View Full Version : Pawel Golanski
steauaclub.tk
9th July 2007, 08:49
http://img220.imageshack.us/img220/9321/golanskipawelib7.jpg
Data nasterii: 12.10.1982
Inaltime: 183 cm
TheCopoi
9th July 2007, 09:13
Primul polonez din istoria Stelei a declarat la sosire: Am venit la Steaua pentru că este o echipă foarte bună şi īmi doresc foarte mult să joc īn Liga Campionilor.
stelista_yo
9th July 2007, 09:23
Sa speram ca va juca in UCL alaturi de noi.
Multa bafta!!
lupta_steaua
9th July 2007, 09:49
Welcome Go(a)lanski! Sa ai meciuri cat mai multe si cat mai reusite in tricoul ros-albastru, pe toate fronturile!
colonelu Voiculescu
9th July 2007, 10:00
Pina la urma s-a lamurit lumea pe ce post joaca ? Unii ziceau de fundas dreapta , altii de fundas central , iar unii chiar de mijlocas dreapta:rolleyes:
Master Steaua
9th July 2007, 10:02
Pina la urma s-a lamurit lumea pe ce post joaca ? Unii ziceau de fundas dreapta , altii de fundas central , iar unii chiar de mijlocas dreapta:rolleyes:
Ar fi frumos sa poata pe toate posturile astea, dar cred ca va fi folosit pe post de fundas central . Oricum multa bafta Pavel.
lupta_steaua
9th July 2007, 10:08
Parerea mea e ca Pawel ar trebui sa fie a doua optiune de fundas central pentru ca Ghionea si Goian sunt mai inalti ca el si se completeaza foarte bine, avand mult mai multa experienta decat Golanski. El ar putea intra cand unul din ei este accidentat. De aceea lui i-ar sta mai bine fundas lateral, cred eu.
stelista_yo
9th July 2007, 10:16
Cred ca fundas central...avem nevoie de el cat absenteaza Ghionea...:fotbal:
mereu_stelista
9th July 2007, 10:32
Pawel Golanski, fundasul de la Korona Kielce pe care Gigi ****** il anuntat saptamana trecuta, a ajuns astazi la ora 1:30 in Romania. Asteptat pe aeroport de catre Adi Ilie si Valeriu *********, el a declarat la venirea in tara, motivul pentru care a ales echipa din Ghencea. El spune ca a ales Steaua si datorita faptului ca este antrenata de Hagi.
"Nu stiu pe ce perioada urmeaza sa semnez, pentru ca impresarul meu s-a ocupat de toate detaliile. Impresarul meu a vorbit cu Adrian Ilie si cu antrenorul Stelei, Gheorghe Hagi. Nu stiu foarte bine ce s-a discutat, dar eu imi doream sa vin la Steaua, iar impresarul meu mi-a zis ca e totul in regula si ca vom veni in Romania"
" Sunt mai multe motive. Imi doream foarte mult sa ajung in Champions League, iar Steaua este o echipa care isi propune an de an acest lucru. Am ales Steaua si pentru ca Hagi este antrenor. Stiu ca a fost un mare fotbalist si ca a jucat atit la Barcelona, cit si la Real Madrid. Imi doresc sa avem un parcurs cat mai lung in Liga Campionilor, ceea ce inseamna sa ajungem cel putin in grupe. De asemenea, vreau sa cistig cu Steaua titlul, a declarat Golanski pentru Fanatik.
bun venit PAWEL :flowers:
sergiuku
9th July 2007, 10:40
avem nevoie de orice jucator atata timp cat ne putem baza pe el !!! sper sa se acomodeze repede !!!!
#EffecT
9th July 2007, 11:04
Vom transfera si un fundas central , astfel incat Golanski sa poata activa pe postul lui de baza : fundas dreapta.
Ii doresc multa bafta si cat mai multe impliniri in tricoul ros-albastru :welcome(1
M4r|us
9th July 2007, 11:13
Bine ai venit la Steaua !!!! Iti doresc evolutii cat mai bune in tricoul ros albastru!
Bafta!
Raul_07
9th July 2007, 11:41
BIne ai venit la Steaua si sa ne bucuri in meciu cu Dinamo cu un gol din lovitura libera cum ai marcat si pentru Polonia.
joseph
9th July 2007, 11:51
Cred ca fundas central...avem nevoie de el cat absenteaza Ghionea...:fotbal:
fundas central il vom avea pe Pulido( :pray: )...asa ca Golanski va juca pe postul unde da randamentul cel mai bun:fundas lateral :D ;)
nyquist06
9th July 2007, 12:05
mnda:yup: inca un transfer bun! cred ca marin no sa mai fie titular!!
joseph
9th July 2007, 12:31
era si timpul...marin are o varsta,desi ink nu se cunoaste...dar e bine ca i-am gasit deja inlocuitor.Am incredere in Golanski.Ma gandesc ca polonezul a fost adus si pt faptul ca poate juca la fel de bine ca fundas central,e posibil ca Hagi sa se fi gandit si la varianta in care nu reuseste transferul lui Pulido.Atunci cred ca il va folosi pe Golanski in centrul apararii...
