View Full Version : Cel mai bun STELIST in STEAUA-cfr 3-1!!!
steauaclub.tk
3rd March 2008, 00:34
Voteaza cel mai bun Stelist din meciul cu cfr, scor 3-1.
Goluri pentru noi: Dayro Moreno, Ov.Petre si Hirschfield :)
Aiurea
3rd March 2008, 00:38
Mendoza a fost omul meciului , umarmat de Dayro Moreno si Zapata .
mie mi-a placut Dayro Moreno...
Thrylos
3rd March 2008, 00:42
Am votat Dayro,pe locul 2 ar fii Mendoza.
dr333y
3rd March 2008, 00:46
Mendozaaaaaaaa CLAR....I-a zapacit pe adversari...Nici Daryo nu s-a lasat mai prejos:X:X:X in sfarsit am vazut un jok in prima repriza numai q pase din prima si din devieri:X:X
Crys
3rd March 2008, 00:47
L-am votat pe Dayro...si pe locul 2 Mendoza...oricum parca incepem sa jucam ceva forbal...!
colonelu Voiculescu
3rd March 2008, 00:48
1. Mendoza
2. Lovinho
3. Dayro
Votat Mendoza si un mare plus pt Dayro!
#Alex
3rd March 2008, 00:52
Mendoza, Dayro, Radoi. in ordinea asta
jointu_ucigash
3rd March 2008, 00:52
Mendoza El a fost coautor la toate cele 3 goluri. Locu' 2 e pt Dayro, iar locu' 3 pt Lovinho.
stelista_yo
3rd March 2008, 01:21
Credeti ca vom ajunge vreodata in situatia in care nu vom sti pe cine sa alegem omul meciului? :naughty:
Dayro si Mendoza...parerea mea :D
Doriann
3rd March 2008, 01:37
te lasam pe tine sa alegi :D in you we trust
Am uitat sa punctez ... joc bun al lui Radoi in aparare! + l-a pus la respect pe Semedo in prima repriza cu o intrare la limita regulamentului ...
Arrianna
3rd March 2008, 01:44
Dayro,pt ca se vede de la o posta ca e cel mai bun fotbalist din Liga I!:imported_icon_socce Daca-i reusea foarfeca aia,ar fi fost si mai bine!:imported_icon_pimp:Insa pt prima oara dupa mult timp,chiar am avut de unde alege!:laugh:Mendoza a fost magnific de cate ori a avut mingea,se vede ca are valoare!Cand suteaza la poarta,zici ca vrea sa rupa plasa!:cool2:Nu stiu ce-o fi fost cu Lovin,dar chiar a jucat bine!Se mira si comentatorul cum ii mai ies driblingurile in minutul 90!:laugh:Plus ca la o faza s-a si incapatanat sa tina mingea in teren,si ne-a scapat de corner!Un alt mare plus pt Golanski!Chiar daca a gresit la primul gol al Cfr-ului,si-a revenit pe parcurs!Este chiar un jucator polivalent,ajuta si atacul,dribleaza tot,si-i mai si iese!:laugh:A,il uitasem pe Ovidiu Petre!Si el a facut un joc f bun in seara asta!Si a mai si marcat!:icon_mrgreen:Cred ca inafara de Banel,care de cum a intrat ne-a stricat toate fazele de atat,mi-au placut absolut toti jucatorii in seara asta!:fular_campionii:
ingerash_negru
3rd March 2008, 02:36
Mendoza!!!
Ohhh cata putere m-a costat sa nu apas DICA!!
Adevarul e k Mendoza si Dayro au adus viatza si chef d fotbal l echipa!
Da laaas´ k vine el meciul lui Nicu! Cu Dinamu da 3 ;) !
KosmyN
3rd March 2008, 03:20
Steaua a jucat aseara asa cum trebuie sa o faca o echipa cu pretentiile ei.
S-a cautat deskiderea jocului pe flancuri, mai ales pe partea lui dorsin, un jucator lent, iar fazele fixe au fost exploatate la maxim, capitol la care Steaua sta foarte bine, iar la cfr e o slabiciune.
