PDA

View Full Version : Revista Presei / 14 aprilie

Onlinesport.ro
14th April 2008, 00:40
Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a facut o dezvaluire socanta la emisiunea Realitatea Sportiva de la RTV, afirmand ca Mugurel Buga a fost introdus pe teren in meciul Rapidului dupa ce l-a sunat pe George Copos.

"I-am dat telefon in minutul 40 lui Copos si i-am spus sa-i bage pe Buga si Grigorie ca sa castige meciul, ce sa joace cu Boya si cu Burdujan?", a spus Becali la Realitatea TV.

George Copos s-a conformat si l-a introdus pe Mugurel Buga in teren in minutul 62, in timp ce Stefan Griogrie nu a mai intrat, in locul sau evoluand Ovidiu Herea.

onlinesport.ro / 14 aprilie 2008

Onlinesport.ro
Finantatorul Stelei, Gigi Becali, nu a fost suparat dupa ce Rapid a pierdut cu CFR Cluj si spune ca echipa sa va castiga toate meciurile din acest sezon, mai putin cel cu Gloria Buzau, daca Steaua va fi campioana.

"Steaua nu mai poate fi invinsa, e dezlantuita acum. Avem program mai greu ca CFR Cluj, acum avem noi, avand in vedere ca jucam cu Galati, Timisoara si Dinamo. O sa luam toate punctele pana la final. Singurul meci mai greu o sa fie cu Gloria Buzau. Echipa Gloria Buzau e o echipa foarte puternica si poate sa invinga in Ghencea, daca Steaua nu are probleme", a spus Becali la Special.

Referitor la meciul Rapidului la Cluj, Becali spune ca jocul slab al giulestenilor se datoreaza lipsei de motivatie. "Asta era un meci decisiv pentru CFR, jucatorii ei au jucat cu foarte mare determinare. Au intalnit o echipa Rapid care n-avea motivatie. N-am de ce sa suspectez, ei daca invingeau veneau la 5 puncte de CFR Cluj", a afirmat Becali.

Patronul Stelei a mentionat ca pana in acest moment nu a motivat adversarele CFR-ului, insa nu exclude sa faca acest lucru. "Pana acum nu am dat nici o prima mai mare, e posibil sa dau de acum, asa cum da si CFR Cluj. E firesc si e normal sa dea. Toate echipele care vor juca cu Steaua si CFR Cluj vor primi prime foarte mari. Daca nu vor primi, fac aranjamente. Ei merg la doua capete, dar prost e ala care incearca sa aranjeze meciuri, iar eu nu sunt prost", a declarat Becali.

sport.ro
Becali a vazut un meci corect la Cluj, cu Rapid si spune ca nu are de ce sa-i suspecteze de ce pe jucatorii giulesteni. "Acest meci era decisiv pentru ei. Jucatorii CFR-ului au jucat cu o determinare foarte mare. Rapidistii nu au fost foarte interesati de meci. Nu am de ce sa-I suspectez de ceva, pentru ca daca invingeau CFR-ului, se apropiau la 5 puncte de Cluj", a spus Gigi Becali la Special pe Sport.ro si www.sport.ro

sport.ro / 14 aprilie 2008

sport.ro
Incepe razboiul primelor in Liga I. Steaua si CFR isi calculeaza fiecare punct pana la final si spun ca nimic nu o sa le stea in cale. "Pana acum nu am dat nicio prima mai mare. E posibil de acum sa incep sad au prime mai mari. Daca umbla si CFR Clujul, atunci si eu incep. Ei trebuie sa dea, e si normal sa faca asta. De acum, toate echipele care joaca cu Steaua si cu CFR Cluj, vor juca cu prime foarte mari", a spus Gigi Becali la Special pe Sport.ro si www.sport.ro

sport.ro
Steaua nu are emotii, chiar daca CFR a revenit pe primul loc. Becali spune ca Steaua nu are cum sa piarda in fata lui U Cluj, chiar daca joaca cu vecina rivalei CFR:

