PDA

View Full Version : Cel mai bun STELIST in otelul - STEAUA 0 - 1 !!!

KosmyN
19th April 2008, 22:42
otelul galati - STEAUA
0 - 1

A marcat: Plesan

O victorie importanta care ne mentine pe pimul loc in clasament.

Sunte-ti invitati sa votati cel mai bun jucator ros-albastru

Marius_Black
19th April 2008, 22:47
Intrarea lui Rica s-a dovedit a fi decisiva el animand atacul practic mort de pana atunci al Stelei si tot el a creat faza de gol a stelei , bravo Rica!

LoMax8
19th April 2008, 22:49
Nici nu prea conteaza care a jucat cel mai bine, care a jucat cel mai prost, care a jucat cel mai putin sau cel mai mult, conteaza cine a adus cele 3 puncte fara de care se imputea treaba sau cel putin capata miros.
Votat Plesan pentru golul de 3 puncte.

ULTRAS STEAUA
19th April 2008, 23:14
aceeasi mentalitate...nu conteaza cum jucam numai sa o bagam si noi in poarta odata sa luam punctele:romaniaflag2:

KosmyN
19th April 2008, 23:25
Am avut o aparare foarte moale, mai ales pe axul central, unde Goe a fost cam pe langa.
La mijloc s-a simtit absenta Ceasului, iar in atac, in afara de Mendoza, Pepe si Dica nu prea s-au vazut.
P.S: Pseudo purtatorii de numere, nu v-or fii mentionati.
Omul meciului: NEAGA - a intrat, a driblat, a verticalizat, a scos corner, a centrat la gol, a si ratat o mare okazie, bravo lui

In rest:
Zapata - 7 - meci bun, cu unele interventii decisive, care ne-au scapat de un rezultat negativ
Golanski - 6 - singur pe partea dreapta, a incercat sa acopere toata banda, accidentarea i-a afectat jocul, sper sa nu fie grava
Goian - 5 - foarte multe gafe in aparare, nepermise si impardonabile. Are nota de trecere pentru participarea la faza golului
Ghionea - 6,5 - a dus greul, avand interventii bune si exacte
Marin - 6 - a alternat interventiile bune cu inexactitatile
Radoi - 6,5 - a fost foarte activ, incercand din rasputeri sa evite bubuirea mingiilor punandu-le la firul ierbii si a incercat sa ajute ofensiva
Dica - 5 - foarte sters, nicio realizare
Mendoza - 6 - mai un dribling, mai o centrare, dar atat
Pepe - 5 - nicio realizare. A, ba da, un galben
Plesan - 7 - a intrat foarte conectat la partida, a facut foarte bine legatura intre aparare-mijloc si atac si bravo lui ca a fost acolo unde trebuie la gol
Nesu - 6 - nu a avut probleme in aparare, pe ofensiva fiind mai sters
Neaga - 7 - a dat si da dovada de mult profesionalism...Jos Palaria !!!

#EffecT
20th April 2008, 02:11
Rica Neaga n-a vociferat ca e rezerva de 2 luni , si-a vazut de treaba mai tot timpul . A marcat cu U Cluj , azi a batut cornerul din care s-a marcat golul victoriei , a facut primul dribling al meciului si a mai aparut o data la finalizare, incheiand probabil a 3-a actiune cu sut spre poarta din tot meciul (chiar daca a ratat lamentabil) .

Plesan a verticalizat de cateva ori , a marcat al doilea gol consecutiv..vrea in primul 11 si cam si-a castigat locul in echipa

Zapata e cel mai bun portar de la revolutie incoace . Am mai spus-o si o sa o repet ori de cate ori am ocazia

Radoi s-a luptat frate , am vazut atitudine si pentru mine asta conteaza cateodata mai mult decat 10 driblinguri si 15 floricele

Golanski a evoluat in nota caracteristica ..bun , desi se vede ca nu se simte bine cu Nicolita pe partea lui . Cam astea ar fi partile pozitive din meciu asta .

Alea negative urmeaza :

Banel a pierdut toate duelurile cu un pusti de 19 ani

Dica nu s-a fortat

Goian e cam overrated ,desi iar ne-a salvat la o faza fixa

Lovin nu e Ov.Petre

Mendoza vad ca a invatat de la Dica sa mai dispara din joc. Slabut azi

Pepe insuficient sprijinit

Laca merita zmeurica de aur pt ca l-a tinut pe Banel +60 de minute in teren si pentru ca a mers cu 2 inchizatori desi Otelul se apara in 10

valy
20th April 2008, 09:48
votat Plesan pt k a inceput s isi arate adevarata valoare.

cogdao
20th April 2008, 11:03
Zapata,singurul jucator de CL pe care il avem.

colonelu Voiculescu
20th April 2008, 12:18
Cel mai bun a fost Zapata
Au mai jucat bine Plesan , Radoi si sa zicem ca si Neaga

Restul au mimat fotbalul si in mod special numarul 16 care a starnit compasiune

ULTRAS STEAUA
20th April 2008, 12:21
Zapata,singurul jucator de CL pe care il avem.

acelasi lucru l-am remarcat si eu.Eu am mai pus si mendoza.Da vad ca si el......:imported_icon_ermm:

ReFLeXN1
20th April 2008, 17:57
Mendoza dupa parerea mea a fost cel mai bun in acest meci ... deoarece de la el au plecat majoritatea fazelor dar ... intrarea lui rica neaga a marit ritmul jocului ;)

Dumitrescu.Daniel
20th April 2008, 18:47
Nu as putea sa numesc doar un jucator dupa mine Mendoza si Plesan(pentru ca a fost omul decisiv).

aheobarbos
20th April 2008, 19:48
Am votat Neaga, pentru ca a animat atacul nostru , pana atunci inexistent. Aproape la fel de bun a fost Plesan. In rest...varza, culminand cu Dica, Goian si Nicolita.

jurnalistul2000
20th April 2008, 22:49
n-au facut o partida grozava la Galati.il votez pe Zapata pentru interventiile sale salvatoare.

roby_stelist4ever
20th April 2008, 23:19
L-am votat pe Zapata! M-a cam surprins Goian in mod negativ..cel mai slab om de la noi..nu stiu ce a fost cu el..oricum,l-am votat pe Zapata!

steaua_my.life
21st April 2008, 18:16
important e k am castigat...:steagsimplu: