View Full Version : STEAUA Bucuresti - U Cluj (4-0)
steauaclub.tk
10th April 2008, 21:42
ETAPA 29 - LUNI, 14 APRILIE 2008 -Ora 20:30 - Antena1
http://www.suportersteaua.net/foto/etape/ucluj.jpg
roby_stelist4ever
10th April 2008, 22:02
pac-pac inca 3 puncte
:)
Marius_Black
10th April 2008, 22:02
Daca o sa facem un joc precum cel de azi..nu o sa avem probleme :)
eli.
10th April 2008, 22:09
meci acasa , victorie lejera PAC-PAC
Pro
10th April 2008, 22:09
sper sa nu repetam prostia din tur cand ne-am considerat invingatori inca de inainte sa intram pe teren!
3-0 pentru Steaua!si scandal dupa.
oop
10th April 2008, 22:37
bine ca nu mai e U Cluj pe ultimul loc ... intotdeauna meciurile cu ultima clasata au fost cam horror pt noi :)
colonelu Voiculescu
10th April 2008, 22:39
Sa nu se culce baietii pe o ureche si sa produca vreo surpriza neplacuta
Crys
11th April 2008, 00:42
Cum deja v-am obisnuit sau v-am enervat....eu votez cu Victorie U Cluj...dar sper sa castige Steaua....ca inca nu suntem campioni!
Aleks_777
11th April 2008, 00:45
bagami-as....
iar jucam la antena..nu cred ca-mi mai suporta urechile inca un comentariu antenist..crek ma uit cu sonoru' p mute..
jucam acasa asa ca mizez pe un 2-0 sau 3-1 desi U Cluj a cam rasarit in ultimul timp
LoMax8
11th April 2008, 00:49
Cred ca o sa fim campioni inainte de ultimele 2 etape. Victorie cu lanterna.
oop
11th April 2008, 01:34
bagami-as....
iar jucam la antena..nu cred ca-mi mai suporta urechile inca un comentariu antenist..crek ma uit cu sonoru' p mute..
jucam acasa asa ca mizez pe un 2-0 sau 3-1 desi U Cluj a cam rasarit in ultimul timp
pai hai pe stadion :biggrinthumb:
neli
11th April 2008, 10:12
hai baieti, inca o victorie la pas si fara emotii !
Wholigan
11th April 2008, 11:25
bagami-as....
Hai la meci! O sa suporti doar niscaiva semintzari dar o sa vezi oleaca de atmosfera calumea.
Doriann
11th April 2008, 12:27
bagami-as....
zi mersi ca nu ii auzi pe aia de la kanalD:)))
Crys
11th April 2008, 12:32
Cred ca o sa fim campioni inainte de ultimele 2 etape. Victorie cu lanterna.
Nu mai e lanterna...UTA e lanterna acuma...de obicei cu ultimele clasate avem meciuri grele...chiar si in Templu!
eli.
11th April 2008, 12:38
tare mi-ar place sa joace Dayro titular in meciul acesta , poate Laca se gandeste si la el :imported_icon_ermm:
ce naiba sa demonstreze daca nu joaca ? Cum sa demonstreze ca e jucator bun si ca merita banii platiti pe el care nu-s putini ?
steaua_my.life
11th April 2008, 12:42
cine a fost, este si va fi p primul loc????????
STEAUA
[:steagsimplu:
Duculetz
11th April 2008, 12:48
Va ploua iar cu galeata dar are cineva vreo problema cu asta? Sa fim cu totii in peluza ca echipa are nevoie de noi. Ne lasam cu totii la peleu gol si gatul il lasam si noi acolo in peluza nord. Pace si respect tuturor
Aa..si inca un lucru.. Imi doresc sa merg in deplasarile de la Galati si Craiova si nu am pretentia sa fac parte din grupul care are totul asigurat. Imi platesc absolut totul dar vreau sa fiu alaturi de galerie in tren sau autobuz (cu ce se merge) si nu sa merg iar cu masina proprie. Va rog mult daca se poate sa-mi lase cineva un mesaj pe privat cu ce trebuie sa fac daca exista posibilitatea asta. Ma inclin
St3phano
11th April 2008, 20:06
cred ca ar fi momentul ca sa fie mai mult de 15000 de oameni pe stadion.
ar trebui sa batem avand avantaj din prima repriza.
