PDA

View Full Version : Cel mai bun STELIST in STEAUA - dacia 2 - 0 !!!

KosmyN
7th April 2008, 00:51
STEAUA - dacia mioveni
2 - 0

Au marcat:
Goian
Pepe Moreno

Cu aceasta victorie, Steaua egaleaza cfr-ul la puncte.

Va invitam sa votati cel mai bun jucator ros-albastru !!!

mheemhee
7th April 2008, 01:07
golanski clar!!!! a alergat cat 5 dica la un loc :d sa nu mai spun ca a fost printre putinii jucatori ai nostri daca nu singuru care scoate destul de lejer un adversar prin dribling(daca vedeai pentru prima oara un meci al stelei nu aveai cum sa iti dai seama ca e fundas )

de remarcat mendoza,pepe,zapata si neaga care desi nu i-a iesit tot a fost foarte activ

peterde:banel care oricum e abonat permanent la titlu asta,dica care e leguma pe teren,badea mult prea individualist si plesan ametit

joseph_stelist
7th April 2008, 01:08
printre remarcati: Badea,Dica,Plesan. Astia au iesit cel mai mult in evidenta in seara asta,din pacate doar prin jocul slab prestat.
mi-au placut: Golansky,Pepe...
l-am votat pe Habibou ca e ziua lui azi :D

Bogdanbibi
7th April 2008, 01:11
zapata a iesit de cateva ori bine din poarta si a rezolvat situatii periculoase

tecton_sdr
7th April 2008, 01:16
mendoza si pepe au avut o mare contributie la cele dou goluri, totusi eu l-as numi pe golanski omul meciului, a alergat fenomenal de mult ,a pasat, a centrat, a driblat... mai mult decat ar face-o banel, badea si surdu in 2 meciuri :forzasteaua:

LoMax8
7th April 2008, 01:18
De la mega departare: Pavel Golanski.
Toate fazele de atac au fost creeate pe partea lui. Nimic pe stanga, nici macar o centrare, un singur corner daca nu ma insel.

joseph_stelist
7th April 2008, 01:35
de remarcat forma de exceptie a lui Pawel,care nu a jucat un meci bine si sapte prost,ci prestatia lui a crecut de la meci la meci... a jucat f bine si cu CFR,si cu unirea,si cu UTA [omul meciului]...acum si cu Mioveni. Bravo , Pawel. :)

Aleks_777
7th April 2008, 01:37
Zapata--9 nu prea a avut ce face..a avut doua interventii de mare portar dar cam atat

Pawel Golanski--9 omul meciului.Cel mai bun fundas de banda din 2008 in Romania in opinia mea

Goian--8 a avut cateva interventii dar nimic serios...dealtfel n-a avut ce face.Minus ca l-a scapat pe atacantul daciei in primele minute dar plus mare pt gol

Ghionea--7 idem Goian minus golul desi a avut cateva tentative

Marin--6 Asteptand revenirea in forma a lui Emeghara

Dica--6,5 Putoare ca mereu dar a avut cateva sclipiri

Mendoza--8 A alergat si a centrat bine, cateva driblinguri dar sters pe final

Plesan--7 Binisor dar minus pe ofensiva

Mirel Radoi--9 Excelent..El Capitano s-a intors plusuri si in defensiva si in ofensiva

Neaga--7 mediocru dar infinit mai bun ca Banel sau surdu

Pepe Moreno--8 a ratat cateva faze care erau rezolvabile cu gol sau recentrare dar a aratat clasa la gol

KosmyN
7th April 2008, 01:40
2-0 bun bun !!!
Ne-am aparat foarte avansat, am facut presing, echipa oaspete nu prea a avut timp sa se aseze pe 2 linii.
Desi nu s-a inceput foarte convingator, pe parcurs s-a instalat o dominare cvasitotala a ros-albastrilor.
A fost bine ca golurile au venit realtiv repede, pentru a nu intra intr-o tensiune nedorita.
Omul meciului: Golanski - dribleaza, centreaza, se para foarte bine, arata atasament fata de echipa, este un profesionist desavarsit, iar evolutia lui din seara aceasta (alaturi de multe altele) dovedeste faptul ca este de departe cel mai bun om de banda dreapta de la noi.

In rest:
Zapata - 7 - a avut unele iesiri foarte bune
Golanski - 8 - acopera bine toata partea dreapta, iar faptul ca multe actiuni se desfasoara pe dreapta se datoreaza lui
Goian - 7 - a marcat in stilul lui caracteristic, iar in aparare nu a avut dificultati
Ghionea - 6 - nu prea a intampinat probleme in defensiva
Marin - 6 - nu a avut probleme in aparare, iar in ofensiva nu a iesit foarte mult in evidenta
Radoi - 7 - capitanul a facut un meci bun, multe recuperari, a intrat in multe combinatii, a incercat cu succes suturile de la distanta (recomandate pe un astfel de teren)
Plesan - 6 - astept mult mai multe de la el. Se echita bine de sarcinile defensive, dar in atac el trebuie sa aduca un plus de luciditate, sa verticalizeze mai mult, sa caute pasele decisive.
Neaga - 6 - risipa de efort asa cum ne-a obisnuit, a pasat decisiv la golul 2, iar atitudinea lui profesionista nu poate decat sa multumeasca
Dica - 5 - din pacate a fost foarte sters, iar faptul ca nu mai e omul decisiv al echipei il afecteaza
Mendoza - 6 - a centrat la primul gol, multe mingi au trecut pe la el, iar in conditiile date putea sa incerce mai des suturile de la distanta
Pepe - 7 - a marcat (al 3-lea consecutiv), a hartuit in permanenta apararea adversa si a facut risipa de efort
Badea - 5 - nu a avut nicio realizare
Habibou - - a jucat putin, probabil cadou de ziua lui

