View Full Version : Cel mai bun STELIST in STEAUA - u cluj 4 - 0 !!!
KosmyN
15th April 2008, 01:19
STEAUA - u cluj
4 - 0
Au marcat:
Plesan
Golanski
Neaga
Dayro
Votati cel mai bun jucator ros-albastru al meciului !!!
Aleks_777
15th April 2008, 01:22
votez mendoza..desi nu a marcat si-a aratat din nou clasa cu centrarile si chiar suturile sale excelente
Crys
15th April 2008, 01:26
Am votat cu Rufay...ne-a salvat la 1-0....a fost extraordinar!
Ana_stelista
15th April 2008, 01:36
vot Golanski! constructie, siguranta + gol!
Bnael?
cogdao
15th April 2008, 01:53
Golanski desi la inceput parca nu prea parea in apele lui(poate nu-i place ploaia...) dar pe parcurs si-a revenit si a reusit sa inscrie un gol superb(de mult cauta golul asta).
bend_it_like_banel
15th April 2008, 02:06
ovidiu petre - he tackled everything in site
KosmyN
15th April 2008, 02:11
Clujul a stat bine in teren, dar golul marcat de noi in primele minute, ne-a ajutat foarte mult, fiind unul foarte important.
O mare parte din prima repriza si inceputul partii secunde, nu prea am legat cine stie ce, mai ales ca centrul apararii a fost foarte ezitanta, iar clujul prindea curaj, beneficiind si de un numar relativ mare de cornere
Cand incepusem sa abuzam de pase ori aiurea, ori inapoi,Pawel a marcat la fix, iar introducerea lui Neaga a fost o decizie foarte buna.
Astfel, Dica si Mendoza au coborat mai mult pentru baloane, care erau apoi directionate in margini catre Dayro si Neaga, astfel ros-albastrii desfacand foarte bine jocul. Golurile din final au venit destul de firesc, incununand prestatia buna a celor 2.
Omul meciului: Dayro - un jucator de clasa care are nevoie de spatii pentru a-si putea pune in valoare abilitatile tehnice.
In rest:
Zapata - 7 - a avut niste interventii bune, scotand niste baloane "indraznete"
Golanski - 7 - excelent gol. perfect timing, dar a observat cineva ca are un randament mai scazut cand il are "pe cap" pe faurei ?!?
Baciu - 6 - a avut niste interventii bune, dar nu s-a simtit cu Ghionea deloc
Ghionea - 6 - foarte ezitant, alegerea cuplului cu Baciu fiind extren de neinspirata
Marin - 6 - a parut si el "ametit" de unele stangacii ale axului central
Petre - 7 - multe recuperari ca de obicei, plus ca a cautat pasa simpla si exacta
Plesan - 6 - a marcat, bravo lui, pacat insa de accidentare, putea fii cel mai bun joc al lui
Dica - 6 - cand majoritatea compartimentului ofensiv s-a miscat bine, a preferat sa coboare dupa baloane, absentand din gura portii
Mendoza - 7 - o partida buna, a jucat peste tot, vede jocul foarte bine si mi-a placut ca a coborat in aparare si a "cautat" mingiile, nu a stat sa-i vina pasele
Pepe - 6 - a ratat destul de mult in acest meci, are un joc de cap bun, care il ajuta in rolul de pivot
Dayro - 8 - s-a miscat foarte bine, a avut un joc de fuoriclase, iar daca are si spatiu de manevra e ca pestele-n apa. Golul si dansul au fost o incununare a evolutiei
Neaga - 7 - ca si la Reghin, prezenta lui in teren in acelasi timp cu Dayro cam aduce showul, iar golul il v-a ajuta foarte mult.
Habibou - - a jucat putin
bend_it_like_banel
15th April 2008, 02:23
suntem praf fara mijlocasi. si e pacat pentru ca atacantii trebuie sa se retraga mult si sa construiasca.
neli
15th April 2008, 09:17
felicitari baieti ! la mijloc cam greu dar merge ! cu echipe puternice trebuie facut ceva ca ov.petre singur nu poate, e greu singur la mijloc .
ketsbaya
15th April 2008, 09:46
zapata..cred ca stie mai bine cu mingea decat nicolita:soccer:
ioana20
15th April 2008, 10:07
Am votat Zapata, care a jucat aseara pe 2 posturi si a facut-o foarte bine. Plusuri pentru Golanski, Mendoza, Dayro, Dica si Ovidiu Petre. E greu sa fi singurul distrugator la mijloc, dar Ov Petre a facut fata. De admirat e Petre Marin care si-a revenit dupa un tur nu prea reusit, si-a asteptat sansa si a jucat destul de bine. Ma bucur foarte mult pentru Neaga si sper sa fie jucat din ce in mai mult, e mai util ca altii care ne "chinuie" meci de meci. Cam nesiguri Ghionea si Baciu, dar nu mai stiu de cand n-au mai jucat intr-un meci oficial impreuna. Ma bucur ca Plesan a spart gheata si sper ca accidentarea sa nu fie grava, e nevoie de el. Una peste alta mi s-au parut o echipa, cel putin in repriza a doua, dupa o prima repriza mai slabuta care ne-a dat ceva emotii.
