View Full Version : Cel mai bun STELIST in meciul Pandurii Tg Jiu 0 - 1 STEAUA
stelist
8th March 2008, 23:34
Voteaza aici cel mai bun jucator STELIST al meciului.
Pentru echipa noastra a inscris Ovidiu Petre
sorin_g
8th March 2008, 23:43
Ovidiu Petre pentru gol.
Golanski a fost iar peste medie.
In rest, apararea a fost jalnica si rudimentara, mai ales Emeghara.
Nici Mirel nu a reusit sa evite o prestatie slaba.
Pe latinos nu am cum sa-i judec de vreme ce nu au fost jucati aproape deloc.
Bogdanbibi
8th March 2008, 23:57
m-a impresionat habibou ... avand in vedere ca e foarte tanar, daca-l tinem la echipa poate deveni un jucator excelent
Marius_Black
Ovidel cu siguranta , a fost omul potrivit la locul potrivit ..au jucat bine deasemenea si Golanski si surprinzator Habibou chiar daca nu a jucat prea mult.Felicitari baietilor pt aceasta victorie ..cei drept , norocoasa :)
MIREL6RADOI
Golanul.....
LoMax8
9th March 2008, 00:13
Golanu evident. Si cu capu bandajat a jucat mai bine ca restul. Am dat gol cu noroc dar importante sunt cele 3 puncte.
Robert
9th March 2008, 00:22
am votat cu Habib. Dar mi-a placut la fel de mult si Golanul.As imparti votul,dar nu pot.
KosmyN
9th March 2008, 01:50
Ce meci najpa. Genul ala de meci de care ne-am saturast sa il tot vedem.
Fara idei tactice, un joc fara orizont, cu pase lungi, fara constructie, un joc la alibi, in care se pune baza din ce in ce mai mult doar pe fazele fixe.
Un aspect foarte ingrijorator, e ca picam fizic dupa min 70 si ne bagam cu fundu-n poarta
Omul meciului: Ov. Petre - golul lui a adus 3 puncte foarte importante
In rest:
Zapata - 6 - desi a avut unele iesiri hazardate, a avut si unele interventii bune si da siguranta apararii
Golanski - 6 - asa cum ne-a obisnuit, Pawel a avut o evolutie sigura, a dat totul, dar aportul sau ofensiv a fost mai scazut in acest meci
Goian - 6 - a castigat toate duelurile aeriene si nu a mai avut ezitari
Ghionea - 6 - a avut inerventii destul de exacte
Emeghara - 5 -un meci slab, vasilache l-a intors pe toate partile
Radoi - 5 - capitanul nu a avut un joc foarte stralucit. A luat si un galben si nu s-a evidentiat cu nimik, nici defensiv, nici ofensiv
Petre - 6 - a recuperat destule baloane, a cautat sa verticalizeze si a aparut la finalizare atunci cand era momentul
Dayro - 5 - un meci sters, nu prea a iesit in evidenta, poate doar centrarea de la gol sa fie trecuta la reusite
Mendoza - 5 - mai putin activ ca in primele 2 meciuri
Pepe - 5 - cam izolat in fata, nu a reusit sa intre in combinatii si nici sa creeze culoare
Plesan - 5 - s-a vazut doar cand a luat un galben
Habibou - 6 - intrarea lui a avut un impact pozitiv asupra jocului. A intrat cu dorinta de afirmare si a avut un rol decisiv la primul gol
Surdu - - nici nu stiu daca a atins mingea
ULTRAS STEAUA
9th March 2008, 02:52
nu ii inteleg frate tacticile lu` lacatus, sa mor daca le inteleg..Gola si Habib si Petre.Radoi si ala mic si negru de respira greu cei mai slabi
cogdao
9th March 2008, 09:29
Ce meci najpa. Genul ala de meci de care ne-am saturast sa il tot vedem.
Fara idei tactice, un joc fara orizont, cu pase lungi, fara constructie, un joc la alibi, in care se pune baza din ce in ce mai mult doar pe fazele fixe.
Un aspect foarte ingrijorator, e ca picam fizic dupa min 70 si ne bagam cu fundu-n poarta
Omul meciului: Ov. Petre - golul lui a adus 3 puncte foarte importante
In rest:
Zapata - 6 - desi a avut unele iesiri hazardate, a avut si unele interventii bune si da siguranta apararii
Golanski - 6 - asa cum ne-a obisnuit, Pawel a avut o evolutie sigura, a dat totul, dar aportul sau ofensiv a fost mai scazut in acest meci
Goian - 6 - a castigat toate duelurile aeriene si nu a mai avut ezitari
Ghionea - 6 - a avut inerventii destul de exacte
Emeghara - 5 -un meci slab, vasilache l-a intors pe toate partile
Radoi - 5 - capitanul nu a avut un joc foarte stralucit. A luat si un galben si nu s-a evidentiat cu nimik, nici defensiv, nici ofensiv
Petre - 6 - a recuperat destule baloane, a cautat sa verticalizeze si a aparut la finalizare atunci cand era momentul
Dayro - 5 - un meci sters, nu prea a iesit in evidenta, poate doar centrarea de la gol sa fie trecuta la reusite
Mendoza - 5 - mai putin activ ca in primele 2 meciuri
Pepe - 5 - cam izolat in fata, nu a reusit sa intre in combinatii si nici sa creeze culoare
Plesan - 5 - s-a vazut doar cand a luat un galben
Habibou - 6 - intrarea lui a avut un impact pozitiv asupra jocului. A intrat cu dorinta de afirmare si a avut un rol decisiv la primul gol
Surdu - - nici nu stiu daca a atins mingea
N-ai uitat pe nimeni?...run,Forest,run...:imported_icon_socce
On topic,mi-a placut Kramer,genul de jucator de a doua repriza dupa cum a spus si maestrul Ienei.