Gepeto
9th July 2007, 12:45
era si timpul...marin are o varsta,desi ink nu se cunoaste...dar e bine ca i-am gasit deja inlocuitor.Am incredere in Golanski.Ma gandesc ca polonezul a fost adus si pt faptul ca poate juca la fel de bine ca fundas central,e posibil ca Hagi sa se fi gandit si la varianta in care nu reuseste transferul lui Pulido.Atunci cred ca il va folosi pe Golanski in centrul apararii...
Nu trebuie sa stam intr-un singur jucator. Golanski nu trebuie sa ramana singurul fundas adus in aceasta vara. E clar, in aparare Steaua are cele mai mari probleme...
jointu_ucigash
9th July 2007, 12:53
:welcome(1 :steag_ste :spre24:
nyquist06
9th July 2007, 14:00
Nu trebuie sa stam intr-un singur jucator. Golanski nu trebuie sa ramana singurul fundas adus in aceasta vara. E clar, in aparare Steaua are cele mai mari probleme...
Golanski nu e singurul adus!! Emeghara ce e??:shifty: si uiti ca Pulido vine miercuri:smoking:
ULTRAS STEAUA
9th July 2007, 14:03
de unde stii tu ca e bun?...sa il vedem la joc.
nyquist06
9th July 2007, 14:12
de unde stii tu ca e bun?...sa il vedem la joc.
am vazut meciuri de la cupa mondiala si el a jucat bine!! si alte lucruri care ma fac sa cred ca e bun sunt si laudele aduse la adresa lui din polonia si interesul celor de la lazio pentru el
Thrylos
9th July 2007, 14:20
Bine ai venit golanski...eu stiu ca poate sa joace si pe stanga...iarna trecuta panathinaikos vroia un fundas stanga si golanski era pe lista lor...
raulutz
9th July 2007, 14:24
Bine ai venit golanski...eu stiu ca poate sa joace si pe stanga...iarna trecuta panathinaikos vroia un fundas stanga si golanski era pe lista lor...
orice jucator de banda poate juca cu un randament acceptabil si pe partea opusa
Crystyan_daniel
9th July 2007, 14:30
sa speram ca va fi un jucator care sa merite sa joace la Steaua si sper sa fie la fel de bun ca Ghionea poate chiar mai bun!!!!!!!!!!
joseph
9th July 2007, 14:59
Fundaşul transferat de Steaua de la Korona Kielce, Pavel Golanski, a semnat un contract cu vicecampioana Romāniei valabil pe trei ani. Polonezul va face astăzi deplasarea īn cantonamentul de la Mierlo.
Īn vārstă de 25 de ani, Golanski a strāns 5 meciuri la "naţionala" Poloniei, debutānd anul trecut, contra Danemarcei. Fundaşul a mai fost dorit şi de Lazio Roma.
gata,dom'le ,e al nostru! OFICIAL :D:notworthy :romania2:
stelista_yo
9th July 2007, 15:15
Un transfer important..pana la urma...:):fotbal:
Gepeto
9th July 2007, 17:02
Un transfer important..pana la urma...:):fotbal:
Un transfer obligatoriu...Sa speram ca va da satisfactie in mijlocul apararii, langa Goian....Asa, poate, scapam de "petarda" numita Baciu...
stelista_yo
9th July 2007, 17:39
"Stiu despre Steaua ca este un club mare si de aceea am ales sa vin aici. Eu am jucat in campionat contra lui Zaglebie, dar cred ca Steaua este mult mai buna decit campioana Poloniei si avem sanse foarte mari sa ne calificam mai departe. Nu cred ca Zaglebie ne poate incurca. Sint de parere ca avem sanse bune de a ne califica in grupele Ligii Campionilor. Am vazut citeva din meciurile Stelei de anul trecut din Liga Campionilor si pot spune ca este o echipa extrem de puternica. Stiu ca Hagi a fost un mare jucator si sint sigur ca este si un antrenor si un manager foarte bun, alaturi de care am posibilitatea de a progresa ca fotbalist,
Stiu ca Steaua nu a luat titlul anul trecut dar in sezonul viitor voi face tot posibilul sa devin campion cu noua mea echipa. Stiu si despre rivalitatea cu Dinamo, dar mai stiu si ca Steaua este cel mai important club din Romania, o echipa mai mare decit Dinamo. Si Korona avea rivali, dar nu cred ca se compara cu rivalitatea de aici si abia astept sa joc si derby-ul Steaua-Dinamo, a spus noua achizitie din Ghencea.
fanatik.ro
nyquist06
9th July 2007, 17:43
Un transfer obligatoriu...Sa speram ca va da satisfactie in mijlocul apararii, langa Goian....Asa, poate, scapam de "petarda" numita Baciu...
e fundas dreapta!! Pulido va fi centralul!!
