View Full Version : STEAUA Bucuresti - poli timisoara (1-1)
steauaclub.tk
20th April 2008, 16:16
ETAPA 31 - 22 Aprilie - Ora 20:30 - KanalD
jointu_ucigash
20th April 2008, 16:19
mai corect era Steaua-Poli Aek Timisoara. Adevarata Poli Timisoara e pe undeva prin divizia C sau D.
Pro
20th April 2008, 16:20
meci destul de greu...insa cred ca ii batem...2-1:D
sper sa nu ii mai vad pe teren pe nicolita si lovin...
Doriann
20th April 2008, 16:20
victorie la scor STEAUA!!!! umiliti puscariasul
joseph_stelist
20th April 2008, 16:22
daca jucam iarasi cu nicolita si lovin nu avem cum sa batem.doar printr-un noroc chior [faza fixa].
cogdao
20th April 2008, 16:31
Jucam fara Dica asa ca as merge pe un 1-0 chinuit.
Raul_07
20th April 2008, 16:44
Fara Dica intra Dayro sigur Nicolita ii timpul de repaus sa intre Neaga titular.Dupa asta Lovinho oleak de pauza sa intre Plesan titular si in rest cred ca ii bun cum am jucat cu Galati.In rest cred ca vom castiga cu 3-1 meciul unul dintre goluri cred ca-l va marca Mendoza ca sa numai zica nik jiji de el.
Marius_Black
20th April 2008, 16:53
mai corect era Steaua-Poli Aek Timisoara. Adevarata Poli Timisoara e pe undeva prin divizia C sau D.
Mai corect era Steaua - Fulgerul Bragadiru :icon_mrgreen:
Sa speram ca baietii ne vor aduce a 10 a victorie consecutiva si odata cu absenta lui Dica sper sa-l vedem in teren pe Rica Neaga . Merg pe un 1-0 gol Neaga :imported_icon_pimp:
alex80
20th April 2008, 17:30
Fara Dica intra Dayro sigur Nicolita ii timpul de repaus sa intre Neaga titular.Dupa asta Lovinho oleak de pauza sa intre Plesan titular si in rest cred ca ii bun cum am jucat cu Galati.In rest cred ca vom castiga cu 3-1 meciul unul dintre goluri cred ca-l va marca Mendoza ca sa numai zica nik jiji de el.
...+Habibou in locul lui pepe(care mi se pare slab).Daca nu va fi asa,sper un 1-0 dintr-o faza fixa in min.90(sa nu mai aiba timp aia sa egaleze),mai mult nu sper la ce jucam.
nicolas_vl
20th April 2008, 18:43
salut
stie cineva ceva despre echipele disparute de dupa revolutie? gen: chimia rm valcea?
cogdao
20th April 2008, 19:01
salut
stie cineva ceva despre echipele disparute de dupa revolutie? gen: chimia rm valcea?
Da...a disparut!
valy
20th April 2008, 19:17
cu toate k va fi greu sper s batem! Fortza Steaua!
aheobarbos
20th April 2008, 20:11
Poli nu intra in sfera "butoanelor" lui JJ, asa ca va fi meci greu. Nu joaca Dica? Doamne ajuta! Sper sa intre Dayro in locul lui si sa-si demonstreze valoarea. Daca nu joaca Dica si Nicolita, cred, in proportie de 75% ca vom castiga cu cel putin 2-0. Ma tem insa, ca in loc sa vedem Dayro in locul lui Dica si Neaga in locul lui Nicolita, o sa vedem Neaga in locul lui Dica si Nicolita titular.
starsteel
20th April 2008, 20:26
La ora actuala orice meci pe bune poate fi o catastrofa pt. Steaua.....incep sa nu-mi mai doresc un titlu obtinut in orice conditii. Chiar nu se poate construi o echipa la Steaua cu atat mai mult cu cat campionatul romanesc e o adunatura de echipe obosite.
roguru
20th April 2008, 21:20
Mai sunt bilete la peluze?
steauaclub.tk
20th April 2008, 21:51
Mai sunt bilete la peluze?
Doar nu crezi ca s-au terminat asa de repede? :imported_icon_ermm:
roguru
20th April 2008, 22:35
Pai tinand cont ca mai sunt doua zile pana la meci si ca bisnita inca e in floare ma pot astepta la orice :).
jurnalistul2000
20th April 2008, 22:47
victorie la scor STEAUA!!!! umiliti puscariasul
nu stiu daca o sa invingem la scor.timisorenii se vor mobiliza, au si anuntat acest lucru.e o echipa buna, iar absenta lui Dica o sa conteze in jocul nostru.un 1-0 e suficient pentru noi.
justme79
20th April 2008, 23:49
trebuie sa invingem,titlul 24 ajunge la noi.Forzza STEAUA!!
Aleks_777
21st April 2008, 00:49
e groasa rau..de-acu toata lumea e impotriva noastra si balenoidu' o sa dea prime record cu ajutorul ceferistilor...daca nu intra lovinho si balabanel poate batem ca suntem la noi acasa ce dracu' dar cu astia doi pe teren slabe sanse...
Crys
21st April 2008, 01:33
Merg pe acceasi linie...am votat victorie Poli TM...dar sper in 3 puncte pt Steaua noastra! Bineinteles un 1-0 chinuit!
Duculetz
21st April 2008, 01:40
vrem statia si microfonul sefului inapoi in ghencea! :-) imi poate spune cineva de ce nu mai sunt in peluza?
KosmyN
21st April 2008, 03:33
Merg pe acceasi linie...am votat victorie Poli TM...dar sper in 3 puncte pt Steaua noastra! Bineinteles un 1-0 chinuit!
Importanta e victoria, scorul nu conteaza foarte mult, dar as vrea sa prestam un joc care sa ii inchida gura balenei, sa nu se mai trezeasca vorbind despre ambitiile lui cand vine in Ghencea
iuli@n@
21st April 2008, 10:06
Sper sa ne luam revansa dupa meciul pierdut in tur!
Cristi
21st April 2008, 10:19
vrem statia si microfonul sefului inapoi in ghencea! :-) imi poate spune cineva de ce nu mai sunt in peluza?
daca nu ma insel, statiile de amplificare sunt interzise de legea puscariasului.
****dragomir
catalin.andronic
21st April 2008, 11:15
mias dori un 3-0 sec asta asa cu dedicatie pt GODZILA de marian iancu.sa spumege
danielac
21st April 2008, 11:54
si eu imi doresc o victorie categorica a Stelei, asa cum i-a batut Univeristatea Craiova, sa nu mai aiba iancu curaj, nici sa deschida gura...
MickaelC
21st April 2008, 12:29
Timisorenii sunt cu echipa franjuri, suspendati, accidentati, exclusi; chiar la capacitate maxima ar fi fost mult sub noi... Cine e Iancu ca sa ii dam atata importanta? Inca un meci, inca o victorie, ne vedem de drumul nostru si continuam sa il privim de undeva de sus.
Duculetz
21st April 2008, 12:30
hmm..din cate stiu pe giulesti inca mai sunt.. :-/
bend_it_like_banel
21st April 2008, 12:31
golanski accidentat, deci n-o sa avem flanc drept in ultimele 4 meciuri...:unsure:
mirciflex
21st April 2008, 13:34
baieti...mai sunt bilete la meci?stiti ceva?:steagsimplu::steagsimplu:
puiu mordasan
21st April 2008, 13:42
Partida cu "Poli" a inceput spectaculos cu declaratiile belicoase ale patronului lui "Poli" care macane pe toate posturile ca bate Steaua si ia cfr titlul....
Pai de la dorinta si pana la putinta este cale lunga,iar singurul raspuns la toate aberatiile lui il va afla in Ghencea...
Am auzit ca s-au vandut deja 15.000 de bilete si va fi din nou o atmosfera de Champions League...
O sa bata Iancu cand :pig: FORZA STEAUA!!!
St3phano
21st April 2008, 15:44
ca toate meciurile din acest retur, va fi unul greu. atuurile noastre vor fi valoarea si determinarea (care sper sa se arate mai repede).mai ales ca stadionul o sa fie aproape plin.plus ca ei au fundashi centrali destul de slabi.
despre motivele de disputare a jocurilor la ore/zile aiurea trebuie facut un thread nou (sau in sectiunea pe ei) :censored:
roby_stelist4ever
21st April 2008, 15:51
Astia acum sun praf..cu echipa decimata.Daca noi o sa jucam Fotbal=> 4-0 :) Oricum o sa castigam.Inca 3 puncte si avem 71.
4steaua
21st April 2008, 16:22
sper sa prestam un joc foarte bun si sa luam in primul rand cele 3 puncte,dar mult as mai vrea o umilinta a prietenului meu iancu de timisoara, ca prea se baga-n seama rau si vorbeste mai mult de noi decat de ai lui
hai baieti, va rog mult, hai sa-i umilim putin, ca prea se dau europeni, europoli:pig:
bend_it_like_banel
21st April 2008, 16:24
despre motivele de disputare a jocurilor la ore/zile aiurea trebuie facut un thread nou (sau in sectiunea pe ei) :censored:
au aglomerat programul pt ca nationala joaca la euro. erau mai frumoase sezoanele cand ratam calificari?! :imported_icon_rolle
ps: ora e ok, mai ales ca o sa inceapa liverpool - chelsea de la 21:45. :imported_icon_naugh
St3phano
21st April 2008, 17:35
clar ca nu era mai bine/nu are legatura.
da nijte oameni cu capul pe umar se gandeau ca poate nationala se califica (eram in plm pe primul loc) si faceau in ashea fel incat etapele intermediare sa fie jucate cat mai multe in tur si cumva in retur meciurile cu importata directa sa fie disputate in uikend (pt spectatori) si pe cat posibil la aceeasi ora (pt corectitudine). ce plm era ashea greu??? cum plm se poate la ei si la noi nu??
puiu mordasan
21st April 2008, 17:57
Un 3-0 fara drept de apel ar fi la indemana Stelei,asta si pentru ai proteja de inima pe baietii de la Cluj....Nu de alta,dar prea stau cu sufletul la gura asteptand un eventual pas gresit al echipei noastre!
O sa-i dezamagim din nou dupa o lectie usturatoare de fotbal pe care o vom aplica "violei" cu Iancu cu tot!
In inima lor banatenii n-au nimic cu STEAUA doar "rinocerul" rage si impunge,doar,doar ne incurca....
