View Full Version : Cel mai bun STELIST in gloria - STEAUA 1 - 3 !!!
KosmyN
10th April 2008, 20:51
gloria bistrita - STEAUA
1 - 3
Au marcat:
Dica in minutele 20 si 24
Autogol hadzibulici in min 64
Va invitam sa votati cel mai bun jucator ros-albastru !!!
Marius_Black
10th April 2008, 20:55
Desi Dica merita votul eu unul l-am votat pe Banel , azi a jucat cu o daruire exemplara si a reusit mult mai multe decat in toate meciurile de pana acum , merita incurajat nu gasit nod in papura ;) felicitari tuturor jucatorilor
roby_stelist4ever
Dica! ( si Golanski,Ghionea, Ov Petre,Banel..un joc destul de bun pt ultimul enumerat)
sorin_g
1. Ovidiu Petre
2. Dica
3. Plesan si Petre Marin
Bogdanbibi
10th April 2008, 20:58
dica fara discutie
nu sunt unul dintre cei entuziasmati de randamentul lui nicolita din acest meci pt ca am facut greseala asta la alte meciuri ale sale, cand dupa un gol sau o centrare precisa speram sa-si revina la forma din trecut ... apoi m-am prins ca meciurile bune sunt exceptia, iar forma lui normala e aia in care pierde toate baloanele
aheobarbos
10th April 2008, 20:59
Tot Banel am votat si eu. Motivul este faptul ca, un suporter adevarat trebuie sa-si incurajeze jucatorii echipei favorite, mereu, nu numai atunci cand o fac bine. Si astazi, Banel a jucat foarte bine, peste media echipei. Eroul meciului a fost Dica si sper ca incepand din acest meci sa joace la adevarata lui valoare, in toate meciurile care vor urma.
sorin_g
10th April 2008, 21:01
Un suporter adevarat ar trebui sa doreasca un joc cat mai aproape de fotbal al echipei favorite...
joseph_stelist
10th April 2008, 21:03
mi-era dor sa votez "Nicolae Dica" intr-un astfel de poll. :D
#EffecT
10th April 2008, 21:05
Dica - Ov.Petre - Plesan si dupa mult timp , n-am mai avut probleme la constructie
ingerash_negru
10th April 2008, 21:10
mi-era dor sa votez "Nicolae Dica" intr-un astfel de poll. :D
Oh da!!
In sfarsit pot sa-i dau votul meu celui mai tare juktor!! :P
Dicaaa asta esti u!!!
Sper sa o tina tot asa! Ahhh si dak nu era bara aia... :x
Marius_Black
10th April 2008, 21:15
Sper sa o tina tot asa! Ahhh si dak nu era bara aia... :x
Sau daca nu era mana lui Tatarusanu care sa o devieze in bara.. :icon_mrgreen:
mazilinho2008
10th April 2008, 21:23
dica a fost cel mai bun jucator de pe teren a avut foarte multe ochazii si a si marcat 2 goluri BRAVO LUI!!!
oop
10th April 2008, 21:29
Evident Dica.Se pare ca unii nu au realizat ca aici se voteaza cel mai bun jucator stelist de azi ... si se mai vorbea de obiectivitate pe thread-ul unui pseudojucator,nu dam nume ...
Tot Banel am votat si eu. Motivul este faptul ca, un suporter adevarat trebuie sa-si incurajeze jucatorii echipei favorite, mereu, nu numai atunci cand o fac bine.
un suporter adevarat ar trebui sa vada interesul propriei echipe in ciuda simpatiilor pt unele non-valori ... sa inteleg ca tu erai cu "Gigel Coman pana la moarte" atunci cand ala era la Steaua?hai mah,ce dreacu ..
onutzyk_21
10th April 2008, 21:34
nu mai votasem de foarte mult timp Dica.... chiar imi era dor.... asta e Dica al nostru..... tine-o tot asa Dica!!! :X:X:X
KosmyN
10th April 2008, 21:40
Echipa a stat bine in teren, a inchis toate culoarele si nu a lasat echipa gazda sa-si desfasoare actiunile. De abia la 2-0 a aparut o relaxare, totusi neacceptabila.
Baietii au controlat jocul de la un capat la altul, iar victoria este fara dubii.
Jocul s-a legat in ciuda terenului execrabil, iar scorul putea fii mai mare.
Omul meciului: Dica - de cand il pandeam !!!