Jocul a fost aerisit, jucatorii nostrii ofensivi cautand si profitand de spatiile libere, fata de alte dati cand eram exasperati de faptul ca acolo unde era mai mare inghesuiala, pe acolo incercam si noi sa patrundem.
Bineinteles e loc de mai bine, pentru ca mai sunt unele verigi mai slabe in echipa, care, daca sunt eliminate si inlocuite cum trebuie, putem creste mult in joc.
La minusuri totusi as putea trece alcatuirea echipei. Consider ca Radoi joaca mai bine inchizator, pozitia de fundas central ramanand a se disputa intre Goian, Rada si Ghionea, iar la mijloc stim foarte bine cine nu prea are ce cauta...
Omul meciului: Mendoza - a participat la toate 3 golurile, fiind insa activ pe toata durata meciului.
In rest:
Zapata - 7 - interventii foarte bune, desi ne-a dat si ceva emotii, dar asa sunt portarii de mare valoare.
Golansky - 7 - un jucator de certa valoare, pacat ca la singura lui eroare, oaspetii au marcat. E sigur pe el in aparare, iar pe faza ofensiva ajuta mult, dubleaza foarte bine, creand superioritate.
Goian - 6 - azi a facut un meci bun, dominand "spatiul aerian" din preajma careului nostru
Radoi - 7 - il capitano s-a intors. Desi a avut unele ezitari in inecputul meciului, cu interventii nesigure si inexacte, pe parcurs a intrat in meci, in repriza a 2-a facand un meci fara greseala, amintind de Radoi pe care il stim si il admiram. Sper sa si continue asa.
Emeghara - 6 - se vede faptul ca a lipsit in perioada de pregatiri, intra mai greu in meciuri si parca nici nu mai are siguranta si dezinvoltura din tur. Bine, au trecut doar 2 meciuri si cu siguranta va creste.
Petre - 7 - a fost sigur pe el la mijloc, a jucat simplu, iar golul din final ii va da incredere pe mai departe
Dayro - 7 - e clar ca isi merita locul in primul 11. Se intelege bine cu tot compartimentul ofensiv, e tehnic, are stiinta jocului, golul ii va da incredere. Singura buba, dar care se poate remedia usor, tinde sa fie un pic individualist
Dica - 6 - o evolutie stearsa pt ca i-au lipsit sclipirile de geniu cu care ne-a obisnuit, dar in rest a facut risipa de efort, a respins multe mingi din careul prorpiu la faze fixe, iar in atac a preferat rezolvarile mai simple.
Mendoza - 8 - regizorul acestei victorii. Foarte activ, masiv, sta bine pe picioare, tehnica foarte buna, centrari cum nu am mai vazut de mult. Va zic sincer ca ma asteptam sa vad un jucator, pliktisit de fotbal, venit doar pentru a mai lua niste bani, dar se pare ca nu e asa si sper sa nu scada ritmul jocului pe care il presteaza.
Pepe - 6 - a fost putin mai neinspirat in fata portii adverse, gasind cu greu spatii de patrundere, dar a jucat foarte bine pentru echipa, facand si faza defensiva.
Nesu - 6 - intrat in locul accidentatului Golansky, si-a facut datoria pentru finalul de meci, trica-muica ne mai iesind in evidenta
Ghionea - - a jucat putin.
Brigante
3rd March 2008, 04:17
Dayro Moreno. Am vrut sa votez Mendoza, dar Dayro a dat un gol foarte important, cel de 2-1.
ketsbaya
3rd March 2008, 08:38
dayro moreno...face de toate,paseaza,suteaza si da si gol.
oricum...imi place la toti strainii, sunt alftel (trag din orice pozitie, nu stau prea mult pe ganduri), ceea ce la jucatorii romani e mai greu.
