PDA

View Full Version : STEAUA Bucuresti - FC Sevilla (0-2)

Pages : [1] 2

Cristi
2nd November 2007, 10:47
http://img408.imageshack.us/img408/3813/steauasevillayd4.jpg

Bilete STEAUA Bucuresti - FC Sevilla:

Marti 30.10.2007 – Marti 6.11.2007 – la casele de bilete de la stadionul Ghencea si reteaua www.bilet.ro si www.bilete.ro
http://img216.imageshack.us/img216/62/steauasevillagb2.jpgProgramul caselor de bilete in perioada 30 octombrie – 6 noiembrie va fi cuprins intre 12:00 si 18:00.

Bilete FC Steaua-Sevilla FC

Peluze – 75 RON
Tribuna II – 150 RON
Tribuna I – 200 RON
Tribuna 0 – 300 RON
Fotolii – 400 RON

Edit: se pot cumpara bilete si miercuri, intre orele 12:00-18:00

Aleks_777
2nd November 2007, 11:10
daca jucam bine poate scoatem un egal...pe asta mizez ca o victorie nici o sansa...avand in vedere ca a venit si laca si moralul jucatorilor e ridicat si vor fi mult mai multi suporteri pe stadion decat in meciul cu arsenal cred ca avem sanse la un egal...

w00t 1 post

valy_arian
2nd November 2007, 11:54
De ce nu mariti programul caselor de bilete?
Ar fi bine sa fie de la 10:00 pana la 20:00, macar sa vina lumea...
Eu am pachet luat de mult, deci nu vorbesc pt mine, dar mi-ar placea sa fie cat mai plin stadionul.

Alinul
2nd November 2007, 11:59
La instalarea sa, Lacatus a declarat un nou obiectiv:
-calificarea in primavara europeana(referinduse la ramanerea in competitia asta)

Obiectiv propus initial la inceputul acestei campanii, Laca ne demonstreaza inca-o data cu ce mentalitate intra Steaua in teren.

Un meci greu, cu o Sevillia ce vine si ea cu un nou antrenor, dar diferenta intre noi, ar fi ca la moral punctam doar noi, Laca aducand un suflu nou echipei, in schimb la Sevillia parca ar fi puse pietre de moara in moralul jucatorilor iberici.
Sa nu ne imbatam cu apa rece, ne asteapta un meci al dracului de greu, dar sper ca macar sa nu iesim fara nici macar un punct din dubla cu spaniolii.:bere:

bend_it_like_banel
2nd November 2007, 13:07
o fi avand el mentalitate si elan, dar cred ca sunt fabulatii astea cu trecutul de grupe. noi n-o sa trecem de grupe in urmatorii 3 ani. se poate si mai repede, da ori trebuie sa avem bulan si sa prindem grupa usoara, ori bagam dreaq bani seriosi in jucatori de valoare. nu va mai imbatati cu apa rece, mai bine va rugati pentru locul 3 ca e foarte bun la ce nivel suntem noi acum.

nu stiu cum naiba dar repede mai uitati ca ne bat aia cand vor si unde vor. sevilla, real sau lyon chiar nu v-au deschis ochii in ceea ce priveste nivelul fotbalului mare?!

stelista_yo
2nd November 2007, 18:08
Vrea cineva bilet la Peluza a II-a la meci? 70 ron :D

TheCopoi
2nd November 2007, 18:57
zic ca se va termina 2-1 noi sau 2-2...poate Laca ii va motiva pe jucatori,iar acestia isi vor da seama ca Steaua trebuie sa faca puncte in grupa aceasta!

SkizzukShark
2nd November 2007, 19:16
Victorie Steaua sau egal...presimt ca va fi un meci frumos:notworthy

lidia18
2nd November 2007, 20:31
Nu cred intr'o victorie a Stelei. Kiar dak steaua a castigat in campionat si da senzatia k si'a revenit, UCL ii cu totul altceva:ekipe mari,cu jucatori extraordinari.Steaua mai are de muncit pana sa elimine pe sevilla sau pe arsenal(2 dintre cele mai tari ekipe din Europa la ora actuala).

onutzyk_21
2nd November 2007, 20:50
spre intr-o victorie a Stelei... va fi un meci greu dar putem sa-i batem, sau macar putem face egal... :fular_cam :steagcruc :fularstea

BLUERED 4EVER
3rd November 2007, 13:03
Sa fim opimisti se pare ca steaua are o noua fata si s-ar putea sa-i puna la respect pe spanioli ca prea domina in ultimul timp fotbalul e intotdeauna plin de surprize:dica10:

codruta
3rd November 2007, 18:51
Eu cred intr-o victorie a stelei.Daca nu victorie macar un egal.......:D

leviathan
3rd November 2007, 19:25
ii batem....sper

emily s
3rd November 2007, 19:47
Stiu ce pt multi e greu de greu de crezut ca va bate Steaua dar asa va face:fular_cam :fular_ste :forzastea ...cine nu e optimist nu are voie sa comenteze:nope:

Stiu ca e greu sa batem Sevillia dar nu imposibil...sa nu uitam ca ea a pierdut in campionatul intern.......vom fi mai motivati,cred,:forzastea dupa 3 infrangeri consecutive in L.Campionilor

lidia18
3rd November 2007, 20:37
Stiu ce pt multi e greu de greu de crezut ca va bate Steaua dar asa va face:fular_cam :fular_ste :forzastea ...cine nu e optimist nu are voie sa comenteze:nope:

E greu de crezut ca Steaua va bate pe sevilla; oare pt ca spaniolii ne'au batut cate ori au avut ocazia??????sau pt ca am luat bataie kiar si de la Slavia???Sa fim seriosi,nu ai cum sa fii optimist cand vezi ce football practica sevilla si knd te uiti la ce nivel jucam noi:|

jurnalistul2000
3rd November 2007, 22:14
meci foarte greu.in tur, am avut noroc ca nu am luat 4-5 goluri.acum am vazut ca Sevilla a reusit sa inscrie 3 goluri la Atletico si sa bata pe Valencia, 3-0.Si un egal e foarte bun dar ar fi bine sa mergem la victorie.

colonelu Voiculescu
4th November 2007, 10:23
Sevilla - Real Madrid 2-0 :bye:

cogdao
4th November 2007, 10:34

Sevilla - Steaua 2-1 :bye:

Bogdanbibi
4th November 2007, 11:41

Sevilla - Steaua 2-1 :bye:

daca-i prindeam pe real ii bateam cu 1-0 anul asta

Alinul
4th November 2007, 13:57
Basme.... meci f f greu. :nope:

Raul_07
4th November 2007, 17:44
Dak e sa gandesc cu sufletu as zice ca putem scoate un rezultat mare daca e sa ma iau dupa cum a spulberat ieri Sevilla pe Real mie frica , chiar foarte frica.

CarNAg3
4th November 2007, 22:29
cum sa votezi ca bate steaua pe sevilla cand aia bat 2-0 pe real madrid si steaua da primu sut pe poarta in min 41 cu poli timisoara....fan steaua...dar cu jucatorii astia nu stiu unde ajungem

colonelu Voiculescu
4th November 2007, 22:41
.dar cu jucatorii astia nu stiu unde ajungem

Rusinea Europei

LoMax8
4th November 2007, 23:42
5-0 daca ne dau e putin...

liviuluca
4th November 2007, 23:47

poate li se fac mila de noi si nu o sa depaseasca rusinea Manchester Udt.-AS Roma 7-1

Guardian
4th November 2007, 23:49
In momentul asta sunt 30(victorie)+7(egal)=37 "inconstienti" manati de dragostea fata de echipa care cred ca putem evita infrangerea si de ce nu, sa castigam.E bine sa fii optimist, dar v-am zis dupa meciul cu Otelu sa nu va entuziasmati si sa nu votati in acest poll.Sunt curios cati dintre cei 37 mai sunt de acord cu votul lor in acest moment.

A esra sa uit ca o completare a mocirlei in care ne zbatem sau ca o cireasa pe tort ,cum vreti, Sevilla_REAL MAdrid 2-0.Fortza Steaua.

cosminash_90
4th November 2007, 23:51
lasa ca intra Jiji pe teren in locul lui Iacob si va rezolva meciul de unul singur ca un brazilian innascut :doh: :bere2:

jointu_ucigash
5th November 2007, 00:22
dar jijinho nu e inregistrat la lista trimisa la uefa:no:

Masi
5th November 2007, 13:08
Cu privire la meciul Stelei din Liga Campionilor, cu FC Sevilla, Dumitru Dragomir a comentat: "Eu v-am mai spus de multe ori că Steaua nu are echipă, iar acum s-a văzut, că a zis şi Gigi ******. Steaua ar trebui să se gândească la meciul cu cehii, nu la ăsta cu Sevilla. Acolo să le stea gândul, să bată cu 2-0 şi să meargă în UEFA. Cu Sevilla ar fi bun şi un rezultat nul, şi mai mult de atât nu mai spun".

valy_arian
5th November 2007, 15:38
Cu privire la meciul Stelei din Liga Campionilor, cu FC Sevilla, Dumitru Dragomir a comentat: "Eu v-am mai spus de multe ori că Steaua nu are echipă, iar acum s-a văzut, că a zis şi Gigi ******. Steaua ar trebui să se gândească la meciul cu cehii, nu la ăsta cu Sevilla. Acolo să le stea gândul, să bată cu 2-0 şi să meargă în UEFA. Cu Sevilla ar fi bun şi un rezultat nul, şi mai mult de atât nu mai spun".

Ar fi excelent un rezultat de egalitate! Dar nu cred ca avem sanse. Eu cred ca va fi 1-3

Stallob
5th November 2007, 19:43

loool.atunci la ce sa mai sper :drunk:

dax
5th November 2007, 19:57
Galop de sanatate pentru Sevilla. [0-3] la pauza, [0-5] la final. 3 goluri din careu, 2 din afara careului.

:drunk:

cogdao
5th November 2007, 20:13
Un egal ar fi egal cu o victorie in conditiile de fata...oricum,cu echipa care o avem acum nu avem ce cauta in CL.

cosminash_90
5th November 2007, 20:58
Galop de sanatate pentru Sevilla. [0-3] la pauza, [0-5] la final. 3 goluri din careu, 2 din afara careului.

:drunk:

...pe centrul portii sau la vinclu ?

jurnalistul2000
5th November 2007, 21:40
****** a promis 30.000 de euro daca Steaua invinge la Sevilla.poate sa ofere si 500.000 de euro.nu vad cum Dica si compania pot sa castige.mi-e imposibil sa ma gandesc la asa ceva.

steauaclub.tk
5th November 2007, 21:50
Sevilla are mai multi fotbalisti lipsa in lot, dar chiar si asa nu ne ramane decat sa speram. Ca noi mereu am fost optimisti pana cand pierdem si zicem ca am avut ghinion, sau ca iar l-a pus Dumnezeu pe gigi la incercare...
Sunt curios sa vad care o sa fie atmosfera la meci, probabil au ramas multe bilete nevandute.

Master Steaua
5th November 2007, 22:15
Merg pe o victorie la scor a Sevilliei, de la 3 goluri in sus.

starsteel
5th November 2007, 22:52
Dupa ce una din echipe a pierdut cu 0-2 in fata lui Poli Timisoara iar cealalta a castigat cu 2-0 in fata lui Real Madrid care ar fi scorul normal?
In loc sa vin miercuri la meci voi sta acasa si sunt putine sanse sa rezist 90 de minute in fata televizorului pt. a urmari pe cei care pangaresc culorile ros-albastre....acum chiar nu as putea sa spun care a fost ultimul meci urmarit cap coada iar despre emotii s-au dus de mult, practic acum nu mai am nicio reactie. Cand marcheaza Steaua cate un gol nevasta-mea ma intreaba de ce nu ma bucur....mai nou nici cand primesc goluri nu mai am nicio reactie. E groaznic in ce hal am ajuns. :nope:

Dani@Steaua4ever
5th November 2007, 23:19
macar o sa vedem cum arata fotbalul adevarat..cum arata jucatorii adevarati..si vom ramane incremeniti la TV k de fiecare data cand jucam in liga cu marile ekipe si ne intrebam cum doamne iartama paseaza astia asa bine si cum asi creaza ocaziile de zici k se joaca...
O sa fim iar penibili ..nu stiu cine e nebun pe vremea de afara sa stea sa sufere in frig si sa asi vada ekipa iubita asasinata in direct..juma de stadion gol o sa fie..multumim jiji pt jucatorii de liga cu care ne prezentam..

steaua_ro
6th November 2007, 04:59
Merg pe o victorie la scor a Sevilliei, de la 3 goluri in sus.

