PDA

View Full Version : Revista Presei / 22 aprilie

Onlinesport.ro
22nd April 2008, 00:11
Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, e de parere ca avansul de doua puncte pe care Steaua il are fata de CFR Cluj nu ii asigura prima sansa la castigarea titlului.

"Steaua nu e favorita la titlu, CFR are program mai usor. Dupa ce Mioveniul a pierdut acasa cu Farul Constanta meciul cu CFR o sa fie mult mai greu. Dar si Steaua va avea meci greu la Craiova, visul lui Mititelu e sa bata Steaua si Dinamo, nu va baga echipa a doua", a spus Dumitru Dragomir la Special.

Mitica Dragomir a refuzat sa comenteze ultimele declaratii date de Gigi Becali si Adrian Mititelu. "Daca m-as lua dupa prostiile pe care le zice Becali ar fi trebuit sa plec de mult din fotbal. Nu va uitati in gura lui. Nici Mititelu nu va baga echipa a doua cu Steaua, vedeti-va de treaba. E un baiat sufletist", a afirmat Dragomir.

Intrebat daca a vazut vreun blat in acest sezon, Dragomir se jura ca avem un campionat curat la lacrima. "Poate ca la toata lumea a mirosit suspect meciul de la Bistrita (n.r.: Reghin) cu Ceahlaul Piatra Neamt, dar astazi am vorbit cu Jean Padureanu si mi-a jurat ca a fost un meci corect", a precizat presedintele LPF.

onlinesport.ro / 22 aprilie 2008

sport.ro
Razboiul primelor in Liga 1 este declansat de Becali. Seful din Ghencea vrea sa bata CFR-ul si la prime acordate adeversarelor si anunta ca va premia adversarele Clujului cu peste 50 de mii de euro de jucator.

"Echipele care vor juca cu CFR vor avea prime de la 30-50 de mii de jucator.Cele care vor juca cu Steaua vor avea minim 30- 40 de mii" a spus Becali la Fanatik.

sport.ro / 22 aprilie 2008

sport.ro
Seful de la Poli, Marian Iancu a pus in direct la Sport.ro la Special ca Steaua se poate considera campioana chiar daca pierde cu Timisoara in Ghencea.
"Steaua este o echipa cu experienta, cu pretentii euroepene. Steaua este campioana chiar daca noi batem in Ghencea" spune Iancu care e sigur CFR sa ve incurca pana la final si anunta ca el este de la nastere antistelist si antidinamovist.

sport.ro
22nd April 2008, 00:50
Becali a raspuns acuzelor celor de la Poli Timisoara care nu au vazut cu ochi buni delegarea lui Coltescu la meciul cu Steaua in Ghencea: "Stiti cat as vrea sa ne ajute Coltescu maine? 20% din cat a ajutat Augustus Constantin pe Timisoara", a spus Becali la Fanatik.

Onlinesport.ro
22nd April 2008, 01:20
Patronul Stelei spune ca echipa din Ghencea are prima sansa in meciul cu Poli Timisoara si ca se asteapta la un succes, dar ca ar fi bun si un rezultat de egalitate, pentru ca Steaua ar ramane pe primul loc.

"Echipele care joaca cu CFR vor avea prime foarte mari, de la 30.000-50.000 de jucator, asa cred eu, iar cele care joaca cu Steaua, inclusiv Timisoara, pe minimum 30.000-40.000 de jucator, e ambitie mare sa bati Steaua. Altfel pentru ce ar juca? Hai sa va spun, sa-si ia gandul CFR de la titlu, e jucat, e luat, salut”, a spus Becali la Fanatik Show de la Telesport, lasand sa se inteleaga ca motiveaza adversarele CFR-ului.