:forzasteaua:
:spre24:
ANTIDINAMO
11th April 2008, 20:30
SA SPERAM CA DUPA ETAPA URMATOARE VOM FI LA 1 BRICHETA + 2 CUTII DE CHIBRITURI FATA DE cfr !
NOTA : 1 BRICHETA = 3 PCTS
1 CUTIE DE CHIBRITURI = 1 PCT
Pro
11th April 2008, 21:50
tare mi-ar place sa joace Dayro titular in meciul acesta , poate Laca se gandeste si la el :imported_icon_ermm:
ce naiba sa demonstreze daca nu joaca ? Cum sa demonstreze ca e jucator bun si ca merita banii platiti pe el care nu-s putini ?
are timp sa confirme...poate ca Laca nu este 100% multumit de cum se antreneaza,trateaza antrenamentele etc...sau poate si-a dat seama ca Dayro e mai inteligent decat unii titulari!
Dayro ar incepe cu pase rapizi, cu 1-2uri...dar cand o ajunge mingea la un badea?ce 1-2 sa mai faci...
Gruppo Aparte
11th April 2008, 22:15
Trebuie sa batem neaparat. Sper sa nu se vada deja campioni. :steagsimplu:
roby_stelist4ever
12th April 2008, 01:07
mai bine zic ca e meci greu,cum am zis si cu gloria bistrita...sper sa ma insel si sa fie usor,cam in genul meciului cu Mioveni.
Chris_stelista
12th April 2008, 07:22
bai frate steaua trebuie sa castige, nu trebuie sa le dam sansa cfr-istilor sa se apropie de noi... hai mah k totusi e u...cluj nu e mah cfr bah si eu vreau sa joace dayro ... mie mi-a placut cum joaca din primul meci de cand l-am vazut si vreau sa joace si acum .... nu zicea becali la inceput k aduce el "armasari" la echipa si da gloabele afara?pai sa joace frate!!
red&blue forever
12th April 2008, 11:09
ii vreau pe dayro si habib in echipa...m am saturat de vedeta de banelinhio.............batem cu siguranta scor de la 3 0 in sus ......clujul nu e autobaza .......e o echipa care stie sa joace fotbal!
cogdao
12th April 2008, 12:31
Cred ca nu ne va fi usor..sa nu uitam ca aceeasi echipa ne-a batut in tur si sa nu uitam cat ne-am chinuit cu UTA,care,sincer,mi se pare mai slaba decat U Cluj.
Baietii daca nu se mobilizeaza la fiecare meci poate sa calce stramb si acum chiar nu e cazul mai ales ca multe echipe din varful claasmentului se dau la o parte din fata CFR-ului pentru a lua fata Stelei.
valy
12th April 2008, 14:43
sper k steaua s ia inca 3 pct......oricum cfr nu cred k va castiga cu rapid! fortza Steaua.
k!nd3r
12th April 2008, 18:38
un meci care deshi pare usor trebuie tratat cu seriozitate pt a nu avea parte de surprize neplacute...oriqm am incredere in baieti k vor face un meci bun sh frumos sh un rezultat pe masura;)...FoRzA StEaUa!!:X:steagsimplu:
KosmyN
13th April 2008, 20:46
"Meciul contra clujenilor nu se anunta unul usor, desi ei ocupa penultima pozitie in clasament. De aceea fac un apel la suporteri sa fie alaturi de noi, cum au fost mereu, si sa ne ajute sa obtinem cea de-a noua victorie consecutiva. Cu ajutorul lor, vom fi campioni pe 7 mai!", a spus Ilie pentru stelisti.ro.
