PDA

View Full Version : Revista Presei / 8 mai

sport.ro
8th May 2008, 19:30
Becali inca il vrea pe Goga, insa are o problema. Lacatus nu a fost prea impresionat de atacant la meciul cu CFR.

"Pe Goga inca vreau sa-l cumpar, dar nu a jucat bine cu CFR, iar lui Lacatus nu i-a placut de el. Daca juca bine, lua toti banii", a spus Becali a RTV.

sport.ro / 8 mai 2008

sport.ro
Becali e ironic la adresa oficialilor de la DNA si spune ca asteapta citatia prin posta.

Totusi, DNA-ul are o problema. Becali nu vrea sa deschida cutia de scrisori 3 zile, ca sa mai intarzie judecata.

"Ma cheama DNA? Nu deschid cutia de scrisori 3 zile", a spus Becali la RTV.

sport.ro / 8 mai 2008

Onlinesport.ro
Patronul Stelei, Gigi Becali, a recunoscut, joi, ca a vorbit cu mai multi fotbalisti ai Universitatii Cluj inaintea meciului cu CFR Cluj, dar a negat ca le-ar fi promis acestora bani in cazul in care faceau egal cu CFR.

"L-am sunat pe Goga inaintea meciului si i-am spus ca il iau la Steaua daca joaca bine si ca va avea un salariu mult mai mare decat ce are el la Cluj. Nu e normal sa-l iau la Steaua daca joaca bine? Ce, ajunge la Steaua daca joaca prost? Si pe Gigel Coman l-am intrebat daca se va juca pe teren si mi-a spus ca au vorbit cu primarul si ca se va juca pe teren. Nu le-am spus de nici un ban daca fac egal cu CFR, daca o sa apara vreo inregistrare nu o sa o recunosc, o sa spun ca nu e vocea mea", a spus Becali la Realitatea TV.

Dupa ce anumite surse sustin ca doi fotbalisti de la Universitatea Cluj au dat declaratii impotriva lui Gigi Becali, patronul Stelei s-a enervat si a inceput sa urle. "Daca Gigel Coman si Dorin Goga au spus ca le-am promis bani inseamna ca sunt nebuni, niste mincinosi ordinari. Goga e un tradator, e Iuda, cum sa minta in asemenea hal? Nu mai stau acum sa-mi bat mintea cu Goga. Nu-l mai iau la Steaua ca nu i-a placut lui Marius Lacatus de el.", a precizat Becali.

Finantatorul din Ghencea nu se teme ca se vor lua masuri drastice impotriva sa, nici din punct de vedere sportiv. "Sa ma judece Comitetul Executiv, ce o sa imi faca? O sa imi ia 6-9 puncte. Cum sa fiu persoana non-grata? Trebuie sa voteze 250 de persoane contra mea, dar va asigur ca nu vor vota. Singurul care va vota va fi Marian Iancu", crede Becali.

onlinesport.ro / 8 mai 2008

sport.ro
8th May 2008, 20:00
Stelistii au intrat in vacanta de vara, care va dura pana la 16 iunie, cand este programata reunirea lotului in vederea noului sezon, informeaza site-ul oficial al gruparii din Bulevardul Ghencea.

Inainte de a pleca din Bucuresti, "ros-albastrii" au luat masa intr-un restaurant din Capitala, la intalnire participand membrii conducerii administrative si tehnice, stafful medical si jucatorii. In urmatoarele zile, jucatorii care au domiciliul in Bucuresti vor mai efectua cateva antrenamente la stadion, dupa care vor pleca in vacanta.

Steaua a terminat campionatul pe locul doi si va participa in turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

sport.ro / 8 mai 2008