PDA

View Full Version : Univ. Craiova - STEAUA BUCURESTI (1-2)

steauaclub.tk
23rd April 2008, 01:13
ETAPA 32 - Sambata, 26 aprilie - Ora 17:00 - Antena 1

oop
23rd April 2008, 01:15
Victorie clara,hattrick banel ...:puppyeyes:

jointu_ucigash
23rd April 2008, 01:15
in care poarta?

puiu mordasan
23rd April 2008, 01:30
Victorie clara,hattrick banel ...:puppyeyes:

Te rog sa nu uiti de Surdu...:imported_icon_wheel

Marius_Black
23rd April 2008, 01:34
da..cu siguranta castigam mai ales daca marele antrenor Marius Lacatus baga in teren tridentul ofensiv Romica - Badea (aka ,,arde'' tot din picioare) - Ciaurdel ..batem cu siguranta...

p.s. Deci credeti-ma ca niciodata n-am zis nimic de rau nici de Laca nici de Banel ba din contra mereu am fost Pro-banel si pro-Laca dar dupa meciul asta...imi venea sa sparg tv-ul de nervi

Crys
23rd April 2008, 01:35
Mergem pe victoria U Craiova...

bend_it_like_banel
23rd April 2008, 01:54
titlul depinde de noi in continuare. vom vedea daca il meritam.

ULTRAS STEAUA
23rd April 2008, 02:00
am dovedit prea de multe ori ca nu meritam titlul, sper sa nu il castigam...cel putin nu cum am facut-o pana acum.Mai bine locul 2 si sa ne ducem in grupe muncind pe pielea noastra.

roby_stelist4ever
23rd April 2008, 03:20
da..cu siguranta castigam mai ales daca marele antrenor Marius Lacatus baga in teren tridentul ofensiv Romica - Badea (aka ,,arde'' tot din picioare) - Ciaurdel ..batem cu siguranta...

p.s. Deci credeti-ma ca niciodata n-am zis nimic de rau nici de Laca nici de Banel ba din contra mereu am fost Pro-banel si pro-Laca dar dupa meciul asta...imi venea sa sparg tv-ul de nervi

Marius,niciun meci nu seamana cu altul.Chiar daca am jucat catastrofal cu Poli...in meciu' cu Universitatea se poate repeta evolutia din meciul cu cfr. M-as bucura sa "ne dea Laca o palma " si sa ne arate ca e antrenor si ca antreneaza Steaua!

Marius_Black
23rd April 2008, 07:35
Marius,niciun meci nu seamana cu altul.Chiar daca am jucat catastrofal cu Poli...in meciu' cu Universitatea se poate repeta evolutia din meciul cu cfr. M-as bucura sa "ne dea Laca o palma " si sa ne arate ca e antrenor si ca antreneaza Steaua!

Chiar crezi? eu unul nu`s prea optimist...

ag1313
23rd April 2008, 07:59

De jucat n-am jucat rau cu Cimisoara. Numai ca am jucat in 10 si a naibii 3 sferturi din fazele bune le-a stricat Banel. Au fost cateva faze in primele 30 de minute in care n-am dat 2-3 goluri din cauza ca Banel nu stie sa faca preluare . Faze clare in care a naibii s-a bagat Banel si le-a stricat. Golul l-am luat tot din cauza lui. Sper sa apara modificari in echipa la meciul cu Craiova caci altfel ma inbolnavesc cu inima.
Eu nu pot sa zic nimic rau de Lacatus si nici de Banel caci fiecare la randul lui a facut ceva pentru echipa asta in special Laca. Dar nici nu vreau sa ma inbolnavesc din cauza lor.

eli.
23rd April 2008, 11:20
eu sa propune sa nu ne mai uitam la meci si sa vedem doar rezultatul pe net dupa

Marius_Black
23rd April 2008, 11:21
eu sa propune sa nu ne mai uitam la meci si sa vedem doar rezultatul pe net dupa

corect , asa macar scapam de stresul si de nervii cauzati de lovin , banel , surdu sau mai stiu eu cine...

danielac
23rd April 2008, 11:44
am dovedit prea de multe ori ca nu meritam titlul, sper sa nu il castigam...cel putin nu cum am facut-o pana acum.Mai bine locul 2 si sa ne ducem in grupe muncind pe pielea noastra.

Wau, ce declaratie soc!:puppyeyes:

Scuza-ma ca indraznesc sa te intreb, "asa procedezi si in viata de zi cu zi, faci totul pe "pielea ta", preferi sa te chinui , da sa stii ca ai muncit tu sau...

Revenind la topic, sper ca Steaua sa se trezeasca si sa realizeze ca ultimele meciuri din tur trebuie sa fie numai victorii si sper sa batem la Craiova!

ReFLeXN1
23rd April 2008, 11:47

asta nu e sanatos ma ... ai o minte cumetre ... :|

Marius_Black
23rd April 2008, 11:48
Nu a zis nimic neobisnuit omul...intr-un fel are dreptate ...

claudio 75
23rd April 2008, 11:49
Banel NU MERITA SA MAI JOACE LA STEAUA! e un factor de stres pentru echipa si pentru noi suporterii. Laca , te rugam , lasa-l pe banel la echipa a doua (daca face fata si acolo ! )ne fura victoriile , sperantele si bucuriile ! Nu e o rusine in arecunoaste ca banel nu mai are stofa de steaua . Steaua e varful piramidei in fotbalul romanesc si aici trebuie sa joace doar cei ce merita . In afara de problema- bnel , steaua are nevoie de un varf de atac adevarat care sa faca mat apararea adversa , sa stie sa suteze si din afara careului si sa si marcheze

steaua_my.life
23rd April 2008, 13:12
nici na vad alt rezultat, decat unul in favoarea STELEI...vreau un 4-0 k in meciul cu U cluj...castigam sigur...avem nevoie de victorie k de aer, dak vrem titlul...sunt sigura k o sa fim campioni...:steagsimplu::forzasteaua:

Dumitrescu.Daniel
23rd April 2008, 13:40
Daca Steaua va castiga va castiga greu U Craiova este o echipa in forma mare acum si ne va fi greu...dar daca suntem o echipa "mare" va trebui sa castigam pentru a ne pastra pe locul 1

catalin.andronic
23rd April 2008, 14:05
cred ca se vor mobiliza si macar sa mai avem sperante cu spurcatii.cred intro victorie la craiova.sunt curios acum cum va alcatui laca echipa si cum o sa joace cand din primul minut trebuie sa atacam si sa jucam numai la victorie

aheobarbos
23rd April 2008, 16:31
Am votat victorie Steaua. Acum se va vedea maturitatea emotionala si experienta noastra. Am recuperat 11 puncte in fata CFR-ului si am avut moralul ridicat. Dupa egalul cu Timisoara, e posibil sa intram putin in panica. Daca nu o vom face , iar Lacatus isi va baga mintile in cap, ar trebui sa castigam cele 3 meciuri. Ca o parere personala...ma tem ca vom ocupa locul 2.

ULTRAS STEAUA
23rd April 2008, 18:03
asta nu e sanatos ma ... ai o minte cumetre ... :|

ti-am mai spus ca nu intelegi fenomenu` ...

ON:

Poate unora le e frica sa zica asta, dar titlul se joaca la Dinamo.Ce coincidenta sumbra nu?!

