View Full Version : Revista Presei / 16 aprilie
sport.ro
15th April 2008, 23:50
Steaua s-a cocotat iar pe primul loc si anunta ca va castiga toate meciurile pana la finalul sezonului, desi CFR-ul spune ca stelistii se vor mai impiedica. Becali chiar a declarat, dupa meciul cu U Cluj, ca va castiga cu 3-0 si la Galati. Invitat la Specialul Sport.ro, Marius Stan a spus ca Becali amesteca atat de mutl banii, butoanele si pe Dumnezeu, incat nu mai stii pe ce lume te afli. Vezi reactia lui Marius Stan la acel "pac-pac" al lui Becali:
"Becali e un personaj pitoresc, dar parca ii statea mai bine in rolul lui Mihai Viteazu. Dar acum, cu pac-pac, la Gigi sa ametesca atat de mult butoanele, cu milioanele si Dumnezeu, ca nu mai stii pe ce lume te afli", a spus Marius Stan.
sport.ro / 16 aprilie 2008
sport.ro
15th April 2008, 23:50
Galatenii sunt ironici si ii spun lui Becali sa-si ia gandul de la vreo bricheta in meciul direct: "Becali ne confunda cu Rapidul si cred ca tot mizeaza pe vreo bricheta. O sa confiscam brichetele de la intrare. Sper ca jocul sa se dispute pe teren, nu trebuie sa-l transformam in razboi. Un meci cu Steaua ramane de referinta. O sa fie o finala, asa cum se intampla cu toate echipele din Bucuresti.", a spus Marius Stan la Special.
sport.ro
16th April 2008, 00:20
Steaua nu se poate considera campioana inca, spun timisorenii. Emil Rosianu considera ca Steaua se va impiedica la Galati, unde etapa viitoare va juca impotriva celor de la Otelul.
"Eu nu as fi atat de increzator in victoriile Stelei. Meciul care urmeaza este unul dificil pentru ca Otelul este joaca fara presiune, jucatorii vor fi relaxati si vor pune probleme", a spus Rosianu la Special.
sport.ro
16th April 2008, 00:20
Invitat la Special, presedintele lui Poli, Emil Rosianu, spune ca echipa de pe Bega va merge in Ghencea pentru a castiga.
"Nu cred ca exista vreo coalitie anti-Steaua pentru ca noi nu ne gandim decat sa prindem un loc de cupa europeana. Trebuie sa batem Craiova pentru a merge in Ghencea fara presiune, ne dorim sa-I batem. O sa le facem si niste surprize in ceea ce priveste echipa de start. Vom alinia cei mai buni jucatori", a spus Emil Rosianu la Special.
sport.ro
16th April 2008, 01:00
Marian Iancu spune ca si-ar dori ca Steaua sa piarda titlul in meciul cu Timisoara, dar parca nici el nu mai crede in posibilitatea ca rivalii din Ghencea sa se impiedice. Iancu spune ca, daca CCR va lua titlul, si celelalte echipe vor intelege ca se poate. Totusi, seful de pe Bega a precizat ca Dica si compania nu vor pierde niciodata sansa de a mai cuceri un campionat. CFR nu are nicio sansa:
"Mi-as dori sa batem Steaua si sa piarda campinatul in urma unui meci cu noi. Daca va lua CFR campionatul, vor intelege si altii ca se poate. Dar nu cred ca Steaua mai poate pierde. Este foarte pregatita la toate capiotolele. CFR nu are nicio sansa", a declarat Iancu la Fanatik
sport.ro
16th April 2008, 01:00
Marian Iancu si-a facut lista de cumparaturi pentru vara:
"Ne intereseaza Rada si Vali Badea de la Steaua, Goga de la "U" Cluj, Baltoi de la UTA, Szekely de la Galati, si Gabi Muresan de la CFR Cluj", a dezvaluit Marian Iancu la Fanatik.
sport.ro
16th April 2008, 11:00
Unul dintre cele mai bune transferuri ale Stelei, Andres Mendoza, a fost sustinut la meciul cu U Cluj de cel mai mare fan al sau: fratele peruanului.