:steagsimplu: :forzasteaua: :steagsimplu:
kalashnikov
21st April 2008, 18:00
bun venit in timisoara
sa se p**e toata tara
si pe voi si pe rrapid
ne p**am la infinit
un mesaj din bucuresti
poli p**a s-o belesti
sa se-auda-n toata tara
m**e poli timisoara
steaua_my.life
21st April 2008, 18:17
meci destul de greu...poli e o echipa mare...totusi cred intr-o victorie in ultimul minut...
ketsbaya
21st April 2008, 19:46
azi a fost cineva sa-mi ia bilete la peluza 1 si cica numai erau..dar mi-a luat totusi la tribuna a2a...deci o sa fie stadionu plin si Steaua castiga din nou..sa moara umflatu (si iancu si muresan)
St3phano
21st April 2008, 20:45
http://uk.youtube.com/watch?v=9gnJP76Mdwo&feature=related
pentru cei care nu isi aduc aminte. si pentru ce care isi amintesc. :icon_twisted:
:forzasteaua:
Bogdanbibi
21st April 2008, 20:54
sunt multi care n-au prins nici meciul ala, carlos nu fusese inca transferat
Marius_Black
21st April 2008, 21:11
pentru cei care nu isi aduc aminte. si pentru ce care isi amintesc. :icon_twisted:
Ohoooo ce meci... Rica era la apogeul carierei sale , Dica inscria gol dupa gol si lucrul principal , cum spunea si cineva mai sus , Carlos nu fusese inca transferat :icon_mrgreen:
ioana20
21st April 2008, 21:13
@Bogdanbibi: si nici Andrei Cristea :d
Importante sunt punctele puse in joc, dar sper sa fie timp si de spectacol! Hai Steaua!
ag1313
21st April 2008, 21:14
Avem un mic avantaj din start si tre sa profitam de el. Timisoara nu e obishnuita sa joace la 3 zile. De altfel am si observat ca se cam inmoaie cand se joaca din 3 in 3 zile.
Daca ii luam tare de la inceput or sa pice fizic . De fapt asa au picat si cei de la Otelul dar s-au prins ai nostri abia in minutul 70.
Si la noi Mendoza sta cam prost la capitolul fizic dar restul stau binisor.
Pe atunci la Poli nu exista aparare :D Noroc ca nici acu in momentul asta nu prea le sta bine cuplul de stoperi.
mazilinho2008
21st April 2008, 21:37
sper ca echipa sa castige cu poli timisoara
jointu_ucigash
22nd April 2008, 00:29
cred k toti speram asta, mazilinho2008 ;)
KosmyN
22nd April 2008, 01:41
Mie nu prea imi convine faptul ca astia de la poli aek au pierdut et trecuta cu oltenii. Or sa vina in Templu calare sa arate ei ca au orgoliu ranit si, de ce sa nu o spunem, putem avea un meci extrem de incomod.
Sper sa fie tribunele pline si baietii care v-or intra sa fie in forma maxima, iar dupa 90 de minute, cele 3 puncte sa ne apartina.
Avem si o revansa de luat, dupa infrangerea din meciul tur.
Marius_Black
22nd April 2008, 10:51
Si ca sa ne aducem aminte de precedentul meci jucat in Ghencea de cele 2 echipe .. http://uk.youtube.com/watch?v=v6gNbpapioY
sa speram ca si diseara vom avea parte de un deznodamant asemanator :icon_mrgreen:
Gruppo Aparte
22nd April 2008, 11:16
Meci greu. vad ca timisoara aliniaza o echipa superofensiva. Nu il au pe popa in schimb in poarte. il au pe pantilimon. a vedem, meci greu. cu toate ca vreau victorie am votat x. sper sa ma insel.:steagsimplu:
steaua_my.life
22nd April 2008, 11:28
chia asas NEAGA si DICA erau in prim plan...ar fi frumos sa se repete istoria...aar fi un cadou frumos de PASTE...sa ne ajute DUMNEZEU...totul depinde de jucatori...:steagsimplu:
eli.
22nd April 2008, 12:29
http://www3.gsp.ro/zoom/65306/371-26322-untitled3.jpg
... in ultimul timp nu prea a gresit Gazeta primul 11 trimis de Laca. Oricum imi place foarte mult ca ciuardel e titular si Dayro din nou pe banca :puppyeyes: totusi sper sa ca echipa sa nu arate asa :imported_icon_ermm:
Marius_Black
22nd April 2008, 12:31
Popa a cazut si el in dizgratia lui Iancu si mai mult ca sigur nu va apara diseara . Cat despre Banel...
aheobarbos
22nd April 2008, 12:40
Daca asta e echipa de start( cea postata de Elisey) inseamnna ca cineva are o problema mare de tot in conducerea tehnica a Stelei. Daca stau sa ma gandesc putin, as putea gasi cauza pentru care Banel e titular meci de meci si anume, trebuie sa prinda Euro pentru ca Becali sa poate lua un pret bun pe el la vara.
pau_gasol
22nd April 2008, 13:05
Nicolita titular iar???? Nu mai suport. Sa-si rupa draq un picior ca altfel nu-l scoate nimeni din primul 11.
steauaclub.tk
22nd April 2008, 13:21
Au si astia de la tm niste jucatori chiar buni, acum ramane de vazut cum se va juca, pentru ca Jumbo elefantul tot arunca vorbe peste tot.
Asa cum s-a mai zis, echipa noastra pare rupta in doua, pe o parte e apararea, iar dincolo este atacul. Ovidiu "Oana" Petre si Lovinho nu prea ar avea ce sa caute amandoi pe teren, ca doar jucam acasa si ne trebuie o formula ofensiva. Cat despre Nicolita...numai de bine. :) El oricum ar juca este fluierat, poate si-ar mai spala pacatele cu un gol.
kalashnikov
22nd April 2008, 13:57
nicolita ... fulierat :puppyeyes:? , cand am fost la ultimul meci de acasa , acum cu u. cluj , nu a fost huiduit , ba dimpotriva , galeria a scandat numele lui , sa ne gandim ca la prezentarea jucatorilor singurul nume care nu ar fi scandat ar fi surdu , dar nicolita , chiar daca nu il prea suporta lumea , totusi nu estu fluierat
JustMe
22nd April 2008, 14:02
Daca asta e primul 11, eu nu il mai inteleg pe Lacatus. Ii tine pe Dayro si Plesan pe banca si ii introduce pe Banel si Lovinho...
roby_stelist4ever
22nd April 2008, 14:25
22 Aprilie, Steaua trage linie, Timisoara a umilit... 24 a implinit!
22 04 steaua a umilit banatu', 4-0 a castigat, viola a ingenuncheat!:steagsimplu:
pau_gasol
22nd April 2008, 14:45
Cat de prost trebuie sa fii , tu, ca antrenor, cand vezi ca la Galati ai castigat meciul doar dupa ce i-ai inlocuit pe Ciordel si Lovinhio si etapa viitoare sa -i bagi iar titulari???? Lacatus, poti raspunde??
bend_it_like_banel
22nd April 2008, 15:19
daca in cazul lui banel putem spune ca exista anumite "interese" sa fie titular, despre lovin ce sa mai credem?! ori lacatus vrea sa ne demonstreze ca poate lua titlul si cu ei pe teren, ori ii "odihneste" pe dayro & co. pt meciurile din CL...
kalashnikov
22nd April 2008, 15:19
... si baciu nu e nici macar pe lista de rezerve , cand in ultimele 2 meciuri a jucat mai bine decat goian ... macar pe lista de rezerve ar fi trebuit sa fie , o sa avem probleme in meciul asta
steaua_my.life
22nd April 2008, 16:34
sper sa nu fie asta primul 11...ar fi nasol...nu cred k a innebunit LUPUL...sper sa vad o formula cu Dayro titular, altfel va fi vai de noi...
alter ego
22nd April 2008, 16:41
Cat de prost trebuie sa fii , tu, ca antrenor, cand vezi ca la Galati ai castigat meciul doar dupa ce i-ai inlocuit pe Ciordel si Lovinhio si etapa viitoare sa -i bagi iar titulari???? Lacatus, poti raspunde??
Esti cel putin malitios. Dupa ce au intrat altii in locul alaroa 2, n-am creat niciun fel de presiune suplimentara pe Otelu fata de ce fusese inainte, in niciun moment nu parea ca golul pluteste in aer. Golul a venit din faza fixa, dupa ce Neaga a bajbait o minge cu fundasu' obtinand cornerul.
Pe de alta parte daca ma uit in clasament, vad ca Timisoara are cele mai multe goluri marcate pana acum, dar o defensiva slaba (40 de goluri primite din 30 de meciuri). Concluzia ar fi ca sub o presiune medie exercitata de ai nostri golul n-are cum sa nu vina, mai ales ca uitandu-ma la golurile din meciul cu Craiova, Poli are gauri mai in centrul defensivei. In schimb cimisorenii sunt periculosi in faza ofensiva, mai ales pe contraatac, avandu-l in fata pe rapidul G. Bucur. Cum fundasii nostri centrali sunt lenti, cred ca 2 mijlocasi la inchidere ar fi de bun-augur, daca nu vrem sa ne complicam viata singuri.
Cred ca in seara asta (daca nu se marcheaza repede) va fi un meci disputat mult timp la centru terenului, cu echipe mai degrabe rasfirate decat scurte, cu atacuri alternand de o parte si de alta. Vor fi ceva mai multe lansari in adancime pentru P.Moreno decat pana acum, in speranta ca fundasii lui poli vor gresi iarasi, iar pe masura ce timpul se scurge, daca scorul ramane 0-0 Lacatus va face schimbari ofensive. Cred, de asemenea, intr-o victorie a noasta la 0. Vom trai si vom vedea :)
Marius_Black
22nd April 2008, 16:56
STEAUA - Poli TIMIŞOARA
Stadion Steaua / azi, ora 20:30 / Kanal D
STEAUA
1. ZAPATA - 18. P. MARIN, 6. M. RĂDOI, 3. D. GOIAN, 15. NEŞU - 8. OV. PETRE, 20. LOVIN - 16. NICOLIŢĂ, 25. NEAGA, 29. MENDOZA - 22. PEPE MORENO
Antrenor: Marius Lăcătuş
Rezerve: 12. Cernea, 9. V. Badea, 11. Habibou, 23. Pleşan, 24. Ghionea, 27. Dayro Moreno, 84. Surdu
Absenţi: N. Dică (suspendat), Emeghara, Golanski (accidentaţi)
POLI TIMIŞOARA
12. M. POPA - 30. BĂDOI, 4. BREZINSKI,16. LUCHIN, 25. MILHAZES - 31. ABIODUN, 20. VRSICI, 27. T. BĂLAN, 10. ART. KARAMIAN - 9. I. GANEA, 18. G. BUCUR
Antrenor: Dusan Uhrin jr.