Dumitrescu.Daniel
23rd April 2008, 18:13

Aici ai dreptate dar nici CFR nu-l merita...

jurnalistul2000
23rd April 2008, 19:53
meci foarte greu.craiova e in mare forma.a batut pe Timisoara, pe care noi n-am fost in stare s-o batem acasa, are 2-0 la Dinamo.avem un avantaj mare: nu joaca Dorel Stoica la Craiova.sper sa castigam cu 1-0.eu zic ca daca trecem peste acest meci suntem campioni.pe dinamo o batem sigur la felul cum joaca.

eli.
23rd April 2008, 19:54
.pe dinamo o batem sigur la felul cum joaca.
cum joaca cum nu joaca Dinamo intr-un meci cu Steaua intodeauna se motiveaza...

oop
23rd April 2008, 19:55
pe dinamo o batem sigur la felul cum joaca.
asa am zis si de Timisoara ...

colonelu Voiculescu
23rd April 2008, 19:57
Pe Dinamu doar cine nu vrea nu-i bate . Noi insa vom face egal
La Craiova nu-mi pun sperante . Prazarii chiar joaca fotbal si imi este frica ca ne mai dau astia scor . Costea si Dina o sa se distreze cu "rapizii" 2G din aparare

jointu_ucigash
23rd April 2008, 20:01
parerea mea e k oltenii vor fi "e val" dupa victoria ce se preconizeaza in groapa si nu vor mai fi la fel de concentratzi cu Steaua. E un lucru stiut faptu ca constanta nu e o caracteristica a ekipelor romanesti, iar ei si;'au cam facut norma de victorii in ultima vreme. Ar mai fi cazu sa mai si piarda.

bend_it_like_banel
23rd April 2008, 20:02
ii bat oltenii pe caini de-i asculta cu urechea si noi vrem sa castigam la craiova... :icon_lol:

KosmyN
23rd April 2008, 20:08
E 3-2 pt Craiova !!!
Ma amuza teribil faptul ca daca v-om reusi sa invingem la olteni, la forma in care e craiova, se va zice k e blat !!!

ag1313
23rd April 2008, 20:12
E 3-2 pt Craiova !!!
Ma amuza teribil faptul ca daca v-om reusi sa invingem la olteni, la forma in care e craiova, se va zice k e blat !!!

NU baga frica in mine :D. Dar Eu sper ca in 2 zile sa nu se refaca prazarii dupa ce-i alearga dinamovistii a doua repriza. Avem aici un avantaj al unei zile in plus de odihna cum au avut blanatenii fata de noi :D Uite ce am ajuns :D Oricum daca intra Banel nu o sa se cunoasca caci jucam 10-11.

PS : Na ca e 3 la 3. Apararea Craiovei nu se dezminte.

Marius_Black
23rd April 2008, 20:15
3-3 Danciulescu ...incredibil :|

eli.
23rd April 2008, 20:41
3-3 Danciulescu ...incredibil :|
e 4-3 sau mi se pare ?

bend_it_like_banel
23rd April 2008, 20:43
4-4 :icon_lol:

eli.
23rd April 2008, 20:44
4-4 :icon_lol:
:icon_lol::icon_lol::icon_lol:asta da meci

bend_it_like_banel
23rd April 2008, 20:52
4-4 final

am vazut aparari mai bune la intalnirile fotbalistice ale membrilor de pe forum :icon_lol:

ag1313
23rd April 2008, 21:23
Am o intrebare. Dupa o fisura de piramida nazala iti revii in 8 zile?

cosminash_90
23rd April 2008, 21:42
Banel NU MERITA SA MAI JOACE LA STEAUA! e un factor de stres pentru echipa si pentru noi suporterii. Laca , te rugam , lasa-l pe banel la echipa a doua (daca face fata si acolo ! )ne fura victoriile , sperantele si bucuriile ! Nu e o rusine in arecunoaste ca banel nu mai are stofa de steaua . Steaua e varful piramidei in fotbalul romanesc si aici trebuie sa joace doar cei ce merita . In afara de problema- bnel , steaua are nevoie de un varf de atac adevarat care sa faca mat apararea adversa , sa stie sa suteze si din afara careului si sa si marcheze

OFF:Ai gresit thread-ul ...

ON:Eu cred ca o sa treaca Jiji la butoane si are el grija de "toate"...

vectra_gts
23rd April 2008, 23:43
1. craiova vinde meciul. n-au nici un avantaj daca ne bat pe noi.
2. dinamo ia bataie la scor daca joaca la fel si danciulescu nu-si revine
3. gloria buzau...e gloria buzau aka inca 3 puncte daca avem nevoie de ele

Aleks_777
24th April 2008, 00:06
mare pacat...am pierdut titlul la egalul cu puli ...ne bate craiova si facem egal la dinamuisti acasa

roby_stelist4ever
24th April 2008, 00:10
Raportandu-ne la jocul prestat in fata lui Poli,ce sanse avem sa batem Craiova?(fara "butoanele" lu' jiji) Va fi foarte greu,mai ales dupa meciul de azi dintre craiova si "gropari".

Thrylos
24th April 2008, 00:39
Cred intr-o victorie a noastra.Motivul:Craiova nu mai are nimic de castigat,este salvata de la retrogradare, nu are sanse la cupele europene,doar niste banuti de la cfr i-ar motiva in rest alta motivatie nu au.

Doriann
24th April 2008, 01:05

gloria buzau?aaia care ne-a mai bagat una in poarta cand tot asa ziceam?

tare imi e ca batem craiova si dinamo si facem vreun egal la buzau

koma666
24th April 2008, 01:14
Raportandu-ne la jocul prestat in fata lui Poli,ce sanse avem sa batem Craiova?(fara "butoanele" lu' jiji) Va fi foarte greu,mai ales dupa meciul de azi dintre craiova si "gropari".
Daca ne luam dupa meciul de azi,ar trebui sa nu ne facem probleme nici cu oltenii,nici cu mizeriile din groapa!De mult n-am mai vazut niste aparari atit de aeriene ca in meciul asta!

dorin-adrian
24th April 2008, 03:50
istoria meciului de la craiova se va scrie in prima repriza , daca nu intram in avantaj la pauza , nu castigam ... acum sa vedem ce vor oltenii , daca ne iau tare de la inceput cum a facut-o otelul , n-as mai paria ca norocul nostru se va mai repeta .

eli.
24th April 2008, 10:39
http://www3.gsp.ro/zoom/65687/373-26949-untitled2.jpg
unde esti Banele ? :hands::hands::hands:

Marius_Black
24th April 2008, 12:05
In locul lui Golanski daca nu-si revine :icon_mrgreen:

Adrians
24th April 2008, 12:11
Un meci dupa care o sa stim cu siguranta ce echipa avem.Asa cum am spus dupa meciul cu Poli,acel egal are si o parte pozitiva deoarece in urmatoarele 2 meciuri echipa este obligata sa joace doar la cistig.Din acest motiv acum o sa stim daca Marius are sau nu stofa de antrenor sau daca jucatorii - in special cei straini - au valoare si stiu sa joace meciuri sub o presiune uriasa.Vom vedea si ce inseamna Steaua fara Dica - se pare ca nu va juca la Craiova - vom vedea daca stim sa atacam sau ne-am invatat sa jucam numai la ciupeala unui corner sau a unei lovituri libere.Intr-un cuvint,vom vedea daca avem sau nu fata de CL.
Nu in cele din urma,eu unul vreau sa sa vad daca personal stau bine cu inima si daca este sau nu cazul sa fac o programare la medicul de familie.Bafta baieti si sa speram ca nu vom avea o saptamina a patimilor decit la capitolul post.

Gruppo Aparte
24th April 2008, 12:37
e meci de 1 soliist..asta daca nu e blat..sau din greseala scoatem un egal la felul cum am jucat marti.

St3phano
24th April 2008, 12:54
nene, cum adica 1 solist? :puppyeyes:
si hai sa o mai lasam cu blaturile...deja devine psihoza..vedem blaturi peste tot acuma...:imported_icon_ermm:
sa nu uitam ca chiar daca am jucat cum am jucat cu ouli tim, totusi mai avem sanse sa luam campionatul asta.
meciurile trebuie tratate unul cate unul. cu craiova avem mai mult ca oricand nevoie de daruire si sa jucam fara greseala in aparare.daca indeplinim aceste doua conditii, victoria nu are cum sa ne scape.

