View Full Version : Revista Presei / 17 aprilie
Onlinesport.ro
17th April 2008, 00:00
Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a clarificat situatia presupusei vizite la vestiarul echipei in pauza meciului cu Universitatea Cluj, spunand ca a vorbit cu jucatorii prin intermediul lui Valeriu Argaseala.
vorbeasca cu jucatorii, deci am vorbit cu ei. Daca era ceva adevarat, scria observatorul in foaia de observatie. M-am referit la faptul ca m-am suparat pe jucatori, ce trebuia sa fac? Sa spun ca <<l-am trimis pe Valeriu Argaseala?>>. Mai glumim, doar suntem oameni, dar trebuie aduse si probe la glumele noastre", a spus Becali la Special.
Patronul Stelei a dezvaluit ce jucatori va oferta Steaua in vara. "Nu voiam sa spun acest lucru, dar Szekely este un jucator pe care cred ca il vom lua. Il vom oferta. Pe langa Szekely, ii vom mai oferta pe Sapunaru, Stancu si Bozovic de la Rapid. Vreau sa am cei mai valorosi jucatori, sa avem doua echipe. De la Timisoara il vom oferta pe Karamian. De la Dinamo imi place Adrian Cristea, dar credeti ca mi-l da Dinamo? Sau Iancu pe Karamian? Jucatorii astia imi plac, dar e posibil sa nu luam niciunul", a precizat Becali.
Oficialul Stelei a vorbit si despre primele care se vor da la meciul cu Otelul Galati. "Am auzit ca CFR-ul stimuleaza cu 1 milion de euro, daca vor castiga campionatul. Isi vor premia proprii jucatori. Cred ca si Galatiul o sa dea o prima mare jucatorilor pentru ca au demnitate si onoare, trebuie sa se claseze mai sus in clasament. Cred ca vor avea prima de 1 milion de euro. 150 de mii de euro se dau la pitici", a afirmat Becali, adaugand ca Steaua va lua Steaua titlul.. "Cel mai mult ma tem de Craiova si de Dinamo, dar Steaua nu va pierde titlul nici daca se spanzura ei, nici daca se dau peste cap de 100 de ori", a adaugat patronul Stelei.
Gigi Becali spune ca gestul sau de a-i telefona lui George Copos pentru a-i explica ce schimbari sa faca la Rapid este unul firesc. "N-are rost sa spun ce mi-a raspuns Copos, dar ati vazut ca s-a conformat. Care-i problema daca m-am bagat? Cum sa ma sune Borcea? E imposibil! Cum sa nu sun eu la Rapid? Pai il sun si ii dau ordin lui Copos, comunistul trebuie sa execute!", a explicat Becali.
onlinesport.ro / 17 aprilie 2008
sport.ro
17th April 2008, 00:00
Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat, in direct la Special, ca Steaua va castiga titlul indiferent de jocurile de culise care se practica in campionatul romanesc.
"Cel mai mult ma tem se Craiova si Dinamo. Steaua nu mai pierde campionatul. Nu mai e vorba de bani, sau de altceva, este vorba de onoare. Nici daca se vor spanzura se stalp sau se vor da peste cap de 100 de ori nu se mai incurca Steaua. Dinamo nu o sa bata Steaua, pentru ca noi o sa jucam relaxat", a spus Becali la Special.
sport.ro / 17 aprilie 2008
sport.ro
17th April 2008, 00:40
Andone avertizeaza: primele nu sunt totul. Chiar daca Becali stie ca Otelul are 1 milion de euro pe masa ca s-o bata pe Steaua, valoare ar putea face diferenta in meciul de la Galati.
"Stiu ca Marius Stan vrea sa bata Steaua, dar o sa aiba un meci foarte greu. Steaua e puternica, experimentata", a spus Andone dupa meciul cu Dacia Mioveni din Cupa.
sport.ro
17th April 2008, 10:30
Ciprian Deac, omul care a poate ajuta pe CFR Cluj sa castige campionatul, este gata de atac. Imprumutat de la CFR Cluj la Otelul, Deac spune insa ca n-ar refuza un transfer la Steaua.