TheCopoi
9th July 2007, 22:56
Pe ce post o juca:fundas (central,drepta)numai sa joace bine...
Multa bafta la Steaua...speram sa ai cat mai multe reusit pe plan intern cat si international!
lucian_iasi
10th July 2007, 01:24
Zaglebie sub Steaua
Polonezul Pawel Golanski a explicat de ce a ales să joace pentru Steaua, echipă cu care a semnat ieri un contract pe 3 ani. Golanski a ajuns duminică noaptea īn Romānia, īnsoţit de cei doi impresari ai săi. De ieri dimineaţă şi pīnă īn jurul orei 14:00 s-au purtat negocieri intense īntre jucător, agenţii săi, Argăseală şi Adrian Ilie, finalizate prin semnarea contractului. Imediat, Golanski a fost dus la aeroport, unde a plecat spre Mierlo, locul de cantonament al Stelei īncepīnd de ieri.
- Pawel, bine ai venit īn Romānia.
- Bine v-am găsit! Nu mă aşteptam să văd ziarişti la venirea mea, asta īnseamnă că sīnt văzut ca un jucător important, pe care Steaua īl transferă.
- De ce ai ales Steaua?
- Pentru că este o echipă foarte bună, un nume cunoscut şi respectat īn Europa. Apoi, m-a atras faptul că Steaua are o şansă mare de a ajunge īn grupele Ligii Campionilor, acolo unde orice fotbalist visează şi īşi doreşte să joace. Perspectiva de a īntīlni Real, Barcelona, Chelsea sau Milan a fost decisivă atunci cīnd am decis să accept Steaua.
"Mi-a plăcut tupeul Stelei"
- Ai văzut-o pe Steaua jucīnd?
- Am văzut cīteva din meciurile ei de anul trecut din Liga Campionilor şi pot spune că este o echipă extrem de puternică. Nu e chiar la īndemīna oricui să se bată de la egal la egal cu Real Madrid şi Lyon, pe terenurile acestor echipe. Ca să nu mai vorbesc despre victoria de la Kiev.
- Ce ştii despre Hagi?
- A fost un jucător formidabil. Cum aş putea să fiu altfel decīt bucuros că īl voi avea antrenor? Discuţiile cu Steaua au īnceput īn urmă cu o lună şi ceva, īnsă după ce am auzit că Hagi a venit antrenor, deja am privit oferta cu mult mai mult interes. M-am gīndit că sub comanda lui şi venind la o mare echipă, am şansa de a progresa foarte mult ca fotbalist.
- Dar pe Adrian Ilie l-ai văzut jucīnd?
- Da, bineīnţeles. Este, de asemenea, un jucător care a făcut istorie pe oriunde a fost. Eu īl ştiu bine de pe vremea cīnd evolua la Valencia, dar şi de la echipa naţională a Romāniei.
"Zaglebie e sub Steaua"
- Steaua va debuta īn Liga Campionilor īmpotriva unor polonezi, Zaglebie Lubin. Cum e această echipă?
- Bună, din moment ce a cīştigat campionatul īn faţa unor trupe cu tradiţie, Wisla Cracovia şi Legia Varşovia. Nu cred īnsă că este peste Steaua, care e la alt nivel īn Europa şi ca rezultate, şi ca experienţă, lucru care consider că va conta īn dubla manşă de peste trei săptămīni.
- Dacă Hagi te va ruga să-i dai informaţii despre Zaglebie, ce vei face?
- Antrenorul meu va avea de la mine tot ce are nevoie şi ceea ce cunosc despre Zaglebie. Eu am jucat īmportiva celor de la Zaglebie şi nu m-au impresionat cu nimic. Clar, echipa este sub Steaua. Avem toate şansele să trecem de Lubin şi să mergem mai departe īn Liga Campionilor. Fanii Stelei să stea liniştiţi, Zaglebie nu ne va putea īncurca.