Asa ca miscati-va fundu maine la meci...
stelist4ever89
13th April 2008, 21:43
o noua victorie dupa cea a rapidului din aceasta seara ne-ar duce la 5 puncte decfr
TheGodfather
13th April 2008, 23:46
o noua victorie dupa cea a rapidului din aceasta seara ne-ar duce la 5 puncte decfr
Numai ca din pacate rapidul a facut un mare cadou(BLATTTTTTTTTTTTTT) astaseara clujului
steauaclub.tk
13th April 2008, 23:56
Chiar daca meciul o sa fie luni seara, sper sa fie stadionul plin, pentru ca nu trebuie sa ne gandim la alt rezultat in afara de victorie, avand in vedere si ceea ce a facut chefere cu subpodarii.
U Cluj nu e chiar cea mai proasta echipa din campionat si stim foarte bine cum joaca toti astia cand ajung in Ghencea.
KosmyN
14th April 2008, 00:16
Numai ca din pacate rapidul a facut un mare cadou(BLATTTTTTTTTTTTTT) astaseara clujului
Domne...cik ciorile au fost o ekipa fara idei, ai bozgorii si-au dorit mai mult victoria...
Era de asteptat ca ceferistii sa nu scape aceste puncte.
Important e ca totul e in mainile baietilor si ca nu depind de nimeni.
Primul pas in aceasta lupta pt titlu este victoria cu "u" cluj
Pro
14th April 2008, 10:38
mie unul chiar imi place cum joaca U cluj si sincer penultima pozitie ocupata de ei este una fals.Mi-as dori ca in seara asta sa castigam, iar U Cluj sa castige toate meciurile pana la final, poate scapa de retrogradare!
Bel_Ami
14th April 2008, 17:27
se mai intampla accidente ca cel de la cluj dar atata tot. steaua e intr-o perioada buna, dica a marcat in fine duoul mendoza-pepe moreno merge ceas, apararea e beton asa ca handicap 1!!!!
joseph_stelist
14th April 2008, 22:34
mah eu sincer m-am plictisit sa vad cāt de slab jucam. multe pase inapoi,jucatorii nu au parca nicio idee...
ma asteptam sa crestem de la meci la meci dar vad ca nu se intampla deloc asa.
mi-ar fi frica sa mai jucam o data acum cu Pandurii...
Marius_Black
14th April 2008, 22:36
mah eu sincer m-am plictisit sa vad cāt de slab jucam. multe pase inapoi,jucatorii nu au parca nicio idee...
ma asteptam sa crestem de la meci la meci dar vad ca nu se intampla deloc asa.
mi-ar fi frica sa mai jucam o data acum cu Pandurii...
desi avem 4 straini pe teren mentalitatea de roman isi face din nou simtita prezenta...ne-am vazut cu sacii in caruta si gata ne multumim sa ne aparam...
LE : pardon 5 straini
joseph_stelist
14th April 2008, 22:38
desi avem 4 straini pe teren mentalitatea de roman isi face din nou simtita prezenta...ne-am vazut cu sacii in caruta si gata ne multumim sa ne aparam...
dar nu cred ca mentalitatea e de vina acum,ci faptul ca jucatorii dau impresia ca joaca pt prima data impreuna. Aici antrenorul are o mare parte din vina,nu jucatorii...
vectra_gts
14th April 2008, 23:38
Spectacol .
Doriann
14th April 2008, 23:38
aleeee aleee :D 4-0 WOOHO !!!
allex_inl
14th April 2008, 23:40
A trecut ceva vreme de la o victorie la patru goluri... Felicitari echipei!
Arrianna
Wow!In sfarsit batem si noi la scor! :)) Si au marcat exact cei care aveau nevoie de gol!:imported_icon_naugh Plesan,Golanski,Neaga si Dayro!Felicitari in mod special pt primii doi,mai ales ca sunt primele goluri marcate pt Steaua!Si ma bucur pt Neaga ca a reusit sa demonstreze ca este inca util Stelei!Si pe Dayro sper sa-l vedem mai des titular! :) Prima repriza m-a cam dezamagit,dar a doua a fost perfecta!:imported_icon_naugh
PS: Sper sa nu se fi accidentat rau Plesan!:unsure:
Marius_Black
In sfarsit :X o repriza a 2 a mult mai buna facuta de baietii nostrii , felicitari tuturor jucatorilor in special celor care au marcat dupa o perioada de ,,seceta'' sau cei care au fost la primul lor gol in tricoul stelei , bravo baieti :X
joseph_stelist
14th April 2008, 23:46
oricum,la 1-0 au fost momente in care ne-au tremurat chilotii in fata ocupantei locului 16 sau 17,cat o mai fi...
oop
14th April 2008, 23:59
super goluri,super marcatori ...
roby_stelist4ever
14th April 2008, 23:59
super goluri,super marcatori ...