:beer:

roby_stelist4ever
24th April 2008, 12:54
In locul lui Golanski daca nu-si revine :icon_mrgreen:

Nu cred ca o sa isi revina.Daca nu joaca Banel,o sa joace P Marin. (sau e accidentat? nush sigur) Mai bine ar juca Plesan cu Radoi la inchidere in locu' lu' Petre.

jurnalistul2000
24th April 2008, 12:58
dica nu joaca cu craiova.sper sa nu fie ceva grav, altfel iese din calculele pentru Euro.in ceea ce-l priveste pe Banel, eu zic sa trebuie sa il incurajam.nu putem sa cerem mai mult decat nu poate.sa vedem daca Mititelu baga echipa a doua.CFR nu si-a cerut inca scuze.:P

bend_it_like_banel
24th April 2008, 13:08
Un meci dupa care o sa stim cu siguranta ce echipa avem.Asa cum am spus dupa meciul cu Poli,acel egal are si o parte pozitiva deoarece in urmatoarele 2 meciuri echipa este obligata sa joace doar la cistig.Din acest motiv acum o sa stim daca Marius are sau nu stofa de antrenor sau daca jucatorii - in special cei straini - au valoare si stiu sa joace meciuri sub o presiune uriasa.Vom vedea si ce inseamna Steaua fara Dica - se pare ca nu va juca la Craiova - vom vedea daca stim sa atacam sau ne-am invatat sa jucam numai la ciupeala unui corner sau a unei lovituri libere.Intr-un cuvint,vom vedea daca avem sau nu fata de CL.

si daca e sa castigam aceste meciuri, nu se schimba cu nimic parerea mea fata de lacatus. spui ceva de "stofa" acolo...hmmm. sa nu uitam ca si alde ando sau rednic au castigat gluma de competitie care este liga 1. noua ne trebuie alta "stofa". ne trebuie acel ceva care il aveau protasov sau zenga. un plus care sa ne duca la un nivel superior. "fata de CL" nu se vede cu echipele astea de papagali de prin liga mioritica.

St3phano
24th April 2008, 13:18
dica nu joaca cu craiova.sper sa nu fie ceva grav, altfel iese din calculele pentru Euro.in ceea ce-l priveste pe Banel, eu zic sa trebuie sa il incurajam.nu putem sa cerem mai mult decat nu poate.sa vedem daca Mititelu baga echipa a doua.CFR nu si-a cerut inca scuze.:P

Mititelu a zis aseara la intalnirea de ziua bolnavului ca o sa bage prima echipa...ce naibii sa fim seriosi, sa nu credem acuma chiar toate aberatiile, ca incepem sa credem si "glumele".

Banel poate primi incurajarile noastre si de pe banca de rezerve sau din teren la scorul de 5-0 pt noi.

Bogdanbibi
24th April 2008, 13:34
nu putem sa cerem mai mult decat nu poate
dar putem sa cerem mai putin, adica sa nu joace deloc

GrimleyFanSteaua
24th April 2008, 13:52
Eu ma bazez pe sclipirile altora. Oricum Neaga nu are ce cauta la echipa.

rechinu'
24th April 2008, 14:04
cine e stelist adevarat nu ar' trebuii sa il critice pe LACATUS pt un esec cu poli pt k de vreo 11 meciuri el ne-a adus pe primul loc si nu semiesec pt noi STEAUA sa fie clar un egal inseamna esec asa ar trebuii sa privim cu totii acest campionat asa si cum spune-am LACATUS a fost este si va fi sufletul acestei echipe el reprezinta STEAUA suporterii adevarati stiu lucrul asta si la craiova sper sa fim in numar cat mai mare si sa nu se mai auda oltenii sa fim peste ei in toate privintele si pe teren si in peluza !!! Pentru Steaua Murim; Pentru Steaua Ucidem; MAGICA STEAUA!!!

Kingpin
24th April 2008, 14:43
cine e stelist adevarat nu ar' trebuii sa il critice pe LACATUS pt un esec cu poli

nimeni nu il critica pentru esec. il criticam pentru prostie.

Marius_Black
24th April 2008, 14:50
Nu cred ca o sa isi revina.Daca nu joaca Banel,o sa joace P Marin. (sau e accidentat? nush sigur) Mai bine ar juca Plesan cu Radoi la inchidere in locu' lu' Petre.

Petrica sigur nu joaca da se pare ca o sa joace totusi Pawel , ieri si el si Oana..oops..pardon :icon_mrgreen: Ovidiu Petre:blush-anim-cl: s-au antrenat normal si probabil vor juca la craiova din primul minut :yes:

JustMe
24th April 2008, 15:33
Radoi ar fi bine daca ar juca in aparare meciul asta. Pentru ca atacantii Craiovei sunt rapizi, iar Radoi e mult mai rapid decat G&G.

Wholigan
24th April 2008, 16:21
mare pacat...am pierdut titlul la egalul cu puli ...ne bate craiova si facem egal la dinamuisti acasa
Nici chiar asa. Om avea noi atac slab (si mereu ma intreb de ce nu e Habibou titulaaaaaaaaar???) Dar avem totusi o aparare calumea si nu ne bate craiova. Nici nu prea cred ca facem 6 puncte din astea 2 meciuri.

Craiova nu vinde niciun meci, te uiti prea mult in gura gsp & friends.
dinamo chiar si intr-o perioada nasoala se mobilizeaza mai mult decat oricand contra Stelei pentru ca asta e intreaga ratiune a cainilor de a exista, sa se opuna Stelei, ei nu isi iubesc echipa, ei urasc Steaua.

Insa, da, luam punctele cu Buzau, deja le putem trece in clasament.

GrimleyFanSteaua
24th April 2008, 16:39
Nimeni nu poate sa stie ce va fi. Poate sa ne bata si Dinamo si Craiova, ca nu ar fi prima data cand o comitem, dar nici prima data cand rupem gura targului. Eu raman cu speranta si cu bucuria ca titlul inca depinde de noi si nu de alte rezultate. Imi doresc sa batem tot si sper sa piarda si CFR. Nu de alta, dar am o boala pe Muresan si pe Trica de imi vine sa dau cu TV de perete.

aheobarbos
24th April 2008, 22:28
Usurel... Dinamo si Craiova au facut ieri o parodie de meci. Steaua va gastiga ambele meciuri( cu oltenii si cu cainii)...totul s-a stabilit aseara la "2 cocosi", unde Netoiu, Borcea, Turcu, Mititelu, pe langa altii l-au serbat de Sf. Gheorghe pe JJ. Asa ca , titlul depinde de meciul cu Buzaul( :) ), nu va mai faceti probleme de corason...

#Alex
25th April 2008, 10:23
pe ce stadion e meciu ? pe extensiv ?

jurnalistul2000
25th April 2008, 13:18
pe ce stadion e meciu ? pe extensiv ?

da.la ora 14:30 se deschid portile.sezione sta langa galeria noastra.cred ca o sa iasa cu scandal.

Dumitrescu.Daniel
26th April 2008, 01:39
da.la ora 14:30 se deschid portile.sezione sta langa galeria noastra.cred ca o sa iasa cu scandal.

Bataie cu praz:mfr_lol:
Cele 3p conteaza...

eli.
26th April 2008, 02:34
http://xs126.xs.to/xs126/08176/375-27428-untitled2593.jpg
---
@ www.gsp.ro // personal sunt multumit de primul 11 daca va arata asa cu o singura exceptie : Neaga pe stanga si Dayro in locul lui Mendoza pe dreapta :hands:

KosmyN
26th April 2008, 05:24
Meciul o sa fie haotic de greu.
Sper sa nu ne pasca un meci cum a fost cel de la Galati.
Oltenii au forta ofensiva, dar sunt destul de naivi in aparare, sper sa putem profita.
Important e ca jucatorii sa dea totul si sa castige, pentru ca nu mai au voie pasi gresiti.
Hai baieti, 3 puncte, sa ma duc si eu mai linistit la Inviere !!!

