PDA

View Full Version : Revista Presei / 3 aprilie

sport.ro
3rd April 2008, 09:30
Ienei da de inteles in ProSport ca cei din conducerea Stelei sunt vinovati de jocul slab si lipsit de spectacol ai baietilor lui Lacatus pentru ca se pune presiune constanta pe ei.

"E normal ca ****** sa isi doreasca performanta, sa castige tot si sa puna presiune, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ii si raneasca pe cei din jurul sau. La fel de normal cum este sa poarte un dialog cu antrenorul, dar sa fie unul constructiv, nu distructiv. Vreau sa va spun ca simt tensiunea la care este supus Lacatus, fara sa fiu prezent acolo. Si nu numai atat...Ne mai intrebam de ce jocul Stelei nu este unul spectactulos, asa cum ne dorim cu totii. De ce nu sunt baietii relaxati cand evolueaza? Pentru ca cei din jurul echipei le transmit si aceasta tensiune", a spus Ienei in ProSport.

sport.ro / 3 aprilie 2008

sport.ro
3rd April 2008, 09:30
****** ii face viata un calvar la Steaua lui Lacatus anunta Ienei in ProSport .Fosta glorie a Stelei spune ca "Fiara" traieste intr-o presiune fantastica in Ghencea unde are parte doar de rautati.

"Povestea intoarcerii mele in Ghencea s-a terminat inainte de a incepe, din cauza principiilor contradictorii pe care le-am avut cu patronul. Au fost niste discutii la finalul carora nu s-a ajuns la un numitor comun. Imi pare rau ca nu am revenit langă Marius. Sunt niste probleme usor delicate.Din pacate, Lacatus are parte de rautati la Steaua, traieste intr‑un stres continuu fantastic. Gigi este un om imprevizibil, care mai depaseste limitele. Dar asa cum il stiu eu pe Marius, e un luptator si iubeste foarte mult acest club, pentru care e dispus sa faca mari sacrificii", a spus Ienei in ProSport.

Onlinesport.ro
3rd April 2008, 14:50
Finantatorul Stelei, Gigi ******, a declarat, joi, ca nu se teme de Doru Viorel Ursu, presedintele Comisiei de Apel, desi s-a certat cu acesta in trecut. Oficialul vicecampioanei a mai spus ca nu are nici o emotie privind soarta meciului Rapid-Steaua.

"Discutiile pe care le-am avut cu Ursu au fost atunci, m-am mai intalnit cu dansul, ne-am salutat. Acolo e o comisie, sunt avocati, nu poate sa judece doar domnul Ursu. Trebuie sa tinem cont ca prima comisie a stat 12-15 ore si a analizat fiecare scenariu al acelei intreruperi de meci si atunci nu am nici o problema. Ei stiu ca se duc de pomana, dar o fac, asa aiurea. Sa se duca si la Laussane, dar cheltuiesc banii de pomana. Bine, ce-l mai intereseaza pe Copos, ca plateste Taher", a spus ****** la Special.

Gigi ****** a opinat ca in 10 ani Steaua va valora 1 miliard de euro si a afirmat ca datorita suporterilor nu mai are deloc emotii pe acest final de sezon. "Nu mai am nici o emotie. Doar nu mi-o fi mie frica in Ghencea, cu Mioveni, cu 25 de mii de spectatori. Doar nu mi-o fi mie frica de Buzau, pe Ghencea, cu 25 de mii de spectatori? La urma urmei, pot sa fac si patru egaluri, Rapidul e la 8 puncte in spate", a declarat ******

Patronul Stelei a exclus din start si o eventuala vanzare a lui Nicolae Dica in Anglia. "Nu ma intereseaza. Problema mea nu e sa fac comert la Steaua, problema mea e sa fac performanta. Ce sa fac eu cu 4 milioane? Jucatorii isi fac datoria cand zic eu, nu cand vor ei. Trebuie sa lucrez cu o mana de fier. Vrei la Manchester City? Ia stai tu pe banca la Steaua. Vrei la Milan? Ia stai pe banca la Steaua", a conchis ******.

onlinesport.ro / 3 aprilie 2008

sport.ro
Gigi ****** a spus la Special ca Taher poate castiga la Rapid daca va vinde clubul peste 6 ani cand ar putea valora 150 de milioane, dar trebuie sa investeasca inainte.

