View Full Version : Otelul - STEAUA (0-1)
steauaclub.tk
15th April 2008, 13:01
http://www.suportersteaua.net/foto/etape/otelul.jpg
ETAPA 30 - Otelul Galati-STEAUA Bucuresti - 19 aprilie - Ora 17:00, Antena 1
eli.
15th April 2008, 13:02
victorie Steaua PAC-PAC ! nu ne puteti opri !
roby_stelist4ever
15th April 2008, 14:52
Hai baieti! Inca 3 puncte si trebuie sa dati totul pana la sfarsit.Sa putem sa ne descatusam si sa petrecem de 2 ori pe 7 mai 2008!Fortza STEAUA!:forzasteaua::steagsimplu:
pau_gasol
15th April 2008, 15:52
Nu stiu scorul dar vom da 3 goluri Dica, Pepe si Ov.Petre
valy
15th April 2008, 16:02
sper la ink o victorie. 3 pct.....mai aproape d 24. Fortza Steaua!!!
ketsbaya
15th April 2008, 16:33
pac,pac ma intelegi ? 4-0 cu cluj pac, dam 3 si la otelu pac pac
LoMax8
15th April 2008, 17:55
N-as vrea sa batem la scor pe Otelu`...ca ei au jucat serios cu contracandidatele de fiecare data si o sa zica imputitu de Parizer Muresan ca au stat capra. Cum a zis, dar mai pe ocolite, de Cluj.
element_x_factor
15th April 2008, 18:00
Fratilor bate steaua dar am si eu o rugaminte :D ...as dori si eu un nr de telefon sau o modalitate de a lua legatura cu liderul/ii care vor insoti echipa in deplasarea de la galati :)
Raul_07
15th April 2008, 19:02
Eu zic ca batem pe otelu la 2,3 goluri diferenta:) O sa fie un meci greu dar Steaua e Steaua si la ce moral avem acuma:) nu cred ca ne poate sta Otelu in cale:)
Gruppo Aparte
15th April 2008, 19:25
greu meci..ca toate celelalte defapt
colonelu Voiculescu
15th April 2008, 19:46
La Galati a plouat in nestire
Terenul o sa fie ca la Calugareni
LoMax8
15th April 2008, 20:31
parca eram razboinici...Mihai Viteazu stii tu...
colonelu Voiculescu
15th April 2008, 21:16
Eu zic ca oierul seamana mai degraba cu Sinan . E la fel de arogant :icon_twisted:
Doriann
15th April 2008, 22:41
attila the hun >:)
St3phano
15th April 2008, 22:41
io as spera sa si sfarseasca la fel ca el...fara dintisori:icon_twisted:
element_x_factor
15th April 2008, 23:21
ajutati-ma si pe mine cu un ID,nr de telefon, ceva orice de la un lider de galerie de la Steaua..pls
aheobarbos
15th April 2008, 23:29
Va fi un meci greu, Otelul joaca foarte bine pe teren propriu. Nu ma intereseaza victoria la scor, ma multumesc si cu 1-0. De apasat pe butoane cred ca e aproape imposibil la acest meci. Sa speram ca rezultatele si jocul bun din ultima vreme, ii vor motiva suficient pe baieti, astfel incat sa obtinem victoria.
Aleks_777
16th April 2008, 00:21
Otelul joaca in general frumos...mai ales pe teren propriu..
Otelul e o echipa care ori o bati cu 5-1 ori iei bataie de la ea cu 3-2
in orice caz..presimt ca va fi un meci frumos..pentru una dintre echipe...
avand in vedere moralul jucatorilor si faptul ca pazkani are destui bani sa-i pulverizeze pe cei de la UTA cu vreun 5-0 (sunt multe in joc)mizez pe Steaua...s-au mai vazut surprize
cogdao
16th April 2008, 00:56
Parca vad,daca batem cu vreun 3-0,ca vuiesc iar ziarele si se indoapa porcii de Muresan si Iancu cu Diazepam...
