PDA

View Full Version : Cel mai bun STELIST in STEAUA - zaglebie 2 - 1 !!!

KosmyN
9th August 2007, 02:36
Voteaza cel mai bun jucator stelist din partida STEAUA - zaglebie lubin, scor final: 2 - 1
Marcatori pt STEAUA: Nicolita si Zaharia

stelista_yo
9th August 2007, 02:39
Nicolita...parerea mea:D

daby
9th August 2007, 02:52
Golanski.
Ovidel a fost jalnic de tot !!! Banel si el jalnic in prima repriza , Rica inca nu si-a gasit locul, la Dica nu ma asteptam sa joace in halul asta de prost

Bogdanbibi
9th August 2007, 08:24
banel nicolita .. nu pentru ca ar fi avut mari realizari (golul ala a fost noroc) dar pt ca doar el a jucat .. numai inspre el se dadea mingea, el era mijlocas dreapta, el era atacant .. el centra, el dadea cu capul (sau sarea la cap)

anamarya
9th August 2007, 09:01
am zis aseara la cald ca o sa votez cu Dorel si atunci cand se poate imi tin promisiunile. in plus fata de baiatul cu randament maxim aseara.... plusuri pentru noii veniti Golanski si Rada, au intrat direct in paine si nu par a avea probleme de nici un fel

viorel 31
9th August 2007, 09:21
Baaaaanel Nicolita!

Hagi l-a schimbat la finalul meciului tocmai pt a fi aplaudat de intreg stadionul si astfel sa-i multumeasca pt cea a facut aseara pt Steaua.

Despre meci: rezultatul conteaza pana la urma...

aris-din-zalau
9th August 2007, 09:57
am votat cu Ovidiu Petre, el a fost co-autor la ambele goluri

bend_it_like_banel
9th August 2007, 10:27
banel nicolita .. nu pentru ca ar fi avut mari realizari (golul ala a fost noroc) dar pt ca doar el a jucat .. numai inspre el se dadea mingea, el era mijlocas dreapta, el era atacant .. el centra, el dadea cu capul (sau sarea la cap)

vezi tu asta e problema la noi...ii pasam mingea lu' banel cand el nu stie sa faca o preluare. dar nah...a avut bulan ca a intrat mingea aia in poarta si deja comentatorii ziceau ca e "exponentul fotbalului total in ghencea"(chiar asta au zis). ce am vazut eu aseara...banel a fost jucat in draci de coechipieri iar fundasul lor cu nr 3 l-a tinut in lesa pe forrest gump. asta s-a ajuns la steaua...standing ovation pt unu care joaca la nivel de divizia B..

sorin_g
9th August 2007, 10:35
Zapata - 6 - a scos doua goluri ca si facute; a fost fault la golul primit, dar trebuia sa respinga in corner
Golanski - 7 - singurul fundas care a oferit siguranta
Rada - 6 - a salvat destule situatii, dar s-a si panicat uneori
Radoi - 5 - de multe ori prins in fata, depasit foarte usor de adversari
Petre Marin - 5 - unul din cele mai slabe meciuri ale sale la Steaua
Nicolita - 7 - a alergat cat pentru tot mijlocul si atacul
Ovidiu Petre - 3 - foarte putine legaturi cu fotbalul, sa nu va aud cu meritul lui la golul doi pentru ca per ansamblu a fost omul polonezilor
Lovin - 2 - cu greu isi merita titulatura de fotbalist si punctul din oficiu
Croitoru - 4 - doar din vina lui Hagi, care-l joaca pe stanga, Marius se face de ras
Neaga - 4 - aproape nimic
Dica - 5 - la fel ca Neaga, dar a vazut ceva mai bine jocul

Cei mai buni jucatori:
1. Golanski
2. Nicolita
3. Zapata

Crys
9th August 2007, 10:46
Da scurt si la obiect...Golanski cel mai bun!!

