View Full Version : Revista Presei / 10 aprilie
sport.ro
10th April 2008, 00:50
Portarul Rapidului, Dani Coman, nu i-a uitat pe rivalii din Ghencea. Rapidistul i-a luat peste picior pe cei de la Steaua despre care a spus ca sunt sus in clasament doar pentru ca "au jucat meciuri prin birouri".
"Asa este, au un grup unit. Au si ei un jucator care a reusit sa inscrie trei goluri in Giulesti. El este Gigi Becali. Daca nu jucau in birouri meciuri, meritau sa fie in fata", a declarat Dani Coman dupa Rapid 3-0 Poli Iasi.
sport.ro / 10 aprilie 2008
sport.ro
10th April 2008, 01:30
Mijlocasul rapidist Daniel Pancu, a declarat, miercuri, ca din punct de vedere al daruirii din teren, Steaua si Unirea Urziceni sunt cele mai indreptatite sa castige campionatul "la ora asta", in timp ce despre formatia "alb-visinie" a spus ca s-a comportat "ca o echipa de gradinita".
"O echipa care vrea sa castige ceva are altfel de reactie, se bate pe teren, alearga, moare pe teren. Uitati-va la Steaua ce a facut. Cu arbitraje, nearbitraje, cum s-ar spune in viaţa de zi cu zi furt calificat... Dar, din punct de vedere al daruirii cred ca este echipa cea mai indreptatita sa castige campionatul la ora asta. Ei si cu Unirea Urziceni. Asa arata o echipa campioana. Cine nu se enerveaza cand pierde nu are fata de campioană", a punctat Pancu.
sport.ro
10th April 2008, 01:30
Nu mi-e frica de jocuri de culise la meciul cu Steaua anunta Sabau la Special in direct pe Sport.ro inainte de confruntarea cu Lacatus.Sabau nu crede ca jucatorul Coroian ar putea fi implicat in vreun blat dupa acuzatiile de anul trecut cand el si Tilinca au fost suspectati de "lucruri necurate" in meciul cu Stelei.
"Steaua are multi suporteri, jucam acasa si toata lumea tinea cu Steaua. La Reghin Steaua are mutli suporteri" spune Sabau care promite "Daca plec doar la nationala, inseamana ca raman pe veci la Bistrita"
"Nu mi-e teama de meciul cu Steaua. Am incredere in jucatori. Coroian nu se ocupa de blaturi, toata lumea il cunostea il vad din tot ceea ce face.Jucatorii care fac blaturi ar trebui sa dispara", a spus Sabau la Special.
sport.ro
10th April 2008, 11:12
Finantatorul Stelei vrea sa se asigure ca Steaua nu va pierde titlul anul acesta si pluseaza la bani. 300.000 de euro ofera Becali celor de la Uriziceni pentru a bate pe CFR. Patronul stelistilor a avut o intalnire cu Dumitru Bucsaru, boss-ul Urziceniului caruia i-a propus o suma consistenta pentru o victorie cu clujenii.
Chiar daca nu si-a facut publica intentia de a-i premia pe jucatorii ialomiteni, Becali a recunoscut s-a vazut cu patronul de la Urziceni: "El sta in Pipera, ca si mine, si am vorbit despre meciul lor cu CFR. Cred ca l-am convins sa le ofere el prime de 300.000 de euro baietilor, ca sa fie foarte motivati. Oricum, daca vor sa joace in Europa, trebuie sa bata", a declarat Becali, informeaza Gazeta Sporturilor.
sport.ro
10th April 2008, 13:00
Jucatorii Stelei au fost asaltati de fani si in afara Bucurestiului. Meciul cu Gloria Bistrita e un prilej bun pentru suporterii Stelei din afara capitalei sa se intalneasca cu favoritii.
Stelistii au iesit la biliard in Tg Mures in aceasta dimineata, inaintea meciului cu Bistrita. La iesirea din hotel i-au asteptat 50 de fani pentru autografe. Au strabatut tot orasul ca sa ajunga la clubul unde au jucat.
Onlinesport.ro
10th April 2008, 16:00
Vedeta Universitatii Cluj, Dorin Goga, spune ca ardelenii trebuie sa castige partida cu Steaua, pentru a pastra sanse reale de a evita retrogradarea.
