View Full Version : Revista Presei - 20 Februarie 2008
Prosport
20th February 2008, 18:50
Banel Nicolita
Intr-un interviu acordat cotidianului Libertatea, mijlocasul stelist Banel Nicolita a marturisit ca vrea sa evolueze toata viata pentru formatia din Ghencea si ca patronul Gigi ****** este cel care i-a schimbat viata in bine.
"Stelei ii datorez enorm. De aceea spun ca sunt si voi ramane stelist suta la suta. Despre domnul ****** pot spune ca tine foarte mult la mine iar sentimentul este reciproc. Nu am sa uit niciodata ce a facut pentru mine". In alta ordine de idei, internationalul roman a dezvaluit ca idolul sau este brazilianul Ronaldo. "Ca fotbalist imi place Ronaldo, iar ca antrenor modelul meu este Jose Mourinho", a precizat Nicolita.
Prosport/20 februarie
Gazeta Sporturilor
Andone: "Steaua mi-a luat un titlu, nu l-a cīştigat!"
Ioan Andone a insinuat că pe vremea cīnd era antrenorul lui Dinamo, a fost privat de titlul de campion de către Steaua, care ar fi cīştigat campionatul prin mijloace nu tocami corecte. "Steaua a mers doi ani şi cu noroc şi cum au cīştigat campionatele, aia e treaba lor. Dar unulmi l-au luat mie, dar nu l-au cīştigat, mi l-au luat!...cīnd am terminat eu pe locul doi. Eu ştiu ce spun, nu vorbesc prostii, dar nu pot să vă dau mai multe detalii", a spus Andone īn emisiunea "Fanatik Show". "Fălcosul" a adăugat: "De cīnd am plecat la Dinamo mi-am schimbat puţin viziunea privind meseria asta. Probabil şi pentru că am trecut prin multe necazuri, pentru că eu aşa simt că la Dinamo am avut mai multe necazuri, desigur, şi bucurii, dar mai puţine, toate acestea m-au călit foarte tare".
Gazeta Sporturilor / 20 Februarie 2008
Gazeta Sporturilor
"Ar fi o plăcere să joc toată viaţa la Steaua"
Mijlocaşul dreapta al Stelei, Bănel Nicoliţă, a mărturisit īntr-un interviu că nu e disperat să plece din Ghencea.
"Am fost onorat sa aud ca se intereseaza anumite cluburi de mine, insa nu sunt disperat sa plec. Am un contract semnat cu Steaua pe care vreau sa mi-l respect cat timp voi fi dorit aici. Ma simt bine si ar fi o mare placere sa joc chiar si toata viata in Ghencea", a mărturisit Bănel īn Libertatea.
Gazeta Sporturilor
"N-ar fi o surpriză ca meciul Poli Iaşi - Steaua să fie blat"
Un oficial al Rapidului a declarat īn exclusivitate pentru rapidisti.ro că nu ar surprinde pe nimeni dacă meciul dintre ieşeni şi stelişti nu se va juca pe bune
Reacţia a venit īn urma materialului apărut astăzi īn Gazeta Sporturilor, īn care Ionuţ Popa a mărturisit că, pentru prima oară īn cariera lui, jucătorii au venit să īl īntrebe dacă e blat cu Steaua. Echipa din Ghencea va īntīlni formaţia din Copou duminică, ora 20:30.
"Gigi ****** a avertizat deja că va umbla la butoane, deci n-ar fi o surpriză ca meciul Poli Iaşi - Steaua să fie blat", a spus un oficial rapidist.
Prosport
Patronul Stelei abordeaza intr-o maniera proprie rigorile din arbitraj. Ultima sa declaratie e un amalgam de viziune asupra evenimentelor politice si a ceea ce se va petrece in returul de campionat: Acum, cu treburile astea din Kossovo, n-o sa mai faca CFR-ul atatea figuri. Arbitrii vor tine cu Steaua, nu cu CFR Cluj. CFR e o formatiune politica, a spus ****** la Fanatik Show.