Ce pesimism pe aici :bere: Trebuie sa credem intr-un rezultat pozitiv. Macar un egal, daca nu la o victorie la un gol diferenta daca vom juca precum am jucat si cu Arsenal :D

Master Steaua
6th November 2007, 07:35
Ce pesimism pe aici :bere: Trebuie sa credem intr-un rezultat pozitiv. Macar un egal, daca nu la o victorie la un gol diferenta daca vom juca precum am jucat si cu Arsenal :D

Am vreun motiv sa fiu optimist? Dupa ultimele jocuri nu am nici un motiv sa sper macar ca vom face un joc bun, ba mai mult uitindu-am la lehamitea cu care jucatorii nostri abordeaza orice meci, imi dau seama ca nu vom ajunge nicaieri in ritmul asta.

jointu_ucigash
6th November 2007, 09:34
Steaua 3-1 Sevilla (hattrick Surdu - Kanoute)

spidyp77
6th November 2007, 09:38
daca stau sa ma gandesc bine si la cum a jucat steaua pana acum in sezon ,eu zic ca ne luam o batuta zdravana
dar imi amintesc ca sunt stelist adevarat si sper intr-un 2-0 (primu gol banel si al doilea iacob)

LoMax8
6th November 2007, 10:52

surdu ar avea toate sansele sa-si foloseasca calitatile invizibile pentru asta.

kalashnikov
6th November 2007, 12:53
victorie sevilla ... nu marcam
probabil 0-2

ULTRAS STEAUA
6th November 2007, 13:22

=)) dupa care este ofertat de Real, nu?...Eu zic 0-0 sau 0-1 pt Sevilla.

eduardo88
6th November 2007, 13:31
1-1 (Zapata 64 ; Surdu 92 og. ) ...cred k maine sparge gheata Surdu :))

jointu_ucigash
6th November 2007, 13:32
@ultras_steaua, iti spun si in ce minute inscrie daca vrei:
Primul gol il da cu capu' (min 17) dupa o centrare perfecta a lui Nicolita precedata de o accelerare a jocului a lui Iacob, al doilea dupa o actiune personala in care dribleaza toata apararea spaniola (min. 51), iar al treilea gol il marcheaza asa: Ov. Petre da o pasa (verticala) printre catre Surdu, acesta face un un-doi ucigator cu Nicolitza ramane singur cu portaru si il executa cu un lob pe Palop (min. 74). Kanoute marcheaza golu de onoare in min 89.

eduardo88
6th November 2007, 13:34
Primul gol il da cu capu' (min 17) dupa o centrare perfecta a lui Nicolita precedata de o accelerare a jocului a lui Iacob, al doilea dupa o actiune personala in care dribleaza toata apararea spaniola (min. 51), iar al treilea gol il marcheaza asa: Ov. Petre da o pasa (verticala) printre catre Surdu, acesta face un un-doi ucigator cu Nicolitza ramane singur cu portaru si il executa cu un lob pe Palop (min. 74). Kanoute marcheaza golu de onoare in min 89.

=)))) noh asta da tactica

ULTRAS STEAUA
6th November 2007, 13:35
Primul gol il da cu capu' (min 17) dupa o centrare perfecta a lui Nicolita precedata de o accelerare a jocului a lui Iacob, al doilea dupa o actiune personala in care dribleaza toata apararea spaniola (min. 51), iar al treilea gol il marcheaza asa: Ov. Petre da o pasa (verticala) printre catre Surdu, acesta face un un-doi ucigator cu Nicolitza ramane singur cu portaru si il executa cu un lob pe Palop (min. 74)

dupa care o sa sar din peluza si o sa ma duc sa ii sug degetu` lu` Surdu :fotbal: :ph34r:

bend_it_like_banel
6th November 2007, 14:02
cred ca schimb abonamentul la cablu tv anul viitor, daca ajung cfr-istii in CL. adica nu mi-a fost de ajuns ca 2 sezoane la rand sa pierd meciurile adevarate, in zilele cand steaua incasa/incaseaza 3-4 pe meci. la anu iar sa pierd un meci adevarat la ora la care cfr-ul o sa ia batai usturatoare. :whistling

valy_arian
6th November 2007, 14:22
macar o sa vedem cum arata fotbalul adevarat..cum arata jucatorii adevarati..si vom ramane incremeniti la TV k de fiecare data cand jucam in liga cu marile ekipe si ne intrebam cum doamne iartama paseaza astia asa bine si cum asi creaza ocaziile de zici k se joaca...
O sa fim iar penibili ..nu stiu cine e nebun pe vremea de afara sa stea sa sufere in frig si sa asi vada ekipa iubita asasinata in direct..juma de stadion gol o sa fie..multumim jiji pt jucatorii de liga cu care ne prezentam..

Uite, eu sunt nebuna sa ma duc la stadion si ma duc cu sora-mea, o sa fim 2 nebune :D
Asta pentru ca mi-am luat pachet si daca am intrat in hora, trebuie sa joc. La fel trebuie sa joace si ei, pe ploaie, pe frig, etc.
Daca nu incurajeaza nimeni echipa asta, ce pretentii sa avem de la ei?!? :furios:

Masi
6th November 2007, 15:21
Steaua - Sevilla 2-1, goluri Rada şi Lovin / Seydou Keita.

Ovidiu Petre va trimite primul şut pe poartă al Stelei.

eduardo88
6th November 2007, 16:27
Steaua - Sevilla 2-1, goluri Rada şi Lovin / Seydou Keita.

Ovidiu Petre va trimite primul şut pe poartă al Stelei.

ai glume in program ? :))) ...sa fim seriosi ...nici tu nu crezi ce zici ... desi ..sper sa ai dreptate :D .. ne bate sevilla fara drept de apel ... 2-1 ..3-1 ...parerea mea:devil:

KosmyN
6th November 2007, 17:56
Lasand gluma la o parte, Laca ar trebui sa-i jumuleasca nitel si sa-i faca sa manance iarba arand terenul
Sanse sa castigam nu prea sunt, sa facem egal sunt mici, asa ca nu prea ne ramane decat sa practicam un joc frumos care sa ne dea sperante pt meciul decisiv cu slavia praga, asta presupunand ca nu scoate slavia vreun rezultat surpriza cu arsenal.

#EffecT
6th November 2007, 18:09
Pe ce echipa as miza :

Zapata
Eme Goian Rada Nesu
Badoi Ov.Petre Lovin Nicolita
Dica Badea

bend_it_like_banel
6th November 2007, 18:57
Lasand gluma la o parte, Laca ar trebui sa-i jumuleasca nitel si sa-i faca sa manance iarba arand terenul
Sanse sa castigam nu prea sunt, sa facem egal sunt mici, asa ca nu prea ne ramane decat sa practicam un joc frumos care sa ne dea sperante pt meciul decisiv cu slavia praga, asta presupunand ca nu scoate slavia vreun rezultat surpriza cu arsenal.

KosmyN se pare ca nu motivatia le lipseste.... pai tu nu vezi ca astia abia dau in mingea aia cand paseaza? din echipa doar emeghara(!!!) si dica fac un dribling. degeaba ii "jumulesti" pe alde banel sau surdu ca ei tot nu stiu sa faca o preluare sau sa traga un sut pe cadrul portii.

dax
6th November 2007, 20:12
Motivatie au, dar n-au valoare. E clara treaba. Nu poti face performanta in C.L. cu niste marmote. Sunt copii de gimnaziu, studenti si pensionari mult mai talentati decat jumatate din lotul actual al Stelei. Suntem pe faras.. Nici Protasov nu cred ca mai poate scoate ceva bun din ei. Asta sunt, asta vedem, si suferim.

Joga bonito ! :accident2

Masi
6th November 2007, 20:25
ai glume in program ? :))) ...sa fim seriosi ...nici tu nu crezi ce zici ... desi ..sper sa ai dreptate :D .. ne bate sevilla fara drept de apel ... 2-1 ..3-1 ...parerea mea:devil:

Am pus pe Rada şi Cristiano Ronaldo că dau gol, dar am emoţii cu Ronaldo. :D

http://img164.imageshack.us/img164/6520/sdauuhqg9.jpg

jointu_ucigash
6th November 2007, 21:41
bani aruncati pe fereastra

Mishul
6th November 2007, 21:45
Salut baieti,
Am luat si eu pentru niste amici din Brasov bilete la tribuna 2 si s-au sucit, m-au lasat cu ele.
Biletele sunt centrale (sector 21), consecutive, 4buc.
Le dau la pretul de pe ele...

Rog sa ma ajutati sa-mi recuperez banii, asta e cand te increzi in altii, chiar si stelisti

Multumesc

Stallob
6th November 2007, 22:21
Motivatie au, dar n-au valoare. E clara treaba. Nu poti face performanta in C.L. cu niste marmote. Sunt copii de gimnaziu, studenti si pensionari mult mai talentati decat jumatate din lotul actual al Stelei. Suntem pe faras.. Nici Protasov nu cred ca mai poate scoate ceva bun din ei. Asta sunt, asta vedem, si suferim.

Joga bonito ! :accident2

"marmote"-explicatie perfecta :joystick: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Masi
6th November 2007, 23:08
Ce titlu mişto a dat Zaharia pe UEFA (http://www.uefa.com/competitions/ucl/fixturesresults/round=15105/match=301213/report=fc.html).

Lovin not loving Steaua's odds

Florin Lovin has conceded that winning against Sevilla FC in Group H would mean FC Steaua Bucureşti having "a great day and the Spanish side a very bad one".

Grim prognosis
"There is a slim chance of us getting through," said the 25-year-old central midfielder who had spent part of last winter searching unsuccessfully for a new club after featuring infrequently in the Bucharest giants' plans. "However, in order to beat Sevilla we will have to have a great day and the Spanish side a very bad one."

Slim chance
Still without a point after three UEFA Champions League group-stage games and struggling for form in Romania's Liga 1, Steaua's prospects of reaching the knockout rounds are dim to say the least. Indeed, a home victory against UEFA Cup holders Sevilla – following a gallant 2-1 defeat in Spain on Matchday 3 – looks unlikely to the neutral observer.

Accurate prediction
Drawn with Arsenal FC, Sevilla and newcomers SK Slavia Praha in Group H, Steaua have known all along that they are up against it. "After the draw it was obvious that we were the third strongest side in this group, meaning we would be fighting more for third place than for qualification for the last 16. I said this after the draw and I say it now."

Coaching changes
Lovin is in contention to face Sevilla on Wednesday, having appeared in nine of Steaua's 12 league matches and once in the UEFA Champions League this term. Freshly returned from a month on the sidelines with a left ankle injury, he has seen coaches come and go at the Steaua Stadium during this campaign, with Gheorghe Hagi, Massimo Pedrazzini and now Marius Lăcătuş occupying the hot seat.

Players' duty
For Lovin, though, the onus for changing the club's fortunes lies with the players. "The problem at Steaua has not been the coaches but us players. We are the real problem and we have to solve this. We can't hide and say AC Milan have not performed well in their league or that VfB Stuttgart and Liverpool [FC] have underperformed in the Champions league. We have to look at ourselves and do what we have to do."

sku73r
7th November 2007, 02:52
CU BANII ARUNCATZI PE 14 jucatori putea sa cumpere 2 brazilieni de valoare(de2 banane valoare nu de valoarea unei banane=ELTON sau juma de banana=Andrey Alfonso Nazario) si sa pastreze jucatorii de anu trecut(Paraschiv,Thereau ) si poate avem valoare de Ch L :wallbash:

Brigante
7th November 2007, 04:13
„Sa fim realisti, am plecat in grupa cu sansa a treia. Poti compensa prin ambitie, daruire, dar nu e de ajuns. Singura conditie sa-i batem e ca ei sa prinda o zi proasta si noi pe cea mai buna. Liga Campionilor e diferita de campionat. Aici nu mai e nevoie sa spuna cineva: ambitie atitudine, capitole la care am suferit in campionat. In ultimul timp ne-am recapatat atitudinea, trebuie sa realizam ca problemele nu sunt la antrenori sau conducatori, ci la noi si sa le remediem. Trebuie sa aducem si puncte, in meciurile trecute am jucat bine, dar fotbalul se joaca pe goluri, conteaza cel mai mult. Ce pot promite din partea jucatorilor e ca vom da totul pe teren”

Florin Lovin

Zice bine "Ata". In sfarsit un om realist. Ma saturasem de discursurile fantasmagorice ale lui Adi Ilie.

flaviuf
7th November 2007, 08:03
Eu raman la parerea ca multi ani de-acum inainte va fi foarte greu sa iesim macar in primavara europeana tot in CL...e prea mare diferenta valorica si e foarte greu sa fii constant bun 6 meciuri.

M4r|us
7th November 2007, 08:41
Eu raman la parerea ca multi ani de-acum inainte va fi foarte greu sa iesim macar in primavara europeana tot in CL...e prea mare diferenta valorica si e foarte greu sa fii constant bun 6 meciuri.

Hai ca nu este atat de greu sa iesi din grupe. Uite la Rosenborg. Au facut achizitii cu cap, au avut un antrenor bun. Aia chiar au jucat fotbal. Au batut Valencia de 2 ori, si in tur si in retur si au facut egal cu Chelsea. Sunt aproape iesiti din grupe. O sa spui ca Rosenborg sunt o prezenta constanta in CL dar nu cred ca au facut aia transferuri de milioane de euro, precum Shatioru lui Lucescu.

Masi
7th November 2007, 11:37
Oricum, e bine că revine Lovin. Toate eşecurile Stelei în acest sezon au survenit cînd n-a fost Florin pe teren (inclusiv la Urziceni, cînd a intrat Bicfalvi).

pekador23
7th November 2007, 11:37
Hi to all, i'm a proud fan of Sevilla F.C. and i only want to wish good luck to Steaua, it's my east europe fauvorite team!
I'm from Sevilla, but i'm still now working in Ciudad Real, here are many romanian people.
I wish we'll can see a good game, with much more goals.
P.D. Fantastic animation byThe Steaua Fans here in Sevilla in the last game.:notworthy :notworthy
Bye y buena suerte!

Masi
7th November 2007, 11:42
Gracias por el mensaje!

I expect a beautiful game tonight with the most likely result a win by Sevilla with a 1 goal difference, but I will not be surprised by a draw.

It will be a cold night here in Bucharest, they expect it to be around 0 degrees Celsius at the start of the match, so that might affect the Sevilla squad.

Anyway, it should be a beautiful match.

Buena suerte!

pekador23
7th November 2007, 11:58
Then it's so cold!! This can be bad for Sevilla, it's a team who are accustomed to play with high temperatures, we are in the very south of Spain and here you can see the thermometer near 45ş in summer.
I hope the same man, a good game with a lot of goals, and if sevilla wins, better.
I you have any questions about the team, or whatever, here i am.
:romania2: :romania2:

LoMax8
7th November 2007, 11:58
Zapata
Emeghara-Goian-Rada-Nesu
Nicolita-Petre-Lovin-Croitoru
Dica-Badea

www.gsp.ro

Ce parere aveti?

jointu_ucigash
7th November 2007, 12:00
I don't think Sevilla will have difficulties winning this game. Steaua is in a deep crisis caused by club's chairman who's an idiot.

