View Full Version : Revista "Suporter Steaua" - nr. 31-aprilie 2008
steauaclub.tk
9th April 2008, 14:10
Discutii despre revista clubului.
intrebari, sugestii, comentarii
Jucatorul lunii: MIREL RADOI: "Ambitia si daruirea sunt principalele mele calitati"
Interviu Adrian Ilie
De familie: Maria si Mihaita Nesu
Gindurile mele: Cosmin Vatca
Referendum-cei mai buni fundasi
eli.
9th April 2008, 14:35
Pagini selectate din numarul 31 al revistei "Suporter Steaua" AICI: http://tricolori.ro/revista/steaua/ :forzasteaua:
Chris_stelista
12th April 2008, 07:16
mah e super revista , dar vreau sa punetzi si voi candva postere cu jucatori
steaua_my.life
13th April 2008, 22:27
sunt intru totul de acord cu tine...niste postere cu jucatorii echipei ar schimba formatul revistei...chiar ar fi o chestie faina...
Marius_Black
13th April 2008, 22:37
sunt intru totul de acord cu tine...niste postere cu jucatorii echipei ar schimba formatul revistei...chiar ar fi o chestie faina...
pe fiecare numar apare cate un poster cu cel putin unul din jucatori...in numarul trecut a fost un poster cu noile achizitii in numarul viitor o sa fie unul cu Mirel probabil :)
stelista_yo
14th April 2008, 00:58
e un poster cu Mirel...dar sa zicem ca nu e unul foarte reusit...pot spune ca au ales chiar o poza naspa
Marius_Black
14th April 2008, 14:35
e un poster cu Mirel...dar sa zicem ca nu e unul foarte reusit...pot spune ca au ales chiar o poza naspa
pt voi fetele poate :)) pt noi baietii mirel sa fie ..restul sunt detalii
dorin-adrian
16th April 2008, 19:35
E deja pe piata ? Iar incep goana dupa revista , de fiecare data e o adevarata aventura cu multa adrenalina ...
stelista_yo
16th April 2008, 20:55
Nu a aparut inca...io am vazut`o in format pdf :)
dorin-adrian
16th April 2008, 22:43
mda , inainte de Paste n-o vedem , poate ne-o aduce iepurashul , dar mai probabil in mai apare :icon_confused:
Realist articolul de pe blogul tau mysport , insa mi s-a acrit de toate forumurile si comentariile pline de ura si venin contra Stelei, ti-ai luat injuraturi la greu numai pt ca esti stelista , nici macar n-au avut curiozitatea sa parcurga textul :sad:
Marius_Black
18th April 2008, 12:33
E deja pe piata ? Iar incep goana dupa revista , de fiecare data e o adevarata aventura cu multa adrenalina ...
e redactor-sef nene are pile :icon_mrgreen:
p.s. glumesc :P
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.