Gruppo Aparte
16th April 2008, 17:15
io as spera sa si sfarseasca la fel ca el...fara dintisori:icon_twisted:
tu esti un bou. scuza-ma ca te jignesc dar macar sa ramana cu toti dintii in gura pana luam campionatul.NU II IAU APARAREA LU' GIGI PT CEI CARE SUNT CARCOTASI:icon_lol:
catalin.andronic
16th April 2008, 17:35
sincer mas bucura pt un 0-1 cat pt untitlu.parerea mea ca daca scapam de meciul asta suntem ca si campioni
Marius_Black
16th April 2008, 17:42
sincer mas bucura pt un 0-1 cat pt untitlu.parerea mea ca daca scapam de meciul asta suntem ca si campioni
2 meciuri iti mai zic : Steaua - Poli Timisoara si Dinamo - Steaua , dupa meciurile astea cred ca ar fi mai indicat sa zici asa ceva ;)
catalin.andronic
16th April 2008, 17:46
2 meciuri iti mai zic : Steaua - Poli Timisoara si Dinamo - Steaua , dupa meciurile astea cred ca ar fi mai indicat sa zici asa ceva ;)
daca noi nu pierdem puncte la galati santem campioni.parerea mea
St3phano
16th April 2008, 18:33
tu esti un bou. scuza-ma ca te jignesc dar macar sa ramana cu toti dintii in gura pana luam campionatul.NU II IAU APARAREA LU' GIGI PT CEI CARE SUNT CARCOTASI:icon_lol:
daca nu intelegi glumele roaga pe cineva sa te ajute sau da-te jos de pe crucea de la palat...vaco.
daca le intelegi si te simti ofensat, sper sa nu te doara.
puiu mordasan
16th April 2008, 18:46
Cu toate ca programul nostru este aparent mai dificil,sunt convins ca vom bate pas de defilare pana la final...
Argumentez acest lucru pe faptul ca Otelul si Craiova sunt doua echipe lipsite de griji si care chiar joaca frumos,deschis,fara a face antifotbal,iar cu Poli jucam in Ghencea si nu are cum sa ne incurce...
Valoarea noastra ne da dreptul sa speram la trei meciuri frumoase si la 9 pct.
Am lasat la urma partida cu javrele deoarece acesta este oricand un meci special...Vom deveni CAMPIONI chiar pe terenul lor...
Avantajul nostru este deja decisiv....
Oare sunt prea optimist?!?
Nu cred...
FORZA STEAUA,MEREU CAMPIONI !!!
roby_stelist4ever
16th April 2008, 19:11
Cu toate ca programul nostru este aparent mai dificil,sunt convins ca vom bate pas de defilare pana la final...
Argumentez acest lucru pe faptul ca Otelul si Craiova sunt doua echipe lipsite de griji si care chiar joaca frumos,deschis,fara a face antifotbal,iar cu Poli jucam in Ghencea si nu are cum sa ne incurce...
Am lasat la urma partida cu javrele deoarece acesta este oricand un meci special...Vom deveni CAMPIONI chiar pe terenul lor...
Nu cred...
Adevarul e ca la cum jucam acum nu cred ca ne poate opri cineva..poate sa zica muresan ce vrea el...ca facem blat...etc.Nu imi pasa.Vom fi campioni!
MereuSteLisT
17th April 2008, 12:53
La Galatzi O Sa Facem Ce Am Facut Shi pana Akum...SCOR...4-5...dupa cat de ofensiv a jucat STEAUA ultimile 2 meciuri...nici nu se pune problema...
musaint
17th April 2008, 13:43
Forza Steauaaaaaaaaaaaaaaaaaa!ii Batem Pe Otelul Si Pe Restu',asa Ar Fii Bine Pentru Ca Daca Doamne Fereste Nu Iesim Campioni,am Putea Avea Ghinion Si Sa Cadem In Turu 3 K Fiorentina Pe Care O Putem Bate,da Sigur Vom Avea Emotii,asa Ca Mai Bine Sa-i Batem Pe Toti In Campionat Ca Sa Ne Sugrumam Emotiile Pt Liga Campionilor.