n3@gA2oo7
9th August 2007, 10:53
Banel cu toate ca si Golanski a jucat ff bine

TheCopoi
9th August 2007, 10:56
Pawel Golansky a jucat bine astazi si ne da siguranta!:D imi pare rau de Zapata pt golul absolut cretin pe care l-a luat,sa speram ca va avea evolutii mai bune...

bend_it_like_banel
9th August 2007, 11:01
Pawel Golansky a jucat bine astazi si ne da siguranta!:D imi pare rau de Zapata pt golul absolut cretin pe care l-a luat,sa speram ca va avea evolutii mai bune...

esti la fel de "profesionist" ca si comentatorii aia care ziceau "ce idiotenie". golul nu era "cretin" daca portarul nu era faultat. n-are de ce sa-ti para rau pentru el...imi pare mie rau de tine ca n-ai vazut ca ne-a scapat de 2 goluri si zici ca a luat gol "cretin"...:furios:

PS: arbitraj - 4
public - 10

TheCopoi
9th August 2007, 11:05
esti la fel de "profesionist" ca si comentatorii aia care ziceau "ce idiotenie". golul nu era "cretin" daca portarul nu era faultat. n-are de ce sa-ti para rau pentru el...imi pare mie rau de tine ca n-ai vazut ca ne-a scapat de 2 goluri si zici ca a luat gol "cretin"...:furios:

la faza aia de 1 contra 1 trebuia sa iasa de mai devreme din poarta...si la lovitura libera...bravo lui insa nu cred ca era minge de gol(adica si Cernea cred ca o lua pe aia)!
faze d-astea se intampla mereu in careu...adica mereu jucatorul pune presiune pe portar,dar aici portarul nostru a fost faultat si arbitru era cu ochii-n nocturna!

bend_it_like_banel
9th August 2007, 11:12
la faza aia de 1 contra 1 trebuia sa iasa de mai devreme din poarta...si la lovitura libera...bravo lui insa nu cred ca era minge de gol(adica si Cernea cred ca o lua pe aia)!
faze d-astea se intampla mereu in careu...adica mereu jucatorul pune presiune pe portar,dar aici portarul nostru a fost faultat si arbitru era cu ochii-n nocturna!

si cernea a iesit din poarta 1 la 1 in meciul cu ceahlaul si am vazut cu totii ce a facut. pana la urma nu a luat gol si nici n-a facut penalty deci nu vad de ce tot ii cauti nod in papura..

TheCopoi
9th August 2007, 11:15
si cernea a iesit din poarta 1 la 1 in meciul cu ceahlaul si am vazut cu totii ce a facut. pana la urma nu a luat gol si nici n-a facut penalty deci nu vad de ce tot ii cauti nod in papura..

penalty nu avea cum sa fie deoarece era in afara careului!!!
Dar fi sincer...nu trebuia sa iasa mai devreme dintre buturi?!oricum bravo lui dar sincer am avut emotii in meicul de aseara!

bend_it_like_banel
9th August 2007, 11:27
penalty nu avea cum sa fie deoarece era in afara careului!!!
Dar fi sincer...nu trebuia sa iasa mai devreme dintre buturi?!oricum bravo lui dar sincer am avut emotii in meicul de aseara!

am zis ca n-a facut penalty tocmai ca sa subliniez ca iesise la timp si era in afara careului...doh

colonelu Voiculescu
9th August 2007, 11:28
Zapata -7- . Ne-a scos la 2 ocazii , dar la golul lor trebuia sa respinga mingea nu sa incerce sa o prinda .
Golansky -7- A jucat bine . E din ce in ce mai bun omul
Radoi -6- S-a dezobisnuit sa joace fundas
Rada -6- Acceptabil
Marin -6- Nu a stralucit , nu a contat pe faza ofensiva si nu s-a complicat . Parca astept mai mult de la el
Nicolita -8- A alergat cel mai mult si a hartuit adversarii . Nu stie cu mingea , dar compenseza prin alte calitati
Lovinho -2- Pe faza ofensiva nimic , iar pe faza defensiva a fost jalon . Are tot meciul poate 4 deposedari din care 3 prin fault
Ov. Petre -3- Precum Lovinho , un plus pentru contributia la golul 2. Macar a tras pe poarta
Croitoru -4- Locul lui nu e mijlocas stinga
Dica -4- Nimic
Neaga -4- Nimic
Badoi -3- Nimic
Zaharia -7- Si-a facut datoria de atacant
Bisfalvi a jucat prea putin

