PDA

View Full Version : Steaua-Ceahlaul (2-1)

Pages : [1] 2

steauaclub.tk
23rd July 2007, 20:44
ETAPA 1: FC STEAUA – FC CEAHLAUL P.NEAMT - Vineri, 27.07, Ora 20:30 (Kanal D)

Partida se va disputa fara spectatori.

LoMax8
23rd July 2007, 21:27
Cine voteaza cu Ceahlaul e securisto-comunist si hahalera...:)

ULTRAS STEAUA
23rd July 2007, 21:33
ETAPA 1: FC STEAUA – FC CEAHLAUL P.NEAMT - Vineri, 27.07, Ora 20:30 (Kanal D)

Partida se va disputa fara spectatori.

scuze, nu sunt asa de informat, dc se joaca fara spectatori?:shifty:

#EffecT
23rd July 2007, 21:36
Trebuie sa incepem cu o victorie .

Cernea-P.Marin,Goian,Baciu,Emeghara-Nicolita,Radoi,Croitoru,Bostina-Dica,Neaga

jurnalistul2000
23rd July 2007, 21:50
scuze, nu sunt asa de informat, dc se joaca fara spectatori?:shifty:

e o suspendare cate dateaza de sezonul trecut, cand suporterii au nu au fost``cuminti`.

pinky
23rd July 2007, 21:57
Steaua-ceahlaul...ink o partida "surdomuta"!sper k ghinionul de a incepe acest campionat sub semnul suspendarilor de sezonul trecut sa nu ne urmareasca pe parcursul acestui sezon competitional!e cazul sa incepem in fortza, s-au terminat amicalele,egalurile si orice fel de scuza!o sa fie un an si mai greu ca cel anterior si noi trebuie sa ne punem pe picioare!Victorie STEAUA

stelista_yo
23rd July 2007, 22:20
Sper sa incepem cu dreptul:D

sergiuku
23rd July 2007, 22:22
STEAUA , victorie...STEAUA , victorie !!!!:fotbal: :fotbal:

Brigante
23rd July 2007, 22:39
Trebuie sa incepem cu o victorie .

Cernea-P.Marin,Goian,Baciu,Emeghara-Nicolita,Radoi,Croitoru,Bostina-Dica,Neaga

Cernea sa ia o pauza pe banca ca m-am saturat de el. Daca si asta e portar... lasati-o dreacu de treaba. N-am mai vazut un sut "scos" la Steaua de 2 ani de zile. Sa intre Vatca sau Zapata.

#EffecT
23rd July 2007, 22:43
Cernea sa ia o pauza pe banca ca m-am saturat de el. Daca si asta e portar... lasati-o dreacu de treaba. N-am mai vazut un sut "scos" la Steaua de 2 ani de zile. Sa intre Vatca sau Zapata.

Zapata nu cred ca intra .
Si intre Vatca si Cernea , foarte probabil va fi preferat Cernea.
Aia e echipa cea mai probabila , in niciun caz ceea ce imi doresc eu .
Daca ar fi dupa mine :

Zapata-Marin,Goian,Al.Iacob,Emeghara-Radoi-Nicolita,Croitoru,Neaga-Dica,Gurita :lol:

sergiuku
23rd July 2007, 22:45
pai pe Ceahlaul ar trebui sa batem cu vreo 3-0 ,asa de inceput !!!! Victoria e sigura...

TheCopoi
23rd July 2007, 22:46
desi am votat pentru Steaua mi-e frica de acest meci...primul meci...dar un meci cu o echipa antrenata de Hizo...un antrenor care a cam facut treaba pe unde s-a dus!

sergiuku
23rd July 2007, 22:50
desi am votat pentru Steaua mi-e frica de acest meci...primul meci...dar un meci cu o echipa antrenata de Hizo...un antrenor care a cam facut treaba pe unde s-a dus!

hai mai ca-i batem...ce Dumnezeu,a inceput sa ne fie frica de Ceahlaul ?????

TheCopoi
23rd July 2007, 22:53
hai mai ca-i batem...ce Dumnezeu,a inceput sa ne fie frica de Ceahlaul ?????

...nu e vorba de frica aici...e vorba de faptul ca avem un fel de "trac" in meciurile cu echipele mai slab cotate...o sa-i luam ca "retrogradati" si sa nu ne-o luam!!!insa sper ca Hagi sa le fi schimbat mentalitatea jucatorilor,sa nu considere alte echipe inferioare!!!scorul incepe de la 0 - 0 si care este mai bun castiga!speram ca noi sa fim cei mai buni!

sergiuku
23rd July 2007, 22:55
...nu e vorba de frica aici...e vorba de faptul ca avem un fel de "trac" in meciurile cu echipele mai slab cotate...o sa-i luam ca "retrogradati" si sa nu ne-o luam!!!insa sper ca Hagi sa le fi schimbat mentalitatea jucatorilor,sa nu considere alte echipe inferioare!!!scorul incepe de la 0 - 0 si care este mai bun castiga!speram ca noi sa fim cei mai buni!

este adevarat ca surprize pot aparea !!!! Dar , noi suntem cei mai buni si cel mai bun castiga :flowers: !!!

joseph
24th July 2007, 00:43
vedeti in pol ca este cineva care a votat pt egal? eu am fost acela...acu o sa imi sara in cap toti cei care cred ca daca esti stelist nu tre s fii si realist...poi de ce as vota victorie cand e clar ca jocul Stelei inca sufera...cum sa votez victorie dupa o serie interminabila de egaluri in amicale...mai ales stiut fiind faptul ca noi avem mari probleme cu echipe gen ceahlaul care se apara cu 11 jucatori timp de 90 de minute...nici victoria nemtenilor nu o pot vota,insa ma tot gandesc la un 0-0 sau un blestemat de 1-1...sper sa nu fie asa...daca polul de sus ma intreba"cine ati vrea sa castige,steaua sau ceahlaul"...normal ca as fi votat steaua,dar asa mi se cere sa fiu realist,ceea ce am incercat...:fotbal:

sergiuku
24th July 2007, 00:54
vedeti in pol ca este cineva care a votat pt egal? eu am fost acela...acu o sa imi sara in cap toti cei care cred ca daca esti stelist nu tre s fii si realist...poi de ce as vota victorie cand e clar ca jocul Stelei inca sufera...cum sa votez victorie dupa o serie interminabila de egaluri in amicale...mai ales stiut fiind faptul ca noi avem mari probleme cu echipe gen ceahlaul care se apara cu 11 jucatori timp de 90 de minute...nici victoria nemtenilor nu o pot vota,insa ma tot gandesc la un 0-0 sau un blestemat de 1-1...sper sa nu fie asa...daca polul de sus ma intreba"cine ati vrea sa castige,steaua sau ceahlaul"...normal ca as fi votat steaua,dar asa mi se cere sa fiu realist,ceea ce am incercat...:fotbal:

esti realist.....pur si simplu ai pus STEAUA egala cu Ceahlaul,e ca si cum ai fi pus STEAUA=Barcelona(Steaua fiind Ceahlaul , si Steaua fiind Barcelona,intelegi tu),eu cred ca nici in zilele cele mai proaste nu ar trebu sa fii asa ''realist'' pt ca e clara invingatoarea din acest meci !!! :nope: :nope: la forma care o are,STEAUA trece de Ceahlaul cu 2-0 !!!! e parerea ta,si o respect , dar nu sunt de acord cu ea !!!!

joseph
24th July 2007, 01:00
esti realist.....pur si simplu ai pus STEAUA egala cu Ceahlaul,e ca si cum ai fi pus STEAUA=Barcelona,eu cred ca nici in zilele cele mai proaste nu ar trebu sa fii asa ''realist'' pt ca e clara invingatoarea din acest meci !!! :nope: :nope: la forma care o are,STEAUA trece de Ceahlaul cu 2-0 !!!! e parerea ta,si o respect , dar nu sunt de acord cu ea !!!!

mdea...noi suntem obisnuiti sa credem ca daca joaca STEAUA cu ceahlaul gata wow,se dau astia de-o parte si ne lasa sa jucam cum vrem,doar suntem steaua...nu frate,sa nu ne ascundem in spatele numelui ,ca nu joaca numele "steaua" pe teren,ci jucatorii...aceeasi Steaua ce a facut anul trecut cu ceahlaul? sau cu vasluiul?sau cu bistrita?etc etc etc... spui ca e clara invingatoarea din acest meci? eu nu cred,daca ar fi asa nu s-ar mai juca.pe teren intra 22 de jucatori care incearca sa obtina victoria si nu intotdeauna ne reuseste noua,stelistilor. "la forma pe care o are,steaua trece cu 2-0 de ceahlaul"...ce forma are steaua? e clar ca trece pintr-o perioada mai nefasta pe care sper sa o sfarsim odata cu inceperea acestui sezon... la forma pe care o are in momentul de fata,steaua trage spre un egal cu ceahlaul...si nu ar fi deloc o surpriza acest egal sub comanda "Regelui"...

sergiuku
24th July 2007, 01:06
mdea...noi suntem obisnuiti sa credem ca daca joaca STEAUA cu ceahlaul gata wow,se dau astia de-o parte si ne lasa sa jucam cum vrem,doar suntem steaua...nu frate,sa nu ne ascundem in spatele numelui ,ca nu joaca numele "steaua" pe teren,ci jucatorii...aceeasi Steaua ce a facut anul trecut cu ceahlaul? sau cu vasluiul?sau cu bistrita?etc etc etc... spui ca e clara invingatoarea din acest meci? eu nu cred,daca ar fi asa nu s-ar mai juca.pe teren intra 22 de jucatori care incearca sa obtina victoria si nu intotdeauna ne reuseste noua,stelistilor. "la forma pe care o are,steaua trece cu 2-0 de ceahlaul"...ce forma are steaua? e clar ca trece pintr-o perioada mai nefasta pe care sper sa o sfarsim odata cu inceperea acestui sezon... la forma pe care o are in momentul de fata,steaua trage spre un egal cu ceahlaul...si nu ar fi deloc o surpriza acest egal sub comanda "Regelui"...

''incearca'' bine zici.......normal ca nu o sa iasa de pe teren,vor incerca sa lupte dar au in gand ca joaca cu STEAUA,cea mai buna echipa din campionat !!! Normal ca vor incerca sa traga la un egal sau printr-un noroc mare ,la o victorie !!! Daca era asa , atunci noi cand am jucat cu Real sau Lyon nici nu mai trebuia sa ne prezentam la meci !!! Fiecare cu sansa lui,si la un meci din asta niciodata nu vor fi egale sansele,dar se stie cine e mai bun !!!! Gandeste-te : jucam acasa ,avem jucatori mult mai buni decat are Ceahlaul!!! Si atunci te intreb,daca era prima etapa cu dinamo ce zice-ai ???