Marius_Black
26th April 2008, 12:39
personal sunt multumit de primul 11 daca va arata asa cu o singura exceptie : Neaga pe stanga si Dayro in locul lui Mendoza pe dreapta :hands:

calm , cei 2 vor face schimb de locuri des pe parcursul jocului :)

Dumitrescu.Daniel
26th April 2008, 13:02
Aceeasi formula de joc cu un varf impins sper ca,Costea sa fie tinut bine.

Bogdanbibi
26th April 2008, 13:11
n-am prea am urmarit eu craiova, dar dananae ala nu are 1,70 si joaca pe banda? ce l-au bagat astia in mijlocul apararii?

Marius_Black
26th April 2008, 14:14
"Steaua nu mai poate pierde titlul. Joaca bine in deplasare si din punct de vedere sportiv are forta sa bata Universitatea Craiova si Dinamo. Universitatea Craiova are o echipa de tineri, dar care daca sunt pusi sub presiune pot ceda, iar daca Steaua ii prinde, nu ii iarta. Dinamo e de batut, in afara de Torje, care e in crestere, in rest e numai scandal la acel club", a spus Iancu la Special.

A innebunit...balena :|

jurnalistul2000
26th April 2008, 14:35
mai e un pic pe la meci.au dreptate cand spun ca in tribune vor fi multi stelisti( multi prieteni sunt stelisti si merg la meci ).cred ca o sa fie o lupta acerba in teren, dar si in tribune.HAI STEAUA!!!

pau_gasol
26th April 2008, 16:19
Cum deschizi un site cum vezi sloganul "jucati corect" referitor la prazari in meciul de azi. Cand Dinamue si Crapid...si UTA ..si altele au mimat fotbalul contra chefereului si au stat capra, nu s-a mai facut atata valva inainte de meci... Sper sa le dam la bot la prazari vreo 3,4-0...si sa-l ia ciobanul si pe Costea la vara.

vectra_gts
26th April 2008, 17:25
craiova o sa stea capra iar costea nu o sa miste nimic daca stie ca-l vrea steaua. a mai aplicat gigi tactica asta cu transferu si i-a reusit. poate ca l-a si cumparat deja pe costea.

bubutza
26th April 2008, 17:59
hai ca vine .... vine.... meciul ....

Hai STEAUA .... baga Moreno 2 boabe... (1 din ei sau chiar amandoi )

mheemhee
26th April 2008, 18:00
Zapata - Golanski, Goian, Rădoi, Neşu - Lovin, Ov. Petre - Neaga, Pleşan, Mendoza - Pepe Moreno.

iar a facut ca un cacat echipa lacatus
ce cauta pseudofotbalistul lovin in teren si pepe moreno care vede si un orb ca nu mai joaca nimic de ceva timp

pacat ca isi bate joc de dayro si isi pune ambitia cu el in detrimentul echipei...imi pare rau sa o spun dar cu cei 2 penali la mijloc + pepe in atac nu o sa castigam niciodata

pregati-va pentru 90 de min de cacat cu 3 faze de poarta si goluri din cornere sau lovituri libere(asta in cel mai bun caz "oricum nu e o tragedie sa pierdem locu 1 doar asa a zis il capitano si cobra :console:)

joseph_stelist
26th April 2008, 18:05
corect 100% ceea ce ai spus,mheemhe...
intr-adevar,un rahat de echipa.Sper ca Lacatus sa aiba noroc si sa castigam si de data asta.

sorin_g
26th April 2008, 18:37
Doamne ce ratare Plesan...

Edit: se asteapta un cap spart pentru oprirea meciului? nu vreau nici un 3-0, dar nu se poate juca asa!

cogdao
26th April 2008, 18:46
Chiar am ajuns o echipa de milogi...nu-mi vine sa cred ca nu suntem in stare sa dam un gol.

mheemhee
26th April 2008, 18:52
pepe a fost pe teren meciul asta???

cate meciuri ii trebuiesc lui lacatus ca sa inteleaga niste lucruri evidente??

am o presimtire ca o sa il vedem pe tiganel in teren si din momentul ala ni se risipesc si ultimele sperante la campionat

p.s. un plus pentru rica asta e adevarata fata a lui

joseph_stelist
26th April 2008, 18:54
Plesan trebuie schimbat si bagat dayro,ce naiba e asa greu de inteles asta??? :puppyeyes: si asa craiovenii nu au prea trecut de jumatatea terenului,trebuie sa fortam deschiderea scorului.Laca,baga-l pe dayro!

Marius_Black
26th April 2008, 18:57
Plesan trebuie schimbat si bagat dayro,ce naiba e asa greu de inteles asta??? :puppyeyes: si asa craiovenii nu au prea trecut de jumatatea terenului,trebuie sa fortam deschiderea scorului.Laca,baga-l pe dayro!

Eu unul l-as scoate pe milogul ala de lovin , plesan retras langa ov.petre si cu Mendoza - Pepe , Dayro - Neaga putem face mai multe , dar e clar ca Lacatus are ceva cu Dayro...

Muggs
26th April 2008, 18:57

lol, cum sa il schimbi pe Plesan cand il ai in teren pe Lovin

Marius_Black
26th April 2008, 18:59

ai o bere de la mine pt fraza asta :icon_mrgreen:

joseph_stelist
26th April 2008, 19:02

ca trebuie schimbat Lovin mi se pare de la sine de inteles,nici nu mai trebuia sa spun. :icon_lol:

siiir louie
26th April 2008, 19:04
Fratilor.......suntem varza....daca nici meciul asta nu-l cistiga Steaua, degeaba joaca... in afara de woobay si DIlevski ceilalti jucatori ai Craiovei sunt blatuiti.....cind au mingea o bubuie in careul Stelei cind virful lor cel mai inaintat e la cel putin 10 metri de faza......o sa iasa scandal mare.....dar mai bine asa sa moara CFR de ciuda :))

sorin_g
26th April 2008, 19:09
Sunteti penibili voi cu blaturile inchipuite... a vrut Costea sa dea bara, nu?

Edit: intra Banel, cred ca s-a terminat, felicitari CFR!

mheemhee
26th April 2008, 19:14
intra banel!!!!!!!

doamne ce caterinca de antrenor avem

legenda nelegenda lacatus e cel mai de cacat antrenor care a fost in ghencea iar introducerea tiganului borat si infect in teren e o sfidare a suporterului stelist

SA ITI FIE RUSINE lacatus!!!!!ai pierdut tot respectul care il aveam fata de tine

#EffecT
26th April 2008, 19:15
Sunteti penibili voi cu blaturile inchipuite... a vrut Costea sa dea bara, nu?

Pai n-auzi ca doar Dilevski , Woobay si Costea nu sunt blatuiti =))

HOPAAA Banel !! :punk:

kpr4x
26th April 2008, 19:15
intra beleaua de banel .. sa terminat cu campionatul asta .. pa pa .. suntem terminati cu banel in teren .. LACATUS e terminat ca antrenor .. ma dezamagit iar .. pacat de trecutul fotbalistic .. ca antrenor ash avea multe sa ai spun ..

ww
26th April 2008, 19:16
a intrat nicolita... atentie Zapata

cogdao
26th April 2008, 19:16
Dragilor,am pierdut campionatul!
Multumim,Nicolita!
Multumim,Laca!

kpr4x
26th April 2008, 19:20
la ce intrat jegosu ala de nicolita .. pishamash pe el de prost sa faci experimente cind mai ai 3 etape si trebuie cu orice chip sa castigi meciurile astea tu faci experimante cu banel .. tampit laca

sorin_g
26th April 2008, 19:20
Doamne ce schimbari, Borcea sa ne fi antrenat si nu facea asa...

kpr4x
26th April 2008, 19:22
asta este antrenorul nostru .. deci ca antrenor = 0 .. pacat ca nu pot spune mai mult din respect pentru trecut ..

siiir louie
26th April 2008, 19:22
intra beleaua de banel .. sa terminat cu campionatul asta .. pa pa .. suntem terminati cu banel in teren .. LACATUS e terminat ca antrenor .. ma dezamagit iar .. pacat de trecutul fotbalistic .. ca antrenor ash avea multe sa ai spun ..

tot respectul pt cariera de jucator a lui Lacatus...dar daca Steaua avea lotul actual pe vremea predecesorilor (Zenga, Protasov si Oli) si se prezenta asa de lamentabil, trebuie sa cistige doar cu blaturi si chestii dubioase, era zburat de mult de pe banca....E VARZA ca antrenor......ce schimbare e asta cu baciu in locul lui Lovin....intra DAYRO......ce are cu tinarul asta....de ce nu-i joaca nici pe Dayro nici pe Habibou?

kpr4x
26th April 2008, 19:24
Ov. Petre dupa parerea mea ne va scoate si meciul asta .. altul nu vad decat sa cada un gol aiurea ..

nu trebuia scos Mendoza .. poate centra de gol .. trebuia clar neaga scos ..care de cand e titular e zob

GOOOOOOOOOOOOOL

acum e acum .. sa vedem ce jucam ..

mda .. phutemash pe goian .. si toata apararea de kkt care o avem .. sa ma pish pe goian .. ca e cel mai mare si mai prost fundas din romania ..