Alinul
7th November 2007, 12:03
Petre si Lovin in teren in acelasi timp:doh:

jointu_ucigash
7th November 2007, 12:05
pic si poc. Se vor calca pe picioare. Constructia va fi 0.

Masi
7th November 2007, 12:07
Then it's so cold!! This can be bad for Sevilla, it's a team who are accustomed to play with high temperatures, we are in the very south of Spain and here you can see the thermometer near 45ş in summer.
I hope the same man, a good game with a lot of goals, and if sevilla wins, better.

I visited Sevilla this summer, very nice city. I loved the Giralda, the Cathedral and the Alcazar, but, unfortunately, I didn't have the time to visit Ramon Sanchez Pizjuan.

Returning to our topic, I was impressed by Diego Capel in the match two weeks ago, I've also seen that Jimenez played with him against Real Madrid, which I think was really courageous of him. He's really promising for the ***ure and I've heard Arsenal already wants him.

What do you think will be the key factors of tonight's match? I can tell you that Steaua will play a bit less offensive that it did two weeks ago.

Masi
7th November 2007, 12:08
Petre si Lovin in teren in acelasi timp:doh:

Finally! În sfîrşit Steaua revine la formula sa de succes. You'll see! :flowers:

Guardian
7th November 2007, 12:10

Don't worry,you will win.Our team passes the biggest crisis in the last 5 years and that's thanks to our idiot chairman G.******.In the past years we had some good results in the european cups (UEFA semifinals,we should have been in the final but we had a "big strategic mind" on the bench,je invented the 1-9-1 tactic),some good players, but the chairman didn't now how to exploit this things.Combined with his madness,he thinks he's the Chosen one :P:P, we're now in deep :cenzurat: .Nice team you have there at Sevilla.I like it because it practices a team play game not influenced by big star names.Everyone is working for the ball and the team.This kind of game I would love at Steaua.Congratulations for your win against Real and enjoy the match tonight.I hope I will enjoy it too but I don't have any great expectations.

Guardian
7th November 2007, 12:12
I visited Sevilla this summer, very nice city. I loved the Giralda, the Cathedral and the Alcazar, but, unfortunately, I didn't have the time to visit Ramon Sanchez Pizjuan.

Returning to our topic, I was impressed by Diego Capel in the match two weeks ago, I've also seen that Jimenez played with him against Real Madrid, which I think was really courageous of him. He's really promising for the ***ure and I've heard Arsenal already wants him.

What do you think will be the key factors of tonight's match? I can tell you that Steaua will play a bit less offensive that it did two weeks ago.

Adevarul e ca am rutp gura targului cu ofensiva in tur.Acum astept sa te intrebe omul daca vom juca cu 3 portari....:)

pekador23
7th November 2007, 12:20
thanks to all your comments! Your chairman was the man who try to repair a 500.000$ car with a bar of steel? it was hilarious, you can't wait nothing of a person like this. Diego Capel is a very good player, he's youth and play football very good, he only needs games to explain all the football he has inside. We are in a little crisis too, with the escape of our mister, Juande Ramos, but Manolo Jimenez is a great coach too, and time will say if the change of manager is not too bad for us.
And, one more thing, i'm a fan of Steaua because your team caused a great crisis in the rival team of the city, the Betis. We are enemies!:evil: :evil:

ULTRAS STEAUA
7th November 2007, 12:23
thanks to all your comments! Your chairman was the man who try to repair a 500.000$ car with a bar of steel? it was hilarious, you can't wait nothing of a person like this. Diego Capel is a very good player, he's youth and play football very good, he only needs games to explain all the football he has inside. We are in a little crisis too, with the escape of our mister, Juande Ramos, but Manolo Jimenez is a great coach too, and time will say if the change of manager is not too bad for us.
And, one more thing, i'm a fan of Steaua because your team caused a great crisis in the rival team of the city, the Betis. We are enemies!:evil: :evil:

yeah...we will love sevilla to if we will beat you...because we really need 3th place in the group.If we loose it's bye bye for us in europe, and i will not like Sevilla so much :P.

jointu_ucigash
7th November 2007, 12:24
Steaua has a young and talented player too (Ochirosii, 18 years old), but the chairman sent him on loan to a very weak team Now he is injured for the next 6 months. That's one of the differences between Steaua and Sevilla. The management is awful at our team.

pekador23
7th November 2007, 12:26
if Sevilla go to win the match, this is my hope, we probably win it. You have to see the 2 bands of the sevilla's attack, Capel in the left and Jesus Navas in the Right. it cuts like a knife in butter. Keita is a beast in the center of the field, he runs the 90' and cut a lot of passes. and Kanoute and Luis Fabiano (over all the last) are in a good way. Stay alert with the spanish defence, we are receiving a lot of goals, this is the only thing i don't like of my team. Crespo, Escude, Puerta (D.E.P.) Javi Navarro, and Fazio with problems in his leg don't play.

Masi
7th November 2007, 12:29
Hehe, the man who scored the tonto-goal on Santiago Bernabeu last year was also the one who slayed Betis 2 seasons ago.

Our chairman is a bit of a crazy redneck, think of him as of some kind of Manuel Ruiz de Lopera, only crazier (and sometimes funnier).

BTW, in this funny story here (http://football.guardian.co.uk/continentalfootball/story/0,15758,1479975,00.html) they quote Del Nido as saying "I'm the most important man in Seville after the Pope" -- is that true ? :D Steaua's owner is a very religious man.

Returning to the match, tonight we shouldn't be as exposed on the flanks as we were 2 weeks ago, and we've also toughened up our midfield, so I think Sevilla will have a harder time scoring.

#EffecT
7th November 2007, 13:17
if Sevilla go to win the match, this is my hope, we probably win it. You have to see the 2 bands of the sevilla's attack, Capel in the left and Jesus Navas in the Right. it cuts like a knife in butter. Keita is a beast in the center of the field, he runs the 90' and cut a lot of passes. and Kanoute and Luis Fabiano (over all the last) are in a good way. Stay alert with the spanish defence, we are receiving a lot of goals, this is the only thing i don't like of my team. Crespo, Escude, Puerta (D.E.P.) Javi Navarro, and Fazio with problems in his leg don't play.

Hoho , you should see our team . We have Ov.Petre a solid defensive midfielder , who just needs a morale boost from our chairman . You'll see he loves to spend time giving away many balls and he also contributes 0 in offense . I would love to hear your opinion about players like Keita and Poulsen ? did they know how to pass and make simple plays , or they are on the field just because are strong pshysically and make stupid decisions during the game ? (e.g touching the ball with hand in your own zone) . Or , another good player is Banel Nicolita. He doesn't now how to stop and pass the ball , all he knows is running like a marathoner . He doesn't have any clue about football , he just represents a small community from Faurei Braila - a very nice country side . Oh, and you should fear about our best forward > Romeo Surdu , he plays very well when he is on the bench. He reads the game and make simple decisions > sleep , be invisible or be the best clown >
Dica and Goian - are playing only when they want to play and when in the lodge are agents representing big teams

aheobarbos
7th November 2007, 13:25
Aveti mai jos calculul bioritmurilor pentru cativa dintre jucatorii Stelei pentru data de azi:
jucator - fizic / intuitiv / emotional / intelectual
.................................................. .................................................. ...
Neaga - maxim / maxim / minim / minim
Iacob - minim / in crestere / in crestere / in scadere
Dica - minim / maxim / minim / maxim
Badea - minim / minim / minim / maxim
Cristocea - mediu / minim / minim / in crestere
Croitoru - maxim / spre maxim / spre maxim / in crestere
O. Petre - mediu / spre maxim / spre maxim / minim ( zi critica din punct de vedere fizic pt. O Petre risc de accidentare)
Nicolita - minim / mediu / minim / minim
Badoi - mediu / mediu / mediu / mediu ( zi critica - instabilitate mentala pentru Badoi)
Lovin - minim / maxim / minim / minim
Bicfalvi - minim / minim / minim / minim
Goian - maxim / spre minim / spre minim / minim
Rada - maxim / mediu / mediu / maxim
P. Marin - mediu / maxim / minim / maxim
Emeghara - spre maxim / spre maxim / spre maxim / spre maxim

daca as face eu echipa, cam asa ar arata:
Zapata
Emeghara, Goian , Rada, P.Marin
Neaga, Lovin, Croitoru, Cristocea
Dica, Zaharia/Iacob

Guardian
7th November 2007, 13:42
:woot: Aveti mai jos calculul bioritmurilor pentru cativa dintre jucatorii Stelei pentru data de azi:
jucator - fizic / intuitiv / emotional / intelectual
.................................................. .................................................. ...
Neaga - maxim / maxim / minim / minim
Iacob - minim / in crestere / in crestere / in scadere
Dica - minim / maxim / minim / maxim
Badea - minim / minim / minim / maxim
Cristocea - mediu / minim / minim / in crestere
Croitoru - maxim / spre maxim / spre maxim / in crestere
O. Petre - mediu / spre maxim / spre maxim / minim ( zi critica din punct de vedere fizic pt. O Petre risc de accidentare)
Nicolita - minim / mediu / minim / minim
Badoi - mediu / mediu / mediu / mediu ( zi critica - instabilitate mentala pentru Badoi)
Lovin - minim / maxim / minim / minim
Bicfalvi - minim / minim / minim / minim
Goian - maxim / spre minim / spre minim / minim
Rada - maxim / mediu / mediu / maxim
P. Marin - mediu / maxim / minim / maxim
Emeghara - spre maxim / spre maxim / spre maxim / spre maxim

daca as face eu echipa, cam asa ar arata:
Zapata
Emeghara, Goian , Rada, P.Marin
Neaga, Lovin, Croitoru, Cristocea
Dica, Zaharia/Iacob

Ai uitat ce era mai important: Gigi ****** si Sf Anton.

MickaelC
7th November 2007, 13:45
Extraordinar, bioritmuri, de-asta joaca Steaua prost, ca nu se sfatuieste Lacatus cu un de-asta de calculeaza bioritmuri. Hai sa il intrebam si pe spaniol cati specialisti in bioritmuri are Sevilla.

aheobarbos
7th November 2007, 13:49
Extraordinar, bioritmuri, de-asta joaca Steaua prost, ca nu se sfatuieste Lacatus cu un de-asta de calculeaza bioritmuri. Hai sa il intrebam si pe spaniol cati specialisti in bioritmuri are Sevilla.

Le-am pus doar cu titlu informativ. Nu e cazul sa se ia nimeni dupa ele, insa as vrea sa vad deseara cum se comporta baietii vis-a-vis de aceste bioritmuri. Chiar sunt curios. :D

Masi
7th November 2007, 13:57
Asta îmi aduce aminte de un personaj din fotbal:

Unusually, for a football man, Domenech is a keen actor who has performed on stage and television in France.

Even more unusually, he has an interest in astrology and has admitted reading tarot cards to learn about players' personalities.

He has gone on record as saying he does not like Scorpios and is wary of having too many Leos in his side.

Interestingly, no Scorpios were picked for Germany 2006, with the most noticeable absentee being Robert Pires.

That said, he appears to have few problems in regularly selecting Leos Thierry Henry and William Gallas.

bend_it_like_banel
7th November 2007, 14:01
Le-am pus doar cu titlu informativ. Nu e cazul sa se ia nimeni dupa ele, insa as vrea sa vad deseara cum se comporta baietii vis-a-vis de aceste bioritmuri. Chiar sunt curios. :D

la banel oricum intelectul e "minim"...deci nu cred ca o sa fie schimbari majore..:bere:

ANTIDINAMO
7th November 2007, 14:59
Steaua va reusi iarasi sa ia bataie cu 1-0 sau 2-1 !
voi chiar nu realizati ca asa zisii fotbalisti nu joaca nimic !
am ajuns sa regret vremurile cand sub conducerea lui 0-0laRoiu:devil: MAI CASTIGAM CEVA MECIURI !

colonelu Voiculescu
7th November 2007, 15:49
Lasa mai ca la iarna vin Buhaescu , Edson si Simao si-i rupem pe toti:baby:

romanus
7th November 2007, 16:39
... s-a anunţat prima pt. o înfrângere la un singur gol diferenţă? ... :lol:

starsteel
7th November 2007, 16:39
S-ar parea ca in seara asta vor veni mai putini spectatori decat cu Arsenal....asta e masura valorii pt. echipa care joaca astazi. Eu ma intreb cum de totusi vor pacali alti 10.000 de stelisti.....ce frumos aratau soselele spre Bucuresti colorate in ros-albastru.

pau_gasol
7th November 2007, 19:24
Steaua - Sevilla 1 solist 7/10 cota 4,8 la bwin
Steaua - Sevilla 1X 9/10 cota 2,05 la bwin
Badea marcheaza primul gol 1/10 cota 11 la bwin

SkizzukShark
7th November 2007, 19:48
poate le amintim celor de la Sevilla cine e Lacatus:D FORTZA STEAUA!:steag_cru

Dani@Steaua4ever
7th November 2007, 19:49
asta seara sper sa ne umileasca sevilla...sper sa fie un liverpool besiktas de aseara...sa planga jiji si toti jucatori de 2 lei pe care ne baga pe gat..sa va fie rusine..la urmatoru meci sper sa nu vina nimeni pt k nu meritati asa suporteri .

colonelu Voiculescu
7th November 2007, 20:05
POate sa ne bata aia si cu scor de rugby ca Oierul nu pricepe nimic

Se simte pe moment gandac sau vierme , dar la iarna tot Buhaescu , Edson o sa aduca pentru ca asa si-a pus in cap : sa cumpere jucatori cu 300.000 euro si sa-i vanda apoi cu 7 mil .