Roxanik
3rd March 2008, 08:49
Mendoza, Dayro, Radoi. in ordinea asta
da.....sunt de acord....
sorin_g
3rd March 2008, 08:56
Zapata - 7 - nu a prins cea mai buna zi, dar tot ne-a salvat de la un egal nedrept
Golansky - 6.5 - omul asta ar trebui sa joace mijlocas dreapta, dribleaza excelent pentru un fundas; se intelege de minune cu Mendoza
Goian - 5.5 - deseori a fost greoi, depasit si a faultat aiurea
Radoi - 6.5 - o evolutie buna per ansamblu
Emeghara - 6 - a inceput dezastruos, dar si-a revenit in repriza a doua
Petre - 7 - a jucat bine
Lovin - 6.5 - si el a fost ok, dar a pierdut vreo 2 mingi periculoase
Dayro - 7.5 - stie fotbal, combina excelent cu Mendoza si Dica
Dica - 6 - un meci sters, dar util echipei...
Mendoza - 8 - clar jucatorul meciului, i-a haituit pe clujeni non-stop
Pepe - 6.5 - un joc tactic bun, dar in atac a fost jucat putin
Nesu - 6 - meci obisnuit marca Nesu
Nicolita - 4 - a pierdut toate mingile, a faultat de fiecare data, o rusine de fotbalist
viorel 31
3rd March 2008, 09:12
Nr. 1 al echipei in meciul de aseara a fost...echipa + un public fantastic cum de mult timp nu am mai vazut in Ghencea ( ca in tara nu aveam unde fie vb intre noi...) dar fiind un topic cu cel mai bun stelist al meciului:
1. Mendoza - au mai spus si alti colegi de forum, nu ma asteptam la atata determinare de la un jucator care a trecut prin multe campionate si echipe pana la 30 de ani; un real plus pt echipa
2. Dayro Moreno - are sclipiri de geniu, se demarca cu mare usurinta, executii pretentioase, dribling bun;
3. Golanski - polonezul a aratat odata in plus ca este un mare fotbalist, dupa mine, din echipa de start a Stelei nu tb sa lipseasca Pawel.
Alti evidentiati: Radoi, Zapata
Trompeta jocului / pe partea Stelei: Balanel - cu parere de rau o spun, are nevoie de o perioada pe banca sau chiar in afara lotului, nu este util echipei acum un nicun fel.:steagsimplu:
jointu_ucigash
3rd March 2008, 09:21
Mendoza - 8 - regizorul acestei victorii. Foarte activ, masiv, sta bine pe picioare, tehnica foarte buna, centrari cum nu am mai vazut de mult. Va zic sincer ca ma asteptam sa vad un jucator, pliktisit de fotbal, venit doar pentru a mai lua niste bani, dar se pare ca nu e asa si sper sa nu scada ritmul jocului pe care il presteaza.
exact asta am crezut si yo cand a fost adus, dar uite k nu a fost asa. Sud-americanii astia au alta mentalitate. Ei joaca intr-adevar fotbal cu pasiune si nu vad din acest sport doar o sursa de a-si castiga existentza. Singura problema a lor ar fi k lnu sunt la fel de profesionisti k europenii, insa pana acum se pare k nu au fost probleme. Sa speram k nici de acum incolo.
joseph
3rd March 2008, 09:33
KosmyN, sa inteleg ca Lovinho nu a jucat? :icon_mrgreen:
TheCopoi
3rd March 2008, 09:59
vot : Mendoza 3 pase de gol, mai trebuie sa mai zic ceva?
Dayro a jucat foarte bine,se intelege bine cu Dica si Mendoza,imi place de el!
Dica a fost mai retras,mereu marcat de 1-2 oameni...ando l-a anihilat bine.
Goian si Radoi au facut un meci bunicel!
nu inteleg de ce a picat vina pe golansky la primul gol,el era intre 2 adversari,ce dreacu sa faca!saracu plangea cand l-a schimbat!:(
Zapata a avut o mare contributie la victorie!Bravo omule,esti cel mai tare!
si Lovin a facut un meci bun,la fel si Petre!