"Va fi un meci important, pentru ca speram cu totii sa jucam in Intertoto. Pentru mine este si o motivatie suplimentara, pentru ca as dori sa ajutam CFR-ul cu o victorie, pentru a reveni pe primul loc.Mi-ar placea sa revin la CFR pentru a arata ca mai am multe de demonstrat lui Ando si domnului Muresan. Sunt iubit de spectatorii clujeni si tin legatura zi de zi cu fostii mei colegi de acolo: Minteuan, Trica, Anca. Chiar zilele trecute am vorbit cu ei si m-au tot indemnat sa trag tare contra Stelei si sa-i incurcam.Sigur! Niciodata nu poti spune niciodata. M-ar onora o oferta din Ghencea, pentru ca este un club mare si il apreciez pe Lacatus pentru ca a evoluat pe un post asemanator. Totusi, am o datorie fata de Otelul si sper sa nu dezamagesc", a spus Deac in Propsport.
sport.ro
17th April 2008, 13:10
Mircea Lucescu crede ca Steaua are prima sansa sa castige campionatul in acest sezon. „In ritmul in care se joaca si se desfasoara lucrurile in Liga I si cu experienta pe care Steaua a acumulat-o in anii trecuti in disputa cu Rapid, tot ei vor castiga campionatul”, spune Lucescu in Adevarul.
sport.ro
17th April 2008, 15:40
Mirel Radoi a declarat ca orice jucator isi doreste sa joace la o echipa tare din Europa. “Orice jucator isi doreste sa joace si in strainatate. Insa, daca acest lucru nu se va realiza, si daca va fi sa raman la Steaua, o voi face din toata inima. Totusi, mi-as dori sa joc doi ani in strainatate, dupa care sa ma intorc la Steaua. Echipe unde mi-as dori sa joc? Barcelona si Milan”, a spus Radoi pe chat-ul de pe site-ul oficial al Stelei.
sport.ro
17th April 2008, 16:10
Mirel Radoi a spus ca ar vrea sa devina antrenor dupa ce isi incheie cariera de jucator. "Dupa terminarea carierei mi-as dori sa devin antrenor, nu neaparat antrenorul Stelei, ar fi o palarie mult prea mare. Oricum, mai am cinci, sase ani de jucat", a spus Radoi.
sport.ro
17th April 2008, 16:10
MEDIAFAX/ Fundasul Rapidului, Ionut Stancu, este incantat de faptul ca Gigi Becali il vrea la Steaua. "Nu am vazut emisiunea, dar am auzit ce a spus domnul Becali. Am ramas putin surprins. E un lucru bun ca se gandeste domnul Becali si lumea in general sa ma transfere, dar ar fi si mai bine daca s-ar gandi putin mai mult la mine si conducerea Rapidului. Pentru mine a fost o perioada nu tocmai buna, pentru ca nu prea am jucat. Nu pot sa raspund la asa ceva. Eu sunt sub contract cu Rapid inca trei ani. Dar nu se stie niciodata ce se intampla in viitor", a spus Stancu.
sport.ro
17th April 2008, 17:50
Mirel Radoi a vorbit despre declaratiile lui Gigi Becali, care a nominalizat jucatori de la Rapid, Dinamo sau Poli Timisoara pentru un eventual transfer in vara. "Ca sa vina zece jucatori la Steaua, trebuie sa plece vreo sapte. Este foarte greu sa se intample asta, fiindca toti au demonstrat ca au valoare. Ca sa vii la Steaua, trebuie sa ai valoare, sa te doreasca clubul si sa vrei sa vii. Nu m-ar deranja venirea jucatorilor respectivi, dar nici n-as sari in sus de bucurie", a spus Radoi.
sport.ro
17th April 2008, 17:50
Directorul general de la Otelul Galati, Marius Stan, i-a ironizat pe conducatorii Stelei."Meciul cu Steaua va fi unul usor pentru jucatorii Otelului. Daca vor pierde nu va fi o drama, in timp ce daca vor castiga pot ramane in istorie pentru ca au influientat lupta pentru titlu. Pentru acest lucru cred ca au toate motivele ca la ora jocului sa fie foarte motivati. Am venit si noi cu o injectie de moral, le-am deblocat o parte din prime. Cat despre banii de la Cluj, e o strategie ieftina menita sa ne destabilizeze insa la noi nu isi va atinge scopul. Asa cum am anticipat, stelistii au anuntat ca vor doi jucatori de la noi. Sunt previzibili, ar fi bine ca si jocul lor sa fie tot la fel de previzibil cum sunt conducatorii lor. Si noi ne dorim de la Steaua vreo 10 jucatori cu Radoi cap de lista", a spus Marius Stan.