“Victoria cu Universitatea Craiova a fost vitala. Daca nu am fi castigat, eram practic picati. Eu zic ca acum avem sanse, insa trebuie sa repetam isprava din tur si sa batem din nou Steaua. Un punct nu ne ajuta in situatia in care suntem, cu trei puncte am putea spera cu adevarat in salvare, mai ales ca vom intalni apoi si contracandidatele noastre la retrogradare. Daca am batut in Giulesti, eu zic ca avem forta sa castigam si in Ghencea. Mergem acolo la victorie”, a spus Goga pentru Onlinesport.
Dorin Goga a marcat sapte goluri pentru Universitatea Cluj in acest sezon. A punctat si in meciul din tur cu Steaua (2-1), cand a inscris chiar golul victoriei, pe finalul partidei.
U Cluj este pe ultimul loc cu 23 de puncte si este la cinci puncte distanta de Gloria Buzau, care este pe locul 14, pozitie care asigura ramanerea in primul esalon.
onlinesport.ro / 10 aprilie 2008
sport.ro
10th April 2008, 19:00
Seful Stelei, Gigi Becali, a spus ca il vrea pe Claudiu Ionescu de la Gloria Buzau. "Ionescu este cheia Stelei, are 30-50% din Hagi si este jucatorul de care noi avem nevoie." a spus Becali.
Onlinesport.ro
10th April 2008, 20:10
Formatia ros-albastra a reusit sa obtina a 8-a victorie consecutiva in campionat, 3-1, in deplasarea de la Reghin unde a dat piept cu Gloria Bistrita. Nicolae Dica a inscris doua goluri (min. 19, 23), iar Dorin Toma a punctat pentru 2-1 in minutul 44. Scorul final a fost stabilit in urma unui autogol al lui Sead Hadzibulic (62).
Steaua a reusit sa deschida scorul in minutul 19 prin Nicolae Dica la o greseala a portarului Anton Tatarusanu, iesit din forma in ultima vreme (multe ezitari la iesirele pe centrari). Plesan a centrat de pe partea dreapta, columbianul Pepe Moreno a facut un luft demn de cascadorii rasului, insa faza a continuat bine pentru Steaua, Nicolita trimitand spre poarta, de unde Tatarusanu nu a reusit sa retina, iar Dica a speculat impingand balonul in plasa din apropiere.
Nici bine nu s-au dezmeticit bistritenii ca Nicolae Dica a semnat "dubla" din lovitura libera printr-un sut plasat la vinclu, fara sperante de aceasta data pentru tanarul aflat intre buturile bistritene.
Prima repriza s-a incheiat cu un gol al Gloriei: Adrian Nalati a trimis in careu din lovitura libera, iar Dorin Toma a redus din diferenta printr-o lovitura de cap plasata la un marcaj lejer al fundasilor stelisti si o iesire tardiva dintre buturi a lui Zapata.
In minutul 62, Steaua a reusit sa se distanteze din nou pe tabela, 3-1: Andres Mendoza a centrat perfect din corner, Sead Hadzibulic trimitand in proprie poarta din fata lui Dorin Goian.
Bistritenii au replicat slab, prin Adrian Nalati al carui sut din lovitura a fost respins in corner de Zapata (69). Scorul putea lua proportii, zece minute mai tarziu, dar Anton Tatarusanu a deviat in lateral sutul din lovitura libera al lui Pepe Moreno. Meciul s-a incheiat cu o bara pentru Steaua, Nicolae Dica fiind foarte aproape de hattrick pentru a doua oara, dar si o ratare din pozitie singur cu portarul in dreptul lui Pepe Moreno.
Gloria Bistrita: Tatarusanu, Matei, Frasinescu, Toma, Turcu, Tilinca (Codoban 71), Negrean (I. Arhire 46), Dobre, Coroian, Muresan (Hadzibulic 60), Nalati.
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabau.
Steaua: Zapata, Goian, Golanski (E. Baciu 87), Ghionea, P. Marin, Ov. Petre, Plesan, Nicolita (Ad. Neaga 85), Mendoza (D. Moreno 73), Dica, Pepe.
Antrenor: Marius Lacatus.