Rezerve: 29. Pantilimon, 6. Raţiu, 8. Martinez, 11. Arm. Karamian, 13. Srhoj, 19. Rusici, 28. St. Stancu
Absenţi: Alexa, Borbely (accidentaţi), Cīnu, Aliuţă (excluşi din lot)
Arbitru S. Colţescu (Craiova). Asistenţi M. Savaniu (Sibiu), Ed. Crīngaşu (Ploieşti)
s-a sucit gsp-ul ..acum il dau pe ovidiu petre si florin lovin titluari si pe plesan si dayro pe banca :puppyeyes:
roby_stelist4ever
22nd April 2008, 17:07
STEAUA - Poli TIMIŞOARA
Stadion Steaua / azi, ora 20:30 / Kanal D
STEAUA
1. ZAPATA - 18. P. MARIN, 6. M. RĂDOI, 3. D. GOIAN, 15. NEŞU - 8. OV. PETRE, 20. LOVIN - 16. NICOLIŢĂ, 25. NEAGA, 29. MENDOZA - 22. PEPE MORENO
Antrenor: Marius Lăcătuş
Rezerve: 12. Cernea, 9. V. Badea, 11. Habibou, 23. Pleşan, 24. Ghionea, 27. Dayro Moreno, 84. Surdu
Absenţi: N. Dică (suspendat), Emeghara, Golanski (accidentaţi)
POLI TIMIŞOARA
12. M. POPA - 30. BĂDOI, 4. BREZINSKI,16. LUCHIN, 25. MILHAZES - 31. ABIODUN, 20. VRSICI, 27. T. BĂLAN, 10. ART. KARAMIAN - 9. I. GANEA, 18. G. BUCUR
Antrenor: Dusan Uhrin jr.
Rezerve: 29. Pantilimon, 6. Raţiu, 8. Martinez, 11. Arm. Karamian, 13. Srhoj, 19. Rusici, 28. St. Stancu
Absenţi: Alexa, Borbely (accidentaţi), Cīnu, Aliuţă (excluşi din lot)
Arbitru S. Colţescu (Craiova). Asistenţi M. Savaniu (Sibiu), Ed. Crīngaşu (Ploieşti)
s-a sucit gsp-ul ..acum il dau pe ovidiu petre si florin lovin titluari si pe plesan si dayro pe banca :puppyeyes:
dupa gsp nu ne putem lua..astia's suciti rau.Probabil echipa va arata altfel.Depinde de Laca.
TupacFan
22nd April 2008, 17:27
Stie cineva daca mai sunt bilete? :steagsimplu: Thanks! :) Forza STEAUA!
sishuu
22nd April 2008, 18:02
FORTZA STEAUA !!!!!!!!!!!!!!!!! :steagsimplu::steagsimplu::steagsimplu:
ORICE AI FACE CU TINE NE MANDRIM !!!! :steagsimplu::steagsimplu::steagsimplu::steagsimpl u:
oop
22nd April 2008, 19:15
cu totii la meci baieti!desi ploua cu galeata ...
eli.
22nd April 2008, 19:18
pacat sper totusi sa fie stadionul plin :puppyeyes: , cat despre echipa sa fim seriosi oricum ar arata gsp primul 11 , bat pariu ca Nicolita e titular.
roguru
22nd April 2008, 19:24
Chiar as fi mers, dar din 9 oameni cu care trebuia sa merg nu mai merge nici unul :(
Macar sa nu ploua cand o sa jucam cu Buzau, ca sa fie stadionul plin la sarbatorirea titlului :D
eli.
22nd April 2008, 19:46
tr-o partida care se disputa la aceasta ora, elevii lui Leo Strizu si Gheorghe Gigel joaca in etapa a 29-a a Ligii a III-a, in Ghencea, cu Farul II.
In minutul 55 al meciului, la scorul de 2-1 pentru Steaua, arbitrul a oprit jocul din cauza ploii cu piatra care s-a abatut asupra stadionului aflat in imediata vecinatate a arenei principale.
-------
WTF?:puppyeyes::puppyeyes:
Marius_Black
22nd April 2008, 20:00
Autocarul banatenilor a plecat spre Stadionul Steaua de la un hotel din zona Casei Presei Libere cu doua ore inaintea inceperii meciului, iar la ora 19:30 acesta a ramas blocat in trafic langa Stadionul Giulesti, pe Podul Grant.
"E inadmisibil ce se intampla. Vom incerca sa gasim o metoda de teleportare", a spus, vizibil dezamagit, presedintele banatenilor, Marian Iancu. (OLS)
O daaa....daca ramanea blocat sub podul Grant...era alta treaba :icon_mrgreen:
LE: In cele din urma, autocarul Politehnicii a ajuns la stadion la ora 19:45, astfel ca meciul se va disputa.
crucificatoru
22nd April 2008, 21:43
Baneeeeeeeeeeleeee Tigan Prost Si Batut In Cap !!! Cum Draq Il Tine Retardatu Asta Pe Dayro P Banca????
Kingpin
22nd April 2008, 21:45
un retardat, se legana.....
kpr4x
22nd April 2008, 21:47
nu inteleg atitudinea lui Lacatus cu nicolita asta .. e terminat rau .. nu se mai poate reface nimic cu el .. sa stea pe tusa sa vada de acolo cum se da goale ..
crucificatoru
22nd April 2008, 21:49
Pana acuma a ratat o ocazie monumentala sgur cu portaru si a stricat alte 2 faze bune X-(...si asta doar in 10 minute ...ce randament X-(
kpr4x
22nd April 2008, 22:01
si lu` neaga i sa urcat la cap ca e titular .. reptila dreq .. daca ar da pasele alea mai repede .. face fitze acum ca a ajuns la prima echipa iar .. nesimtitu`
Doamne cum mi`e dat sa vad prosti la Steaua .. ingamfatii nesimtitii si refulati ca neaga si nicolita .. retardatii ar trebuii tinuti rezerve nu titulari tampitii
Dumitrescu.Daniel
22nd April 2008, 22:13
nu inteleg atitudinea lui Lacatus cu nicolita asta .. e terminat rau .. nu se mai poate reface nimic cu el .. sa stea pe tusa sa vada de acolo cum se da goale ..
Lasa-l ma ca isi va reneni,pe Neaga il detest si eu
kpr4x
22nd April 2008, 22:26
o repriza anemica .. in care nu ne`am remarcat decat cu fitele lui neaga si retardurile lui banel .. in rest asteptam sa cada golul din ceruri ca nu inteleg de ce nu jucam cu 2 atacanti .. si parca vad pe final schimbarile de fundasi si mijlocasi ca numai asha le face Lacatus .. parca zici ca le face la trecerea timpului .. e inadmisibil cum ti jucator ca Dayro Moreno pe tusa un jucator care stie cu balonul ala .. trage bine la poarta .. face combinatii si da niste pase foarte bune .. dar al avem pe banel care nici sa mai alerge nu poate .. e terminat rau saracul ..
Marius_Black
22nd April 2008, 22:28
si lu` neaga i sa urcat la cap ca e titular .. reptila dreq .. daca ar da pasele alea mai repede .. face fitze acum ca a ajuns la prima echipa iar .. nesimtitu`
Doamne cum mi`e dat sa vad prosti la Steaua .. ingamfatii nesimtitii si refulati ca neaga si nicolita .. retardatii ar trebuii tinuti rezerve nu titulari tampitii
Lasa-l ma ca isi va reneni,pe Neaga il detest si eu
Hai ma fratilor..fiti seriosi...daca si Neaga a mai fost praf..atunci Mendoza ce dracului a mai fost? O singura pasa reusita in toata prima repriza? :puppyeyes:
stelista_yo
22nd April 2008, 22:29
Daca asta a fost repriza anemica, ma intreb prima repriza cu Otelu sau intreg meciul cu vasluiul cum a fost? :blink:
Muggs
22nd April 2008, 22:29
baaa idiotule, mai joci mult cu tiganu asta prost ????!!!! Tine-l pe banca pe Dayro "antrenorule" ca jukam de tot kktu !
joseph_stelist
22nd April 2008, 22:31
eu cred ca neaga nu a jucat rau,poate intr-adevar tine uneori mingea cam mult si asta enerveaza pe toata lumea...
iar mendoza nush ce are,dar a gresit multe pase...oricum,e un jucator capabil in orice moment sa faca o faza prin care sa castige meciul.
cat despre banel... desi nu a jucat la fel de prost ca in ultimele meciuri,parca as vrea sa-l vad pe dayro in locul lui.
pau_gasol
22nd April 2008, 22:33
Fara cuvinte. Lacatus e slavul ciobanului, altfel si-ar fi dat seama de "valoarea" lui Ciordel. Sper sa nu-l mai vad dupa pauza.....De fapt sper sa nu-l mai vad la Steaua deloc.
Marius_Black
22nd April 2008, 22:35
Trebuiesc 2 atacanti pe teren , Timisoara e moarta in atac un mijlocas defensiv ajunge , eu unul l-as scoate pe Plesan si as baga un atacant (Habib) iar banel cred ca i-ar sta mai bine pe banca , Dayro ar realiza mai multe cu siguranta ;)
joseph_stelist
22nd April 2008, 22:36
@pau_gasol: nu cred ca Laca e sclavul lui jiji,ca daca era ar fi tinut seama de sfaturile lui si nu-l mai folosea pe radoi ca mijlocas.
Laca il baga pe banel pe teren pt ca e un antrenor bun,de asta...
LoMax8
22nd April 2008, 22:37
Tinand cont de parerile domnului kpr4x, ma abtin de la cometarii si ma rezum spunand ca eu urmaresc alt meci.
Pro
22nd April 2008, 22:45
eu cred ca neaga nu a jucat rau,poate intr-adevar tine uneori mingea cam mult si asta enerveaza pe toata lumea...
iar mendoza nush ce are,dar a gresit multe pase...oricum,e un jucator capabil in orice moment sa faca o faza prin care sa castige meciul.
cat despre banel... desi nu a jucat la fel de prost ca in ultimele meciuri,parca as vrea sa-l vad pe dayro in locul lui.
ghicitor sa te faci josephe:P
1-0! Goian!
kpr4x
22nd April 2008, 22:59
nu stiu ce vedeti voi .. dar un meci in care timisoara nu joaca nimic .. parca ne lasa sa jucam .. nu se baricadeaza ... si tot jucam dea latul .. daca voua neaga vi sa parut bun este treaba voastra .. dar yo nu am vazut decat fite si fituici .. in rest mai vad iar experimante cu banel .. e clar ca se vrea enervarea suporterilor .. cu nicolita fundas .. in loc de dayro .. retragem tot fundas ..
