PDA

View Full Version : STEAUA - Gloria Buzau (5-0)

steauaclub.tk
5th May 2008, 13:48
ETAPA 34 - 7 mai - Ora 17:00 - Antena 1

Steaua a stabilit preturile biletelor pentru partida cu Gloria Buzau, care se va disputa pe data de 7 mai, incepand cu ora 17:00.
Acestea vor fi puse in vanzare incepand cu ziua de marti, 6 mai si vor putea fi achizitionate pana pe data de 7 mai, doar de la casele de bilete ale clubului.

Copiii cu varsta de pana la 10 ani au accesul gratuit pe stadion, cu conditia ca acestia sa fie insotiti de parinti, care sa-i tina in brate si care au intreaga responsabilitate pentru comportamentul acestora in interiorul stadionului.

Preturile biletelor sunt urmatoarele:

FOTOLII – 50 LEI
TRIBUNA 0 – 25 LEI
TRIBUNA 1 – 15 LEI
TRIBUNA 2 – 12 LEI
PELUZE – 5 LEI

Programul caselor de bilete de la stadionul "Steaua" este urmatorul:

Marti, 6 mai - 12:00 - 20:00
Miercuri, 7 mai - incepand cu ora 10:00

uvi
5th May 2008, 13:49
Aveti idee cand se pun in vanzare biletele? Pe site inca nu au pus nimic..si meciul e miercuri...
In alta ordine de idei, daca nu castigam campionatul, sper macar sa retrogradam buzaul.

valy
5th May 2008, 14:23
steaua va bate sigur.....pt k are nevoie d victorie.....tinand cont d U-cfr....+ ca este cu bz.....gigi si bucur....deci se stie

jointu_ucigash
5th May 2008, 14:51
am votat victorie Buzau. Avand in vedere k nu mai sunt shanse la titlu, ar fi mai bine sa dam meciu Buzaulu sa se salveze si ei de la retrogreadare si sa retrogradeze jegurile alea de la Piatra Neamtz.

steaua_ro
5th May 2008, 14:59
Cum toate meciurile se joaca la aceeasi ora, cred ca se poate da un dublu raspuns, in functie de pauza: daca la pauza cfr concuce U CLUJ, atunci probabil ca "o vom lasa mai moale" si va fi un scor care va ajuta Buzaul. Daca la pauza la cfr - U CLUJ avem egal sau avantaj U, atunci cu siguranta vom castiga meciul.

Pacat ca nu poate retrograda si bISTRITA, pe langa nEAMT.

eli.
5th May 2008, 15:26
Victorie Buzau

oop
5th May 2008, 15:39
Sper sa jucam pe bune si sa ii bagam in B pe astia!

steauaclub.tk
5th May 2008, 15:40
Iese scandal mare daca le dam meciul...

Cristi
5th May 2008, 15:42
Aveti idee cand se pun in vanzare biletele? Pe site inca nu au pus nimic..si meciul e miercuri...
In alta ordine de idei, daca nu castigam campionatul, sper macar sa retrogradam buzaul.
maine se pun in vanzare. programul este de la 12:00 la 20:00 (asta maine) si miercuri dupa ora 10:00

Chiar daca m-ar unge pe suflet sa se duca ceahlaul in locul gloriei, sper si eu din tot sufletul sa-i retrogradam. Suntem ultimele zdrente daca le dam meciul.

starsteel
5th May 2008, 15:51
In incomensurabila prostie a ciobanului care e capabil sa creada ca U Cluj ii poate incurca pe CFR daca ii bate pe Buzau ii baga si pe obositii astia in B. Daca nu s-ar salva jigodia de Pinalty ar fi chiar bine asa...... sper sa dispara la anul satelitul.

jointu_ucigash
5th May 2008, 16:44
nush ce aveti voi cu buzaul, dar mai antipatica decat seahlaul n'are cum sa fie

catalin.andronic
5th May 2008, 16:47
parca vad ca tot meciul se vor duce la 0-0 si ai nostrii cu tel la ureke si daca cumva cfr markeaza ,markeaza si buzau.daca nu se termina egal

ww
5th May 2008, 17:21
parca vad ca tot meciul se vor duce la 0-0 si ai nostrii cu tel la ureke si daca cumva cfr markeaza ,markeaza si buzau.daca nu se termina egal
pai dupa ultima parte a scenariului tau ambele echipe sunt in "faliment"
daca meciul se termina egal... CFR egal... Steaua bye bye titlu... Gloria poate retrograda...

Dumitrescu.Daniel
5th May 2008, 19:39
Meciul asta depinde de rezultatul de la Cluj.

aheobarbos
5th May 2008, 19:55
Pe mine unul nu m-ar interesa soarta Buzaului, in conditiile in care, cu cele doua puncte in plus de la Buzau acum eram campioni.

dorin-adrian
5th May 2008, 23:10
1.Craiova o sa lupte cu ceahlaul , si-asa sunt luati in colimator de suporteri ca sunt vanzatori.
2.Ar fi culmea sa scape ceahlaul , dupa ce au blatuit la vaslui , bistrita si cu timisoara . Pe urma sare pachidermul de iancu , ca a facut el curatenie in liga si a retrogradat stelutele .
3. Ce vina au actualii buzoieni ca noi n-am fost in stare sa marcam 2 goluri la ei si ca bunica a batut excelent lovitura libera , pe care oricum le-am facut-o cadou prosteste , asa cum am facut noi cadouri la Arad , la "U" Cluj , la Urziceni in min 90 , la Iasi ?

O sa fie o etapa cu urechile ciulite la radio , dar eu nu-mi fac nici o speranta de vreo minune la Cluj , sunt vorbe goale sa mascheze blatul la nivel local , orchestrat de autoritati

Crys
6th May 2008, 02:55
Personal...eu zic ca ar tb sa le cedam 3 puncte buzoienilor...ei scapa de retrogradare si noi terminam pe 2...sanse la titlu oricum nu mai avem...iar U - CFR 0-3(asta ca off topic)

Pro
6th May 2008, 10:38
in functie de rezultatul de la Cluj se va stii cine bate pe cine!:icon_twisted:
probabil 0-0 pana in min 88...si....:imported_icon_naugh

LE
{QUOTE=Cristi;312998]buzaul sa ramana in liga I numai daca merita asta.[/QUOTE]

merita sa ramana si nu prea!
de ce nu : pentru ca toata lumea o considera Steaua II (pe buna dreptate...sau nu)
de ce da : joaca mai bine decat siahlau.
nu pot sa ii mai suport pe cei de la ceahlaul in Liga I, numai cu milogeala ( anu trecut au ramas cum au ramas) iar acu au castigat "corect" cu puli si vor castiga probabil la fel de "corect" cu craiova...

Cristi
6th May 2008, 10:50
Personal...eu zic ca ar tb sa le cedam 3 puncte buzoienilor...ei scapa de retrogradare si noi terminam pe 2...sanse la titlu oricum nu mai avem...iar U - CFR 0-3(asta ca off topic)

Gigi, tu esti?:cartman_h4h_sp:
adica sa ne prostituam ca ultimele tarfe
pentru ce sa le dam puncte? voi nu v-ati saturat sa tot auziti ca facem manevre, ca vindem/cumparam meciuri, ca avem stelute in liga I etc.? buzaul sa ramana in liga I numai daca merita asta.

JustMe
6th May 2008, 10:57
De acord cu Cristi. De ce sa ii ajutam pe cei de la Buzau? Daca ei ne ajutau in tur acuma eram campioni, asa ca noi de ce i-am ajuta? Sa ramana in Liga I daca merita. Eu sincer as vrea sa retrogradeze pentru ca sa nu mai avem parte si sezonul viitor de speculatiile care au fost sezonul asta.