Bravo STEAUA!:steagsimplu:
Nicolita e vai de mama lui,comentatorul ala cica "suporterii il aplauda pe nicolita dupa autogolul de la iasi.frumos gestul suporterilor" cand fanii il aplaudau pe Dayro care iesea...asta nici viteza nu mai are...du-te tare nicolita!
nu mi-a placut tactica din minutul 65 in colo...se calcau fundasii pe picioare!
Raul_07
3rd March 2008, 10:07
Mendoza omul meciului e fotbalist de clasa asta l-a facut pe Dorsin sa nu stie pe unde e mingea cred ca l-a visat aseara:)).
Evidentiati: Dayro , Radoi(meci excelent la revenire) , Goian si Golanski.
valiiacov
3rd March 2008, 12:16
am votat Dayro Moreno, dar sunt mai multi care ar trebui sa fie pe locul 1, Mendosa, Radoi, Zapata, Golanski....mai toti...
Plus publicul nr 1
monica
3rd March 2008, 12:28
in primul rand mendoza, m-a terminat, parca are superglue in adidas, se lipeste fantastic mingea de el, super driblinguri, le-a dat RUSINE frustratilor de la cfr, pur si simplu m-a incantat sa-l urmaresc, sa vad cum intra-n combinatii cu dayro si dica
remarcati: dayro- de asemenea super driblinguri, pase cu calcaiul(superba faza cu dica,s-a facut pe cfr-isti), foarfecfa senzationala
radoi- se vede ca avem CAPITAN in teren, nu a fost in forma excelenta, dar a avut o prestatie foarte buna, a salvat in final un gol ca si facut, si a coordonat echipa-n teren.
lovin- uau, ce-a patit aseara?
banel- s-a vazut cel mai bine ca si-a gasit in sfarsit locul:-pe BANCA
dezamagiri:banel- in TEREN
eme- cam depasit de situatie,nici goian nu a avut o zi de exceptie
in principiu, apararea cam scartie, aseara echipa a avut multa determinare, dar ma tem ca la urmatoarele meciuri, ne-o vom lua urat:unsure:
NENOROCITELE ALEA DE GOARNE, CA AM CAPIAT DE CAP, DE NERVI, MI-AU DISTRUS URECHILE
Gruppo Aparte
3rd March 2008, 12:32
mIE MI-A PLACUT DORSIN :icon_mrgreen: . MAI AVEA PUTIN SI IL DRIBLA SI FANIONUL DE LA CORNER ..CA SI ALA E STELIST...NU? DOAR E DE PE GHENCEA :icon_mrgreen:
LoMax8
3rd March 2008, 12:49
Mendoza clar! 3 asisturi` cu echipa de pe locul 1 in al doi-lea meci oficial pentru noi e ceva.
Un mare plus si pentru Golanski,Lovin si Ovidiu Petre.
aheobarbos
3rd March 2008, 13:03
Am votat Mendoza. A aratat ca are experienta si stie jocul. Tehnica impecabila si viziune de joc remarcabila. Daca as face un clasament, ar urma Golanski( pentru tot ce a facut pe dreapta, ajutandu-l mult pe Mendoza) apoi Dayro, pe acelasi loc cu Lovin si Ovidiu Petre. Bineinteles ca nu-l uit pe Zapata, care face parte din alta categorie si anume "inger pazitor". Daca s-ar vota si al 12-lea jucator, atunci l-as vota pe Tudor ;))
eli.
3rd March 2008, 14:17
1. Dayro
2. Mendoza
3. restul echipei:icon_mrgreen:
valy
3rd March 2008, 14:23
1 Dyro
2 Mendoza
3 Zapata
anamarya
3rd March 2008, 15:46
Mendoza. (daca nu de altceva macar pt ca am eu o pasiune pentru executanti buni de faza fixe :angel_not:)
si din partea mea un plus mare pentru Dayro si Pawel.
pe Lovin parca l-a lovit aseara boala driblingului.
Dica mai bine decat cu Iasiul, mai e ceva pana departe dar pare pe calea cea buna.