ULTRAS STEAUA
26th April 2008, 19:36
Gol din offside....

Afara Lacatus!

mheemhee
26th April 2008, 19:39
Ov. Petre dupa parerea mea ne va scoate si meciul asta .. altul nu vad decat sa cada un gol aiurea ..

nu trebuia scos Mendoza .. poate centra de gol .. trebuia clar neaga scos ..care de cand e titular e zob

GOOOOOOOOOOOOOL

acum e acum .. sa vedem ce jucam ..

mda .. phutemash pe goian .. si toata apararea de kkt care o avem .. sa ma pish pe goian .. ca e cel mai mare si mai prost fundas din romania ..

bai baiatule sa te uiti cine era langa ala
era finu!!! ia reluarea si mai uita-te odata e ala cu mana pe sus langa jucatorul craiovei...oricum nu mai conteaza campionatul era pierdut din start de cand am pus legenda nu antrenor pe banca

kpr4x
26th April 2008, 19:42
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLL DAYRO .. speranta revine .. uitate LACATUS ..jucator tinut pe tusa .. rusine sa ati fie ..

mheemhee
26th April 2008, 19:50
golanski primeste pumn in gura si ia rosu

***uti mortii matii de arbitru infect ti-ai facut numarul pentru meciul cu javrele

kpr4x
26th April 2008, 19:53
golanski primeste pumn in gura si ia rosu

***uti mortii matii de arbitru infect ti-ai facut numarul pentru meciul cu javrele

Golanski merita si el rosu .. nu trebuia sa al ia in brate pe prazaru ala ..

M4r|us
26th April 2008, 19:56

Golanski nu trebuia sa ia rosu. Ce trebuia sa faca dupa parerea ta? Sa stea si sa asiste la show? Nu frate, nu suntem la box. L-a luat in brate sa-l desparta de Zapata.

Golanski a primit rosu gratuit.

Bravo Dayro pentru gol.

pau_gasol
26th April 2008, 19:57
Un singur lucru am de comentat dupa meciul asta. Trebuie alt antrenor la Steaua din sezonul urmator. Nu stie Lacatus sa aseze nimic in teren. Daca avea Protasov echipa asta la dispozitie eram departe
Si inca ceva: Bravo Dayro si Pepe

mheemhee
26th April 2008, 19:57

cum sa nu il ia in brate nu ai vazut ca jegu mai avea putin si sarea cu picioarele pe zapata

oriunde portarul cand e jos si in general orice jucator cand e jos e protejat de coechipieri

eli.
26th April 2008, 19:58
vorbesti prostii , prazaru ala sarea la Zapata si iesea rau , Golanski a procedat foarte corect ca l-a luat de acolo si l-a tras desi parca era un taur oparitu asta de la craiova. Pacat ca a luat rosu .. cu dinamuistii suntem varza pe benzi deoarece sigur va juca Banel asa pt moral inainte de euro :x

rayden
26th April 2008, 19:58
inca un kkt de meci, inca un rezultat scos practic din kkt.
Concluzii : Lacatus e praf.Ciordel Linguritza e praf.Dayro is GOD.

cogdao
26th April 2008, 20:00
Nici un arbitru in lumea asta nu ar da rosu lui Golanski la faza aia.

In alta ordine de idei,jucam penibil si castigam cu bulan.Asta e adevarul.

xis_fdd
26th April 2008, 20:01
nu inteleg de ce nu-l baga deloc pe habibou,de fiecare data cand a intrat a jucat f bine.parerea mea..

Crys
26th April 2008, 20:02
meci f slab...in nota clasica...antrenorul nostru e cam 0....noroc ca dayro le stie...dar nu conteaza...Laca tine-l pe banca...ca e prea bun...pt echipa asta de baneli...pe scurt ofsaid, dayro, victorie cam asa!

Marius_Black
26th April 2008, 20:02
Incredibil ce se intampla, cu fiecare meci pe care il vad in liga 1 cu atat mi se face scarba de ce vad , arbitrii incompetenti , care ne dau un gol pe moca dar care apoi ne elimina la fel de gratuit un jucator de baza , jandarmi cu creiere de maimuta care aproape au oprit meciul datorita incompetentei de care dau dovada , un antrenor care cred ca are aceasi inteligenta precum jandarmii care alcatuieste un prim 11 de-ti vine sa te iei cu mainile de par si apoi niste schimbari de te intrebi cum de nu esti inca ...chel :puppyeyes: , dar bulanul lui si-a spus cuvantul si am castigat meciul datorita...bineinteles..a lui Dayro. Acum urmeaza sa intre in joc ultimul factor , factorul mediatic cu pseudo-jurnalistii care vor terfeli Steaua in ultimul hal.
Tot ce-mi ramane e sa zic un sincer RUSINE Lacatus , RUSINE arbitrilor si RUSINE fotbalului romanesc...asa ceva este inacceptabil...pentru bani am ajuns sa nu mai avem nici macar ultimul dram de onoare...pacat , mare pacat!

Bogdanbibi
26th April 2008, 20:03
meci greu, joc slab

dayro trebuie jucat titular, se vede de pe luna
am dat gol din ofsaid, abia astept sa vad ce zic bozgorii, dupa ce au dat si ei gol din ofsaid etapa trecuta
golanski a fost eliminat pt ca a primit un pumn ... sa vedem cu cine jucam pe dreapta

eli.
26th April 2008, 20:04
sa vedem cu cine jucam pe dreapta
16. Banel Nicolita

Marius_Black
26th April 2008, 20:04
si automat ca la mijloc o sa joace orice dar nu Dayro ..ca marele antrenor lacatus sufera de miopie acuta...

joseph_stelist
26th April 2008, 20:06
un meci de rahat ,ca toate meciurile Stelei cu lacatus pe banca...
al catalea meci e asta in care:
-castigam cu "bulan" [gol din off-side];
-castigam cu gol din faza fixa;
-lacatus il baga pe ciordel pe teren aiurea;
-dayro e rezerva,intra in a doua jumatate a celei de-a doua reprize si face mai mult decat ceilalti la un loc;
-habibou de cand nu a mai jucat macar un minut?

bend_it_like_banel
26th April 2008, 20:11
se poate face apel cumva sa se anuleze suspendarea? adica sa poata juca golanski cu potaile. parca asa stiam...:imported_icon_ermm:

ps: acum am vazut ca si plesan e suspendat(cumul de cartonase) :mofo:

Marius_Black
26th April 2008, 20:16
se poate face apel cumva sa se anuleze suspendarea? adica sa poata juca golanski cu potaile. parca asa stiam...:imported_icon_ermm:

ps: acum am vazut ca si plesan e suspendat(cumul de cartonase) :mofo:

exact , si parca il vad pe Laca cum il baga in teren pe Badea mijlocas dreapta numai ca sa-l tina pe Dayro pe banca , daca il vad pe badea in teren jur ca sparg tv-ul !