MickaelC
6th May 2008, 11:00
Ar trebui sa dam cu Buzaul de pamant, cum au facut spaniolii cu bulgarii la un CM, cand i-au batut cu 6-0 chiar daca stiau ca nu se califica (tot pe motiv de ceva blat). As vrea sa retrogradeze toate echipele de la locul 13 in jos, si cap de lista cele doua Glorii, cele mai penibile echipe.

O sa i se intoarca si lui Sabau aranjamentul cu CFR, cand o sa isi doreasca mai putin.

LoMax8
6th May 2008, 12:40
nush ce aveti voi cu buzaul, dar mai antipatica decat seahlaul n'are cum sa fie

Bistrita mi se pare cea mai antipatica echipa. Cancerul fotbalului romanesc!!!

dorin-adrian
6th May 2008, 13:39
daca se joaca pe teren , Craiova executa ceahlaul profesionist si chirurgical ... eu nu cred ca Mititelu se face frate cu Pinalti .

Cat despre meciul de la Cluj , e regie ieftina , franarii n-au nici cea mai mica emotie , altfel nu chefuiau pana luni dimineata , cu 2 zile inaintea unui meci decisiv , andone nu era inconstient sa-i lase la sprituri . Vom vedea cel mai elaborat scenariu din istoria blaturilor , franarii vor castiga la mare lupta cu 2-1 , cu imbranceli pe teren si talpi pe tibie , ca sa salveze aparentele , iar la anul vom vedea imprumutati la "U" jucatori precum Chihaia , Miclaus , R.Marginean . Razboiul local este numai intre suporterii radicali si in mintea noastra , Dobos e prieten la catarama cu franarii , asa incat nu-mi fac nici cea mai mica iluzie , practic numai noi puteam fi atat de idioti incat sa ne impiedicam de-o Bunica , altii au metode mai performante sa preintampine asemenea evenimente

steauaclub.tk
6th May 2008, 13:47
Sa se duca in B javrele astea de la Buzau! Numai rau ne-au adus, ne-au blestemat toti! Sa nu mai aud de ei, sa se desfiinteze, nu are rost sa ocupe un loc de liga I.

colonelu Voiculescu
6th May 2008, 14:53
Sa raminem fara satelit ?
Nu va tolera Jiji asa ceva

ioana20
6th May 2008, 15:45
Fiind o naiva incurabila (si zic asta dupa aspectul meciului cu javrele) mi-as dori ca jucatorii sa faca scor cu buzaul pentru suporteri, mi-as dori sa faca spectacol la ultimul meci pe Ghencea. Indiferent de ce se intampla la Cluj. Si da rivalitatea e doar la nivel de suporteri la Cluj.Vreau sa retrogradeze buzaul, fiindca oricum bristrita nu mai poate retrograda. Pacat de U Cluj ca si-au dat autogoluri si au trait prea mult de pe urma victoriei cu noi si ciorile. Asta dincolo de suporterii specilor rosii infratiti cu javrele, care apropo au avut grija sa fie cat mai putini "franari" pe Ion Moina. Vreau sa retrogradeze buzaul pentru ca fara acel egal eram macar teoretic campioni, si nu asteptam sa se dea la o parte. cred ca stelistii au gresit in acel meci, au intrat in teren ca si cum ar fi castigat deja (si asta s-a transmis de sus).

Bogdanbibi
6th May 2008, 15:49
nu-mi vine sa cred ca unii useri doresc ca echipa sa piarda pt a ajuta o alta sa se salveze ... in halul asta am ajuns? asta e spiritul Stelei?

Marius_Black
6th May 2008, 15:59
Jiji a ajutat Buzaul cu gandul sa ne ajute pe noi in lupta cu dinamo , rapid , cfr dar s-a fript in ultimul hal , inafara de Rapid , Buzaul nereusind sa scoata nici un punct cu alta contracandidata a stelei (ar mai fi victoria cu timisorenii balenei) ba mai mult ne-a incurcat pe noi , cele 2 puncte ratate in tur acum ne-ar fi adus titlul , asa ca special pt Gloria Buzau un sincer : Drum bun spre liga a 2 a !

Dumitrescu.Daniel
6th May 2008, 18:39
Cred ca Buzaul va ramane in Liga I,asta daca Pinalti nu a mai aranjat ceva idem Ceahlaul - Poli 1921.Cred ca Steaua va castiga meciul.
Bunica pe unde mai e:)))

troublebeast
6th May 2008, 18:51
Daca ciobanu s-a inteles cu CFR-istii sa le dea titlu ar fi de bun simt sa le dea meciul Buzaului ca si-asa la cate jigniri au indurat saracii din cauza nesimtirii lui...

ULTRAS STEAUA
6th May 2008, 18:57
Daca ciobanu s-a inteles cu CFR-istii sa le dea titlu ar fi de bun simt sa le dea meciul Buzaului ca si-asa la cate jigniri au indurat saracii din cauza nesimtirii lui...

asta cu titlu` la cfr-isti de unde ai scoso?

Dumitrescu.Daniel
6th May 2008, 19:01

E ok,sa ne ia Buzaul 4 p, lu` CFR,Dinamo 0 p e perfect :yes:

Cristi
6th May 2008, 19:24

Daca dam meciul asta buzoienilor ... chiar nu stiu daca mai am pentru ce sa ma duc la meci. Sa sustin aranjamentele lor? Sa sustin buzaul, sa ma apuc de cur si sa sar in sus de bucurie ca au ramas in prima liga?
Repet, suntem cele mai penale tarfe daca dam meciul asta
P.S. nu le mai plange tu de mila ca n-au indurat degeaba:imported_icon_naugh

4steaua
6th May 2008, 20:31
hai ca sunteti "simpatici". cum puteti macar sa va ganditi, ca ar fi bine sa le dam meciul? voi stiti ce reprezinta STEAUA?ce suntem noi, tarfe? era clar ca nu meritam acest titlu, din pricina conducatorilor, jucatorilor nesimtiti, un antrenor care din pacate pentru noi care-l adoram sta capra in fata ciobanului, dar acum si noi, suporterii? mi-e rusine cu asa suporteri care se gandesc si o secunda,ca ar fi bine sa dam vreun meci, nu conteaza ca e cu buzau, ceahlau, sau ca e pentru o cauza nobila.
mi-e scarba de ceea ce citesc, e dovada clara ca prea multi s-au becalizat
pentru mine titlu asta nu mai reprezinta nimic, dar nu titlul conta, ci important era sa umilim cainii la ei acasa, nu sa castigam un titlu murdar, pentru ca asa ar fi, un titlu nemeritat, si pentru noi, si pentru cluj

valy
6th May 2008, 22:22
Cred ca Buzaul va ramane in Liga I,asta daca Pinalti nu a mai aranjat ceva idem Ceahlaul - Poli 1921.Cred ca Steaua va castiga meciul.
Bunica pe unde mai e:)))

ceahlaul cred k va aranja meciul......
sper k BUZAUL s ramana il Liga I, oricum Bunica nu mai joaca la BZ...

ketsbaya
6th May 2008, 23:53
a zis jiji pe b1tv la nasu ca maine va castiga Steaua,chiar daca este bun prieten cu bucur si are jucatori imprumutati la bz nu poate sa le spuna jucatorilor sa piarda cu buzaul care ne-a luat 2 pct in tur. :hands:

starsteel
7th May 2008, 00:03
Gigi e de o prostie crasa daca se lasa pacalit si acum de declaratile lui Corleone cum ca Steaua a pierdut campionatul la Buzau.....unicul scop e sa-l scape pe Pinalty de retrogradare. Maine imi doresc sa castige Buzaul astfel vom vedea care va fi ultima gaselnita in materie de salvare de la retrogradare. Probabil ca in urma apelului Otelului ca nu accepta sa-l lasa pe Porumboiu in Europa cu rezultete obtinute in afara terenului (decizie uluitoare dupa 2 luni) o sa-i scada 10 puncte astfel ca sa aiba in continuare nasul trasura si folcloriste la Piatra Neamt. Astfel impusca 2 iepuri dintr-un foc isi omoara dusmanii si isi salveaza prietenii. Fotbalul din Romania a ajuns o imensa mizerie iar ciobanul nostru a devenit partas de seama....numai ca e un participant tinut de fraier, unii cu campionatul el cu locul 2. Poc, poc!