"Nu sunt multumit de rezultatul Rapidului, dar sper sa castig cu U Cluj si sa revin pe primul loc. Ei o sa joace cu multa determinare, pentru ca au o prima foarte mare. Am emotii, dar nu mi-e frica. Daca mie mi-ar fi frica de U Cluj, ma las de fotbal. U Cluj nu poate sa castige in Ghencea. E imposibil. In tur au dat doua goluri cu noroc, dar nu am nicio problema. O sa vedeti maine. Steaua e dezlantuita acum", a spus Becali la Specialul Sport.ro

sport.ro
Becali spune ca Steaua e deja campioana. Seful din Ghencea a declarat la Specialul Sport.ro ca Steaua e descatusata si ca nu se poate teme de victoria CFR-ului cu Rapid. Patronul Stelei crede ca Steaua va castiga tot pana la final, singurul meci greu fiind cu Gloria Buzau:

"Luam toate punctele pana la final. Singurul meci mai greu va fi cu Gloria Buzau. E o echipa foarte puternica si poate sa invinga si in Ghencea", a spus Becali

sport.ro
14th April 2008, 01:10
Andone e sigur. CFR va primi o mana de ajutor in lupta cu Steaua si de la Dinamo. Antrenorul CFR-ului spune ca trupa din Ghencea e favorita in toate meciurile care au mai ramas de jucat, dar ca cu Dinamo va avea probleme, indiferent de locul "spartanilor":

"Steaua are meciuri foarte grele, dar pleaca in toate ca favorita, mai putin in meciul cu Dinamo. Dinamo are un orgoliul, indiferent de locul in clasment", a spus Andone

sport.ro
Steuaa nu are nicio sansa. O spune Iuliu Muresan, cel care a decretat: pariati pe CFR. Steaua se va incurca! Muresan spune ca Trica si compania vor mai pierde puncte, dar nu atat cat va pierde Steaua:

"Steaua se poate incurca oriunde, chiar si cu U Cluj. Sper ca noi sa avem cu un punct mai mult la sfarsit. Pariati pe CFR la titlu, pentru ca putem", a spus Muresan la Specialul Sport.ro

sport.ro
Becali nu da pe nimeni afara de la Steaua. Chiar daca Habibou s-a plans ca nu mai prinde prima echipa, patronul din Ghencea intentioneaza sa-l pastreze, macar pentru golurile marcate pana acum la Steaua.
"Nu exista nicio lista cu jucatori care o sa plece de la Steaua. Aduc eu 3 jucatori, dar asta nu inseamna ca dau afara jucatori de la Steaua. Habibou cred ca o sa ramana, mai ales pentru golurile pe care le-a dat.", a spus Becali la Special pe Sport.ro si www.sport.ro

sport.ro
14th April 2008, 02:20
Trica si-a luat zborul spre titlu dupa victoria cu Rapid si asteapta ca U Cluj sa castige puncte in Ghencea. "Ma bucur ca am castigat 3 puncte foarte importante. Se intorc cocorii. Sper sa ramanem pe primul loc si sa piarda si Steaua puncte. Cine e Steaua? Si ei pot pierde puncte. Toata tara trebuie sa fie alaturi de noi", a spus Trica.

sport.ro
14th April 2008, 11:24
Finantatorul Stelei, Gigi Becali face orice ca sa asculte din nou imnul Ligii Campionilor. La o zi dupa victoria de la Bistrita, Becali a plecat sa se reculeaga din nou la locurile sfinte. Finantatorul Stelei s-a intalnit din nou cu calugarii de la Muntele Athos, cu care a fost la fel de darnic ca de obicei.

