PDA

View Full Version : Cel mai bun STELIST in dinamo - STEAUA 2 - 1 !!!

jointu_ucigash
6th May 2008, 16:37
dinamu - Steaua 2 - 1

Marcatori: Bratu (penalty), Danciulescu - Ghionea

*Cum niciun admin nu a deschis un asemenea thread, m'am decis sa fac eu pe adminu' si sa deschid threadu'. Este o noua oportunitate pt Zapata si Radoi de a aduna voturi pt clasamentul final care stabileste cel mai bun jucator al sezonului.

bend_it_like_banel
6th May 2008, 16:42
bah tu cauti scandal :icon_twisted:

ps: votez banel pt "HEADSHOT-ul" asupra lui torje :imported_icon_naugh

Marius_Black
6th May 2008, 16:45
votat Dayro , jucatorul care in 40 de minute a alergat mai mult ca Dica in tot returul , a vrut multe , nu i-a iesit cine stie ce , dar determinarea cu care intra in teren chiar si pt putinul timp acordat de marele antrenor Marius Lacatus merita votul meu :)

p.s. Mi-a fost greu sa aleg intre el , mirel si ghionea care au dat totul pt echipa fata de marile vedete Nicolae Dica , Banel Nicolita sau Florin Lovin

valy
6th May 2008, 16:52
votat Ghionea.....golul...si restul

roby_stelist4ever
6th May 2008, 16:59
Votat Ghionea.Nu se vede ca a lipsit aproape un an din echipa.Joaca de parca nu s'a intamplat nimic cu el.Bravo lui pt golul cu javrele dar si pt evolutiile de pana acum.

eli.
6th May 2008, 17:12
MIREL RADOI - respect

Fishu'
6th May 2008, 18:09
Am votat cu Dayro pt ca a vrut mai mult decat restul jucatorilor. Pacat ca nu a avut timp destul sa si realizeze ceva.

Thrylos
6th May 2008, 20:33
Dayro Moreno...wake up Laca!!!!

ketsbaya
6th May 2008, 22:59
Dayro...a alergat in minutele jucate mai mult decat altii care au inceput titulari meciul

jurnalistul2000
7th May 2008, 11:30
Dayro moreno.daca era din min 1, Steaua era campiona acum.