RedStar
7th November 2007, 20:58
POate sa ne bata aia si cu scor de rugby ca Oierul nu pricepe nimic

Se simte pe moment gandac sau vierme , dar la iarna tot Buhaescu , Edson o sa aduca pentru ca asa si-a pus in cap : sa cumpere jucatori cu 300.000 euro si sa-i vanda apoi cu 7 mil .

Asta face si Ajax. Numai ca iei iau 30 de jucatori de 300 000 pe an.

bend_it_like_banel
7th November 2007, 21:05
i-a incurajat olaroiu! clar o sa castigam diseara... :roflmao:

jurnalistul2000
7th November 2007, 21:06
eu cred ca nu vom face un meci grandios, dar nici unul foarte slab.obiectul lui Laca e sa nu piarda si cred ca asta ne dorim cu totii.O victorie ar fi minunata, dar nu stiu cat de pregatiti suntem de asa ceva.HAI STEAUA!!!Poate obtinem primele puncte in Liga( bine ar fi sa fie la plural ).

colonelu Voiculescu
7th November 2007, 21:16
Asta face si Ajax. Numai ca iei iau 30 de jucatori de 300 000 pe an.

Nu poti compara scoutingul lor cu cel al nostru .

starsteel
7th November 2007, 21:17
Dupa ultimele rezultate din Europa 0-7 si 0-8 imbuibatii jucatori de la Steaua au un singur obiectiv.....sa nu ajunga prin zona acestor scoruri. In mod sigur le tremura chilotii in meciul de astazi dar mai ales la Londra asa ca rezultatul nu va fi decat unul....ne facem de cacao in continuare.

jointu_ucigash
7th November 2007, 21:34
abia astept sa inceapa meciu sa fiu incantat de preluarile magice ale lui Badea, de pasele printre ale lui 0v. Petre, de centrarile precise ale lui Banel, de accelerarile lui Iacob, de siguranta care o da in ultima vreme Marin, de inteligentza tactica a lui Nesu, de luciditatea lui Surdu...

Guardian
7th November 2007, 22:00
:cenzurat:

Stallob
7th November 2007, 22:01
CACAT SCUZE DE LIMBAJ:x

jointu_ucigash
7th November 2007, 22:09
pur si simplu JENANT

Guardian
7th November 2007, 22:11
Smf pe cine ne-a invatat stilul asta, si stiu cine, cu bubuitul baloanelor in fata aiurea.Astia nu bubuie un balon in plm si noi numai clatite dam.Suntem penibili.
LE:Imi e mila de Zapata saracu ca tre sa joace cu toti guvizii in echipa

bend_it_like_banel
7th November 2007, 22:23
suntem in grafic... Guardian te rog sa nu incepi si tu ca oli e de vina pentru jocul nostru de acum...

LE: mai grav e ca slavia cu arsenal e 0 - 0 :nope:

talentscout
7th November 2007, 22:26
suntem in grafic... Guardian te rog sa nu incepi si tu ca oli e de vina pentru jocul nostru de acum...

uite ca chiar e
Echipa si sistemulasta def e promovat de ella Steaua
Ce transf a facut????numai defensivi gen ov petre ,pe cine a dat afara??juc gen Elton care in seara asta era de 10 or imai bun ca oricare de la Steaua

Mabrick

LE: mai grav e ca slavia cu arsenal e 0 - 0 :nope:

Si de ce te miri? Slavia are echipa nu ca noi....

p4link
mi-e rusine pentru prima oara in viata ca sunt stelist.
ca sa caracterizez intr-un cuvant evolutia din prima repriza:CACACIOSI

Muggs
7th November 2007, 22:27
umilinta mai mare exista ? nu cred :( . cred ca nici nu ma mai uit la echipa asta de ratati . pana nu so schimba ceva in mentalitatea conducatorilor eu unu un cred ca ma mai uit la meciurile stelei

#EffecT
7th November 2007, 22:27
Chiar ca asistam la un moment penibil . Nimeni nu spune sa batem Sevilla , dar macar 4-5 pase consecutive , o centrare periculoasa , un dribling , un sut mai de doamne-ajuta ..macar atat ! De ambitie nici nu mai vorbesc...

Iacob e penibil . Cade la fiecare faza ...chiar e atacant de careu ?

M4r|us
7th November 2007, 22:30
Baieti, chiar am stat sa numar pasele. Nu suntem in stare sa legam mai mult de 5 pase consecutive.

Suntem la pamant, si cu asta am spus totul.

Mix
Chiar, cum de nu joaca Surdu azi? Se duce de rapa lumea asta...

eduardo88
patetic ... cred k asta e cuvantul .. sper la iarna sa curete lotul k numa castraveti avem ... de nu era ZAPATA ..IAR ... deja mergeam toti la culcare k era un 0-2, 0-3 linistitor ... astept repriza a doua sa mai furam 2-3 boabe sa pot dormii linistit ..bine k nu m-am dus la meci .. stateam in frig dejeaba ... asta nu e STEAUA ... asta e oastea lu` fecali ..nijte uscaturi ... cu cateva exceptii.. dezamagit ... iar:*(

p4link
7th November 2007, 22:31
tot e ceva bun si in asta..cu jocul asta pe care il prestam nu prindem nici locul 2 in campionat si astfel la anul nu vom mai trai asemenea umilinte.

talentscout
7th November 2007, 22:32
Chiar, cum de nu joaca Surdu azi? Se duce de rapa lumea asta...

Stai ca il vezi in a doua:))
Jur ca m-am bucurat cand a dat gol aia nu mai puteam de nervii cu atitudinea asta de caciosi de lenti si defensivi
0-8 vreau chiar daca o zic la nervi si o sa-mi para rau dar asta simt acuma MI_E SCARBA DE ACEASTA ECHIPA!!!!!!!!

joseph
pur si simplu un meci al Stelei in UCL a devenit un chin pt spectatori...mi-e frik sa nu patim si noi ca Slavia sau Besiktas...eu de la inceput nu am sperat decat sa nu luam prea multe...
-zapata a jucat mai multe mingi decat nicolitza...
-iacob e ZERO! mereu cu spatele la poarta,se milogeste pt un fault mereu...
-dica e singurul care mai misca ceva,dar singur ce poate face?
-nicolitza m-a exasperat cu preluarile luuuuuuui!
-pana in acest moment mi-au placut Lovin(!), Dica si Croitoru,partial...

-in concluzie,aceats prima repriza nu mi-a produs decat o stare de nervi care tinde spre paroxism...:carucior:

Bogdanbibi
Baieti, chiar am stat sa numar pasele. Nu suntem in stare sa legam mai mult de 5 pase consecutive.

Suntem la pamant, si cu asta am spus totul.
cum sa nu, nesu-rada-goian-zapata-rada-nesu .. sase pase, fara s-o punem pe a saptea (mingea bubuita)

romanus
7th November 2007, 22:33
... încă nu-i pierdută prima pt. înfrângere la un gol deferenţă!!! ... :)

jointu_ucigash
7th November 2007, 22:33
domne, nici nu am indraznit sa ma gandesc k putem bate sevilla in acest moment insa ma dispera la culme k nu vad niciun pic d agresivitate si niciun pic de spirit de initiativa. Jucatorii nu sunt demni sa imbrace tricoul acestei ekipe de mare traditie.

talentscout
7th November 2007, 22:34
patetic ... cred k asta e cuvantul .. sper la iarna sa curete lotul k numa castraveti avem ... de nu era ZAPATA ..IAR ... deja mergeam toti la culcare k era un 0-2, 0-3 linistitor ... astept repriza a doua sa mai furam 2-3 boabe sa pot dormii linistit ..bine k nu m-am dus la meci .. stateam in frig dejeaba ... asta nu e STEAUA ... asta e oastea lu` fecali ..nijte uscaturi ... cu cateva exceptii.. dezamagit ... iar:*(

Asta e echipa car5e a vruto ciobanul cu jucatori de forta masivi cu luptatorii ....
NATIA TA DE CIOBAN!!!!

p4link
7th November 2007, 22:35
jucam cu chilotii in vine , cacati pe noi de frica , asteptand parca sa ne-o mai infiga odata...penibil

jointu_ucigash
7th November 2007, 22:35
Asta e echipa car5e a vruto ciobanul cu jucatori de forta masivi cu luptatorii ....
NATIA TA DE CIOBAN!!!!

unde mama dreq luptatori k parca sunt nijte oitze la pascut?

Guardian
7th November 2007, 22:38
Bgd nu ma intereseaza ce-ai vrea sa spui in privinta asta dar parerea mea e ca Oli e vinovat pt situatia in care am ajuns.Ma refer la jocul prestat ,la mentalitate
si la initiativa 0.E exact jocul lui Oli asta cu baloane bubuite,fara pic de3 curaj si initiativa,fara nimic.Gandeste-te ce jucam noi pana la OLi si ce e acuma dupa Oli.I-a luat 6 luni sa-si impuna ritmul si acum nu mai scapam de el.Doamne l-a scos pe Croitoru in loc sa-l scoata pe Iacob.Innebunesc.NU mai suport sa-mi toc nervii cu distrusii si terminatii astia.Suntem ciurucurile Europei,jenanti,penibil,sub orice critica:no:
Bv pt ZAPATA omul e un inger.Bv si Lovin si Croitoru singurii care au mai incercat ceva.Dica saracu are mingia si e singur singurel doar cu picior de stanca Icaob in fata :(

eduardo88
***uti lacatrusu mati cu antrenoru matii ce schimbare e asta ba nenorocitule?????
In loc sa scoata un mislocas def ov petre sau lovin scoate pe Croitoru
o-8 in natia mati de fiara

lasa`l ..k nare nici o vina .... pe cine vrei sa bage tata ? ia spune ... toti sunt nijte muraturi .. 90% din lot ... Laca n-are vina

daani24
ma fratilor sa imi spuna si mie cineva asta chiar ii steaua..? cum poate sa joace o echipa la nivelul asta asa de prost ... ma frate astia nau nici o treaba cu fotbalul ce salarii ce bani sa le dai nu pot sa stea in ghete... ma frate cand joaca sevilla sau orice echipa din champions fotbalu pare simplu ... noi nu inteleg pe bune NU AJUNGEM LA POARTA ,NU LEGAM 2 PASE ,NAVEM JUCATORI NAVEM NIMIC ... ce se poate face va intreb si eu? stau si ma uit la meci si ma crucesc chiar mi rusine am ajuns sa ma uit la steaua asa relax stiu ca nau ce face si ma uit la trecerea timpului ... nush ce ar trebui facut cred ca resetati toti poate isi revin...:((( nush va las pa voi sa continuati is prea suparat aku ... sintem dea dreptul jenanti astia toti adunati la un loc mai putin zapata si dica cand are chef nu fac 100 de mii de euro la cum joaca , auzi sa le maresti salariile....:)))) asa patron asa echipa pacat :((

bdcosmin
7th November 2007, 22:39
Ia auzi ce striga galeria (asa ca sa se mai incalzeasca!): Lacatus! Lacatus!
:steag_ste
:punk:

jointu_ucigash
7th November 2007, 22:40
ba scoate'l ba pe Iacob bai Lacatus!!!

talentscout
7th November 2007, 22:40
lasa`l ..k nare nici o vina .... pe cine vrei sa bage tata ? ia spune ... toti sunt nijte muraturi .. 90% din lot ... Laca n-are vina

da frate dar nu scoti croitoru silasi gloaba de ov petre sau def lovin
aici e vb de tactica ai 2mislocasi in centru defensivi si lenti nu e logic sa ne distruga astia la misloc??????? adica ii invitam sa vina pe noi ca daia am luat si gol

bdcosmin
7th November 2007, 22:41
Las ca l-a bagat pe Vali Badea!:woot:

bdcosmin
7th November 2007, 22:45
Ce, pana mea, face Banel asta! :doh:
Chiar nu stie sa bage si el piciorul la minge!

Mix
7th November 2007, 22:47
Hai ca era cat pe aci sa dam primul sut pe poarta...

bdcosmin
Nici macar lovitura libera a lui Dica nu mai ajunge la portarul advers, dapai in poarta! :cenzurat:

jointu_ucigash
am senzatzia k s'a skimbat putin atitudinea...

Guardian
7th November 2007, 22:49
am senzatzia k s'a skimbat putin atitudinea...

Poate i-0a batut Lacatus in vestiar.Doamne cat mi-as dori chestia asta.....:@

SMF pe aerienele lui Iacob...

Mix
7th November 2007, 22:50
Poate i-0a batut Lacatus in vestiar.Doamne cat mi-as dori chestia asta.....:@

Eu cred ca mai degraba i-a sunat Gigi si le-a zis ca le mareste iarasi salariile.:whistling

bdcosmin
7th November 2007, 22:50
Bine, Iacob! :D
Era sa darami tabela de marcaj! :woot:

Mix
7th November 2007, 22:52
Intra surdu.:fotbal:

Guardian
7th November 2007, 22:53
Intra SUrdu:wallbash: :wallbash: :wallbash: .....gata am inchis TV-ul sa-mi bag ceva in stilul asta.Noapte buna baieti.....poate la anul...

bdcosmin
Hai ca intra si Surdu! :doh:
Dar a iesit Iacob! :notworthy

p4link
mi-e rusine de antrenorul nostru....surdu?

bdcosmin
7th November 2007, 22:55
Bineeee! Am dat si noi un goooool! (Indiferent cuuuum!)
Hai sa ne bucuram macar asa, poate mne simtim mai bine! :drunk: :bere2:

Mix
7th November 2007, 22:56
Foarte frumoasa faza facuta de Sevilla. Ne-a umilit toata apararea...

bdcosmin
7th November 2007, 22:58
Din pacate, gol! Pentru prostii aia!
Ne-au facut si ne vor face in continuare de ras!