LoMax8
24th July 2007, 01:13

numai tu puteai gandii in halu` asta...stie deja tot forumu cat esti de stelist, asa ca nu-ti fa griji ca n-o sa-ti sara in cap, asa rau...uite ca e cineva care a votat victorie Ceahlaul, e mai "optimist" si mai suporter ca tine. :)

joseph
24th July 2007, 01:15
'Gandeste-te : jucam acasa ,avem jucatori mult mai buni decat are Ceahlaul!!! Si atunci te intreb,daca era prima etapa cu dinamo ce zice-ai ???

daca jucam cu dinamo acasa altfel erau motivati si baietii nostri...nici nu se compara...poi radoi,neaga si altii ca ei ar intra si in carje intr-un derby cu cateii...
PS:nici nu stii ce campanie de achizitii a avut anul acesta ceahlaul...crede-ma,nu se vor mai bate pt evitarea retrogradarii...
PS:LoMax8,daca vrei neaparat sa imi contrazici vreo opinie te rog scrie corect gramatical si apoi am sa ma gandesc daca iti raspund,desi ma indoiesc ca ai putea intelege ceva.Eu am explicat clar de ce am votat egalul.Pentru tine am sa fac si un desen.

KosmyN
24th July 2007, 01:57
Primul meci din campionat, pe teren propriu...fara suporteri...deci fara presiune :naughty: ...o singura varianta...victoria

p4link
24th July 2007, 11:01
____________Zapata____________
Petre Marin---Goian---Radoi---Nesu
----------------------------------
----------------Lovin-------------
---Nicolita-----Dica-----Croitoru---
----------Neaga-----Gurita--------

Rezerve:Bicfalvi, Iacob,Baciu,Badoi,Emeghara

Victorie sigura, sper sa nu mai jucam cu doi
inchizatori niciodata

Raul_07
24th July 2007, 11:20
Vom bate Ceahlaul fara probleme au probleme mari inca si ei.Pericolul lor se numeste Viorel Frunza din ce am mai citit se pare ca a revenit la forma de la Vaslui.Un prim 11 care cred ca il va folosi Hagi ar putea fi:
---------------Zapata----------------

-Golanski---Goian---Radoi---Emeghara-

-Badoi---Ov.Petre---Croitoru---Ochirosi-

--------------Dica---Neaga------------

p4link
24th July 2007, 11:22
Golanski nu este la capacitatea sa maxima de efort, Emeghara nu este inca intergrat , iar Ov Petre este accidentat.

aris-din-zalau
24th July 2007, 11:24
va fi un meci echilibrat, daca vom inscrie repede vom castiga meciul fara probleme, daca nu vom reusi sa inscriem repede, atunci ne vom chinui putin... sper totusi sa rezolvam meciul inca din prima repriza, ca sa nu fim prea obositi pt. meciul cu Zaglebie :yup:

Raul_07
24th July 2007, 11:25
Golanski nu este la capacitatea sa maxima de efort, Emeghara nu este inca intergrat , iar Ov Petre este accidentat.

De Ov.Petre n-am stiut mai bine sa joaca titular pustiu ala noi Iacob decat Lovinho mijlocas la inchidere.In ceea ce priveste lateralii tind sa cred ca macar Emeghara va juca da ramane de vazut.

p4link
24th July 2007, 11:27
Si eu sper sa-l vad pe Ov Petre in locul lui Lovin , dar la ultimul antrenament coman si Ov Petre s-au antrenat separat, Ov Petre resimtand o lovitura din meciul cu Charleroi

ULTRAS STEAUA
24th July 2007, 12:32
--------------Zapata-------------
Petre Marin---Goian---Radoi---Nesu
--------------Bicfalvi-------------
---Badoi---------- Croitoru--------
-----------------Dica-------------
----------Neaga-----Gurita--------

Bogdanbibi
24th July 2007, 12:33
Ov Petre resimtand o lovitura din meciul cu Charleroi
poate din meciul cu aek, cu belgienii n-a jucat

Mix
24th July 2007, 13:23
---------------Cernea----------------

M4r|us
24th July 2007, 13:25
Victorie, normal. Orice altceva e inacceptabil, mai ales intr-un meci contra Ceahlaului.

jurnalistul2000
24th July 2007, 14:03

lasand la o parte cariera lui Hizo, nu imi fac griji ca nu vom castiga.nu conteaza scorul, dar vom castiga.e slaba Ceahlaul.Abia s-au tarat anul trecut.

tudorloredana
24th July 2007, 14:06
la ultimul meci cu ceahlaul am fost si au castigat stelistii...acum vor castiga dar nu vom mai fi ca sa o sustinem asa cum se cuvine...victorie garantata...

p4link
24th July 2007, 14:35
poate din meciul cu aek, cu belgienii n-a jucat

Foarte corect , multumesc pentru observatie...

shtef_tudor
24th July 2007, 15:13
---------------Cernea----------------

ideea nu-i rea ca formatie (dar tot trebuie bagat petre marin),

apropo la comentariul ca abia s-a tarat (in general cu echipele mari joaca bine cele mici si apoi 10 meciuri se refac de la acel meci :)) )

iancu_deea2005
24th July 2007, 17:36
nici nu a inceput bine campionatul si voi deja insirati cum ar fi echipa perfecta .....whatever ....desi nu am incredere in hagi ... traiesc cu speranta k Steaua va avea parte de un sezon bun , ff bun!!!! cat despre meci...Steaua castiga :fotbal: :fotbal: :fotbal:

dan_fuica
24th July 2007, 18:00
:lol: teoretic jucam cu o echipa de liga a 2a.Batem la scor.Sper.

LoMax8
24th July 2007, 20:25
PS:LoMax8,daca vrei neaparat sa imi contrazici vreo opinie te rog scrie corect gramatical si apoi am sa ma gandesc daca iti raspund,desi ma indoiesc ca ai putea intelege ceva.Eu am explicat clar de ce am votat egalul.Pentru tine am sa fac si un desen.

Vai de capu meu ce tare esti, cine vorbeste...ma uimesti...eu nu te-am contrazis (cauta in dictionar definitia de la verbu asta ca vad ca n-ai nimerit-o in context), am spus un adevar. Daca te deranjeaza inghite si taci. Sau nu te-ai prins? Vrei sa-ti fac un desen :)
Apropos cu cine joaca ZerO in primul meci la arabi? Sa inteleg ca ai votat pe victorie acolo! :)
Eu am inteles de ce ai votat egal acuma, infrangere atunci si tot asa, victorie mai rar, defapt de cand e Hagi nu prea sau chiar deloc, eventual in primul amical. Am inteles logica ta, dar mi-e greu sa fiu pe aceeasi linie cand eu sunt suporter, pun si suflet si optimism cat casa, mai ales ca e Hagi, iar tu fiind suporter, vorba lu bogdanbibi, de la Carlos incoace, pui doar pesimism si nesiguranta, de cand e Hagi.
Imi place ca scrii tot felul de fraze ca sa-ti arati superioritatea intelectuala...probabil crezi ca ma impresioneaza, da vorba lu Protasov, "nimeni nu ne ia visele"

sergiuku
24th July 2007, 20:35
ahhh ce bine ca nu se va mai auzi ''......augh augh augh'' !!!!macar asa in prima etapa !!

SkizzukShark
24th July 2007, 21:58
o sa imi faca un cadou frumos Steaua in meciul cu Ceahlaul...sper!WE ARE THE CHAMPIONS!

andrei_vs_25rn
24th July 2007, 21:58
victorie, neaparat!!.. sper intr-un 2-0 poate 3-0.. as vrea sa joace urmatorii : Rufay - Badoi,Golanski,Goian,P.Marin - Nicolita,Radoi,Bostina - Bicfalvi - Dica, Neaga

forzza STEAUA!!!!

stelista_yo
24th July 2007, 23:27
Ar fi buna o victorie la scor...mai ales pt moralul jucatorilor inaintea partidelor cu polonezii

LoMax8
25th July 2007, 00:22
Cernea
Marin-Goian-Baciu-Emeghara
Badoi-Radoi-Bostina-Nicolita
Neaga-Dica

parerea mea...
Zapata n-a jucat nici macar un amical si nu cred ca Hagi o sa-l infiga direct
Bostina e pariul sau deci cred ca va fi titular
Atacul e clar
Nu stiu sigur daca va juca Nicolita-Croitoru sau Badoi-Nicolita pe benzi

stelista_yo
25th July 2007, 01:20
Croitoru a fost cel mai bun cu Charleroi...sa vedem...

joseph
25th July 2007, 01:22
Cernea
Marin-Goian-Baciu-Emeghara
Badoi-Radoi-Bostina-Nicolita
Neaga-Dica

parerea mea...
Zapata n-a jucat nici macar un amical si nu cred ca Hagi o sa-l infiga direct
Bostina e pariul sau deci cred ca va fi titular
Atacul e clar
Nu stiu sigur daca va juca Nicolita-Croitoru sau Badoi-Nicolita pe benzi

perfect adevarat...numai ca pe o banda va juca badoi/nicolita iar pe cealalta va juca sigur croitoru.
radoi in centrul apararii,zboara baciu din schema.
Ov petre sau lovin mijlocas defensiv.

deci cam asa ar arata echipa,dupa parerea mea:

cernea
marin radoi goian emeghara
badoi/nicolitza lovin/ov petre bostina croitoru
neaga dica

LoMax8
25th July 2007, 01:26
deci cam asa ar arata echipa,dupa parerea mea:

cernea
marin radoi goian emeghara
badoi/nicolitza lovin/ov petre bostina croitoru
neaga dica

nu l-am pus pe Radoi in aparare pt k Baciu poate face fatza cu Ceahlaul si pentru ca Mirel nu s-a pregatit din punct de vedere tactit sub comanda lui Hagi pe acest post.
Lovin si Ov.Petre sunt de talia lui Baciu asa ca pot face fata si ei cu Ceahlaul. Totusi daca joaca mirel mijlocas la inchidere ambii zboara din schema.

joseph
25th July 2007, 01:35
nu l-am pus pe Radoi in aparare pt k Baciu poate face fatza cu Ceahlaul si pentru ca Mirel nu s-a pregatit din punct de vedere tactit sub comanda lui Hagi pe acest post.

ma gandesc totusi ca hagi va face dupa cum i-a ordonat ciobanul,va juca cu radoi fundas...ar fi mai bine ca daca jucam cu baciu au sanse reale si nemtenii sa inscrie.