Fratele unuia dintre cei mai buni stelisti a facut galerie pentru Steaua de la loja la meciul castigat cu 4-0, insa la final a avut interzis la vestiare. Acesta a vrut sa-si felicite fratele dupa meci dar s-a izbit de excesul de zel al bodyguarzilor care nu au inteles nimic din ce spunea si nu l-a lasat sa intre la vestiare, scrie Cancan.
"Sunt fratele lui Mendoza. Cum pot sa ajung la el, pentru ca aia care pazesc aici nu ma inteleg?", a spus peruanul cerand ajutorul jurnalistilor care au explicat totul bodyguarzilor din Ghencea si l-au ajutat in final sa ajunga la fratele sau.
Onlinesport.ro
16th April 2008, 11:43
Presedintele clubului Poli Stiinta Timisoara, Marian Iancu, a declarat, marti, in cadrul unei emisiuni televizate, ca este interesat de transferul jucatorilor stelisti Ionut Rada si Valentin Badea, dar si de achizitionarea fotbalistilor Dorin Goga, Janos Szekely, Gabriel Muresan si Alexandru Baltoi.
"De la Steaua ma intereseaza Rada, este un jucator care ar veni bine in defensiva noastra. Ne intereseaza Goga, un atacant bun de la "U" Cluj, pe care l-am vrut si in iarna. Analizam in continuare prestatiile lui Baltoi de la UTA, dar in ultima vreme nu ne-a convins. Ne intereseaza Vali Badea, dar cred ca e greu ca Steaua sa se desparta de el. Eu fac oferta si daca Steaua vrea, bine, daca nu, nu! Ne intereseaza Szekely (n.r. - de la Otelul Galati), un banatean important pentru noi. Ofertele noastre nu sunt negociabile. Ne mai intereseaza un sarb de 20 de ani, pe care-l urmarim din iarna, si un fundas central din spatiul ex-sovietic", a spus Iancu in cadrul emisiunii Fanatik Show de la Telesport.
onlinesport.ro / 16 aprilie 2008
sport.ro
16th April 2008, 12:20
Noul sef din Giulesti, Fathi Taher este in razboi deschis cu sponsorul giulestenilor LukOil! Aflat la final de contract cu gruparea giulestena, Constantin Tampiza, directorul LukOil si sponsor al Rapidului crede ca Taher nu va aduce nimic buna la echipa pe care o va transforma in satelitul Stelei.
"Nu l-am cunoscut pana acum pe acest Fathi Taher, dar nu imi place poziţia lui. E prieten cu Gigi Becali si ma tem ca ar putea face din Rapid satelitul Stelei. Poate o fi om bun, dar prietenia asta cu patronul Stelei nu imi suna deloc bine" a spus sponsorul Rapidului in Evenimentul Zilei.
"Mai bine ne oprim aici si ne mutam la echipa nationala de gimnastica. Este o echipa care face performante in plan international si pe noi asta ne intereseaza, nu scandaluri cu brichete si banderole de capitan aruncate pe gazon“, a anuntat Tampiza.
sport.ro
16th April 2008, 13:30
De ziua lui stelistul Habib Habibou si-a fixat norma de goluri pentru Steaua pana la finalul sezonului."Astept sa joc si mi-as dori sa marchez trei goluri pana la sfarsitul campionatului. Am tot timpul din lume sa evoluez pentru Steaua" a anuntat Habibou pentru site-ul oficial al Stelei.
sport.ro
16th April 2008, 13:30
Una din revelatiile din retur pentru Steaua , francezul Habib Habibou implineste astazi 21 de ani. Francezul care anunta ca nu vrea sa plece de la Steaua, avertizeaza singura lui dorinta este sa devina campion cu echipa lui Lacatus la finalul sezonului.