P.s. Abia Astept Meciu Cu Dinamo-doamne Cat Imi Doresc O Victorie La Scor
Aiurea
17th April 2008, 14:23
Nu ne mai permitem nici un pas gresit ... as fi multumit cu o victorie cu 1 - 0 .
Foarta STEAUA !
starsteel
17th April 2008, 18:41
La Galati terenul e impecabil chiar daca ploua. Meciul e de 1X2, cine crede altceva se inseala amarnic......scorul va fi intre 3-1 si 1-4.
Argumentez acest lucru pe faptul ca Otelul si Craiova sunt doua echipe lipsite de griji si care chiar joaca frumos,deschis,fara a face antifotbal....
Cheia victoriei la Galati poate fi fotbalul deschis insa asta inseamna si ca e posibil sa le iasa....despre Craiova eu zic ca acolo cheia meciului se numeste Mititelu.
Raman la parerea ca titlul se joaca la Galati si in groapa....4 puncte inseamna 24!
alex_299
17th April 2008, 18:48
sa castige steaua
ANTIDINAMO
17th April 2008, 20:35
dintre dinamue ,puli si otelu cei mai periculosi sunt soldovenii deoarece sunt echipa de elan si daca prind zi buna .....
tudorloredana
17th April 2008, 21:56
toti asteapta o gresala a stelei...nu ne permitem asa ceva..deci victorie si nimic altceva...:steagsimplu:
KosmyN
18th April 2008, 01:49
dintre dinamue ,puli si otelu cei mai periculosi sunt soldovenii deoarece sunt echipa de elan si daca prind zi buna .....
Toate meciurile sunt periculoase, iar la otelari li se poate taia rapid elanul daca marcam primii.
anduminiman3
18th April 2008, 02:35
va salut cu respect!ma intereseaza si p mn..deplasarea la galati..ce presupune..ce trebuie sa fac?va multumesc anticipat!
alex_299
18th April 2008, 09:35
Forza Steauaaaaaaaaaaaaaaaaaa!ii Batem Pe Otelul Si Pe Restu',asa Ar Fii Bine Pentru Ca Daca Doamne Fereste Nu Iesim Campioni,am Putea Avea Ghinion Si Sa Cadem In Turu 3 K Fiorentina Pe Care O Putem Bate,da Sigur Vom Avea Emotii,asa Ca Mai Bine Sa-i Batem Pe Toti In Campionat Ca Sa Ne Sugrumam Emotiile Pt Liga Campionilor.
P.s. Abia Astept Meciu Cu Dinamo-doamne Cat Imi Doresc O Victorie La Scor Originally Posted by puiu mordasan View Post
Nu cred...
Crys
18th April 2008, 12:01
Si in spiritul traditiei...vad ca a mers pana acuma...sper sa mearga pana la sfarsitul campionatului...eu votez Victorie Galati!
catalin.andronic
18th April 2008, 16:49
Cristi Balaj conduce la centru Otelul-Steaua
--------------------------------------------------------------------------------
Comisia Centrala a Arbitrilor a anuntat, vineri dimineata, brigazile cavalerilor fluierului care vor conduce meciurile de sambata, programate in etapa a XXX-a a Ligii 1.