Votul merge la Banel , iar remarcatii partidei mai sunt Zapata , Golansky si Zaharia pentru gol

bend_it_like_banel
9th August 2007, 11:32
Zapata -6- . Ne-a scos la 2 ocazii , dar la golul lor trebuia sa respinga mingea nu sa incerce sa o prinda .
Golansky -7- A jucat bine . E din ce in ce mai bun omul
Radoi -6- S-a dezobisnuit sa joace fundas
Rada -6- Acceptabil
Marin -6- Nu a stralucit , nu a contat pe faza ofensiva si nu s-a complicat . Parca astept mai mult de la el
Nicolita -8- A alergat cel mai mult si a hartuit adversarii . Nu stie cu mingea , dar compenseza prin alte calitati
Lovinho -2- Pe faza ofensiva nimic , iar pe faza defensiva a fost jalon . Are tot meciul poate 4 deposedari din care 3 prin fault
Ov. Petre -3- Precum Lovinho , un plus pentru contributia la golul 2. Macar a tras pe poarta
Croitoru -4- Locul lui nu e mijlocas stinga
Dica -4- Nimic
Neaga -4- Nimic
Badoi -3- Nimic
Zaharia -7- Si-a facut datoria de atacant
Bisfalvi a jucat prea putin

Votul merge la Banel , iar remcarcatii partidei mai sunt Zapata , Golansky si Zaharia pentru gol

ai jucat si tu portar la viata ta nu? daca el vazuse ca poate sa prinda mingea si stia ca un arbitru normal ii da fault daca este impins de un adversar...de ce sa nu o prinda? aaa sau era mai bine sa o respinga in corner ca sa mai aiba aia o faza periculoasa la poarta noastra... eu asa vad problema...

M4r|us
9th August 2007, 11:37
Iar incepem cu criticile la portari?

Stilatule, probabil ca ziceam si eu ceva de genu " trebuia sa iasa mai repede" daca in urma fazei respective s-ar fi dat vreun gol, dar gol n-a fost, asa ca nu vad rostu.

Zapata a jucat bine aseara!

Golanski.. zicea Hagi ca o sa fie un jucator mare, se pare ca are dreptate. Abia astept sa-l vad evoluand atunci cand o sa fie la capacitate maxima...

Radoi - dupa parerea mea a fost exact in aparare, si a urcat cand a avut ocazia.
Rada - sigur pe el, suplineste cu brio absenta lui Ghionea
Marin - nu cred ca varsta e de vina pentru prestatia lui slaba de aseara, probabil a prins o zi proasta.
Nicolita - Omu' asta cred ca are plamani de rezerva, altfel nu-mi explic cum poate alerga atata. Dupa parerea mea este omul meciului, nu pentru jocul lui super-mega-extra-ultra fantastic, ci pentru golul marcat. Probabil daca nu marcam un gol si intram la pauza condusi cu 1-0 altfel statea treaba..
OV Petre - Se vede ca nu are meciuri in picioare. Pt evolutia de aseara i-as da nota 5.
Lovin - ar trebui sa scapam de el daca vine Herea, nu are rost sa-i platim salariu degeaba...
Croitoru - Locul lui e in centru, sunt sigur ca Hagi stie asta dar nu are o alta alternativa viabila pentru banda dreapta.
Dica - a prins si el o zi mai proasta..
Neaga - a alergat mult, sunt sigur ca se va descatusa dupa primul gol. Cred ca este o presiune fantastica acum pe umerii lui deoarece nu a marcat intr-un meci oficial.
Zaharia - s-a dovedit a fi omul potrivit la locul potrivit, a sutat cu sange rece in poarta si ne-a adus victoria.
Badoi - a jucat prea putin pentru a iesi in evidenta cu ceva special...
Bicfalvi - idem Badoi.

colonelu Voiculescu
9th August 2007, 11:44
ai jucat si tu portar la viata ta nu? daca el vazuse ca poate sa prinda mingea si stia ca un arbitru normal ii da fault daca este impins de un adversar...de ce sa nu o prinda? aaa sau era mai bine sa o respinga in corner ca sa mai aiba aia o faza periculoasa la poarta noastra... eu asa vad problema...