Iubita n-a fost prea īncīntată
Unul dintre principalele impedimente apărute īn calea perfectării transferului lui Golanski a fost logodnica fotbalistului polonez. Aceasta s-a īmpotrivit trecerii iubitului ei īn Romānia, considerīnd că este o ţară neatractivă. Īn cele din urmă, ea a fost convinsă de Golanski, care i-a explicat că transferul la Steaua este un mare pas īnainte şi că din Ghencea ar putea face mai uşor pasul către o formaţie de top din Europa.
Cel mai bun fundaş dreapta din Polonia
Golanski a jucat īn ultimele două sezoane la Korona Kielce, cu care s-a clasat pe locul 7 la finalul lui 2006-2007. El a fost remarcat de Steaua īn timpul turneului din Cipru, desfăşurat la īnceputul anului, cīnd MM Stoica a insistat pentru aducerea lui. Golanski, care a debutat īn echipa naţională a Poloniei īn septembrie 2006, īntr-un meci cu Finlanda, şi care are la activ 4 selecţii, a fost declarat cel mai bun fundaş dreapta din Polonia īn ultimul campionat.
Pawel Golanski
- s-a născut pe 12 octombrie 1982
- are 1,83 metri şi 74 de kilograme
- a jucat cu echipa naţională a Poloniei Under 18 la Campionatul European din 2001
- e poreclit Golo
CIFRELE TRANSFERULUI LUI GOLANSKI
- 750.000 de euro a costat-o pe Steaua transferul de la Korona Kielce
- 150.000 de euro va fi salariul său anual
- 2010 e anul īn care īi va expira contractul īn Ghencea
- 4 va fi numărul pe care īl va purta pe tricou
GSP
#EffecT
10th July 2007, 01:44
Numarul 4 pe care il poarta si la nationala :D
In alta ordine de idei , am urmarit astazi meciul Polonia-Portugalia , in care Golanski a fost integralist . Sincer sa fiu , mi-a lasat o impresie buna si pare un jucator capabil sa joace titular la Steaua. Voi face acum o lista cu punctele lui forte si punctele lui slabe , cu mentiunea ca am vazut un singur meci , insa impotriva unui adversar de calibru . Golanski i-a avut adversari directi pe Simao in prima repriza si pe Cristiano Ronaldo in cea de-a doua .
A pierdut un singur duel 1 vs 1 , cu Ronaldo in a doua jumatate a reprizei a doua . In rest s-a achitat bine de sarcini si inspre finalul meciului a avut si o bara .
Puncte forte :
-Am remarcat la el , ca principal punct forte - viteza. A avut si un duel de viteza 1 vs 1 cu Ronaldo si nu a fost depasit . E adevarat ca avea un avans de vreun metru ,dar totusi e ceva sa nu fii depasit de C.Ronaldo
-E agresiv in sensul bun al cuvantului , ii place sa-si hartuiasca adversarii . In prima repriza a meciului , a facut un pressing sufocant si Simao nu s-a miscat pe partea lui <tocmai d'aia a si fost mutat pe cealalta parte >
-anticipeaza bine si are o detenta buna <nu e de mirare>
-se ajuta mult de corp pentru a deposeda .
-nu-i place sa tatoneze , prefera un joc mai agresiv , baga multe "materiale"
-e foarte ofensiv , ii place sa iasa cu mingea la picior , are niste pase decente si am si vazut cateva driblinguri rafinate.
Puncte slabe
-de multe ori este surprins in careul advers si astfel isi lasa locul in defensiva descoperit .
-agresivitatea lui poate fi inteleasa gresit de arbitrii romani care nu ezita sa acorde cartonase , indiferent de duritatea si de locul faultului . Trebuie sa aiba grija , pentru ca s-ar putea sa cam incaseze cartonase in campionatul intern
Cam astea ar fi . Evident nu-ti pot face o parere clara dupa un singur joc , insa cred ca am surprins cat de cat , caracteristicile acestui jucator .
Cred ca dupa un an , pot spune ca in sfarsit ne-am gasit inlocuitor pt Ogararu . Seamana foarte mult la stil cu Oga , numai ca are un joc ofensiv mult mai bun si o viteza superioara . Evident ca nu este la fel de elegant in joc ca si Oga si nici nu se apara la fel de bine <prefera mai mult atacul> :P
jurnalistul2000
10th July 2007, 07:15
Zaglebie sub Steaua
Polonezul Pawel Golanski a explicat de ce a ales să joace pentru Steaua, echipă cu care a semnat ieri un contract pe 3 ani. Golanski a ajuns duminică noaptea īn Romānia, īnsoţit de cei doi impresari ai săi. De ieri dimineaţă şi pīnă īn jurul orei 14:00 s-au purtat negocieri intense īntre jucător, agenţii săi, Argăseală şi Adrian Ilie, finalizate prin semnarea contractului. Imediat, Golanski a fost dus la aeroport, unde a plecat spre Mierlo, locul de cantonament al Stelei īncepīnd de ieri.