:wallbash: :wallbash: :wallbash:

Ce stiu astia fotbal, frateeee! :doh:

hai nu fiti suparati! Nu mai au astia timp sa sparga recordul de goluri in CL (adik, sa fie 9-0!)

bdcosmin
7th November 2007, 23:00
Au inghetat iar bietii suporteri pe stadion si mai striga din cand in cand:
LACATUS! LACATUS!

Eu zic sa-l bage pe Lacatus! :woot:

Cred ca am egala cu el pe teren. :blush:

romanus
7th November 2007, 23:03
Au inghetat iar bietii suporteri pe stadion si mai striga din cand in cand:
LACATUS! LACATUS!
... a da, uitasem de ce e lăcă pe bancă ... :doh:

bdcosmin
7th November 2007, 23:07
Ce ne-am face para Rufay? Cred ca e singurul care nu vrea sa participe la noul record in CL! Scoate tot ce poate!
Apropo, n-as fi dat banii sa inghet ca fraieru' pe stadion!...

Era sa scoata Surdu un penalty! Dar, nici de data asta... :fotbal:

bdcosmin
7th November 2007, 23:10
Era interesant si un autogol, marca Nesulescu! :doh:

Stallob
7th November 2007, 23:10
am vazut durere cand am vazut raportul suturilor 0-5 ...

Mix
7th November 2007, 23:12
Asta e al 6-lea sut pe poarta in ultimile 4 meciuri....

rayden
7th November 2007, 23:15
Zapata...pleaca la prima oferta baiatule !Du-te unde vezi cu ochii! Te strici printre non-valorile gen surdu, nesu,nicolitza, badea sau iacob.

bdcosmin
7th November 2007, 23:20
Zapata...pleaca la prima oferta baiatule !Du-te unde vezi cu ochii! Te strici printre non-valorile gen surdu, nesu,nicolitza, badea sau iacob.

Sau printre valori ca DICA, OV. PETRE... :pray: :no:

bdcosmin
7th November 2007, 23:23
Doar 7.980 spectatori... record negativ in CL.
La cum joaca echipa, ... LA MAI MIC! :drunk:

Guardian
7th November 2007, 23:24
Slavia-Arsenal 0-0 Mai bine asa decat sa vad meciuri in care ne siluiesc adversarii.J A L N I C

p4link
7th November 2007, 23:27
mai prindem europa peste 5 ani....incepe reconstructia

SkizzukShark
7th November 2007, 23:27
Steluta noastra,cine ti-a scos fotbalul din cap...?vreau Steaua noastra de altadata inapoi:*( !!!

#EffecT
7th November 2007, 23:28
mai prindem europa peste 5 ani....incepe reconstructia

Nu sunt sigur ca o sa inceapa reconstructia . Ca sa inceapa reconstructia trebuie sa plece Gigi de la echipa ;)
Despre meci , nu mai comentez . Asta ne e valoarea :) Baietii au luptat admirabil :notworthy :rofl:

ram3lla
7th November 2007, 23:30
Sa ii multumim lui gigi pentru aceasta minunata echipa de divizia B!Sa ii multumim pentru ca a facut din Steaua o rusine !:wallbash: Du-te,nene, la pasunile tale si LASA-NE!!!!!!!!!!!!Du-te oriunde,numai DU-TE !!!!!!!!!

Crys
Tot e bine ca nu am luat multe....adevarul e ca dk intra Laca, Hagi si Adi Ilie joaca mai bine decat "magicul" Surdu si altii...si PS: Slavia - Arsenal 0-0 deci ei am 4 pct...noi 0...PA PA UEFA!!!!!

p4link
il vreau pe MM inapoi, de cand a plecat el suntem tot mai penibili

pau_gasol
7th November 2007, 23:31
Doar 7.980 spectatori... record negativ in CL.
La cum joaca echipa, ... LA MAI MIC! :drunk:

Cu Slavia nici 5000 nu mai vin

bend_it_like_banel
7th November 2007, 23:35
pai suntem eliminati din europa acum nu?

suporter infocat
7th November 2007, 23:35
Suntem 0 barat :wallbash: Mi-am luat adio de la titlu, cupa Romaniei si de la uefa, pentru ca in acest moment sunt niste obiective prea mari pentru noi. Cel mai grav e ca nici nu stiu cand ne vom reveni.:*(

Crys
7th November 2007, 23:37
Stelistii au fost fluierati copios din tribune.

Spectatorii au inceput sa plece dupa golul al doilea al Sevillei, lasand aproape gol un stadion oricum gol.

De acord!!! dc sa stai la inghet? pt Jiji???

bend_it_like_banel
7th November 2007, 23:41
eu nu stiu de ce nu intelegeti voi ca nu motivatia ne lipseste. ce tot atat asteptati sa-i bata lacatus...oamenii aia n-au habar de fotbal adevarat. ei sunt la nivel de amatori la ce se joaca in CL.

bdcosmin
7th November 2007, 23:42
pai suntem eliminati din europa acum nu?

Corect! Mai ales ca Slavia a facut egal cu Arsenal!
Adio si cupa UEFA! :bye:

Guardian
7th November 2007, 23:42
Daca mi-as spune parerea despre meci cred ca mi-ar da ban permanent pt limbaj.:wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: Niciodata n-am fost mai dezamagit de echipa ca anul asta.

bend_it_like_banel
7th November 2007, 23:44
asta pt ca aveai sperante de la meci...eu m-am uitat la barcelona cu rangers. am stat chiar relaxat. :drunk:

Guardian
7th November 2007, 23:44
eu nu stiu de ce nu intelegeti voi ca nu motivatia ne lipseste. ce tot atat asteptati sa-i bata lacatus...oamenii aia n-au habar de fotbal adevarat. ei sunt la nivel de amatori la ce se joaca in CL.

Nu e chiar asa bgd.Pe bune multi au fost in CL cu statut de amatori fata de ce se joaca.Dar parca nu au fost asa jalnici ca si noi:Copenhaga spre exemplu, anul trecut.

LE:Ai dreptate.Trebuia sa ma uit pe net la a doua mea echipa de suflet ManUtd-Kiev.Macar aia joaca un sport diferit numit tot fotbal cica.SI aveam si ce vedea 4-0.

aheobarbos
7th November 2007, 23:47
Adevarul e ca Zapata face cat tot lotul Stelei ( fara Goian si Dica). Probabil ca Zapata nu s-a gandit nici o clipa la ce echipa slaba va evolua. S-a dus si UEFA fiindca e greu de crezut ca o sa luam vreun punct de la Arsenal in conditiile in care sa presupunem ca batem Slavia acasa. In cupa romaniei ne va scoate Urziceniul asa ca singurul obiectiv mai ramane terminarea campionatului pe unul din locurile calificante in UEFA ca de titlu nici nu poate fi vorba. Pacat. Totusi Sevilla e o nuca prea tare pentru noi, s-o recunoastem.

bdcosmin
7th November 2007, 23:48

Nu au habar nici macar de divizia lui Mitica de la Liga, dapai de LC!

Baieti, treziti-va!
Nu numai steaua ne-a facut de ras anu' asta!
Toate echipele (repet, TOATE! :mad: ) s-au facut de ras peste granita!

bend_it_like_banel
7th November 2007, 23:48
ai vazut rezumatul la liverpool - besiktas? aia ce sa mai zica saracii...ca au fost praf de la portar pana la ultimul jucator care statea pe banca de rezerve.

aheobarbos
7th November 2007, 23:49
Nu au habar nici macar de divizia lui Mitica de la Liga, dapai de LC!

Baieti, treziti-va!
Nu numai steaua ne-a facut de ras anu' asta!
Toate echipele (repet, TOATE! :mad: ) s-au facut de ras peste granita!

Pai nu puteam noi face nota discordanta dupa ce au facut celelalte echipe romanesti. Poate ne-am ridicat nasul prea sus.

#EffecT
Eu sper ca anul acesta sa nu ne calificam in Europa . Sa inceapa reconstructia , sa plece non-valorile de la echipa si sa ne paraseasca si Gigi dupa ce ajunge la 0 % in sondaje
Poate sa vina oricine , mai rau ca ciobanul nu are cum sa fie

rayden
La inceputul campaniei in CL unii dintre voi ii credeau pe Rosenborg si Slavia mai slabi valoric decat noi... :lol:

siiir louie
7th November 2007, 23:50
blazare, lispsa de motivatie , lipsa de chef, lene, lipsa de valoare....cu alte cuvinte se impun masuri radicale......schimbari "adevarate".

In afara de Zapata ---- e super portar, (am zis asta si la meciul cu Zaglebie---cind majoritatea il compara cu portughezul Carlos si acum sustin ca a fost faultat de columbianul Arboleda pe o iesire oleaca hazardata a sa, la golul lui Zaglebie), ceilati nu arata nimic:

cine joaca cu 84 si "ghete rosii"......si eu jucam mai bine ca el.
Banel parca nu mai are chef......nici nu mai este la fel de tenace si determinat.
Dica e cu gindul in alta parte....e foarte crispat.
Goian ..... se gindeste doar sa plece.

Lovin nu are nicio vina, e antitalent.

Croitoru, mi se pare cam grasut si lipsit de oarece clarviziune.

Emerghara a r trebui jcuat pe stinga.....are probleme in dreapta.

Nesu ,e doar avintat si atit.

Pai in halul asta....nu prindem cupele europene la anu.....daca nu intra patronu din nou in actiune ca in ultimii ani.

bend_it_like_banel
7th November 2007, 23:50
poate e putin spus... foarte multi au pus botul la ce zicea ciobanul sau au fost super-optimisti, sa fim lucizi si sa ne vedem lungul nasului. mai avem de mancat.

am mai uitat ceva...tot din cauza entuziasmului creat n-a fost lume la stadion. AVEM ASTEPTARI PREA MARI LA CE LOT PREZINTA STEAUA ACUM!!! NU MAI VISATI CA TRECEM DE GRUPE IN URMATORII 3-4 ANI CA N-O SA SE INTAMPLE!!!

aheobarbos
7th November 2007, 23:51
Vedeti voi...daca stam stramb si judecam drept ciobanul a schimbat fata fotbalului romanesc, numai ca acuma el( JJ ) a luat-o razna.

Guardian
7th November 2007, 23:51
ai vazut rezumatul la liverpool - besiktas? aia ce sa mai zica saracii...ca au fost praf de la portar pana la ultimul jucator care statea pe banca de rezerve.

Prost exemplu.In afara de meciul de ieri Besiktas a jucat fotbal Bogdane chiar daca a pierdut.Si mai era ceva.......aaa da au 3 puncte dupa 2-1 acasa cu L'pool.

siiir louie
7th November 2007, 23:52
La inceputul campaniei in CL unii dintre voi ii credeau pe Rosenborg si Slavia mai slabi valoric decat noi... :lol:

Slavia este sub Steaua...dar poate e oleaca mai norocoasa, de exemplu in seara asta Arsenal s-a dus cu rezervele rezervelor ... au avut 66% posesie pin la pauza (Arsenal ) si nici o ocazie.....s-a vazut ca erau doar rezerve...de exemplu Walcot atinsese de doar 4 ori mingea pin la pauza si din cele 4 atingeri de 2 ori a gresit pasa....nu m-au impresionat cu nimic cei de la Slavia. Dar fotbalul se joaca pe goluri.

Respect pt Rosenborg...sunt destul de aproape de optimile CL....aia exemplu de determinare si experienta in CL (nu degeaba au jucat atitia ani in grupe).

bdcosmin
7th November 2007, 23:52
Si inca ceva!
Sper ca in tot rahatu' asta sa nu fie ales drept oaie neagra, MARIUS LACATUS!
Eu zic sa-l tina vreo doi ani, asa cum o putea, dupa care sa-i cerem titlul de campioni ai Rom.
Deci, daca-i cerem si lu' Lacatus demisia (indiferent ce se va intampla in acesti 2 ani!), mai bine emigram cu totii in Congo!

rayden
7th November 2007, 23:53
Slavia este sub Steaua...dar poate e oleaca mai norocoasa....nu m-au impresionat cu nimic Slavia. Dar fotbalul se joaca pe goluri. Respect pt Rosenborg...sunt destul de aproape de optimile CL....aia exemplu de determinare si experienta in CL (nu degeaba au jucat atitia ani in grupe).
uitate la meciu' Sevilla-Slavia si vezi de ce aia is mai buni ca noi ;)

Crys
7th November 2007, 23:55
Patronul Stelei, Gigi ******, spune ca i-a placut Emeghara si mai are posibilitatea sa asculte imnul Ligii Campionilor inca doua partide. “Nu am nimic ce sa zic. Mai am de ascultat de doua ori muzica Ligii Campionilor. Adversarii mei nu au facut asta pina acum. Mi-a placut Emeghara si au miscat Dica si Ovidiu Petre”, a afirmat latifunadiarul din Pipera.

Zise Ciobanu....Magnatul...Voievodul....RUSINE!!!!!!

aheobarbos
7th November 2007, 23:55
Eu nu cred ca putem sa scoatem mai mult de un egal acasa cu Slavia.