HAI SA VA AUD SUPERVIZORILOR .. CE JUCAM ??? BAMBILICI .. 1 OCAZIE 1 GOL .. FENOMENAL BANEL .. E PRAF ORIUNDE AR JUCA ..... LA CARE MECI ZICEA-TI CA VA UITATI VOI ?? SAU AM ORBIT ..
sorin_g
22nd April 2008, 23:01
incredibil ce gol...
Pro
22nd April 2008, 23:02
incredibil ce gol...
goe a dat un gol,dar a gresit si la golul primit de noi...inger si demon...
in fine...2-1 pentru noi o sa se termine.
mi se pare doar mie sau badea e praf?muci?terminat?:D
kpr4x
22nd April 2008, 23:05
daca mai vad si schimbare cu lovin .. e clar ca e putred LACATUS .. e incredibil ce jucam si tot inchizator .. multumim de joc prestat ..
hai k mai scapa odata bucur .. si ai face muci pe toti fundasii nostri... mare ami este mirarea cum de nu ne mai baga o boaba .. linistiti cum au fost pina acum .. vad deja o refulare pe final cu fitosii astia in teren .. jucatorii adevarati nu au loc .. decat un banel .. neaga si mai si lovin ...
sorin_g
22nd April 2008, 23:06
incredibil ce schimbare, lasa-ne dracului in pace bai oli2
Kingpin
22nd April 2008, 23:09
un refulat mintal!!!!!! cu cine naiba construim noi? cu badea reprofilat? cu lovin?
kpr4x
22nd April 2008, 23:12
a facut DAYRO intr`un minut cit au facut neaga banel la un loc tot meciul .. nesimtitii
hai k ni se pregateste o surpriza .. NEPLACUTA ... DOAMNE FERESTE !!!!
rainer_ligia
22nd April 2008, 23:14
Suntem varza!!!!:doh:
Marius_Black
22nd April 2008, 23:15
Suntem varza!!!!:doh:
exact... cum dracului sa batem Timisoara cu milogu` de lovin pe teren? incredibil...
kpr4x
22nd April 2008, 23:16
LoMaX .. zi domn`le la ce meci ma uit yo si la care te uiti tu .. cumva te uiti la Liverpool - Chelsea ????
rainer_ligia
22nd April 2008, 23:20
Orice numai sa nu luam bataie......:imported_icon_pray:
kpr4x
22nd April 2008, 23:23
hai ma care mai zice de neaga ca a jucat bine .. sa va aud .. cu reptila voastra .. pa pariu ca al trimite becali la echipa a 2 a iar .. jigodia .. fi`var neaga al dreq .. cu asta am piaerdut meciul de azi .. si al injurati pe Dica cind e pe teren ..
OOFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF .. comentati aiurea doar sa va dati mari stelisti .. astia trebuiesc injurati peste tot .. si voi vedeti meci mare facut .. sa va fie rusine si voua mari stelisti .. cum sustineti retardatii ca neaga banel si lovin ...
Kingpin
22nd April 2008, 23:25
ne cacam pe noi cu nemancatii astia?? trebuia sa le dam 4. lacatus, un zero barat mare de tot. respect pt trecutul stelist dar ca antrenor nu poate creste mai mult de divizia B.
rayden
22nd April 2008, 23:26
hai ma care mai zice de neaga ca a jucat bine .. sa va aud .. cu reptila voastra .. pa pariu ca al trimite becali la echipa a 2 a iar .. jigodia .. fi`var neaga al dreq .. cu asta am piaerdut meciul de azi .. si al injurati pe Dica cind e pe teren ..
neaga ca neaga bre..da' banel imi mananca zilele de 2 ani si lacatus il baga titular indiferent de conditii
kpr4x
22nd April 2008, 23:30
LACATUS ori e zob ca antrenor .. ori nu este el antrenorul .. mai sigura mi se pare prima varianta .. ca la lasat ciobanu sa fac cum vrea el si uite ce vedem..
RETARDATI .. REFULATI .. REPTILE si celelalte .. acum LACATUS pe final vad ca se bate .. capul nu al duce sa bage ce trebuie in teren .. e clar nu avem antrenor .. suntem zob .. avem jucatori dar n`avem antrenor ..
RUSINE RUSINE RUSINE .. pentru aceasta echipa ..
pau_gasol
22nd April 2008, 23:31
Antrenorul plm, tii in teren 3 maini moarte (Lovin, Badea si Nicolita)....Il bagi pe Dayro pentru 10 minute. Te pedepseste fotbalul sclavule!!!!!
ag1313
22nd April 2008, 23:31
Banel mana moarta. Si acum sa ma scuze Lacatus ... dar nu are treaba cu antrenoratul. Ai jucatori odihniti in echipa si ii bagi tot pe aceeasi pana ii omori de zile.
Marius_Black
22nd April 2008, 23:33
RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! cum Doamne iarta-ma sa batem cand jucam la un moment dat cu 3 inchizatori!!! incredibil!! RUSINE LACATUS ! RUSINE STEAUA!
sorin_g
22nd April 2008, 23:34
Lacatus esti zerooooooooooooooooooo
Rusine sa-ti fie, ai tradat Steaua!
ag1313
22nd April 2008, 23:35
Wu nu pot sa-i zic nimic lui Lacatus caci ramane cine ramane. Dar ma omoara cu Banel.
Bogdanbibi
22nd April 2008, 23:36
timisoara era echipa de batut la scor azi ... s-au ratat ocazii bune de a marca, multe contraatcuri supranumerice esuate ... schimbarea cu lovin o vedeam la 2-0 pt noi, nu la 1-1 ... tiganului sa-i dea cineva foc in casa, ca altfel nu scapam de el ... ce-or fi zis scouterii de la blackburn si villa de el in seara asta?
kpr4x
PACAT .. MARE PACAT .. am recuperat ( cum necum ) 11 puncte si acum le dam pe foras cu experientele lui LACATUS .. treaba lui dar asi demonstreaza calitatea de incompetenta prin rahaturile care lea facut cu jucatorii aia in teren .. se pare ca nu mai avem unde castiga .. daca nici azi cu timisoara care pur si simplu mie mi sa parut ca ne`au lasat sa le dam .. dar n`am avut cu cine .. cu craiova poate sa ne dea DUMNEZEU un gol cazut din cer .. si la dinamo lafel ca altfel suntem rupti .. nici macar apararea nu merge .. doar la pese cind avem posesia mingiei ... vad 10-15 pase numai intre fundasi ..
Crys
Din pacate acuma nu mi-a mai iesit votul...respect pt Laca...dar ca antrenor...ma indoiesc sincer ca stie ceva...mai tb sa intre si Surdu si eram in formatie completa....RUSINICA!
jointu_ucigash
22nd April 2008, 23:38
cat de masochist tre sa fii sa joci cu atatia antifotbalisti in acelasi timp in teren? Cu badea, balanel, nesu si lovin in teren, insuccesul e garantat!
troublebeast
22nd April 2008, 23:39
Am ajuns bataia de joc a tziganilor. Primul, cel mai iubit fiu al Stelei, marele Lacatus isi tine in teren iubita de etnie indiferent. Toata lumea vede ca Nicolita e varza si el ce face... il schimba pe Petre Marin si il trece pe nenorocit fundas. Evident, inevitabilul se produce si luam gol dupa o faza plecata de pe partea retardatului. Nici cel mai mare dusman al Stelei nu-l baga titular pe Niclita dupa cat rau a facut echipei. Am pierdut titlul din cauza nesimtirii si indolentei unui antrenor care s-a bucurat de prea multa incredere si respect. Azi antrenorul nostru ne-a demonstrat cat de mult ne respecta.
LACATUS ESTI O MIZERIE si daca asta e atitudinea ta fata de Steaua atunci nu mai ai ce cauta in Ghencea, ia-ti tarfa si zburati.
ULTRAS STEAUA
22nd April 2008, 23:40
AFARA LACATUS!!!!!!!!.....tinei in continuare pe teren pe Nicolita sau pe Badea care o preluare nu stie a face.:ranting2:
joseph_stelist
22nd April 2008, 23:40
doua puncte pierdute din cauza lui Lacatus....incredibil ce schimbari a facut dupa ce au egalat timisorenii: l-a bagat pe LOVIN :puppyeyes: ...pe nicolita l-a tinut in teren tot meciul,iar pe dayro l-a bagat ultimele zece minute...
asta ii e valoarea lui Laca,nu avem ce face.Atat il duce capul,sa-l bage pe Lovin... :doh:
Crys
22nd April 2008, 23:42
Am ajuns bataia de joc a tziganilor. Primul, cel mai iubit fiu al Stelei, marele Lacatus isi tine in teren iubita de etnie indiferent. Toata lumea vede ca Nicolita e varza si el ce face... il schimba pe Petre Marin si il trece pe nenorocit fundas. Evident, inevitabilul se produce si luam gol dupa o faza plecata de pe partea retardatului. Nici cel mai mare dusman al Stelei nu-l baga titular pe Niclita dupa cat rau a facut echipei. Am pierdut titlul din cauza nesimtirii si indolentei unui antrenor care s-a bucurat de prea multa incredere si respect. Azi antrenorul nostru ne-a demonstrat cat de mult ne respecta.
LACATUS ESTI O MIZERIE si daca asta e atitudinea ta fata de Steaua atunci nu mai ai ce cauta in Ghencea, ia-ti tarfa si zburati.
Foarte foarte dur ce spui tu...din pacate nu am puterea sa te contrazic...