ULTRAS STEAUA
25th July 2007, 01:38
ma gandesc totusi ca hagi va face dupa cum i-a ordonat ciobanul,va juca cu radoi fundas...ar fi mai bine ca daca jucam cu baciu au sanse reale si nemtenii sa inscrie.

eu nu cred asta...daca si hagi face dupa cioban atunci inseamna ca ori oieru cunoaste vre-o metoda de hipnotizare :lol: ori pana si Hagi nu mai are demnitate

joseph
25th July 2007, 01:41
eu nu cred asta...daca si hagi face dupa cioban atunci inseamna ca ori oieru cunoaste vreo metoda de hipnotizare :lol: ori pana si Hagi nu mai are demnitate

nu ar fi prima data cand hagi ar asculta de cioban...cazul andrey iti spune ceva?ai sa vezi,radoi va fi folosit fundas,sunt sigur de asta.nici hagi nu misca in fata oierului.

ULTRAS STEAUA
25th July 2007, 01:54
nu ar fi prima data cand hagi ar asculta de cioban...cazul andrey iti spune ceva?ai sa vezi,radoi va fi folosit fundas,sunt sigur de asta.nici hagi nu misca in fata oierului.

nu stiu ce sa zic, posibil sa ai dreptate.eu am un respect enorm pentru Andrey...isi bate joc hagi de el.ma gandesc sa fac ceva pe 2 bete...sau un mesaj poate se simte cineva, dar nu cred.

kalashnikov
25th July 2007, 09:32
cu hagi pe banca , ma indoiesc ca vom castiga , tin minte ca anul trecut primul meci a fost tot egal

Qoss
25th July 2007, 10:14

Daca Hagi il foloseste pe Radoi fundas, va fi pentru ca asa doreste el, nu din cauza lui Gigi. Si avand in vedere ca Baciu e dat mai mult ca sigur transferat, cred ca Radoi o sa treaca pe linia de fund.

blilib
25th July 2007, 10:16
of ce urat ca iar se joaca fara spectatori... si pe caldura asta...oricum sigur vom castiga cu ceahlaul. :fular_ste

Gruppo Aparte
25th July 2007, 10:50
Cu hagi pe banca imi e tare frica chiar si la meciurile cu ceahlaul. Pe cuvant.

sergiuku
25th July 2007, 10:56
Cu hagi pe banca imi e tare frica chiar si la meciurile cu ceahlaul. Pe cuvant.

culmea ar fi sa nu ne fie (pt ca rezultatele sunt sub asteptari pana acum),dar totusi daca nu credem ca vom castiga in meciul cu Ceahlaul atunci dupa conceptia unora ar trebui sa speram ca nu retrogradam sezonul asta !!!

Qoss
25th July 2007, 19:32
O sa fie meci greu, pentru ca Ceahlaul s-a intarit mult in pauza competitionala, nu mai e echipa de retrogradare ca sezonul tecut. Dar am inceredere in Hagi, si o sa ii batem.

Masi
25th July 2007, 22:18
Formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ nu se va putea baza īn meciul cu Steaua, din prima etapă, pe fotbaliştii Narcis Răducan şi Radu Doicaru, ambii indisponibili din cauza unor accidentări.

"Narcis Răducan a suferit o leziune musculară la ultimul joc de pregătire din Germania. N-am vrut să risc o accidentare mai gravă, aşa că nu l-am forţat", a explicat tehnicianul principal al Ceahlăului, Viorel Hizo. Fotbalistul a reīnceput de luni să facă alergări, dar va īncepe pregătirea alături de echipă abia de săptămāna viitoare.

Celălalt jucător indisponibil, atacantul Radu Doicaru, īşi continuă programul de recuperare după intervenţia chirurgicală suferită la genunchi la īnceputul acestui an. "Radu Doicaru a urmat un program separat de recuperare şi sper să se pregătească īn cel mult o săptămānă la capacitate normală", a precizat antrenorul nemţenilor.

Tehnicianul Viorel Hizo a reiterat faptul că echipa sa merge īn Ghencea cu obiectivul de a scoate un rezultat bun. "Īn fotbal orice este posibil. Steaua poate să joace ce vrea şi cum vrea. Īntotdeauna vor ieşi īn faţă valori precum Dică sau Mirel Rădoi care pot hotărī soarta unui joc, īnsă noi mergem cu gāndul să scoatem un rezultat bun", a declarat Viorel Hizo.

Ceahlăul Piatra Neamţ va debuta īn acest campionat īmpotriva echipei Steaua Bucureşti. Partida este programată vineri seară, de la ora 20:30 şi se va juca fără spectatori, din cauza faptului că Steaua are terenul suspendat.

CristiMor
25th July 2007, 23:04
Steaua o sa castige fara nici o indoiala. Un pronostic.... hmmm 3-1

AxelIce
26th July 2007, 03:19
Cine a votat ma victorie ceahlaul ? :O ... e obligatoriu sa castigam ... avand in vedere ca este unul din meciurile "usoare" ... si pe langa asta avem si un lot foarte bun :) si pe langa asta il poate acum folosi pe rada in centru aprarii alaturi de goian ... si pe radoi la mijloc .. io zic un 3-0 poate chiar mai mult :D

kalashnikov
26th July 2007, 10:04
eu am votat egal , cu hagi pe banca nu sunt prea optimist

ULTRAS STEAUA
26th July 2007, 10:20
Steaua o sa castige fara nici o indoiala. Un pronostic.... hmmm 3-1

eu zic un 2-0 ...oricum castiga fara emotii

p4link
26th July 2007, 11:10
victorie 4-1
Golurile vor fi marcate de Nicolita,Dica din penalti, Goian cu capul din corner si Ochirosii

LoMax8
26th July 2007, 11:15
Daca si de Ceahlaul ne e frica si invocam diferite scuze, teoretice evident, atunci sa se lase toata echipa de fotbal si sa se apuce de gradinarit.

SkizzukShark
26th July 2007, 12:44
victorie 4-1
Golurile vor fi marcate de Nicolita,Dica din penalti, Goian cu capul din corner si Ochirosii

poate marcheaza si Neaga:whistling

p4link
26th July 2007, 12:45
Golul Ceahlaului :)) il va marca Neaga ...:)

Bogdanbibi
26th July 2007, 12:48
3-0 (dica, neaga, zapata)

Cristi89
26th July 2007, 12:48
Sunt curios daca Gica il baga in primul 11 pe Rada.Daca va juca maine putem fi siguri ca il vom vedea si in meciul cu Zaglebie.In afara de Rada care il poate inlocui pe Baciu,cred ca ceilalti titulari vor fi cei din meciul cu Charleroi.

p4link
26th July 2007, 12:50
Ar fi indicat sa foloseasca in meciul de maine aceeasi echipa cu care va aborda dubla cu Zaglebie, un meci impreuna conteaza .

#EffecT
26th July 2007, 13:18
Echipa pentru meciul de maine ,dupa ultimele sosiri :

Zapata-Marin,Goian,Rada,Emeghara-Nicolita,Radoi,Dica,Croitoru-Neaga,Zaharia

geoovy
26th July 2007, 13:22
Ar fi indicat sa foloseasca in meciul de maine aceeasi echipa cu care va aborda dubla cu Zaglebie, un meci impreuna conteaza .
nu cred ca gica va descoperi tactica maine in meciul cu ceahlaul...sunt sigur ca cu polonezii echipa va arata cu totul altfel fata de meciul de maine

jurnalistul2000
26th July 2007, 15:02
Cred ca vom castiga cu 2-0 si unul dintre goluri va fi marcat de Dica.Nu cred ca se vor obosi sa joace tare.E un meci fara spectatori si se pastreaza pentru deplasarea din Polonia.

#EffecT
26th July 2007, 15:12
Aia care nu se vor obosi sa joace prea tare , vor trece pe banca de rezerve. Acum avem si rezerve pe masura ,concurenta a crescut asa ca "titularii de drept" nu mai exista .

AxelIce
26th July 2007, 15:17
Sunt de parere ca Hagi va gasi formula cea mai buna ... si vom reusi sa castigam ... Si pe langa asta Hagi nu este vazut ca un antrenor bun pentru insuccesele pe care le`a avut cat a fost la Poli ... Dar Poli nu a avut un lot atat de bun ca al Stelei :D

stelista_yo
26th July 2007, 15:36
Sper sa incepem cu dreptul...ca pana la urma si noi jucam tot cu om "nou promovata"...sau mai bine zis cu o retrogradata...
O victorie e buna pt moralul jucatorilor in vederea partidei de marti de la Lubin

stelista24
26th July 2007, 16:27
trebuie sa batem ca sa incepem bine noul sezon...si cum zice stelista_yo, pentru moralul jucatorilor...:yes:

colonelu Voiculescu
26th July 2007, 16:31
Daca nu-i batem pe retrogradatii astia , ce pretentii avem de CL ?

Raul_07
26th July 2007, 19:04
Maine Ceahlaul va pierde la scor daca vom marca repede sau foarte greu daca vom marca dupa sfarsitul primei reprize.

cogdao
26th July 2007, 22:07
victorie 4-1

dupa ce am citit toate postarile pe acest subiect am ajuns la al tau si trebuie sa spun ca m-ai facut sa rad...auzi,fara suparare,tu esti ruda cu Nostradamus?

On topic,Steaua nu va avea probleme in acest meci si tind sa cred ca dupa acest meci numarul contestatarilor lui Hagi se va micsora.
3-0.

pau_gasol
27th July 2007, 09:53
Cernea - Marin, Goian, Radoi, Emeghara - Nicolita, Radoi, Bicfalvi, Bostina - Dica, Neaga

Nu cred ca Rada sau Zaharia vor intra in primul 11

sorin_g
27th July 2007, 09:57
Radoi joaca pe 2 posturi meciul asta? :)

JustMe
27th July 2007, 10:11
Zaharia s-ar putea sa nu intre, dar Rada mai mult ca sigur va intra, pentru ca e nevoie ca sa se obisnuiasca cu Goian pe teren pentru dubla cu Zaglebie.

Membru A.S
27th July 2007, 10:52
E poate cel mai important meci al nostru (in afara de cel din CL).Trebuie sa aratam ca suntem un club important in Liga I,si sa le aratam si dinamuistilor si ceferistilor(aici sa se inteleaga ca ma refer la rapid) cine e tartoru' cel mare.

Acum pe bune pentru Hagi meciul asta e important,pe baza lui se va vedea ce a adus Hagi bun la Steaua,mentalitatea,registru tactic etc.

