View Full Version : Revista Presei / 24 aprilie
sport.ro
24th April 2008, 01:10
Gigi Becali a ratat cel mai spectaculos meci al etapei"Nu am vazut meciul lui Dinamo ca nu am avut cablu. A cazut cablul in Pipera. Nu ma intereseaza ce spune Mititelu,ca em eliminat eu jucatori. Daca aveam eu asa putere castigam campionatul. Cum poata Mititelu sa spuna asemena tampenii", a spus Becali la Sport.ro la Special
sport.ro / 24 aprilie 2008
sport.ro
24th April 2008, 11:11
Liga lui Mitica spera la detronarea Stelei si spargerea monopolului ros-albastru in Champions League. Acuzele venite dinspre rivali nu ii deranzeaja insa pe cei din Ghencea. Dimpotriva, managerul Stelei spune ca cei ce considera ca Steaua va fi iarasi "varza" in Liga nu au decat varianta... turismului.
"Daca Steaua este chiar asa praf, cum zic unii, si nu are fata de Liga Campionilor, atunci ce sa mai zic de Poli Timisoara, formatie care ne va reprezenta in Cupa UEFA si care a fost dominata 80 la suta din timp in Ghencea. Inseamna ca si ea, si celelate formatii vor face doar turism in Europa, daca Steaua, care si-a pus la respect toti ad*ver*sarii in 2008, nu merita sa joace in Liga.
Esec pentru noi va fi doar daca nu vom trece de turul 3 preliminar al Champions League si nu vom fi in grupele acestei extraordinare com*pe*titii. Dar n-are rost sa vorbim de esecuri din moment ce ne aflam pe primul loc si mai sunt doar 3 jocuri pana la linia de sosire. Daca se in*chide campionatul acum, Steaua este campioana, asa ca tot noi avem prima sansa la castigarea campionatului", a spus Adi Ilie pentru Gazeta sporturilor
sport.ro
24th April 2008, 12:20
Latino Steaua a obosit! Dansul sud-americanilor nu mai are farmecul de pana acum. Steaua e in pericol, mai ales ca doi dintre latinii Stelei par au ratacit drumul spre poarta. Daca Dayro Moreno a fost mai mult rezerva pana acum, Pepe si Mendoza au fost dpua dintre motoarele atacului.
Prosport scrie ca seceta din Ghencea este cauzata si de ineficienta din ultimul timp al celor doi. Pepe Moreno si Mendoza au reusit un singur sut pe poarta in ultimele 180 de minute. Impreuna!
sport.ro
24th April 2008, 14:40
Lobont isi asuma responsabilitatea pentru acel 4-4 cu Craiova si spune ca in meciurile cu Steaua si Rapid, Dinamo trebuie sa joace pentru suporteri.
"Fiecare om poate prinde o zi mai slaba, chiar daca nu este o scuza. Am si eu partea mea de vina, imi asum responsabilitatea. Din pacate, la portar se vede imediat orice greseala. Vreau sa uit cat mai repede acest meci. Urmeaza derby-urile cu Rapid si cu Steaua, avem datoria de a juca pentru orgoliu, pentru blazon, pentru suporterii nostri", a spus Lobont pentru www.bogdanlobont.ro
sport.ro
24th April 2008, 15:50
Dorin Goian a declarat ca spera ca CFR Cluj sa se incurce. "Personal sper sa se mai incurce si CFR, dar dupa ultimele lor victorii si-au intrat si ei in mana si in ritm si cred ca nu mai e aceeasi echipa de la inceputul returului. Aceste victoirii le-au redat increderea si probabil vor castiga tot pana la final. Imi doresc enorm sa castigam aceste trei meciuri si va trebui sa ne concentram la maximum. Meciul cu Dinamo este de totul sau nimic.
La Steaua e tot timpul presiune, nu asta e problema pentru noi. Avem un meci foarte greu la Craiova si daca invingem acolo atunci va fi in Stefan cel Mare un meci de totul sau nimic. Craiova a demonstrat cu Dinamo ca e intr-o forma foarte buna. Ca sa jucam in Stefan cel Mare totul, va trebui sa castigam in primul rand la Craiova", a spus Goian.
sport.ro
24th April 2008, 15:50
In ceea ce priveste criticile lui Gigi Becali, la adresa jucatorilor, dupa meciul cu Poli Timisoara, scor 1-1, Goian a spus: "E patronul nostru si are dreptul sa vorbeasca.
Costea e un juctor foarte valoros, a marcat multe goluri pentru Craiova, se vede ca e intr-o forma foarte buna. Nu cred ca in meciurile cu Steaua vreo echipa poate fi mai relaxata. Cu noi toate echipele se concentreaza la maximum", a spus Goian.
sport.ro
24th April 2008, 18:10
Antrenorul Ionut Popa a declarat ca Poli Iasi este cea mai corecta din tot campionatul. "Am vazut ca domnul Iancu se lauda ca Poli Timisoara este o echipa curata, pentru ca a batut pe CFR Cluj si pe Steaua. Inseamna ca noi, care am batut pe CFR Cluj, pe Steaua, dar si pe Poli Timisoara, suntem cea mai curata echipa. Situatia este in continuare complicata din cauza bioritmului unor echipe, care au luat 12 puncte in ultimele patru meciuri. Noua ne mai trebuie patru puncte, pentru ca altfel sunt probleme mari. Trei echipe sunt deja retrogradate, iar pentru ultimul loc se bat Iasul, Buzaul si Piatra Neamt. Daca noi pierdem cu Bistrita, lucrurile se complica si de aceea vreau sa luam cel putin un punct. Sper ca jucatorii mei nu vor acuza oboseala, mai ales ca s-a jucat pe un teren foarte greu. Nu cred ca mai are rost sa spun ca nu am tot lotul valid si ca nu pot alcatui cel mai bun 11. Balba si Sfarlea sunt suspendati, iar Mijin si Milea au acuzat dureri dupa partida cu Dacia Mioveni. Probabil ca voi incepe cu Palimaru titular. A dat golul victoriei cu Mioveniul. Cine-l mai scoate din primul 11?", a spus Popa.
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.