Muggs
7th May 2008, 00:10
Sa se duca in B javrele astea de la Buzau! Numai rau ne-au adus, ne-au blestemat toti! Sa nu mai aud de ei, sa se desfiinteze, nu are rost sa ocupe un loc de liga I.

esti nesimtit cumetre ! In B sa se duca idiotul de patron care-l avem si care a facut mizeriile care le-a facut . Nu jigni un intreg oras ros-albastru cu ineptiile tale . Poate ca, nu a fost corect ce s-a intamplat, nici moral nici nimic, INSA crede-ma ca acest oras a indurat destule pe nedrept iubind culorile ros-albastre ( daca ai veni la bz ai zice ca esti pe Ghencea).

starsteel
7th May 2008, 00:13
Daca dam meciul asta buzoienilor ... chiar nu stiu daca mai am pentru ce sa ma duc la meci.
Sincer eu nu stiu ce astepti tu sa vezi in Ghencea, sezonul trecut am obtinut cu greutate un pachet pt. UCL anul asta nu am calcat pe acolo....ce sa vad? o intreaga pleiada de obositi, imbiubati, neprofesionisti, terminati. La ora asta in teren, pe banca tehnica sau in staful administrativ nu exista un profesionist adevarat.....printre putinii care mai merita stima noastra ramane un Radoi care chiar daca nu a mai fost jucatorul de altadata ramane un jucator cu dorinta de victorie si putere de lupta toate dublate de un carcter de mare stelsit. Pt. binele lui chiar imi doresc sa joace la o echipa mare....in prezent din pacate a ajuns jucatorul unei echipe mici cu nume mare.

steauaclub.tk
7th May 2008, 01:35
esti nesimtit cumetre ! In B sa se duca idiotul de patron care-l avem si care a facut mizeriile care le-a facut . Nu jigni un intreg oras ros-albastru cu ineptiile tale . Poate ca, nu a fost corect ce s-a intamplat, nici moral nici nimic, INSA crede-ma ca acest oras a indurat destule pe nedrept iubind culorile ros-albastre ( daca ai veni la bz ai zice ca esti pe Ghencea).

Nu era vorba despre oras. Stiu ca acolo sunt numai stelisti, dar mi-ar fi rusine daca am incerca sa-i scapam de la retrogradare. S-au intamplat atat de multe rahaturi in campionatul asta incat asta ar fi bomboana de pe coliva. Acum am inteles ca Gloria Buzau, o echipa onorabila inainte, dar patata dupa venirea ciobanului, este de fapt adevarata campioana morala din Liga I.
Despre noi chiar nu mai trebuie zis mai nimic.

dorin-adrian
7th May 2008, 02:07
Eu nu-mi doresc sa le dam meciul buzoienilor , dar nici nu vreau ca ei sa retrogradeze si sa scape blatistul-sef , Pinalti , care a reinviat cooperativa dupa cum a castigat la bistrita (vechii tovarasi de arme nu se uita , asa-i , tata jeane ? ) , vaslui ( o declar raspicat , porumboiu face parte din cooperativa , l-a ajutat pe Pinalti crezand ca nu mai scapa locul de intertoto , iar acum , la nevoie , si-a primit premiul si a castigat la masa verde cu otelul ) si cu poli . Sper ca Universitatea Craiova sa faca dreptate si sa elimine orice speculatie .

Se incheie sezonul , iar tragem linie si iar am prins fluturi ... Eu nu-s asa sigur de prezenta in UCL , sunt echipe mai mult decat redutabile la baraj , un meci cu Atletico Madrid sau altul cu Kievul ne-ar putea torpila serios .
Daca jucau nu toti , ci majoritatea cu determinarea lui Mirel , ba si cu infiltratii , eram noi fericiti azi , nu artistii fac diferenta pe teren , ci salahorii . Delasarea si suficienta trebuie taxate , nu era nebun Dica sa riste un contract pe-afara rupandu-si picioarele , tot returul s-a tras la umbra . Oricum , campionatul l-am pierdut in tur , nu acum

Brigante
7th May 2008, 03:35
Maine de la ora 17:00 va fi o comedie generala, pe toate posturile de televiziune. Eu as declara-o de pe-acum "Ziua Mondiala a Blaturilor".

jurnalistul2000
7th May 2008, 11:29
victorie steaua.indiferent de rezultatul meciului de la Cluj, trebuie sa jucam corect.

Kingpin
7th May 2008, 13:07
cam asta ar fi primul 11 conform presei sportive.

acasa cu buzaul bagam 2 inchizatori? ce cauta putorile alea ordinare de jagardel si lovinha in teren?

plesan si baciu nu sunt buni?

1. ZAPATA - 16. NICOLIŢĂ, 6. M. RĂDOI, 24. GHIONEA, 15. NEŞU - 8. OV. PETRE, 20. LOVIN - 25. NEAGA, 27. DAYRO MORENO, 29. MENDOZA - 22. PEPE MORENO

JustMe
7th May 2008, 13:34
Nu stiu ce cauta Lovinho in teren si Plesan pe banca...

MickaelC
7th May 2008, 13:57
Presupun ca Plesan nu e in varf de forma fizica, dar daca ar fi sa pierdem titlul, pe teren trebuie sa fie cei ce l-au pierdut, nu sa inghita injuraturi Plesan, Baciu, Radoi sau Emeghara. Eu cred ca intram si cu Surdu.

24stars
7th May 2008, 14:29
Intr-adevar ziua blaturilor, poate nu mondiala, dar in orice caz, ziua romaneasca a blaturilor. Vom vedea o parodie generala, circ, teatru si foarte putin fotbal. Se vorbeste si se scrie foarte urat despre Steaua si cu totii suntem foarte suparati din aceasta cauza. Altii tac si fac si sunt trecuti cu vederea. Eu zic ca Steaua ar trebui sa le dea o palma tuturor javrelor care latra aiurea si diseara sa-si urmareasca interesul "pentru binele fotbalului romanesc". Daca in min 85 CFR-ul conduce, intoarceti-va cu fundul la buzoieni ca sa poata marca, asa cum au facut-o bistriteno-clujenii la Cluj. Sau daca asta este sub demnitatea jucatorilor, atunci o putem face noi, suporterii in locul vostru, aruncand cu "brichete" ca sa pierdeti meciul la masa verde. Daca au putut tranti meciul timisorenii, care se declara cea mai corecta echipa din campionat, o puteti face si voi.
Si da, sunt de acord, ca astazi sa intre in teren cei carora le datoram pierderea titlului, in frunte cu Balanel Nicolita, Nesu, Neaga, Surdu si ceilalti figuranti.