"Rapid peste 6 ani va valora 150 de milioane, daca dai 40 acum cu inca 30 deci 70 milioane. Poti castiga daca vinzi in 5 ani Rapidul, daca vrei sa vinzi daca nu, nu", a spus ****** la SPECIAL pe SPORT.RO.

sport.ro
Patronul Stelei, Gigi ******, sustine ca implicarea sa la echipa e decisiva cel putin in ceea ce priveste transferurile. ****** spune ca nu se poate face un transfer la Steaua daca el nu-si da acordul.

"La inceput nu prea m-am implicat, dar din iarna am stat mai aproape de echipa. Adrian Ilie si Marius Lacatus se ocupa de transferuri, dar am insistat sa vad si eu ce jucatori vin la Steaua. Ma uit si eu la dvd-uri si daca nu-l vad eu, nu vine nici un jucator!", a spus ****** la Special

sport.ro
Gigi ****** ii sfatuieste pe cei de la Rapid sa nu se mai agite pentru ca Comisia a dat verdictul corect in cazul bricheta. „Vor merge si acolo si dincolo dar daca tot merg asa de colo colo se vor cheltui bani de pomana. Ce-l mai intereseaza pe Copos acum ca plateste Taher. Am vorbit cu Taher dar nimic despre fotbal. Sa vedem daca va ramane cum vrea Taher. El a vorbit sa-si atraga suporterii de partea sa.
Nu m-a intrebat pe mine ce sa faca. Vrei imagine sau ce vrei. El vrea sa isi faca imagine nu vrea sa castige bani din fotbal. El are bani multi din afaceri nu are nevoie de imagine din fotbal. In 5-6 ani o sa aiba Rapidul un buget de 15-16 milioane de euro”, spune ****** la Sport.ro.

sport.ro
In direct la Special pe ww.sport.ro si Sport.ro Gigi ****** a spus ca in 5 ani Steaua ar putea valora 300 de milioane de euro.

"Din fotbal nu castigi bani. Fotbalul la o echipa ca Steaua sau Dinamo sau Rapid sau CFR iti poate da imagine. Poti baga bani, dar nu castigi. Dar poti lua mai multi bani daca vinzi asa ca o casa. Peste 5 ani Steaua va valora 300 de miliaone daca bag 15 20 de milioane poate valora 1 miliard, dar eu nu o vand nici pe nici un miliard",a spus ****** la SPECIAL, la SPORT.RO.

sport.ro
Apelul din cazul "Bricheta" se va judeca dupa regulament. Gigi ****** este convins ca nimeni nu va influenta comisia si neaga orice fel de prietenie cu Presedintele Comisiei de Apel, Viorel Ursu.

"Sunt numai inventii, numai minciuni. Nu m-am intalnit cu domnul Ursu, doar ne-am salutat. Nu se poate judeca relatia dintre doi oameni. Trebuie sa tinem cont ca prima comisie a stat 15 ore sa analizeze fiecare scenariu al acelei intreruperi de meci. Comisia asta de apel nu stiu ce o sa faca", a spus Gigi ****** in exclusivitate pentru Sport.ro

sport.ro
3rd April 2008, 15:50
Finantatorul de la Vaslui, Adrian Porumboiu ramane ferm pe pozitie dupa meciul cu Steaua in urma cariua Dorinel Munteanu nu mai este antrenor la Vaslui. “Sunt chemat din nou la comisie. Eu nu retractez nimic din ceea ce am zis la cald. Nu imi schimb eu gandurile. E prea groasa. Nu mai vreau sa mai spun nimic. Nu cred ca cei de la Rapid o sa obtina rejucarea meciului. Sa fim seriosi”, spune Porumboiu.

