PDA

View Full Version : Cel mai bun STELIST in u. craiova - STEAUA 1 - 2 !!!

KosmyN
26th April 2008, 20:33
u. craiova - STEAUA
1 - 2

Au marcat:
Pepe min 76
Dayro min 84

Cu aceasta victorie ramanem in cursa pt titlu.

Va invitam sa votati cel mai bun jucator ros-albastru !!!

Daca votati, macar din bun simt, specificati si motivul

Marius_Black
26th April 2008, 20:40
Dayro fara dubii..a facut in 20 cat au restul la un loc in tot meciul , trompeta meciul cu siguranta ii revine marelui antrenor Marius Lacatus , antrenor incompetent cu o tactica total aiurea dar cu bulan imens!

LoMax8
26th April 2008, 20:48
Daca se termina 0-0 votam cu Zapata pentru interventia din minutu` 58.
Daca se termina 1-0 votam cu Pepe pentru gol.
Daca se termina 1-1 votam tot cu Zapata.
S-a terminat 1-2 votez in consecinta cu Dayro Moreno pentru ca a adus cele 3 puncte.

KosmyN
26th April 2008, 21:30
Cel mai mult ma deranjeaza ca tot se insista pe mingii plouate, pe sus, nu prea se joaca la firul ierbii sau la semi-inaltime.
Scapase numarul 20 la 35-40 m d poarta si el tot a ridicat mingea aiurea.
In aparare, ocaziile adversarilor au aparut pe replieri tarzii ale fundasilor.
Omul meciului: Neaga - ramane constant in evolutii

In rest:
Zapata - 7 - a aparat bine, avand unele interventii decisive
Golanski - 7 - nu a miscat nimeni pe partea lui, a luat rosu gratuit. iar in groapa se pare ca v-om avea bulevard
Radoi - 7 - a rezolvat mai toate fazele cu brio,avand si urcari in atac o data cu trecerea la mijlocul terenului. Sa speram ca nu a recidivat contractura
Goian - 6 - nu a avut mari dificultati
Nesu - 6 - o singura ezitare, la bara lui costea
Petre - 6 - a evoluat bine, a avut si ceva ratari, pe final a jucat mai nervos
Neaga - 7 - e ca un piston pe ambele flancuri, dribleaza, vede bine jocul, centreaza bine, se daruieste, merita locul de titular
Plesan - 6 - a ratat niste okazii imense, dar per ansamblu nu a jucat rau, skimbarea lui fiind pripita
Mendoza - 6 - a incercat s-a zbatut, dar i se c-am termina repede bateriile
Pepe - 6 - risipa mare de efort, dar in afara de gol, nimik
Baciu - 6 - a intrat bine in joc, evoluand fara greseala
Dayro - 7 - de fiecare data cand intra, joaca foarte bine, iar fiecare gol e o palma data antrenorului

joseph_stelist
26th April 2008, 21:40
votat dayro moreno pt golul decisiv si pt jocul sau,in general
o supriza placuta e ... BACIU :puppyeyes: [doamne,nu credeam ca am sa ajung sa spun asta :))]

jurnalistul2000
26th April 2008, 21:48
Mirel Radoi pentru modul cum a gestionat defensiva.

puiu mordasan
26th April 2008, 21:56
Dayro Moreno un superjucator...ti-a salvat fundul Laca...

stelista_yo
26th April 2008, 22:22
MIrel Radoi - se vede clar aportul sau in teren. Atat pe plan psihologic cat si tactic

#EffecT
26th April 2008, 22:49
Dayro pentru o executie superba . Altul ar fi pus un stop larg si ar fi pierdut mingea la acea faza . Daca nu e titular cu Dinamo , zau ca Lacatus o sa primeasca multe apostrofari(si pe buna dreptate!)

Neaga , Plesan , Ov.Petre au facut un meci bun

La polul opus Mendoza (in afara de fazele fixe) nu prea aduce nimic nou in jocul nostru . Pare dezinteresat si cu pregatirea fizica la pamant .