Potrivit cotidianului Libertatea, Gigi a fost asteptat ca un papa de calugarii romani de la schiturile romanesti din zona. Becali le-a donat un tractor de 90.000 de euro pentru a le usura deplasarea in zona. "Aici nu era nimic. Cum nimic nu era nici in alte zone pe care le vom vizita. Imi creste inima de bucurie cand vad aceste chilii ridicate. Eu indeplinesc acea porunca din care reiese ca trebuie sa-l iubesti pe Dumnezeu mai mult ca pe tine insuti. Daca vreodata mi s-ar impune sa renunt la Hristos, as fi in stare sa merg pana la martirismul lui Brancoveanu", a spus Becali, care a donat jumatate de milion de euro la finalul saptamanii trecute.

sport.ro
14th April 2008, 12:00
Seful de la Poli, Marian Iancu a povestit in EVZ cum si-a inceput cariera in fotbal. Iancu a dezvaluit ca in tinerete a fost la un pas sa joace pentru rivala Steaua insa a preferat sa se faca mecanic auto.

" La 19 ani am abandonat insa brusc fotbalul. Trebuia sa ajung la Steaua si sa joc acolo. Ma luau in armata si eram obligat sa evoluez pentru echipe ale armatei, gen Steaua, ASA Targu-Mures, Gloria Buzău... Am refuzat Steaua. Am preferat sa fac scoala de soferi si sa ajung apoi mecanic auto“, a spus Marian Iancu in Evenimentul Zilei.

Onlinesport.ro
14th April 2008, 14:10
Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, luni, agentiei MEDIAFAX, ca formatia Steaua poate fi incurcata in lupta pentu titlul doar de Otelul Galati si Dinamo, nici "U" Cluj si nici Poli Timisoara nefiind, in opinia sa, in masura sa puna probleme echipei lui Marius Lacatus.

Conducatorul LPF a afirmat ca echipa CFR Cluj, aflata in lupta pentru titlu cu Steaua, are un program mai greu in continuare decat formatia "ros-albastra". "U Cluj n-are nicio sansa sa incurce Steaua diseara, singurele echipe care ar putea s-o incurce sunt Otelul Galati si Dinamo. Timisoara nu", a spus el, fara a oferi alte detalii.

Dragomir a adaugat ca nu poate comenta acuzele aduse de oficialii dinamovisti si timisoreni arbitrului Cristian Balaj, deoarece nu a vazut meciul, fiind plecat din tara.

In ceea ce priveste faptul ca in noaptea de vineri spre sambata, pe zidurile stadionului Dinamo au aparut scrise cu vopsea rosie mesaje impotriva actionarilor Cristi Borcea si Vasile Turcu, Dragomir a mentionat: "Trebuie gasiti cei care au facut asta, Politia si Jandarmeria trebuie sa-si faca datoria".

Steaua mai are de jucat, in afara de meciul de luni cu "U" Cluj, cu Otelul (in deplasare), cu Poli Timisoara (acasa), cu Universitatea Craiova (d), cu Dinamo (d) si cu Gloria Buzau (a). CFR Cluj mai are de jucat cu UTA (d), cu FC Vaslui (a), cu Dacia Mioveni (d), cu Gloria Bistrita (a) si cu "U" Cluj (d).

Onlinesport.ro
14th April 2008, 14:50
Vicepresedintele lui Dinamo, Vasile Turcu, a declarat, luni, agentiei NewsIn, ca este dispus sa treaca peste forma slaba pe care jucatorii au traversat-o in acest sezon daca vor reusi sa invinga Steaua in meciul direct, din etapa a 33-a a Ligii I.

"Sunt sigur ca vom incheia campionatul pe un loc de cupa europeana pentru ca echipa noastra se mobilizeaza in meciurile importante, iar in acest final de campionat avem doar intalniri cu echipe puternice. Insa, daca vor invinge in meciul cu Steaua, jucatorii sunt campioni pentru mine si sunt dispus sa uit de tot sezonul acesta. Voi fi cel mai fericit daca se intampla asta. Nu ma intereseaza ce efecte ar avea in lupta pentru titlu, ci vreau neaparat cele trei puncte cu Steaua. Apoi, in ordine, vreau victorii cu Rapid si Urziceni", a spus Turcu.