Fishu'
7th May 2008, 15:52
Mira-m-as sa nu fie si Dica pe teren. Indiferent, o sa ma grabesc sa ajung acasa de la antrenament. Chiar o sa urmaresc etapa asta cu atentie. Pacat ca n-am vreo 3 televizoare in camera sa pot sa ma uit simultan fara sa fug din camera in camera.

Sa fie un meci bun, macar sa terminam cu victorie deshi mi-ar parea rau sa retrogradeze Buzaul

Marius_Black
7th May 2008, 15:54
Mira-m-as sa nu fie si Dica pe teren. Indiferent, o sa ma grabesc sa ajung acasa de la antrenament. Chiar o sa urmaresc etapa asta cu atentie. Pacat ca n-am vreo 3 televizoare in camera sa pot sa ma uit simultan fara sa fug din camera in camera.

Sa fie un meci bun, macar sa terminam cu victorie deshi mi-ar parea rau sa retrogradeze Buzaul

nene...Dica e suspendat dupa bataia cu Bratu , nu mai pupa pe teren 2 meciuri (eu sper sa nu mai pupe deloc la Steaua)

pau_gasol
7th May 2008, 16:30

Decat sa fugi din camera in camera mai bine folosesti telecomanda si comuti de pe un canal pe altul:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

eli.
7th May 2008, 18:55
Min. 40: Guda a scăpat signur-singurel cu Zapata de la aproape 30 de metri, a intrat agale în careu şi s-a făcut că trage la poartă. Din lipsă de concentrare, sau lipsă de valoare a şutat plasat pe lângă poartă
------
imi este rusine ...

roby_stelist4ever
7th May 2008, 18:56
U CLUJ-cfr 0-0 la pauza:)

Marius_Black
7th May 2008, 18:56
Min. 40: Guda a scăpat signur-singurel cu Zapata de la aproape 30 de metri, a intrat agale în careu şi s-a făcut că trage la poartă. Din lipsă de concentrare, sau lipsă de valoare a şutat plasat pe lângă poartă
------
imi este rusine ...

fratilor , franarilor nu le-a fost rusine cand Rapid , Dinamo sau Bistrita au jucat teatru cu ei...nici noua n-are de ce sa ne fie ;) Forza Steauaa!!! inca 45 de min :unsure:

Dumitrescu.Daniel
7th May 2008, 18:57
------
imi este rusine ...

Deh,a ratat Steaua mult in debut.Daca Guda a si aflat ca e 2-1 pentru Craiova...:)))

rayden
7th May 2008, 19:08
PLM! L-au pupat in dos comentatorii astia de kkt pe Ciordel Linguritza de l-au albit !

Kingpin
7th May 2008, 19:28
si uite asa s-a terminat campionatul!

Dumitrescu.Daniel
7th May 2008, 19:46
Steaua 5 - 0 Gloria Buzau

Pepe('20)
Neaga('51)
Mendoza('56)
Dayro Moreno ('61,'62)

U Cluj(inferioritate -1) 0 - 1 CFR
Cadu Penalty('64)
U Cluj a vrut dar nu a putut,PACAT...

Thrylos
7th May 2008, 20:00
nu se poate spune in cuvinte cat imi este de ciuda...ma duc sa mananc vreo 10-15 cornuri cu ciocolata...be right back...

ULTRAS STEAUA
7th May 2008, 20:01
Sa-mi bag p*** in toti ungurii si tiganii din romania. MU*E CFR !

joseph_stelist
7th May 2008, 20:03
asta e,intr-adevar are si de ce sa ne fie ciuda..am fost atat de aproape de titlu...CFR-ul era la pamant,tot ce trebuia sa facem era sa batem javrele alea blestemate. Nu am reusit,si pt asta trebuie sa-i multumim lasului de Lacatus.
oricum,Steaua-Buzau a fost un antrenament cu public al echipei noastre in fata unei echipe care nu si-a propus sa ne puna probleme.
a fost o piesa de teatru de 90 de minute,teatru de prost-gust,ca de altfel intreg campionatul asta mizerabil al nostru.

mazilinho2008
7th May 2008, 20:06
a pierdut steaua campionatul becoli e mort de ciuda
e greu pentru mine ca cfr sa castige campionatul

Marius_Black
7th May 2008, 20:06
Exact...totul a fost un teatru ieftin insa de remarcat este golul lui Dayro care a ia demonstrat inca o data lui Laca cine merita sa fie titular...asta e , macar sa invatam din greseli si la anul sa calcam in picioare bozgorii , Forza Steaua 4 ever!!

troublebeast
7th May 2008, 20:13
BRAVO STEAUA FELICITARI ATI INVINS GLORIA BUZAU!!! URAAAAA!!!
V-ati razbunat si voi pe amaratii de la Gloria Buzau care luptau si ei sa ramana in Liga1.
O atitudine demna de o echipa ca Steaua, joc bun, goluri la misto, spectacol. Asta e valoarea lui Lacatus sa bata Gloria Buzau.
BRAVO LACATUS TINE-O TOT ASA SI LA ANUL SI LA MULTI ANI CA DOAR ESTI PE VIATA IN GHENCEA.

LoMax8
7th May 2008, 20:25
Plantat fiind in sufragerie si cu 2 televizoare in fata am reusit sa-mi fac o parere despre cele 2 meciuri.
Blat la noi nu a fost, pur si simplu am intalnit un adversar care si daca vroia tot nu ne putea pune probleme. In plus ei erau cu gandul la Craiova si la promisiunea lui Napoli de a nu se da la o parte din fata Ceahlaului. Daca ati observat Craiova a batut cu 3-2 dar ce-i mai important este ca Ceahlaul, care avea nevoie de un punct, s-a batut singura, prin autogolul din minutul 85. Am jucat lejer, atmosfera incredibila, ma bucur ca a fost plin de stelisti in tribune, am castigat pe merit si ce-i mai important e ca nu au existat contacte puternice din care sa rezulte accidentarea grava a vreunui jucator.
Blat la Cluj iar nu a fost, U-isit au jucat cat au putut, in prima repriza am vazut cata daruire dar apoi s-a terminat benzina. Meciul era de 0-0, dar "porcul" de central a plantat un 11 m discutabil care a mutat Cupa Campionatului in vitrina ungurilor. Probabil asta e lucrul cel mai greu digerabil, au castigat ungurii, ungurii care acu 3 sau 4 ani, nici nu mai stiu, erau in Liga III-a. Ascensiunea lor in Liga I e discutabila si daca in acest campionat au reusit aranjamente atat cu arbitrii cat si cu reprezentantii sau jucatorii cluburilor adverse va da-ti seama cum a fost in Liga II-a.
Am pierdut campionatul pe mana noastra...defapt pardon, pe mana mea nu, eu de cate ori am fost pe stadion am urlat cat am putut si mi-am sustinut echipa, probabil si voi, sigur si altii. L-am pierdut pe mana lui Lacatus ma intreb? Nu, n-as zice, am facut un mini-retur de senzatie si am recuperat 11+2 puncte in cateva etape, asta si pe fondul unui lider gafaind si pierdut in spatiu dar si pe fondul unor "favoruri" din partea "unor" persoane. L-am pierdut pe mana unor jucatori din echipa care nu inteleg ca nu-i de ajuns sa ai tehnica si fuga in teren mai trebuie si daruire pe langa si dorinta. L-am pierdut si pe mana lui JJ asta pentru ca in vara campania de achizitii nu a fost luata in serios. Probabil ca daca-l aveam pe Mendoza, Dayro, Pepe in echipa si in retur ne-am fi descurcat mult mai bine...
Asta este mergem mai departe, invatam din greseli si continuam sa luptam...