E clar ca va incepe reconstructia la Steaua. Va veni si Ienei, probabil si Duckadam si impreuna cu Lacatus vor incepe din iarna sa faca treaba .Din pacate insa sezonul asta e compromis pe toate planurile, poate doar un loc de UEFA sa prindem la sfarsitul campionatului.

bend_it_like_banel
7th November 2007, 23:56
Prost exemplu.In afara de meciul de ieri Besiktas a jucat fotbal Bogdane chiar daca a pierdut.Si mai era ceva.......aaa da au 3 puncte dupa 2-1 acasa cu L'pool.

man eu nu vrea neaparat sa-i scuz pe ai nostri, dar zic sa fim mai retinuti cand vine vorba de CL. cand vine vb de liga 1 ii injur si eu, dar aici am cam vazut de mult cu ce se mananca. am vazut destule echipe asemanatoare noua care au participat si n-au facut mai nimic...dar nu! noi visam sa trecem de grupe dintr-o data. pe ce baze asemenea aspiratii nu inteleg. :doh:

siiir louie
7th November 2007, 23:57
poate e putin spus... foarte multi au pus botul la ce zicea ciobanul sau au fost super-optimisti, sa fim lucizi si sa ne vedem lungul nasului. mai avem de mancat.

am mai uitat ceva...tot din cauza entuziasmului creat n-a fost lume la stadion. AVEM ASTEPTARI PREA MARI LA CE LOT PREZINTA STEAUA ACUM!!! NU MAI VISATI CA TRECEM DE GRUPE IN URMATORII 3-4 ANI CA N-O SA SE INTAMPLE!!!

ce grupe...cind mai prindem loc de LIga in urmatorii ani...sa zicem saru-mina daca prindem intertoto ...anu asta.
Fara "combinatii" in retur (sau cu o campanie senzationala de achizitii--cu cel putin 10 milioane investite cu cap)nu avem cum sa prindem un loc de UEFA.

Poate ma insel eu.........

bdcosmin
7th November 2007, 23:58
Eu nu cred ca putem sa scoatem mai mult de un egal acasa cu Slavia.

E clar ca va incepe reconstructia la Steaua. Va veni si Ienei, probabil si Duckadam si impreuna cu Lacatus vor incepe din iarna sa faca treaba .Din pacate insa sezonul asta e compromis pe toate planurile, poate doar un loc de UEFA sa prindem la sfarsitul campionatului.

Parca-i vad pe baieti alergand iar, ca pe vremurile demult apuse, printre nametii de langa Forban, pe traseul Predeal-Diham, pana le iese prostia si neputinta prin piele :whistling !

siiir louie
8th November 2007, 00:00
man eu nu vrea neaparat sa-i scuz pe ai nostri, dar zic sa fim mai retinuti cand vine vorba de CL. cand vine vb de liga 1 ii injur si eu, dar aici am cam vazut de mult cu ce se mananca. am vazut destule echipe asemanatoare noua care au participat si n-au facut mai nimic...dar nu! noi visam sa trecem de grupe dintr-o data. pe ce baze asemenea aspiratii nu inteleg. :doh:

sa fim seriosi...doar cine nu era realist spera la trecere de grupe anu asta.....macar de-am fi lasat o altfel de impresie....sa vedem dorinta de lupta, tenacitate......noi in schimb vedem blazare, lipsa de chef si chestii de astea. Aici cred eu ca e problema....aici ar fi fost ideal un psiholog la echipa....

bend_it_like_banel
8th November 2007, 00:02
tot nu ati inteles nimic unii. bai fratilor degeaba ii alergi pe aia la forban daca ei nu au creier de fotbalist. sunt vreo 2-3 mai inteligenti in lot, restul alearga ca bezmeticii pe teren. tehnica=0 si aia n-o faci la forban si nici la copa-cabana in brazilia. trebe alti jucatori.

aheobarbos
Hai sa nu ne suparam prea tare. Sahtiorul a bagat de zece ori mai multi bani in trasnferuri si joaca de vreo cativa ani in grupele CL si totusi ati vazut cum au maturat Milanul cu ei pe jos, in conditiile in care ucrainenii au antrenor pe Lucescu. Aici sunt cluburi cu traditie care fac afaceri in CL si ca urmare trebuie sa fie si outsideri prin grupe ca sa iasa banii. dar asta nu inseamna ca vreodata outsiderii vor deveni castigatori ai CL sau vor trece mai departe de cel mult optimi. Haideti sa fim seriosi si sa realizam ca mai mult de un loc 3 nu puteam scoate de aici. Trebuia sa dovedim ca suntem mai buni ca Slavia si n-am facut-o. Din cauza ca am schimbat 3 antrenori in 6 luni , ca am pierdut 4 jucatori care oricand erau mai buni fata de cei adusi, din cauza ca am pierdut un excelent manager precum MM si cauzele pot continua.

bdcosmin
Sincer sa fim, noi avem o mare problema!

Din fericire, am castigat Cupa Campionilor in 1986!
Din pacate, luam acest eveniment drept etalon pentru ce a fost, este si va fi!
Avem pretentii ca noii jucatori sa se ridice cel putin, la jumatate din ce au facut "frumosii nebuni" de atunci. Intelegeti? Cred ca cerem prea mult! :*(

jointu_ucigash
in loc k jucatorii sa fie entuziasmatzi de shansa care o au de a juca intr'o asemenea competitie, pt ei aceste meciuri sunt un adevarat chin. Nu o sa intzeleg niciodata mentalitatea asta.

Guardian

Bogdane n-am avut nici o clipa sperante nici 1% ca trecem in optimi si nici n-am afirmat asta niciodata.Eu cred ca sunt cat de cat realist chiar si in privinta Stelei, dar e impardonabil sa joci asa.6 suturi in 4 meciuri?Bat la pariu ca si rasii de la Levski anul trecut au avut mai mult.Este de neimaginat sa-ti bati joc in halul asta de suporteri,de fotbal si de tine.Vroiam sa vad macar daruire, initiativa.Nu cer cine stie ce artificii ca stiu ca nu putem dar sa vad macar cum "curge sange" din ei incercand sa castige.NU vad nimic de genul asta.Absolut nimic.Numai indolenta si prostie.Balint a spus cel mai bine:"Nu inteleg ce e BLAZAREA asta la jucatorii Stealei!!!" Nici eu.

piticu81
8th November 2007, 00:04
stiu ca in situatia mea sum mii si mii de suporteri dupa ce am suferit aici in sevillia cind am pierdut se pare ca pentru a cita oara steaua pierde de ce oare?unde este acea echipa care ne aducea atitea bucurii?dar sigur atunci echipa o facea antrenori si nu gigi ******.se pare ca suntem sortiti suferintei dar nu_i nimic totusi ne ramine sparanta ca intr_o zi ne vom bucura din nou de acea echipa marecare este.STEAUA BUCURESTI.asta e suntem alturi de voi trup si suflet

siiir louie
8th November 2007, 00:05
Parca-i vad pe baieti alergand iar, ca pe vremurile demult apuse, printre nametii de langa Forban, pe traseul Predeal-Diham, pana le iese prostia si neputinta prin piele :whistling !

asta-i inspirata cu Forbanul.....buna gluma...cine se mai duce in secolul 21 in creierul muntilor.....sunt sigur ca Barcelona, Milan, Arsenal.... care joaca an de an 50,poate 60 de jocuri pe sezon (meciuri adevarate, urmaresc etapa de etapa Premier League, Serie A, Primera----pai astia joaca supersonic pe linga noi---cum a jucat in seara asta Sevilla nu facea egal cu ultima din Primera), fac vara o luna sau o luna jumate de pregatire (cel mult) si unii jucatori joaca peste 50 de jocuri pe sezon (daca nu se accdenteaza)...si joaca si bine, astia cum de reusesc...si ai nostri au si pauza de iarna...si nu acumuleaza nimic. Cred ca au granzii Europei vreo bagheta magica ceva.....oare cum fac?:D. Chestii de astea nu se intreaba GB, pe el il intereseaza Euro parlamentarele....rusinica.

aheobarbos
8th November 2007, 00:08
Pe vremea cand scoteam Valencia din UEFA, aveam un Ogararu, un Cristea , un Bostina,Paraschiv, Lovin era rezerva vesnica, O.Petre nici nu era la Steaua. cat despre Surdu, Croitoru nici nu se auzea. Poate nu erau mari valori cei mentionati, dar erau un grup unit si se stiau foarte bine intre ei. Si mai aveau ceva - mentalitate insuflata de antrenor. Plus Radoi.

Guardian
8th November 2007, 00:09
Pe vremea cand scoteam Valencia din UEFA, aveam un Ogararu, un Cristea , un Bostina,Paraschiv, Lovin era rezerva vesnica, O.Petre nici nu era la Steaua. cat despre Surdu, Croitoru nici nu se auzea. Poate nu erau mari valori cei mentionati, dar erau un grup unit si se stiau foarte bine intre ei. Si mai aveau ceva - mentalitate insuflata de antrenor.

Ce vremuri....Zenga(chiar dc e javra acum a fost bun la momentul lui),Protasov,....si-apoi evul mediu.(dpdv al jocului)

P.S.Ilie esti penibil mah.Echipa e de kkt si tu spui ca am jucat bine in partea a doua si ca am avut gol anulat aiurea.Du-te mah si tu de la echipa ca-ti murdaresti imaginea.Devii ridicol.

siiir louie
8th November 2007, 00:10
din tot meciul asta mi-au placut 2 lucruri:

1. faza golului 2 al Seviliei....astia chiar stiu fotbal:D.

2. Fraza inspirata a comentatorului: "pina acum un an , un an jumate, aveam echipa si rezultate.....dar nu aveam portar, acum in 2007 avem portar : ZAPATA, si nu mai avem ceilalti 10 jucatori de cimp".

POate daca-l aveam pe RUfay in poarta la Middlesborough.....poate jucam finala cu Sevilla.

jointu_ucigash
8th November 2007, 00:10
cu amintirile am mai ramas...

aheobarbos
8th November 2007, 00:11
din tot meciul asta mi-au placut 2 lucruri:

1. faza golului 2 al Seviliei....astia chiar stiu fotbal:D.

2. Fraza inspirata a comentatorului: "pina acum un an , un an jumate, aveam echipa si rezultate.....dar nu aveam portar, acum in 2007 avem portar : ZAPATA, si nu mai avem ceilalti 10 jucatori de cimp".

POate daca-l aveam pe RUfay in poarta la Middlesborough.....poate jucam finala cu Sevilla.

Si ne picau aerele de atunci. :D

bdcosmin
asta-i inspirata cu Forbanul.....buna gluma...cine se mai duce in secolul 21 in creierul muntilor.....sunt sigur ca Barcelona, Milan, Arsenal.... care joaca an de an 50,poate 60 de jocuri pe sezon (meciuri adevarate, urmaresc etapa de etapa Premier League, Serie A, Primera----pai astia joaca supersonic pe linga noi---cum a jucat in seara asta Sevilla nu facea egal cu ultima din Primera), fac vara o luna sau o luna jumate de pregatire (cel mult) si unii jucatori joaca peste 50 de jocuri pe sezon (daca nu se accdenteaza)...si joaca si bine, astia cum de reusesc...si ai nostri au si pauza de iarna...si nu acumuleaza nimic. Cred ca au granzii Europei vreo bagheta magica ceva.....oare cum fac?:D. Chestii de astea nu se intreaba GB, pe el il intereseaza Euro parlamentarele....rusinica.

Iti raspund tot eu!
Care este diferenta intre STEAUA si CFR CLUJ la ora actuala?
Unii joaca, 80% pentru bani si 20% (cica!) pentru gloria Stelei!
Ceilalti joaca 100% pentru bani! Bani multi, mai multi ca la Steaua (e vorba de salarii!). Si nu vorbesc de salariile de acum! De cele care se preconizeaza a se incasa pe viitor!

bend_it_like_banel
vad ca multi pun accent pe problema asta mai veche: NU AVEM TUPEU CU ECHIPELE MARI!

ok. poate e si putina "frica". dar frica vine doar din incapacitatea noastra de a juca. e ca la un examen. daca ai invatat de duci bazat si cu tupeu, daca nu ai ceva emotii ca nu stii daca merge sa copiezi sau pici pe vreun subiect pe care il stii din amintiri. pai nu vedeti ca ai nostrii paseaza mingea numai sa scape de ea? cand esti 0 la tehnica e si normal sa-ti fie frica de un dribling, o pasa printre, o deviere.

PS: adi ilie se drogheaza clar! asta spune numai baliverne...

siiir louie
8th November 2007, 00:13
Ce vremuri....Zenga(chiar dc e javra acum a fost bun la momentul lui),Protasov,....si-apoi evul mediu.(dpdv al jocului)

se vede ca esti "specialist"....cum adica : Olaroiu practica tactica de "evul mediu"---tin sa-ti amintesc cine-i campioana mondiala si campioana Europei. Asta-i trendul in fotbal----joc defensiv si eficacitate cit mai mare la ocaziile avute.

As prefera tactica de "evul mediu" , decit sa vad jocul de acum, te asigur.....eu chiar il regret pe Oli.

bdcosmin
8th November 2007, 00:13
Si ne picau aerele de atunci. :D

Aerele nu le-am acumulat atunci, ci dupa 4-1 cu Kievu'! Acolo a avut loc ruptura!
Presa a transformat peste noapte Steaua in castigatoarea grupei!
In acel moment s-au prostit ai nostrii!
Iar dupa aceea, dezastrul a avut loc odata cu plecarea lu' MM, Thereau, si in final Olaroiu!

aheobarbos
8th November 2007, 00:14
Bogdane , poti sa ai si mama atitudinii, cand jucatorul nu poate mai mult si-l vede pe adversar ca stie cu mingea mult mai bine ca el ii vine plumbul in picioare si oricata dorinta ar avea nu poate mai mult. Probabil ca ai jucat fotbal si stii ca atunci cand iti dai seama ca valoarea adversarilor e mult mai mare ca a ta, nu-ti mai iese nimic.