"Imi doresc sa fiu, in primul rand, sanatos si apt de joc. In al doilea rand, vreau sa devin campion al Romaniei cu Steaua, o echipa mare, din care ma bucur sa fac parte."
Onlinesport.ro
16th April 2008, 14:10
Presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, agentiei MEDIAFAX, ca membrii Comisiei de Disciplina vor face anchete in cazurile presedintelui Poli Stiinta Timisoara, Gheorghe Chivorchian, si finantatorului stelist Gigi Becali, care au intrat la cabinele echipelor lor desi erau suspendati.
"Asta este o problema a comisiilor. Au fost sesizate comisiile si cu siguranta vor analiza aceasta situatie. Cazurile vor ajunge din nou la Comisia de Disciplina. Se va face o ancheta si daca se gasesc probe astfel incat comisia sa poata judeca aceste cazuri, se vor lua masuri. Sunt doua cazuri, Gheorghe Chivorchian si Gigi Becali. Nu stiu exact ce prevede regulamentul din punctul de vedere al sanctiunilor", a declarat presedintele Federatiei Romane de Fotbal.
Mircea Sandu crede insa ca finantatorul stelist Gigi Becali va declara in fata comisiei ca a glumit atunci cand a spus ca a fost la vestiare in pauza meciului cu Universitatea Cluj, din cadrul etapei a XXIX-a a Ligii I.
"Una este ce declara al televizor si alta ce declara in fata comisiilor, dar noi suntem obligati sa-i convocam. Poate veni domnul Becali si sa spuna «Da, domnule am glumit, am spus ca sa creada lumea ca eu fac echipa», sau nu stiu ce. Stiti ca are d'astea dansul. Si atunci comisia poate sa-i zica «Domnule termina cu glumele astea» si sa-i mai dea o amenda. Dar nu vreau sa ma pronunt inaintea comisiei", a declarat Sandu.
"Sau in cazul domnului Chivorchian, la fel, daca observatorii nu au scris in raport, pentru ca ei sunt persoanele oficiale care se pot pronunta concret stiind ca persoanele respective sunt suspendate. Asa oricine poate sa declare ca l-a vazut pe ala, dar am si eu o poza, o imagine video care sa certifice acest lucru? Se va face o ancheta din toate aceste lucruri pentru ca la comisii sunt juristi care se pricep mai bine decat mine", a mai spus Sandu.
Presedintele Consiliului Executiv al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat in cadrul unei emisiuni televizate ca presedintele gruparii timisorene, Gheorghe Chivorchian a participat la sedinta tehnica a echipei inaintea partidei din etapa a XXIX-a a Ligii I. "Stiu ca daca ai permisul suspendat, esti pedepsit si daca te duci sa conduci pe o strada laturalnica. Nu este normal ca o persoana aflata sub suspendare sa se duca la vestiare, sa participe la sedinta tehnica si apoi sa mearga cu echipele pina la intrarea pe gazon", a spus Badea.
La finalul meciului Steaua-Universitatea Cluj, finantatorul gruparii din Bulevardul Ghencea, Gigi Becali a recunoscut ca la pauza a fost la vestiarul echipei sale: "Eu, de exemplu, am fost la pauza la echipa. Prima data in viata mea cand ma duc la echipa".
Referindu-se la antrenorii Marian Rada si Ionut Popa care au stat in tribune la meciul Rapid-Poli Iasi, disputat cu portile inchise, desi erau suspendati de Comisia de Dispciplina, Sandu considera ca acestia aveau acest drept: "In mod cert, in cazul antrenorilor in tribune nu este nicio problema. Chiar daca ei sunt suspendati, nu este nicio problema sa stea in tribuna. Chiar daca e cu portile inchise, nu conteaza. Daca se juca cu spectatori tot in tribuna statea. Asta este o sanctiune aplicata clubului pentru ca nu au luat masurile de organizare care se impuneau pentru a preintampina orice act de huliganism".
Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a fost suspendat doua luni si a primit o penalitate financiara de 12.000 de lei, la finalul lunii martie pentru declaratii jignitoare.
Presedintele Consiliului Director al gruparii Poli Stinta Timisoara, Gheorghe Chivorchian, a fost suspendat patru etape de catre Comisia de Disciplina a FRF, dupa ce a fost eliminat la partida cu Otelul Galati.
onlinesport.ro / 16 aprilie 2008
sport.ro
16th April 2008, 14:10
Pe 16 aprilie, o data cu ziua de nastere a lui Habib Habibou Steaua mai are de sarbatorit inca un eveniment. Astazi se implinesc 22 de ani de la semifinala de legenda a Stelei cu Anderlecht care le-a adus stelistilor finala cu Barcelona si Cupa Campionilor Europeni.
Dubla lui Piturca si golul lui Balint au dus Steaua in finala intr-un meci incheiat 3-0(2-0) , la finalul caruia pe tabela de marcaj stelistii au scris mesajul: "Notre respect Anderlecht"
STEAUA: Helmuth Duckadam; Stefan Iovan, Adrian Bumbescu, Miodrag Belodedici, Ilie Barbulescu (89 Anton Weissenbacher); Lucian Balan, Tudorel Stoica, Ladislau Bölöni, Gavril Balint (87 Marin Radu); Marius Mihai Lacatus, Victor Piturca.
Antrenori: Emerich Jenei si Anghel Iordanescu
sport.ro
16th April 2008, 14:50
Dani Coman nu vrea sa auda nici in ruptul capului de un transfer la Steaua. "Si in fotbal, ca in orice alt domeniu, exista simpatii si antipatii. Imi mentin declaratia: vreau sa castige titlul CFR Cluj. Pana in acest moment, nu am discutat cu nimeni de la CFR Cluj.Orice este posibil. Sa se termine cele sase etape care au ramas, noi mai avem de jucat 15 minute din meciul cu Steaua. As fi putut pleca de multe ori, am avut oferte, dar n-am facut-o. Iar din punct de vedere financiar ar fi fost mult mai bine. Sunt alte cauze, pe care le voi discuta la finalul campionatului. Si, daca se vor rezolva, voi ramane, pentru ca ma simt foarte bine la Rapid. Respect conducerea Stelei, pe Gigi Becali, pe Lacatus, dar... Nici daca mi-ar da o suta de milioane de euro, nu m-as duce acolo. Nici acum, nici peste o suta de ani”, spune Coman in Cancan.
sport.ro
16th April 2008, 14:50
Presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat ca membrii Comisiei de Disciplina vor face anchete in cazurile presedintelui Poli Timisoara, Gheorghe Chivorchian, si Gigi Becali, care au intrat la cabinele echipelor lor desi erau suspendati. "Asta este o problema a comisiilor. Au fost sesizate comisiile si cu siguranta vor analiza aceasta situatie. Cazurile vor ajunge din nou la Comisia de Disciplina. Se va face o ancheta si daca se gasesc probe astfel incat comisia sa poata judeca aceste cazuri, se vor lua masuri. Sunt doua cazuri, Gheorghe Chivorchian si Gigi Becali. Nu stiu exact ce prevede regulamentul din punctul de vedere al sanctiunilor. Una este ce declara al televizor si alta ce declara in fata comisiilor, dar noi suntem obligati sa-i convocam. Poate veni domnul Becali si sa spuna Da, domnule am glumit, am spus ca sa creada lumea ca eu fac echipa, sau nu stiu ce. Stiti ca are d'astea dansul. Si atunci comisia poate sa-i zica Domnule termina cu glumele astea si sa-i mai dea o amenda. Dar nu vreau sa ma pronunt inaintea comisiei. Sau in cazul domnului Chivorchian, la fel, daca observatorii nu au scris in raport, pentru ca ei sunt persoanele oficiale care se pot pronunta concret stiind ca persoanele respective sunt suspendate. Asa oricine poate sa declare ca l-a vazut pe ala, dar am si eu o poza, o imagine video care sa certifice acest lucru? Se va face o ancheta din toate aceste lucruri pentru ca la comisii sunt juristi care se pricep mai bine decat mine", a spus Sandu.