Muggs
Un antrenor de kkt cu un caracter de TIGAN . LACATUS, ai onoare si pleaca ! Esti pur si simplu distrus !
kalashnikov
concluzii sumbre :
-nicolita a devenit surdu2 , adica nul , si ne-a cam mancat meciul in mare parte
-dupa ce am luat gol , nici nu am mai existat pe teren , parca i-ar fi legat cineva de picioare .. cred ca au nevoie de 1psiholog
-cea mai buna aparare din campionat NU e cea mai buna aparare din campionat
-primul meci din retur al nostru in care portarul lor va lua nota mai mare decat portarul nostru
-radoi ar trebui sa invete sa paseze pentru ca de la o distanta mai mare de 13-14 metri trage ca o cizma , cel putin in momentul de fata , nu ar trebui sa fie asa egoist
-primul meci in care pepe face un meci slab
-primul meci in care mendoza face un meci foarte slab
-da ca ne-am obisnuit cu arbitraje mai avantajoase pt noi , ar trebui sa ne dezobisnuim acum
-daca primim gol de la dinamu , probabil nu mai avem cu cine sa atacam
-sansele noastre raman 50% , pentru ca cfr face blat cu toti pana la capat , apasa ungurii pe butoane ... "w,a,s,d" ca la fifa , hai sa zicem ca cu craiova si cu buzau nu avem probleme , dar cu dinamu avem 50% sa castigam
-observ inconstanta lui goian , care de obicei fie face 1faza foarte buna , fie gafeaza execrabil ... azi le-a facut pe amandoua
-observ implicarea lui becali in primul11 , ca si la precedentii antrenori , sincer lacatus nu e chiar atat de prost sa il titularizeze pe nicolita ... sa ne uitam la ce schimbari face lacatus
-nicolita ... pleaca de unde ai venit , timisoara , braila , faurei , etc , ca ai ajuns sa regresezi si sa joci ca naiba
Marius_Black
22nd April 2008, 23:43
doua puncte pierdute din cauza lui Lacatus....incredibil ce schimbari a facut dupa ce au egalat timisorenii: l-a bagat pe LOVIN :puppyeyes: ...pe nicolita l-a tinut in teren tot meciul,iar pe dayro l-a bagat ultimele zece minute...
asta ii e valoarea lui Laca,nu avem ce face.Atat il duce capul,sa-l bage pe Lovin... :doh:
Din pacate...asta e adevarul...asa e...antrenor fricos , n-avem de unde sa avem pretentii...
Crys
22nd April 2008, 23:46
Eu tot nu am inteles de ce a sarit la gatul timisorenilor dupa meci...mai in loc sa ia exemplu lu Cartu...si sa ii dea 2 capuri la banca de rezerve sa isi revina...el ce face...se ia la bataie cu aia...din ce am vazut eu azi...TM era o echipa de batut la scor...la un moment dat am zis ca ne lasa sa dam gol...asa jucau....in rest NU MAI ZIC NIMIC!
pau_gasol
22nd April 2008, 23:47
Becali : "Sīnt supărat pentru că nu trebuia să pierdem acel avantaj de două puncte. După părerea mea, schimbarea cu Dayro Moreno trebuia făcută mai īnainte. Meciul s-a pierdut din cauza noastră, pentru ca am vrut să facem spectacol. Au văzut ei că scrie presa de spectacol, publicul aplauda şi asta e, jucătorii au vrut să facă ei spectacol. Pe mine nu asta mă interesează, pe mine mă intersează să cīştigăm"
Spune-i sclavului de LAca
ULTRAS STEAUA
22nd April 2008, 23:52
Auzi tactica de SUPER SUPER SUPER antrenor!Vezi ca nicolita joaca praf pe faza ofensiva...te gandesti sa il scoti pe P.Marin sa il bagi pe Varzel Badea care nu e in stare sa faca o preluare, si il treci pe Nicolita in defensiva, ca apoi sa iei de la o faza in care actiunea a plecat pe partea lui Nicolita.Apoi dupa ce ne vedem egalati, vine suuuuuuuuuuper schimbarea Mendoza-Lovin mano morte.O gandire de Antrenor-Vero.SI ca tacamul sa fie complet, il bagi pe Dayro in locul lui plesan in ultimele 10 minute, care nici la 30 de secunde de la intrare face ce nu a fost in stare sa faca nicolita badea sau pepe tot meciu`.Extraordinar.Nici nu trebuie sa fi antrenor profesionist nu?Acum trageti concluziile...eu sunt plin de nervi
puiu mordasan
23rd April 2008, 00:01
Diferenta,dar mai ales semiesecul nostru s-a produs de pe banca tehnica...
Din pacate Laca devine fixist cu jucatori ca Banel sau Lovin...
Pai Dayro in cinsprezece minute a facut mai mult decat au facut ei amandoi de doi ani incoace...nu inteleg de ce un jucator ca el este tinut frecvent rezerva...
In alta ordine de idei,cum sa castigam cu trei inchizatori ?!? Cu Mendoza iesit din forma si cu Pepe obosit,Laca a insistat cu Banel,Lovin si Neaga asta in ciuda faptului ca aveam pe banca oameni odihniti...
Cu Dayro titular si cu Habibou in locul lui Badea cred ca aveam mai multe sanse la victorie....dar nu sunt eu antrenor!
De partea cealalta m-a impresionat D.Uhrin de strategia adoptata...
Si-a bagat titularii pe final de meci cand Steaua era lipsita de reactie si obosita...Am avut noroc ca n-am pierdut!!!
Umila mea parere este ca Laca a ales gresit primul"11" si in mare parte este responsabil pentru aceasta remiza...
Dar sa fim optimisti si sa ne gandim ca de acum vom juca cu cutitul la os pentru titlul 24...Avem nevoie de trei victorii din trei meciuri iar in conditii de presiune jucam mai bine...
Hai baieti ca se poate...FORZA STEAUA!!!
troublebeast
23rd April 2008, 00:04
nu ma mai omorati cu butoanele CFR-ului. Ce conteaza butoanele cand pe noi ne-a batut propriul nostru antrenor? Ce vina are CFR-ul ca Lacatus e un cretin? Bravo lor, sa ia titlul daca noi respectam si aclamam in tribuna un antrenor care ne sfideaza si ne calca in picioare onoarea si dragostea pentru care venim pe stadion.
NU AM CREzUT NICIODATA CA VOI SPUNE ASTFEL DE CUVINTE DESPRE MARIUS LACATUS dar in seara asta mi-a confirmat banuielile ca nu are valoare de Steaua, nici pe departe, ba din contra in seara asta a fost antisteaua total prin echipa care a bagat-o in teren, prin schimbarile care le-a facut si mai ales incapatanarea de a tine un nenorocit retardat in teren.
Aleks_777
23rd April 2008, 00:08
pacat de joc....in afara de antifotbalistii care au iesit pe teren sa alerge....in rest
no comment
colonelu Voiculescu
23rd April 2008, 00:20
Echipa nu poate castiga titlul pacalind la nesfarsit fotbalul
eli.
23rd April 2008, 00:23
Echipa nu poate castiga titlul pacalind la nesfarsit fotbalul
http://www.tolo.ro/2008/04/22/fotbalul-s-a-intors-acasa/
http://blogsport.ro/buzarin/2008/04/22/biroul-lui-iancu/
cititi astea doua si linistit-va , e adevarat Steaua nu poate castiga titlul PACALIND fotbalul!
ULTRAS STEAUA
23rd April 2008, 00:27
ba poate, si becali stie de ce.Steaua a mimat fotbalul, 10 victorii din care nu stiu cate au fost meritate sau jucate pe teren.Sa fim seriosi nu meritam titlul mai mult ca CFR
ReFLeXN1
23rd April 2008, 00:34
doamne ... ce ghinion avem ... ce fotbal frumos am jucat ca sa egaleze dintr-o faza bulanoasa :-< .... asta e fotbalul .. oricum mai avem sanse .. trebuie sa batem toate meciurile ...
ULTRAS STEAUA
23rd April 2008, 00:39
doamne ... ce ghinion avem ... ce fotbal frumos am jucat ca sa egaleze dintr-o faza bulanoasa :-< .... asta e fotbalul .. oricum mai avem sanse .. trebuie sa batem toate meciurile ...
:imported_icon_wheel:imported_icon_wheele clar...spune-i asta lu` banel
ReFLeXN1
23rd April 2008, 00:49
:imported_icon_wheel:imported_icon_wheele clar...spune-i asta lu` banel
vrei sa spui ca nu am jucat frumos in seara asta ?! eu zic ca a fost cat de cat bine ... si scz pentru greseli daca sunt dar sunt prea nervos acum...
steauaclub.tk
23rd April 2008, 00:58
Initial chiar am jucat destul de bine, am dominat, am avut ceva faze, dar s-a vazut ca dupa gol s-a rupt totul. Asa cum si ciobanul palmuit de Dumnezeu a spus, jucatorii au considerat ca deja au castigat meciul si e cazul sa mai faca niste floricele pe campii...
Parca si-au dorit egal, pentru ca stiau ca-si permit unul, fiind oameni milosi. O sa vina si un fleac de meci, ala din groapa.
roguru
23rd April 2008, 01:09
Chiar as fi mers, dar din 9 oameni cu care trebuia sa merg nu mai merge nici unul :(
Macar sa nu ploua cand o sa jucam cu Buzau, ca sa fie stadionul plin la sarbatorirea titlului :D
Pana la urma am mers si mai bine stateam dracului acasa. Numai nervi mi-au facut, in frunte cu retardatul de ciordel. De schimbari nu mai zic, cum dracu sa scoti mijlocas ofensiv si sa-l bagi pe Lovin la 1-1? Pe Dayro ma mir ca nu l-a bagat in prelungiri :ranting2:
KosmyN
23rd April 2008, 01:42
un meci infect...pierdut din cauza a 2 simboluri...simbolul STELEI si simbolulu tiganilor si a pupincuristilor de pe acest forum care vad mare jucator de fotbal in acest tigan infect.
Astazi s-a cam pierdut un titlu...cum ?!? poi simplu...bagi un tigan infect titular...rateaza ca un m.uist, ramane tot meciul pe teren, se ia gol in mare parte din vina lui, la 1-1 il bagi pe alt onanist in teren :puppyeyes: , astepti minutul 75 ca sa-l bagi pe Dayro, iar la final ca un mare antrenor care ai impresia ca esti...critici publicul care a stat in ploaie incurajand echipa, sub pretextul ca NU si-a sustinut echipa si l-a apostrofat pe kktul ala infect, care de fapt, el trebuie incurajat in prostie...
HAI, VA ASTEPT, VOI ADEPTII LUI SA VENITI SI SA-MI ADUCETI AMINTE CUM ACUM SPEMII DE ANI A FACUT SI A DRES
P.S: Pentru alti meseriasi care au vazut in NEAGA o mana moarta...ce sa zic..ramaneti la activitatile specifice autosatisfacerii
Marius_Black
23rd April 2008, 01:45
"Nu e o tragedie dacă pierdem campionatul" Mirel Radoi
E clar..daca Mirel a ajuns sa spuna asa ceva eu renunt , nu o sa ma mai uit la nici un meci in campionatul asta , nu mai are rost , cum sa spuna asa ceva chiar capitanul echipei?inadmisibil....
ionut_cluj
23rd April 2008, 02:01
Prima repriza foarte buna. In a 2-a, in ciuda golului, am fost absenti.
s-o luam pe rand:
1. Badea n-avea ce cauta pe teren in seara asta.
2. Dayro trebuia sa fie titular in locul lui Banel.
3. Plesan trebuia sa ramana integralist.
Schimbari logice, din punctul meu de vedere ar fi fost:
Baciu/Rada > Jair (doar daca era accidentat sau prea obosit)
Habibou > Pepe (pe final)
Lovin > Mendoza in minutul 75 la 3-1 pentru noi, sa inchidem meciul.