Prosport/20 februarie
Prosport
Antrenorul din Gruia crede ca principala contracandidata la titlul pentru echipa lui este formatia lui Marius Lacatus. Cred ca cei de la Steaua ne pot pune cele mai mari probleme, desi sunt la opt puncte de noi. Ei au traditie, experienta īn Liga Campionilor si toate acestea īi obliga sa lupte la titlu. In plus, au revenit Radoi, Ghionea si Plesan. Au facut si transferuri bune, a zis Andone.
El atentioneaza ca meciul Steaua CFR Cluj, care va avea loc pe 2 martie, este decisiv pentru echipa lui Gigi ******. Pentru noi nu va fi o tragedie daca am pierde. Dar, pentru Steaua acel meci este o finala. Daca nu ne bat, vor iesi din lupta pentru titlu. Noi vom merge sa īnvingem acolo, deoarece asa trebuie sa faca o echipa campioana. Acum sa vedem ce se va īntāmpla si īn prima etapa a returului, deoarece Steaua are meci greu la Iasi, a mai spus Falcosul.
CFR Cluj este dupa 19 etape pe primul loc, avānd un avans de cinci puncte fata de Rapid si de opt puncte fata de Steaua.
ProSport / 20 Februarie 2008
Prosport
Preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan a răspuns marti atacurilor lui Gigi ****** cu privire la felul īn care se īmbracă oficialii liderului şi la obiceiurile acestora. După cum vedeţi, Arpi are ceas, cămaşă şi costum de firmă, a glumit Mureşan, care l-a ironizat apoi, la rāndu-i, pe ******. Azi (n.r. - ieri), după ce īl plimbăm pe Andone cu Ferrari-ul lui Arpi, ca să īncălzim şi mai tare relaţiile dintre noi o să īnvăţăm să jucăm table! O să joc cu Andone şi o să ma las bătut, ca să-l īmbunez!, a spus seful lui CFR, ironizand una dintre preocuparile favorite ale patronului Stelei.
Prosport / 20 Februarie 2008
Prosport
Astfel caracterizează Ionuţ Popa materialul apărut azi īn presă conform căruia jucătorii l-ar fi īntrebat pe tehnician dacă meciul cu Steaua este blătuit.
Antrenorul Politehnicii Iaşi, Ionuţ Popa, a negat astăzi informaţiile conform cărora a fost īntrebat de unii jucători dacă meciul cu Steaua este blat. Popa a menţionat că ce s-a scris azi īn presă sunt pure invenţii.
"Ce s-a scris acolo sunt pure aberaţii. Sunt prostii menite să tulbure liniştea la echipă. E foarte simplu să-ţi dai seama că sunt tāmpenii, pentru că eu luni nu am fost la Iaşi, am fost prezent la Bucureşti, la īntālnirea cu antrenorii. Prin urmare, nu m-am văzut cu jucătorii. O să fac memoriu la Federaţie, aştept ca domnul Mircea Sandu să ia măsuri. Am vorbit cu semnatarul materialului şi a recunoscut că nu a vorbit nimic cu mine, a recunoscut că este o invenţie de presă. Cel ce a scris prostiile alea este omul Stelei şi nu mi se pare normal să arunce cu noroi īn echipa pe care o antrenez", a declarat Ionuţ Popa.
Preşedintele executiv Sorin Boca consideră că "aceste prostii nu au darul decāt să ne mobilizeze. Au văzut că este linişte la club şi au īnceput să facă valuri. Probabil acestea sunt butoanele despre care se vorbea. Nu e corect să arunci cu noroi īntr-un club".
Prosport
Presedintele Stelei, Valeriu *********, a declarat pentru Prosport ca ros-albastrii intampina unele dificultati cu legitimarea atacantului columbian, Pepe Moreno, deoarece cartea verde a atacantului nu a sosit inca, insa e increzator ca aceasta problema se va rezolva.