ghindoi
7th April 2008, 01:53
glanski pt ca vad ca pe zi ce trece creste in valoare, iar in partida de azi a jucat f bine.

sorin_g
7th April 2008, 02:26
Nu exista vreunul care sa fi jucat macar pe aproape: Golo!

bend_it_like_banel
7th April 2008, 02:42
golansky aka "the white dani alves" :cool:

Roxanik
7th April 2008, 08:36
MIREL RADOI a fost cel mai bun, urmat de Golanski.....

roby_stelist4ever
7th April 2008, 09:47
MIREL RADOI a fost cel mai bun, urmat de Golanski.....

Cred ca tu votezi cu sufletul,nu? :) Nu spun ca Mirel nu a jucat bine,dar mi s-a parut sub Golanski.L-am votat pe Pawel. Omu' asta chiar merita sa fie titular meci de meci si si la nationala. Sper sa joace si la Euro pt nationala Poloniei si sa o faca asa cum stie el.Bravo Pawel inca o data.Plusuri: Pepe,Goian,Radoi.

puiu mordasan
7th April 2008, 09:50
:steagsimplu:GOLANSKY.

Pro
7th April 2008, 10:14
eu l-am votat pe Andres Mendoza...dar mi-au placut si Golansky si Radoi, capitanul era cateodata pe post de atacat:)
nu inteleg de ce le este frica sa traga de la distanta...
Badea slabut,Plesan & Dica la fel...Neaga a dat pasa de gol si s-a zbatut!

r0bb3n
7th April 2008, 11:11
ce bine imi pare ca s-a impus Golanul in primul 11 prin evolutii de calitate... e singurul care incearca sa dribleze..care incearca sa faca ceva..care merge cu mine la picior.. si nu paseaza de frica.... asa ar trebui toti jucatorii Stelei sa joace..intrucat eliminand un jucator prin dribling..automat creezi superioritate

Guardian
7th April 2008, 12:00
Golansky a fost omul meciului e clar.Pacat ca nu avem un mijlocas dreapta,autentic si de valoare pentru a completa tandemul cu polonezul.In rest binisor cu observatia ca ne lipseste viteza de reactie si omogenitatea.Mai multa viteza din partea lui Dica si chiar Mendoza, care aseara a franat unele actiuni.
Ma dezamageste ca suntem la limita cu jocul.Deocamdata ne iese si asta e bine, dar as vrea sa vad mai mult curaj si determinare, care sa duca la un meci castigat in stil de echipa mare.

ketsbaya
7th April 2008, 12:53
votat golanski....dar merita un vot si mendoza care e singuru care trage la poarta din orice pozitie

valy
7th April 2008, 13:36
Golanski a fost cel mai bun jucator al stelei aseara. sper sa o tina tot asa.

Marius_Black
7th April 2008, 13:40
votat golanski pentre aportul adus si in defensiva si in ofensiva , omul asta alearga enorm , dribleaza foarte bine si furnizeaza si niste centrari foarte bune .Bravo Pawel :) ...la polul opus Nicolae Dica...absolut nici o realizare , mingi pierdute , centrari aiurea si efort cu o economie de invidiat...pacat eram obisnuiti alt tip de joc din partea lui...

aheobarbos
7th April 2008, 16:56
Am avut de ales intre Radoi si Golanski. Am ales Radoi, pentru ca a fost esential in jocul echipei, achitandu-se foarte bine de sarcinile defensive si punand serioase probleme apararii adverse. Prin incisivitatea lui si disponibilitatea la efort, a reusit sa creeze superioritatea pe faza de atac si sa taie din fasa actiunile firave ale celor de la Mioveni. Golanski a jucat exceptional si o face din ce in ce mai bine de la meci la meci. Pepe a prins incredere in el si asta incepe sa se vada in jocul echipei. A fost mult mai activ decat in meciurile trecute. Personal am avut incredere in Pepe( daca ati observat , l-am si nominalizat mai mereu ca marcator in meciurile Stelei) si iata ca incepe sa confirme. Un alt remarcat a fost Mendoza. Chiar si Neaga s-a miscat bine in comparatie cu titularii de drept ai postului. In final , nu pot sa nu remarc jocul extrem de modest( a cata oara?!) a lui Dica. In nota lui Dica a evoluat si Plesan, totusi cu un oarecare plus fata de jucatorul mentionat anterior.