Zapata - no comment. pacat de faza aia cu penalty-ul dar RESPECT pt ce a declarat mai apoi.
p.s. sa nu uit... Salutam revenirea CAPITANULUI. meci bun, nu execelent, dar bun pt jucatorul Radoi, unul fara comentarii pt capitanul Radoi. de remarcat ca spre deosebire de ultuima data cand a revenit dupa o accidentare aseara a fost excesiv de regulamentar, fara nervi, fara sarituri prin aer, etc.
ULTRAS STEAUA
3rd March 2008, 15:55
DAYRO+MENDOZO=SPECTACOL
DAYRO+DICA=LOVE
=))
Dayro pentru spectacol.
Mendoza pentru eficienta forta in atac.
Ov.Petre pentru recuperarile nenumarate.
Zapata pentru ca EL e Zapata!:x
#EffecT
3rd March 2008, 16:42
1 Dayro pentru ca a readus spectacolul in Ghencea !
2 Mendoza pentru ca a readus driblingul si fazele fixe executate perfect
3 Lovin pentru ca a prins meciul carierei
4 Zapata pentru ca a salvat cele 3 puncte
5 Radoi pentru ca a reusit sa-si mobilizeze echipa exemplar ! Wb capitane !
Mentiune pentru Golanski > Dorsin
cogdao
3rd March 2008, 16:58
Mendoza,practic nu a avut adversar.
Dayro Moreno pentru plasamentul excelent la primele doua goluri si bicicletele in fata aparatorilor clujeni+foarfeca care ar fi fost golul sezonului daca era mai pe colt.
Nr.20 pentru incredibila daruire(la un moment dat credeam ca-si rupe sticksurile).
Golanski fiindca a readus jocul in viteza pe benzi,impreuna cu Mendoza cred ca pot face minuni cu orice echipa.
Si nu in ultimul rand Radoi,finul,capitanul,s-a simtit prezenta lui in teren.
Un minus pentru Goian ca nu ia dat una-n gura porcului :cenzurat:
Nota 10 pentru echipa,nota 10 pentru Tudor.
vectra_gts
3rd March 2008, 19:22
votat golanski pentru unmilirea lui dorsin. golanski a jucat ca o extrema nu ca un fundas.
suciuconstantin1978
3rd March 2008, 21:45
votat Dayro Moreno,pentru gol si pentru spectacol
bothuman
3rd March 2008, 21:58
l-am votat pe Dayro. mi-a placut foarte mult cum i-a mers la meci, a mai si dat gol.... joc aproape perfect :imported_icon_wink4
Marius_Black
3rd March 2008, 22:14
Pe Tudor nu l-ati bagat la numaratoare? :icon_mrgreen: joke :P , Dayro fara discutie a jucat fara greseala , nici Mendoza nu e departe el contribuind decisiv la toate cele 3 goluri ...grea alergere dar totusi..Dayro :)
rainer_ligia
3rd March 2008, 22:35
Mendoza!!!!!Are valoare.....
alex_stelist4ever
4th March 2008, 02:46
dayro, pt tot!
kalashnikov
6th March 2008, 22:46
dayro moreno cel mai bun , pacat ca nu poate sa tina 90 de minute
Marius_Black
6th March 2008, 22:55
dayro moreno cel mai bun , pacat ca nu poate sa tina 90 de minute
Deocamdata ;)
Robert
6th March 2008, 22:55
Zapata! Fara el nu mai eram asa siguri de victorie,mai ales pe final.
steaua_my.life
7th March 2008, 18:46
cei mai buni stelisti au fost fara nici un dubiu: Mendoza;Dayro Moreno;Ov.Petre;Pepe Moreno si Zapata :steagsimplu:
mazilinho2008
16th March 2008, 14:48
mendoza si dayro sunt cei mai buni :romaniaflag2::steagsimplu:
Robert
16th March 2008, 15:33
Toata echipa mi-a placut. I-as fi votat pe toti,dar nu pot. Ramane Zapata!
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.