Becali a afirmat ca presedintele clubului Poli Timisoara, Marian Iancu, vrea sa puna presiune pe arbitrul meciului de marti, Sebastian Coltescu, afirmand ca acesta este talismanul Stelei. "Sa dea Dumnezeu sa fie Coltescu talismanul Stelei si acum, sa castige Steaua si de data asta. Domnul Iancu face probabil un joc psihologic, presiune, daca zice ca stie din 2005. Stiti cat vreau sa ne dea Coltescu? 20 la suta din cat a dat Augustus Constantin pentru Poli la Timisoara. Timisoara va da totul, dar nu cu rautate, rautatea aia ti-o da o miza", a declarat Becali.
“Timisoara nu va avea emotii in meciul de maine, ei vor juca fara miza si nu cred ca vor rezista presiunii publicului, pentru ca Steaua va fi sustinuta de 25.000 de spectatori, iar noi vom avea o motivatie suplimentara, e ca o finala acest meci pentru noi. Cred ca vom castiga meciul cu Poli, imi doresc sa nu mai am emotiile de la Galati, dar cele trei puncte sunt cele mai importante. Totusi, se poate intampla orice, pentru ca Timisoara are o echipa buna. Ar fi bun si un egal, pentru ca vom ramane lideri. Le voi spune jucatorilor ca trebuie sa batem, asa cum am procedat si cu Otelul, dar ca si un egal ar fi multumitor. Ar fi si mai bine daca am bate, pentru ca am pastra asul in maneca pentru meciul de la Craiova”, a declarat Becali la Telesport.

Partida Steaua-Poli Timisoara va avea loc mati, de la ora 20.30, in etapa a XXXI-a a Ligii I.

Onlinesport.ro
22nd April 2008, 02:04
Atacantul Unirii Urziceni, Bogdan Stancu, are sanse mari sa ajunga din vara la Steaua, Gigi Becali avand deja o intelegere verbala cu patronul ialomitenilor, Dumitru Bucsaru.

Din dorinta de a testa "Becali Bank", banca ce urmeaza sa apara pe piata in curand, finantatorul Stelei l-a imprumutat pe omologul sau de la Urziceni, Dumitru Bucsaru, cu 10 milioane de euro, dobanda initiala fiind de 2 milioane de euro.

Totusi, Bucsaru ar putea sa nu ii inapoieze deloc dobanda lui Becali, oficialul Stelei dorind la schimb cedarea definitiva a lui Bogdan Stancu, lucru pe care se pare ca Dumitru Bucsaru il agreeaza, cei doi discutand deja pe aceasta tema.

Bogdan Stancu este detinut si de Gigi Netoiu, insa relatia de prietenie dintre cei doi faciliteaza un transfer in Ghencea, desi si Dinamo, viitorul club la care Netoiu va investi, doreste sa aiba in curte 'Briliantul' Urziceniului.

Daca in prima parte a campionatului oficialii Unirii Urziceni sustineau ca Bogdan Stancu nu va pleca nici pentru 10 milioane de euro, sentimentele acestora s-au schimbat datorita evolutiilor destul de sterse pe care tanarul atacant le-a avut in partea a doua a campionatului si nu s-ar opune unui eventula transfer.

sport.ro
22nd April 2008, 10:30
Fanii dinamovisti si-au suparat rau jucatorii - vedeta Adrian Cristea ameninta ca pleaca in vara, scrie site-ul Prosport.

Cristea este preturit de Dinamo la 3 milioane de euro si poate ajunge la marea rivala Steaua, pentru ca este unul dintre preferatii lui Gigi Becali! Giovanni Becali ar putea sa il duca pe Cristea de la Dinamo in Ghencea, mai scrie site-ul Prosport. Cristea vrea sa plece de la Dinamo, dupa ce a fost scuipat si injurat de fani la meciul cu Urziceni!

Onlinesport.ro
22nd April 2008, 11:01
Gigi Becali a declarat, luni seara, la o emisiune televizata, ca motivarea aversarelor echipelor Steaua si CFR Cluj, care lupta pentru titlul de campioana, se face cu sume cuprinse intre 30.000 si 50.000 de euro de jucator.