PS: Nu da-ti reply, sunt in fata oglinzii ma zgarii pe ochi!

pau_gasol
7th May 2008, 20:26
Daca ciobanul nu intelege ca nu se face performanta cu Nicolita, Lovin, Nesu, Badea....inseamna ca am pierdut acest campionat degeaba. M-as bucura daca la anul voi vedea pe Steaua jucand fotbal adevarat, avand in componenta jucatori, nu glume amare......

LoMax8
7th May 2008, 20:27
Daca ciobanul nu intelege ca nu se face performanta cu Nicolita, Lovin, Nesu, Badea....inseamna ca am pierdut acest campionat degeaba. M-as bucura daca la anul voi vedea pe Steaua jucand fotbal adevarat, avand in componenta jucatori, nu glume amare......

Ce, a jucat Badea?

Fishu'
7th May 2008, 20:28
Pacat. un punct si 30 de min. Ma rugam de saracu ala cfr-ist sa dea peste poarta, da n-a dat. Asta e, invatam, facem curatenie si ne intarim si vedem anul viitor.

Frumoasa victoria insa pacat ca nici macar jucatorii n=au putut sa se bucure. Bv Dayro!

pau_gasol
7th May 2008, 20:35
Ce, a jucat Badea?

De prin min 60...Sau a fost o ironie? :unsure:

jurnalistul2000
7th May 2008, 20:46
singura bucurie dupa acesta etapa: s-a salvat gloria buzau.nu am vazut meciul nostru fiindca eram la scoala.am asculta la radio toate meciurile.inteleg ca Dayro a fost cel mai bun de pe teren.Oricum, un campionat bun.Sper ca la anul sa fim invingatori.Astept transferuri europene.FORZA STEAUA!!!

bend_it_like_banel
7th May 2008, 20:48
Oricum, un campionat bun.

inca un sezon fara vreun trofeu...ce e asa "bun"? :imported_icon_ermm:

LoMax8
7th May 2008, 20:49
Cred ca numai eu am observat ca Baciu a jucat bine in postura de fundas dreapta. Votul meu merge la el cand se deschide pollu`:forzasteaua:

ULTRAS STEAUA
7th May 2008, 20:52
sper ca a fost ultimu` meci a lu` lacatus

ag1313
7th May 2008, 21:19
Parerea mea e ca am pierdut campionatul din cauza lui Laca dar nu la meciul cu Dinamo ci la cel cu Timisoara. Si mai sunt muuulte motive din care am pierdut campionatul. Venirea lui Hagi, plecarea lui Hagi, 3 antrenori pe banca intr-un an, 10 jucatori cumparati aiurea in vara dintre care numai 2 mai erau la echipa acu si au confirmat si muuulte alte motive. Daca stau si ma gandesc si se indeplineau toate castigam campionatul la 20 de puncte diferenta.

ag1313
7th May 2008, 21:20
inca un sezon fara vreun trofeu...ce e asa "bun"? :imported_icon_ermm:

Daca jucam ca Arsenal si nu luam nici un trofeu sa mor io de eram suparat.

bend_it_like_banel
7th May 2008, 21:43
e adevarat ca nu jucam nimic, dar sunt 2 ani fara trofee si noi suntem steaua.

parerea mea despre arsenal o am la semnatura :imported_icon_naugh

TupacFan
7th May 2008, 21:46
:console:

Cuvintele nu mai au rost...

colonelu Voiculescu
7th May 2008, 21:53
In contextul etapei de azi

"DNA Cluj a retinut cinci persoane care aveau asupra lor nu mai mult nici mai putin de un milion de euro. Banii se pare ca erau destinati jucatorilor de la “U” Cluj in cazul in care acestia ar fi incurcat CFR Cluj in meciul direct. Cele cinci persoane se pare ca erau din anturajul patronului stelist, Gigi Becali, anunta Realitatea TV. "

www.fanatik.ro (preluat de pe realitatea)

pau_gasol
7th May 2008, 22:00

"DNA Cluj a retinut cinci persoane care aveau asupra lor nu mai mult nici mai putin de un milion de euro. Banii se pare ca erau destinati jucatorilor de la “U” Cluj in cazul in care acestia ar fi incurcat CFR Cluj in meciul direct. Cele cinci persoane se pare ca erau din anturajul patronului stelist, Gigi Becali, anunta Realitatea TV. "

Fix-pix....Daca ii prindeau in momentul in care ii dadeau cuiva banii era o chestie, dar asa....Ce??? Nu poti sa ai bani la tine pe strada??? Traim in Cuba sau in Coreea de Nord????
Mi se pare absurd sa retii oamenii pentru ca-i gasesti cu bani la ei, indiferent de suma.

bend_it_like_banel
7th May 2008, 22:01
se pare ca suna cineva la usa. se pare ca ma duc sa deschid usa. wow, se pare ca e un domn la usa cu o sacosa plina de euroi. se pare ca sacosa e de plastic. hmm, se pare ca banii sunt ai lui bill gates. se pare ca maine ma duc pana la otopeni sa-mi iau 2 ferrari....se pare ca visez cam mult. :imported_icon_pimp:

steaua_ro
7th May 2008, 22:08

A recunoscut b ca erau ai lui. 1,7 mil euro sa cumpere terenuri in Cluj si bomboane :icon_lol:

colonelu Voiculescu
7th May 2008, 22:12
"Nu aveau un milion, aveau mai mult la ei. DNA-ul să se bage în momentul în care fură cineva ceva. Erau banii mei, banii mei sunt ai cui vreau eu.Să îşi vadă de treaba lor cei de la DNA. Ce nu au voie oamenii mei să ducă bvani la Cluj? Staţi liniştiţi cei de la Cluj aveau promişi mai mult de un milion", a spus Becali.

www.prosport.ro

:)

"Nu ştiam nimic despre acest lucru, dar oamenii mei au voie să meargă cu banii unde vor. Poate aveau de gînd să cumpere terenuri la Cluj, sau poate au vrut doar să se plimbe cu banii prin oraş. Să stea DNA-ul liniştit pentru că nu a fost nimic necurat! Cred că au interceptat convorbirile telefonice şi au aflat!"

www.gsp.ro

Foarte tare :icon_lol:

pau_gasol
7th May 2008, 22:18
i se rupe lui Becali....Sa fim seriosi... nu are ce sa-i faca nimic DNA nici lui Becali, nici Stelei.

colonelu Voiculescu
7th May 2008, 22:26
Nu , dar stau si ma gandesc ca am fi achizitionat un mijlocas bun cu 1.7 mil euro ca tot am fost cam vraieste in acest compartiment

Pacat ca banii se irosesc pe sateliti si indirecte in loc de transferuri calitative

PS: Foarte tare asta :

CARTIANU: "DE CE NU ATI CUMPARAT TERENURI SI IN STEFAN CEL MARE?".
GIGI BECALI: "DE PROST!"

www.fanatik.ro

pau_gasol
7th May 2008, 22:31
Aici ai dreptate...Poate i se adevereste in sfarsit si lui Becali vb aceea : Da-i romanului mintea cea de pe urma.