- Pawel, bine ai venit īn Romānia.
- Bine v-am găsit! Nu mă aşteptam să văd ziarişti la venirea mea, asta īnseamnă că sīnt văzut ca un jucător important, pe care Steaua īl transferă.
- De ce ai ales Steaua?
- Pentru că este o echipă foarte bună, un nume cunoscut şi respectat īn Europa. Apoi, m-a atras faptul că Steaua are o şansă mare de a ajunge īn grupele Ligii Campionilor, acolo unde orice fotbalist visează şi īşi doreşte să joace. Perspectiva de a īntīlni Real, Barcelona, Chelsea sau Milan a fost decisivă atunci cīnd am decis să accept Steaua.
"Mi-a plăcut tupeul Stelei"
- Ai văzut-o pe Steaua jucīnd?
- Am văzut cīteva din meciurile ei de anul trecut din Liga Campionilor şi pot spune că este o echipă extrem de puternică. Nu e chiar la īndemīna oricui să se bată de la egal la egal cu Real Madrid şi Lyon, pe terenurile acestor echipe. Ca să nu mai vorbesc despre victoria de la Kiev.
- Ce ştii despre Hagi?
- A fost un jucător formidabil. Cum aş putea să fiu altfel decīt bucuros că īl voi avea antrenor? Discuţiile cu Steaua au īnceput īn urmă cu o lună şi ceva, īnsă după ce am auzit că Hagi a venit antrenor, deja am privit oferta cu mult mai mult interes. M-am gīndit că sub comanda lui şi venind la o mare echipă, am şansa de a progresa foarte mult ca fotbalist.
- Dar pe Adrian Ilie l-ai văzut jucīnd?
- Da, bineīnţeles. Este, de asemenea, un jucător care a făcut istorie pe oriunde a fost. Eu īl ştiu bine de pe vremea cīnd evolua la Valencia, dar şi de la echipa naţională a Romāniei.
"Zaglebie e sub Steaua"
- Steaua va debuta īn Liga Campionilor īmpotriva unor polonezi, Zaglebie Lubin. Cum e această echipă?
- Bună, din moment ce a cīştigat campionatul īn faţa unor trupe cu tradiţie, Wisla Cracovia şi Legia Varşovia. Nu cred īnsă că este peste Steaua, care e la alt nivel īn Europa şi ca rezultate, şi ca experienţă, lucru care consider că va conta īn dubla manşă de peste trei săptămīni.
- Dacă Hagi te va ruga să-i dai informaţii despre Zaglebie, ce vei face?
- Antrenorul meu va avea de la mine tot ce are nevoie şi ceea ce cunosc despre Zaglebie. Eu am jucat īmportiva celor de la Zaglebie şi nu m-au impresionat cu nimic. Clar, echipa este sub Steaua. Avem toate şansele să trecem de Lubin şi să mergem mai departe īn Liga Campionilor. Fanii Stelei să stea liniştiţi, Zaglebie nu ne va putea īncurca.
Iubita n-a fost prea īncīntată
Unul dintre principalele impedimente apărute īn calea perfectării transferului lui Golanski a fost logodnica fotbalistului polonez. Aceasta s-a īmpotrivit trecerii iubitului ei īn Romānia, considerīnd că este o ţară neatractivă. Īn cele din urmă, ea a fost convinsă de Golanski, care i-a explicat că transferul la Steaua este un mare pas īnainte şi că din Ghencea ar putea face mai uşor pasul către o formaţie de top din Europa.
Cel mai bun fundaş dreapta din Polonia
Golanski a jucat īn ultimele două sezoane la Korona Kielce, cu care s-a clasat pe locul 7 la finalul lui 2006-2007. El a fost remarcat de Steaua īn timpul turneului din Cipru, desfăşurat la īnceputul anului, cīnd MM Stoica a insistat pentru aducerea lui. Golanski, care a debutat īn echipa naţională a Poloniei īn septembrie 2006, īntr-un meci cu Finlanda, şi care are la activ 4 selecţii, a fost declarat cel mai bun fundaş dreapta din Polonia īn ultimul campionat.