Sper sa fie un adevarat spectacol si sa nu scape Ceahlaul fara doua boabe.
Hai "spartanii" mei http://www.fmro.ro/forum/style_emoticons/default/paladin.gif

Membru A.S
27th July 2007, 10:58
Am vazut ca Regele asta al nostru are un fix cu Radoi sa il joace in pozitia asemanatoare cu a lui S.Gerrard de la Liverpool ,sa fim seriosi,nu a legat nici o pasa si un sut in avanposturi in meciul cu belgienii.E mai bun la recuperare(sau fundas central,dar din pacate numai este cazul)ca mijlocas defensiv,lui nu ii place sa alerge,si acum ca a plecat Paraschiv care alerga non-stop Radoi va trebui sa ii ocupe locul; Sincer si sper sa nu fiu apostrofat,dar fara Croitoriu si Lovin nu vad primul 11. Lovin baiatu' de bine de rau,cu stiksurile lui a recuperat multe mingi in amicalul cu belgieni si a legat unele pase bune.

cogdao
27th July 2007, 11:01
Lovin e terminat,un joc bun nu compenseaza doi ani de hibernare...Croitoru este surprinzator rezerva fiind preferat Petre Ov.

sorin_g
27th July 2007, 11:38
Cred ca Hagi va folosi urmatoarea formula:

Cernea
Petre Marin, Goian, Radoi/Rada, Emeghara
Nicolita, Bicfalvi, Lovin/Radoi, Bostina
Dica, Neaga

Mix
27th July 2007, 11:49
In mod normal ar trebui sa castigam meciul usor, dar avand in vedere ca Hagi e antrenor, orice se poate intampla.:yup:

rainer_ligia
27th July 2007, 12:10
Trebuie sa incepem campionatul cu "dreptul".Sunt insa foarte curioasa ce jucatori va trimite Hagi in teren.:steagsimp

jurnalistul2000
27th July 2007, 12:16
In mod normal ar trebui sa castigam meciul usor, dar avand in vedere ca Hagi e antrenor, orice se poate intampla.:yup:

cred ca in meciul asta nici nu conteaza cine sta pe banca.e prea slaba Ceahlaul.putem sa ne punem probleme cu o echipa cu greutate, dar in cazul asta nu cred ca are rost de ne facem griji...

Danna
27th July 2007, 13:29
In mod logic si normal, ar trebui victorie. Insa nu stiu de ce am un "feeling" ca in cazul in care va fi (Doamne ajuta, cele 3 pcte conteaza), va fi una chinuita.. In fine, sper sa vad o echipa care sa stearga impresia din amicale. Hai Steaua!

stelista_yo
27th July 2007, 14:30
Jucatorii trebuie sa faca ceea ce stiu ei mai bine..sa nu uitam ca tot ei ne au calificat in UCL anu trecut. Sa le acordam putina incredere

raluca_teo
27th July 2007, 15:03
si eu am emotii , dar nu pt ca n-am avea lot ci pt ca va mai dura , cred eu, cateva etape pana se va lega jocul echpei cum tb, pana se vor acomoda si noii veniti etc... dar Forza Steaua! si sa speram ca va fi bine

Mirel Radoi6
27th July 2007, 15:29
Personal asa incepe asa:
Zapata
P.Marin Goian Rada Nesu
Radoi
Badoi Croitoru Nicolita
Dica Neaga

L-am pus pe Zapata in poarta deoarece nu cred ca Ceahlul va ajunge de multe ori la poarta noastra.Oricum Steaua va invinge azi cu 2-0 daca nu se strofoaca,iar daca se strofoaca va infinge cu 4-0 sau cu 5-0.

Pt. astazi sunt indisponibile:Ghionea,Cristocea,V.Badea,V.Iacob,Oc hirosii si Emeghara.Ultimii doi suferind doar accidentari usoare.HAI STEAUA!!!!!!

colonelu Voiculescu
27th July 2007, 15:33
Iacob , Ghionea , Badea , Cristocea , Emeghara si Ocirosii sunt accidentati
Ov Petre si Coman abia au revenit la antrenamente dupa accidentari
Rada si Zaharia abia au fost adusi
Golansky cica nu e pus la punct cu pregatirea

In aceste conditii vitrege :

Cernea

Petre Marin Goian Radoi Nesu

Nicolita Lovinho Croitoru Bostina

Neaga Dica

Rezerve : Zapata , Badoi , Baciu :banned: , Coman , Zaharia si Bicfalvi

TheCopoi
27th July 2007, 15:52
asa as dori eu sa inceapa Gica Hagi meciul:

Zapata
P.Marin Goian Rada Nesu

Badoi Croitoru Radoi Bostina

Neaga Dica

joseph
27th July 2007, 16:02
In aceste conditii vitrege :

Cernea

Petre Marin Goian Radoi Nesu

Nicolita Lovinho Croitoru Bostina

Neaga Dica

vezi,colonele,asta intr-adevar e echipa cea mai probabila...dar in formatia asta unde-s noile achizitii? e aceeasi echipa ca anul trecut,doar Neaga a aparut in plus,in locul lui Badea care si asa e accidentat...

raulutz
27th July 2007, 16:21
da..probabil un vis dar..asa as vrea sa arate echipa

Zapata
Golanski - Goian - Rada - P.Marin
Badoi - Croitoru - Radoi - Nicolita
Neaga - Dica

tudorloredana
27th July 2007, 16:31
acest meci e ca si castigat..ca altfel nu se poate...mereu a fost victorie pt noi...acesta e ca un meci demonstrativ..sa aratam ce are steaua nou si cam asa ar juca ea de acum inainte..nu ne dezamagi steaua ca noi fara tine nu existam...

AxelIce
27th July 2007, 18:59
Ce as alege eu ...

Zapata
-Badoi- -Rada- -Goian- -Petre Marin-

-Nicolita- -Radoi- -Croitoru- -Bostina-

-Neaga- -Dica-

Nu cred ca ar fi rau sa il joace pe Badoi fundas dreapta ... Daca il pastra ciobanu pe Elton io zic ca la mijloc nu aveam probleme ...

TupacFan
27th July 2007, 19:23
Mai e o ora pana la meci, sper ca regele sa inceapa triumfator! Forza Steaua! :yes:

dan_fuica
27th July 2007, 19:56
ce naspa ca o sa se joace fara specatatori.sper sa debutam cu o victorie.Forzza Steaua.

Generalu assasino
27th July 2007, 20:34
ziceti`mi si mie adresa de winamp unde pot asculta meciu

M4r|us
27th July 2007, 20:35
Am inceput "bine". Penalty pentru Ceahlaul.

steaua_ro
27th July 2007, 20:35
Penalty pt Ceahlaul. :@

P.S. min 13. 0-1 :((

Mai este pana la final. Sigur ne revenim.

kpr4x
27th July 2007, 20:36
Goian in aceasi nota PENIBILA.. sa ma pish pe el de moldovean basit .. iar e cu nasul pe sus ..tzaranoi masi de moldovean spurcat

Nicolita al imita PENIBIL .. cacacios

TupacFan
NUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Generalu assasino
ziceti`mi si mie adresa de winamp unde pot asculta meciu ca dak dau ascultare meci nu mere nik...va rog eu

rayden
mda...e vina lu hagi acum nu?:yup:

crucificatoru
27th July 2007, 20:37
baaaaaaaaah in plmea ce cauta kktu ala de nicolitza in tereeeeeeeeeen>?????

steaua_ro
27th July 2007, 20:37
Penalty si pt noi. Sper sa-l transformam.
P.S. 1-1

Ii batem sigur. :cool:

kpr4x
27th July 2007, 20:38
mda...e vina lu hagi acum nu?:yup:
cu ce sa fie de vina HAGI ma.. este penibilitatea tzaranoilor care lea crescut nasul prea mult si joaca din amintiri

TupacFan
27th July 2007, 20:38
Goooooooooool Dicanioooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!

crucificatoru
27th July 2007, 20:39
n-a fost 11 m....se pare ca s-a pregatit jiji sezonu asta...**** goian si nicolitza...

rayden
27th July 2007, 20:40
daca deja ati inceput cu **** goian,nicolitza astea...e grav...

AxelIce
27th July 2007, 20:44
La golul primit a gresit Goian ... avea o viteza in - ...

steaua_ro
27th July 2007, 20:45
Cica b a plecat de la Stadion cand nemtenii au dat gol :)
Edit: "AM BAGAT ATITEA MILIOANE IN TRANSFERURI CA SA NU JOACE NIMENI?!" (fanatik.ro)

Mix
27th July 2007, 20:46
Pana acum e 1-1. Jucam destul de slab in aparare. Nu stiu ce au aparatorii nostri...

kpr4x
27th July 2007, 20:47
daca deja ati inceput cu **** goian,nicolitza astea...e grav...

si anume ce vrei sa ai pup ?? Goian alearga cu bocanci ... Nicolita singur din 3-4 m da in portar .. PENIBIL .. multi pupici Goian & Nicolita:wallbash:

rayden
27th July 2007, 20:47
la primul gol nu a gresit goian,ci intreaga aparare,deoarece nu s-au coordonat ptr iesirea la ofsaid...este normala situatia deoarece e primul joc in formula asta[si rada care este venit de doar 2 zile la echipa]

rayden
27th July 2007, 20:48
si anume ce vrei sa ai pup ?? Goian alearga cu bocanci ... Nicolita singur din 3-4 m da in portar .. PENIBIL .. multi pupici Goian & Nicolita:wallbash:
goian are 1.95...cum dreaq vrei sa alerge mai repede de atat??

crucificatoru
27th July 2007, 20:52
goian are 1.95...cum dreaq vrei sa alerge mai repede de atat??

e debandanda totala in apararea asta...la fiecare actiune a Ceahlaului avem emptii...cum mama draqului??? :wallbash: :wallbash: iar in atac suntem mega previzibili..avem posesia dar degeaba ca nu stim ce sa facem cu ea...Nicolitza out repede si bagat Badoi ...

AxelIce
27th July 2007, 20:59
e debandanda totala in apararea asta...la fiecare actiune a Ceahlaului avem emptii...cum mama draqului??? :wallbash: :wallbash: iar in atac suntem mega previzibili..avem posesia dar degeaba ca nu stim ce sa facem cu ea...Nicolitza out repede si bagat Badoi ...

Bun punct de vedere ... sa intre badoi :) poate o sa mearga mai bine ... Croitoru joaca bine :) MAI AVEM SI GHINION ... DICA >> BARA :((

M4r|us
27th July 2007, 21:07
De la mijloc in sus jucam bine. Imi place. Pase din prima, combinatii, ocazii de gol. Pana acum trebuia sa marcam 3 goluri la ocaziile pe care le-am avut. Asta ma bucura.

Cu apararea stam mai prost, Rada inca nu e integrat in echipa, nici nu avea cum sa sa se integreze atat de repede. Goian se pare ca da randament maxim doar langa Ghionea.

La penalty, am impresia ca a fost de vina apararea noastra + intrarea lui Cernea cu piciorul inainte la atacantul Ceahlaului.

romanus
27th July 2007, 21:08
... mai are de gānd să rateze mult dică ??? ... :wallbash: :
... pānă acum (min. 44) merită să cāştige ceahlăul ... :*(

Generalu assasino
27th July 2007, 21:08
nu da nici un radio live acest meci sa il ascult si yo ? macar URL`ul de la "Asculta meciu" de pe siteul stelei dak il stie careva ca dak dau click mi se deschide o fereastra goala

crucificatoru
27th July 2007, 21:09
Trebuie un om care s-o bage in poarta...--> Zaharia

M4r|us
27th July 2007, 21:10
Se simte lipsa unui atacant de careu! Se simte lipsa lui Thereau sau Iacob in forma maxima.