sport.ro
17th April 2008, 18:20
Mirel Radoi vrea ca pe 7 mai, ziua in care Steaua a cucerit Cupa Campionilor la Sevilla in 1986, sa sarbatoreasca un nou titlul de campion: "7 mai este o data norocoasa, insa norocul si-l mai face si omul cu mana lui. Sa dea Dumnezeu sa iesim din nou campioni si vom sarbatori pe teren cu toti suporterii, cu toate generatiile Stelei, daca va fi nevoie.
Galatiul are o echipa foarte buna, insa Steaua este mai pragmatica si sper ca ne vom intoarce cu toate cele trei puncte de acolo. Nu e niciun fel de problema ca Marius Stan vrea victoria Otelului pentru a-l ajuta pe Andone. Va fi un meci mai spectaculos si mai frumos. Ma bucur ca in sezonul trecut am pierdut la Galati si Vatca a facut un meci mare, fiindca asa s-a demonstrat ca la Steaua vin jucatorii care joaca bine impotriva noastra si nu cei care se dau la o parte", a spus Radoi.
sport.ro
17th April 2008, 19:00
Petre Grigoras vrea sa relanseze campionatul. Desi patronul Stelei a declarat ca Steaua e ca si campioana, "pac-pac", galatenii nici nu vor sa auda de infrangere in meciul cu ros-albastrii. Petre Grigoras a declarat ca vrea sa castige meciul cu Latino Steaua pentru a vedea cine e mai puternic in ultimel etape:
"In afara acestui joc mai sunt patru etape. As vrea sa batem Steaua pentru ca apoi sa vedem cine va fi mai tare in ultimele patru jocuri. Cred ca toata lumea se va intreba acest lucru"
"Absentele din zonele laterale se inmultesc. Dupa Gado, Sarghi si Brujan, acum a aparut si entorsa de la genunchi a lui Giurgiu. Nici Szekely nu s-a antrenat la maxim, dar macar pe el speram sa-l putem avea sambata. Si daca aveau doua, trei absente, la lotul Stelei nu conta! Steaua are pe banca de rezerve jucatori care la multe formatii ar fi titulari de drept.
La cate se intampla in fotbalul romanesc, faptul ca i s-a redus suspendarea lui Lovin e o nimica toata", a spus Grigoras.
sport.ro
17th April 2008, 19:00
Directorul general de la Otelul Galati, Marius Stan, a declarat ca "superechipa" Steaua are si ea puncte slabe din moment ce a pierdut la Cluj sau Iasi."Ando imi este prieten de o viata, normal ca imi doresc sa castige campionatul. In plus, ca reprezentant al provinciei, mi-as dori sa se sparga acum acest monopol al Capitalei, mai ales ca, dupa parerea mea, CFR ar merita sa ia titlul. Dar in primul rand m-as bucura pentru noi, avem un obiectiv pe care inca il mai putem indeplini si o datorie morala fata de suporteri. Daca batem pe Steaua mai putem prinde locul sapte, de Intertoto. Aceasta "superechipa" Steaua a luat bataie si la Iasi, si la Cluj. Asa ca are si ea puncte slabe. Inca nu a aparut in Romania o echipa invincibila. Dupa cate lucruri favorabile Stelei s-au intamplat in ultima perioada, cred ca a venit timpul sa vedem si cealalta fateta a monedei. Cu Rapidul au pierdut pe teren, au beneficiat insa de conjuncturi extrem de favorabile pentru ei, au avut si greseli de arbitraj nenumarate in favoarea lor asa incat pe val au ajuns cum au ajuns. Dar pot intra si sub val foarte usor. Am increderea ca ingamfarea va fi platita scump", a spus Stan.
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.