PDA

View Full Version : Revista Presei / 10 martie

sport.ro
10th March 2008, 13:50
******: "In 7 ani, Steaua o sa valoreze 500 mil euro. Eu sunt aici pentru ca miros viitorul!"

****** recunoaste. E la Steaua pentru bani. Nu jucatorii vanduti pe cateva milioane de euro il intereseaza pe patronul din Ghencea, ci valoare clubului din urmatorii ani.

Gigi ****** ii transmite lui Copos sa nu se grabeasca sa vanda Rapidul, pentru ca in 7 ani o sa valoreze o avere.

"Copos nu vinde, pentru ca in 6-7 ani, o echipa ca Rapid sau ca Steaua o sa valoreze 500 milioane de euro. Eu de aceea sunt aici, ca miros viitorul", a spus azi ****** la Palat.

sport.ro / 10 martie 2008

sport.ro
10th March 2008, 14:30
Gigi ****** a declarat ca nu este o problema recuperarea diferentei de opt puncte fata de CFR Cluj.

"Sunt 12 etape, campionatul trecut erau opt, si n-aveam lotul asta. Si anul trecut a pus Dumnezeu mana, acum, de Lasata Secului, mi-a dat doua cadouri: si pe Rapid, si pe Dinamo pe tava. CFR a jucat inainte de post, sa-i vedem acum in post, comunistii si iredentistii, ce se intampla cu ei", a precizat ******.

Onlinesport.ro
Finantatorul Stelei, Gigi ******, a revenit la sentimente mai bune fata de Nicolae Dica si spune ca acesta este un jucator exponential pentru echipa antrenata de Marius Lacatus.

"Echipa nu a jucat deloc bine la Targu Jiu. Mi-as fi dorit mai mult dupa ce am vazut cu CFR. Oricum, mi-am dat seama ca Steaua nu poate juca fara Dica. Steaua este ciuntita fara Dica. Cu el in teren este altceva, de aceea il cert mereu pe el, fiindca este piesa principala a echipei", a spus ******.

In schimb, cand vine vorba de Vali Badea, patronul are cu o cu totul alta parere. "Ce pot eu sa ii fac lui Vali Badea? Cand a fost titular ce a facut? El era in echipa de viitor a Stelei, din punctul meu de vedere, dar daca nu a confirmat, sa stea pe banca. Daca nu ii convine, la revedere!", a afirmat finantatorul.

****** s-a aratat foarte multumit de rezultatele din etapa XXII si a pronosticat ca pana de Paste Steaua va fi pe primul loc. "Sunt foarte multumit de rezultatele din aceasta etapa si veti vedea cum va juca Steaua de acum inainte. De maine intru in post si o sa ma ajute Dumnezeu. O sa vedeti ca pana la Paste, Steaua va fi pe primul loc", a opinat ******.

Gigi ****** a continuat seria "profetiilor" si a afirmat ca Steaua, Rapid si Dinamo vor valora itnre 300 si 500 de milioane de euro in cativa ani. "V-am spus ca George Copos nu va vinde niciodata Rapidul. Taher este prietenul meu, dar nu imi convine sa ia el Rapidul, pentru ca unde pune el mana face treaba. Dar va zic eu ca nu vinde. Pai e nebun? Rapid e inima, sufletul, rinichiul. Nu pot cumpara banii asa ceva. La fel si in cazul Stelei. Eu nu voi vinde echipa pentru toti banii din lume. O sa vedeti peste 7-8 ani ce va fi in Romania, cand vom fi o tara cu adevarat europeana. Atunci sa vedeti cat valoreaza Steaua, DInamo si Rapid. Acum e lucru mare sa poti tine pasul cu o echipa. Trebuie sa bagi macar 10 milioane de euro pe an si lui Copos nu ii prea convine, insa peste 10 ani, Rapid va valora 300-400-500 de milioane de euro. Steaua si Dinamo la fel", a spus ******.

onlinesport.ro / 10 martie 2008

sport.ro
Finantatorul Stelei, Gigi ******, a mentionat ca antrenorul Marius Lacatus a alcatuit foarte bine echipa la Targu Jiu.

"Radoi acolo trebuia sa joace in meciul asta. Fundasii centrali trebuie sa fie puternici si sa recupereze mingi. Foarte bine a facut Marius, a facut extraordinar, a jucat cu Mirel la inchidere, am marcat, l-a trecut la marcaj. Cred ca acum se contureaza echipa. Dupa trei-patru etape, vom sti deja primul 11, 11-le de baza. O echipa mare trebuie sa aiba toti jucatorii valorosi, dar trebuie sa aiba si un 11 de baza, care joaca cel mai bun fotbal", a spus el.

sport.ro
Dupa Thereau, Steaua s-a ales cu un nou francez minune. Habibou s-a facut repede iubit in Ghencea, mai ales dupa accidentul teribil din Cipru. Atacantul si-a facut debutul la Steaua in meciul de la Tg Jiu si a participat decisiv la faza golului Stelei. ****** il lauda pe francez si spune ca Steaua a descoperit un mare jucator:

"Mi-a placut foarte mult, a fost o mare bucurie. Mai bine ca s-a intamplat asa, am descoperit un jucator, Habibou. Mendoza a jucat cel mai bine pana acum, dar Habibou mi-a placut extraordinar de mult", a declarat ******

sport.ro
10th March 2008, 16:20
MEDIAFAX / Presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat ca echipa CFR Cluj are "niste puncte avans", dar sustine ca titlul se joaca in patru, mentionand ca formatiile Poli Timisoara, Steaua si Rapid au in continuare sanse la castigarea campionatului.

"Titlul se joaca in patru: CFR Cluj, Poli Timisoara, Steaua si Rapid. Favorita este CFR-ul pentru ca este pe primul loc si are niste puncte avans. Dar iata ca Timisoara vine foarte tare din urma", a spus oficialul federatiei.

Mircea Sandu este de parere ca Rapid nu a iesit din lupta pentru titlu, chiar daca a pierdut, cu scorul de 0-1, partida cu Poli.
"Lupta pentru titlu nu s-a incheiat in niciun caz. Pai cu +16 la adevar fata de +11 la adevar nu este terminat nimic. Iar Rapidul nu a iesit din carti. Trebuie sa joace cu CFR-ul. Deci se joaca titlul, cand vor mai fi vreo sapte etape de disputat, atunci vom putea sa ne pronuntam", a adaugat Sandu.