"All is not lost", inca am incredere in baieti si in Laca. Merita blamat, dar nu jignit (parerea mea). Asta este, nu i-au iesit schimbarile, dar trebuia sa fie constient ca mai sunt 3 etape si nu e timp de experimente.FORZA STEAUA!
puiu mordasan
23rd April 2008, 02:30
[QUOTE=Mar1us_d;309373]"Nu e o tragedie dacă pierdem campionatul" Mirel Radoi
Pai nu Mirele,pentru voi nu e o tragedie ptr. ca va puteti lua primele de obiectiv(200.000 euro)si de pe locul 2....
Tragedia este pentru noi cei care suferim PENTRU VOI fara prime de obiectiv!
Pentru noi cei multi este o mare tragedie deoarece TITLUL este singura noastra satisfactie...
Din respect pentru NOI trebuie sa luati titlul,deoarece voi oricum sunteti plini de bani,iar STEAUA ptr.multi inseamna o stare de spirit si un mod de viata!
KosmyN
23rd April 2008, 02:42
Se scoate din context aceasta declaratie. De ce nu au titrat de exemplu:
Oricum ar fi o dezamagire sa pierdem campionatul, a declarat Radoi
dorin-adrian
23rd April 2008, 04:04
ma asteptam ca norocul nostru sa se termine odata si-odata , si cand l-a trecut pe banel fundas , am simtit ca azi e seara , l-a facut franjuri karamyan ; nu puteam sa luam gol decat dintr-o prostie mai mare k noi , e inadmisibil sa ajunga mingea la piticania de bucur intr-un grup de 6 .
Se vede lipsa lui Ov.Petre , asta are axele lungi si agata multe baloane , iar Golanski l-ar fi inmuiat pe karamyan , nu statea jalon ca handicapatu' de banel ; trebuie neaparat vandut , acum e momentul , ca nu-si mai revine ...
Maine nu ma uit la meciul franarilor , imi iau icoana adusa din Bucovina si ma rog pt Vaslui si Mioveni , ca pe mana noastra pierdem titlul
mido
23rd April 2008, 04:23
Noroc,neroc ,zarurile au fost aruncate noi vom lua campionatu care are mintea lucida va intelege, care nu tot fericit vor fi la sfarsit...nu va mai faceti griji...vom fi campionii in 2008
Marius_Black
23rd April 2008, 07:34
Se scoate din context aceasta declaratie. De ce nu au titrat de exemplu:
Oricum ar fi o dezamagire sa pierdem campionatul, a declarat Radoi
eu doar atat am vazut pe gsp...
flaviuf
23rd April 2008, 09:11
Eu nu pot sa inteleg ce dracu tot il tin astia-n brate pe Banel. Nu e in stare sa dea o centrare bune pe meci, nici macar din lovitura libera. A avut o ocazie in debutul meciului, dar numai un handicapat mintal facea ce a facut el. Pe partea lui au fost cele 2 mari ocazii (una a fost golul). Apoi marele Haplea degeaba da gol cu capul daca toti trec pe langa el ca pe langa un copil de gradinita. Este extrem de usor depsit in viteza. Mare dezamagire si "super atacul sud american". N-am vazut decat pase date inapoi si o indolenta mazima la Mendoza (a la Dica, dar macar Nicu ne mai scoate cu cate o executie maiastra) si Pepe. Singurul care s-a zbatut in gol a fost Neaga.
Acum cu tot respectul dar cred ca Lacatus are si el limitele lui. Nu vad de ce ar fi atata suparare sa se spuna un adevar indiferent ce a fost persoana respectiva. Daca vrem performanta avem nevoie de ANTRENOR si 5-6 JUCATORI, nu martafoii astia.
kalashnikov
23rd April 2008, 09:26
un meci infect...pierdut din cauza a 2 simboluri...simbolul STELEI si simbolulu tiganilor si a pupincuristilor de pe acest forum care vad mare jucator de fotbal in acest tigan infect.
Astazi s-a cam pierdut un titlu...cum ?!? poi simplu...bagi un tigan infect titular...rateaza ca un m.uist, ramane tot meciul pe teren, se ia gol in mare parte din vina lui
din pacate , e cam adevarat dar titlul nu e pierdut , doar ca ne-am injumatatit sansele
"Nu e o tragedie dacă pierdem campionatul" Mirel Radoi
E clar..daca Mirel a ajuns sa spuna asa ceva eu renunt , nu o sa ma mai uit la nici un meci in campionatul asta , nu mai are rost , cum sa spuna asa ceva chiar capitanul echipei?inadmisibil....
pentru declaratia asta radoi nu ar mai trebui sa fie introdus in liga1 pana la sfarsitul sezonului , e o rusine faptul ca noi , suporterii dupa 10 victorii si dupa un amarat de egal prin care nici macar nu pierdem locul1 .... dupa ce am suferit pt echipa noastra , am trait la intensitate maxima , ne-am bucurat ca am putut sa recuperam 12puncte sau cate erau intr1 luna , ne-am simtit mandri ca de tot ce inseamna Steaua , am visat si visam la titlul24 , stam pe ploaie , pe ninsoare , ragusim , racim la -5 grade celsius in meciul cu farul si etc ..... tu , capitanul echipei spui ca nu ar fi o tragedie daca toate aceste lucruri s-ar termina urat , daca tot ce am racuperat a fost in zadar .... iti bati joc de toate miciile bucurii pe care le-au trait suporterii care ti-au strigat numele meci de meci .... trist
Marius_Black
23rd April 2008, 09:32
pentru declaratia asta radoi nu ar mai trebui sa fie introdus in liga1 pana la sfarsitul sezonului , e o rusine faptul ca noi , suporterii dupa 10 victorii si dupa un amarat de egal prin care nici macar nu pierdem locul1 .... dupa ce am suferit pt echipa noastra , am trait la intensitate maxima , ne-am bucurat ca am putut sa recuperam 12puncte sau cate erau intr1 luna , ne-am simtit mandri ca de tot ce inseamna Steaua , am visat si visam la titlul24 , stam pe ploaie , pe ninsoare , ragusim , racim la -5 grade celsius in meciul cu farul si etc ..... tu , capitanul echipei spui ca nu ar fi o tragedie daca toate aceste lucruri s-ar termina urat , daca tot ce am racuperat a fost in zadar .... iti bati joc de toate miciile bucurii pe care le-au trait suporterii care ti-au strigat numele meci de meci .... trist
Nene declaratia era putin scoasa din context , ulterior Mirel a declarat ca totusi ar fi o mare dezamagire sa pierdem campionatul :)
Pro
23rd April 2008, 09:33
am si yo o mica remarca,care probabil multi de pe forum o au : daca lovin,badea,nicolita:imported_icon_wheel sunt jucatori de Steaua, inseamna ca trebuie sa ma apuc serios de fotbal!
Marius_Black
23rd April 2008, 09:35
am si yo o mica remarca,care probabil multi de pe forum o au : daca lovin,badea,nicolita:imported_icon_wheel sunt jucatori de Steaua, inseamna ca trebuie sa ma apuc serios de fotbal!
Nene esti tanar , daca ,,celebrul'' Carlos Fernandes s-a apucat de fotbal la 23 de ani si a apucat sa joace o semifinala de Cupa UEFA...who knows :icon_mrgreen:
justme79
23rd April 2008, 09:54
pacat...asteptam mult mai mult de la meciul de aseara, acum suntem condamnati sa castigam tot pana la final,ceea ce cred ca va fi f greu...Banel a cam obosit ce-i drept...azi o sa am o zi trista :(((
kalashnikov
23rd April 2008, 09:56
Nene declaratia era putin scoasa din context , ulterior Mirel a declarat ca totusi ar fi o mare dezamagire sa pierdem campionatul :)
este si o tragedie daca s-ar intampla asa ceva , oricat ar fi scoasa din context , pierderea titlului nu ar fi doar 1dezamagire
THOTH
23rd April 2008, 10:14
Aveti dreptate ca Lacatus n-a fost cel mai inspirat aseara.
Aveti dreptate ca acest meci trebuia castigat.
Aveti dreptate cand spuneti ca sansele la titlu au scazut.
DAR, nu puteam vorbi acum de toate acestea daca acelasi antrenor si aceeasi echipa nu ar fi recuperat foarte multe puncte in acest retur si ne-au redat sansa sa speram la titlu.
Trebuie sa fim uniti in aceste momente iar la final sa tragem linie. Pana la urma suntem tot la mana noastra. SI CRED CA AVEM PUTEREA SA CASTIGAM CELE 3 MECIURI!
FORZA STEAUA!:steagsimplu:
JustMe
23rd April 2008, 10:22
Sper sa nu il mai vad pe Banel pana la sf campionatului in teren. Daca era Dayro in locul lui, in min 4 aveam deja 1-0. Se vede clar ca Banel nu poate mai mult, nu il duce capul, nu stie numai sa fuga dupa minge si apoi o da la plesneala catre careu. Laca a gresit, si greseste in continuare ca nu joaca cu Dayro titular. Ar trebui sa ii dea libertate de miscare lui Dayro si atunci am vedea o alta Steaua. Sper sa se trezeasca Laca pana la urma si sa nu pierdem campionatul pe mana lui.
danielac
23rd April 2008, 11:15
am fost tare dezamagita de meciul de aseara dupa ce am primit golul egalizator... pana la primirea golului a fost alt meci, parca alta echipa, parca alti jucatori... au "curs" pasele, s-au legat, au fost ocazii, a fost frumos... dar dupa gol, s-a dus totul, s-a rupt totul... poate ca aici e vina lui Lacatus, ca nu a stiut sa faca schimbarile bune si la timpul potrivit...
catalin.andronic
23rd April 2008, 11:38
mam saturat sal vad pe acest banel care nu mai are nici o treaba cu acest sport.mam saturat sa admit ca stie sa loveasca o minge de fotbal.mam saturat sa vad ca sia gresit cariera si trebuia sa faca rugby.mam saturat de orice scuza
JustMe
23rd April 2008, 11:39
Atletism trebuia sa faca...
LoMax8
23rd April 2008, 12:04
Dupa 10 victorii consecutive a venit si primul egal. Spargeti-l pe Lacatus!!!