UTA Arad - CFR Cluj
Stadion: UTA
Data: 19.04.2008 ora 16.30
A: Lajos Tiberiu (Timisoara)
A1:Maier Ovidiu (Arad)
A2:Iliescu Dragos (Craiova)
R: Erdei Stefan (Oradea)
Obs:Dancu Mircea (Sibiu)
Igna Ioan (Timisoara)
Otelul Galati - Steaua Bucuresti
Stadion: Otelul
Data: 19.04.2008 ora 17.00
A: Balaj Cristian (Baia Mare)
A1:Sovre Octavian (Oradea)
A2:Dumitrescu Eduard (Pitesti)
R: Ivan Ionel (Braila)
Obs:Boc Alexandru (Bucuresti)
Ionescu George (Bucuresti)
Marius_Black
18th April 2008, 16:50
Maaare branza , ne arbitreaza maramureseni de-ai lor :imported_icon_ermm:
catalin.andronic
18th April 2008, 16:52
sincer eu nu prefer sa plec cu ideea ca nu va arbitra corect
KosmyN
19th April 2008, 02:13
Ne asteapta o saptamana de foc. La galati, cu poli aek (care o sa vina dupa infrangere pe teren propiu cu oltenii) si sambata viitoare la craiova.
E foarte important sa mentinem ritmul si sa continuam cu sirul victoriilor.
Am "vaga" impresie ca moldovenii o sa cam moara pe teren cu noi.
Daca Steaua isi face jocul, cu o aparare exacta si atacand pe toata durata meciului, ne putem apropia victoria.
Cred ca cel mai important lucru va fii sa marcam primii.
pau_gasol
19th April 2008, 16:55
Trebuie sa batem neaparat. De la Otelul lipsesc Gado (mijlocas) , Sarghi , Brujan , Giurgiu (fundasi). Pe benzi in aparare sunt descoperiti. Daca le dam cel putin 2 goluri castigam sigur, e greu de crezut ca ne da Otelul mai mult de 1 gol.
Marius_Black
19th April 2008, 17:18
Clar , ne asteapta un meci foarte dificil la o echipa care pierde foarte greu acasa , dar care ii lipsesc cativa jucatori importanti (brujan , giurgiu etc) sa speram ca baietii isi vor face treaba si vom avea parte de-o victorie foarte importanta astazi , daca invingem azi si batem si in ghencea miercuri cu Fulgerul Bragadiru si CFR se pierde minim 2 pct in astea 2 meciuri...putem sa spunem ca avem 90 % sa iesim campioni , Forza Steaua!
mheemhee
19th April 2008, 18:54
aloo lacatus cate zeci de minunte iti trebuie ca sa schimbi ceva in atac
35 min fara un sut pe poarta ,ce cauta tuciurliu(banel) ce cauta cocosatu milog(lovin) si fantoma unui jucator bun(dica) in teren???
chiar trebuie sa pierdem un campionat numai ca trebuie bagate "vedetele" noastre ??
daca continuam asa mai mult ca sigur otelu o sa ne bata
kpr4x
19th April 2008, 18:57
LACATUS nu este antrenor .. sau i se impune Lovin ca e franjuri .. fara lovin jucam mult mai bine si tu ca antrenor tot cu ala de joci prost in teren ... trebuie clar doar 1 inchizator .. si ala e Radoi .. asta e singura problema .. ca de gafele lui Goian m`am saturat .. este un nesimtit gafor..nu mai zic de banel cartofel .. o tampenie sa fortezi jucatori care de meciuri bune nu fac altceva decat sa incurce .. orice jucator ar fi dat gol la faza lui bajenel
pau_gasol
19th April 2008, 19:01
Cu Lovinho si Ciorel in teren nu vom castiga nici in 100 ani
oop
19th April 2008, 19:06
merge prost treaba ... e nevoie de cateva schimbari in echipa si asta urgent!
eli.