Dumitrescu.Daniel
7th May 2008, 22:32
Cred ca numai eu am observat ca Baciu a jucat bine in postura de fundas dreapta. Votul meu merge la el cand se deschide pollu`:forzasteaua:

Cred ca Baciu este cea mai sigura si constanta rezerva a Stelei.Face cinste cu bomboane la tot orasul Becali.

justme79
7th May 2008, 22:40
Un meci frumos, un meci facut pentru suporteri...pentru noi VOI SUNTETI CAMPIONI!! Vom ramane langa voi intotdeauna! Trup si suflet pentru culori, trup si suflet pentru STEAUA!!

steaua_ro
7th May 2008, 22:42
gsp. "vineri se va lua in considerare depunctarea Stelei intre 6 - 9 puncte" :unsure: Nu prea ne afecteaza, ramanem pe 2 dar ... de ce numai noi ? Cand noi am dat bani pt a se juca corect ? Pe Ceahlau nu-i vede nimeni ? Pe CFR cu rapid si Dinamo ? Nu ca as apreacia stimularea adversarilor. Cum spunea si colonelu, cu banii astia dati pe indirecte luam un mijlocas ofesiv cu care castigam punctele necesare.

[luv`Dica]ing3lash
8th May 2008, 00:31
am castigat!!!!!!!!!!am rezolvat ceva????k CFRu` tot si`a facut de cap castigand titlul cu un amarat de penalty........doamne ce chestii!!!dak tot s`a sacrificat buzaul hai macar sa ne gandim k dak in tur ar fi facut acelasi lucru atat de concret...acum noi am sarbatori castigarea titlului nu aia la cluj.........

jointu_ucigash
8th May 2008, 00:33
primul gol, cel al lui Pepe a fost de rasu' curcilor. Mai avea un pic si fugea ala din poarta sa poata Pepe sa inscrie. Astfel de faze nu am vazut decat la Burebista Campeanu, celebrul portar al Bistritei, mama blaturilor.

[luv`Dica]ing3lash
8th May 2008, 00:35
gsp. "vineri se va lua in considerare depunctarea Stelei intre 6 - 9 puncte" :unsure: Nu prea ne afecteaza, ramanem pe 2 dar ... de ce numai noi ? Cand noi am dat bani pt a se juca corect ? Pe Ceahlau nu-i vede nimeni ? Pe CFR cu rapid si Dinamo ? Nu ca as apreacia stimularea adversarilor. Cum spunea si colonelu, cu banii astia dati pe indirecte luam un mijlocas ofesiv cu care castigam punctele necesare.

dap..noua ne scad puncte si ceilaltzi raman bine merci.......:mofo: sa se uite si la CFR....dak ne intrec in chestii d`astea si le scad mai multe???!!!:imported_icon_naugh

steauaclub.tk
8th May 2008, 00:47
O totala caterinca de meci si chiar daca nu s-au terminat toate meciurile cum am vrut noi, macar am ras de ceea ce a fost pe teren. Felicitari pentru toti care au jucat, pot fi cu adevarat scamatori la circ.
Le multumesc pe aceasta cale si baietilor de la BiGieS, care au uitat sa ma controleze in geanta, in care puteam sa am un adevarat arsenal de brichete galbene, prin care sa decid soarta titlului si a retrogradarii.
Am avut ocazia sa ascult din nou, cu mare placere, celebra emisiune Fotbal minut cu minut de la Radio Romania, prin acest fel mi-am amintit de momentele in care imi delectam urechea cu strigatul de fericire din partea celebrului Ilie Dobre.
In final le multumesc si fotbalistilor de la Steaua, pentru ca unii au fost doar jucatori legitimati, pentru momentele de fericire, dar nu numai, pe care le-am trait impreuna cu ei si cu restul STELISTILOR in acest sezon.

ULTRAS STEAUA
8th May 2008, 00:55

Bomba tare e ca Steaua ar fi fost depuncata chiar daca ar fi castigat campionatul...

steaua_ro
8th May 2008, 00:57
Bomba tare e ca Steaua ar fi fost depuncata chiar daca ar fi castigat campionatul...

Asa se pare; s-a pregatit bine chefr; :bann: si b fraier ca l-a trimis pe Teia.

dorin-adrian
8th May 2008, 01:06
1. Nu meritam sa castigam acest campionat , dupa cum am jucat in tur
2. Nici cefereii nu meritau , dar au avut pregatite toate atuurile ca sa nu piarda , ne-au lucrat in stil mare
3. Daca ii incurcau "U"-istii astazi , ne depunctau si fara probe , nu ne lasau sa castigam
4. Un campionat se pierde cu echipele mici , nu cu cele mari ( si noi am avut destule sincope : Pandurii , UTA , Buzau , Iasi , "U" )
5. Din pacate , STEAUA noastra a fost tarata in mocirla de becali si vom trage multa vreme ponoasele dupa tampeniile facute de cioban

KosmyN
8th May 2008, 02:17
Titlul nimanui

S-a terminat. Titlul de campioana a fost castigat de toate echipele, mai putin de fosta mare campioana, Steaua. Au castigat strainii, care nu stiau mai nimic despre Romania acum 2 ani, a castigat un oras de provincie, care se va inalta economic pe muzica de Champions League si manele de Liga 1 si, nu in ultimul rand, au castigat toti cei care s-au pierdut pe sine.

Esecul Stelei a fost cea mai mare performata pentru CFR, Dinamo sau Rapid. Toti spuneau ca e nedrept sa castige Steaua campionatul, din motive de bricheta, de Gigi, de arbitraje favorabile, sau pur si simplu pentru ca nu mai suportau sa o vada pe Steaua castigatoare. Si au castigat un titlu al frustratilor.

Nu tineam atat la titlu, cat tineam la ideea de Steaua, echipa frumoasa, luptatoare, care ne facea sa plangem de fericire sau de suparare. Visam la un retur cu Lacatus ca cel mai bun psiholog de pe banca Stelei, un antrenor-jucator cu mintea si cu sufletul. Steaua a avut multe victorii in acest retur, dar putine frumoase si n-a avut cea mai importanta victorie.
Strainii nu stiu ce inseamna un meci cu Dinamo, iar romanii sunt prea superficiali pentru a mai lupta cu sufletul. De conducere nu merita sa vorbesc si atunci, mai ramane antrenorul - un Lacatus dezorientat, arogant atunci cand nu are raspunsuri pentru esecuri si prea modest in fata unor jucatori-vedete. Un fost mare jucator, care se sprijina pe imaginea glorioasa a trecutului, dar prea slab pentru a antrena echipa pe care si el a facut-o mare.

Imaginea de final este trista. Oamenii de la tribuna 1 din Ghencea traiau cu sufletul la gura meciul dintre Craiova si Ceahlaul, rugandu-se pentru Gloria Buzau, o echipa care pateaza marele nume de Steaua prin prietenia patronului Costel cu patronul Gigel.
Steaua II joaca in liga a3-a, dar acolo sunt adevaratii copii ai Stelei, pustii care se antreneaza de la 6 ani in Ghencea si respira acelasi aer cu vedetele alaturi de care spera sa joace candva.

Iar la Cluj se bucura patronii care erau in liga a 3-a acum 7 ani, jucatorii care privesc fotbalul ca pe o meserie cu program full time si salariu fix, un fotbalist care intr-adevar merita sa se bucure (Anca) si un fotbalist care da "ue" Stelei, echipa pe care o uraste pentru ca nu l-a mai iubit.
L-am lasat in urma pe Andone, adevaratul campion al acestei echipe, dupa care tanjeste acum Dinamo. Cred ca e primul dinamovist pe care l-as felicita sincer pentru profesionalism si pentru ca a tacut si a facut. Dar orice ar face, CFR Cluj e o echipa nesuferita. Regret ca s-a calificat direct in grupele Champions League, fara a aduce nici macar un punct pentru acel loc, castigat in mare parte de Steaua, si putin de Rapid. E o echipa cu prea putini suporteri de traditie si cu prea multi suporteri castigati peste noapte, travestiti de la echipele anti-Steaua.