"Cartea verde a lui Pepe Moreno trebuia sa ajunga aseara (n.red - marti seara), dar avem promisiunea ca va ajunge in cursul zilei de miercuri. Pana la aceasta ora, insa, nu am primit nimic." a declarat Valeriu *********.
Stirea a aparut pe site la ora 14:31
Prosport / 20 februarie 2008
Prosport
Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat că are suspiciuni asupra meciului Poli Iaşi - Steaua, din etapa a XX-a a Ligii I, managerul sportiv al grupării "roş-albastre", Adrian Ilie, răspunzāndu-i că acelaşi lucru īl poate spune şi el despre partida clujenilor cu Universitatea Craiova.
Preşedintele grupării CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că merge pe stilul "glumeţ" al finanţatorului stelist Gigi ****** şi face şi el o glumă. "La Iaşi va fi probabil o glumă de meci. Fac şi eu o glumă, o speculaţie. E trist dacă se va ajunge la aşa ceva. Sper să se joace corect, să nu fie ceva necurat, altfel ar fi influenţată lupta pentru titlu. Eu mai sper să fie o glumă bună şi să bată Iaşiul", a spus Mureşan.
Īn replică, managerul sportiv al FC Steaua, Adrian Ilie, a afirmat pentru MEDIAFAX că persoanele de la CFR Cluj ar trebui să se uite la meciurile lor necurate. "Şi meciul lor cu Craiova va fi necurat. Universitatea e īn aceeaşi situaţie cu Iaşiul, dacă pierde, īncep problemele de clasament. Necurat va fi meciul nostru cu CFR, pentru că avem lot mai valoros, o să-i batem şi apoi o să spunem că a fost blat", a comentat el.
Si presedintele ********* a replicat oficialului clujean, indemnandu-l sa spuna pe fata daca are ceva pe suflet. "Daca domnul Muresan doreste sa spuna ceva, atunci ar trebui sa nu mai vorbeasca codificat" a afirmat *********
Gigi ******: "Muresan bate campii"
Finantatorul echipei Steaua, Gigi ******, a declarat ca nu se pune problema ca meciul cu Poli Iasi sa fie aranjat: "Cei de la CFR abereaza si Muresan bate campii. E problema lor ce spun, dar acest meci se va juca pe teren", a spus ****** pentru ProSport
Īn prima etapă din acest an a Ligii I, cea de-a XX-a, CFR Cluj va īntālni sāmbătă, pe teren propriu, formaţia Universitatea Craiova, de la ora 20.45, īn timp ce Steaua se va deplasa la Iaşi pentru meciul cu Poli, programat duminică, de la ora 20.30.
Prosport
Finantatorul echipei Steaua, Gigi ******, a tinut sa ii raspunda presedintelui clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, care a insinuat ca partida Poli Iasi-Steaua va fi o gluma de meci. Patronul Stelei a declarat ca nu se pune problema ca intalnirea sa fie aranjata: "Cei de la CFR abereaza si Muresan bate campii. E problema lor ce spun, dar acest meci se va juca pe teren", a spus ****** pentru ProSport
Muresan a declarat, miercuri, că merge pe stilul "glumeţ" al finanţatorului stelist Gigi ****** şi face şi el o glumă. "La Iaşi va fi probabil o glumă de meci. Fac şi eu o glumă, o speculaţie. E trist dacă se va ajunge la aşa ceva. Sper să se joace corect, să nu fie ceva necurat, altfel ar fi influenţată lupta pentru titlu. Eu mai sper să fie o glumă bună şi să bată Iaşiul", a spus Mureşan.
Īn prima etapă din acest an a Ligii I, cea de-a XX-a, CFR Cluj va īntālni sāmbătă, pe teren propriu, formaţia Universitatea Craiova, de la ora 20.45, īn timp ce Steaua se va deplasa la Iaşi pentru meciul cu Poli, programat duminică, de la ora 20.30.