Super Steaua!:forzasteaua:
LoMax8
15th April 2008, 00:04
Astept sa zica Muresan din moment in moment cum ca U Cluj a stat capra si ca a fost blat pe fata.
roby_stelist4ever
15th April 2008, 00:22
Asta zice la fiecare meci castigat de Steaua....
Guardian
15th April 2008, 00:31
Felicitari pentru victorie.E inselatoare.Nu a fost meci de 4-0.Important e sa ne dam seama de greselile facute si sa muncim mai mult, pentru ca ne asteapta un meci infernal la Galati.
Parerea mea e ca ar trebui sa tinem nasul jos si sa ne concentram 100% pentru ca ce e greu abia urmeaza.
P.S.Pacat de U Cluj ca pica.Sunt echipe muuuuult mai slabe, dar naivitatea lor ii va duce spre B.Pacat...as fi preferat Buzau,Mioveni,Ceahlau,UTA/Farul in B.
L.E.:Astept declaratiile de la CLUJ si desconspirarea acestui "blat".Jiji e de fapt var de-al 534127467 cu Meszaros si de aia s-a dat U cluj la o parte.:icon_lol:
Marius_Black
15th April 2008, 00:31
Astept sa zica Muresan din moment in moment cum ca U Cluj a stat capra si ca a fost blat pe fata.
Nu cred ca o sa fie nevoie sa astepti prea mult =)) da sa vedem cine sare cu gura mai repede..ori muesan ori balena violeta de la timisoara..
talentscout
15th April 2008, 00:34
Bai nu se mai poate cu jegurile astea de ziaristi ,ce tampenii pot scoate jegurile astea pe gura te crucesti
Aia la special au fost super penibili , saraciile naibii pana acuma strigau ca nu se aplica regulamentele iar de la incidentul de sub pod nu le mai tace gura si tot spun ca a fost lucru necurat...ca Steaua face blat ca nu stiu ce...numai Steaua sa nu bata daca ar fi dupa ei
PISAMAS PE VOI DE ZIARITI IMPUTITI BA TREBUIE SA VA PRINDEM PE STRADA SA VA BATEM BINE CA PREA APARETI PE LA TV SPUNETI NUMAI CE VRETI VOI SI NU DATI VOIE LA REPLICA
EE O SA VA LUATI REPLICA PE STRADA PANA LA URMA BINE VA FACUT TWETY ALA SA VA RUPA PICIOARELE TOTI SUPORTERI PE UNDE VA PRIND CERSETORII NAIBII CARE VENITI LA MECI PE GRATIS DE NE OCUPATI LOCURILE NOUA NATIA VOASTRA DE CACATI BOLNAVI!!!
imi cer scuze forumistilor si stiu ca sunt offtopic dar cacatii astia bolnavi trebuiesc pedepsiti ca nu se mai poate toate scandalurile sunt din cauza lor
Guardian
15th April 2008, 00:34
Nu cred ca o sa fie nevoie sa astepti prea mult =)) da sa vedem cine sare cu gura mai repede..ori muesan ori balena violeta de la timisoara..
Astept cu infrigurare si dorinta inceperea sezonului de vanatoare la balene sau ridicarea interdictiilor de a le pescui.
