View Full Version : Revista Presei / 25 aprilie
sport.ro
24th April 2008, 21:40
Tras pe linie moarta in Ghencea, Banel nu e dorit inapoi la Timisoara. Pe Karamyan, Iancu nu-l lasa in Ghencea, dar armeanul vrea sa joace cu Steaua in Champions League.
Artiom Karamyan, omul care ar putea trimite titlul la Cluj dupa ce a oprit Steaua in Ghencea, e de acord sa joace din vara pentru stelisti.
"Am auzit ca Steaua ma vrea. Si eu vreau in Ghencea. Ca sa le arat ca merit sa joc la Steaua, am incercat sa fac un meci bun pentru Poli impotriva lor si cred ca mi-a iesit" - spune Karamyan, care e de acord sa vina singur in Ghencea - pe fratele sau geaman il lasa la Timisoara.
"Eu in Champions League, iar el in UEFA" - spune Karamyan.
"Nu pleaca Karamian!! Karamian si fratele lui raman de la Poli.Sunt jucatori de baza, nu pleaca niciun jucator cand e titular", este reactia lui Iancu.
Iancu nu ia in calcul nici macar un schimb Karamyan - Banel: "Nu ma intereseaza Banel ...e talentat nu stiu daca e de nivelul pe care il vrem noi".
sport.ro / 25 aprilie 2008
sport.ro
24th April 2008, 23:20
Cu trei etape inainte de finalul acestui sezon, lupta e mai stransa ca oricand la varful clasamentului. Poli a scos un egal in Ghencea si a readus-o pe CFR in frunte, dar daca Steaua castiga ultimele trei meciuri poate fi sigura de al 24-lea titlu de campioana.
CFR are meciuri usoare la prima vedere. Dacia Mioveni, Gloria Bistrita si retrogradata U Cluj stau in calea fericirii lui Ando.
De partea cealalta, Steaua are meciuri de foc: Craiova, Dinamo si Buzaul asteapta echipa lui Lacatus.
sport.ro
25th April 2008, 13:10
Golgeterul campinatului, Ionel Danciulescu, va purta masca pe fata la fel ca stelistul Habibou.
„Acum, ma simt mai bine. Ma simt insa obosit. Chiar voiam sa dorm putin inainte sa sune telefonul. Nu voi juca sigur cu Rapid si imi pare foarte rau, dar voi fi pe teren in derby-ul cu Steaua de peste doua etape. Din ce am inteles si eu este vorba de o fisura la piramida nazala, dar doctorul echipei stie mai bine. Pot manca, bea, nu am astfel de probleme. Respir bine, repet, doar ca resimt putina oboseala, dar va trece si asta. Sunt nevoit sa protejez nasul. Voi juca cu o masca precum cea purtata de francezul Habibou de la Steaua. Am inteles ca se va comanda una, dar nu stiu de unde. Cum a fost faza cu Dilevski? Sincer, nu stiu. Adica, in prima faza nu l-am vazut pe jucatorul craiovean. Apoi, a fost prea tarziu, nu l-am putut evita si m-a lovit in plin cu cotul cred. Imediat am simtit o durere teribila, dar nu pot spune ca m-am speriat chiar daca sangele siroia pe fata. Durerea acaparase sperietura. Am ajuns acolo imediat dupa accidentare pentru a mi se face o radiografie. Cum acolo am terminat repede treaba, nu mai avea rost sa chem o masina, si m am intors pe jos la stadion, mai ales ca eram curios sa stiu si cat s-a terminat meciul”, spune Danciulescu in Adevarul.
sport.ro
25th April 2008, 13:50
Dinamovistul Ianis Zicu asteapta cu nerabdare derby-ul cu Steaua.
