View Full Version : Revista Presei / 18 aprilie
sport.ro
17th April 2008, 20:40
Un bilet de intrare la meciul Steaua Bucuresti - Poli Stiinta Timisoara, programat marti, de la ora 20.30, pe stadionul Steaua, in etapa a XXXI-a a Ligii I, costa intre 10 si 75 de lei, scrie site-ul oficial al Stelei. Preturile tichetelor sunt urmatoarele: 10 lei la peluze, 20 lei la tribuna a doua, 25 de lei la tribuna intai, 50 de lei la tribuna zero si 75 de lei la fotolii. Biletele vor fi puse in vanzare incepand de vineri, la casele de bilete.
sport.ro / 18 aprilie 2008
Onlinesport.ro
18th April 2008, 00:10
Iata declaratiile lui MM Stoica, dupa ce Unirea Urziceni s-a calificat joi seara in finala Cupei Romaniei, asa cum transmite reporterul Onlinesport.
"Sper sa jucam Supercupa cu Steaua. Toata munca noastra din acest sezon s-a comprimat in acest meci. Miza a fost imensa, ne-am indeplinit obiectivul, Cupa UEFA o aveam fixata dupa trei ani, dar am reusit dupa primul sezon", a declarat MM.
"Jucatorii se mobilizeaza contra echipelor mari. Secretul la Urziceni e ca fiecare face ce trebuie sa faca. Ne vom fixa obiectivul pentru Cupa UEFA abia dupa ce vom face transferurile".
"Cand eram eliminat cu Steaua in Cupa spuneam ca e o competitie de looseri, ce sa spun si eu daca nu ajungeam in finala. Acum normal ca sunt foarte bucuros", a incheiat MM.
sport.ro
Exista butoane? Adi Ilie explica succesul Stelei, iar butoanele nu intra in calcule, ci Plesan, Ghionea si Lacatus: "Eu nu cred ca exista butoane. S-au vazut foarte mult revenirile: Ghionea, Plesan, plus transferurile. Schimbarea antrenorului a fost si ea de bun augur.", a spus Adi Ilie la Special pe Sport.ro si www.sport.ro
sport.ro
Steaua a scapat de chinurile accidentarilor din trecut, iar Adi Ilie spune ca singura problema medicala din acest moment este cea a lui Emeghara: "Dica este un jucator important in angrenajul Stelei si o sa mai marcheze pentru s-au format relatiile de joc, care ne-au lipsit la inceput. Daca poate sa joace, Radoi va juca. Ideea este sa nu existe riscuri. In afara de Emeghara, nu mai exista probleme de lot. El va pleca la Bologna si este posibil sa piarda si meciuri din sezonul viitor.", a spus Adi Ilie la Special pe Sport.ro si www.sport.ro
sport.ro
Managerul Stelei, Adrian Ilie, a dezvaluit la Special ca finantatorul Stelei, Gigi Becali nu a mers in vestiar la pauza meciului cu "U" Cluj.
"Becali mai iese la pauza din loja, se mai plimba pe acolo, pe la alte loje. Stiu ca i-a spus lui Argaseala sa coboare la vestiar sa vorbeasca cu jucatorii", a dezavluit Adi Ilie la Special, pe Sport.ro si www.sport.ro
sport.ro
Adi Ilie merge pe linia razboinica impusa de Becali in Ghencea. Managerul Stelei a declarat ca vrea Steaua in Liga si ca nu il intereseaza ce se intampla dupa. Ilie a declarat la Specialul Sport.ro ca Romania are doua echipe in Liga datorita si numai datorita Stelei:
"Se face presiune asupra Stelei, dar doar de cei de la CFR Cluj. Nici ei nu se gandeau ca o sa trecem in fata lor. Datorita coeficientului Stelei in Europa, Romania o sa aiba doua echipe in Champions League. Nu ma intereseaza daca CFR se califica in grupele Ligii de pe 2", a declarat Ilie la Special.
sport.ro
18th April 2008, 00:50
E foarte greu ca Steaua sa treaca de grupe, spune Adi Ilie. Totusi, Cobra a gasit solutia: Steaua va trece la butoane si in Liga. Managerul din Ghencea a declarat la Special ca Dica si ai lui vor trece de grupe doar daca el va fi lasat sa deschida bilele sau sa le incalzeasca inainte :)
"E foarte greu sa trecem de grupe. Sunt echipe puternice si sunt echipe pe care le putem bate. Va fi foarte greu, dar sa vedem cum va fi campania din vara. Eu sper la o calificare si depinde de tragerea la sorti", a spus Adi Ilie
sport.ro
Steaua nu uita de CFR nici cand e vorba de Cupa Romaniei. Adi Ilie a declarat la Specialul Sport.ro ca Urziceniul ar merita sa castige trofeul, mai ales ca echipa fostului manager din Ghencea a trecut de echipe precum Steaua si Rapid:
"Urziceniul merita sa castige cupa, CFR a jucat numai cu echipe din esalonul secund, in timp ce Urziceni a batut Steaua si Rapid", a spus Cobra Ilie la Special.
sport.ro
Suprterii Stelei, care au intrat pe www.sport.ro au vrut sa stie de ce favoritul lor, brazilianul Elton, nu se intoarce la Steaua.
