PDA

View Full Version : Revista Presei / 5 mai

sport.ro
5th May 2008, 12:50
Steaua este iubita peste tot in tara, inclusiv in orasul rivalei la titlu, spune finantatorul Gigi Becali.

"Daca "U" Cluj incurca pe CFR, va fi tot Ardealul fericit. E rivalitate de moarte. Tot Ardealul va face nunta", a spus finantatorul Stelei la Special pe Sport.ro si www.sport.ro.

sport.ro / 5 mai 2008

sport.ro
5th May 2008, 15:00
Mediafax/ Victor Piturca spune ca CFR nu se poate considera campioana si ca pot aparea surprize si in ultima etapa. Selectionerul a declarat ca nici Steua, cini CFR nu se poate spune ca merita pe deplin titlul: si una si alta au facut gresli, spune Piturca:

"Titlul nu este jucat, mai este o etapa de disputat si vom vedea ce se va intampla. Universitatea Cluj are puterea sa produca o surpriza. S-a vazut ce a facut UTA la Rapid acasa. Iar Universitatea are o echipa buna. Numai in urma greselilor personale a ajuns in situatia de a retrograda. Dar eu am vazut-o facand meciuri foarte bune"

"Cine va ocupa prima pozitie, acea echipa va merita sa fie campioana. Si CFR, si Steaua au facut si meciuri slabe si meciuri bune", a afirmat Victor Piturca.

sport.ro / 5 mai 2008

sport.ro
Gigi Becali spera ca U Cluj sa o incurce pe CFR. "Am fost trist, daca as fi trist incontinuu, unde as ajunge? De ce sa fiu trist, ca sunt pe locul doi si pot sa joc iar in Liga Campionilor? Bineinteles, e o dezamagire. Nu m-am resemnat. Pana acum a facut numai Dumnezeu, si daca mi-a dat acum o palma, e posibil sa imi dea miercuri si o mangaiere, ca sa ne arate ca n-avem noi putere.
Daca era nevoie de victorie, era mai greu, dar e nevoie de un egal la Cluj. Nu se pregateste CFR cu sampanie, stati linistiti, ca ei stiu ce rivalitate e. U Cluj paseaza foarte bine si, la tot ghinionul pe care l-au avut, poate au si ei noroc, saracii, acum, sa se imbogateasca", a spus Becali.

sport.ro / 5 mai 2008

sport.ro
MEDIAFAX/ Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, nu crede ca Steaua-Gloria Buzau va fi un meci aranjat. "E posibil ca Steaua sa decida soarta retrogradatelor. Nu cred ca va fi un aranjament, va fi un lucru firesc. Mai doare in cot pe cineva acum de soarta retrogradatelor? Eu as recomanda oricarui antrenor care vine la Dinamo sa-l tina pe Talnar. Este un antrenor foarte bun. Secund, nesecund, e tare antrenor, ascultati ce va spun eu ", a spus Dragomir.

sport.ro / 5 mai 2008

sport.ro
Gigi Becali, a declarat ca nu ii va permite lui Mirel Radoi sa plece de la Steaua. "Se alinta si el. Si daca a stat pana acum, mai sta inca cinci ani, inca zece, ce, face dupa cum vrea el? Vrea o echipa puternica pentru ca e orgolios si nu-i place sa piarda. Ii voi face o echipa care va castiga in permanenta si n-o sa mai vrea sa plece din Ghencea.

Dar nu e dupa el, ce, face ce vrea el? De ce nu-l las sa plece intr-un campionat puternic? Pentru ca nu vreau, vreau sa joace intr-un campionat slab. Nu ma gandesc la el, ma gandesc la mine", a spus Becali.

sport.ro / 5 mai 2008

sport.ro
MEDIAFAX/ Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, se teme ca Steaua sa nu cada psihic dupa infrangerea cu Dinamo. "Eu ma tem ca Steaua nu isi va reveni mult timp. Arbitrajul a fost bun de data asta, desi a mai gresit si el. Dar nu e om?Gigi nu are nicio vina. Ce, a jucat Gigi Becali? Ce are atitudinea mai fratilor, cand el da banii?