sport.ro
16th April 2008, 16:10
Suporterii echipei UTA sunt nemultumiti de faptul ca Steaua si-a trimis magazinul mobil cu materiale promotionale la Arad, inaintea partidei cu CFR Cluj, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Suporterii aradeni critica incercarea clubului Steaua de a mobiliza fanii din zona impotriva echipei pregatite de Ioan Andone, dar si autoritatile locale, care au permis aceasta actiune.
"Ne simtim dezamagiti, tradati si sabotati de catre autoritatile care au acordat autorizatie de vanzare pe domeniul public al orasului nostru promotorilor unor valori straine de Arad si spiritul lui", se arata in comunicatul emis de Asociatia Suporter Club UTA.
sport.ro
16th April 2008, 18:30
Imediat dupa victoria la scor cu U Cluj, Gigi Becali se lauda la Specialul Sport.ro ca a fost pentru prima oara in viata lui la vestiar: "Mai, baieti, sa ne aparam si lasati spectacolul. Dica, tu dai semnalul!". a spus seful din Ghencea. Imediat dupa meci, rivalii din Cluj au sarit ca arsi: Becali e supendat, nu avea ce cauta la vestiar! Steaua trebuie depunctata! Ca deobicei, Mitica de la Liga pune batista pe tambal: "e o minciuna, e o strategie! Becali vrea sa-i innebuneasca pe cei de la Cluj. Are martori ca nu fost la vestiare", a spus Mitica Dragomir. Steaua risca suspendarea...
sport.ro
16th April 2008, 19:00
Marian Aliuta a declarat ca Poli Timisoara este condamnata sa castige toate meciurile pe teren propriu. "Ne asteapta un meci greu, ca toate celelalte, contra unei echipe bune, cu jucatori valorosi. Important este insa sa ne adjudecam cele trei puncte, deoarece avem mare nevoie de victorie, avand in vedere pozitia noastra din clasament. In primul rand insa, avem nevoie de suporteri la acest meci si ar fi foarte bine sa vina sa ne sustina. Suntem pe final de sezon si fara fani sunt sigur ca ne va fi greu. Important este ca de-acum incolo sa nu mai pierdem niciun punct acasa in cele trei partide ramase si sa mai castigam un meci afara, la Steaua sau la Ceahlaul. Esential este sa nu mai pierdem niciun punct acasa, ca sa ne calificam in cupele cupele europene. Nu vrem sa depindem de rezultatele din Cupa Romaniei, nu dorim sa fim la mana altora. Am avut si nesansa in acest retur de campionat, in special la meciul cu Dacia Mioveni. Daca atunci marcam in primele minute, cand am avut ocazii bune, am fi scos un rezultat bun si poate alta era situatia in momentul de fata", a spus Aliuta.
sport.ro
16th April 2008, 22:10
Bute vrea sa-si puna in joc centurile in fata... stelistului Radoi. Chiar daca in Romania a boxat la Dinamo, la fotbal, Bute pariaza pe Steaua ca va deveni campioana in acest an.
Bute abia asteapta vara ca sa mearga la Euro alaturi de prietenii sai Lobont, Radoi si Rat. Dupa ce se va umple de bani si faima in Canada, Bute vrea sa se-ntoarca in tara si sa faca cel mai tare meci al carierei.
Pana atunci, Bute ii va face galerie lui Diaconu la meciul cu Henry, in direct la Pro TV sambata seara, de la 8 si jumatate.
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.