roby_stelist4ever
15th April 2008, 11:43
As imparti votul in doua dar nu se poate.Am votat Golanski dar si Zapata a facut un meci excelent.Mi'a fost cam greu sa aleg. Bravo Mihaita pt primul gol oficial la Steaua.Bravo Neaga pt prestatia pe care ai avut-o si pentru golul marcat.Si strainii s-au adaptat bine la echipa.Aseara,Steaua a jucat ca o echipa,in adevaratul sens al cuvantului.
Doriann
15th April 2008, 12:15
lol bnael :))
LoMax8
15th April 2008, 13:31
PLM m-am saturat sa-l votez pe Golanski dar n-am ce face. E incredibil. Cand Banel joaca pe postul de mijlocas dreapta Golanski practic e singur pe partea asta. Si fundas si mijlocas. Joaca super bine cu ambele picioare, nu sta pe ganduri cand e vorba de sutat, nu sta sa-si potriveasca mingea prea mult. Ma bucur ca a inscris, avem fundas de UCL.
TheGodfather
15th April 2008, 14:14
PLM m-am saturat sa-l votez pe Golanski dar n-am ce face. E incredibil. Cand Banel joaca pe postul de mijlocas dreapta Golanski practic e singur pe partea asta. Si fundas si mijlocas. Joaca super bine cu ambele picioare, nu sta pe ganduri cand e vorba de sutat, nu sta sa-si potriveasca mingea prea mult. Ma bucur ca a inscris, avem fundas de UCL.
Ai dreptate, dar cred ca trebuia sa votezi Zapata de data asta. Fara interventiile lui nu mai vedeam noi 4-0.
Doar o opinie:steagsimplu:
kalashnikov
15th April 2008, 14:19
votat baciu , a jucat foarte bine , m-a surprins sincer , a avut multe interventii f bune .... au jucat f bine si golanski , zapata ( ca de obicei ) dar si petre marin si neaga ... felicitari si pt plesan , pacat ca a iesit cam devreme
Marius_Black
15th April 2008, 14:31
votat Baciu - m-a surprins placut omul , el e tipul de rezerva perfecta care atunci cand intra da 101% pt echipa si nu face simtita lipsa titularului , totusi a avut unele probleme datorita faptului ca nu a jucat aproape deloc cu Sorin in aparare , in rest numai evolutii bune de partea fiecarui jucator , de remarcat Banel care a facut un meci mai slab ca cel de la Reghin dar totusi a reusit o centrare de gol , si Dayro care s-a zbatut mult si a reusit sa marcheze pe final . Bravo baieti!
#EffecT
15th April 2008, 16:09
Baciu pentru ca l-a "urecheat" pe Goga :))
Serios vorbind, mi-a placut din nou Ov.Petre care a recuperat foarte multe baloane si chiar a dat cateva pase inspirate .
Dica chiar daca nu a marcat , a alergat de data asta si a jucat foarte bine defensiv , jucand excelent fazele fixe din propriul careu
Insa votul meu merge la Zapata , clar cel mai bun portar stelist de la revolutie incoace
valy
15th April 2008, 16:12
votat Zapata pt paradele fenomenale pe kre le-a fakt
aheobarbos
15th April 2008, 22:36
Am votat Ovidiu Petre, fiindca a tinut singur tot mijlocul terenului. In rest, Zapata inger pazitor ca de obicei. Golanski, Dayro, Ghionea P. Marin si chiar Baciu se incadreaza la categoria foarte bine. Dezamagitori, Nicolita( la polul opus meciului anetrior) Dica. Mendoza si Pepe au evoluat binisor insa cu o evidenta scadere de randament fata de partidele anterioare.
Pro
17th April 2008, 09:40
l-am votat pe Golansky pentru jocul bun dar si pentru golul marcat!
Cu fiecare etapa Golo joaca mai bine, acum a inceput sa inscrie, poate o face si in continuare!
Zapata, Ov Petre mi-au placut si Baciu,Neaga!
am evoluat bine!
bravo si lui Nicolita pentru centrare...:icon_twisted:
catalin.andronic
17th April 2008, 11:08
lam votata pe golanski pt gol dar si pt randamentul sau care creste de la meci la meci.sper sa o tina tot asa
Aiurea
17th April 2008, 14:36
GOLANSKI a rulat ! :)
ReFLeXN1
19th April 2008, 16:02
dica a fost cel mai bun :) parerea mea ... si zapata locu 2 :P
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.