Pai atitudine mai buna decat sa-ti dea cineva bani, sa-ti faci meseria, care este? Ce le-a cerut sa dea in cap cuiva? Sa se bata cu cineva? Gigi Becali a dat bani sa joace echipa, nu sa nu joace. Numai tampitii vorbesc de alti bani, va spun eu. Vulpea care nu ajunge la struguri spune ca sunt acri. Asa si acum. Astea sunt povesti de adormit copiii", spune Dragomir.

sport.ro / 5 mai 2008

sport.ro
MEDIAFAX/ Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat ca soarta titlului s-a decis. "Un derby de clasa inalta. Eu cred ca s-a decis soarta titlului in aceasta partida. Suta la suta. Nu cred ca este posibil să se mai intample ceva spectaculos in ultima etapa chiar daca si la Cluj e rivalitatea dracu, ca la Steaua-Dinamo", a declarat Dragomir.

sport.ro / 5 mai 2008

sport.ro
5th May 2008, 15:30
Mediafax/ Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, le recomanda sefilor de club sa transfere jucatori din tara. "Eu m-as orienta la jucatori din tara. Sunt vreo sapte-opt-zece jucatori in tara cu adevarat de Champions League.

Sa nu mai umble dupa jucatori pe afara. Nu ati vazut ce a facut Steaua cu jucatorii de afara? Si CFR-ul a facut pe dracu...", a spus Dragomir.

sport.ro / 5 mai 2008

sport.ro
5th May 2008, 15:30
Gigi Becali crede ca este posibil ca CFR Cluj sa faca fata in Champions League. "Ce sanse au? De ce sa vorbesc de altii? Poate au, poate se intaresc, e problema mea? Noi avem experienta, si ei pot sa capete, e posibil sa intareasca echipa si sa faca fata. Sunt pe locul intai ei, de ce sa fac ca ei? Tot timpul aveau o obsesie: Steaua, Steaua, Steaua! Daca l-am felicitat pe Borcea? Pentru ce?

A castigat... nimic. Bine, o fi castigat, cine stie. Nu stiu eu, dar n-are importanta, important e ca au castigat. Poti sa-i condamni cand sunt platiti sa se dea la o parte, cand sunt motivati sa joace nu poti condamna echipele, nu condamn nici pe CFR daca i-o fi motivat. Nu ma deranjeaza, e ceva normal", a spus Becali.

sport.ro / 5 mai 2008

Onlinesport.ro
5th May 2008, 17:30
Patronul Stelei, Gigi Becali, a anuntat ca a ajuns la un acord cu oficialii Unirii Urziceni pentru achizitionarea internationalului de tineret Bogdan Stancu.

"L-am luat deja pe Bogdan Stancu de la Unirea Urziceni si vom mai aduce inca doi-trei jucatori. El va veni la noi in proportia de 99,9 %", a anuntat conducatorul clubului din Ghencea.

Nascut pe 28 iunie 1987, Bogdan Stancu a inceput fotbalul la Scoala de Fotbal Leo. Ianovschi din Pitesti, dupa care a trecut pe la Dacia Mioveni (2005/2006, 12 meciuri-3 goluri) si FC Arges (2005/2006, 7-0), insa din vara anului 2006 a ajuns la Unirea Urziceni dupa ce Gigi Netoiu, cel care detine drepturile federative ale jucatorului, a decis ca ar avea mai multe sanse de a se afirma la actuala formatie a lui Dan Petrescu.

International de tineret, Stancu are in acest moment 56 de meciuri in prima divizie si 11 goluri marcate. Conform unor surse din cadrul clubului ialomitean, pretul atacantului de 21 de ani este de 1,5 milioane de euro la care se adauga si procente dintr-un eventual transfer.