Bogdanbibi
26th April 2008, 20:17
16. Banel Nicolita

de asta mi-era frica

siiir louie
26th April 2008, 20:21
16. Banel Nicolita

wrong answer :)))......dar in acelasi timp destul de plauzibil

suciuconstantin1978
26th April 2008, 20:23
Victorie Decisiva !!! Bravo Steaua ! Bravo Lacatus !!!! :):):)

siiir louie
26th April 2008, 20:23
exact , si parca il vad pe Laca cum il baga in teren pe Badea mijlocas dreapta numai ca sa-l tina pe Dayro pe banca , daca il vad pe badea in teren jur ca sparg tv-ul !

domnule marius.....lasa-ti TV-ul in pace......nu e de vina ,bietul aparat electrocasnic, de lipsa de simt tactic al antrenorului echipei Steaua. Pacat ca se expune o mare legenda a fotbalului stelist in asa fel.....eu in locul lui (indiferent de rezultatul acestui campionat) , as pleca de la Steaua.....sa fim sinceri : NU JUCAM NIMIC......si daca nici acum nu avem lot....atunci cind am avut?

#EffecT
26th April 2008, 20:25
Trebuie sa se faca apel pentru ridicarea suspendarii lui Golanski ..a primit rosu gratuit!
Primul lucru pe care trebuie sa-l faca Adi Ilie in vara ? sa caute antrenor...

steauaclub.tk
26th April 2008, 20:26
In locul lui Golanski nu poate juca P.Marin decat Banel? :) Daca Radoi o sa mai evolueze in acest campionat, poate juca fundas dreapta. Poate va mai amintiti ca a fost cateva meciuri pe postul acela.
Nu cred ca se poate face apel la eliminarea lui Golanski. Adica se poate, dar degeaba. Asa cum o sa protesteze si Craiova pentru primul nostru gol care pare ar fi din ofsaid.
Iar ne luam de joc ca a fost slab, ca s-a gresit grav la golul primit, pentru ca Prepelita nu era marcat de nimeni, ca Dayro n-a fost titular, etc, dar bine ca am castigat.
:spre24:

Marius_Black
26th April 2008, 20:27
In locul lui Golanski nu poate juca P.Marin decat Banel? :) Daca Radoi o sa mai evolueze in acest campionat, poate juca fundas dreapta. Poate va mai amintiti ca a fost cateva meciuri pe postul acela.
Nu cred ca se poate face apel la eliminarea lui Golanski. Adica se poate, dar degeaba. Asa cum o sa protesteze si Craiova pentru primul nostru gol care pare ar fi din ofsaid.
Iar ne luam de joc ca a fost slab, ca s-a gresit grav la golul primit, pentru ca Prepelita nu era marcat de nimeni, ca Dayro n-a fost titular, etc, dar bine ca am castigat.
:spre24:

Petrica e out pana la final din pacate...

@mirel6radoi - pt ca avem antrenor prea orgolios si incompetent de acea joaca doar 20 de minute

MIREL6RADOI
26th April 2008, 20:27
Ala a fost un ofsaid de "Dinamo",marca inregistrata...n-am vazut decat a 2 a repriza.Nu inteleg de ce dayro joaca numai ultimele 20 de minute....

Bogdanbibi
26th April 2008, 20:29
mai nou cica a fost fault la golul lui dayro .. ce penibilitati

siiir louie
26th April 2008, 20:32
meci f slab...in nota clasica...antrenorul nostru e cam 0....noroc ca dayro le stie...dar nu conteaza...Laca tine-l pe banca...ca e prea bun...pt echipa asta de baneli...pe scurt ofsaid, dayro, victorie cam asa!

meciul a a vut de toate...dRAMATISM :) , dIRZENIE :))....vezi sa nu.... mie unu mi s-a parut o regie ieftina....pacat ca jucatorii Stelei nu stiu s-o dea in ate cind o au cu poarta goala (PLESAN in prima repriza) ....cit despre goluri: al doilea mi s-a parut o comedie.....daca o sa faceti rost de rezumatul meicului...sa urmariti cum in momentul executiei dintr-un buchet imens de jucatori...ramane Dayro singur singurel (inainte de faza aceasta a mai avut O.Petre o faza aproximativ la fel ....singur pe 10 metri patrati...dar a dat aiurea , peste) si impreuna cu plonjonul pe loc a lui Bornescu....au pus-o de un gol jalnic. Aici se expune si Becali (pt ca nu are un antrenor care sa-l acopere) :
--- daca era 2-0 de la pauza (in prima repriza oltenii au bubuit tot ce-au avut si a u lasat spatii imense in aparare (elocventa e faza cu un aut prin min 20 cind Golanski nu-l remarcase pe columbianul -Pepe.Moreno-, care era singur singurel la cam 10 metri de orice adversar......nici la DIvizia D nu vezi asa ceva...dar nu au fost pe faza) iar 2-0 trebuia sa se faza la faza cu Plesan...cind era singur cu paorta goala...dar a dat pe linga...lamentabil) .

bend_it_like_banel
26th April 2008, 20:34

o suspendare se poate modifica sau anula. si eu cred ca sunt slabe sanse, dar merita sa incercam. cu ce sa protesteze craiova?? goluri din offsaid se dau in fiecare etapa...

Marius_Black
26th April 2008, 20:35
@bogdan - crezi ca marioneta de Argaseala se va obosi sa faca memoriu? s-au vazut oamenii cu 3 pct in clasament le ajunge...

steauaclub.tk
26th April 2008, 20:35
Petrica e out pana la final din pacate...

@mirel6radoi - pt ca avem antrenor prea orgolios si incompetent de acea joaca doar 20 de minute

Chiar am uitat de ruptura lu' Jair, m-a speriat posibilitatea ca Balanel sa joace fundas. :imported_icon_wheel

Marius_Black
26th April 2008, 20:36
Chiar am uitat de ruptura lu' Jair, m-a speriat posibilitatea ca Balanel sa joace fundas. :imported_icon_wheel

posibilitatea devenita certitudine...

Pro
26th April 2008, 20:39
niste observatii pertinente sau nu...
1.Am ajuns milogi rau din mai multe motive:
a) Neaga i-a dat ochelarii lu nenea arbitru,zici ca il omora ca ii dadea cu niste ochelari in cap! Ca a dat scaunul arbitrului asta e altceva,atunci are un pic de respect,insa pentru ce a facut la faza cu ochelarii a scazut mult in ochii mei!
b)prin minutul 93 a inceput Goian sa se planga ca ii intra gaze lacrimogene in ochi...din toti jucatorii numai Goian,Baciu si Neaga ce tineau tricourile la nas,in rest nimeni nu mai facea asa ceva.
c)la faza golului Craiovei niciun jucator de-al nostru nu s-a sinchisit sa sara sa respinga mingea...astia cred ca daca e Zapata in poarta nu mai da nimeni gol!

2.din nou i-au iesit schimbarile lui Lacatus : Banel, Dayro si chiar Baciu.
Banel a centrat (fie ca va place sau nu) la golul 2, Dayro a inscris golul 2,iar Baciu a fost bun!
ca nu a avut un prim 11 inspirat e alta treaba...:D

Pacat pentru Golansky, ar trebui atacata decizia, orice jucator din lume ar fi procedat la fel, ar fi indepartat jucatorul advers din careul propriu...numai la noi se ia rosu DEGEABA!

LoMax8
26th April 2008, 20:46
crezi ca marioneta de Argaseala se va obosi sa faca memoriu? s-au vazut oamenii cu 3 pct in clasament le ajunge...

Toate deciziile luate in teren carora li se vor face apel, cum e si asta, vor fi judecate cu gandu` la acel 3-0 la masa verde. Cred ca Argaseala stie asta, defapt cu totii am aflat-o cand l-au suspendat pe Lovin 6 etape.