"Echipele care joaca cu CFR vor avea prime foarte mari, de la 30.000-50.000 de jucator, asa cred eu, iar cele care joaca cu Steaua, inclusiv Timisoara, pe minimum 30.000-40.000 de jucator, e ambitie mare sa bati Steaua. Altfel pentru ce ar juca? Hai sa va spun, sa-si ia gandul CFR de la titlu, e jucat, e luat, salut”, a spus Becali la Fanatik Show de la Telesport, lasand sa se inteleaga ca motiveaza adversarele CFR-ului.

Becali a afirmat ca presedintele clubului Poli Timisoara, Marian Iancu, vrea sa puna presiune pe arbitrul meciului de marti, Sebastian Coltescu, afirmand ca acesta este talismanul Stelei. "Sa dea Dumnezeu sa fie Coltescu talismanul Stelei si acum, sa castige Steaua si de data asta. Domnul Iancu face probabil un joc psihologic, presiune, daca zice ca stie din 2005. Stiti cat vreau sa ne dea Coltescu? 20 la suta din cat a dat Augustus Constantin pentru Poli la Timisoara. Timisoara va da totul, dar nu cu rautate, rautatea aia ti-o da o miza", a declarat Becali.
“Timisoara nu va avea emotii in meciul de maine, ei vor juca fara miza si nu cred ca vor rezista presiunii publicului, pentru ca Steaua va fi sustinuta de 25.000 de spectatori, iar noi vom avea o motivatie suplimentara, e ca o finala acest meci pentru noi. Cred ca vom castiga meciul cu Poli, imi doresc sa nu mai am emotiile de la Galati, dar cele trei puncte sunt cele mai importante. Totusi, se poate intampla orice, pentru ca Timisoara are o echipa buna. Ar fi bun si un egal, pentru ca vom ramane lideri. Le voi spune jucatorilor ca trebuie sa batem, asa cum am procedat si cu Otelul, dar ca si un egal ar fi multumitor. Ar fi si mai bine daca am bate, pentru ca am pastra asul in maneca pentru meciul de la Craiova”, a declarat Becali la Telesport.

Partida Steaua-Poli Timisoara va avea loc mati, de la ora 20.30, in etapa a XXXI-a a Ligii I.

sport.ro
22nd April 2008, 11:40
Daca in lumea fotbalului s-a evidentiat ca o personalitate vulcanica, in sanul faniliei, Gigi Becali este cu totul alt om. Exista o persoana pe lumea asta pe care o respecta cel mai mult si a carei dojana o asculta spasit: aceasta este mama sa.

“Mama se uita la toate meciurile. Cand o stiu la televizor, nu pierd niciodata cu Steaua. Mai mult, ea imi spune de fiecare data ca gresesc. Stiu ca are dreptate, dar asa sunt eu. Nu pot sa ma schimb”, a declarat Becali.

In privinta fetelor sale, Becali a explicat ca incearca sa le tina cat mai departe de fenomenul fotbalistic: “Ele nu au treaba cu fotbalul. Trebuie doar sa invete si sa aiba frica de Dumnezeu. In fiecare duminica, fetele mele merg la biserica, unde stau cate trei ore. Asta mi-e cea mai mare bucurie. Si la scoala au note foarte bune”, a spus finantatorul stelist.

Luminita, sotia lui Becali, urmareste cu sufletul la gura fiecare partida a Stelei, insa nu va calca niciodata pe un stadion de fotbal. “Cand joaca Steaua are emotii mai mari decat mine. Mi-a spus ca nu poate urmari un meci pana la final din cauza emotiilor. O doare inima! In schimb, mama rezista: se uita atent si sta pana la final in fata televizorului. Luminita nu va veni niciodata pe stadion. Acolo sunt prea multe injuraturi. La Madrid, cand am jucat contra Realului, am mers impreuna cu ea pentru ca a fost un moment cu totul deosebit”, a declarat Gigi Becali pentru Libertatea.

sport.ro
22nd April 2008, 12:10
Sarbatoare in vestiarul Stelei! Ovidiu Petre are mai multe motive sa sarbatoareasca in acest final de sezon. Pe langa posibilul titlu pe care Steaua il poate castiga, Oana de la Activ l-a anuntat ca este insarcinata, informeaza Click. Oana este in luna a patra de sarcina. Cei doi sunt impreuna de 3 ani si jumatate.