Pe langa Stancu, Gigi Becali se pare ca a ajuns la un acord si cu mijlocasul stanga al lui Poli Timisoara, Artavazd Karamian, fiind dispus sa achite clauza de reziliere in valoare de 1,5 milioane de euro. Alti jucatori din campionatul intern pe care finantatorul Stelei ii urmareste sunt Janos Szekely si Dorin Goga.

onlinesport.ro / 5 mai 2008

Onlinesport.ro
Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, luni, agentiei NewsIn, ca derby-ul Dinamo-Steaua, scor 2-1, si-a respectat notorietatea, dar nu considera ca s-a facut dreptate prin faptul ca ros-albastrii au cazut pe locul 2 cu o etapa inainte de final.

"Mi s-a parut un meci senzational. Un derby foarte bun, care si-a respectat notorietatea. Arbitrajul a fost cu mici greseli, dar bun. Am vazut ca se spune ca s-a facut dreptate. Numai tampitii pot sa spuna asta!", a declarat Dragomir, care a fost supervizor din partea LPF la acest joc. Unul dintre oamenii din fotbalul romanesc care au afirmat ca victoria lui Dinamo a facut dreptate este George Copos.

In privinta spuselor lui Gigi Becali, care a sugerat ca Dinamo ar fi primit 4,5 milioane de euro de la CFR Cluj pentru a pierde meciul direct si pentru a invinge Steaua, Dragomir a spus: "Cand spui asta, trebuie sa ai probe. Asta cu 'am auzit' nu are nicio valoare. La cate am auzit eu la viata mea trebuia sa fie vreo 2.000 de puscarii in Bucuresti. Va spun inca o data, dupa cum va spun intruna de cativa ani de zile: fotbalul romanesc este mai curat decat multe campionate din lume".

Patronul Stelei, Gigi Becali, a sugerat luni ca echipa CFR Cluj ar fi platit lui Dinamo 4,5 milioane de euro pentru ca ros-albii sa piarda meciul direct cu ardelenii si sa invinga pe Steaua. "A fost o intelegere la pachet. De ce credeti ca s-au intalnit Borcea si Paszkany in Austria? Ce poti sa faci in Austria decat sa aranjezi conturile?", a spus Becali la Sport.ro. Intrebat de moderator daca suma pe care CFR Cluj a platit-o lui Dinamo este de 1,5 milioane de euro, Becali a raspuns: "Inmultiti cu trei. Nu am spus-o eu, ati spus-o dumneavoastra".

Presedintele LPF a mai spus ca trofeul si tricourile de campioni nu vor fi decernate la finalul etapei de miercuri, ci la festivitatea de premiere pe care o va organiza formatia care va castiga titlul.

Dinamo a invins duminica pe Steaua, scor 2-1, si CFR Cluj se afla pe primul loc in clasamentul Ligii I cu o etapa inainte de final. Clasament: 1. CFR Cluj 73p, 2. Steaua 72p, 3. Rapid 58p, 4. Dinamo 58p.

Onlinesport.ro
Ionut Lupescu a decis sa-l trimita pe "arbitrul de casa" al clujenilor, Cristi Balaj, la meciul Steaua - Gloria Buzau, in timp ce meciul dintre Universitatea Cluj si CFR Cluj va fi arbitrat de o brigada condusa de Ovidiu Hategan. Iata toti arbitrii si observatorii meciurilor din ultima etapa a Ligii I.

1. Gloria Bistrita - Pandurii Tg Jiu
Stadion: Avantul din Reghin
Data: 7.05.2008 ora 17.00

A: Lajos Tiberiu (Timisoara)
A1: Caia Sorin (Timisoara)
A2: Rosu Dan (Bucuresti)
R: Sava Gaina Cristian (Bacau)
Obs: Boit Viorel (Timisoara)
Prunea Florin (Bucuresti)

2. Steaua Bucuresti - Gloria Buzau
Stadion: Ghencea

A: Balaj Cristian (Baia Mare)
A1: Vidan Adrian (Bucuresti)
A2: Crangasu Eduard (Ploiesti)
R: Craciunescu Teodor (Rm Valcea)
Obs: Boc Alexandru (Bucuresti)
Petrescu Dan (Bucuresti)