Norocul face parte din fotbal.
Am vazut 2 reprize complet diferite, prima in care am dominat jocul cap coada dar in suprafata de pedeapsa n-am reusit nimic notabil. Craiova a incercat sa joace la contraatac apoi sa bubuie mingile pe cele 3 "varfuri".
A doua repriza a inceput prost pentru noi. Am dormit parca primele 20 de minute, ne-a salvat bara in minutu` 50 si Zapata in minutul 58. Introducerea lui Banel n-o intelege nimeni dar probabil ca Laca va arata cu degetul spre cornerul pe care l-a batut tiganu` si am inscris pentru cele 3 puncte. Schimbarea Baciu mi s-a parut logica dar in acelasi timp fricoasa. Dayro trebuia sa intre mult mai devreme, se vede de la o posta ca-si pune amprenta pe joc.
Am obtinut ceea ce ne doream in conditiile in care am intalnit o echipa pe val, o echipa care a condus 3-0 pe Dinamo in groapa.

pau_gasol
26th April 2008, 20:51
b)prin minutul 93 a inceput Goian sa se planga ca ii intra gaze lacrimogene in ochi...din toti jucatorii numai Goian,Baciu si Neaga ce tineau tricourile la nas,in rest nimeni nu mai facea asa ceva.

Depinde de rezistenta fiecaruia la gaze lacrimogene prietene. Unii pot suporta, altii nu.

KosmyN
26th April 2008, 21:02
Victorie importanta, obtinuta cu greu, dar meritata.
Din pacate, iar am avut un adversar in plus, tactica antrenorului.
Un prim 11 ciudat si niste skimbari indoielnice, mai ales ca dupa ce il scoti pe Plesan, crapa si ala cu numarul 20 si automat se dau multe peste cap.
Mai important, la golul oaspetilor, ala e liber in careu, pt ca proaspatul introdus numar 16, a uitat sa vina la marcaj...
Mai grav e ca pt meciul cu javrele v-a trebui sa induram un amarat, sa vedem cum interpreteaza el rolul de fundas dreapta.

jurnalistul2000
26th April 2008, 21:36
am indurat 3 ore injuraturile fanilor olteni.bine ca am batut.astia de la Craiova sunt dusi cu capul.Am aruncat cu scaune in teren, in fortele de ordine.De ce?Fiindca era Steaua pe teren?Zau ca nu inteleg.Vii la meci sa-ti incurajezi formatia sau sa o injuri pe adversara?Oameni necivilizati, ca altfel nu pot sa-i numesc.Il felicit pe baieti pentru victorie.Am sperat tot meciul ca vom marca un gol.

CFR a facut egal la Mioveni si suntem 90% campioni.Sa ne bucuram asa cums e cuvine de reusita echipei noastre.HAI STEAUA!!!HAI CAMPIONII!!!

uvi
26th April 2008, 21:47
2.din nou i-au iesit schimbarile lui Lacatus : Banel, Dayro si chiar Baciu.
Banel a centrat (fie ca va place sau nu) la golul 2, Dayro a inscris golul 2,iar Baciu a fost bun!
ca nu a avut un prim 11 inspirat e alta treaba...:D

Daca si alea sunt schimbari inspirate....Banel n-are ce cauta pe teren, pe Baciu(care a avut intr-adevar o interventie excelenta la o deposedare) l-a bagat fiindca l-a scos pe Lovin si l-a trimis pe Radoi la inchidere.Dar de ce era nevoie sa jucam neaparat cu 2 inchizatori cand scorul era egal si aveam nevoie de gol?Si introducerea lui Dayro era absolut normala, ba inca trebuia efectuata mai repede.Ca sa nu mai zicem ca merita titular.Variante de inlocuiri mai erau.De ce nu mai este bagat Habibou,macar sa vedem ce stie,desi Pepe a fost inexistent pana la gol, si ala dat din offside??
Lacatus e extrem de slab si de fixist.Castigam numai datorita fazelor fixe,valorii lotului si,din pacate, a unor decizii dubioase ale arbitrilor.Lacatus are noroc ca il cheama Lacatus si ca a insemnat ceva ca jucator pt echipa.Sa nu va asteptati sa ne mearga si in cupele europene asa...

Mai grav e ca pt meciul cu javrele v-a trebui sa induram un amarat, sa vedem cum interpreteaza el rolul de fundas dreapta.
Probabil o sa il interpreteze ca in meciul cu poli timisoara.

ag1313
26th April 2008, 22:22
niste observatii pertinente sau nu...
1.Am ajuns milogi rau din mai multe motive:
a) Neaga i-a dat ochelarii lu nenea arbitru,zici ca il omora ca ii dadea cu niste ochelari in cap! Ca a dat scaunul arbitrului asta e altceva,atunci are un pic de respect,insa pentru ce a facut la faza cu ochelarii a scazut mult in ochii mei!
c)la faza golului Craiovei niciun jucator de-al nostru nu s-a sinchisit sa sara sa respinga mingea...astia cred ca daca e Zapata in poarta nu mai da nimeni gol!

Lasa-ma ca am vazut si un fier beton dus la asistent. Pai ala daca e aruncat cum trebuie iti intra prin gat si iti iese prin fund. Plus cativa blovani cu care poti ucide cate un taur.

Ori eu personal daca vad un fierbeton de 40 de centrimetri cum zboara prin teren sincer numai la meci nu mi-ar fi gandul.
Sa fiu in locul comisiei 10 etape le-ash trage celor de la Craiova. Pana nu moare careva nu se linisteste nimeni.

MickaelC
27th April 2008, 00:07
Daca si alea sunt schimbari inspirate....de ce era nevoie sa jucam neaparat cu 2 inchizatori cand scorul era egal si aveam nevoie de gol?

Am observat in mai multe randuri la Lacatus ca atunci cand scorul nu ii e favorabil incearca sa intareasca linia de mijloc mai degraba decat sa mai arunce un atacant pe teren. Cred ca tine de ideile lui si mie personal mi se pare un stil mai lucid de a aborda un joc si de a cauta sa schimbi ceva la felul cum ajunge mingea la atacanti. Ca sa vin si cu un contraexemplu, Schaaf de la Werder cum da de un moment greu, cum face 3 schimbari deodata din care 2 sunt atacanti care se adauga la ce era deja pe teren. Impresia mea e ca nu poti obtine nimic cu stilul asta de isterie, decat in situatii exceptionale (pe care le stim si nu prea vrem sa ni le aducem aminte).

steaua_ro
27th April 2008, 00:12
Daca si alea sunt schimbari inspirate....Banel n-are ce cauta pe teren, pe Baciu(care a avut intr-adevar o interventie excelenta la o deposedare) l-a bagat fiindca l-a scos pe Lovin si l-a trimis pe Radoi la inchidere.Dar de ce era nevoie sa jucam neaparat cu 2 inchizatori cand scorul era egal si aveam nevoie de gol?Si introducerea lui Dayro era absolut normala, ba inca trebuia efectuata mai repede.Ca sa nu mai zicem ca merita titular.

Tactica Stelei este facuta de b. A spus-o in seara asta. Asa ca nu va mai mirati de ce jucam cu 2 inchizatori, ca nu joaca Dayro, etc. ("Dayro va fi jucat din sezonul viitor, acum doar cu Lovin si Petre" :imported_icon_naugh )

steaua_my.life
27th April 2008, 11:57
sunt f fericita k am castigat...sincer la 1-1 aveam niste emotii, zici k toate pasarile s-au adunat in stomacul meu...dar la al doilea gol, al lui Dayro mi-am revenit si toate emotiile s-au traansformat in lacrimi de fericire...vb serios...

Marius_Black
27th April 2008, 12:06
sunt f fericita k am castigat...sincer la 1-1 aveam niste emotii, zici k toate pasarile s-au adunat in stomacul meu...dar la al doilea gol, al lui Dayro mi-am revenit si toate emotiile s-au traansformat in lacrimi de fericire...vb serios...