Aseara au fost mai multi fosti si actuali portari care si-au dat cu parerea despre faza . Opinia aproape unanima a fost ca la faze de genul asta portarul e mai bine sa respinga mingea

Ceea ce a facut el nu consider o greseala , dar , vezi , te trezesti cu faulturi din astea pe care arbitrul nu le vede din cauza aglomeratiei de jucatori si iese un gol

#EffecT
9th August 2007, 12:30
Omul meciului : Pawel Golanski - se vede ca are stofa de fotbalist :notworthy

Trompeta meciului : Lovinho

Plusuri : Zapata,Radoi,Rada,Nicolita,Zaharia
Minusuri:Ov.Petre,Dica si Neaga

Sper sa vina Herea si sa-l trimitem pe Lovin la Buzau . :bye:

Miha_stelista
9th August 2007, 12:49
Pey Banel Nicolitza a fost omul meciului cu golul lui:bere2:

Raul_07
9th August 2007, 14:00
Omu meciului dupa mine e o batalie intre Golanski si Nicolita cu un plus pentru Banel pt cat a alergat si pentru gol..Nu degeaba Golanski la facut pe Cristiano Ronaldo sa nu miste in meciu dintre Polonia si Portugalia chiar are fata de fotbalist si probabil va pleca un club mare din Vest de la noi.

KosmyN
9th August 2007, 15:46
Baietii au aratat aseara ca jocul inca nu este inchegat, omogenizat.
In plus de asta, am cedat initiativa, iar acest lucru ne-a cam costat, mijlocasii nostrii centrali fiind des depasiti.
La plusuri, putem trece daruirea si ambitia lor, profesionalismul si faptul ca au muncit ca o echipa, nici unul dintre ei neiesind mai mult in fata.
Omul meciului: Golanski, un jucator care cu fiecare meci ne dezvalui noi calitati.

In rest:
Zapata - 6 - pacat de greseala, chiar daca a fost fault clar. Cu toate acestea, cred ca e un portar valoros, nu se pierde cu firea, e calm, vb mult in teren, are joc bun de picior, priza la minge
Golanski - 7 - nu au fot probleme pe partea lui, a strans bine si in centru, a ajutat mai mult faza ofensiva, are si sut bun si am vz si niste driblinguri
Radoi - 6 - a pierdut niste dueluri aeriene si a avut si niste ezitari, dar in rest a fost ok
Rada - 6 - un jucator bun, s-a integrat rapid, dar am vz si ceva "grabeli" aseara
Marin - 5 - majoritatea mingiilor s-au jucat pe partea lui, iar el a fost destul de nesigur si ezitant
Nicolita - 6 - bulan bulan, da a dat gol. Atat, ca in rest acelasi joc haotic fara orizont
Ov Petre - 5 - titular dupa o perioada lunga de accidentari, a incercat sa joace si rolul de pasator, de aici si multele inexactitati, plus faptul ca a trebuit sa acopere jocul de turca al celuilalt "defensiv".Ar trebui sa aiba mai multa determinare la uracrile in atac
Croitoru - 7 - desi nu e postul lui, s-a descurcat bine pe stanga, a alergat mult, a intrat in combinatii si a incercat sa-si creeze avantaj prin dribling
Dica - 6 - desi nu s-a evidentiat, a filtrat majoritatea mingiilor si a avut ca de obicei niste pase/angajari foarte bune
Neaga - 6 - alearga mult, face si faza defensiva, dar nu e locul lui ca varf impins. Sunt convins ca vor aparea si golurile in curand
Badoi - 6 - a fortificat partea dreapta si cred ca ar trebui sa i se dea mai mult credit
Zaharia - 6 - omul potrivit la locul potrivit
Bicfalvi - - debut european

romanus
9th August 2007, 16:45
am votat cu Ovidiu Petre, el a fost co-autor la ambele goluri
... şi eu ...