Managerul Stelei, Adrian Ilie, le-a raspuns: “Nu vreau sa deschid “Cutia Pandorei” sunt foarte multi factori. Este vorba si de ce jucatori isi doreste antrenorul Marius Lacatus. Daca va veni un alt antrenor la Steaua, poate se intoarce si Elton. Daca Dayro Moreno o sa dea randament, o sa intre si el in inimile fanilor", a spus Adi Ilie la Special, pe Sport.ro si www.sport.ro
sport.ro
18th April 2008, 02:00
Mihai Stoica a afirmat ca in urma cu o luna a avut o predictie ca Unirea Urziceni va juca impotriva Stelei in Supercupa Romaniei.
"Am avut o predictie acum vreo luna ca mi-as dori sa jucam Supercupa cu Steaua in vara. Pana acolo mai este, CFR e un adversar puternic. Sunt extrem de fericit, e confirmare ca s-a muncit bine, iar altii cu obiective mai indraznete mai au de luptat. Am spus ca suntem cea mai pregatita echipa pentru cupele europene, pentru ca in staff suntem numai oameni cu experienta vasta in astfel de competitii, oameni pe care la alte echipe nu ii gasiti", a precizat Stoica.
sport.ro
18th April 2008, 02:40
Antrenorul echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a declarat, joi, ca daca formatia sa va incheia pe locurile trei-patru in campionat dupa ce a ajuns in finala Cupei Romaniei, din punctul sau de vedere ar fi ca si cum ar fi realizat eventul.
"Ramanem in istoria clubului pentru calificarea in finala si in Cupa UEFA, nu ma asteptam sa atingem obiectivul din primul an. Daca terminam pe trei-patru si jucam si finala, pentru mine e ca si cum am fi luat eventul. Suna frumos o Supercupa cu Steaua, daca batem si pe CFR ar fi cea mai frumoasa cupa din istoria Romaniei, sa ii invingem si pe ei dupa Steaua si Rapid. Ar fi culmea sa vizitam Piatra Neamt la finala. Le spun mereu jucatorilor: nu sunt turist, n-am venit in excursie, la Londra n-am vazut nimic cinci ani, de-abia dupa ce m-am lasat am vizitat si eu ce se putea, Madame Tussaud si ce mai era. Mergem sa castigam trofeul. Acum, Dinamo, Rapid, Timisoara, sunt clar in Cupa UEFA, au rasuflat usurati, le-am dat o mana de ajutor fara sa vrem. CFR e pe doua fronturi, Cupa sa ne-o lase noua, iar Dinamo sa ne multumeasca pentru ajutor dupa ce-i batem", a spus Petrescu la conferinta de presa de dupa meciul cu Gloria Buzau, scor 1-0, din semifinalele Cupei Romaniei.
sport.ro
18th April 2008, 11:50
Inca nu s-a terminat campionatul. Mai mult, lupta la varf e mai incinsa ca oricand. Cu toate astea, sezonul viitor trebuie sa fie pregatit cum se cuvine. Zis si facut. Becali a lansat deja bomba: vreau trei jucatori de la Rapid. Sa fie strategie? Sa fie dorinta de a intari echipa pentru Liga? Cert e ca patronul Stelei a dezvaluit si cateva nume: Sapunaru si Bozovic, doi dintre cei mai buni fotbalisti ai anului.
Fundasul dreapta tine insa sa rupa orice discutie: visul meu a fost sa ajung la Rapid si sunt un om parolist:
"Daca tineti minte, eu cand am venit la Rapid am declarat ceva. Sunt un om parolist, iar visul meu era sa ajung la Rapid, nu la Steaua. Este exclus, total exclus sa ajung la Steaua!", a declarat fundasul dreapta giulestean pentru ProTV. Sapunaru are sprijinul noii conduceri, cea care a declarat ca Rapid nu va mai vinde nimic.
Onlinesport.ro
18th April 2008, 12:50
Comisia Centrala a Arbitrilor a anuntat, vineri dimineata, brigazile cavalerilor fluierului care vor conduce meciurile de sambata, programate in etapa a XXX-a a Ligii 1.
UTA Arad - CFR Cluj
Stadion: UTA
Data: 19.04.2008 ora 16.30
A: Lajos Tiberiu (Timisoara)
A1:Maier Ovidiu (Arad)
A2:Iliescu Dragos (Craiova)
R: Erdei Stefan (Oradea)
Obs:Dancu Mircea (Sibiu)
Igna Ioan (Timisoara)
Otelul Galati - Steaua Bucuresti
Stadion: Otelul
Data: 19.04.2008 ora 17.00
A: Balaj Cristian (Baia Mare)
A1:Sovre Octavian (Oradea)
A2:Dumitrescu Eduard (Pitesti)
R: Ivan Ionel (Braila)
Obs:Boc Alexandru (Bucuresti)
Ionescu George (Bucuresti)
FC Vaslui - Politehnica Iasi
Stadion: Municipal
Data: 19.04.2008 ora 18.30
A: Deaconu Alexandru (Bucuresti)
A1:Nagy Miklos (Cluj)
A2:Bochis Horea (Dej)
R: Vadan Mugurel (Bucuresti)
Obs:Ionescu Adrian (Bucuresti)
Petrescu Dan (Bucuresti)
Rapid Bucuresti - Pandurii Tg Jiu
Stadion: Valentin Stanescu
Data: 19.04.2008 ora 20.30
A: Craciunescu Teodor (Rm Valcea)
A1:Onicas Ioan (Zalau)
A2:Gheorghe Sebastian (Suceava)
R: Draganescu Mugurel (Breaza)
Obs:Satmari Sorin (Bucuresti)
Nesu Mircea (Oradea)
onlinesport.ro / 18 aprilie 2008
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.