Steaua avea nevoie de linistea unui titlu, mai putin de banii si de locul de Champions League. Acum, Steaua pare o echipa dezbinata si neputincioasa. Nu cred ca ar fi o pierdere practica foarte mare daca ar pleca Radoi, ci mai mult una morala. Daca omul care isi risca mereu pielea in teren, pentru Steaua, spune ca s-a saturat, inseamna ca atmosfera este mult mai urata decat ceea ce e vizibil. Si cred ca sfarsitul generatiei actuale a inceput de la plecarea lui Hagi, de la umilirea lui de catre patron si jucatori. Lacatus o sa aiba aceeasi soarta si nu este decat o chestiune de timp. Jucatori ca Dayro, Pepe, Mendoza sau Habibou, vor veni si vor pleca. Dica si Goian nu mai sunt ce au fost si probabil si ei isi doresc din tot sufletul sa plece din tara. Si nu mai raman decat niste jucatori mediocri, care nu au nici o legatura cu Steaua la care visam.

A fost cel mai urat campionat. Probabil de aceea nici nu ne dam cu capul de pereti de suparare. Ma enerveaza, dar ma si amuza bucuria tuturor oamenilor anti-Steaua. Imi dau seama cat de slabi si de nefericiti sunt in viata reala, daca cea mai mare bucurie a lor este atunci cand Steaua pierde. Ei sunt cei care o fac pe Steaua mai mare decat echipele lor.

"Pentru ca universul vostru se invarte in jurul NOSTRU,
Pentru ca traiti pentru NOI si nu pentru echipa voastra,
Pentru ca fara NOI ati fi fost mereu tristi,
Pentru ca zilele voastre fericite NI se datoreaza, invidiosilor, sa strigam impreuna: Multumim Steaua ca existi!"

http://www.independe-alex.blogspot.com/

bogdan60
8th May 2008, 02:20
....Din pacate , STEAUA noastra a fost tarata in mocirla de becali si vom trage multa vreme ponoasele dupa tampeniile facute de cioban

Ai dreptate. Azi a fost ziua cea mai trista pentru mine cu toate ca acum 22 de ani eram printre multimea de suporteri ce sarbatoream cea mai mare realizare a fotbalului romanesc. Aveam 26 de ani si imediat dupa terminarea meciului am iesit in strada. Din fiecare bloc, de la fiecare scara ieseau cate un stelist. Incetul cu incetul ne-am adunat zeci, am luat-o pe strazi, fluturand steagul Romaniei, cu cat inaintam cu atat ne adunam mai multi. Am ajuns la Titan, ne-am intersectat cu alte grupuri venite din Ozana, Titan, am pornit spre Mihai Bravu. Ne adunam tot mai multi si strigam "Cinste lor, cinste lor, cinste lor stelistilor". La Baba Novac ne-am intersectat cu alte grupuri venite din diferite locatii. Mergem pe mijlocul bulevardului, bucurosi, ragusiti si mandrii. Am pornit spre Stefan cel Mare, am trecut pe langa Dinamo unde ne-am oprit cateva minute si ne-am facut repertoriul. Am continuat apoi spre tv. A fost una din cea mai frumoasa si mareata zi din viata mea. Acum dupa 22 de ani, inima imi plange. Nu pentru ca am pierdut campionatul, am mai pierdut si vom mai pierde, ci pentru distrugerea demnitatii acestui club. Becali primul vinovat urmat indeaproape de jurnalisti, de LPF si FRF. Astazi Steaua a pierdut mai mult decat un campionat.

Chris_stelista
8th May 2008, 09:40
Doamne am urmarit pana la fluieru de final meciu cfr, sperand sa mai dea un gol aia de la u. ce durere in suflet cred k am simtit toti stelistii....vazandu-i pe unguri bucurandu-se ei de titlu si nu steaua...... imi pare rau sper k sezonu viitor sa nu mai stam la mana altora sa castigam campionatu'....

si sa vedem cum se descurca cfr in Champions League, pt k aia e liga doar a campionilor, nu si a .....

Wholigan
8th May 2008, 11:02
Sa ma bucur ca a picat Ceahlaul? Sa imi bag ceva ca si la anul o sa avem meciuri SF cu 5-0 cu echipe care nu ne opun rezistenta?
Iar becali subliniaza din nou, daca mai era nevoie, ca e la un nivel jalnic dpdv mental. Sa trimiti tu banii fix in ziua meciului? Cand e toata presa, jandarmeria, etc, acolo? Cine i-a dat in gat e alta poveste.

JustMe
8th May 2008, 12:57
Se pare ca in gat i-au dat cei de la U Cluj. In conditiile astea credeti ca si-au aparat corect sansele? Mie mi s-a parut foarte suspecta atitudinea lui Bilica de a se urca pe Ruiz aiurea, precum si simulacrul de scandal de dupa acordarea loviturii de la 11m.

valy
8th May 2008, 15:40
Steaua a fakt spectacol...dar degeaba....primul gol a fost lasat.....
kt despre depunctare.....6pct am inteles....oricum si cu alea 6 in minus...tot p locul 2 ramanem...ar fi tare s fie depunctata cfr.....:imported_icon_naugh
si SUNT FERICT K BUZAUL A RAMAS IN LIGA I:forzasteaua:

aheobarbos
8th May 2008, 15:43
Eu nu inteleg chestia asta cu depunctatul, pai se pedepseste fapta de a da mita, nu faptul ca cineva umbla cu 1,7 mil E intr-o geanta. Atata timp cat n-au fost prinsi in flagrant, nu vad unde e ilegalitatea si fundamentul suspendarii. Unde dreak e prezumtia de nevinovatie in tara asta?! P.S. meciul cu Gloria a fost blat in orice directie....

MIREL6RADOI
8th May 2008, 18:07
Blat?Posibil,probabil...Desi pe sfarsit de campionat,echipele care se vad cu "sacii in caruta" tind s-o lase mai moale,vezi mult-laudatul campionat englez: aston villa 0 - 2 wigan,cei de la wigan trageau sa nu cada,villa a fost prezenta pe teren:)(asta e doar un exemplu) Bineinteles,o sa mi se aduca argument :"domne`,buzaul tragea sa scapa de retrogradare" corect...insa si in conditiile unui meci combatut ii demolam pe buzau.
Daca in prima repriza s-a cantat(PN), a 2 a repriza atentia a fost indreptata spre tribuna oficiala(loje)unde se urmarea meciul cfr-ului.Unii n-au cantat nici in prima repriza,au fost cetateni "premium class":)) Ma rog..fiecare face ce vrea pe stadion,doar si-a platit biletul de intrare.:)
RESPECT CELOR CARE AU VENIT LA STADION SI AU CANTAT..CHIAR DACA NUMAI 1 REPRIZA..am fost "cetateni" de o repriza(A 2 a)ALTII au fost "full option:D)
PS ne contrariem,ne razvratim, dar UNICA datorie a suporterilor(de-a incuraja PROPRIA ECHIPA) o facem dupa cum avem chef... Cei ca mine au cantat(atat cat am avut cu cine...) din dragoste pt STEAUA!Am profitat de o ocazie rara de-a vedea ,pe STEAUA, pe "VIU"!Unii au vazut prea multe meciuri...si nu mai canta cu aceeasi dorinta,pasiune..
Multi dintre cei care-i stiu stelisti(din cluj napoca si nu numai)cand i-am intrebat "vii la STEAUA-buzau?"Mi-au dat un raspuns demn de toata indignarea "nu vin ma..si-asa nu avem nicio sansa...."wtf!?Daca in meciul cu buzau sarbatoream "24",mama,ce buluc era pe stadion...nu mai stiu lumea cum sa-si faca rost de bilet,nu stiau cum sa-l laude pe Lacatus,Dica,Adi Ilie,Argaseala...E atat de usor sa fii suporter la victorii....la infrageri ne declaram "scarbiti,tradati" samd:)
Unii ar trebui sa se uite la definitia "suporter"...
ps2 O retrogradare a noastra(cazul mita de la cluj?)ar mai tria dintre cei care-s simpatizant si cei care sunt SUPORTERI!
Multi simpatizanti,PUTINI SUPORTERI...

LoMax8
8th May 2008, 18:11
M-au oprit si pe mine aia de la DNA cu 1000 de lei in buzunar si m-au pus sa-i justific. Urmand modelul Becali care a spus ca cei 1,7 milioane de euro erau pentru bomboane, am raspuns ca ai mei sunt pentru avans la Rolls Royce!!!:imported_icon_pimp:

Nu a fost blat cu Buzaul cum n-a fost blat nici la Cluj...acolo doar "albitrul" a fost blat si a vazut un 11m de care, culmea, nu discuta nimeni...

aheobarbos
8th May 2008, 18:20
Ala a fost un 11m vizibil si de pe luna. Dar stii de ce? Fiindca Bilica avea sarcina trasata sa-l lase p-ala lat in careu. Nici un fundas nu face asa ceva in centrul careului, nici macar in divizia B.

LoMax8
8th May 2008, 18:47
Ala a fost un 11m vizibil si de pe luna. Dar stii de ce? Fiindca Bilica avea sarcina trasata sa-l lase p-ala lat in careu. Nici un fundas nu face asa ceva in centrul careului, nici macar in divizia B.

Sincer mi s-a parut mai vizibil 11m de la Steaua-CFR! Nu cred ca exista comparatie. Nu mi s-a parut atat de evident, unul a sarit la cap, celalalt nu si s-a urcat pe el practic...capul i l-a spart cand s-a ridicat si l-a sters cu crampoanele...ma rog, n-are importanta, important e ca am castigat eu la pariuri 1000 de lei, aia de care m-au intrebat cei de la DNA, punand pariu ca CFR bate pe U Cluj cu 1-0, gol din 11m, Cadu, care avea cota 41 sa marcheze!!! :icon_lol:

4steaua
8th May 2008, 18:51
meciul asta pur si simplu m-a dezgustat, de fapt de duminica sunt foarte scarbita de atitudinea jucatorilor,si de atitudinea de prostituare a majoritatii suporterilor.Meciul asta a fost o totala comedie,caterinca,buzoienii nu stiau cum sa se impiedice mai repede de minge,de ei, de gazon, orice, numai sa joace nu.dezgust profund, asta am simtit.
De dimineata insa am primit o veste buna, accea ca l-a prins dna-ul pe gigi cu plasa de bani, foarte bine, poate in sfarsit vor lua atitudine, nu conteaza consecintele, pentru mine cel putin, ci doar sa scapam de ciobanul asta nenorocit care transforma Steaua incet incet, din cea mai iubita echipa, in una din cele mai urate.

CIOBANE PLEACA DIN GHENCEA!!!!

emydumitrascu
8th May 2008, 18:54
Si eu as vrea sa plece ciobanul din Ghencea, dar in acelasi timp ma intreb ce "nebun" ar veni sa bage bani la echipa..... ca tot ciobanul ne-a dus in liga si in semifinala de UEFA cand nici un roman nu mai credea ca mai poate asa ceva o echipa romaneasca. Cand zic ca ciobanul ne-a dus ma refer la faptul ca nu a mai vandut jucatori si i-a platit la timp.............

ag1313
8th May 2008, 19:37
Doamne am urmarit pana la fluieru de final meciu cfr, sperand sa mai dea un gol aia de la u. ce durere in suflet cred k am simtit toti stelistii....vazandu-i pe unguri bucurandu-se ei de titlu si nu steaua...... imi pare rau sper k sezonu viitor sa nu mai stam la mana altora sa castigam campionatu'....

si sa vedem cum se descurca cfr in Champions League, pt k aia e liga doar a campionilor, nu si a .....

Asta pentru ca te-a atins spiritul lui Becali care s-a certat cu ei la cutite :icon_lol: Io nu-s asa suparat pe "unguri" pentru ungurii nu-s Dinamo. Is suparat ca am pierdut noi titlul pe mana noastra nu ca l-au castigat ei .. si mai ales sunt suparat ca l-am pierdut in groapa cu purici. In rest sunt dezgustat de boratul de Muresan care pare mai gretos ca Jiji si cam atat. Ca se bucurau Tony si restul gashtii de strainezi de acolo sincer nu m-a mishcat cum sincer nush ce i-a mishcat asa tare pe ei :D

ag1313
8th May 2008, 19:39
Si eu as vrea sa plece ciobanul din Ghencea, dar in acelasi timp ma intreb ce "nebun" ar veni sa bage bani la echipa..... ca tot ciobanul ne-a dus in liga si in semifinala de UEFA cand nici un roman nu mai credea ca mai poate asa ceva o echipa romaneasca. Cand zic ca ciobanul ne-a dus ma refer la faptul ca nu a mai vandut jucatori si i-a platit la timp.............

Asteptam sa oboseasca caci tre sa oboseasca odata si odata . Parca nici la retrogradare n-ash vrea Steaua .. dar nici balamuc la echipa si pe televizoare nu vreau. SI nu din cauza ca ma deranjeaza tare ce debiteaza ... dar din cauza lui presa noastra ne face de kkt si aici si pe afara.

MIREL6RADOI
8th May 2008, 19:44
Si eu as vrea sa plece ciobanul din Ghencea, dar in acelasi timp ma intreb ce "nebun" ar veni sa bage bani la echipa.........

patriciu,mogulul vantu..

emydumitrascu
8th May 2008, 21:46
Pe Patriciu nu il intereseaza fotbalul, e fan baschet, iar Vantu numai de publicitate nu are nevoie dupa scandalul FNI

vectra_gts
9th May 2008, 16:55
fratii negoita

St3phano
9th May 2008, 17:10
sa il convinga ilie nastase pe prietenul tiriac? :unsure: ... neaaahhh :rofl:

pau_gasol
9th May 2008, 18:02
patriciu,mogulul vantu..

Cum i-ai gasit pe astia 2????? LAsa-ne cu propunerile tale...de 100 ori ma valabil Becali ca astia 2 impreuna.

LACATUS 86
19th May 2008, 02:33
Un meci bun dar prea tarziu. Punctele le-am pierdut cu "bunica", cu timisoara, cu butoanele lui muresan si ale cainilor, cu tentativa de derby dintre rapid si dinamo samd.
Ce sa mai spui. Atata a fost acuzata Steaua ca apasa pe butoane si pana la urma se vede ca de fapt toata lumea le apasa cand are nevoie.
Ca numai "o mare coincidenta" poate fi considerata suspendare lui Goian exact inainte de meciurile decisive, si daruirea de cartonase galbene exact stelistilor care riscau sa fie suspendati la primul galben.
Sunt dezgustat de atitudinea de lingai a ziaristilor care uita ca in urma cu un an ridicau echipa noastra in slavi, si totodata uita ca orice echipa din Romania care va ajunge direct in grupele CL datoreaza acest lucru punctelor adunate de clubul nostru. Si nu isi dau seama de un lucru f.important: campioana Romaniei nu a avut anul asta decat un singur roman titular
de baza, roman care la randul lui a uitat f.usor ce club l-a adus in lumea fotbalului mare.
Concluzia, un final de campionat mai amar ca niciodata.