Prosport
20th February 2008, 19:20
Preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan a răspuns marti atacurilor lui Gigi ****** cu privire la felul īn care se īmbracă oficialii liderului şi la obiceiurile acestora. După cum vedeţi, Arpi are ceas, cămaşă şi costum de firmă, a glumit Mureşan, care l-a ironizat apoi, la rāndu-i, pe ******. Azi (n.r. - ieri), după ce īl plimbăm pe Andone cu Ferrari-ul lui Arpi, ca să īncălzim şi mai tare relaţiile dintre noi o să īnvăţăm să jucăm table! O să joc cu Andone şi o să ma las bătut, ca să-l īmbunez!, a spus seful lui CFR, ironizand una dintre preocuparile favorite ale patronului Stelei.
Prosport/20 februarie
Prosport
20th February 2008, 21:00
Cea mai titrată echipă a fotbalului romānesc şi-a sporit zestrea īn ochii bookmakerilor. Două dintre cele mai mari case de pariuri, Gamebookers şi Astra Sport Bets, īi plasează pe stelişti īnaintea Rapidului privind şansele la cāştigarea titlului. Dacă clujenii rămān principalii favoriţi, steliştii le-au luat faţa giuleştenilor la pariuri, deşi īn clasamentul Ligii 1 sunt abia pe patru. Gamebookers cotează şansele Stelei la titlu cu 4/1, iar pe cele ale giuleştenilor cu 5/1, īn timp ce Astra pune 3.35/1 īn dreptul elevilor lui Lăcătuş şi 3.70/1 īn contul giuleştenilor.
Prosport/20 Februarie 2008
sport.ro
Nigerianul Dino Eze a explicat ca a fost dorinta lui sa revina la Gloria Buzau si nu ar fi acceptat o alta destinatie: "M-am intors pentru ca am vrut sa joc si nu sa stau la Steaua, sa zic ca sunt la Steaua. Am preferat sa joc meci de meci!".
Stefan Stoica a spus despre cei trei noi jucatori ca sunt fotbalisti foarte buni, foarte talentati si valorosi, dar care o sa aiba nevoie de timp sa se acomodeze, cazul lui Bicfalvi si Ninu."O sa incercam sa facem din mers acest lucru, timp prea mult nu vom avea la dispozitie", a spus Stoica.
sport.ro/20 februarie
sport.ro
Eric Bicfalvi a declarat ca venirea la Gloria Buzau nu reprezinta pentru el un pas inapoi. "Regret totusi ca nu am ramas la Steaua. Am fost foarte dezamagit cand am aflat ca trebuie sa plec, dar am stat apoi si am analizat si am realizat ca e cea mai buna alegere, pentru ca la Gloria Buzau am sanse mari sa joc meci de meci", a declarat Bicfalvi.
Emil Ducu Ninu a spus ca spera sa evolueze vineri, impotriva Farului si sa poarte noroc noii sale echipe: "Intotdeauna cand am jucat cu Farul, si cand eram la FC National, si la Steaua, am castigat. Sper ca asa sa se intample si de data aceasta. Consider ca venirea la Gloria Buzau reprezinta un pas inainte, cu toate ca as fi vrut sa raman sa joc la Steaua".
Fotbalistii imprumutati de Steaua pana in vara la Gloria Buzau, Ducu Ninu, Eric Bicfalvi si Dino Eze, au facut primul antrenament alaturi de noii lor coechipieri. Potrivit antrenorului principal Stefan Stoica, cei trei au sanse 50 la suta sa evolueze vineri, la Constanta, impotriva Farului, in etapa a 20-a din Liga I.
sport.ro/20 februarie
sport.ro
Gigi ******, a declarat ca decizia FRF de pastrare a modalitatii de delegare a arbitrilor si neinlocuirea acesteia cu tragerea la sorti nu il afecteaza, deoarece are incredere in Ionut Lupescu.
