View Full Version : Revista Presei / 8 aprilie
sport.ro
8th April 2008, 10:42
Becali a declarat ca Steaua joaca pe teren, lasand sa se inteleaga ca alte grupari nu fac la fel.
"O persoana cheama alta persoana, ca vino sa discutam. In loc sa-si vada de meciul lui, care incepea la 9 fara un sfert, la ora trei-patru il interesa sa aranjeze... Daca tu chemi conducatorul echipei cu care joci, cand ai sanse sa prinzi locul doi... Daca tot faci, macar vezi-ti de treaba, las-o pe Steaua in pace. Tot au atacat Steaua, dar nu iti bati tu joc, ungur, de simbolul Romaniei, asta m-a deranjat. E, uite ca v-a ajuns Steaua!", a spus Becali. El a adaugat ca Dinamo ar fi avut sanse sanse la locul doi daca batea pe CFR: "Cred ca lui Borcea ii pare rau, dar da-i romanului mintea de pe urma. In loc sa mobilizeze echipa, ii ardea de cafea", a spus Becali la Fanatik.
sport.ro / 8 aprilie 2008
sport.ro
8th April 2008, 10:42
Gigi Becali a reafirmat ca nu apeleaza la "butoane", dar a precizat ca mai atinge cate unul.
"Poate isi baga dracul coada si nu ia Steaua campionatul. Nu sunt un sfant, dar adversarii mei au facut de zece ori mai multe ca mine, ma refer la acele butoane. Eu doar mai ating cate-un buton, nu-l apas, ei apasa ca la pian. Cand ai un buton, trebuie sa-l folosesti, dar eu nu prea am", a comentat oficialul stelist la Fanatik.
sport.ro
8th April 2008, 11:21
Provincia se aduna impotriva capitalei. Gloria Bistrita joaca impotriva Stelei si promite ca nu va avea soarta Vasluiului lui Porumboiu.
"Suntem pregatiti pentru meciul cu Steaua si sincer nu mi-e teama ca voi avea soarta lui Porumboiu, pentru ca eu nu cred ca Steaua face aranjamente. In ultimii ani i-am incurcat tot timpul pe cei din Ghencea. Chiar daca nu avem nici un fel de griji vom fi motivati in fata Stelei pentru ca ne dorim sa jucam in Intertoto, dar si cat mai multi bani din drepturile de televizare. In plus, jucam si pentru prestigiul nostru”, a spus Jean Padureanu, conform Fanatik.
sport.ro
8th April 2008, 11:21
Steaua a egalata CFR-ul si lupta se da acum pe toate fronturile. Seful din Ghencea spune ca deja i-a convins pe cei de la Urziceni sa lupte pe viata si pe moarte cu Trica si ai lui. Becali spune, insa, ca nu l-ar deranja daca si Muresan de la Cluj ar proceda la fel cu cei de la Bistrita, rivala de joi a Stelei. Becali a declarat la Fanatik ca , in cazul unei victorii la Gloria, Steaua se poate considera campioana:
"Am vorbit cu patronul Urziceniului, Dumitru Bucsaru: bai, Mitica, daca vrei sa joci in cupele europene, trebuie sa bati pe CFR! Da si tu o prima de 200.000-300.000! L-am convins cam 90 la suta, ma asculta, e prietenul meu. Daca batem la Bistrita, vom fi campioni, e cel mai greu meci. Asa cum sunt eu prieten cu Bucsaru, asa e si nea Jean Padureanu cu Muresan! Pot si cei de la Cluj sa zica: bai, nea Jeane, da-le si tu o prima la baietii tai, de 200.000-300.000 cu Steaua. Foarte bine, n-am nicio problema! Cum sa dau eu bani la Urziceni? Doamne fereste! Sa dea Mitica Bucsaru. Steaua nu va pierde niciun meci pana la final, va bate tot", a spus Becali.
Onlinesport.ro
8th April 2008, 13:10
Dupa infrangerea de la Iasi, Steaua a avut un parcurs foarte bun si a inregistrat sapte succese consecutive. Toate victoriile ros-albastrilor au venit dupa goluri decisive reusite in repriza a doua.
Nu punem la socoteala derby-ul intrerupt dintre Rapid si Steaua, dupa ce la pauza scorul era egal, ori adversarul era in avantaj (cazul meciului cu UTA), cand echipa din Ghencea a castigat in ultimul minut, prin golul marcat de Vali Badea.
Stelistii au avut emotii si in jocul cu Urziceni, cand Habibou a marcat golul victoriei in minutul 82.
Jucatorii Stelei au spus in repetate randuri ca Marius Lacatus nu este doar un antrenor foarte bun, ci si un om care reuseste sa mobilizeze echipa in momentele dificile. Statistica de mai jos este un exemplu elocvent in acest sens.