In ultimele cinci etape, Dinamo va intalni echipele: Unirea Urziceni (acasa, etapa 30), Universitatea Craiova (acasa, etapa 31), Rapid (deplasare, etapa 32), Steaua (acasa, etapa 33) si UTA (deplasare, etapa 34).

Actionarul clubului din Stefan cel Mare a laudat si prestatia echipei din meciul cu Poli Timisoara, unde spune ca putea castiga la cel putin doua goluri diferenta. "Jocul nostru a fost in crestere, s-a vazut asta. Din pacate, am ratat mult si nu ne-am concentrat bine la finalizare pentru ca am fi putut castiga fara probleme. Daca am fi invins la doua sau trei goluri nu s-ar fi mirat nimeni. Ma bucur ca baietii au inteles mesajul nostru. Eu ii consider ca si copiii mei si sper sa ne aprecieze pentru ce facem", a precizat acesta.

Despre acuzatiile lui Marian Iancu, patronului de la Poli Timisoara, care sustine ca Dinamo nu a respectat intelegerea semnata la inceputului acestui an, atunci cand Gabriel Torje s-a transferat la gruprea din Stefan cel Mare, conform careia jucatorul nu avea voie sa joace in meciul direct, Turcu a spus: "Am patit si noi chestia asta. De exemplu, la Pandurii a jucat Ilie Iordache, jucatorul nostru, care a fost omul meciului. Domnul Iancu nu trebuie sa se supere pe noi. Oricum, Torje nu a facut diferenta in acest joc. Ar trebui sa se bucure pentru el, fiindca a avut curajul sa joace impotriva stadionului, care il huiduia. Cornel Talnar l-a folosit pe Torje pentru a-l cali in astfel de meciuri".

Transferat in urma cu patru luni de la Poli la Dinamo pentru doua milioane de euro, Gabriel Torje a evoluat timp de 25 de minute in meciul direct de sambata de la Timisoara, incheiat la egalitate, scor 1-1.

sport.ro
14th April 2008, 16:30
Cazut in dizgratie la Steaua, Romeo Surdu are mari sansa sa ajunga la Brasov. Razvan Lucescu vrea sa isi aduca finul la Brasov si asta cat mai repede. Atacantul este pe lista de transferuri a celor de la Brasov, care este cu un pas in prima liga. "Sigur ca ne intereseaza Romeo Surdu. Deocamdata jucatorul este sub contract cu Steaua, insa daca ne vom intelege cu Gigi Becali, atunci am fi dispusi sa il transferam la Brasov", a spus Dinu Gheorghe. Razvan Lucescu, care este nasul lui Romeo Surdu, si l-a vrut pe fostul jucator de la CFR Cluj inca de cand Lucescu junior antrena Rapidul

sport.ro
Managerul Stelei Adrian Ilie merge pe o victorie in meciul cu Dinamo. “Noi avem meciuri mai grele decat CFR Cluj. Avem meciul cu Dinamo, acesta este un derby si aici lumea joaca tare. Sper la fel cum a batut pe CFR Cluj sa batem pe Dinamo. Noi am tot fost acuzati dar noi am jucat numai pe teren si cu Bistrita si cu Mioveni. In derby e altceva. Depinde si ce se intampla in Cupa Romaniei pentru ca in functie de rezultatele de acolo o sa decida cine merge in Cupa UEFA”, spune Ilie la Special.

sport.ro
Jocul Stelei din retur l-a impresionat profund pe managerul Adi Ilie, care este convins ca titlul nu este departe. Coalitia anti-Steaua nu exista, iar toate s-au jucat si se vor juca pe teren, spune Adi Ilie.

"Nu cred in coliatia Rapid-Dinamo-Timisoara-CFR. Dar au scris ziarele si CFR a castigat si cu Dinamo si cu Rapid.Noi am castigat meciurile numai pe teren, Steaua joaca cel mai bun fotbal din retur. E bine ca Pandurii s-au trezit din retur, altfel castigau si ei campionatul"