19th April 2008, 19:07
vai sa-mi bp , Dayro Moreno pe banca , ciauurdel titular :puppyeyes::puppyeyes: ce plm ...
doar Capitanul tine mijlocul , Lovinho e vai de capu lui
Bogdanbibi
19th April 2008, 19:07
lovin - plesan
tigan - neaga
un fundas central sau radoi - dayro
Marius_Black
19th April 2008, 19:10
vai sa-mi bp , Dayro Moreno pe banca , ciauurdel titular :puppyeyes::puppyeyes: ce plm ...
doar Capitanul tine mijlocul , Lovinho e vai de capu lui
,,ciaurdel'' :rofl: , hai ma nene ca l-ar poreclit vai de capu` lui saracu` :rofl:
#EffecT
19th April 2008, 19:13
Banel a fost ridiculizat in dese randuri de un pusti de 19 ani care nu stiu daca are mai mult de 10 meciuri in prima liga . Lacatus ar face bine sa-l schimbe la pauza
De asemenea , sa scoata un inchizator ca vad ca Otelul a renuntat cel putin pentru un meci , la jocul deschis pentru care toti ii apreciau . Dayro si Neaga tre sa intre cat mai repede
p4link
19th April 2008, 19:20
Trompeta nu e Banel, ala macar nu poate mai mult .. Goian e adevarata trompeta meciul asta .Din primul minut a fost penibil am numarat 4 gafe care ne puteau costa titlu.
Jocul e slab , si nu inteleg de ce nu avem vlaga in noi.
Sper sa se schimbe ceva la pauza
pau_gasol
19th April 2008, 19:22
Super antrenor LAcatus. Nicio schimbare la pauza. Continuam tot cu nulitatile Ciordel si Lovinho.
mheemhee
19th April 2008, 19:38
lacatusssss!!!!!!! e minuntul 60 si ne domina clar otelu iar tu dormi pe banca
vrei sa ne ingropi ?..fa in plm schimbari si scoate cacatii din teren
oop
19th April 2008, 19:41
lasa mah ca intra Nesu si rupem tot!
pau_gasol
19th April 2008, 19:45
Lacatus asta isi bate joc de noi. Sa-l scoata in plm pe Nicolita. Chiar se arde in c** pe banca cu Pedrazini si nu vede nimic????
Marius_Black
19th April 2008, 22:45
Si cat l-ati criticat pe saracul om...tot noroc cu el am castigat , Neaga si Plesan au decis meciul , bravo baieti :yes:
KosmyN
19th April 2008, 22:53
Lui Laca ii ies skimbarile pt ca are rezerve cu o valoare MULT ridicata fata de unii titulari.
Am fost un meci foarte slab, ca meciul de la Vaslui.
Sunt convins ca daca nu se accidenta Pawel, ar fii intrat si Dayro.
Totusi, e bine ca Neaga si Plesan si-au aratat valoarea si au rezolvat meciul.
suciuconstantin1978
19th April 2008, 23:35
3 puncte de aur FORZZA STEAUA ::) M...e dinamo& crarapid ::)
alex80
20th April 2008, 01:26
Am castigat rusinos...bine ca norocul e cu noi,ca e vai de capul nostru.Dar ma intreb oare cat ne va mai tine?Chiar e asa de greu de vazut ca Dayro e mai bun decat Nicolita,iar Habib e mai bun decat Pepe(care pt mine e cel mai dezamagitor transfer)...oare va trage cineva din stafful Stelei invataminte din acest meci foarte prost?ar trebui, pt ca la cum jucam nu meritam si nici nu vom castiga campionatul..
allex_inl
20th April 2008, 02:32
Banel a fost ridiculizat in dese randuri de un pusti de 19 ani care nu stiu daca are mai mult de 10 meciuri in prima liga .
10 meciuri? Din cate stiu era debutant!
ag1313
20th April 2008, 09:53
Am castigat rusinos...bine ca norocul e cu noi,ca e vai de capul nostru.Dar ma intreb oare cat ne va mai tine?Chiar e asa de greu de vazut ca Dayro e mai bun decat Nicolita,iar Habib e mai bun decat Pepe(care pt mine e cel mai dezamagitor transfer)...oare va trage cineva din stafful Stelei invataminte din acest meci foarte prost?ar trebui, pt ca la cum jucam nu meritam si nici nu vom castiga campionatul..