AxelIce
27th July 2007, 21:10
Trebuie un om care s-o bage in poarta...--> Zaharia

Daca nu baga Dica si Neaga ... sa bage Zaharia ? ar fi ceva nou ...

stelista_yo
27th July 2007, 21:15
Rateaza Rica in disperare....oricum am speranta ca marcam 2, 3 goluri in rep a doua...
mai pleca si Jiji de la stadion dupa golul Ceahlaului....se anunta vremuri grele:hmm:

AxelIce
27th July 2007, 21:15
Se simte lipsa unui atacant de careu! Se simte lipsa lui Thereau sau Iacob in forma maxima.

sau a lui Badea :(

#EffecT
27th July 2007, 21:16
... mai are de gānd să rateze mult dică ??? ... :wallbash: :
... pānă acum (min. 44) merită să cāştige ceahlăul ... :*(

Nici chiar asa . Am jucat bine si noi am condus jocul . Pacat ca in continuare ratam exasperant de mult . Vreau sa-l vad in teren pe Badoi , Nicolita nu se regaseste
Croitoru joaca admirabil :notworthy

romanus
... era să uit ... şi nicoliţă ăsta ... chiar aşa de greu io fost s-o poziţioneze mai bine ? ... să sperăm că nu vor mai rata īn repriza a doua ... :pray:

leviathan
mai avem 45 de min.....daca facem o repriza mai buna ii batem...la meciul cu charleroi a 2a repriza chiar mi-a placut:drunk:

kpr4x
in general jocul nostru se bazeaza pe acelasi tip ca pe vremea lu 0lar0iu pase peste mijloc .. direct de la fundasi .. si parca sa am mai copiat ceva de pe vremea trecuta .. la un corner suntem in careu cu toti jucatorii ..este ceva datorita fricii dar nu stiu a cui poate fi .. a lui Hagi sau a jucatorilor ?

Dica asi revine .. ma astept 100% sa asi revina .. dar nu stiu ce sa zic de Neaga ..parca ma dezamagit .. a dat pe linga mingie cu capul la o faza clara de la 10m .. dribling nu cred ca mai stie .. pase foarte multe inapoi ..

sper la 2 schimbari evidente .. Badoi - Nicolita si Bicvaldi - Bostina

#EffecT
27th July 2007, 21:17
in general jocul nostru se bazeaza pe acelsi tip ca pe vremea lu 0lar0iu peste mijloc .. direct de la fundasi

Ai vazut alt meci

rayden
27th July 2007, 21:17
Croitoru joaca admirabil :notworthy
acu vreo saptamana cand ziceam despre croitoru ca este un jucator bun...unii dintre voi ziceau ca e cam grasutz...ca le are cu bautura...ca e expirat...eh uite ca din toata linia de mijloc a noastra el e cel mai bun!

leviathan
27th July 2007, 21:18
ar fi ideal sa intre badoi..nicolita parca nu e pe teren....

talentscout
Mie unu imi place cum joaca echipa
Parca incepem sa mai vedem si noi fotbal in ghencea ca anu trecut ma plictiseam la un meci al Stelei]
GB e nebun daca a plecat dar ce vrea acum daca a bagat bani sa nu primeasca nici-un gol?

#EffecT
acu vreo saptamana cand ziceam despre croitoru ca este un jucator bun...unii dintre voi ziceau ca e cam grasutz...ca le are cu bautura...ca e expirat...eh uite ca din toata linia de mijloc a noastra el e cel mai bun!

Eu am avut mereu incredere in el :D
E clar noul titular pe banda stanga

ioana_steaua
27th July 2007, 21:19
la felul in care evolueaza meciul cu ceahlaul,nu-mi prea vine sa imi imaginez evolutii de vreun fel in CL...

Brigante
27th July 2007, 21:19
Ce sa le mai faca Hagi ? Dica ia barele la tinta, Banel din 4 metrii nu e in stare s-o bage-n ate, de Neaga nici nu mai vorbesc... Echipa per total joaca bine, am vazut combinatii, pase precise etc. Apararea e praf, se vede ca Rada e de doua zile la echipa. Cernea la cules porumb ! Sa intre Vatca, Zapata, oricine ! Nu avem pe nimeni in careu. Dica si Neaga nu sunt atacanti pur-sange nici in cele mai frumoase vise erotice. Sa intre Zaharia. De Banel nu mai zic nimic, el poate sa iasa si fara sa intre nimeni in locul lui, ca oricum e praf.

PS: Respect Petre Marin, un adevarat luptator.

AxelIce
27th July 2007, 21:20
Sa intre bicfalvi pentru ca e tanar si e foarte muncitor ... trage din greu ... si of course badoi in locu lu nicolita :|

gunnar
27th July 2007, 21:20
Cica b a plecat de la Stadion cand nemtenii au dat gol :)
Edit: "AM BAGAT ATITEA MILIOANE IN TRANSFERURI CA SA NU JOACE NIMENI?!" (fanatik.ro)

Oier jegos... dupa ce a scos atatea milioane de dolari din afacerea Steaua mai are si tupeul sa ne minta in fata cu rasul sau de mascarici. Adu mah jucatori de valoare si da afara de la echipa betivii care nu mai simt nimic pentru fotbal.

Revenind la meci totusi parca se simte o schimbare fata de sezonul trecut. Jucam mai riscant in aparare si am ratat cateva ocazii bune... macar acum stim ca avem sanse sa revenim intr-un meci in care suntem condusi ca pe vremea lui Oli inchideam televizorul in astfel de momente.

M4r|us
27th July 2007, 21:21
in general jocul nostru se bazeaza pe acelasi tip ca pe vremea lu 0lar0iu pase peste mijloc .. direct de la fundasi .. si parca sa am mai copiat ceva de pe vremea trecuta .. la un corner suntem in careu cu toti jucatorii ..este ceva datorita fricii dar nu stiu a cui poate fi .. a lui Hagi sau a jucatorilor ?

Dica asi revine .. ma astept 100% sa asi revina .. dar nu stiu ce sa zic de Neaga ..parca ma dezamagit .. a dat pe linga mingie cu capul la o faza clara de la 10m .. dribling nu cred ca mai stie .. pase foarte multe inapoi ..

sper la 2 schimbari evidente .. Badoi - Nicolita si Bicvaldi - Bostina

Doua schimbari evidente pe care le astept de la tine : inchide radioul, porneste televizorul.

aris-din-zalau
27th July 2007, 21:21
dupa primele 45 de minute din acest sezon inca nu am vazut mari schimbari in jocul Stelei, din aparare insa l-am remarcat pe Rada care a respins mai majoritatea fazelor si de la mijloc pe Croitoru, in rest nicio surpriza pozitiva :nope:
sa vedem ce ne rezerva urmatoarele 45 min

Bogdanbibi
27th July 2007, 21:23
goian joaca mai prost ca baciu, l-a depasit frunza la faza penalty-ului de parca ar fi fost sprinter la suta de metri, a incercat niste pase, una la adversar, alta in aut... rada joaca mult mai bine decat el
nicolita joaca in acelasi hal ca-n ultimul an...

castigam meciul, dar pe viitor trebuie sa joace cine e in forma, nu cine-i mai simpatic

Brigante
27th July 2007, 21:23
Schimbarile logice ar fi Banel - Badoi si Bostina - Bicfalvi. Poate n-ar strica nici Zaharia in teren sa primeasca mingi de la Neaga si Dica, ca se vede clar ca nici unul nu se simte bine in postura de "om de careu".

leviathan
27th July 2007, 21:25
sa il scoata p bostina sa il bage pe zaharia
si ia dica locul lui bostina....

M4r|us
27th July 2007, 21:25
Acum incepe repriza a 2-a. Sa vedem ce se mai intampla...

Eu parca as vrea sa-l vad si pe Golanski, sa vedem cum se prezinta :)

steaua_ro
27th July 2007, 21:26
nu da nici un radio live acest meci sa il ascult si yo ? macar URL`ul de la "Asculta meciu" de pe siteul stelei dak il stie careva ca dak dau click mi se deschide o fereastra goala

Din pacate nu. Insa il poti vedea online http://www.ligaonline.ro/

Edit: cum rataaaam :furios: :furios:

O fi uitat b sa sfinteasca stadionul :woot:

kpr4x
pentru uni care vad altceva ..

faze spre poarta ceahlaului .. prin pase scurte = 7
faze directe prin degajari din jumatatea noastra = 10
la unicul cornel al ceahlaului toti jucatorii era in careul propriu

cine sa inchida Tv-ul ?

crucificatoru
Zaglebie conduce cu 1-0l..a vazut careva meciul lor vreun pic..cum s descurca...cum ne descurcam noi m-am lamurit...

Mix
27th July 2007, 21:27
Ai de capul meu...:wallbash:

romanus
27th July 2007, 21:28
... neaga, preia ... şi .. şi ... ratează ...

crucificatoru
27th July 2007, 21:29
Goian e imperial...din pacate nu cel cu tricou albastru pe el...eh ..macar nu tre sa asteptam pana in min 75 schimbari ca pe vremea lu u know who..... CERNEEEEEEEEEEEEEEA!!!!!!!!!!!...MAAAAARS DRAQ DE IDIOT!!!

steaua_ro
27th July 2007, 21:32
Zaglebie conduce cu 1-0l..a vazut careva meciul lor vreun pic..cum s descurca...cum ne descurcam noi m-am lamurit...

Am vazut eu un sfert de ora. (nu am prins si golul) Nu trebuie sa ne facem probleme. Pana in minutul 20 nici nu trecusera bine de jumatatea terenului. Joaca doar pe contraatac. Probabil o repetitie in vederea meciului cu noi.

Mix
Dupa parerea mea Gigi e las. Cum sa lasi echipa singura cand e condusa cu 1-0 in minutul 12???:wallbash:

kpr4x
mda .. cum zic uni.. am ascultat la radio ca a aparat bine cernea.. si am jucat numai prin pase scurte si driblinguri pina acum..

romanus
27th July 2007, 21:38
... neaga, eşti mare ... ratangiu ...

crucificatoru
27th July 2007, 21:39
neaga ,,,nu s poate asa ceva...pana si oprita dadea gol d acolo

steaua_ro
Bai nu se poate asa ceva. Neaga parca e Zicu de pe vremuri :wallbash: :wallbash: :wallbash:

kpr4x
Neaga ?!?!?!?!?!?!?!?!? si mai zicea cineva ca e las Gigi .. cind are dreptate .. omu a dat bani sa vada spectacol si vede 0-1 ptr ceahlaul lu pinalty

revenire DIca .. multumic inca odata Dica

romanus
27th July 2007, 21:43
... era şi cazul ...