Asa sunteti voi fetele mai sensibile :icon_mrgreen: , macar sa mai plangi tu si la urmatoarele 2 etape si sa fim noi campioni :imported_icon_naugh

steaua_my.life
27th April 2008, 12:09
Asa sunteti voi fetele mai sensibile :icon_mrgreen: , macar sa mai plangi tu si la urmatoarele 2 etape si sa fim noi campioni :imported_icon_naugh

fii sigur de asta...mai ales dak vor fi meciuri "de infarct"...eu chiar sunt o fire sensibila...chiar si la accidentarea lui Baciu simteam si eu o durere in suflet...mai ales cand i s-a facut respiratie gura la gura, am simtit k e ceva grav...dar ma bucur k nu a fost asa...

Marius_Black
27th April 2008, 12:10
fii sigur de asta...mai ales dak vor fi meciuri "de infarct"...eu chiar sunt o fire sensibila...chiar si la accidentarea lui Baciu simteam si eu o durere in suflet...mai ales cand i s-a facut respiratie gura la gura, am simtit k e ceva grav...dar ma bucur k nu a fost asa...

ai uitat sa specifici ,,de catre mirel radoi'' , ce n-ati da voi fetele sa fi fost in locul lui Eugen atunci :rofl: , da pana la urma totul e bine cand se termina cu bine , inca 4 pct din 6 si suntem campioni :X

steaua_my.life
27th April 2008, 12:12
ai uitat sa specifici ,,de catre mirel radoi'' , ce n-ati da voi fetele sa fi fost in locul lui Eugen atunci :rofl: , da pana la urma totul e bine cand se termina cu bine , inca 4 pct din 6 si suntem campioni :X

vise taica vise...chiar k mi-ar fi placut:icon_lol:

Marius_Black
27th April 2008, 12:24
"Sunt surprins de practicile echipelor din Bucureşti. După ce Bratu, de la Dinamo, le-a dus susţinătoare de efort arbitrilor după meciul de miercuri, acum delegatul celor de la Steaua le-a dus patru plase. Probabil tot cu susţinătoare, după efortul depus astăzi. Este păcat că nu se ia nicio decizie în această privinţă.
Conducătorii cluburilor nu au voie să stea înainte şi după meciuri cu arbitrii. Cred că ar trebui să se ia măsuri în această privinţă", a spus Lucian Mitu directorul executiv al oltenilor

Wtf? Sustinatoare de efort ? :rofl: pt ce-or avea nevoie arbitrii? pt neveste ? :icon_mrgreen:

bubutza
27th April 2008, 13:03
hai ca vine .... vine.... meciul ....

Hai STEAUA .... baga Moreno 2 boabe... (1 din ei sau chiar amandoi )

ce a zis sefu inainte de meci :)) :puppyeyes::puppyeyes::puppyeyes:

ionut_cluj
27th April 2008, 13:45
"Sunt surprins de practicile echipelor din Bucureşti. După ce Bratu, de la Dinamo, le-a dus susţinătoare de efort arbitrilor după meciul de miercuri, acum delegatul celor de la Steaua le-a dus patru plase. Probabil tot cu susţinătoare, după efortul depus astăzi. Este păcat că nu se ia nicio decizie în această privinţă.
Conducătorii cluburilor nu au voie să stea înainte şi după meciuri cu arbitrii. Cred că ar trebui să se ia măsuri în această privinţă", a spus Lucian Mitu directorul executiv al oltenilor

Wtf? Sustinatoare de efort ? :rofl: pt ce-or avea nevoie arbitrii? pt neveste ? :icon_mrgreen:

vorbeste si-ala ca sa nu taca. N-a fost nimic, sunt sigur.

troublebeast
27th April 2008, 19:53
Meci slab in nota obisnuita. Am mai miscat ceva dupa intrarea lui Dayro. Ma intreb pana unde va merge tupeul si nesimtirea "idolului" Lacatus de a da credit unor retardati ca Nicolita si Badea si sa tina pe bara jucatori tineri de un real talent ca Dayro Moreno si Habibou. Sper ca din toamna sa avem un adevarat profesionist pe banca- Dan Petrescu si sa facem peformanta pe merit nu cu butoanele ciobanului. Oricum anul asta am pierdut mult la imagine.

joseph_stelist
27th April 2008, 20:08
troublebeast,pe dan petrescu ciobanul il va aduce doar dupa ce ne vom face de rusine in Champions League cu Laca pe banca.
on-topic:
Universitatea Craiova-FC Steaua Bucuresti
1-2
Meci disputat in orasul:
Bucuresti
Stadion
Steaua

"sursa oficiala de informatii": www.steauafc.com :doh:

Marius_Black
27th April 2008, 20:14
http://img175.imageshack.us/img175/9147/hahahahaxz5.th.jpg (http://img175.imageshack.us/my.php?image=hahahahaxz5.jpg)

dovada la ce spunea joseph mai sus :rofl::

Doriann
28th April 2008, 10:58
http://img175.imageshack.us/img175/9147/hahahahaxz5.th.jpg (http://img175.imageshack.us/my.php?image=hahahahaxz5.jpg)

dovada la ce spunea joseph mai sus :rofl::

craiova joaca cu 2 7ari in aparare:)) iti dai seama saracul jucator 7 ...cat are de facut?

m.dionis
28th April 2008, 14:26
Gol din offside....

[...] arbitrii incompetenti , care ne dau un gol pe moca
[...]am dat gol din ofsaid
[...] castigam cu "bulan" [gol din off-side];
[...] Asa cum o sa protesteze si Craiova pentru primul nostru gol care pare ar fi din ofsaid.
Ala a fost un ofsaid de "Dinamo",marca inregistrata...
goluri din offsaid se dau in fiecare etapa...
[...] Pepe a fost inexistent pana la gol, si ala dat din offside??

Cred că trebuie să fim mulţumiţi de dorinţa de corectitudine a tuturor celor amintiţi mai sus, persoane onorabile care acceptă fără discuţie ideea că primul gol ar fi fost înscris din poziţie neregulamentară. Din punct de vedere al regulamentului, însă, ar fi bine să nu ne grabim excesiv.

Pentru că, dacă e să ne luăm după cum trebuie interpretat regulamentul, poziţia nu a fost afară din joc.

Acum câteva luni, în campionatul italian a fost disecată pe larg o fază asemănătoare în care înscrisese Trezeguet după ce mingea i-a sosit de la un adversar care deviase o pasă a unui coechipier către un alt atacant al lui Juve. Atât Tombolini cât si Cassarin (amândoi foşti arbitri) au precizat clar care este regula: poziţia de afară din joc se sancţionează doar dacă mingea soseşte de la un coechipier; esenţială este aprecierea gradului devierii. Dacă mingea este deviată semnificativ (îşi schimbă direcţia de deplasare cu peste 45 de grade), atunci se consideră că este vorba de o nouă fază la începutul căreia trebuie apreciată o eventuală poziţie de afară din joc. Dacă mingea nu este deviată semnificativ, este vorba de aceeaşi fază iar eventuala poziţie de afară din joc se apreciază în momentul în care pleacă prima pasă (sau şutul la poartă).
In cazul golului marcat de Pepe Moreno: Ovidiu Petre încearcă să şuteze la poartă, un apărător craiovean deviaza mingea aproape în unghi drept (şi în verticala, însă aceasta nu are importanţă, esenţială este schimbarea completă a direcţiei), Pepe Moreno aflat în spatele liniei de fundaşi craioveni recepţionează mingea şi înscrie. Deoarece devierea este importantă, începutul fazei este de considerat momentul în care fundaşul craiovean atinge mingea, iar Pepe Moreno nu poate fi sancţionat pentru poziţie afară din joc întrucât mingea soseşte de la un adversar.
Este irelevant ce voia să facă de fapt Ovidiu Petre şi unde se găsea Pepe Moreno în momentul în care Ovidiu Petre a atins mingea: semnificativă este devierea care face să înceapă o altă fază.

Nu ştiu dacă motivaţia arbitrului a fost aceasta, însă ştiu că aceasta ar fi trebuit să fie, iar golul a fost la fel de valabil precum cel (validat) al lui Trezeguet.