Am facut 2 meciuri bune, acum 1 prost ... important e ca le-am castigat pe toate.
Parerea mea e ca Goian si Lovin au fost maini moarte de data asta. IN orice caz cateodata ma intreb de ce naiba nu reusim sa tinem mingea jos si de ce o pierdem asa usor la mijlocul terenului. Eram asi la tinut mingea la mijloc . Acu 1 an il injuram pe Olaroiu ca tineam prea mult mingea si nu verticalizam , acum verticalizam dar nu prea mai contam la mijlocul terenului cand adversarul face pressing. Parerea mea e ca nu e din cauza valorii jucatorilor de la mijloc caci sa fim seriosi sunt mai valorosi decat majoritatea celor din Liga 1. Ceva s-a stricat pe vremea lui Hagi si vad ca nu mai poate repara nimeni. Daca am reusi sa reparam defectul asta am putea avea o echipa cu adevarat buna. Si repet. Nu e neaparat din vina mijlocasilor. E modul in care se misca jucatorii pentru a primi mingea iar Lacatus trebuie sa rezolve asta cumva. :forzasteaua:
Marius_Black
20th April 2008, 10:38
http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/dayro-si-habib-s-au-suparat-2568983
:unsure: something is starting to smell...
cogdao
20th April 2008, 11:01
Nu Lacatus il tine pe banca pe Dayro...
Pro
20th April 2008, 11:10
Bravo Neaga...ai intrat la sufletul meu...se vede ca omu e 100% pentru Steaua...a indurat atatea,iar acum le da peste nas tuturor celor care nu au avut incredere in el!
nu inteleg ce cauta Nicolita si Lovin in teren!sper sa le dea drumul la vara!sa mai scapam si noi de ei,ca prea mult ne-au chinuit...:icon_twisted:
Doriann
20th April 2008, 12:38
http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/dayro-si-habib-s-au-suparat-2568983
:unsure: something is starting to smell...
hai sa fim seriosi...tu ii crezi pe mincinosii astia anti steaua?cei mai jegosi si mincinosi prosportul!!!
asa aparuse si acu cateva zile cu habibou...ca vrea sa plece...acu dupa ce a declarat ca nu...s-a sucit?
#EffecT
20th April 2008, 13:02
Si chiar daca ar fi asa , permiteti-mi sa cred ca au de ce sa fie nemultumiti . Deci , Dayro aduce spectacolul (practic el a fost cel care a facut lucrurile sa mearga la Steaua) in meciul trecut , marcheaza si pe urma nu intra nici macar 10 minute cu Otelul ? apoi e Nicolita titular ? cmon ..
Habib a jucat bine de cate ori a intrat pe teren , ar fi trebuit sa i se dea si lui o sansa ..Pepe e bun ,insa nu indeajuns de bun incat sa fie titular cert
Iar afirmatia asta :
Eu cred că totuşi vestiarul Stelei e unit“, a comentat la final Lăcătuş.
cu 'credu' ala si cu "totusi" ...hmm , ar fi trebuit sa sune putin mai hotarat
Sa nu mai mentionez de faptul ca Habib si Moreno sunt jucatori foarte tineri , ambii sunt practic jucatorii Stelei 100% si ii consider indeajuns de valorosi si de mare potential incat sa poata reprezenta pietre de temelie pt reconstruirea unei echipe care chiar sa aiba o sansa in CL
aheobarbos
20th April 2008, 19:59
Pentru mine lucrurile au devenit clare. In meciurile in care nu "a rezolvat" JJ, Steaua a suferit rau de tot si a marcat doar prin noroc, in meciurile in care JJ "a apasat butoanele" Steaua a facut scor si semi-spectacol. In consecinta, cu acest joc nu ne putem prezenta in CL.
ag1313
20th April 2008, 22:24
Si chiar daca ar fi asa , permiteti-mi sa cred ca au de ce sa fie nemultumiti . Deci , Dayro aduce spectacolul (practic el a fost cel care a facut lucrurile sa mearga la Steaua) in meciul trecut , marcheaza si pe urma nu intra nici macar 10 minute cu Otelul ? apoi e Nicolita titular ? cmon ..