Duckadam
9th August 2007, 17:11
Banel Nicolita! A alergat mult, a centrat, a atacat poarta, a si inscris.
Un minus pentru Neaga, dar isi va reveni repede.

jurnalistul2000
9th August 2007, 18:51
Mi-e greu sa aleg, dar dintre Banel si Petre prefer la Jardel.A alergat ca de fiecare data si si-a facut treaba.

kalashnikov
9th August 2007, 19:59
votat zaharia pentru randament , joc fara eroare , nota 10
au mai jucat bine : croitoru , dica , nicolita
dezamagire "carlos" zapata

LoMax8
9th August 2007, 20:02
Nicolita clar!!!
Practic au fost momente in care el era coordonatorul de joc.

MickaelC
9th August 2007, 21:12
Parerea voastra, dar eu cred ca sa il compari pe Zapata cu Carlos e o greseala. Sa spunem ca nu e chiar nevinovat la golul primit, dar in rest mi-a lasat o impresie foarte buna. Si cred ca toti trebuie sa il ajutam acum sa prinda incredere, ii e si lui greu printre straini... incercati sa nu va mai lasati influentati de comentatori si ziaristi.

Ontopic: omul meciului, Golanski, multe sperante imi pun in el...

cogdao
9th August 2007, 21:40
Omul meciului:Nicolita.

Zapata nu a gresit la gol,a fost incomodat.

Wholigan
9th August 2007, 22:30
M-am shocat vazand ca 2 oameni au votat Ovidiu Petre, la cate mingi a pierdut, dar 1 dintre votanti este aris...

LoMax8
9th August 2007, 22:38
M-am shocat vazand ca 2 oameni au votat Ovidiu Petre, la cate mingi a pierdut, dar 1 dintre votanti este aris...

si bicfalvi a primit un vot si a jucat "un strop"

Ciprian Bojan
10th August 2007, 11:46
Eu zic faptu' ca a jucat echipa, bine rau da a jucat! Ca Banel a dat golul si a fost pe tot terenul, mi-a placut! Mi-au mai placut Golanski, Ov. Petre, Lovin si PUBLICUL, care a fost EXTRAORDINAR!!!

stelista_yo
10th August 2007, 12:48
Parerea voastra, dar eu cred ca sa il compari pe Zapata cu Carlos e o greseala. Sa spunem ca nu e chiar nevinovat la golul primit, dar in rest mi-a lasat o impresie foarte buna. Si cred ca toti trebuie sa il ajutam acum sa prinda incredere, ii e si lui greu printre straini... incercati sa nu va mai lasati influentati de comentatori si ziaristi.

Ontopic: omul meciului, Golanski, multe sperante imi pun in el...

A gresit, dar a si salvat. Io zic ca suntem in situatia in care trebuie sa acordam incredere. Avem nevoie de experienta lui Zapata. Sa vedem ce va fi in continuare.
Si Golanski, va confirma din ce in ce mai mult..

TheCopoi
10th August 2007, 14:58
Eu zic faptu' ca a jucat echipa, bine rau da a jucat! Ca Banel a dat golul si a fost pe tot terenul, mi-a placut! Mi-au mai placut Golanski, Ov. Petre, Lovin si PUBLICUL, care a fost EXTRAORDINAR!!!

sa zicem ca Ov.Petre are niste scuze:accidentarea...dar si-a salvat prestatia fiind co-autor la golul 2...dar la Lovin ce ti-a placut???:no:

tudorloredana
10th August 2007, 22:51
cred ca jocul a fost extraordinar,mi s-au parut de vis baietii..si toti au un merit aparte pentru acest joc...MULTUMESC STEAUA CA EXISTI...