Cartonase galbene: D. Toma 22, Negrean 23, Frasinescu 28, A. Muresan 35, Coroian 77/D. Goian 45
Arbitri: Lajos Tiberiu - Nica Cristian si Popa Ionel.
sport.ro
10th April 2008, 20:10
Du-te Dica, du-te...! Dupa patru luni fara gol marcat, golgheterul Stelei explodat la Reghin, unde a batut aproape de unul singur Gloria lui Sabau. Meciul se anunta unul infernal pentru Steaua, insa Dicanho l-a facut usor.
Vedeta Stelei a deschis scorul in minutul 19, iar cinci minute mai tarziu a dat un gol de generic din lovitura libera, care le-a adus aminte fanilor de reusita de la Kiev.
Onlinesport.ro
10th April 2008, 20:50
Gigi Becali a plecat fara sa dea declaratii dupa meciul de la Reghin cu Gloria Bistrita pentru a ajunge in timp util la meciul Unirea Urziceni, unde echipa din localitate intalneste CFR Cluj de la ora 20:30.
Acesta va fi al doilea meci la care Gigi Becali va fi prezent si va tine cu adversara CFR-ului, dupa cel de sezonul trecut cu Dinamo, in care "cainii rosii" s-au impus cu 1-0.
Gigi Becali este bun prieten cu patronul Urziceniului, Mitica Bucsaru, caruia i-a "cerut" sa isi motiveze jucatorii dandu-le o prima colectiva de 300.000 de euro.
sport.ro
Directrorul sportiv de la Gloria Bistrita, Ioan Horoba, crede ca echipa sa s-a speriat de Steaua. “Este o diferenta de valoare intre Steaua si Bistrita. Steaua este o echipa care stie ce vrea, foarte pragmatica, au speculat toate erorile noastre si asa au reusit sa ne bata. Cum ne-au prins ne-au executat. Nu stiu daca Tatarusanu a gresit la goluri. Echipa mea poate mai mult. S-au speriat de acest meci. La Bistrita daca se juca era altceva”, a spus Horoba la Sport.ro.
sport.ro
Patronul Stelei, Gigi Becali, a spus inainte ca Nicolae Dica sa marcheze din lovitura libera ca acesta va inscrie. Seful Stelei a intuit si inainte de golul 3 ca echipa sa va marca. Gigi Becali a stat pe tot parcursul meciului alaturi de varul sau Ioan Becali care a venit la stadion impreuna cu Gigi Netoiu.
sport.ro
Patronul Gloriei Bistrita, Jean Padureanu, a spus ca ii pare rau ca a jucat contra Stelei la Reghin. “Nu trebuie sa uitam ca noi nu jucam acasa, ci in deplasare, ceea ce conteaza foarte mult. Ma deranjeaza ca spectactatorii au injurat si au huiduit echipa mea. Nu ma deranjeza ca Steaua este iubita. Ma deranjeaza ca noi am fost huiduiti. Imi pare rau ca am ales sa jucam la Reghin. Mai bine jucam undeva in sud. Imi pare foarte rau ca am venit sa jucam cu Steaua la Reghin”, a spus Jean Padureanu.
Onlinesport.ro
10th April 2008, 21:30
Finantatorul Stelei, Gigi Becali, nu a mai putut ajunge la meciul Unirea Urziceni - CFR Cluj si a dezvaluit motivul pentru care voia sa fie prezent pe arena ialomiteana.
"Mi-am dat seama ca nu pot ajunge la Urziceni, am vrut sa fiu acolo ca sa fie prezent spiritul meu de razboinic. Nu-i nimic, spiritul meu e in aer si va fi 1-0 la pauza pentru Urziceni. Ma concentrez si a doua repriza o sa o vad la 'Doi Cocosi' cu Urziceniul, cu Mioveniul si cu toata lumea", a spus Becali la Special.