Ce bine ca nu e la fel si pe stadion si ca lumea l-a aplaudat pe el echipa, mai putin pe Banel, la final.
Laca s-a enervat la final si s-a luat de unu de pe banca Timisoarei. De ce? Din ce am auzit eu, dupa fluierul final, nesimtitul ala ne stiind cum sa se bucure de egal i-a luat fata Fiarei la injuraturi fara motiv. Sunt curios cine rezista, cine poate sta pasiv, cand ii este injurat propriul copil fara absolut nici un motiv intemeiat. Varianta oficiala: translatorul a incitat publicul.
Schimbarea lui Marin la pauza si trecerea lui Banel in aparare am inteles-o prin prisma faptului ca primul nu mai putea si solutii mai bune nu aveam. Oricum a fost vraiste pe dreapta, Karamian a facut ce a vrut cu Balanel, singurele faze (2 parca) au venit de acolo.
La introducerea lui Lovin n-am inteles ce a vrut Laca, dar am realizat ca Neaga in prima repriza a jucat excelent pe dreapta, Badea nu stie decat pe mijloc si Mendoza pe stanga. Oricum mutare neinspirata dar in lipsa unei solutii viabile pe postul de mijlocas central sau la inchidere era normal sa apeleze la el.
Dayro a fost introdus, parerea mea, prea tarziu, a jucat 15 minute si a avut cateva faze, dar e greu sa joci 15 minute si e greu sa te concentrezi atata vreme cat altii, aici ma refer la faza cu Goian, te impiedica sa continui o actiune care putea fi periculoasa sau din care puteai sa scoti macar un corner.
Guardian
23rd April 2008, 12:07
Insistam aiurea cu jucatori nici macar de duzina:Banel,Pepe,Badea.Sunt 3 maini moarte.Nu vad nimic,dar absolut nimic din plusul pe care trebuia sa-l aduca in joc Pepe.Nu intra in combinatii,nu stapaneste balonul, nu suteaza,nu are viteza si nici macar nu obtine faulturi in apropierea careului.De ce naiba ma joc cu mascariciul ala si nu joc varf impins cu Habibou?De Nicolita nu are sens sa mai vorbesc.E terminat d.p.d.v. fotbalistic si mi-a mancat zilele aseara.
Ce e cel mai grav e faptul ca aseara Lacatus a fost "cireasa de pe tort".Schimbarile au fost de toata jena si au fost facute cu frica.
Urmeaza un meci extrem de greu si imi e frica de faptul ca vom pierde campionatul la Craiova si nu la caini.:unsure:
bend_it_like_banel
23rd April 2008, 12:25
Dupa 10 victorii consecutive a venit si primul egal. Spargeti-l pe Lacatus!!!
Ce bine ca nu e la fel si pe stadion si ca lumea l-a aplaudat pe el echipa, mai putin pe Banel, la final.
Laca s-a enervat la final si s-a luat de unu de pe banca Timisoarei. De ce? Din ce am auzit eu, dupa fluierul final, nesimtitul ala ne stiind cum sa se bucure de egal i-a luat fata Fiarei la injuraturi fara motiv. Sunt curios cine rezista, cine poate sta pasiv, cand ii este injurat propriul copil fara absolut nici un motiv intemeiat. Varianta oficiala: translatorul a incitat publicul.
Schimbarea lui Marin la pauza si trecerea lui Banel in aparare am inteles-o prin prisma faptului ca primul nu mai putea si solutii mai bune nu aveam. Oricum a fost vraiste pe dreapta, Karamian a facut ce a vrut cu Balanel, singurele faze (2 parca) au venit de acolo.
La introducerea lui Lovin n-am inteles ce a vrut Laca, dar am realizat ca Neaga in prima repriza a jucat excelent pe dreapta, Badea nu stie decat pe mijloc si Mendoza pe stanga. Oricum mutare neinspirata dar in lipsa unei solutii viabile pe postul de mijlocas central sau la inchidere era normal sa apeleze la el.
Dayro a fost introdus, parerea mea, prea tarziu, a jucat 15 minute si a avut cateva faze, dar e greu sa joci 15 minute si e greu sa te concentrezi atata vreme cat altii, aici ma refer la faza cu Goian, te impiedica sa continui o actiune care putea fi periculoasa sau din care puteai sa scoti macar un corner.
lomax te minti pe tine insuti cu "dragostea" asta oarba fata de lacatus. ne mintim cu totii daca avem impresia ca vom ajunge undeva cu el pe banca. de unde ai scos aberatiile astea cu injuraturi la adresa fetei lui??? omul se comporta ca un golan pentru ca noi il incurajam. el nu trebuia sa reactioneze in asemenea hal nici aseara, nici la episodul trica. vrem la "masa bogatilor", la civilizatie, la mai bine...dar incurajam comportamente golanesti si mediocritatea. sa recunoastem ca ne taraim de la inceputul returului. pana cand sa se arunce cu brichete? pana cand sa scapam cu goluri din faze fixe? pana cand sa ne mai ajute arbitrii? faza cu victoriile consecutive nu prea tine. si olaroiu a avut victorii consecutive, dar macar realizam ca sunt trase de par si nu puteam continua cu el pe banca. ar fi mai bine si pentru steaua si pt laca, sa renunte singur. altfel o sa ajungem sa-l fluieram si nimeni nu vrea asta.
JustMe
23rd April 2008, 12:40
Lomax eu nu sar la gatul lui Lacatus. Dar poti sa imi explici de ce insista cu Banel cand acesta e intr-o forma groaznica si nu joaca cu Dayro? De ce nu ii da o sansa lui Habib din primul minut in locul lui Pepe care se pare ca a intrat si el intr-o eclipsa de forma? De ce cand esti condus il scoti pe Mendoza sa il bagi pe Lovin si nu il scoti pe Mendoza sa il bagi pe Dayro?
Eu am observat un lucru aseara. Poate gresesc. Dar dupa ce a iesit Plesan noi nu am mai pus aceeasi presiune pe Timisoara. Am pierdut mijlocul... Cuplul Plesan - Radoi trebuia sa joace pana in ultimul minut pentru ca tineau bine mijlocul. Si sincer aseara mi-a parut rau ca nu a fost Ov. Petre in teren. Era bun la recuperare.
LoMax8
23rd April 2008, 13:28
de unde ai scos aberatiile astea cu injuraturi la adresa fetei lui??? omul se comporta ca un golan pentru ca noi il incurajam.
Vorba presei, de la ceva "apropiati" ai clubului cu care, sunt vecin de 20 de ani. ;)
@bogdan_gvr am inteles ideea cu fazele fixe. Ar trebui sa propunem la LPF ca toate golurile din faze fixe pe care le marcam sa fie anulate.
bend_it_like_banel
23rd April 2008, 13:32
ai mers pe langa subiect...ca de obicei. stii foarte bine la ce m-am referit...
ps: asa ai facut si cu hagi pana ti-ai dat seama si tu ca omul e praf ca antrenor. daca ii tinem in brate sa stii ca nu sunt mai antrenori decat altii...
ps2: asa a facut multa lume cu banel, pana au realizat ca locul lui e la atletism. acest gen de mentalitate ne trage in jos. in loc sa luam decizii radicale ne amagim ca "e de-al nostru" si inchidem ochii.
ps3: scuza cu fata lui laca e jenibila. adica ala pe langa faptul ca ar fi trebuit sa o cunoasca pe fata lui laca si-a gasit sa-si reverse nervii asupra ei. din toata tribuna aia fix pe ea a ochit-o....sa fim seriosi
Adrians
23rd April 2008, 14:17
Un meci care pt.mine nu a avut decit darul sa puna capac la suferintele strinse la meciurile cu Tg.Jiu,Urziceni,Arad si Galati - cam multe,nu-i asa ?! Ca orice suporter cu bun simt,nu pot sa nu-mi pun citeva intrebari :
- de ce mai toti marii jucatori de atac se transforma in antrenori care tacticizeza la mximum si in primul rind fac din aparare litera de lege ? Ilie Dumitrescu,Hagi sau Laca sint 3 mari valori steliste la care fantezia atacului este acum doar amintire,antrenorii cu acelasi nume parind nascuti din sterpea lui Halagian sau Olaroiu ?
- de ce Laca se incapatineaza sa joace cu un Banel iesit complet din forma sau cu un Badea egoist pina la enervarea ce te duce la un stop cardiac.Datorita acestor doi jucatori in meciul de aseara ni s-a anulat un gol si alte posibile 2 faze extrem de periculoase s-au transformat in banale faze de joc.
- de ce crede fostul mare jucator Lacatus ca un fotbalist,in cazul nostru Neaga la Galati sau Dayro Moreno aseara poate sa schimbe soarta unui meci in doar 10-15 minute de joc ? Inteleg ca dayro se acomodeaza mai greu,inteleg ca Rica inca nu este intr-o forma maxima,dar de aici si pina la a-i introduce doar cit sa apuca sa atinga mingea de 5 ori este o cale lunga.Mai ales in cazul lui Dayro care este totusi titular in nationala Columbiei.
- de ce sint mentinuti aproape tot meciul atit Pepe cit mai ales Mendoza,care de la venirea la Steaua s-au remarcat doar ocazional.Merita sa-l transferam pe Pepe care pina acum a dat doar 3 goluri sau pe Mendoza doar pt.ca stie sa executae f.bine doar loviturile libere ori cornerele ? Nu este oare mai bine sa mergem pe mina unor tineri (anonimi) gen Dayro sau Habibou ? Acestea nu sint verdicte ci doar intrebari ale unui suporter nemultumit de evolutia echipei.