Etapa 21: Steaua – CFR Cluj 3-1 (1-1)
Etapa 22: Pandurii – Steaua 0-1 (0-0)
Etapa 23: Steaua – Unirea 1-0 (0-0)
Etapa 25: Steaua – UTA 2-1 (0-1)
Etapa 26: FC Vaslui – Steaua 0-1 (0-0)
Etapa 27: Steaua – Mioveni 2-0 (0-0)
De remarcat ca elevii lui Marius Lacatus nu au marcat niciun gol in jocurile din 2008, reusita din partida cu CFR fiind, de fapt, un autogol al lui Hirschfeld. Iar in infrangerea de la Iasi, Mendoza a marcat golul Stelei in minutul 47.
onlinesport.ro / 8 aprilie 2008
sport.ro
8th April 2008, 13:10
Zenga s-a lansat practic pe "piata" antrenorilor atunci cand a preluat Steaua. Italianul a recunoscut in dese randuri ca Steaua ii va ramane mereu la suflet. Numele fopstei sale echipe apare mai in toate interviurile date de antrenor. Cu visul de a antrena in Serie A implinit, Zenga nu uita insa de Steaua: "Ma simt la Catania ca in Ghencea", spune Zenga dupa primul meci la carma echipei de Serie A.
"Am avut emotii mari la inceput. Sa antrenez in Serie A a fost visul pe care l-am urmarit de cand am abandonat cariera de jucator. Este insa doar inceputul. Le-am spus jucatorilor ca nimic nu este imposibil si ca trebuie sa ne salvam de la retrogradare.
Am avut o atmosfera superba cu 20.000 de oameni in tribuna. Seamana cu publicul din Ghencea pentru ca echipa are aceleasi culori, rosu-albastru, dar pentru mine este deosebit fiindca este Serie A, cel mai inalt nivel la care am putut spera sa antrenez", a declarat Zenga pentru Adevarul
sport.ro
8th April 2008, 13:41
Presedintele Consiliului Director de la Poli Timisoara, Gheorghe Chivorchian spera ca echipa sa sa bata si pe Dinamo si pe Steaua.
"Este un pachet de patru partide din care daca vom aduce noua puncte, nu se pune problema neparticiparii intr-o cupa europeana. Sunt meciuri grele in care intalnim fosta campioana Dinamo, o echipa care se bate la titlu, Steaua. Ne gandim la o premiere speciala, pentru ca premierea de la pachetul trecut a dat rezultate in plan sportiv. A existat o intarziere in privinta achitarii acelei premieri, dar ea a fost mult mai mica fata de alte cluburi. Jucatorii au primit banii, nu a fost nicio problema”, spune Chivorchian.
Onlinesport.ro
8th April 2008, 14:20
Dorit de Politehnica Timisoara si Dinamo, Dorin Goga a ajuns si pe lista de transferuri a sarbilor de la Steaua Rosie Belgrad, care vor veni sa il vada la meciul cu Steaua din Ghencea.
Mijlocasul lanternei rosii din Liga I este cotat la 1.5 milioane de euro, suma pe care Steaua Rosie Belgrad ar fi dispusa sa o ofere. In plus, sarbii vor sa ii dea lui Goga un salariu de 300 de mii de euro pe sezon, triplu decat castiga in acest moment la Universitatea Cluj.
In iarna, Poli Timisoara a inaintat o oferta de 1 milion de euro plus 12 jucatori la schimb si un salariu de 200 de mii de euro pe sezon pentru Goga, insa tratativele nici macar nu au inceput deoarece Goga a dorit sa ramana la Cluj pana la finele acestui sezon.
onlinesport.ro / 8 aprilie 2008
sport.ro
8th April 2008, 15:00
Portarul Bogdan Lobont a precizat ca isi doreste sa termine sezonul pe locul doi cu Dinamo, chiar daca aceasta performanta este foarte greu de realizat.
"Daca spun locul doi, poate o sa rada lumea de mine, dar cum acest lucru se poate matematic vorbind, atunci asta imi doresc. In cazul in care vom rata acest obiectiv, atunci macar sa invingem in toate partidele, inclusiv in derbiurile cu Steaua si Rapid, si atunci, normal, vom avea un loc de Cupa UEFA", a mai spus Lobont pentru site-ul sau oficial.
sport.ro
8th April 2008, 15:40
Neaga spune ca Steuaa merita sa castige campionatul pentru ca sunt obisnuiti cu presiunea la varf. Neaga a declarat ca titlul ar fi cel mai frumos cadou:
"Noi suntem obisnuiti cu presiunea. La Steaua asa a fost mereu. Insa o sa vedem ce si cum. Nu mai sunt meciuri usoare in campionat. Acum te bat echipele de pe ultimele locuri. Diferenta de puncte este foarte mare intre locul 1, 2 si restul. Insa, ca si CFR-ul, se poate sa mai pierdem si noi. La mine conteaza ca am avut liniste acasa, in familie si asta conteaza cel mai mult pentru mine. Cel mai frumos cadou pentru mine este titlul de campion", a declarat Neaga
sport.ro
8th April 2008, 15:40
Steaua e campioana, spune Neaga, cel care considera ca titlul depinde acum doar de Steaua. Ros-albastrii nu mai depind de rezultatele rivalilor la campinat:
"Nu ne gandim ca suntem campioni, dar de acum depinde totul de noi. Pana acum ne-am gandit ca sa se incurce CFR-ul. Daca mergem pe linia ultimelor sapte meciuri, nu vom avea probleme. Putine echipe au louat puncte la Bistrita. De obosit, vom obosi dupa sapte mai", a spus Neaga
sport.ro
8th April 2008, 16:10
Fundasul de la Vaslui, Silviu Balace, a spus ca vrea sa plece de la Vaslui.
