View Full Version : Revista Presei / 26 aprilie
sport.ro
25th April 2008, 22:00
Stelistii se vor linisti de Paste - pentru o zi, pe 30 aprilie, vor deschide portile pentru fani: Dica si Rica vor canta pentru suporteri alaturi de vechii prieteni si vecini din Pitesti, baietii din trupa Simplu. Cea mai tare trupa de baieti, Simplu vine din Pitesti ca si cei mai iubiti jucatori ai Stelei - Rica si Dica. Simplu va canta in Ghencea la "Sarbatoarea Primaverii" - Rica, Dica, Goian sau Zapata vor da autografe pustilor indragostiti de Steaua pe 30 aprilie.
sport.ro / 26 aprilie 2008
sport.ro
25th April 2008, 22:00
Meciul cu Steaua a aprins Craiova - Mititelu sta cu ochii pe jucatorii sai ca pe butelie - ca nu cumva sa fie adormiti cu telefoane si mai ales prime inaintea derbyului. Mititelu mai are o grija - Becali sa nu-i ia celebrii ochelari ca anul trecut. "Nu va vindeti! si "Bateti pe Steaua! " sunt mesajele pe care fanii olteni le-au impanzit in oras!
"Suntem favoriti pentru ca jucam fara stress, n-avem ce pierde. Daca bate Steaua foarte bine, au fost mai buni, in schimb daca ei pierd e o tragedie", spune Mitelu. Suparat pe Becali, Mititelu nu i-a mai pregatit o primire ca anul trecut, cand l-a astepat la aertoport, l-a plimbat prin oras si i-a aratat cramele din Craiova!
Onlinesport.ro
25th April 2008, 23:40
Presedintele Politehnicii Timisoara, considera ca Steaua este de neoprit in acest final de campionat deoarece joaca foarte bine in deplasare.
"Steaua nu mai poate pierde titlul. Joaca bine in deplasare si din punct de vedere sportiv are forta sa bata Universitatea Craiova si Dinamo. Universitatea Craiova are o echipa de tineri, dar care daca sunt pusi sub presiune pot ceda, iar daca Steaua ii prinde, nu ii iarta. Dinamo e de batut, in afara de Torje, care e in crestere, in rest e numai scandal la acel club", a spus Iancu la Special.
Marian Iancu a adaugat ca a primit multe felicitari dupa ce a remizat in Ghencea. "Am primit semnale foarte bune dupa remiza din Ghencea din toate partile, mai putin din partea celor de la Steaua, nici nu puteam primi de acolo", a adaugat oficialul banatenilor.
Referitor la meciul Politehnicii Timisoara cu Gloria Buzau, Iancu sustine ca partida va fi una dificila. "E meci foarte greu cu Buzaul pentru ca ei au pierdut puncte unde trebuiau sa piarda si acum incearca sa castige pe unde pot. Ei mai trebuie sa piarda undeva", a opinat Iancu.
onlinesport.ro / 26 aprilie 2008
Onlinesport.ro
26th April 2008, 00:50
Antrenorul lui Sahtior Donetsk, Mircea Lucescu, e de parere ca CFR Cluj este favorita la castigarea titlului in competitia interna deoarece Steaua are un program mai greu.
"Se va juca pana in ultimul minut. Etapa de maine (n.r. sambata) ar putea decide campioana. Daca nu, macar va da semnalul in privinta invingatoarei. Steaua are un program mai greu. E greu de crezut ca vor putea castiga ambele meciuri cu Universitatea Craiova si Dinamo. CFR Cluj are meci greu doar la Mioveni", a spus Mircea Lucescu pentru EVZ.
Antrenorul roman a mai spus ca nu ii da sfaturi lui Ioan Andone, antrenorul clublui CFR Cluj. "Andone s-a facut baiat mare! S-a maturizat si nu mai are nevoie de sfaturi de la mine. Stie ce trebuie sa faca pentru binele CFR-ului. A adunat destula experienta in cariera", a precizat Lucescu.
Facand o comparatie intre campionatul romanesc si cel ucrainian, Mircea Lucescu a opinat ca Liga I este o competitie mai tehnica. "In Romania se joaca mai tehnic decat in Ucraina. Mendoza nu iesea in evidenta la Metalurg Donetsk asa cum o face acum al Steaua. Ivorianul Toure a trecut si el prin Ucraina, dar abia la Barcelona isi demonstreaza adevarata valoare. In Ucraina sunt legitimati fotbalisti ca Jordi Cruyff si Ailton, dar ei nu se vad prea mult in campionat. Aici, competitia e mai agresiva", a opinat Il Luce.
sport.ro
26th April 2008, 12:20
Finantatorul Stelei, Gigi Becali, nu-si face probleme pentru pasa mai proasta prin care trece mijlocasul Banel Nicolita.
"Banel Nicolita nu a jucat nici foarte prost, nici foarte bine. O sa ma duc acum sa-i fac un control psihic sa vad daca e bine. E problema lui", a spus Becali la Special, pe Sport.ro si www.sport.ro
sport.ro
Gigi Becali nu concepe decat o victorie la scor a Stelei la Craiova.