PS ... dică gol

crucificatoru
27th July 2007, 21:43
Ave Dica!!!...poate vedem si noi ceva spectacol

steaua_ro
27th July 2007, 21:44
Este bine . Uf. 2-1. Gol Dica :)

rainer_ligia
27th July 2007, 21:45
La ce ne uitam oare acum???Nu imi vine sa cred...Acum avem jucatori buni,avem si ocazii si totusi...Ce se intampla??:wallbash: :wallbash:

romanus
27th July 2007, 21:45
... apropo ... pe unde-i jj? ...

TupacFan
27th July 2007, 21:46
DUBLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA DICAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!! :fotbal:

kpr4x
27th July 2007, 21:47
sa al lase pe Croitoru basina aia de bostina .. ca da peste poarta el

rayden
27th July 2007, 21:47
... apropo ... pe unde-i jj? ...
cu ana-maria prodan..."trateaza" transferu' lu herea

romanus
27th July 2007, 21:48
... faină execuţia din lov. lib. la dică ...

TupacFan
27th July 2007, 21:48
"Doua goluri, doua bare", nu e rau acestea veniind de la Dica! :flowers:

kpr4x
27th July 2007, 21:50
Hagi a uitat sa mai faca schimbari sau asteapta min 85 ca ex antrenorul Stelei

tocmai scrisesem de schimbare .. a facut-o si Hagi .. e belea cum poate sa faca iar jocul cu 2 inchizatori :)) ami vine sa rad .. si chiar am so fac :))))))

steaua_ro
27th July 2007, 21:52
Hagi a uitat sa mai faca schimbari sau asteapta min 85 ca ex antrenorul Stelei !!

Si iti place cea de acum ? Mie nu, chiar daca conducem cu 2-1. :@

kpr4x
27th July 2007, 21:58
ati observat cite cartonase galbene am primit ?? si pentru ce ?? ca nu am vazut intrari dure poate cea a lui radoi ..dar doar pe proteste .. trebuie atacantii sa marcheze mai multe goluri sa conducem detasat sa nu mai se enerveze si sa comenteze aiurea ..

ce tzaran sa dovedit inca odata Goian .. Doamne ajuta sa scapam usor de zaglebie aia ca aparare = 0

si strica foarte mult mascariciul ala de porcar Cernea care in loc sa asi vada de poarta ..iese ca ciobanu ala la 20 m aiurea sa degajeze afara mereu

Doamne ce schimbari !!!!! :)):)):)):)):))

rayden
27th July 2007, 22:07
goian a fost taran ptr ca si-a luat un cot in tampla asa degeaba?decat sa-ti dai cu parerea despre fenomenul fotbalului mai bine taci din gura.

kpr4x
27th July 2007, 22:10
esti nebun .. sau tu nu vezi bine .. pei ce cauta sa se duca in jucatorul ceahlaului fara mingie ma ..atacantul era normal sa se duca sa faca presing la portar dar el ?? ce scop avea ?? dute si vezi mai departe .. ca va aud dupa meciul cu zaglebie cum maraiti aiure si incepeti sa-l injurati iar pe ****** ca face el si drege ..

rosu Neaga .. exact ce spuneam ca nu sunt in stare sa bage mingia in poarta .. si se enerveaza ca tzaranii .. asta este iar ceva ce nu vad eu bine ..dar sunt uni tzarani care nu observa nervozitatea din echipa ..si fac orice sa rupa si sa trice prin nervozitatea lor ..

rayden
27th July 2007, 22:12
esti nebun .. sau tu nu vezi bine .. pei ce cauta sa se duca in jucatorul ceahlaului fara mingie ma ..atacantul era normal sa se duca sa faca presing la portar dar el ?? ce scop avea ?? dute si vezi mai departe .. ca va aud dupa meciul cu zaglebie cum maraiti aiure si incepeti sa-l injurati iar pe ****** ca face el si drege ..
aia se numeste "protejarea mingii" desteptule...

kpr4x
27th July 2007, 22:13
ce protejare tzarane ?? ca era mingia la 10 m de goian si atacant .. daca tu vezi aia "protejarea mingiiei' inseamna ca nu ai mai vazut vre-un meci de fotbal vreodata

M4r|us
27th July 2007, 22:18
ce protejare tzarane ?? ca era mingia la 10 m de goian si atacant .. daca tu vezi aia "protejarea mingiiei' inseamna ca nu ai mai vazut vre-un meci de fotbal vreodata

Domnu, numa incet, si iti dau cateva sfaturi prietenesti:
- daca esti suporter stelist, abtine-te sa mai jignesti jucatorii stelei si de asemenea colegii de pe forum.
- invata limba romana ca te faci de rusine. Se scrie MINGE nu MINGIE.

Bogdanbibi
27th July 2007, 22:20
ami vine sa rad .. si chiar am so fac :))))))
si mie imi vine sa rad, de prostiile pe care le spui in timpul fiecarui meci

aiurea final de meci, goian a dat dovada de exces de zel in protejarea mingii si ma mir ca a scapat fara accidentare, gestul lui neaga nu cred ca era de rosu

zaharia a avut o evolutie cuminte, a avut totusi o ocazie din corner, si a scos lovitura libera din care a dat dica bara

multe ocazii ratate nepermis, trebuie mai multa concetrare

fara dica suntem mancati si-n sezonul asta

rayden
"tarane",goian a protejat mingea ptr ca cernea sa o respinga.dute,uita-te la 100 meciuri de fotbal,documenteaza-te si pe urma vorbesti.in situatia in care a fost,goian a facut ceea ce trebuia.

talentscout
Hagi a uitat sa mai faca schimbari sau asteapta min 85 ca ex antrenorul Stelei

tocmai scrisesem de schimbare .. a facut-o si Hagi .. e belea cum poate sa faca iar jocul cu 2 inchizatori :)) ami vine sa rad .. si chiar am so fac :))))))

Bai asta dar vad ca esti pornit pe Hagi
Mai bine scutestene si dai drumu pe alt forum de baschet sau tenis ca vad ca nu le ai cu fotbalul
Steaua in sfarsit a ajuns sa joace cea ce vrem cu toti OFENSIV!!!!
Atata timp cat il scoti pe Radoi si il bagi pe Badoi nu stiu unde naiba vezi tu 2 inchizatori
Era mai bine pe vremea lui zero ca nu vedeam fotbal si aveam max 1 ocazie pe meci????

leviathan
27th July 2007, 22:21
toate ca toate....un meci bun,am avut ocazii,am ratat mult.....sa speram ca nu mai ratam atat cu zaglebie...:bere2:

talentscout
27th July 2007, 22:21
si mie imi vine sa rad, de prostiile pe care le spui in timpul fiecarui meci

aiurea final de meci, goian a dat dovada de exces de zel in protejarea mingii si ma mir ca a scapat fara accidentare, gestul lui neaga nu cred ca era de rosu

zaharia a avut o evolutie cuminte, a avut totusi o ocazie din corner, si a scos lovitura libera din care a dat dica bara

multe ocazii ratate nepermis, trebuie mai multa concetrare

fara dica suntem mancati si-n sezonul asta

Bine ca beremi acum ratam adik avem oportunitatii, asta inseamna ca in viitor vin si golurii multe

romanus
27th July 2007, 22:22
... măi ... nu-i nici rău ... dar nici prea bine ... cu o echipă mai bună, cred că ratările alea ne-ar fi costat scump ...

jurnalistul2000
27th July 2007, 22:23
Nu pot sa inteleg ce s-a intamplat.A fost un meci slab, chiar daca ne-am creat ocazii.Daca o sa ratam la fel de mult cum am facut azi, vom avea probleme mari.Cred ca Hagi a facut o greseala ca nu l-a titularizat pe Zapata.Evolutia lui Cernea nu mi-a placut.A fost nesigur.Una peste alta, importante sunt cele 3 puncte.Pana de finalul de meci cand Neaga a luat rosu.Etapa urmatoare avem meci la Constanta si am fi avut mare nevoie de el.In rest, HAI STEAUA!!!:)

Cristi
27th July 2007, 22:24
se putea mai mult ... prea multi nervi si prea multe ratari. Bv Dica! Mare om ... mare jucator:flowers:
Nu cred ca este un inceput chiar rau.
ce protejare tzarane ??
nenea, la fiecare post trebuie sa bagi asta cu tzarane?

leviathan
Bine ca beremi acum ratam adik avem oportunitatii, asta inseamna ca in viitor vin si golurii multe

aici ai dreptate.......cateva meciuri de acomodare si echipa o sa mearga perfect....a si sa nu uitam sa le cumparam nijte pastile pentru concentrare:drunk:

talentscout
... măi ... nu-i nici rău ... dar nici prea bine ... cu o echipă mai bună, cred că ratările alea ne-ar fi costat scump ...

E cacat
Frate prefer sa pierd un meci sau sa fac egal jucand frumos si ratand ,prefer o bara frumoasa decat un gol urat cam asa ceva
Asta pt ca un campionat are mai multe meciuri iar daca joci de maniera cum am spus ca prefer castigi mai multe meciuri decat sa jucam ca pe vremea lui oli cand aveai senzatia ca numai norocul facea sa mai castigam si noi

kpr4x
27th July 2007, 22:25
mersi de sfaturi .. oricum nu le iau in calcul ..

sunt fericit ca esti bucuros de echipa si de jocul excelent a lui Goian .. care daca mai stam putin de vorba ami spui ca a scos si eliminare unui adversar ..si a facut o partida exceptionala .. si o sa ami spui ca am avut 5 ocazii clare si 2 bare .. pei acum citiva ani aveam 20 ocazii cu ceahlaul si scorul era 3 - 0 nu ca acum ca putea sa faca o gafa portarul iar indragit de tine si eram egalati si chiar te bucurai atunci nu ??

#EffecT
27th July 2007, 22:26
Am ratat nepermis de mult ,dar sper ca odata cu trecerea timpului sa se fixeze si aceasta problema.
Pacat de gestul lui Neaga , care ne va costa mult.O sa ne lipseasca la Constanta
Mi-au placut foarte mult P.Marin,Nesu,Radoi,Dica si Zaharia <schimba bine jocul , iese la combinatii si pare capabil sa ajute ofensiva>
Una peste alta , prima victorie a REGELUI ACASA :bere2:

stelista_yo
27th July 2007, 22:29
Doamne cate ratari...insa importante sunt cele 3 puncte. Inca odata s-a vazut ca fara Dica suntem 0...Bravo DICANIO

M4r|us
27th July 2007, 22:29
mersi de sfaturi .. oricum nu le iau in calcul ..

sunt fericit ca esti bucuros de echipa si de jocul excelent a lui Goian .. care daca mai stam putin de vorba ami spui ca a scos si eliminare unui adversar ..si a facut o partida exceptionala .. si o sa ami spui ca am avut 5 ocazii clare si 2 bare .. pei acum citiva ani aveam 20 ocazii cu ceahlaul si scorul era 3 - 0 nu ca acum ca putea sa faca o gafa portarul iar indragit de tine si eram egalati si chiar te bucurai atunci nu ??

