View Full Version : Cel mai bun STELIST in STEAUA - gloria buzau 5 - 0 !!!
KosmyN
8th May 2008, 01:30
STEAUA - buzau
5 - 0
Au marcat:
Pepe Moreno
Dayro Moreno x 2
Rica Neaga
Andres Mendoza
Ultimul meci al campionatului, cea mai clara victorie si in final....locul 2 !!!
jointu_ucigash
8th May 2008, 01:36
Dayro Moreno
fara nicio discutie DAYRO MORENO!:steagsimplu::forzasteaua:
lucian_iasi
8th May 2008, 10:56
Dayro Moreno fara discutie...trebuie neaparat sa fie titular in sezonul viitor.
Wholigan
8th May 2008, 11:09
Costel Bucur.
puiu mordasan
8th May 2008, 12:14
:steagsimplu: Dayro Moreno....
ketsbaya
8th May 2008, 12:24
dayro..desi in unele situatii e putin egoist, dar in rest nimic de reprosat, sper sa fie titular din tur meci de meci
Marius_Black
8th May 2008, 15:18
Dayro cu siguranta , sper ca acum macar si-au dat seama si ,,marii'' antrenori jiji si laca unde ii e locul lui Dayro ;)
Dayro Moreno.....pt goluri si meci
joseph_stelist
8th May 2008, 15:30
titlul thread-ului trebuia sa fie :Cel mai bun actor in piesa de teatru Steaua-Gloria,cu final dinainte cunoscut" ... :doh:
oricum,l-am votat pe dayro...desi in multe faze a dezamagit,reusind sa iasa in evidenta doar prin egoism.
aheobarbos
8th May 2008, 15:30
Cred ca e primul poll in care un jucator stelist iese detasat ca fiind cel mai bun , cu exceptia celor in care Zapata era "titular" incontestabil. Si eu am votat tot Dayro.
LoMax8
8th May 2008, 18:08
Baciu frate de la o posta...joaca perfect pe un post strain sau ma rog, aproape strain.
KosmyN
8th May 2008, 18:22
Despre meci chiar nu cred ca sunt prea multe de spus.
Omul meciului: Neaga - a jucat pt echipa.
In rest:
Zapata - 6 - trebuia sa stea cineva in poarta
Baciu - 7 - felicitari pt evolutia pe un post atipic lui, daca era si cu javrele titular...
Radoi - 7 - respect maxim pt capitan, care a tinut sa joace intr-un meci fara miza, desi era destul de accidentat
Ghionea - 6 - pacat de ratare, putea sa mai dea un gol, ca si asa da rar spre deloc
Nesu - 6 - destul de relaxat in evolutie, nimik notabil
Petre - 6 - sper ca accidentarea sa nu fie grava
Plesan - 6 - destul de relaxat, a ratat o okazie mare
Neaga - 7 - desi a si inscris, a jucat pentru echipa, cautand in primu rand pasele si faze de efect, pentru spectacol
Dayro - 8 - a intrat in combinatii cu Rica, dar a preferat mereu sa fie el la finalizare
Pepe - 7 - gol si inca cateva okazii
Mendoza - 7 - se pare ca a fost golul de adio
Badea - 6 - pasa de gol
Rada - 6 - ma bucur ca a fost aplaudat si ca este apreciat, sper sa-l vedem in Ghencea si sezonul viitor
Thrylos
8th May 2008, 18:47
votat Neaga...sper sa nu-i vina vreo idee proasta lu ciobi in vara...
cogdao
8th May 2008, 19:38
Se pare ca atunci cand sunt mai INDIVIDUALISTI,acesti jucatori pot face si spectacol,chiar daca cu o echipa pe post de sparing-partner.Dayro Moreno,sper sa alerge mai mult cum ii place lui Lacatus pentru a putea juca cat mai mult si poate ne scapa de Banel.
Thrylos
8th May 2008, 19:40
Se pare ca atunci cand sunt mai INDIVIDUALISTI,acesti jucatori pot face si spectacol,chiar daca cu o echipa pe post de sparing-partner.Dayro Moreno,sper sa alerge mai mult cum ii place lui Lacatus pentru a putea juca cat mai mult si poate ne scapa de Banel.
Cred ca Szekely e cel care ne va scapa de Banel.Ce ironie:am injurat tot sezonul ungurii si iata ca un ungur ne salveaza:puppyeyes:
Fishu'
8th May 2008, 23:14
Votat cu Dayro. S-a vazut ca ii face placere sa joace. Bv lui si pt goluri deshi aveti dreptate, cam egoist uneori
catalin.andronic
9th May 2008, 14:46
fara doar si poate lam votat pe dayro.cred ca acum sa vazut ca fara presiune stie sa joace mult mai bine.si nu a prea fost nevoit sa faca si faza defensiva.speram sa explodeze in sezonul viitor.pana atunci felicitari pt ambele goluri
jurnalistul2000
9th May 2008, 22:08
Dayro Moreno.cred ca el e jucator de care aveam nevoie.un jucator de explozie.bravo lui.
Dumitrescu.Daniel
11th May 2008, 02:19
Care l-ati votat ma pe Banel:imported_icon_naugh
Nea Popa
15th May 2008, 12:51
Dayro Moreno cam egoist dar a jucat foarte bine ,dar jucatorul Etapei eu il vad pe Eugen Baciu :x ,care s-a daruit ,a jucat pe un post incomod pentru el ,a intrat in pase cu Neaga , 1-2 cu Plesan ,centrarii ,apararea foarte bine .Merita asta Eugen !
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.