@talentscout...daca tot te-ai enervat citeste malitioasa cronica din prostsport.
ag1313
15th April 2008, 00:43
Bai nu se mai poate cu jegurile astea de ziaristi ,ce tampenii pot scoate jegurile astea pe gura te crucesti
Aia la special au fost super penibili , saraciile naibii pana acuma strigau ca nu se aplica regulamentele iar de la incidentul de sub pod nu le mai tace gura si tot spun ca a fost lucru necurat...ca Steaua face blat ca nu stiu ce...numai Steaua sa nu bata daca ar fi dupa ei
PISAMAS PE VOI DE ZIARITI IMPUTITI BA TREBUIE SA VA PRINDEM PE STRADA SA VA BATEM BINE CA PREA APARETI PE LA TV SPUNETI NUMAI CE VRETI VOI SI NU DATI VOIE LA REPLICA
EE O SA VA LUATI REPLICA PE STRADA PANA LA URMA BINE VA FACUT TWETY ALA SA VA RUPA PICIOARELE TOTI SUPORTERI PE UNDE VA PRIND CERSETORII NAIBII CARE VENITI LA MECI PE GRATIS DE NE OCUPATI LOCURILE NOUA NATIA VOASTRA DE CACATI BOLNAVI!!!
imi cer scuze forumistilor si stiu ca sunt offtopic dar cacatii astia bolnavi trebuiesc pedepsiti ca nu se mai poate toate scandalurile sunt din cauza lor
Apropos de faza cu tweety nu ca l-as aproba. Dar cameramanul respectiv si-a scos certificat medico legal si l-a dat in judecata cum ca ar fi grav afectat psihic de la un lantzishor luat peste picior. La care mnai toata presa din Romania se dadea de ceasul mortii ca "vai respectivul cameraman cum mai sufera ". Cand si-a luat Diaconu o bricheta in scafarlie toti la unison "doar o bricheta? pai putea continua" .
Nici nu stiu ce sa mai zic. Cateodata incep sa-l plac pe Jiji din cauza ziaristilor care-s de 100o de ori mai penali.
oricum,la 1-0 au fost momente in care ne-au tremurat chilotii in fata ocupantei locului 16 sau 17,cat o mai fi...
Pai daca nu ma insel le-au tras-o franarilor de sub pod chiar la ei acasa iar noua ne-au tras-o in tur . Nu e echipa slaba. Au doar niste fundasi de toata jena. La cate puncte au pierdut din cauza autogolurilor cred ca daca le adun imi da mai mult decat are Vasluiul acum.
la fel si Pandurii . Eram suparati ca am scartiit la ei si le-am dat doar 1-0. Acu cand vad ce au facut dupa aia prin Liga 1 imi fac cruce cu limba.
talentscout
15th April 2008, 00:50
Astept cu infrigurare si dorinta inceperea sezonului de vanatoare la balene sau ridicarea interdictiilor de a le pescui.
@talentscout...daca tot te-ai enervat citeste malitioasa cronica din prostsport.
bai frate dar nu se mai poate deja scarnaviile astea care traiesc degeaba si pe banii nostrii deja fac legea mai dai in spume de zdrente ordinare chiar asa trebuie sa caute scandal intr-una la orice declaratie a lui jiji
Si ala bou ca le da apa la moara sa inceapa inaptii astia sa-si dea ei cu parerea , stau si ma intreb ce kilu meu vor ei???sa castige provincia clar ca toti sunt din provincie dar daca Steaua e buna frate ce or vrea ei sa se dea la o parte??auzi tu la ei ca e cam normal; ca rapidu nu sa omorat cu firea dar daca doamne fereste buzau face la fel e jale mare(cea ce e normal)
ba da haideti am sa luam si noi masuri sa-i punem la punct pe cacatii astia bolnavi care apar pe la tv si care zic ei detin adev absolut,haideti sa nu mai cump ziarele,haideti sa nu le mai vizitam siteurile putem avea informatii si aici pe siteul nostru,haideti sa le rupem picioarele pe unde ii prindem ca asta merita cacatii astia bolnavii care incearca sa arunce cu noroi in Steaua
natia lor de oligofrenii dar de ce mortii lor avem 2 echipe in liga nu din cauza Stelei???de ce mortii lkor acum 4- ani ziceau ca macar odata sa vada si ei o echipa rom ca trece de tur preliminar in liga sau sa treaca mai departe prin Uefa au uitat cacatii naibii ca Steaua a facut liga 1 mai interesanta de cativa ani
Auzi tupeu la ei ce revoltati cacanarii naibii ca de ce sau dat asa multi bani la drepturi de tv sau invatat cu pomana cersetorii oligofreni au uitat ca cer de cativa ani sa fim ca echipele din occident cu buget mai mare dar cand e vb sa se respecte si partea lor in asta vai e mult vai pe ce se cere pe o caricatura de campionat...pe o caricatura de campionat bai oligofrenilor care are 2 echipe in liga campionilor pomanagiilor
......gata :) sunt prea nervos si poate exagerez si eu dar mai dai in mm de ziaristi cacanari oligofrenii si parveniti ca prea se vad cei mai importanti
Astept ban np :p
P.s:apropo mironica pulica ala ne-a facut si caricaturi de telespectatori care se uita la o caricatura de campionat exact vorbele lui auzi tu tupeu la cap de prezervativ ala cu fata de papagal
Aleks_777
15th April 2008, 01:13
stii...exista un thread nemoderat...