Treaba ta, erau sfaturi prietenesti :D

KosmyN
27th July 2007, 22:30
V-ati calmat?!?
Respirati adanc...
Victorie....3 puncte...moral bun...asta e tot ce conteaza
Antrenor nou, multi jucatori noi...mai e de lucrat la relatiile de joc, la omogenitate, etc

romanus
27th July 2007, 22:31
E cacat
Frate prefer sa pierd un meci sau sa fac egal jucand frumos si ratand ,prefer o bara frumoasa decat un gol urat cam asa ceva
Asta pt ca un campionat are mai multe meciuri iar daca joci de maniera cum am spus ca prefer castigi mai multe meciuri decat sa jucam ca pe vremea lui oli cand aveai senzatia ca numai norocul facea sa mai castigam si noi
... totuşi ... primul meci oficial ... iar după pregătirile alea ... este ceva ... să fim indulgenţi ... deocamdată ... eu personal, nu cer aşa de mult ... mă mulţumesc cu mai multă eficacitate / precizie ... nici un meci nu seamănă unul cu altul ... poate la viitorul vor avea şi mai multe ocaziii ...

suporter infocat
27th July 2007, 22:32
Tinand cont ca a fost primul meci oficial, eu zic ca ne-am descurcat bine. Respect Perte Marin, Radoi si Dica.:notworthy Sper ca la meciul cu Zaglebie sa nu-l mai vad pe Cernea in poarta, iar Rica sa nu mai rateze atat.

CFR_Cluj
27th July 2007, 22:33
invatati sa castigati si voi un meci pe teren, nu cu ajutorul arbitrilor!:@
ber****** a plecat de la stadion cand a vazut ca degeaba a bagat banii in arbitrii, ca s-ar putea sa fi aruncat banii degeaba. dar arbitrul l-a vazut si a mutat faultul asupra lui nicolita in careu.
daca asa ati inceput de acum, e clar care va fi deznodamantul sezonului. stia Muresan ce stia.

M4r|us
27th July 2007, 22:35
ber****** a plecat de la stadion cand a vazut ca degeaba a bagat banii in arbitrii, ca s-ar putea sa fi aruncat banii degeaba. dar arbitrul l-a vazut si a mutat faultul asupra lui nicolita in careu.
daca asa ati inceput de acum, e clar care va fi deznodamantul sezonului. stia Muresan ce stia.

De ce cam in fiecare zi se inregistreaza la noi pe forum cate un fan frustrat al echipelor rivale? Mare semn de intrebare!

koma666
27th July 2007, 22:36
Si cam care ar fi ala mey Arpad?

Brigante

Daca erati asa buni nu o luati tur-retur de la noi anul trecut, si ii bateati pe Dinamo in retur, asigurandu-va locul 2.

CFR_Cluj
De ce cam in fiecare zi se inregistreaza la noi pe forum cate un fan frustrat al echipelor rivale? Mare semn de intrebare!

cand veniti la noi pe forum nu vi se spune nimic. invatati sa acceptati si pe altii asa cum si voi sunteti acceptati pe alte forumuri.

Brigante
27th July 2007, 22:37

Care rivale ? Ca e doar una singura. Clujul e echipa de pluton.

CFR_Cluj
27th July 2007, 22:37
Daca erati asa buni nu o luati tur-retur de la noi anul trecut, si ii bateati pe Dinamo in retur, asigurandu-va locul 2.

daca nu va impingeau arbitrii de la spate, nu prindeati nici locul de uefa.

leviathan
27th July 2007, 22:38

ce-ar fii sa astepti tu meciul clujului..poate te mai calmezi....bea o cafea,fumeaza o tigara....si nu mai fi frustrat k am castigat..oricum la campionat nu aveti nici o sansa:bere2:

kpr4x

si tu esti stresat ca v-am furat locul 2 sezonul trecut ?? pei cite puncte ati castigat cu Steaua sezonul trecut ??

dute in ardeal ,ca acolo-i fruncea :)):)) ardeal portughez :)):))

CFR_Cluj
Si cam care ar fi ala mey Arpad?

mah Gigisor, stie toata lumea cum castiga steaua campionatele. sper ca tu nu faci parte din categoria orbilor.

CFR_Cluj
27th July 2007, 22:40
..oricum la campionat nu aveti nici o sansa:bere2:

mi-am dat seama de asta cand am auzit ca mitica s-a dus la ****** la palat pentru "un joc de table".

aris-din-zalau
bine ca am inceput cu o victorie, se vede ca mai sunt multe de pus la punct la echipa, important este ca ne-am creat ocazii si ca am reusit sa luam cele 3 puncte puse in joc, acum urmeaza alt meci, meciul cu Ceahlaul este istorie, trebuie sa nu mai ratam cum am facut-o azi, pt. ca in meciuri importante astfel de ratari costa
nu vb nimic de jucatori inca, mai asteot inca 2-3 etape si abia apoi o sa-mi dau cu parerea, pt. ca e prea devreme sa zic inca... multa bafta baieti !!!!
forza STEAUA !!!

ionut_cluj
mah Gigisor, stie toata lumea cum castiga steaua campionatele. sper ca tu nu faci parte din categoria orbilor.

alo, alo, mai incetutz ca esti nou venit. si dupa ce gura mare ai, tare mi-e ca vei fi si MIA imediat. Steaua se scrie cu "S" mare, putin respect pentru cea mai galonata echipa din Romania.
cat despre campionatele castigate, sa nu-ti vad literele labartzate pe aici pana nu castigati si voi macar vreo 10.

CFR_Cluj
27th July 2007, 22:41
pei cite puncte ati castigat cu Steaua sezonul trecut ??

sezonul asta se va schimba situatia. nu veti mai putea sa ne cumparati jucatorii, ca anul trecut. toti vanzatorii au plecat.

kpr4x
cand veniti la noi pe forum nu vi se spune nimic. invatati sa acceptati si pe altii asa cum si voi sunteti acceptati pe alte forumuri.

invatati sa acceptati 0 puncte in sezonul trecut impotriva echipei Steaua si atat !! aporpos va laudati sezonul trecut ca ati ratat o finala de cupa intertoto ?? pei anul acesta sunt 2 echipe in finala .. si pe voi v-au cam umilit LENS iar noi i-am batut un sec 4-0 . deci ?!?!?! parasestene avem treaba cu Champions League noi .

Brigante
daca nu va impingeau arbitrii de la spate, nu prindeati nici locul de uefa.

Dar in semifinale cine ne-a impins ? Coltescu ? Nu inteleg de ce va bagati voi in seama pe forumul Stelei. Nu sunteti rivalii nostrii, nu ati fost niciodata. Sunteti o echipa buna, facuta in 2-3 anii, fara nici o istorie consistenta, patronata de niste persoane care mie personal imi provoaca greata (mai bine cioban decat maghiar). Succes in noul sezon, valoarea voastra se va demonstra in cupa UEFA.

Cristi
27th July 2007, 22:42
cfr cluj, nu provoca discutii off-topic. Ori comentezi despre STEAUA - Ceahlaul ... ori te duci la culcare.
P.S. Recomand varianta a 2-a:flowers:

ionut_cluj
27th July 2007, 22:44
ciocul mic, sclavule! daca esti asa mare stelist, muta-te in bucale!

nu te lua in gura cu mine ca am obiceiul sa las gurile cascate. Sustine-ti echipa favorita, bucura-te la victorii, du-te la meciuri acasa si in deplasare si fii civilizat. asta te face suporter, nu gura mare si atitudinea de 2 ROL pe forumurile altor echipe.

on-topic: Golanski de ce n-a jucat? Emeghara?

CFR_Cluj
27th July 2007, 22:44
Dar in semifinale cine ne-a impins ? Coltescu ?

si ai impresia ca acest lucru va da dreptul sa castigati campionatul an de an? v-ati facut cumva abonament la cupele europene?

M4r|us
27th July 2007, 22:45
si ai impresia ca acest lucru va da dreptul sa castigati campionatul an de an? v-ati facut cumva abonament la cupele europene?

Sunteti invidiosi ? Vreti si voi?

ionut_cluj

aaa.... DA!

CFR_Cluj
era de asteptat de la niste mitici. stiti sa veniti pe forumul nostru iar pe al vostru ne puneti pumnul in gura.:no:

leviathan
lasa bine ca ne-au dus pe noi arbitrii de la spate...bay frustratule du-te si uita-te la tine in ograda..si mai lasa-ne ca ne plicitsesti(de fapt ne amuzi teribil,cel putin pe mine)
app:knd o sa ia si clujul titlul sa mai vorbesti pana atunci joaca in cupa uefa sau unde jucati(daca jucati intr-o cupa europeana ,dak nu putem noi sa va povestim cum e )
app2:nu te supara pe mine k te-am luat asa dar am o boala p unguri si sincer sper sa fii unul

Brigante
cfr cluj, nu provoca discutii off-topic. Ori comentezi despre STEAUA - Ceahlaul ... ori te duci la culcare.
P.S. Recomand varianta a 2-a:flowers:

Stii ce ma framanta pe mine ? Am serioase indoieli ca un suporter al CFR-ului ar avea atata ura si frustrare impotriva Stelei incat sa vina si sa faca 10 postruri in 2 minute pe forumul nostru, dupa un banal meci cu Ceahlaul (dinamo II). Nici macar rapidisti nu am vazut vreodata pe aici. Eu cred ca e vorba de un suporter al altei echipe... ;)

CFR_Cluj
27th July 2007, 22:46
knd o sa ia si clujul titlul sa mai vorbesti

cum sa il luam cand voi aveti arbitrii de partea voastra?

leviathan
27th July 2007, 22:48
cum sa il luam cand voi aveti arbitrii de partea voastra?

daca tii neaparat facem cheta si va cumparam un arbitur..ma omule nu mai acuza fara o baza..stii ca poti fi dat in judecata...hai du-te la somn ca o sa faci riduri de la nervi:zzz:

a ca uitasem :noi am facut cheta cand am jucat cu kiev,madrid la ei acasa,lyon,valencia,betis,si hai ca nu mai scriu ca imi e cam lene:bye:

CFR_Cluj
27th July 2007, 22:49
Am serioase indoieli ca un suporter al CFR-ului ar avea atata ura si frustrare impotriva Stelei incat sa vina si sa faca 10 postruri in 2 minute pe forumul nostru, dupa un banal meci cu Ceahlaul (dinamo II).

1 nu am ura impotriva niciunei echipe.
2 campionatul se castiga cu echipele mici si maniera de a castiga aceste meciuri e cea care conteaza.