Pepe a inscris , insa si el mi se pare destul de sters in evolutii in ultima perioada . Sa fiu in locul lui Lacatus , i-as da o sansa si lui Habib.

ketsbaya
26th April 2008, 23:59
Dayro...Imi pare rau ca nu este titular; multi jucatori romani puneau stop si pierdeau mingea la faza golului.Si mai imi pare rau pt faptul ca habibou nu primeste nici o sansa, in schimb Pepe este tinut in teren chiar daca nu joaca mai nimica, exceptia fiind golul

Dumitrescu.Daniel
27th April 2008, 00:15
Sper sa nu fiu singurul prost care sa voteze Banel dar a centrat foarte bine la Dayro ceea ce nu mai facuse de mult,in fine cam stearsa evolutia echipei.
P.S. sper sa nu ma apostrofati pentru decizia mea.

Bogdanbibi
27th April 2008, 01:21
cine credele ca executantul unui corner poate anticipa miscarile din careu se insala amarnic ... la corner se centreaza intr-o zona (cateodata executantul nici in zona aia nu trimite, vezi centrarile respinse de primul om) iar mai departe e treaba jucatorilor din careu sa ajunga in pozitie de a relua mingea ... executantul are cel mai mic merit, asta daca nu cumva executa constant bine (mendoza)

on: votul meu merge la dayro, merita cel mai mult sa fie titular

sorin_g
27th April 2008, 01:31
1. Dayro (excelenta desprinderea de marcaj)
2. Ovidiu Petre
3. aici ar fi fost Radoi, dar a gresit la gol

bertinutza90
27th April 2008, 02:26
cel mai bun a fost Dayro.....imediat cum a intrat si a ajuns mingea la el a si dat gol....sper sa il bage titular

valy
27th April 2008, 10:58
Dayro.....pt gol dar si pt evolutia lui in general

ULTRAS STEAUA
27th April 2008, 11:27
MIrel Radoi - se vede clar aportul sau in teren. Atat pe plan psihologic cat si tactic

si totusi a gresi la gol :)

steaua_my.life
27th April 2008, 11:40
nu inteleg de ce Laca nu il baga titular p Dayro...dak nu era el nu mai vedeam cele trei puncte...sau poate il lasa p banca pt a-l introduce spre final sa faca diferenta....oricum e un jucator bun...cu toate acestea l-am votat p Zapata kre a avut niste interventii bune...:steagsimplu:

#Alex
27th April 2008, 15:50
Rica Neaga, pentru scaunul returnat celor de la fazione dupa incheierea meciului. :angel_not:

stelist4ever89
27th April 2008, 18:08
ar trebui ca dayro sa fie titular in locul lui lovin

jointu_ucigash
30th April 2008, 05:00
votat Dayro Moreno. L'am remarcat si pe Ovidel care in ultima perioada joaca incredibil (cred k trage pe nas sau fumeaza iarba).
Trompeta meciului: Lacatus

bubutza
30th April 2008, 21:21
iti sustin ideea .... adevarul e ca daryo joaca f bine cand e bagat... si totusi Lacatus are ochelari de cal si-l vede numai pe banel ... de o bucata de vreme incep sa cred ca nu face el echipa... cred ca echipa e facuta in totalitate de tovarasul....

Dumitrescu.Daniel
1st May 2008, 01:09
Ai dat cu mucii in fasole aici,maestre, se vede clar ca Lacatus il are la inima pe Banel...
Poate face vreo surpriza Laca acum si-l vedem de Dayro titular.

valy
1st May 2008, 10:04
Ai dat cu mucii in fasole aici,maestre, se vede clar ca Lacatus il are la inima pe Banel...
Poate face vreo surpriza Laca acum si-l vedem de Dayro titular.

nu k il are la inima pe Banel(poate il are...nu stim).....dar Lacatus este nemultumit de dayro la antrenamente...nu-i place. mi se pare k a mai scris cineva chestia asta(kre am scris-o yo).
Dayro a jukt cel mai bn.:forzasteaua:

ULTRAS STEAUA
1st May 2008, 12:39
ciorel nu pleaca de la steaua...nici in visele mele cele mai umede

roby_stelist4ever
1st May 2008, 21:39
Ce ma bucur ca i-a dat Dayro o palma lui Laca...sa se invete sa nu mai tina jucatorii importanti pe banca.Bravo Dayro!Ai votul meu.