Pawel Golanski
- s-a născut pe 12 octombrie 1982
- are 1,83 metri şi 74 de kilograme
- a jucat cu echipa naţională a Poloniei Under 18 la Campionatul European din 2001
- e poreclit Golo
CIFRELE TRANSFERULUI LUI GOLANSKI
- 750.000 de euro a costat-o pe Steaua transferul de la Korona Kielce
- 150.000 de euro va fi salariul său anual
- 2010 e anul īn care īi va expira contractul īn Ghencea
GSP
imi place foarte mult de el.este un jucator cu reale calitati care e dornic de marea performanta.chiar el a zis-o``Steaua e o rampa de lansare catre o echipa mare din Europa``.Mai mult ca sigur va da totul pe teren si asta nu are decat sa ne incante.
stefan_moraru
10th July 2007, 09:06
...de obicei, atunci cand vine un jucator bun la o echipa, toti(suporteri, presedinti de club, etc) zic ca e un transfer reusit, pt ca se gandesc la evolutiile din trecut ale jucatorului cu pricina. Putem spune ca Pawel e un transfer reusit abia dupa o perioada de min 1 an de zile, perioada in care el trebuie sa-si aduca un aport important la castigarea unor trofee sau a unor meciuri importante. Deocamdata, Golanski e in momentul zero la Steaua, nu a produs nimic pt club, deci trebuie sa asteptam. Toti ceilalti jucatori care au evoluat pe partea dreapta, a apararii steliste, nu l-au facut uitat pe Oga, asa ca polonezu nostru mai are de tras mult pana sa ne impresioneze.
stelista_yo
10th July 2007, 10:10
Are tupeu. Ma bucur ca e increzator in sansele Stelei. A fgost cel mai bun fundas din Polonia. Abia astept sa-l vad la munca :fotbal:
Master Steaua
10th July 2007, 10:30
Bine ai venit Pavel. Sper sa ramii multa vreme la noi. In alta ordine de idei, daca iubita nu a fost prea incintata de transferul in Romania, este posibil sa avem un nou caz Thereau?
nyquist06
10th July 2007, 10:40
...de obicei, atunci cand vine un jucator bun la o echipa, toti(suporteri, presedinti de club, etc) zic ca e un transfer reusit, pt ca se gandesc la evolutiile din trecut ale jucatorului cu pricina. Putem spune ca Pawel e un transfer reusit abia dupa o perioada de min 1 an de zile, perioada in care el trebuie sa-si aduca un aport important la castigarea unor trofee sau a unor meciuri importante. Deocamdata, Golanski e in momentul zero la Steaua, nu a produs nimic pt club, deci trebuie sa asteptam. Toti ceilalti jucatori care au evoluat pe partea dreapta, a apararii steliste, nu l-au facut uitat pe Oga, asa ca polonezu nostru mai are de tras mult pana sa ne impresioneze.
beckam a fost un transfer reusit la real??? ei zic ca da! din punctul tau de vedere banuioesc ca nu a fost unb transfer reusit deoarece cu el realul a castigat doar un titlu(ultimul campionat) Eu zic ca a fost reusit pt ca realul si-a umflat conturile de pe "spinarea" englezului!!
Raul_07
10th July 2007, 10:51
Numarul 4 pe care il poarta si la nationala :D
In alta ordine de idei , am urmarit astazi meciul Polonia-Portugalia , in care Golanski a fost integralist . Sincer sa fiu , mi-a lasat o impresie buna si pare un jucator capabil sa joace titular la Steaua. Voi face acum o lista cu punctele lui forte si punctele lui slabe , cu mentiunea ca am vazut un singur meci , insa impotriva unui adversar de calibru . Golanski i-a avut adversari directi pe Simao in prima repriza si pe Cristiano Ronaldo in cea de-a doua .
A pierdut un singur duel 1 vs 1 , cu Ronaldo in a doua jumatate a reprizei a doua . In rest s-a achitat bine de sarcini si inspre finalul meciului a avut si o bara .
Puncte forte :
-Am remarcat la el , ca principal punct forte - viteza. A avut si un duel de viteza 1 vs 1 cu Ronaldo si nu a fost depasit . E adevarat ca avea un avans de vreun metru ,dar totusi e ceva sa nu fii depasit de C.Ronaldo
-E agresiv in sensul bun al cuvantului , ii place sa-si hartuiasca adversarii . In prima repriza a meciului , a facut un pressing sufocant si Simao nu s-a miscat pe partea lui <tocmai d'aia a si fost mutat pe cealalta parte >
-anticipeaza bine si are o detenta buna <nu e de mirare>
-se ajuta mult de corp pentru a deposeda .
-nu-i place sa tatoneze , prefera un joc mai agresiv , baga multe "materiale"
-e foarte ofensiv , ii place sa iasa cu mingea la picior , are niste pase decente si am si vazut cateva driblinguri rafinate.
Puncte slabe
-de multe ori este surprins in careul advers si astfel isi lasa locul in defensiva descoperit .