Habib a jucat bine de cate ori a intrat pe teren , ar fi trebuit sa i se dea si lui o sansa ..Pepe e bun ,insa nu indeajuns de bun incat sa fie titular cert
Iar afirmatia asta :
Eu cred că totuşi vestiarul Stelei e unit“, a comentat la final Lăcătuş.
cu 'credu' ala si cu "totusi" ...hmm , ar fi trebuit sa sune putin mai hotarat
Sa nu mai mentionez de faptul ca Habib si Moreno sunt jucatori foarte tineri , ambii sunt practic jucatorii Stelei 100% si ii consider indeajuns de valorosi si de mare potential incat sa poata reprezenta pietre de temelie pt reconstruirea unei echipe care chiar sa aiba o sansa in CL
Nu cred ca Lacatus are vre-o inclinatie spre unul sau altul dintre jucatori. Cred ca ii baga dupa cum ii simte la antrenamente. Goian desi a jucat prost meciul asta (din cauza lui au aparut mai toate ocaziile de gol) nu prea poate fi scos din primul 11. E titular si in nationala ... cam asa e la toate cluburile mari. Jucatorii de baza sunt titulari si in fundul gol. Nicolita e bagat sa macine si sa-l joace cat de cat pana la Europene. Acu nu spun ca Nicolita ar fi vre-un as .. dar am vazut cateva meciuri in care Dayro a cam frecat menta si era bulervard pe partea lui. Tot la latitudinea lui Lacatus ramane. Despre Habibou nu pot spune ca e mai bun ca Pepe deocamdata. Nu are aceeasi forta si singur in atac din cate am vazut nu prea face mare branza . Adica nu e varf impins.
Peste toate insa am observat ca ce facem bine facem bine tot timpul. Faza fixa e aur curat. Si desi toti sunt cufuriti ca Steaua marcheaza mult din faze fixe vreau sa amintesc ca Steaua mai tot timpul de la echipele mari de prin CL a primit primul gol din faza fixa. Si Real Si Lyon si Sevilla si in Uefa si in Liga ne-au ars la cate o faza fixa de fapt astea au fost primele goluri pe care le-am luat cu ele. Ori daca echipele noastre "Europene" care joaca or sa joace moka prin Europa datorita Stelei or sa aiba o mare surpriza cand or sa vada ca sunt omorati prin careu la fazele fixe de echipele cu gabarit.
Peste toate insa lacatus trebuie sa refaca jocul la mijloc si sa invete echipa sa nu mai piarda usor mingile la presing.
Pentru mine lucrurile au devenit clare. In meciurile in care nu "a rezolvat" JJ, Steaua a suferit rau de tot si a marcat doar prin noroc, in meciurile in care JJ "a apasat butoanele" Steaua a facut scor si semi-spectacol. In consecinta, cu acest joc nu ne putem prezenta in CL.
Nu sunt de acord cu prima parte dar cu a doua sunt de acord . Cu acest joc n-avem ce cauta in CL .
#EffecT
20th April 2008, 22:32
Nu cred ca Lacatus are vre-o inclinatie spre unul sau altul dintre jucatori. Cred ca ii baga dupa cum ii simte la antrenamente.