Onlinesport.ro
22nd April 2008, 17:30
Fotbalistii stelisti care au participat in 1986 de campania de cucerire a Cupei Campionilor Europeni vor sustine pe data de 14 mai un meci caritabil la Baia Mare, cu formatia locala FC Prietenia, transmite corespondentul NewsIn.

"Pe 14 mai 2008, vin in Baia Mare primii si singurii castigatori din Romania ai Cupei Campionilor Europeni: fotbalistii Stelei Bucuresti. Stadionul Dealul Florilor va gazdui aceasta partida cu incepere de la ora 17:00, scopul acestui meci fiind caritabil. Dintre jucatorii care si-au anuntat prezenta ii amintim pe Stangaciu, Lung, Barbulescu, Belodedici, Pistol, Balan, Majaru, Puscas, Radu II, Ilie Stan, Rotariu, Petcu, Bumbescu, Panduru, Iordanescu si Emeric Jenei, antrenorul echipei in acele vremuri", au anuntat, marti, organizatorii, printr-un comunicat de presa remis Agentiei NewsIn.

Pretul uni bilet la meciul caritabil dintre FC Prietenia si Steaua '86 este de 5 lei.

FC Prietenia se afla la al doilea meci caritabil organizat, iar meciul cu stelistii se va desfasura sub motto-ul "Din suflet pentru suflet". FC Prietenia Baia Mare a mai organizat in septembrie 2007 un meci caritabil cu Generatia de Aur 1994. Partida de atunci s-a terminat cu scorul de 9-4 pentru fostii tricolori, iar in urma meciului s-au adunat aproximativ 25.000 de euro. Banii au fost donati atunci copilului fostului fotbalist dinamovist Cosmin Pascovici si unui baietel din comuna maramureseana Sapanta, ambii avand nevoie de interventii chirurgicale costisitoare.

sport.ro
22nd April 2008, 17:30
"Murinho" din Cluj nu renunta. Seful celor din Gruia spune ca asteapta o victorie cu Vaslui si o supriza din parte rivalelor Stelei, Poli, Dinamo sau Craiova:

"Noi avem meci greu cu Vaslui si, apoi, sambata la Mioveni. Poate o sa apara o surpriza cu una din echipele cu care joaca, Poli, Dinamo sau Craiova. Sa o bata cu Steaua si asa sa trecem pe locul 1", a declarat Muresan

sport.ro
22nd April 2008, 18:10
Iuliu Muresan a vorbit despre eventuala sosire a lui Dica la CFR Cluj. "Cand a auzit ca il vrem noi, a dublat suma, nu e nicio problema. Dar nu stiu daca o sa vina Dica la noi. Mie imi place ca jucator. Pe Dica intotdeauna l-am apreciat si am fost sincer cand am zis acest lucru.

Steaua are cativa jucatoti care sunt buni. Dica e printre cei mai buni , e in lotul de baza al nationalei, e un jucator determinant care poate oricand rezolva pe cont propriu o partida de fotbal. Daca licitez pentru el? Nu ...noi mergem unde rezolvam, nu licitam. Niciodata nu am participat la o licitatie”, a spus Muresan.

sport.ro
22nd April 2008, 18:10
"Murinho" din Cluj nu renunta. Seful celor din Gruia spune ca asteapta o victorie cu Vaslui si o supriza din parte rivalelor Stelei, Poli, Dinamo sau Craiova:

"Noi avem meci greu cu Vaslui si, apoi, sambata la Mioveni. Poate o sa apara o surpriza cu una din echipele cu care joaca, Poli, Dinamo sau Craiova. Sa o bata cu Steaua si asa sa trecem pe locul 1", a declarat Muresan