-agresivitatea lui poate fi inteleasa gresit de arbitrii romani care nu ezita sa acorde cartonase , indiferent de duritatea si de locul faultului . Trebuie sa aiba grija , pentru ca s-ar putea sa cam incaseze cartonase in campionatul intern
Cam astea ar fi . Evident nu-ti pot face o parere clara dupa un singur joc , insa cred ca am surprins cat de cat , caracteristicile acestui jucator .
Cred ca dupa un an , pot spune ca in sfarsit ne-am gasit inlocuitor pt Ogararu . Seamana foarte mult la stil cu Oga , numai ca are un joc ofensiv mult mai bun si o viteza superioara . Evident ca nu este la fel de elegant in joc ca si Oga si nici nu se apara la fel de bine <prefera mai mult atacul> :P
La Capitolul urcari in ofensiva ne aduce aminte de Ogararu daca tineti minte asta a fost explicatia lui Piti ca Oga nu face bine faza defensiva si de asta nu-l convoaca la nationala
stefan_moraru
10th July 2007, 10:53
beckam a fost un transfer reusit la real??? ei zic ca da! din punctul tau de vedere banuioesc ca nu a fost unb transfer reusit deoarece cu el realul a castigat doar un titlu(ultimul campionat) Eu zic ca a fost reusit pt ca realul si-a umflat conturile de pe "spinarea" englezului!!
..tu preferi ca Steaua sa-si umfle conturile in dauna performantei ?? preferi locurile 3-4 in campionat si cel mai mare buget din Divizia A sau un buget egal cu cu cel de la Dinamo, Rapid, CFR,etc si locul I in campionat ??
...si ca sa nu deviez de la subiect.... Steaua are nevoie de jucatori masivi pe partea dreapta. Daca in centru defensivei exista Goian, Radoi, Ov Petre, Lovin si Baciu, niste jucatori masivi si puternici, pe laterale, Steaua are jucatori iuti dar nu masivi. Golanski va fi un plus in atac datorita tehnicitatii sale, si o forta in plus in aparare.
joseph
10th July 2007, 10:56
urcarile dese in ofensiva ale lui Golanski ar putea fi un punct forte al lui si ar ajuta mult echipa,dar tre s aiba grija sa nu ne lase descoperiti in aparare...si Doamne-ajuta sa dea centrari de calitate :pray: :D
Guardian
10th July 2007, 11:30
Nu ma asteptam sa transferam fundas dreapta.Nu zic ca ar fi ceva rau, baiatul pare a fi de calitatea I.Ma gandeam ca vom juca cu Badoi fundas si Nicolita mijlocas, iar rezerva va fi Marin.Acum avem cate 2 oameni pe post Marin si Golanski fundasi, iar Nicolita si Badoi mijlocasi la care se mai adauga si Croitoru care poate juca in dreapta.Croitoru mi se pare cam iesit din carti, dar sunt curios cu cine o sa joace Hagi titular?Banel sau Badoi?......
In alta ordine de idei pentru ce naiba tot cautam portari in America de sud????:no: :no: :no: Scandinavia mi s-ar parea mai potrivita ,stiind faptul ca nordicii sunt portari buni.
Ma bucur pentru transfer si astept sa vina capul limpede de la mijloc.
TheCopoi
10th July 2007, 11:43
sper si cred ca si voi ca acest Pawel Golanski sa fie jucatorul pe care il cautam de la plecarea lui George Ogararu in olanda...:pray:
#EffecT
10th July 2007, 11:45
La Capitolul urcari in ofensiva ne aduce aminte de Ogararu daca tineti minte asta a fost explicatia lui Piti ca Oga nu face bine faza defensiva si de asta nu-l convoaca la nationala
Golanski mi-a lasat impresia ca-i place mult atacul :P
Am vazut cativa jucatori interesanti in nationala Polonei si nu vorbesc aici de Lewandowski,Smolarek sau Zurawski .
Mi-a placut mult si fundasul stanga , G.Bronowicki care joaca in prezent pentru Legia Varsovia . Si Sobolewski de la Wisla<mijlocas defensiv> , dar impedimentul ar fi ca are 30 de ani .
Oricat, pentru cei care vor sa-si faca o parere despre noul jucator al Stelei , le pot da meciul Polonia-Portugalia . Doritorii sa ma contacteze pe YM
Ciprian Bojan
10th July 2007, 12:28
Nu ma asteptam sa transferam fundas dreapta.Nu zic ca ar fi ceva rau, baiatul pare a fi de calitatea I.Ma gandeam ca vom juca cu Badoi fundas si Nicolita mijlocas, iar rezerva va fi Marin.Acum avem cate 2 oameni pe post Marin si Golanski fundasi, iar Nicolita si Badoi mijlocasi la care se mai adauga si Croitoru care poate juca in dreapta.Croitoru mi se pare cam iesit din carti, dar sunt curios cu cine o sa joace Hagi titular?Banel sau Badoi?......