"Vreau sa plec de la Vaslui, pentru ca aici nu se poate face performanta. Voi aduna declaratiile calomnioase facute de Adrian Porumboiu prin care ne-a acuzat ca nu ne-am fi aparat corect sansele in meciul cu Steaua", a spus Balace, care a lasat de inteles ca doreste sa il dea in judecata pe Adrian Porumboiu.
sport.ro
8th April 2008, 16:50
Steaua au efectuat, marti dimineata, timp de aproape o ora si jumatate, un antrenament tactic, informeaza site-ul oficial al gruparii "ros-albastre".
Jucatorii pregatiti de Marius Lacatus s-au concentrat mai mult pe scheme tactice si jocuri-scoala, precum si pe dispute de 5 contra 2.
"Ros-albastrii" vor efectua urmatorul antrenament miercuri dimineata, urmand ca la ora 18.30 sa plece, de pe Aeroportul International Henri Coanda, spre Targu Mures, pentru partida cu Gloria Bistrita.
Fundasul Mihai Nesu are in continuare probleme medicale si este incert pentru partida de la Reghin. Un alt absent, de durata, este fundasul Ifeanyi Emeghara, care va fi consultat la Bologna.
sport.ro
Antrenorul lui CFR Cluj, Ioan Andone, spune ca de la meciul cu Steaua din Ghencea echipa sa a intrat in criza. “Noi trebuie sa ne gandim doar sa batem. Noi, cu Steaua, nu trebuia sa pierdem. De acolo ni se trage totul. Si cu Dinamo am jucat senzational. In rest, si Farul si Pandurii ne-au surprins.
Si nu e corect sa joci doar 45 de minute. Daca esti profesionist joci meciul de la un cap la altul la intensitate maxima. Pe langa asta arbitrajul nu a fost bun pentru noi. Goluri valabile, cartonase galbene, rosii. Nu mai spun nimic, pentru ca iar merg pe la comisii”, a spus Andone.
sport.ro
Meciul cu Steaua a fost cheia dezastrului de la CFR. Muresan spune ca daca Clujul nu pierdea in Ghencea, CFR era campioana.
"Daca CFR batea in Ghencea campionatul era terminat. Se bateau si ei la locul 2 si aia era. Echipa a fost afectata dupa meciul cu Steaua. Si de aici incolo toata lumea a vazut. Ce sa mai spun? Cred ca CFR o sa castige cu un punct mai mult decat Steaua in meciurile care au mai ramas pana la finalul sezonului", a spus Muresan.
sport.ro
Muresan e increzator in echipa sa si spune ca Steaua o sa se mai impiedice in etapele ramase, iar titlul va ajunge la Cluj. "Oricine poate sa incurce Steaua. Sper ca celelalte echipe cu care joaca Steaua sa aiba titularii apti, sa nu ii loveasca vreo boala. Nu cred ca Dan Petrescu vrea sa ajute Steaua. El vrea sa bata Steaua, pentru ca e profesionist. Nu sunt probleme de lot. Andome are cam 95% din lot pregatit", a spus Muresan.
sport.ro
Muresan de la Cluj isi face griji. Steaua a egalat CFR-ul, dar la rezultatele directe sta mult mai bine.
"Steaua din pacate ne-a ajuns in clasamanet si asta nu e bine deloc. Egalitatea este aproape perfecta. Nu era cazul sa ajungem aici pentru ca aveam foarte multe puncte avans. Am pierdut puncte unde nu trebuia. Asta pentru ca noi nu am jucat asa de bine. Lupta incepe de la zero intre noi si Steaua. Si asta trebuie sa ii mobilizeze pe jucatori. Eu visez in fieacre noapte clasamentul si asa sper sa faca si jucatorii mei. O sa fim mai ambitiosi de acum inainte. Situatia de acum ne face sa luptam mai mult. 3-4 echipe din Romania o sa lupte de acum inainte pentru titlul in fiecare an. Am fost 20 de etape pe locul 1 si asa o sa ramana.", a spus Muresan.
sport.ro
8th April 2008, 18:00
Iancu plateste greu pentru o victorie cu Steaua. 35 de mii de euro o sa primeasca jucatorii lui Poli pentru 4 victorii in 4 meciuri, dar si un bonus daca o s-o bata pe Steaua.
"35 de mii de ruro pentru 12 puncte vor avea fotbalistii Timisoarei. As da prime si mai mari daca as invinge Steaua. Sa faca Steaua sa piarda titlul dupa meciul cu Timisoara, asata imi doresc cel mai mult", a spus Marian Iancu la Special.
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.