„Ma doare ingrozitor. Sper ca in cateva zile sa reincep antrenamentele pentru ca nu pot sta departe de echipa. Ne asteapta derby-ul cu Steaua si-mi doresc din tot sufletul sa invingem rivala de-o viata! Trebuie sa castigam cu Steaua pentru a salva imaginea unui sezon cu multe dezamagiri pentru suporteri, pentru toti dinamovistii. Nu se pune problema sa evoluez in Giulesti. Mi-ar fi placut sa joc contra Rapidului pentru ca avem de luat o revansa dupa infrangerea din tur. Dar nu ma gandesc decat la derby-ul de saptamana viitoare. Cu orice risc vreau sa joc impotriva Stelei. Cu infiltratii, cu orice, chiar daca accidentarea se va agrava”, spune Zicu pe site-ul lui Dinamo.
Onlinesport.ro
25th April 2008, 16:50
Antrenorul Universitatii Craiova, Nicolo Napoli, nu s-ar multumi cu un egal in fata Stelei, in meciul de sambata din etapa cu numarul XXXII a Ligii I. Antrenorul italian a mai afirmat ca nu se teme ca Florin Costea ar putea fi vandut.
"Nu ne afecteaza cu nimic ca se fac presiuni prin presa. Am hotarat cu jucatorii sa nu citim ziarele si sa ne vedem de treaba noastra. Voi alinia cel mai bun unsprezece cu Steaua si imi doresc sa castigam. Stiu ca suporterii nu vor sa ia in calcul nici varianta egalului, dar eu am discutat si cu ei si vrem sa castigam. Nu-mi pasa de speculatii, nu-mi pasa ce spune Becali, eu stiu ce am de facut maine", a spus Napoli.
Dupa ce in presa au aparut informatii potrivit carora Florin Costea ar fi dorit de Steaua si CFR Cluj, Napoli ramane linistit si spune ca cel mai bun jucator al Universitatii Craiova va ramane si din sezonul urmator in Banie.
"Daca va aduceti aminte in 2004 am venit cu o conditie, sa nu plece niciun jucator. Au plecat Rada si Stancu, am plecat si eu apoi. Bine, pe mine m-au dat afara. Adrian nu-l va da pe Costea. Mi s-a promis ca nu pleaca niciun jucator dintre cei pe care ii doresc eu la Craiova, asa ca nu-mi fac probleme pentru Florin. Este un fotbalist foarte valoros si sunt constient ca in doi-trei ani va ajunge si mai mare", a explicat Napoli.
Antrenorul italian nu este suparat pe Marius Lacatus, cel care in 2004 i-a luat locul pentru cateva ore pe banca tehnica. "Stiu ca in 2004 pentru cateva ore m-au dat afara conducatorii de atunci ai Craiovei si l-au adus pe Lacatus. Dar nu o iau ca pe ceva personal, Lacatus este antrenor, isi face datoria. Dar la scurt timp m-au indepartat si l-au adus pe Rednic. Asta e viata de antrenor, noi suntem obisnuiti", a afirmat Napoli.
onlinesport.ro / 25 aprilie 2008
sport.ro
25th April 2008, 16:50
Mijlocasul lui Dinamo Adrian Cristea spune ca vrea sa castige derbiurile cu Rapid si Steaua. "
Toti cei care suntem aici vrem binele lui Dinamo. A fost un an mai prost, dar speram ca la anul sa castigam campionatul si cupa. Acum important este sa castigam aceste doua meciuri cu Rapid si cu Steaua pentru ca sunt meciuri de orgoliu si trebuie sa le castigam. Noi vom juca doar pentru noi, sa castigam. Nu stiu cine va iesi campioana. Steaua mai are si alte meciuri in afara de cel cu noi", a spus Cristea.
sport.ro
25th April 2008, 17:20
Antrenorul Marian Rada a spus ca nu si-ar dori jucatori de la Steaua la Rapid.
"Eu vreau sa aducem orice jucator valoros de la orice echipa in afara de Steaua. Nu spun asta pentru ca nu au valoare, dar nu ar putea juca la Rapid. S-ar crea o tensiune inutila. Sunt atatia jucatori valorosi in lume, n-are rost sa luam de la Steaua", a spus Rada.
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.