Gigi Becali crede ca Steaua este deja campioana dupa victoria de la Reghin, cu Gloria Bistrita. "Nu cred ca o sa avem vreo problema in Ghencea cu Universitatea Cluj, iar CFR se va incurca ori cu Urziceni, ori cu Rapid. Steaua la ora asta este invincibila. Este atat de puternica, incat va spulbera tot ce ii sta in cale. Steaua joaca super-bine la ora asta! Muresan a spus ca s-a dat la o parte Bistrita, atunci le multumesc celor de la Bistrita. Sper sa se dea toate echipele la o parte!", a afirmat Becali
sport.ro
Patronul Gigi Becali a declarat ca Steaua este invincibila. “Nu le dau niciun ban celor de la Steaua. Baietii nu au nevoie de banii mei, ei joaca doar pentru mandria de stelist. Steaua la ora asta este invincibila, nu poate fi oprita. Joaca foarte bine la ora asta. Le-as multumit tuturor daca s-ar da la o parte din fata Stelei. Netoiu a fost la meci pentru ca e prietenul meu", a spus Becali la Special.
sport.ro
Prezent la meciul Gloria Bistrita – Steaua, Gigi Netoiu a declarat ca Steaua are mari sanse sa castige campionatul. “Am venit sa vad si eu un meci frumos. Dupa cate se pare Steaua e noua campioana. Nu stiu ce se va intampla. Depinde de ce o sa faca CFR cluj de acum inainte. Steaua joaca acum mai bine decat CFR. Imi pare rau pentru Dinamo. M-a durut cand am vazut ca Pandurii au batut pe Dinamo dar asta e”, a spus Netoiu.
Onlinesport.ro
10th April 2008, 22:10
Actionarul dinamovist Vasile Turcu este hotarat sa dea afara mai multi jucatori in pauza de vara, la fel cum a facut si Gigi Becali in iarna cand a scapat de 8 jucatori.
Vasile Turcu a intocmit deja o 'lista neagra' cu jucatorii de care vrea sa scape la vara si se va consulta cu Mircea Rednic si ceilalti actionari, in privinta numelor care vor parasi gruparea din Stefan cel Mare. La sfarsitul meciului cu Pandurii, Turcu a fost extrem de nervos si i-a atacat in termeni duri pe jucatori.
"Niste nesimtiti, fac de rusine brandul Dinamo. Ar trebui sa le fie rusine! Altii si-au dat viata pentru Dinamo si ei ce fac? I-am considerat ca fiind parte din familia mea, dar ei si-au batut joc! Sunt cativa care nu inteleg ce inseamna spiritul Dinamo, dar vom scapa de ei, indiferent cum ii cheama, indiferent cat au costat", s-a confesat actionarul dinamovist unor apropiati.
In orice caz, nemultumirile lui Vasile Turcu pleaca de la meciul cu CFR Cluj, pierdut destul de usor de Dinamo. Acesta considera ca Dinamo trebuia sa invinga pentru a arata ca si jucatorii romani au valoare, dar si datorita unor conflicte pe care le-a avut cu omologii sai din Gruia.
Turcu s-a aratat nemultumit ca la meciul CFR Cluj-Dinamo din 2006 nu a fost tratat "omeneste", fiind lasat sa inghete de frig, dar si de faptul ca Iuliu Muresan l-a jignit in repetate randuri in urma cu o luna. De aceea, actionarul dinamovist a intrat in vestiar inaintea meciului direct si le-a suplimentat jucatorilor prima de joc cu 50 de mii de euro din buzunarul propriu.
Unul dintre jucatorii aflati pe lista neagra a actionarului dinamovist este Adrian Cristea, cel care in meciul cu Pandurii a ratat un penalty in minutul 80, desi nu el trebuia sa execute. "Am avut oferte in iarna pentru el, dar ne-am opus. E inadmisibil ca antrenorul sa spuna ceva si jucatorii sa faca altceva. Ce inseamna asta?", le-a mai spus Turcu apropiatilor sai.
sport.ro
In sezonul 2007-2008, Steaua a reusit pentru prima data in meciul cu Gloria Bistrita sa marcaheze de 3 ori. In acest sezon, pana la meciul de la Reghin, Steaua reusise o medie de un gol marcat pe meci. Singurul joc in care Steaua reusisera sa inscrie de doua ori, a fost la Mioveni, 2-1 cu Dacia. In rest, Steaua a reusit maxim un gol pe meci.
sport.ro
Ce a inceput prost, s-a terminat bine pentru Steaua. Inainte sa bata Bistrita, Steaua l-a pierdut pe capitanul Radoi, accidentat la incalzire. Ghionea i-a luat locul capitanului ghinionist. Steaua a produs nebunie la Reghin, unde fanii s-au batut ca sa intre in stadion! Stelistii s-au facut frati cu bistritenii pe teren, dar inainte sa intre in stadion au fost obligati sa treaca puntea care statea sa cada ...Nicolita a aflat ca e titular si a oferit imaginea zilei - l-a tinut pe un bistritean de mana aproape doua minute! Steaua a avut la Reghin mai multi fani decat gazda Bistrita - tricourile si fularele cu Steaua au impanzit stadionul, care a fost mai plin ca niciodata!