"Nu ma afecteaza decizia FRF, care n-are nicio legatura cu ce voia CFR Cluj, nu mai au ei nicio putere asupra arbitrilor. Nu mi-e frica, pentru ca am incredere in Lupescu. Nu mi-e teama de Lupescu, mi-e teama de unii arbitri. Nu de toti, doar de unii", a spus ******.
sport.ro/20 februarie
sport.ro
Portarul Danut Coman a declarat ca nu este interesat de conflictul dintre CFR Cluj si Steaua, precizand ca pentru el este important doar ca toate meciurile din partea a doua a campionatului sa se joace pe teren.
"Ar fi bine ca CFR sa se bata cu Steaua si sa castige Rapidul. Pe noi nu ne intereseaza de butoane si aranjamente. Noi vrem doar sa se joace pe teren si nu in culise. Din punct de vedere medical sunt bine, nu mai am dureri. Am facut tratamentul prescris de medicul din Belgia si sper ca la meciul cu Universitatea Cluj sa fiu apt 100 la suta. Daca voi juca sau nu depinde de antrenor. Eu de azi voi face toate antrenamentele normal alaturi de echipa", a spus Danut Coman.
sport.ro/20 februarie
sport.ro
Daniel Pancu, a declarat ca jucatorilor si oficialilor Stelei si CFR-ului le este cel mai frica de Rapid in lupta pentru castigarea titlului in acest sezon.
"E prea devreme sa se spuna ca Steaua - CFR Cluj este finala campionatului. Steaua e la opt puncte de CFR. Noi suntem cel mai aproape de primul loc si noi ar trebui sa fim principala contracandidata a CFR-ului. Cred ca lor le este cel mai frica de noi. Rapid este cel mai periculos adversar, mai ales pentru Steaua care este in spatele nostru. Ce se tot discuta sunt vorbe aruncate, e doar un razboi psihologic", a explicat Pancu.
sport.ro/20 februarie
sport.ro
20th February 2008, 21:30
Razvan Lucescu nu se poate tine departe de Liga 1, chiar daca e aproape de promovare cu Brasov. Fostul antrenor al Rapidului a comentat lupta pentru titlu in acest sezon si sansele granzilor la Champions League. Razvan Lucescu spune ca desi a jucat foarte bine in pregatiri, Steaua nu este decat a treia favorita la castigarea campionatului, dupa CFR si Rapid. Razvan Lucescu a declarat pentru TVR ca Dinamo e un subiect inchis:
"Radoi conteaza enorm, enorm de mult. Radoi este un jucator fantastic. Nu am declarat niciodata ca am refuzat Dinamo si nici nu am spus ca am o oferta de la Dinamo. Consider subiectul īnchis."
"Clujul este favorita la titlu, urmata de Rapid, care joaca cu Steaua pe Giulesti si abia apoi Steaua. Steaua, daca judecam dupa tur, nu are sanse la titlu, dar a jucat bine in aceasta perioada de pregatiri, a declarat Lucescu jr.
sport.ro/20 Februarie 2008
Gardianul
20th February 2008, 22:31
In ciuda faptului ca Gigi ****** a anuntat in urma cu 3 luni ca in aceasta iarna Steaua se va desparti de Dica si Goian, acestia au ramas pe loc. De altfel, doar Victoras Iacob, jucator pus pe lista de transferuri, a reusit sa plece din Ghencea peste hotare, fapt ce starnit nedumerirea celorlalti elevi ai lui lui Marius Lacatus. Dica, Goian, Rada, Nicolita sunt jucatorii care au fost asaltati cu tot felul de oferte, dar nimic nu s-a concretizat. Steaua a avut cele mai bune rezultate in cupele europene si iata ca nu s-au transferat jucatori. Nu stim din ce cauza. Pentru mine nu a fost bine ca am fost plimbat pe la tot felul de echipe. Important era sa am o singura oferta si sa se realizeze. Sa fiu inteles, eu nu vreau neaparat sa plec de la Steaua, ma simt bine aici, a spus atacantul, al carui contract a fost marit cu 50.000 de euro.