"Daca ne bate Craiova, ma las de fotbal. Mie de Dinamo mi-e frica. Nu ma intereseaza cu cine tin Rapidul si Dinamo in lupta pentru titlu. Vai de mama lor, ce bataie vor lua de la Steaua. Daca jucam cu Craiova la fel cum am jucat cu Timisoara, le dam 6-7", a incheiat Becali la Special, pe Sport.ro si www.sport.ro
sport.ro
Steaua nu face blat la Craiova, asigura finanatorul Stelei, Gigi Becali, care a spus raspicat ca echipa sa este mult peste Universitatea si va castiga meciul pe teren.
"Eu nu am contactat in viata mea jucatorii, ce sa le spun?: „Dati-va la o parte?”, sa fim seriosi. Ei nu or sa treaca centrul terenului si o sa-i batem cu 4, 5 –0. Noi am jucat cu Real, Arsenal, Lyon, doar nu o sa le fie frica jucatorilor mei de niste copii", a spus finantatorul Stelei.
sport.ro
26th April 2008, 13:00
Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat la Special ca nu are niciun fel de emotii la meciul de la Craiova, impotriva Universitatii. Becali este convins ca "ros-albastrii" vor bate la cel putin 4 goluri diferenta pe "copiii" lui Mititelu.
"Ei nu or sa treaca centrul terenului si o sa-i batem cu 4, 5 –0. Noi am jucat cu Real, Arsenal, Lyon, doar nu o sa le fie frica jucatorilor mei de niste copii", a spus finantatorul Stelei.
sport.ro
Gigi Becali nu a renuntat la atacantul craiovenilor, Florin Costea.
"I-am spus lui Costea sa nu-si mai prelungeasca contractul cu Craiova daca vrea sa vina la Steaua. Cand o zbura porcul o sa ia si Mititelu titlul. Din toamna il vreau pe Costea, dar sa vad cum ma inteleg cu Mitielu", a spus finantatorul "ros-albastrilor" la Special, pe Sport.ro si www.sport.ro
sport.ro
Suporterii Universitatii nu vor sa auda de un aranjament in meciul cu Steaua. Fanii din Craiova au postat mai multe mesaje pe zidurile din oras, prin care le cereau jucatorilor si patronului Adrian Mititelu sa nu vanda meciul cu Steaua.
Suporterii din „Peluza Sud” le-au cerut jucatorilor sa joace corect in partida cu Steaua si sa dea totul pe teren. „Nu va vindeti!”, „Bateti pe Steaua!”, „Nu faceti blaturi!”, „Steaua, campioana...la blaturi” sau „Fara blaturi Bucurestiul n-ar exista!” sunt doar cateva dintre mesajele scrise cu graffiti pe mai multe cladiri din centrul Craiovei.
Onlinesport.ro
26th April 2008, 14:20
Finantatorul Stelei, Gigi Becali, l-a atacat extrem de dur pe omologul sau de la Craiova, Adrian Mititelu, declarand ca echipa sa nu are cum sa se incurce in Banie. Totodata, Becali l-a amenintat pe Mititelu ca Florin Costea va ajunge in Ghencea.
"La orice meci ai emotii, nu esti invingator dinainte, dar daca Steaua nu bate Craiova, nici nu am nevoie sa fim campioni. Aia e o echipa de copii, a avut acum cateva reusite, dar daca nici Steaua nu bate la Craiova, atunci ce sa ne mai intereseza campionatul? Mititelu isi da prea multa importanta ca asa sunt oltenii si eu l-am bagat prea mult in seama ca l-am crezut om de calitate. Nu am nici o prietenie cu Mititelu, mie imi parea rau de el ca era luat la misto si am vrut sa-l protejez. Nu ii spune nimeni sa se dea la o parte, dar prin declaratiile pe care le face, cu atmosfera ostila, ce rost au? Eu ma duc sa vad un meci. El a avut atmosfera ostila cand a fost in Ghencea?", a spus Becali la Special.
Dupa ce Adrian Mititelu a declarat ca ii este teama ca jucatorii sai sa nu fie contactati, Becali a comentat ironic. "Ii contactez eu jucatorii, marile vedete ale lui Mititelu o sa le contactam pentru ca sunt prea mari jucatori si mi-e frica rau de tot de Mititelu si de jucatorii lui", a afirmat Becali.
Patronul Stelei a recunoscut ca este interesat de Florin Costea si a promis ca il va aduce pe acesta in Ghencea. "Cand a fost in Ghencea l-am intrebat cat vrea pe Costea si mi-a spus ca nu vrea sa il vanda, ca nu il da nici pe 3 milioane. La sfarsit mi-a spus sa dau asta la presa sa ii creasca si lui cota. O sa vada Mititelu cum ramane fara Costea. Ii expira contractul si o sa il iau. Ce? Costea il iubeste prea mult pe Mititelu? Pe el il intereseaza de cariera lui si cariera lui e la Steaua", a precizat conducatorul Stelei.
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.