Onlinesport.ro
11th April 2008, 00:00
Antrenorul clubului CFR Cluj, Ioan Andone, considera ca Steaua este favorita la titlu dupa ce echipa sa a remizat pe terenul Unirii Urziceni, scor 1-1.
"Sunt dezamagit, dar rezultatul este echitabil, trebuie sa fim realisti, nu meritam sa castigam. Meciul nu a fost spectaculos pentru ca si Urziceniul este in lupta pentru cupele europene. Noi luptam pana la capat, am pierdut doua puncte, dar mai sunt atatea etape in care rezultatele se pot intoarce. Trebuie sa fim concentrati, nu sunt suparat pe jucatori, atat au putut astazi. Steaua are prima sansa la titlu pentru ca au doua puncte avans, au opt victorii la rand, au moral, dar si noi am condus 20 de etape. Acum se joaca si locul doi", a spus Ioan Andone pentru Kanal D.
Onlinesport.ro
11th April 2008, 00:00
Liderul s-a impotmolit si in fata Unirii Urziceni, revelatia acestui campionat, terminand la egalitate in deplasare, scor 1-1, ultimul meci al etapei a 28-a. Golurile au fost inscrise de Cristian Danalache pentru Unirea si Dani, de la fostul lider al Ligii 1, care paraseste aceasta pozitie predandu-i stafeta Stelei.
Meciul a inceput cum nu se poate mai bine pentru echipa antrenata de Ioan Andone: corner executat de Trica, iesire gresita a lui Bogdan Stelea si 1-0 pentru CFR, Dani inscriind cu capul in poarta parasita de "Arnold".
Unirea nu a renuntat sa spere si Danalache, la a doua sa incercare dupa "capul" peste transversala din minutul 9, a restabilit egalitatea pe "Tineretului" dintr-o deviere nefericita finalizata cu un sut plasat fara sperante pentru Eduard Stancioiu (11).
Repriza secunda a debutat sub semnul echilibrului, Bogdan Stancu doborand "recordurile" cu un sut la poarta lui Eduard Stancioiu dupa trei sferturi de ora in care cele doua echipe nu au facut nimic altceva decat sa se anuleze reciproc si, cum niciun fundas nu a gresit flagrant, numarul de suturi pe poarta a ramas acelasi stabilit in minutul 11 odata cu golul lui Cristian Danalache.
Pana in final nu am mai consemnat nimic din punct de vedere fotbalistic. Balanta s-a inclinat spre partea extrasportiva, asa cum ne-a obisnuit in ultimul timp antrenorul Dan Petrescu, cel care parea rupt din filmele cu nebuni la marginea terenului in timp ce isi facea "numarul" la adresa brigazii de arbitri, dandu-ne inca o data dreptate pentru multele momente in care o spunem mai in gluma, mai in serios ca "Bursul" are mania persecutiei.
Unirea Urziceni: Stelea, Mehmedovic, Galamaz, E. Nicu (L. Balint 46), Bordeanu, Gomes, Burns (Brandan 74), Paduretu, Mara, B. Stancu, Danalache (M. Onofras 66).
Antrenor: Dan Petrescu.
CFR Cluj: Stancioiu, Tony, G. Muresan, Galiassi, Dorsin, Trica (Dubarbier 79), Culio, Leao, Dani, Semedo, Fabbiani (D. Ruiz 71).
Antrenor: Ioan Andone.
Cartonase galbene: Stelea 13, E. Nicu 37, B. Mara 61, J. Burns 68, Bordeanu 76/A. Leao 21, Tony 73, Trica 75
Arbitri: Serea Ionica - Savaniu Marcel si Vidan Adrian.
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.