In rest:
Zapata - 6 - a avut interventii sigure, dar pacat de marea greseala de la gol
Golanski - 6 - a evoluat bine, dar nu a mai urcat asa mult in ofensiva
Goian - 6 - a fost acolo la autogol, iar in aparare a fost sigur pe el, chiar daca in urma faultului facut de el a urmat faza in urma careia am primit gol
Ghionea - 7 - foarte sigur, fara ezitari si fara probleme
Marin - 7 - partea stanga a defensivei a mers bine, adversarii nereusind sa puna probleme de pe aceasta parte, iar Marin a avut si un aport ofensiv bun
Petre - 7 - un meci bun, asa cum ne-a obisnuit, cu multe recuperari, iar in mai toate duelurile cu adversarii nu a prea fost depasit
Plesan - 7 - creste calitativ de la meci la meci, azi avand poate cel mai bun joc de la revenire. A coborat in defensiva sa-l ajute pe Golanski, a avut recuperari bune la mijloc si a incercat mereu sa verticalizeze, cautand pasa decisiva
Dica - 8 - goleadorului nostru i-a revenit pofta de joc, pe langa cele 2 goluri, fiind mult mai prezent in joc, cu multe alte okazii si parca si jocul ofensiv a fost mai rapid
Mnedoza - 7 - chiar daca nu exceleaza pe tot parcursul meciului, are sclipiri de geniu
Pepe - 7 - chiar daca nu a mai inscris, a jucat perfect rolul de pivot
Dayro - 7 - intrarea lui a dinamizat jocul, baietii permitandu-si sa faca si spectacol
Neaga - - chiar daca a jucat putin, a intrat cu multa pofta de joc, iar prezenta in teren in acelasi timp cu Dayro, s-a vazut
Baciu - - a mai bifat niste minutele
onutzyk_21
10th April 2008, 21:46
nu cumva l-ai uitat pe banel???? ....sau doar mi s-a parut mie.......
jointu_ucigash
10th April 2008, 21:48
1.Dica
2.Plesica
3.0videl
4.Petrica Marinica
5.Balanel
oop
10th April 2008, 21:53
nu cumva l-ai uitat pe banel???? ....sau doar mi s-a parut mie.......
it's NOT worth mentioning :P
eli.
10th April 2008, 22:20
1.Dica
2.Ov.Petre
3.Plesan
4.Banel(votat:icon_twisted:)
Roxanik
10th April 2008, 22:25
DICA.......sincer mi-a placut la nebunie......asta e adevaratul DICA...mai crem astfel de meciuri!!! Bravo decarule!!!!
M4r|us
10th April 2008, 22:37
Omul meciului este clar : Dica. Felicitari pentru cele 2 goluri. Al doilea a fost senzational. Un fel de Dica Trademark.
L-am mai remarcat pe Ov Petre. Omul asta parca joaca tot mai bine. Mi-a placut mult azi.
steaua_my.life
10th April 2008, 22:39
cu totii au jucat bine...i-am vazut live cu cata daruire alergau p teren...cel mai bun a fost Dica fara alte comentarii, dar si ceilalti au fost buni...:steagsimplu::forzasteaua:
LoMax8
11th April 2008, 00:51
Votat Dica. Pacat ca nu i-a intrat si al 3-lea gol.
In rest bravoi: Nicolita si Ovidiu Petre.
De Golanski nu mai zic nimic ca n-are rost.
Chris_stelista
11th April 2008, 09:31
doamne ce meci...de cand nu l-am mai vazut eu asa pe dicanho chiar imi era dor de o asemenea lovitura libera (executata de el) chiar imi era din nou dor sa-l votez sa-l vad din nou in topuri asta e dica pe care il vreau eu la steaua si poate si mia bun decat atat ... intotdeana se poate mai bine
ketsbaya
11th April 2008, 09:31
mendoza pt ca face si faza defensiva de multe ori si pt ca suteaza din pozitii din care romanii se mai gandesc la un dribling
viorel 31
11th April 2008, 10:08
Votat:
Nicolae Dica - nr.10 al trupei campioane
Evidentiati: Banel, Mendoza, Goian:forzasteaua:
Nu pot sa spun ca cineva a jucat mai slab intr-o partida frumoasa cu rezulat ff bun:steagsimplu:
neli
11th April 2008, 10:10
FELICITARI ! baieti ati fost minunati, inca 6 finale mai aveti, va iubim din suflet !
Wholigan
11th April 2008, 11:03
Desi Dica merita votul eu unul l-am votat pe Banel , azi a jucat cu o daruire exemplara si a reusit mult mai multe decat in toate meciurile de pana acum , merita incurajat nu gasit nod in papura ;) felicitari tuturor jucatorilor
Ce dor mi-era de astea :)):romaniaflag2:
andrutziks
11th April 2008, 11:31
Ma bucur ca in sfarsit a reusit Dica sa marcheze gol pt Steaua.Ieri a demonstrat ca valoreaza mult,ca este un jucator important pt Steaua.Bv Dica!Tine-o tot asa!Si sper ca Radoi sa fie bn sa nu fie nevoit sa stea departe de teren.Doamne ajuta!:*:*:*:steagsimplu:
valy
11th April 2008, 22:54
felicitari Dica pt goluri! a fost cel mai bun jucator al meciului
cogdao
12th April 2008, 12:27
Dupa o lunga perioada in care nu a miscat,DICA fara frica strikes again!
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.