CFR_Cluj
27th July 2007, 22:51
ma omule nu mai acuza fara o baza..

tu la ce meci te-ai uitat? sigur la cel de pe kd?

colonelu Voiculescu
27th July 2007, 22:51
2 campionatul se castiga cu echipele mici si maniera de a castiga aceste meciuri e cea care conteaza.

Asa e !
Te-ai uitat la meci ? Putea fi 5-1 sau 6-1 si nimeni nu avea de obiectat nimic . S-a jucat la o singura poarta . In afara de penalty , Ceahlaul nu a avut vreo ocazie cat de cat

M4r|us
27th July 2007, 22:52
era de asteptat de la niste mitici. stiti sa veniti pe forumul nostru iar pe al vostru ne puneti pumnul in gura.:no:

Eu ti-am pus primul pumnul in gura, si te anunt ca nu-s mitic. Is ardelean pur sange :)

Guardian
27th July 2007, 22:53

Deocamdata prietene nu ati demonstrat nimic
1.Ceea ce ati facut voi anul trecut sa tineti in sah locul 2 l-a facut si Sportul acum 2 ani asa ca las-o mai moale.::whistling bye:
2.In meciurile directe cu noi ati luat 0 puncte:whistling iar scuza cu jucatorii vanzatori e patetica.:bye:
3.te rog eu nu mai incerca sa starnesti valuri pt ca nu ai cum.Vb altcuiva nu sunteti rivalii nostrii si nu veti fi nici daca veti castiga 10 titluri in urmatorii 10 ani(Doamne am inceput sa aberez :whistling ).Singurii rivali sunt Dinamo si atat.Aveti echipa bunicica incercati sa faceti ceva cu ea si nu va mai chinuiti sa ne tineti noua borcanul.
4.Succes in UEFA.
5.Meci bun facut de noi in a doua parte.Se vede ca nu suntem un bloc compact si nu avem omogenitate.De acuzat superficialitatea unora in fata portii si in unele faze precum si gestul lui Neaga.Toate eliminarile justificate.Cred ca s-ar impune o amenda sau avertisment serios pt Neaga.e impardonabil ceea ce a facut.Preferam sa-l vad pe Bicfalvi in locul lui Lovin.Daca si hagi il ia de nevasta ma sinucid.

Fortza Steaua si mai atenti si cu fata la joc.

Brigante
Asa e !
Te-ai uitat la meci ? Putea fi 5-1 sau 6-1 si nimeni nu avea de obiectat nimic . S-a jucat la o singura poarta . In afara de penalty , Ceahlaul nu a avut vreo ocazie cat de cat

Cum ti s-a parut jocul Stelei Colonele ? Ceva sperante ? Dar antrenorul cu ghilimele ?

leviathan
tu la ce meci te-ai uitat? sigur la cel de pe kd?

da m-am uitat....si daca nu dadea penalty era rosu pentru ca aparatorul de la ceahlau era ultimul...si da am vazut in acest meci(si culmea era tot pe canal d,bine ca nu au mutat meciul pe alt canal in pauza) ca puteam sa le dam 5 goluri lejer..deci nu mai vorbi:baby:

Bogdanbibi
daca si suporterii lui "cfr do cluj" au ajuns sa ne acuze inseama ca astia chiar cred ca au vreo sansa la titlu, chiar cred ca sunt in lupta directa cu noi

de ce nu intra vreun suporter al ceahlaului sa se planga de arbitraj?

CFR_Cluj
27th July 2007, 22:54
Eu ti-am pus primul pumnul in gura, si te anunt ca nu-s mitic. Is ardelean pur sange :)

era evident ca ma refeream la un anumit moderator.

colonelu Voiculescu
27th July 2007, 22:54
Antrenorul ramine cu ghilimele pina cand baga echipa in CL
Jocul a fost bun , zic eu . Am ratat nepermis , iar Cernea nu e de Steaua . Au mai dezamagit Goian si Neaga (pentru ratari si pentru cartonas) . Magistral a fost Dica

stelista24
27th July 2007, 22:58
pe mine m'au exasperat ratarile lui Neaga & Dica...dar per total, mi s'a parut un joc destul de bun, ne'am creat ocazii...stupida faza in care Neaga a luat rosu, aveam nevoie de el in meciul cu Faru'...cel mai mult m'a impresionat Dica, e clar k fara el suntem pierduti...e bine k am luat cele 3 puncte si sper sa mergem la Lubin cu gandul la o victorie:d

M4r|us
Antrenorul ramine cu ghilimele pina cand baga echipa in CL
Jocul a fost bun , zic eu

Mie jocul mi-a placut mult. Mi-au placut combinatiile, pasele din prima, usurinta cu care am ajuns in fata portii! De remarcat ca am ajuns in situatii de poarta prin pase si combinatii si nu prin pase lungi de la fundasi spre atacanti. Jucam combinativ si un astfel de stil de joc aduce ocaziile de poarta iar concentrarea atacantilor aduce golurile! Neaga a avut vointa multa in seara asta, a aratat-o, dar concentrarea a cam lipsit.

Adrians
Citesc posturile si pur si simplu nu pot sa inteleg daca la unii este rautate sau lipsa unor cunostinte minime despre fotbal si/sau citiva dintre jucatorii nostri.
Sa nu iti dai seama decit dupa 3 ani ca Dorin Goian este un jucator lent sau sa
le ceri un jucatori sa se intelega perfect dupa numai cca 6 ore de joc impreuna,intrece deja orice imaginatie.Sa nu vezi ca echipa a avut intr-un meci 4-5 ocazii mari de gol,adica tot atit cit avem in 3 meciuri cu Oli,este iarasi un lucru greu de acceptat.In rest sa ne rugam la Dumnezeu sa revina
Vali Badea si Iacob cit mai repede si sa nu mai avem parte de alte accidentari.

Brigante
27th July 2007, 23:00
Eu zic ca (virgula) Croitoru trebuie sa fie titular de acum incolo. Mie mi-a placut mult. Pe Bostina nu il vad in teren cu Zaglebie. Sa intre Ochirosii sau Bicfalvi in locul lui.

Cristi
27th July 2007, 23:00
era evident ca ma refeream la un anumit moderator.
Bai nenea ...
ciocul mic, sclavule! daca esti asa mare stelist, muta-te in bucale!
conversatie de genul asta sa faci la tine in gara ... vorbeste frumos si inceteaza sa faci pe victima, nu se ia nimeni de tine daca te porti civilizat si incetezi cu mistourile de 2 lei.
Invata sa vorbesti frumos!

Brigante
27th July 2007, 23:01
Citesc posturile si pur si simplu nu pot sa inteleg daca la unii este rautate sau lipsa unor cunostinte minime despre fotbal si/sau citiva dintre jucatorii nostri.
le ceri un jucatori sa se intelega perfect dupa numai cca 6 ore de joc impreuna,intrece deja orice imaginatie.Sa nu vezi ca echipa a avut intr-un meci 4-5 ocazii mari de gol,adica tot atit cit avem in 3 meciuri cu Oli,este iarasi un lucru greu de acceptat.In rest sa ne rugam la Dumnezeu sa revina

Ne-am dat seama de mult, dar altadata compensa prin plasament bun, inaltime si forta fizica. Azi a fost total depasit. Plus pasele date aiurea. Tinand cont de acestea, ne-am luat si noi de primul defect mai evident: viteza. :D

M4r|us
27th July 2007, 23:03
Ne-am dat seama de mult, dar altadata compensa prin plasament bun, inaltime si forta fizica. Azi a fost total depasit. Plus pasele date aiurea. Tinand cont de acestea, ne-am luat si noi de primul defect mai evident: viteza. :D

A fost depasit uneori la jocul pe jos, nu-mi amintesc sa fi fost depasit la fazele aeriene.

CFR_Cluj
27th July 2007, 23:03
Asa e !

din cate stiu eu fotbalul se joaca pe goluri, nu pe ocazii si impresii artistice. iar daca nu primeati acel penalty gratuit, soarta jocului putea fi alta. putea sa va mai dea Ceahlaul 4 goluri.
dar asa, cand au vazut ca lupta impotriva a 12 oameni, au cazut psihic.

raluca_teo
27th July 2007, 23:04
De acord! Nu a fost un meci grozav dar deocamdata nu putem avea pretentia sa se lege totul grozav. Cea mai mare problema ramane la finalizare, daca totusi Dica nu joaca intr'un meci important, ce facem?
Mi-au placut Nesu, Croitoru, Dica a avut sclipirile lui iar Rada eu zic ca n'a fost rau, mai ales tinand cont de circumstante

CFR_Cluj
27th July 2007, 23:04
Invata sa vorbesti frumos!

amicilor tai de ce nu le transmiti acest mesaj?

colonelu Voiculescu
27th July 2007, 23:05
putea sa va mai dea Ceahlaul 4 goluri.

Cu siguranta te-ai uitat la alt meci

CFR_Cluj
27th July 2007, 23:06
Cu siguranta te-ai uitat la alt meci

hahaha, ce-am mai ras.
daca steaua nu inscria atunci, desfasurarea partidei putea fi alta.

ADISSON
27th July 2007, 23:07
din cate stiu eu fotbalul se joaca pe goluri, nu pe ocazii si impresii artistice. iar daca nu primeati acel penalty gratuit, soarta jocului putea fi alta. putea sa va mai dea Ceahlaul 4 goluri.
dar asa, cand au vazut ca lupta impotriva a 12 oameni, au cazut psihic.

si sa afli ca se mai joaca si pe rezultate si titluri de campion!!!

Brigante
A fost depasit uneori la jocul pe jos, nu-mi amintesc sa fi fost depasit la fazele aeriene.

La jocul pe jos m-am referit si eu. Parca altadata compensa prin plasament lipsa de viteza. Nu si astazi din pacate.

PS: Noi avem vreo tactica la cornere ? Ca mingile pe Goian au devenit cunoscute de toata lumea.

andrei_vs_25rn
victorie, asa cum am votat.. ma bucur, dar pe de alta parte ma intrsitez, insa sa speram ca incet incet ne revenim. urmeaza farul;)

leviathan
27th July 2007, 23:08
mie mi-a placut rada....si mai ales ca acum primul lui joc la Steaua.....sa speram ca o data cu trecerea timpului si realizarea omogenitatii o sa mearga mai bine jocul echipei...astazi am avut 3 jucatori care au intrat pentru prima oara pentru Steaua...

Adrians
27th July 2007, 23:08

Cind da goluri si joaca la Nationala excelent,cum a facut-o in meciul cu Olanda este bun ? De acord ca a jucat slab astazi,dar asta inseamna sa-l luam in suturi la fiecare meci mai slab ori sa-i ridicam statuie la meciurile bune,deci sa judecam doar in extreme ? Poate ca ar fi mai bine sa-i ajutam cind gresesc si sa nu-i ridicam in slavi la primul meci mai bun.