Per ansamblu,un joc slab in nota obisnuita a jocurilor din deplasare in care nu reusim sa ne facem jocul...bine ca macar am castigat,dar ma ingrijoreaza in privinta viitorului(mai ales in Giulesti).
khelu
9th March 2008, 12:43
>am votat Ovidiu Petre bine-nteles pentru gol si pentru alte cateva interceptii si deposedari bune...pana la urma el a fost omul decisiv in opinia mea.
colonelu Voiculescu
9th March 2008, 13:35
Normal ca Ov Petre a fost cel mai bun ieri , desi nici el nu a prins o partida ca in zilele lui bune
Faptul ca unii nu-l agrezeaza din motive mai mult sau mai putin serioase e o alta chestiune
ULTRAS STEAUA
9th March 2008, 13:39
Normal ca Ov Petre a fost cel mai bun ieri , desi nici el nu a prins o partida ca in zilele lui bune
Faptul ca unii nu-l agrezeaza din motive mai mult sau mai putin serioase e o alta chestiune
Sarma a devenit constant, si rareori e omul care greseste decisiv la Steaua.Pana acum a avut ghinion cu accidentarile, dar acum si-a intrat foarte bine in mana.
TheCopoi
9th March 2008, 14:15
Meci slab...cu noroc am luat cele 3 puncte.
Habibou este un jucator bunicel, de viitor!Astept sa vad in continuare cum se va descurca!A alergat mult, a intrat in combinatii, se vede ca tinteste primul 11!
Golansky a facut un meci bun, si stupoare, nu l-a schimbat Laca...
aheobarbos
9th March 2008, 14:28
Am votat Ovidiu Petre. Jocul lui a devenit constant in ultimul timp, isi face bine treaba pe postul lui si probabil a inceput sa prinda incredere si sa urce si la finalizare. Impecabil la recuperare, din ce in ce mai "tupeist" in situatii ofensive. L-am votat pentru gol si pentru faptul ca e al doilea in doua meciuri consecutive, ceea ce nu poate decat sa ma bucure. O nota maxima si pentru Golanski care a aratat daruire si profesionalism.
dupriir
9th March 2008, 15:55
L`am votat pe GOLANSKI pt ca mi`a palcut ambitia lui....e un jucator care merita sa fie titular ,nu pentru calitatile lui neaparat....ci pentru daruirea pe care o are pe teren...cea ce nu am vazut la restul jucatorlor...:)
bogdan.snake
9th March 2008, 17:42
L`am votat pe GOLANSKI pt ca mi`a palcut ambitia lui....e un jucator care merita sa fie titular ,nu pentru calitatile lui neaparat....ci pentru daruirea pe care o are pe teren...cea ce nu am vazut la restul jucatorlor...:)
dar golanski are si calitati, dribleaza, suteaza puternic de la distanta, arunca puternic din out. ai ce vedea la golanski
Raul_07
9th March 2008, 17:50
Ov.Petre incepe sa-mi placa si chiar sa devina ceasul de care vorbea ****** in Tur.Daca o tine tot asa s-ar putea sa ma faca sa zic ca intradevar avem un inchizator de clasa.
steaua_steaua_1234
9th March 2008, 18:32
mia placut Ov.Petre si Habib Habibou , restu' parca nici nu au fost pe teren.
mereu_stelista
9th March 2008, 18:57
mi-au placut goian, golanski, ov petre si habibou
insa.. galeria a fost cea mai buna :imported_icon_flowe
"lasati-ne sa iubim STEAUA asa cum vrem noi!"
ULTRAS STEAUA
9th March 2008, 19:08
asta incepe sa sune un pic a Banel.Golanski e cu mult peste Banel:icon_mrgreen:
puiu mordasan
10th March 2008, 17:30
Golansky,Ov.Petre,Habibou.
monica
10th March 2008, 18:04
ov petre pentru ca a marcat, habibou ca i-a resuscitat putin, in rest pauza, linie, nimic, zero, etc.......crunt meci:cenzurat:
EllyStelista
13th March 2008, 15:20
Ovidiu Petre dar mi`a placut foarte foarte mult si Habib Habibou :steagsimplu:
Mix
14th March 2008, 15:47
Eu cred ca moderatorii modifica voturile, ca acum cateva zile Banel avea 2 voturi si acum are 0.:unsure:
bend_it_like_banel
14th March 2008, 15:58
moderatorii au dreptate...:icon_mrgreen:
mazilinho2008
16th March 2008, 14:46
cel mai buni au fost:habibou mendoza si dayro
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.