Sa speram ca egalul de aseara are insa si parti pozitive si aceasta ar trebui sa fie rautatea si dorinta,obligativitatea echipei de a juca la victorie in meciurile de la Craiova si mai ales Dinamo.Pian atunci bafta si inspiratie in alcatuirea echipei.
steaua_my.life
23rd April 2008, 14:56
pacat k a ratat DAYRO la ultima faza...poate castigam...din pacate acest egal ne face sa stam cu sufletul la gura pana la sfarsitul campionatului, asta dak nu face si cfr un egal sau poate dak pierde in seara asta...nush c sa zic despre ce s-a intamplat...nu prea am jucat cum ar fi trebuit si asta ne-a facut sa pierdem 2 pcte importante...totusi, nu vi se pare k la golul lui Poli mingea era iesita afara????????mi asaa mi s-a parut, dar poate asa am vrut sa vad...oricum nu prea mai are importanta meciul e jucat scorul stabilit...cred k cioriile cainii si cfristii era sa pupe televizorul de bucurie...in fine, asta a fost...acum trebie sa castigam toate cele 3 meciuri, grele de altfel, care ne-au mai ramas...
colonelu Voiculescu
23rd April 2008, 15:10
In returul asta am jucat fotbal vreo 50 de minute cu CFR , 60 cu Bistrita si tot vreo 60 cu U Cluj
In rest chin cu gol din singura ocazie in timp ce adversarii au ratat in nestire . La asta se adauga 3 puncte datorita brichetei intr-un meci unde eram condusi in minutul 73-74 si inca vreo 5-6 puncte datorita unor greseli de arbitraj in favoarea noastra (CFR, Urziceni)
Sa nu ne amagim cu cele 10 victorii consecutive , echipa nu joaca mare lucru . Sincer , titlul mi se pare cam irelevant . Oricum nu avem fata de Europa
Adrians
23rd April 2008, 15:45
Totalmente de acord cu Dl.Col.(rez) Voiculescu.Ne balacarim si cistigam un campionat f.slab din punct de vedere valoric si apoi cind iesim in lume spunem - din nou - (euro)Pa.Valabil si pt.noi si pt.CFR,Rapid sau Dinamo ori Poli."Marile" transferuri facute de catre toate aceste echipe s-au dovedit niste baloane de sapun.Fabianni este cu siguranta mult mai bun la lupte
decit in orice fotbal putin mai decent,Dorsin si Perolta traiesc din amintiri iar Hirshfeld s-a facut remarcat doar printr-un autogol demn de cascadorii risului.La Dinamo,eu pe Miranda il tin minte mai mult dupa apropierea numelui de bautura lui Pepsi cola,Pekarici,sufletul lui Vojvodina Novi Sad nu a jucat mai mult de un meci dar ii retin numele tot din alte motive iar la Rapid,jale tot atit de mare,2,5 mil euro fiind aruncate pe 3 fotbalisti care impreuna nu au jucat mai mult de 90 min in tot returul.Despre vedetele noastre,ce sa mai vorbim :un pusti de 21 ani remarcat mai mult prin masca ce a trebuit sa o poarte o luna,unul care stie sa execute cornere si lovituri libere,un altul care stim ca jucat putin pe la Dinamo Kiev dar nu a facut mare brinza si un altul,mare talent,zice-se inca neadaptat la fotbalul european.Daca astia sint fotbalisti de CL,atunci fie ca noi suporterii sintem paraleli cu fotbalul,fie cei care i-au adus incearca sa ne prezinte un viitor mai roz,dar ramin la parerea ca nu prea au momentan pe ce sa bazeze.Sa speram ca viitorul le va da dreptate specialistilor din club.
bend_it_like_banel
23rd April 2008, 15:52
...macar zapata, golo si eme sunt de CL :imported_icon_ermm:
LoMax8
23rd April 2008, 15:55
ai mers pe langa subiect...ca de obicei. stii foarte bine la ce m-am referit...
ps: asa ai facut si cu hagi pana ti-ai dat seama si tu ca omul e praf ca antrenor. daca ii tinem in brate sa stii ca nu sunt mai antrenori decat altii...
IN 2008 Laca are 12 meciuri in care are 10 victorii, o infrangere si un egal. E normal sa-l tin putin in brate. Daca la statistica asta esti praf ca antrenor sunt curios in 12 meciuri ce tre sa faci ca sa fi slab antrenor, antrenor mediocru, antrenor bun. Ca banuiesc ca daca ai victorii pe linie la scor esti antenor foarte bun.
ps2: asa a facut multa lume cu banel, pana au realizat ca locul lui e la atletism. acest gen de mentalitate ne trage in jos. in loc sa luam decizii radicale ne amagim ca "e de-al nostru" si inchidem ochii.
Sa nu crezi ca eu il tin in brate pe Banel, uita-te sa vezi ce coment am la adresa lui la pauza meciului, cred doar ca nu era o solutie mai buna pe postul de fundas dreapta in acel moment tinand cont de accidentarea lui Petre Marin. Cred ca daca juca Dayro titular la pauza se facea schimbarea Banel-P.Marin deci oricum intra in teren. Ca scorul putea fi altu sunt perfect de acord.
ps3: scuza cu fata lui laca e jenibila. adica ala pe langa faptul ca ar fi trebuit sa o cunoasca pe fata lui laca si-a gasit sa-si reverse nervii asupra ei. din toata tribuna aia fix pe ea a ochit-o....sa fim seriosi
N-ai inteles ideea, nici Trica nu cred ca-i cunoaste copiii si familia dar asta nu l-a oprit sa spuna: "sa-ti i-au familia la p..." (se vede si pe reluare). Probabil ca sintagma "sa-ti f... fetita in c..." e una destul de suparatoare pentru oricine. Lucrurile s-au calmat dupa meci exact ca si dupa cel cu CFR, nu e nevoie sa spuna ce injuraturi au fost pentru ca nu se spun. Faptul ca Laca este un tip temperamental nu este nimic nou, dar asta nu-l face mai putin antrenor sau mai mult antrenor. Tot temperamental, dar pe alt stil, este si Mourinho si asta nu i-a stricat cariera de antrenor.
aheobarbos
23rd April 2008, 15:56
Ma vad nevoit sa repet ceea ce am spus la meciul cu Otelul si anume: "Pentru mine lucrurile au devenit clare. In meciurile in care nu "a rezolvat" JJ, Steaua a suferit rau de tot si a marcat doar prin noroc, in meciurile in care JJ "a apasat butoanele" Steaua a facut scor si semi-spectacol. In consecinta, cu acest joc nu ne putem prezenta in CL." In acest moment cred ca asta se datoreaza antrenorului Lacatus, care il titularizeaza meci de meci pe Banel, care ii tine pe banca pe Habibou si Dayro sau Neaga fara sa le acorde sanse reale. M-am lamurrit ca JJ nu se baga la echipa fiindca aseara l-a acuzat pe fata pe Lacatus la Fanatik, spunand ca a fost greseala tactica a jucatorilor si a staff-ului tehnic. Jucatorii care dupa parerea mea ar trebui sa plece urgent de la Steaua, sunt Badea, Nicolita, Surdu, Lovin. Punctul meu de vedere cu privire la tactica acestui meci l-am prezentat pe threadul lui Lacatus.
bend_it_like_banel
23rd April 2008, 16:16
@lomax: esti cam ipocrit... cand iti ziceam ca statistic vorbind olaroiu e un antrenor bun(cel mai bun in era becali) tu ziceai ca nu. desi eu nu am contestat ca nu castigam frumos si jocul scartaia. acum ca e vorba de favoritul tau altfel pui problema.
cand am zis despre banel nu m-am referit exclusiv la tine. era vorba ca lumea adopta o mentalitate gresita si e orbita de favoritisme. cum ai fost tu cu hagi si cum faci acum cu lacatus. e frumos sa pozezi in suporterul ala model care isi sustine idolii, dar nici sa picam in extrema cealalta.
despre comportamentul golanesc ce sa mai zic...e a 3a oara cand face lacatus asta. ar fi bine pt el sa mai lase telenovelele si nervii. de asemenea nu l-am auzit pe lacatus sa isi asume vreo vina pana acum. in schimb a dat vina pe jucatori de multe ori. cred ca mai mult e vb de frica decat respect in relatia antrenor-jucator la steaua.
englezii au o vorba: "form is temporary, class is permanent"
oleg sau zenga aveau "class". asa ceva nu am vazut si nu cred ca voi vedea la lacatus. de asta cred eu ca nu e un antrenor care sa ne duca mai departe. e doar un halagian mai tanar...
stelist4ever89
23rd April 2008, 21:39
desi nu am fost multi in tribune am facut o atmosfera frumoasa la fel ca si jocul , insa pacat k nu am castigat, am fi meritat. si cum era de astepata astazi presa vuia de semiesecu nostru frecandu-si mainile sperand sa pierdem titlul. DAR ORICUM ROUTE 24:steagsimplu::forzasteaua:
vectra_gts
23rd April 2008, 23:46
cu ciordel faurica in teren jucam 9 la 11 (banel trage si echipa in jos la moral de aia am pus 9)
roby_stelist4ever
24th April 2008, 00:06
Totalmente de acord cu Dl.Col.(rez) Voiculescu.Ne balacarim si cistigam un campionat f.slab din punct de vedere valoric si apoi cind iesim in lume spunem - din nou - (euro)Pa.Valabil si pt.noi si pt.CFR,Rapid sau Dinamo ori Poli."Marile" transferuri facute de catre toate aceste echipe s-au dovedit niste baloane de sapun.Fabianni este cu siguranta mult mai bun la lupte
decit in orice fotbal putin mai decent,Dorsin si Perolta traiesc din amintiri iar Hirshfeld s-a facut remarcat doar printr-un autogol demn de cascadorii risului.La Dinamo,eu pe Miranda il tin minte mai mult dupa apropierea numelui de bautura lui Pepsi cola,Pekarici,sufletul lui Vojvodina Novi Sad nu a jucat mai mult de un meci dar ii retin numele tot din alte motive iar la Rapid,jale tot atit de mare,2,5 mil euro fiind aruncate pe 3 fotbalisti care impreuna nu au jucat mai mult de 90 min in tot returul.Despre vedetele noastre,ce sa mai vorbim :un pusti de 21 ani remarcat mai mult prin masca ce a trebuit sa o poarte o luna,unul care stie sa execute cornere si lovituri libere,un altul care stim ca jucat putin pe la Dinamo Kiev dar nu a facut mare brinza si un altul,mare talent,zice-se inca neadaptat la fotbalul european.Daca astia sint fotbalisti de CL,atunci fie ca noi suporterii sintem paraleli cu fotbalul,fie cei care i-au adus incearca sa ne prezinte un viitor mai roz,dar ramin la parerea ca nu prea au momentan pe ce sa bazeze.Sa speram ca viitorul le va da dreptate specialistilor din club.
Cu asta ai spus totul cu privire la echipele care se bat la titlu si care au pretentii europene.Sunt de acord cu tine.Ar trebui sa avem o strategie mai buna a transferurilor si un departament de scouting,care la noi lipseste cu desavarsire.
Gruppo Aparte
24th April 2008, 11:22
Meci greu. vad ca timisoara aliniaza o echipa superofensiva. Nu il au pe popa in schimb in poarte. il au pe pantilimon. a vedem, meci greu. cu toate ca vreau victorie am votat x. sper sa ma insel.:steagsimplu:
Se pare ca am avut dreptate...din pacate...mai ma pricep la fotbal cateodata
suciuconstantin1978
26th April 2008, 20:22
Lupta continua ! Forzza STeaua ! ::) :)
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.