sport.ro
3rd April 2008, 15:50
Gigi ****** ii sfatuieste pe cei de la Rapid sa nu se mai agite pentru ca Comisia a dat verdictul corect in cazul bricheta. „Vor merge si acolo si dincolo dar daca tot merg asa de colo colo se vor cheltui bani de pomana. Ce-l mai intereseaza pe Copos acum ca plateste Taher. Am vorbit cu Taher dar nimic despre fotbal. Sa vedem daca va ramane cum vrea Taher. El a vorbit sa-si atraga suporterii de partea sa.
Nu m-a intrebat pe mine ce sa faca. Vrei imagine sau ce vrei. El vrea sa isi faca imagine nu vrea sa castige bani din fotbal. El are bani multi din afaceri nu are nevoie de imagine din fotbal. In 5-6 ani o sa aiba Rapidul un buget de 15-16 milioane de euro”, spune ****** la Sport.ro.

sport.ro
3rd April 2008, 19:30
Razvan Lucescu vorbeste in ProSport despre duelul dintre Rapid si Steaua din Cupa UEFA: "Cand ma uit inapoi in timp am un sentiment de bucurie, de mandrie, poate si de regret, pentru ca sunt convins ca Rapid era echipa care ar fi meritat sa mearga mai departe. In retur, Steaua a stiut foarte bine sa se apere, sa fie umila. Nu s-a speriat niciun moment. Daca marcam, se incheia totul si ne-am fi bucurat noi. Mi-am pus si eu intrebarea de ce Rapid si Steaua s-au intalnit in „sferturi”. Nu cred ca UEFA avea interesul sa aiba doua echipe romanesti in semifinalele Cupei UEFA"

sport.ro
3rd April 2008, 19:30
Steaua isi poate lua adio de la titlu! Desi sperau ca pot ajunge liderul mai ales datorita programului mai bun, stelistii nu mai au nicio sansa. Ultima etapa ar fi putut fi decisiva: Steaua asteapta atunci vizita "rivalei" din Buzau, Gloria, in timp ce CFR ar fi avut de rezolvat derby-ul cu U Cluj. Lucrurile s-au rezolvat intre timp. Cele doua mari rivale din Cluj s-au impritenit. Editia online a ziarului Clujeanul scrie ca cei de la U s-au antrenat pe unul dintre terenurile CFR-ului, avand acceptul sefilor din Gruia.

"Relatiile cu Universitatea sunt mai bune ca niciodata. Mi-as dori sa nu retrogradeze din Liga I si le dau o mana de ajutor. Sper sa incurce pe Steaua", a declarat Muresan. Pana la finalul campionatului, U cluj va juca si in Ghencea.

Onlinesport.ro
3rd April 2008, 21:10
Conducerea Stelei a inceput demersurile pentru a-i achizitiona definitiv pe francezul Habib Habibou de la Charleroi si pe columbianul Pepe Moreno de la Independiente, fotbalisti care erau doar imprumutat la gruparea din Ghencea pana la finalul acestui sezon, anunta TVR.

Pentru atacantul francez Habibou, 21 de ani, formatia ros-albastra va achita clubului Charleroi 600.000 euro, dupa ce in iarna a platit 100.00 de euro pentru imprumutul sau. Acesta a evoluat in cinci jocuri pentru Steaua, reusind sa marcheze un gol.

Jose "Pepe" Moreno, imprumutat in iarna de la Independiente pentru 200.000 de euro, l-a impresionat pe patronul Stelei, Gigi ******, astfel ca acesta va fi achizitionat la finele acestui sezon, pretul sau fiind de un milion de euro. Columbianul de 26 de ani a jucat in acest retur in sapte meciuri pentru Steaua, marcand doua goluri.

onlinesport.ro / 3 aprilie 2008

sport.ro
3rd April 2008, 21:10
Obligat sa plece de la Vaslui, fiind acuzat ca s-a dat la o parte din calea Stelei, Dorinel Munteanu contraataca si spune ca Porumboiu a regizat tot scandalul de la meciul cu Steaua.

Intr-un interviu pentru siteul Prosport, Dorinel se jura ca n-a umblat cu lucruri murdare si isi ataca fostul patron de la Vaslui.

"Am sufletul impacat ca n-am trantit meciul cu Steaua. Porumboiu trebuie sa probeze acuzele aduse dupa meci. A fost regia lui de la inceput. A fost un scenariu pregatit impotriva mea in ultimele saptamani", spune Dorinel pentru siteul Prosport.