Inseamna ca nu "simte" prea bine
Chiar nu ma poti contrazice cand spun ca Banel n-a facut absolut nimic in acest retur/sezon pentru a-si castiga locul in primul 11 . Si acum ma gandesc cat a tras Golanski ca sa-i intre in gratii ciobanului . Nicolita e bun cand jucam pe terenuri grele , cand tre sa iasa cineva in fata si sa faca pressing agresiv si cam atat ...cand adversarul se apara supra-numeric asa cum s-a intamplat la Galati chiar nu poti crede ca un jucator de tipul lui Nicolita poate "sparge" barajul defensivei adverse . E clar ca miroase a implicare a ciobanului , insa e si mai clar ca Laca nu mai e fiara care era in teren (asta daca intr-adevar accepta sa i se impuna jucatori in primul 11 , lucru aproape confirmat de titularizarea continua a lui Banel si de netitularizarea lui Dayro,Neaga sau Rada . Apropo , inca astept sa isi primeasca si Rada sansa...ne-am batut joc si de asta)
roby_stelist4ever
20th April 2008, 23:26
La cum am jucat,sincer,nu meritam sa castigam...Ce facem daca jucam asa si in UCL? Sa fim fericiti daca luam 1 punct...
troublebeast
21st April 2008, 09:58
Un meci slab, am jucat numai dupa intrarea lui Plesan si a lui Neaga.
Inca o data si deja e o certitudine, incompetenta antrenorului de a depasi echipele care se inchid in aparare si conteaza numai pe contraatac. Nimic, nici o tactica, o schema nimic. Mare noroc ca am castigat.
Ceea ce este foarte grav, cu tot respectul pt Lacatus, este titularizarea lui Nicolita. Ori tiganul este iubita lui Lacatus ori nu mai stiu ce sa cred. Cand vezi ca jucatorul nu joaca nimic de mai bine de un an, ca baiatul are un retard in gandire si nu stie decat sa bage capul in pamant si sa alerge ca un cretin 90 min, inseamna ca ori ai vreun interes ori esti un antrenor tampit.
E o sfidare din partea antrenorului sa-l bage titular, cand a stricat toate mingiile care le-a primit si si-a batut joc de munca coechipierilor. E o nesimtire sa tii pe banca jucatori ca Dayro Moreno, Neaga chiar si Surdu si sa-l bagi titular pe tiganul asta. Lacatus daca il iubesti asa de mult ia-l acasa frate, dar nu-ti bate joc de noi ca pierdem titlul pe mana ta.
Kingpin
21st April 2008, 10:32
E pacat ca ii tinem pe Dayro si pe Rica pe banca de rezerve in dauna acestui biped numit si Ciordel. Nici o preluare buna, nici un dribling, nici o centrare. Ma gandesc daca are vreo aptitudine ce il recomanda ca fotbalist. Sincer...nu cred. Oricat de mult ar alerga daca nu o face cu folos e in van. Eu cred ca Rica ar alerga la fel de mult ca banel fara doar si poate. ar face ambele faze de joc la fel de bine, pe cand banel nu face nici una.
Dayro nu cred ca e dispus la un efort asa mare ca cei doi de mai sus insa ar aduce un plus de fantezie in atac, unde sincer e nevoie in fata echipelor ce se apara 90 de minute. Ce nu am mai inteles in jocul de la Galati a fost alegerea lui Lacatus de a-l tine pe Plesan pe banca.
sa speram ca in timp aceste semne de intrebare sa dispara.
St3phano
21st April 2008, 15:36
meci slab. nu s-a alergat aproape deloc, s-a jucat cu viteza trabantului, pase aiurea, jucatori care abia asteptau vacanta sau mai stiu eu ce...parca nu isi dadeau/dau seama ce importante sunt meciurile acum la final.cred ca se gandesc ca oricum o sa joace in CL si ca titlu e inca o chestie in palmares acolo....:ablow:
desi tactica gandita de Laca nu a fost cea mai buna, totusi trebuie sa recunoastem ca macar schimbarile au fost inspirate.
ref la Rica am observat totusi ca joaca mai bine cand e rezerva si intra in repriza a doua: atunci parca dinamizeaza jocul, daca e titular parca nu are aceeasi daruire.
in rest, ingrijoratoare sunt greselile lui goian si accidentarea golanului care era cam singurul fundas lateral care facea bine si cu folos faza ofensiva (trage si la poarta).
:forzasteaua:
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.