Guardian
8th November 2007, 00:14

Eu pariez pe "iarba"....e aerian omul.
P.S.Sir louie.........
E parerea mea si a multora.Oli a mostenit o echipa f bine inchegata,ofensiva.A mers cu ea din inertie in primavara aia si apoi cand si-a pus amprenta pe joc am vazut ce s-a intamplat.Poate nu stii rezultatele sezonului trecut.

aheobarbos
8th November 2007, 00:17
Pana la urma eu cred ca si ciobanul si-a dat seama ca nu are jucatori si tot tam-tam-ul asta cu batem tot , luam 12 puncte a fost ca sa ridice moralul jucatorilor. Din pacate numai cu moral nu faci nimic, mai trebuie sa stii si cu mingea prin CL. Ce am vazut in actualul sezon la Steaua e cel mai slab fotbal pe care l-am vazut in ultimii douzeci de ani.

jointu_ucigash
8th November 2007, 00:17
vad ca multi pun accent pe problema asta mai veche: NU AVEM TUPEU CU ECHIPELE MARI!

ok. poate e si putina "frica". dar frica vine doar din incapacitatea noastra de a juca. e ca la un examen. daca ai invatat de duci bazat si cu tupeu, daca nu ai ceva emotii ca nu stii daca merge sa copiezi sau pici pe vreun subiect pe care il stii din amintiri. pai nu vedeti ca ai nostrii paseaza mingea numai sa scape de ea? cand esti 0 la tehnica e si normal sa-ti fie frica de un dribling, o pasa printre, o deviere.

bai nene, mie mi se pare normal k atunci cand intalnesti un adversar superior incerci sa te autodepasesti. Joci la 120% din capacitatea ta. Dai tot ce ai mai bun din tine. Mori cu ei de gat.:furios:

siiir louie
8th November 2007, 00:18
Iti raspund tot eu!
Care este diferenta intre STEAUA si CFR CLUJ la ora actuala?
Unii joaca, 80% pentru bani si 20% (cica!) pentru gloria Stelei!
Ceilalti joaca 100% pentru bani! Bani multi, mai multi ca la Steaua (e vorba de salarii!). Si nu vorbesc de salariile de acum! De cele care se preconizeaza a se incasa pe viitor!

E total adevarat.....dar sa stii ca si in vara selectia s-a facut destul de slab, in afara de Zapata (super transfer), ceilati sunt sub blazonul Stelei.

Dar sa-i vedem pe CFR in LIga, pina acum au demonstrat o oarecare forta (si fotbalistica si altfel de forta) in campionat, dar la prima lor experienta europeana.....au iesit rusinos.

Dar in principiu totul acum in fotbal se rezuma la:

1. Bani

2. Aparare+Contraatac la perfectie

3. Eficacitate.

Ma uitam aseara la MIlan....4 ocazii dupa pauza....3 goluri si o bara....si in rest o "inchidere" a jocului. Impecabil jocul.

babone
8th November 2007, 00:18
oier prost ,unde ai dus echipa ...?
cu ce am gresit sa ajungi tu la STEAUA si sa o nenorocesti ?
sper sa vina cineva si sa cumpere echipa asta sa scapam de neciopliti astia de ******(fecali):devil:
asta e nivelul nostru momentan
si ai dau dreptate elefantului de la timisoara (iancu)cind a zis ca sintem rusinea din CL

bend_it_like_banel
8th November 2007, 00:19
Bogdane , poti sa ai si mama atitudinii, cand jucatorul nu poate mai mult si-l vede pe adversar ca stie cu mingea mult mai bine ca el ii vine plumbul in picioare si oricata dorinta ar avea nu poate mai mult. Probabil ca ai jucat fotbal si stii ca atunci cand iti dai seama ca valoarea adversarilor e mult mai mare ca a ta, nu-ti mai iese nimic.

da man la asta m-am referit si eu. astea cu frica de adversar sunt abureli. ti-e frica doar cand te stii pe tine cat de praf esti si ca nu poti concura cu ala din fata ta.

ps: fotbal am jucat pe aproape toate terenurile din onesti(la nivel de amator recunosc) :p

@jointu: da man dar cu ce sa incerci cand aia au un plasament si o viziune care iti taie tot jocul si tactica din start, n-ai vazut ca aia ne citesc ca pe ziare...

nistoras
8th November 2007, 00:20
Am realizat iarasi un meci "antologic"

Nu inteleg, am avut impresia ca am jucat astazi fara a spera nici o clipa la macar un egal. Atitudine ZERO.

Iar tehnica, e catastrofala, cand il vezi pe Surdu cum face preluare in spate la juma de metru, sau pe Banel ca ii trebuie 5 miscari si juma de minut pentru un stop, sau Badea ca sprinteaza si-i ramane mingea in spate, pur si simplu n-ai ce sa-i ceri antrenorului. Avem o gramada de jucatori PLAFONATI, BLAZATI si care nu-s de Steaua.

In afara de Zapata, restul au fost umpluturi.

siiir louie
8th November 2007, 00:20
Greslile imense ale lui Gigi:

1. Lepadarea de duetul MM & Olaroiu.

2. Impulsivitatea si aroganta proprie.

3. Plecatul urechii la "n" sfatuitori, gen V. Paunescu, Hrebenciuc si Mitica Dragmir.

aheobarbos
8th November 2007, 00:21
Ca sa vedeti valoarea jucatorilor, judecati faza in care Surdu a vrut sa preia in viteza pe contraatac pe stanga si mingea a plecat inapoi in timp ce el a fugit in fata. Sua cand Iacob s-a trezit cu mingea in careu si a dat un "cuc" de toata frumusetea.

jointu_ucigash
8th November 2007, 00:22
lasa'ne frate cu 0lar0iu tau. Tin sa iti reamintesc k el ne'a distrus ekipa care mergea foarte bine. Cu el a inceput declinu Stelei. El e groparu.

aheobarbos
8th November 2007, 00:23
Greslile imense ale lui Gigi:

1. Lepadarea de duetul MM & Olaroiu.

2. Impulsivitatea si aroganta proprie.

3. Plecatul urechii la "n" sfatuitori, gen V. Paunescu, Hrebenciuc si Mitica Dragmir.

Nu stiu daca si Oli dar MM a avut un rol extrem de pozitiv la Steaua. Sub MM au facut performanta si Zenga apoi Protasov si apoi Oli . Parerea mea e ca MM a fost artizanul ascensiunii Stelei. De cand a plecat el s-a ales praful.

bend_it_like_banel
8th November 2007, 00:25
dezgropam morti degeaba... mai e o problema, e normal sa intervina blazarea pentru ca echipa a terminat acel ciclu de performanta si trebuie sa reconstruim. mai mult de 2-3 ani nu tine o echipa acum. ce e grav e faptul ca noi nu avem o organizare/management care sa se gandeasca la asemenea probleme.

Guardian
8th November 2007, 00:25
Am vazut rezumatul cu SLavia.A jucat ARsenal cu rezervele dar cehii au jucat fotbal.Sa vedem ce jucam noi cu rezervele lui Arsenal.In fine nu mai conteaza acum.incep rezumatele si vreau sa vad si eu ceva din jocul asta numit fotbal.Noapte buna tuturor.

aheobarbos
8th November 2007, 00:26
dezgropam morti degeaba... mai e o problema, e normal sa intervina blazarea pentru ca echipa a terminat acel ciclu de performanta si trebuie sa reconstruim. mai mult de 2-3 ani nu tine o echipa acum.

Exact chestia asta nu o inteleg multi. A venit vremea schimbarii. Si orice schimbare incepe in urma unui dezastru. Lacatus , fara sa vrea a dat cheia relansarii Stelei atunci cand i-a zis lui Dica :"- ce ma tu esti fotbalist de Steaua? de cand n-ai mai marcat? -de 8 etape.- Pai eu daca nu marcam de 8 etape la Steaua ma ceream singur afara"

siiir louie
8th November 2007, 00:30
Eu pariez pe "iarba"....e aerian omul.
P.S.Sir louie.........
E parerea mea si a multora.Oli a mostenit o echipa f bine inchegata,ofensiva.A mers cu ea din inertie in primavara aia si apoi cand si-a pus amprenta pe joc am vazut ce s-a intamplat.Poate nu stii rezultatele sezonului trecut.

Eu sustin ca Olaroiu e antrenor care-ti face obiective cu ce are la indemina...pai daca avea 10 milioane in mina cum a avut Hagi in vara...aducea cel putin un conducator de joc: cum ii spun italienii REGISTA. Si nu "esuatul de Plesan"---febletea lui Hagi. Pai Steaua cind are mingea nu stie ce sa faca cu ea.

Sa stii ca o echipa poate face perfornanta doar atunci cind stie la perfectie faza de aparare si COntraatac.......ai urmarit vreun meci a lui Arsenal.....cum joaca : aparare super tare, contraatac devastator. Poate doar Barcelona e exceptia de la regula (e unica echipa de artisti din EUropa), in rest toate echipele adevarate: care se bat pt trofee si care au rezultate, joaca cu precadere dupa cele 2 caracteristici expuse de mine:

1. Aparare super precisa.

2 Contraatac devastator.

Eu asa vad fotbalul din zilele astea.

Am vazut rezumatul cu SLavia.A jucat ARsenal cu rezervele dar cehii au jucat fotbal.Sa vedem ce jucam noi cu rezervele lui Arsenal.In fine nu mai conteaza acum.incep rezumatele si vreau sa vad si eu ceva din jocul asta numit fotbal.Noapte buna tuturor.

Se urca pe noi si ne bat rau: 3.4 ne dau.

jointu_ucigash
8th November 2007, 00:34
Eu sustin ca Olaroiu e antrenor care-ti face obiective cu ce are la indemina...pai daca avea 10 milioane in mina cum a avut Hagi in vara...aducea cel putin un conducator de joc: cum ii spun italienii REGISTA. Si nu "esuatul de Plesan"---febletea lui Hagi. Pai Steaua cind are mingea nu stie ce sa faca cu ea..

zer0li l'ar fi adus pe Olah probabil. Cat a fost la Steaua nu a cerut niciodata un jucator valoros, doare de'alde jijel si 0v. Petre, iar cand i'a fost adus un jucator de exceptie, Elton, si'a batut joc d el.

El a distrus stilul Stelei impus de Protasov si a adus stilul mingilor bubuite, a bagat 2-3 inchizatori in primul 11 si a promovat numai non-valori k jijel.

siiir louie
8th November 2007, 00:35
Aerele nu le-am acumulat atunci, ci dupa 4-1 cu Kievu'! Acolo a avut loc ruptura!
Presa a transformat peste noapte Steaua in castigatoarea grupei!
In acel moment s-au prostit ai nostrii!
Iar dupa aceea, dezastrul a avut loc odata cu plecarea lu' MM, Thereau, si in final Olaroiu!

Excelent spus...te felicit.....totul se trage de la meciul ala de vis de la Kiev, presa a luat-o razna cu laudele....si ridicatul in slavi...se aducea aminte de noaptea de la Sevilla si chestii de astea. Ala a fost virful ascensiunii actualei echipe.

De exemplu ROSENBORG, e foarte aproape de optimi dupa un 2-0 pe Mestalla(mult mai aproape decit a fost Steaua anu trecut dupa 4-1 la Kiev) si presa lor nu mai exulta chiar asa......asta-i atitudinea corecta si propice pt performanta.

Temerea mea e sa nu pateasca si nationala asa....si sa nu se faca de caca(nicio legatura cu viitorul balon de aur) la EURO.

rayden
8th November 2007, 00:38
Eu sustin ca Olaroiu e antrenor care-ti face obiective cu ce are la indemina...pai daca avea 10 milioane in mina cum a avut Hagi in vara...aducea cel putin un conducator de joc: cum ii spun italienii REGISTA.
haha :lol:
la ce valoros e zeroli s-a dus in marele campionat arab :bye:
hagi a adus 3 jucatori la echipa, pentru care el a insistat : Zapata, Zaharia si Rada.Restul de jucatori au fost adusi de cioban + golanski adus de ilie.asa ca lasa-ne cu vrajeala cu "CEL PUTIN un conducator de joc" :lol: ca nu tine.nu da ciobanu' mai mult de 2-3 mil. pe un jucator...indiferent ca era zeroli sau nu. zeroli oricum isi propusese ca tinta principala stankevicius de la brescia.

siiir louie
8th November 2007, 00:38
zer0li l'ar fi adus pe Olah probabil. Cat a fost la Steaua nu a cerut niciodata un jucator valoros, doare de'alde jijel si 0v. Petre, iar cand i'a fost adus un jucator de exceptie, Elton, si'a batut joc d el.

corect cu prima afirmatie: a adus si Oli niste petarde, gen O.Petre si Gigel.

cit despre ELton.... se stie ca patronul nu l-a mai vrut in prima echipa deoarece devenea foarte iubit (mult mai iubit decit GB) , si mult prea apreciat, incepuse sa i se scandeze numele..........si nu putea permite asta....imi aduc aminte cele citeva minute jucate de ELton pe finaluri de meci....cum ridica lumea in picioare.

aheobarbos
8th November 2007, 00:39
Excelent spus...te felicit.....totul se trage de la meciul ala de vis de la Kiev, presa a luat-o razna cu laudele....si ridicatul in slavi...se aducea aminte de noaptea de la Sevilla si chestii de astea. Ala a fost virful ascensiunii actualei echipe.

De exemplu ROSENBORG, e foarte aproape de optimi dupa un 2-0 pe Mestalla(mult mai aproape decit a fost Steaua anu trecut dupa 4-1 la Kiev) si presa lor nu mai exulta chiar asa......asta-i atitudinea corecta si propice pt performanta.

Temerea mea e sa nu pateasca si nationala asa....si sa nu se faca de caca(nicio legatura cu viitorul balon de aur) la EURO.