as vrea sa ii felicit si sa le multumesc baietilor pentru victorie.U Cluj a fost si este o echipa incomoda care a avut destule sanse de a egala.Din fericire Steaua are cel mai bun portar din estul Europei si poate mai mult ca de nu poate iar luam bataie.Golul doi a descatusat echipa si i-a demoralizat pe clujeni, astfel ca Steau a dominat restul meciului.As vrea sa-i felicit de asemenea pe marcatori pentru goluri.Singurul meu regret este ca n-a marcat Habibou pe care eu il consider un jucator foarte talentat dar cu prea putina experienta.
Overall un meci bun, mai ales in repriza a doua
oop
15th April 2008, 01:17
joc bunicel,scor bun ... urmeaza 4 meciuri foarte grele si foarte importante!Orice ar fi suntem alaturi de echipa,jucatorii au luptat mult in acest retur pt a ne readuce in lupta pt titlu!
Crys
15th April 2008, 01:25
Cu echipa pana in panzele albe....locul 2 il avem....sa vedem daca si primul!
KosmyN
15th April 2008, 01:44
DAYRO SI NEAGA URGENT IN PRIMUL 11
Cat kkt tb sal mai suport pe faureiul ala infect in teren !?! :ablow:
Nu am jucat stralucit, iar scorul poate e prea mare, dar cu siguranta victoria e fara dubii.
Pararea nu a fost asa solida cum ne-a obisnuit, dar Zapata a fost la post mereu.
S-a vazut ca Ov. Petre a fost cam singur la miijloc, iar pe partea lui Golanski era mereu superioritate.
Golul 2 a picat la fix, iar clujenii care pana atunci au stat foarte bine in teren au inceput sa ofere spatii, de care cvintetul ofensiv al Stelei a profitat la maxim, iar pana la golurile din final au mai fost numeroase ocazii.
A fost un meci care acordat mai multa incredere baietilor pt urmatoarele meciuri de foc care urmeaza.
Doriann
15th April 2008, 12:08
incepe sa se lege jocul...
in afara de meciul cu cfr.......... toate meciurile au fost trase de par... insa de 2 meciuri incoace.....se leaga legaturile intre jucatori...echipa merge mai bine
eu am vazut doar repriza a 2a.... am prins conexiunea imediat dupa golul lui golanski.. insa am inteles ca nu am pierdut mult...
am mai vazut si ca dayro a fost pe tot terenul...alergat cat un nebun....dar nu prea l-au ajutat colegii cu destule mingi...
asa va intreb...dayro alearga ...banel alearga...
dayro >>>multe randuri>>> banel.....dpdv tehnic...de ce inca nu s-a renuntat la banel?