Gardianul/20 Feb 2008
Gazeta Sporturilor
Mijlocaşul Eric Bicfalvi a sosit marţi seară la Buzău, iar a doua zi, după-amiază, a efectuat primul antrenament alături de noii săi coechipieri. Fotbalistul de 20 de ani nu părea foarte īncīntat de venirea īn Crīng. "Regret totuşi că nu am rămas la Steaua. Am fost foarte dezamăgit cīnd am aflat că trebuie să plec, dar am am realizat apoi că e cea mai bună alegere. Aici am şanse mari să joc meci de meci", a declarat Bicfalvi, care a adăugat: "Īncerc să mă acomodez cīt mai bine. Fanii Gloriei să aibă īncredere īn mine, că nu voi trişa şi voi da totul pe teren dacă se va apela la mine".
Mihai Baltag-Gazeta Sporturilor/20 Feb 2008
Gazeta Sporturilor
Nigerianul Dino Eze (24 ani) era azi foarte bucuros că a revenit la Gloria, chiar dacă doar īmprumut şi doar pentru cīteva luni. "A fost decizia mea să mă īntorc. Domnul Stoica mi-a transmis că mă aşteaptă cu braţele deschise dacă aceasta este decizia mea şi dacă şi Steaua va fi de acord. Ce să fac? Să rămīn īn Ghencea şi să nu joc, dar să spun că sīnt la Steaua? N-am acceptat aşa ceva. Eu vreau să joc meci de meci!", a spus fundaşul stīnga, care are şanse mari la titularizare īmpotriva Farului.
Gazeta Sporturilor/20 Feb 2008
sport.ro
20th February 2008, 23:10
Boca: "Jucatorii nostri se vor agata de fiecare minge pentru a castiga cu Steaua!"
Presedintele gruparii Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat, intr-un comunicat aparut pe site-ul oficial al clubului, ca jucatorii sai vor lupta pentru fiecare balon pentru a castiga meciul cu Steaua, de duminica, despre care au aparut zvonuri ca ar putea fi trucat.
"Conducerea Politehnica Iasi a luat act cu surprindere si dezamagire de suspiciunile de non-combat care au aparut inaintea meciului cu Steaua Bucuresti. Intelegem ca miza pentru castigarea campionatului este una uriasa, atat din punct de vedere sportiv, cat si financiar, dar Politehnica Iasi este si va ramane in afara acestor lupte. Nu vrem sa fim amestecati in razboaiele echipelor din Capitala cu echipa din Cluj. Jucatorii nostri se vor agata de fiecare minge pentru a castiga acest meci si avem incredere maxima atat in ei, cat si in conducerea tehnica a echipei", a spus Boca.
sport.ro/20 februarie
sport.ro
20th February 2008, 23:10
Steaua si CFR Cluj se acuza reciproc de blat. "La Iasi, Steaua va avea probabil o gluma de meci" - spune Muresan de la Cluj.
"Daca am ajuns sa aranjez cu Iasiul, ma las de fotbal" - raspunde ******. "Si noi o sa spunem ca a fost blat dupa ce o sa-i batem in Ghencea" - e ironic Adrian Ilie.
Campionatul se reia cu scandal. Poli Iasi - Steaua si CFR Cluj - Craiova sunt meciurile de foc.
"La Iasi, probabil ca Steaua va avea o gluma de meci. Fac si eu o gluma. Sper sa fie totusi o gluma buna si sa bata Iasul" - a atacat Muresan de la Cluj.
"Imi pare rau ca Muresan citeste atat de putin si avem nevoie de traducere sa intelegem ce vrea sa spuna. Nu ma mir ca si rapidistii ne suspecteaza. Rapid si CFR Cluj sunt legate de acelasi lucru - o cale ferata" - spune stelistul *********.
Nascut si crescut la Iasi, rapidistul Pancu are totusi incredere in moldovenii sai - "nu se vor da la o parte din calea Stelei".
sport.ro/20 februarie
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.