Noi suntem latini, asa stim noi sa facem din tantar armasar cand facem cate o chestie buna ca apoi sa injuram si sa huiduim cand o facem de cacao. Rosenborg au mentalitate nordica. Aia daca au depasit viteza legala se duc singuri la primarie sa plateasca amenda chiar daca nu i-a prins politia.
Pai de cati ani joaca Rosenborg in CL? Nu prea se poate face comparatie cu Steaua actuala. Cat despre nationala, impartasesc aceeasi temere cu tine. Tare mi-e teama ca vom fi in nota echipelor romanesti din cupele europene de anul acesta. Sper sa ma insel.

jointu_ucigash
8th November 2007, 00:40
bai nene, dak zer0li era un antrenor cu coae il impunea pe Elton in ekipa. Ii zicea oierului k are nevoie de el, k el antreneaza ekipa si cu asta basta. Nici zer0li nu il placea pe Elton pt k nu facea faza defensiva.

siiir louie
8th November 2007, 00:41
haha :lol:
la ce valoros e zeroli s-a dus in marele campionat arab :bye:
hagi a adus 3 jucatori la echipa, pentru care el a insistat : Zapata, Zaharia si Rada.Restul de jucatori au fost adusi de cioban + golanski adus de ilie.asa ca lasa-ne cu vrajeala cu "CEL PUTIN un conducator de joc" :lol: ca nu tine.nu da ciobanu' mai mult de 2-3 mil. pe un jucator...indiferent ca era zeroli sau nu. zeroli oricum isi propusese ca tinta principala stankevicius de la brescia.

o sa trebuiasca sa dea...ca in caz contrar o sa se uite cum "strainii" "ungurului" de la CLuj o sa defileze in campinat. Pai daca astia in iarna mai baga 5 milioane in jucatori....ii obliga pe competitori sa tina pasul daca vor sa se bata pt banii din CL.

bai nene, dak zer0li era un antrenor cu coae il impunea pe Elton in ekipa. Ii zicea oierului k are nevoie de el, k el antreneaza ekipa si cu asta basta. Nici zer0li nu il placea pe Elton pt k nu facea faza defensiva.

toti suntem antrenori in tribuna....cu ****** nu se face pe ambitie, daca vrei sa lucrezi cu el---faci cum spune , daca nu---------esti out.

aheobarbos
8th November 2007, 00:44
toti suntem antrenori in tribuna....cu ****** nu se face pe ambitie, daca vrei sa lucrezi cu el---faci cum spune , daca nu---------esti out.

O sa se lecuiasca si ****** de atitudinea asta. Sper ca deja si-a dat seama ca trebuie sa se ocupe de altceva decat de "antrenorat", unde e pe dinafara.

jointu_ucigash
8th November 2007, 00:44
o sa trebuiasca sa dea...ca in caz contrar o sa se uite cum "strainii" "ungurului" de la CLuj o sa defileze in campinat. Pai daca astia in iarna mai baga 5 milioane in jucatori....ii obliga pe competitori sa tina pasul daca vor sa se bata pt banii din CL.

problema e mentalitatea care o au atat jorj cat si porcica. Ei vor intelege k pt a te bate cu cfr tre sa treci la "butoane". Vor obtzine performantze interne false, iar cand vor iesi in europa vor fi eliminatzi de pescari, schiori, bucatari si altzi meseriashi.

Sper totushi k Steaua sa isi schimbe strategia asta numita "Pac-Pac" si sa ia exemplul Cheferistilor.

KosmyN
8th November 2007, 01:04
Un meci senzational de prost.
Parca mi-e si jena sa zic mai multe !!!
Oricum au fost jalnici.
Bine k nu s-a validat golul lui Badea pt k nu-l meritam.
Senzationalul nr. 16, dupa ce a gandit el ca e prea mare efortul sa-si tina omul in marcaj la primul gol, a reusit sa ne si delecteze cu o faza demna de UCL: preluare cu mana vz si de pe Luna, urmata de o preluare aproximativa si de o incercare de patrundere cu mingea in poarta prin portarul si aparatorul advers.
Alt numar senzational, stim noi care, ii ardea de pase la misto....nu de alta, dar el nu stie ca are si piciorul stang si deh...
Dar las' k nu-i panik, the ***ure is bright.

bend_it_like_banel
8th November 2007, 01:06
am vazut eu prost sau stuttgart are tot 0 puncte!? daca e asa dorm linistit :D

aheobarbos
8th November 2007, 01:08
am vazut eu prost sau stuttgart are tot 0 puncte!? daca e asa dorm linistit :D

Tot 0 puncte da.Il au pe Marica de asta :D

Masi
8th November 2007, 01:14
Concluzia mea după aproape 3 ore de îngheţat în frig, ploaie şi ninsoare: n-am văzut atîta delăsare şi indolenţă de pe vremea lui Piţurcă.

Cei care au jucat fotbal azi: Zapata, Emeghara, Lovin, Ov. Petre şi puţin Dică. Restul au fost degeaba.

L-am apărat pe Romeo Surdu pînă acum, dar şi mama mea trăgea pe poartă din poziţia aia... Eu cel puţin sigur trăgeam.

Iacob = 0. La propriu.

P.S. Ar trebui interzise goarnele alea sovietice pe stadion.

Tot 0 puncte da.Il au pe Marica de asta :D

Mai exact îl are Lyonul pe Vercoutre.

P.S. BTW, cum dumnezeu s-a ajuns la concluzia că tot Olăroiu e de vină pentru rezultatele Stelei din sezonul ăsta??

aheobarbos
8th November 2007, 01:18
P.S. BTW, cum dumnezeu s-a ajuns la concluzia că tot Olăroiu e de vină pentru rezultatele Stelei din sezonul ăsta??

Stai linistit, nu e numai el de vina. A fost un concurs de factori care a dus la situatia actuala. Trebuie sa recunosti totusi ca si el are partea lui de vina.

RedStar
8th November 2007, 08:44

El a distrus stilul Stelei impus de Protasov si a adus stilul mingilor bubuite, a bagat 2-3 inchizatori in primul 11 si a promovat numai non-valori k jijel.

Uita-te sa vezi cum joaca Al-Hilal, sa vezi ce i-a distrus si pe aia. Mai lasa-ne cu Protasov. Nici macar in cupa UEFA nu joaca. Au fost eliminati de marea echipa Aberdeen.

Ce sa zic, avem numai Kaka, Lampard, Raul la echipa, dar distrusul de zerOli i-a distrus.
Numai datorita lui am avut performante. Protasov de cand e antrenor la Dnipro nu a vazut o primavara europeana si nici nu a castigat vreun titlu in Ucraina.

MickaelC
8th November 2007, 08:55
Ne invartim prea mult in jurul lui Olaroiu. A fost si el la Steaua, a avut niste rezultate, a avut si altele mai proaste, ne-a impus un stil care nu-i spectaculos si a promovat non-valori si anti-tehnici in echipa, acuma e la arabi si avem alt antrenor, care trebuie sa isi faca singur lotul si echipa. Ce ma bucura dupa meciurile astea din Liga e ca jucatorii si-au aratat limitele si ca acum Lacatus are argumente sa il ceara pe Surdu out, de exemplu.

Robert
8th November 2007, 08:58
De ce nu mariti programul caselor de bilete?
Ar fi bine sa fie de la 10:00 pana la 20:00, macar sa vina lumea...
Eu am pachet luat de mult, deci nu vorbesc pt mine, dar mi-ar placea sa fie cat mai plin stadionul.

La cum joaca echipa...:baby:,mai mult de 10-12.000 de oameni(cred ca si mai putin) nu ai sa vezi in tribune. Suntem intr-o situatie jalnica. Eu cred ca e cel mai prost an din istoria de pana acum (60 de ani). Sa speram ca vom trece si peste asta.:bere2:

raluca_teo
8th November 2007, 09:54
Ce ma bucura dupa meciurile astea din Liga e ca jucatorii si-au aratat limitele si ca acum Lacatus are argumente sa il ceara pe Surdu out, de exemplu.

Sa il ceara pe Surdu out sunt perfect de acord. jalnic e insa ca nu prea are cu cine altcineva juca. Aseara Croitoru cadea inainte de a ajunge mingea la el, ca sa nu mai zic de Goe...cred ca si Baciu ultima oara cand a jucat s+a descurcat mai bine.
Bravo Lovin! Nu o fi el mare jucator dar a fost singurul care manca pamantul si a mai dat si niste pase bune. Si Eme si Nesu au jucat ceva. In rest...
Poate ne trezim si noi la realitate, macar o UEFA sa prindem la anu'

JustMe
8th November 2007, 10:01
Cand stateam aseara si ma uitam la meci parca vedem poli TM dupa ce a fost in mana lui Oli si apoi a lui Hagi. Cei doi au reusit sa faca atunci din poli o echipa care nu mai juca nimic nimic. Cea mai mare contributie la aceasta a avut-o atunci Hagi. Sincer regret din tot sufletul ca Hagi a ajuns la Steaua antrenor. Chiar daca echipa nu mai juca mare lucru pe finalul sezonului trecut cu Oli, Hagi a reusit sa faca exact ceea ce a facut si la TM dupa ce a preluat echipa de la Oli, a reusit sa o faca praf de tot.
Stiu ca acuma toti sariti la jucatori, dar uitam ca majoritatea au jucat in meciurile in care i-am scos pe Betis si Rapid. Dica e omul care anul trecut a ajuns in top 10 jucatorilor din CL. Sa nu imi ziceti ca nu mai sunt aceeasi jucatori.
Asta e parerea mea. Hagi a reusit sa faca la noi ceea ce a facut si la poli.
Tot ce sper e ca Lacatus si Ienei vor reusi sa faca ceea ce a reusit sa faca si Dushan Uhrin Jr. la Poli si sa reconstruiasca echipa noastra.

gingirica
8th November 2007, 10:09
"noiembrie 2007
Greu la deal cu clovnii mici

Steaua - Sevilla 0 - 2
Dupa ce s-au chinuit precum mucenicii din icoanele atirnate pe tavanul Maybach-ului patriarhal, stelistilor le venea sa ridice miinile in sus de bucurie cind arbitrul a fluierat finalul.

Inaintea partidei Adrian Ilie, fost star si actual staret al lacasului de cult personal din Ghencea declara " ne avantajeaza putin temperatura" de parca spaniolii n-au mai vazut in viata lor cum arata la 3 grade Celsius un stadion gol. La cum s-au miscat fiarele alea tebeciste ale lui Lacatus puteau aia sa joace si cu paltoanele pe ei si clapari in picioare ca tot treceau de alde Rada si Nesu.

Doar citeva mii de enoriasi s-au strins pe stadion la sfestania stelista doborind un record european in Champions League. Daca s-ar da banii inapoi pentru prestatii penibile, cum au facut englezii, cred ca masochistii din tribune trebuiau sa plece acasa cu cel putin de doua ori banii de bilet.

Slavia Praga a facut egal acasa, are 4 puncte si este virtual calificata sau ma rog imbrincita de regulament din Champions League in Cupa UEFA. La cum a jucat pina acum, si n-am motive sa cred ca Dica va marca primul dublu hat-trick din CL pe Emirates Stadium in decembrie, locul patru din patru este chiar o performanta pentru Steaua. Insa eu spun sa nu ne bucuram inainte de vreme, sa-i montam pe baieti pentru cosmarurile viitoare si cine stie, chiar daca pare de poveste la ora asta, cu ceva noroc e posibil sa nu primim mai mult de trei goluri, pe repriza evident, la Londra.

E greu sa invingi balaurul de la apus cu o echipa de clovni pitici. Bai Gigi pune mina pe sabie ca nu mai tine, serenissime, aduna oastea si grupati toti mergeti tata in B, unde nici durere si nici Sevilla nu e!"

flaviuf
8th November 2007, 10:39
E clar ca anul asta am fost trompeta grupelor CL. Daca arlechinul de Gigi ar avea capacitatea de-a invata din greseli, am mai avea oarece sperante pentru viitor...dar mi-e teama ca prabusirea va continua multa vreme de acum inainte.

p4link
8th November 2007, 10:47
"E foarte greu să te aduni acum, la cald, mai ales când echipa ta de suflet nu a jucat cum trebuie. Parcă au jucat cu o frică exagerată", "Parcă importanţa jocului le-a depăşit puterile lor psihice. Nu experienţa în Liga Campionilor contează, ci valoarea lor. Asta este situaţia acum, trebuie să se facă o analiza foarte serioasă, să se tragă o linie şi să se înceapă munca, să formeze o echipă nouă",
Emerich Ienei

colonelu Voiculescu
8th November 2007, 10:49
"...să se tragă o linie şi să se înceapă munca, să formeze o echipă nouă",
Emerich Ienei

Cu cine , mai ? Cu Buhaescu ? Cu Edson ? Cu Simao ? :roflmao:

p4link
8th November 2007, 10:55
Cu Surdu, Badea,Sepsi,Tataruseanu,Mardare,Bicfalvi,Ochirosii ,Tudose,Litu,Simion si Banel-Duracel capitanul echipei.Rupem tot in Europa...

eduardo88
8th November 2007, 12:17
Cu Surdu, Badea,Sepsi,Tataruseanu,Mardare,Bicfalvi,Ochirosii ,Tudose,Litu,Simion si Banel-Duracel capitanul echipei.Rupem tot in Europa...

:notworthy echipa de aur ... super vedetele cu care speriem Europa .. :drunk:

PS: :*( :*( :*( UNDE A DISPARUT STEAUA MEA ??? :*( :*( :*(

clauonofrei
8th November 2007, 12:19
Cu asa echipa mai bine jucam in liga 3. Acolo poate o sa aiba succese "POATE". Steaua in momentul de fata este o echipa de avioane, adica e in aer.
Mi-e rusine cu o asa echipa.
Sper ca la urmatorul meci sa nu mai mearga nimeni pe stadion la meci. Poate asa isi vor da seama ce inseamna suporterii pentru echipa.