti high?

mai bn sa vina Toja ala si va impacati cu totii....

on-topic...cum vad eu situatia Lacatus nu v-a pleca de la Steaua in afara de 2 situatii....

1. sa termine cu Steaua cel mult pe locul 5 ( ceea ce nu este total exclus)
2. sa fie fluierat in cor pe stadion si cerandui-se demisia vehement (ceea ce este putin probabil)

deci in conditiile astea trebuie sa imi pregatesc din nou o perna confortabila la meciurile stelei pentru un pui de somn ca la carte....

LoMax8
23rd July 2008, 20:48
Banel Nicolita are un gol, o pasa de gol si un 11m obtinut cu turcii in Austria.
Ochirosii n-are nimic.
Lacatus pe cine sa-l bage in teren pe stanga si de ce, tinand cont strict de perioada de pregatire?

Cristi89
23rd July 2008, 20:59
Cat a jucat Ochirosii?
Si parca a dat si el o pasa de gol in meciul cu cehii.
Oricum pentru Lacatus nu conteaza. Daca nu vine Toja, Nicolita va fi titular incontestabil pe stanga:doh:

jointu_ucigash
23rd July 2008, 22:12
sunt convins ca i se va gasi un loc in echipa si lu' banel, chiar daca vine si Toja.

#EffecT
23rd July 2008, 22:19
Ochirosii are o centrare perfecta in meciul cu cehii , singurul meci de retinut in care a inceput ca titular . Cu turcii si nemtii a jucat cu niste petarde in echipa , in vreme ce Nicolita i-a avut colegi pe Dayro si Szekely . Diferente...
Cred ca ma apuc serios sa contabilizez de sezonul acesta procentajul centrarilor reusite ale lui Nicolita precum si numarul de driblinguri , pase filtrante si mingi irosite

@jointu , de acord

joseph_stelist
24th July 2008, 00:10
Banel Nicolita are un gol, o pasa de gol si un 11m obtinut cu turcii in Austria.
Ochirosii n-are nimic.
Lacatus pe cine sa-l bage in teren pe stanga si de ce, tinand cont strict de perioada de pregatire?

mi se pare penibil sa te apuci sa-i gasesti scuze lui Lacatus ca-l baga pe ciordel titular.
iar comparatia cu ochirosii e si ea penibila.Unul dintre ei e un tanar talentat si cu potential imens si celalalt e o cioara expirata. wtf?!

bend_it_like_banel
24th July 2008, 00:21
mi se pare penibil sa te apuci sa-i gasesti scuze lui Lacatus ca-l baga pe ciordel titular.
iar comparatia cu ochirosii e si ea penibila.Unul dintre ei e un tanar talentat si cu potential imens si celalalt e o cioara expirata. wtf?!

asa facea si cu hagi si apoi s-a calmat. cu dargo e mai greu, ala e terminat complet...asteapta sa retrogradam si apoi luam masuri. :)

joseph_stelist
24th July 2008, 00:24
asa facea si cu hagi si apoi s-a calmat. cu drago e mai greu, ala e terminat complet...asteapta sa retrogradam si apoi luam masuri. :)

sssst...nu mai zi nimic de LoMax ca iar vine cu celebra replica "si tu l-ai sustinut pe Oli" :))
pariu? :D

Wholigan
24th July 2008, 01:02
Dragii mei, de ce sange nu puteti tine o discutie fara sa ajungeti la "ala e terminat complet" sau "esti high?" sau alte glume. E greu?

LoMax8
24th July 2008, 02:15

Eu am postat un adevar tu ai postat o penibilitate de comparatie cu miros pestilential de rasism.

sssst...nu mai zi nimic de LoMax ca iar vine cu celebra replica "si tu l-ai sustinut pe Oli" :))
pariu? :D

Gresit! Replica de data asta e urmatoarea: "si tu-i gaseai scuze penibile lui Gigel "Conan" Coman" :glasses3:

Dragii mei, de ce sange nu puteti tine o discutie fara sa ajungeti la "ala e terminat complet" sau "esti high?" sau alte glume. E greu?

Low IQ!!!

joseph_stelist
24th July 2008, 02:27
mbine,daca zici tu...:)
oricum,sa compari cioara[sunt si rasist,ca sa vezi] cu ochirosii e la fel de penibil ca si cum l-ai compara pe "antrenorul" lacatus cu olaroiu.
ups...am pus sare pe rana [eu chiar glumesc,nu o lua in nume de rau]

LoMax8
24th July 2008, 02:35
mbine,daca zici tu...:)
oricum,sa compari cioara[sunt si rasist,ca sa vezi] cu ochirosii e la fel de penibil ca si cum l-ai compara pe "antrenorul" lacatus cu olaroiu.
ups...am pus sare pe rana [eu chiar glumesc,nu o lua in nume de rau]

off: Autodenunt!!! Chiar nu trebuia!!!

am gresit cu low IQ, trebuia no IQ

bend_it_like_banel
24th July 2008, 11:12

pt ca unii ca tine folosesc asemenea expresii :sly:

dargo
24th July 2008, 11:59
Domne, drogat sau nu, tot cred ca Nicolitza gandeste mai bine fazele de joc decat Ochirosii. Macar prin prisma experientei. Si oricum, venirea lui Toja ar rezolva total aceasta disputa :)

#EffecT
24th July 2008, 12:07
Parerea mea , hai sa fim de acord ca nu suntem de acord . Pentru cei care sustin titularizarea lui Banel in dauna lui Ochirosii , asteptam inceputul sezonului si mai discutam. De obicei , talentul lui Banel iese in evidenta intr-un mod care ii va face pana si pe cei mai inversunati sustinatori ai acestuia sa-si dea palme si sa isi recunoasca spasit ignoranta de a-l fi considerat un jucator de fotbal .

Lacatus nu poate fi judecat acum , il lasam sa-si faca treaba cu cine vrea ,dar daca rateaza titlul , sper sa fie om de onoare

Si va rog incetati cu jignirile !

Wholigan
24th July 2008, 13:30
Domne, drogat sau nu, tot cred ca Nicolitza gandeste mai bine fazele de joc