overall bv neaga...a marcat cand avea nevoie f tare....bv dayro..a marcat dintr-o actiune in viteza...avea f mare nevoie....bv golanski....are un sut frumos si puternic si nu e prima data cand o arata
alte + lui mendoza...ov petre...(keep it activ) in teren desigur:icon_lol: ptr ca indraznesc sa puna poarta adversa in pericol de la distanta....si nu au facut-o rau....chiar si dayro a avut un sut bun...pacat ca nu a prins destul efect mingea
:steagsimplu:
cat despre cei care vor zice ca a fost MACAR SUSPECT meciul.... ii sfatuiesc sa se duca....prin tara sunt destule spitale de nebuni.... un control mic...si sigur ii baga cu forta acolo...le trage pe loc dunga rosie pe buletin:icon_twisted:
pau_gasol
15th April 2008, 12:29
Meci greu pana in la golul de 2-0 al lui Golanski. E inadmisibil ca o echipa ca Steaua sa joace fara mijlocasi. Pentru ca doar Ov.Petre a fost mijlocas propriu-zis meciul asta, si el defensiv. In rest Dica, Mendoza, Neaga, Dayro si Pepe sunt atacanti si e greu pt ei sa vina la constructie.
LoMax8
15th April 2008, 13:29
Muresan in gandul sau:
1. U Cluj a batut pe Rapid.
2. Rapid conducea pe Steaua in minutu 73 cu 1-0.
3. U Cluj pierde cu Steaua 4-0
4. Gigel Coman e fost stelist.
5. Merlier nu e roman deci poate fi cumparat.
6. Goga e stelist nu s-a omorat.
Concluzia: BLAT PE FATA!!!
In schimb Rapidul si-a aparat corect sansele in fata lor.
pau_gasol
15th April 2008, 13:43
Apropo.... de o nesimtire crasa declaratia lui muresan despre meciul cu Crapid : "S-a jucat cu indarjire, in viteza mare, cu intrari tari la orice minge..." Se pare ca luase niste droguri inainte de meci si a vazut altceva.
colonelu Voiculescu
15th April 2008, 16:59
DAYRO SI NEAGA URGENT IN PRIMUL 11
Cat kkt tb sal mai suport pe faureiul ala infect in teren !?! :ablow:
Mai , Faurei fuge si pune suflet in timp ce latino e o hahalera de mingicar care nu face faza defensiva :icon_lol:
Raul_07
15th April 2008, 19:04
Mai , Faurei fuge si pune suflet in timp ce latino e o hahalera de mingicar care nu face faza defensiva :icon_lol:
Macar Dayro creeaza ocazii trage la poarta si da goluri pe cand Faurei ma rog cale lunga pana sa revina la ce era acu 2 ani cand elimina pe Betis.
aheobarbos
15th April 2008, 22:52
Lipsa mijlocasilor a fost mai evidenta ca niciodata, Plesan accidentandu-se, Lovin fiind suspendat, Radoi accidentat, Nicolita pe dinafara in acest meci. In atare conditii, Dica si Mendoza au fost "obligati" sa coboare mult si sa faca si faza defensiva, rol care nu-i avantajeaza pe nici unul dintre ei. Ovidiu Petre a tinut in spate tot mijlocul, a facut un meci exceptional dupa parerea mea. Intrarea lui Dayro si apoi a lui Neaga, au schimbat putin aspectul meciului. Dayro are veleitati de atacant de marca si cred ca si Lacatus si-a dat seama de asta; consider ca motivul pentru care Dayro nu a fost titular pana acum, este ca Laca a incercat sa-l integreze ca mijlocas si nu ca atacant. Zapata a fost imperial. Concluzia...avem portar de CL, avem aparare de CL , avem atac de CL, nu avem in schimb mijloc, nici macar de UEFA.
#EffecT
15th April 2008, 23:19
Concluzia...avem portar de CL, avem aparare de CL , avem atac de CL, nu avem in schimb mijloc, nici macar de UEFA.
Wow , nu o puteai spune mai bine :yes:
jointu_ucigash
16th April 2008, 02:21
parerea mea e k avem portar de CL, aparare de UEFA (faze superioare), atac de UEFA si mijloc de divizia B.
bend_it_like_banel
16th April 2008, 02:24
dap jointu a zis-o mai bine :yes:
te astept cu berea aia jointule
suciuconstantin1978
19th April 2008, 23:32
un nou spectacol marca Steaua ::)) ::)) ::))
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.