3. Dacia Mioveni - Unirea Urziceni
Stadion: Mioveni

A: Tudor Alexandru (Bucuresti)
A1: Nica Cristian (Ploiesti)
A2: Onita Aurel (Constanta)
R: Ionita Andrei (Bucuresti)
Obs: Pascu Romeo (Brasov)
Grigorescu Nicolae (Timisoara)

4. UTA Arad - Dinamo Bucuresti
Stadion: UTA

A: Corpodean Sorin (Alba Iulia)
A1: Marchis Traian (Baia Mare)
A2: Paunescu Florin (Rm Valcea)
R: Tarcea Sorin (Timisoara)
Obs: Dancu Mircea (Sibiu)
Muresan Ioan (Timisoara)

5. FC Vaslui - Rapid Bucuresti
Stadion: Municipal

A: Coltescu Sebastian (Craiova)
A1: Nagy Miklos (Cluj)
A2: Potora Florin (Cluj)
R: Serea Ionica (Focsani)
Obs: Calin Mircea (Bucuresti)
Lica Marcel (Constanta)

6. Universitatea Craiova - Ceahlaul Piatra Neamt
Stadion: Extensiv

A: Kovacs Istvan (Carei)
A1: Marodin Nicolae (Bucuresti)
A2: Fecioru Cornel (Bucuresti)
R: Avram Marius (Bucuresti)
Obs: Stoenescu Mircea (Bucuresti)
Craciun Dragos (Cluj)

7. Otelul Galati - Politehnica Iasi
Stadion: Otelul

A: Constantin Augustus (Rm Valcea)
A1: Artene Mihai (Vaslui)
A2: Gheorghe Sebastian (Suceava)
R: Ghimbasan Florin (Brasov)
Obs: Satmari Sorin (Bucuresti)
Moise Gheorghe (Bucuresti)

8. Politehnica Timisoara - Farul Constanta
Stadion: Dan Paltinisanu

A: Deaconu Alexandru (Bucuresti)
A1: Toderici Mircea (Arad)
A2: Florescu Costin (Huedin)
R: Prodan Mihai (Cluj)
Obs: Dobrescu Nicolae (Bucuresti)
Nesu Mircea (Oradea)

9. Universitatea Cluj - CFR Cluj
Stadion: Ion Moina

A: Hategan Ovidiu (Arad)
A1: Szekely Zoltan (Baia Mare)
A2: Onicas Ioan (Zalau)
R: Draganescu Mugurel (Breaza)
Obs: Ionescu Adrian (Bucuresti)
Dulca Cristian (Cluj)

Onlinesport.ro
5th May 2008, 18:40
Costel Bucur crede ca Buzaul nu prea are sanse sa obtina un rezultat favorabil in Ghencea, pentru ca Steaua va juca cu o mare determinare dupa infrangerea cu Dinamo.

“Ma uitam ieri la meciul Stelei cu Dinamo si nu-mi explicam rautatea dinamovistilor, indarjirea pe care au avut-o. Nu au jucat in tot sezonul asa cum au facut-o cu Steaua. De ce? In fine, cert e ca noi vom avea un meci foarte greu miercuri, Steaua va fi foarte montata dupa infrangerea lor cu Dinamo. Avem sanse minime chiar si la o remiza, nu poti compara niciodata Buzaul cu Steaua, mai ales ca ei ne-au imprumutat cativa jucatori Nu-mi fac mari sperante, dar in fotbal nu se stie niciodata”, ne-a spus Bucur.

“15 din 18 conducatori isi doresc sa picam in B”

Prieten cu Gigi Becali, patronul buzoienilor spune ca Steaua merita sa fie campioana. “Ros-albastrii merita sa termine pe primul loc, au revenit de la un deficit de unsprezece puncte, au avut apoi un avantaj de doua puncte, dar rautatea dinamovistilor a facut ca CFR sa revina pe primul loc. U Cluj ii poate incurca in ultima etapa, pentru ca au o echipa destul de buna, chiar daca sunt retrogradati. Steaua campioana, iar Buzaul salvata, iata un vis frumos pentru mine, pentru ca 15 din 18 conducatori isi doresc ca Buzaul sa pice in B”, a incheiat Bucur.