In alta ordine de idei pentru ce naiba tot cautam portari in America de sud????:no: :no: :no: Scandinavia mi s-ar parea mai potrivita ,stiind faptul ca nordicii sunt portari buni.
Ma bucur pentru transfer si astept sa vina capul limpede de la mijloc.
Ma intreb daca si astea sunt transferuri de imagine precum in cazurile Elton si Andrey. S-ar putea sa vedem dupa tururile preliminare niste plecari de la echipa. oricum, Hagi are o alta viziune asupra asezarii tactice in comparatie cu Oli. Sper totusi sa iasa bine.:smoking:
stelista_yo
10th July 2007, 12:52
Daca a fost cel mai bun fundas din Polonia inseamna ca are valoare si de Steaua. Cred ca vom face treaba bun anul asta in campionat si Europa :D
Gepeto
10th July 2007, 13:23
Ma intreb daca si astea sunt transferuri de imagine precum in cazurile Elton si Andrey. S-ar putea sa vedem dupa tururile preliminare niste plecari de la echipa. oricum, Hagi are o alta viziune asupra asezarii tactice in comparatie cu Oli. Sper totusi sa iasa bine.:smoking:
Hagi va sti sa-l puna in valoare pe Pawel. Problema este ca acesta sa arate ca vrea si poate...
Oricum, Steaua nu va mai fi echipa de 11 aparatori de anul trecut...Hagi vrea o echipa ofensiva, asa cum ar trebui sa joace mereu Steaua!!
TheCopoi
10th July 2007, 14:30
"- Dacă Hagi te va ruga să-i dai informaţii despre Zaglebie, ce vei face?
- Antrenorul meu va avea de la mine tot ce are nevoie şi ceea ce cunosc despre Zaglebie. Eu am jucat īmportiva celor de la Zaglebie şi nu m-au impresionat cu nimic. Clar, echipa este sub Steaua. Avem toate şansele să trecem de Lubin şi să mergem mai departe īn Liga Campionilor. Fanii Stelei să stea liniştiţi, Zaglebie nu ne va putea īncurca",a declarat Golanski!
Imi place de el...e determinat!
M4r|us
10th July 2007, 14:33
E si normal sa puna la dispozitia lui Hagi toate informatiile pe care le detine despre Zaglebie. E in interesul lui ca Steaua sa ajunga in grupe.
TheCopoi
10th July 2007, 14:35
acum sa vedem cat de determinat este si in teren!avem un avantaj in dubla cu Zaglebie...stie Pawel poloneza...si poate ne ajuta...
jurnalistul2000
10th July 2007, 16:12
Pawel Golanski a ales Steaua pentru a juca īn Liga Campionilor. Am vrut să ajung la Steaua pentru că este o prezenţă constantă īn grupele Ligii Campionilor. Puteam să mă duc la o echipă mai mică dintr-un campionat mai puternic şi să nu joc īn Liga Campionilor. Aşa, am preferat această formaţie care este una foarte puternică, a declarat, pentru site-ul lui Korona Kielce, Golanski.
Nu-mi este frică de concurenţă. Sīnt o persoană ambiţioasă şi voi lupta pentru postul de titular. Este o etapă īn dezvoltarea mea ca fotbalist şi sper să rămīn şi īn atenţia naţionalei. Oricum, mi-aş dori să ajung să joc īn campionatul Spaniei.
Mi-a fost greu să părăsesc pe Korona. Īn primul rīnd, īmi vor lipsi prietenii şi familia. Apoi este o problemă cu limba. Sīnt şi lucruri de care te ataşezi. Īnainte de a pleca spre Bucureşti, am vizitat oraşul Kielce unde am petrecut două veri minunate. O parte din mine regreta că trebuie să plec. Dar, īn toate există şi un risc şi trebuia să fac pasul acesta, a mai spus Golanski.
stelisti.ro
Pawel nu a gresit deloc ca a venit la Steaua.Mai bine sa fii primul intr-un campionat mediu decat ultimul intr-un campionat puternic.Cred ca poloneziilor le tremura picioarele.Acum indicatiile tactice din timpul jocului vor fi intelese de Pawel si polonezii nu vor stii ce sa mai faca.:P
nyquist06
10th July 2007, 16:13
acum sa vedem cat de determinat este si in teren!avem un avantaj in dubla cu Zaglebie...stie Pawel poloneza...si poate ne ajuta...
m are avantaj ce sa zic! si ce crezi k o sa strige pe romana ce vb aia in poloneza pe teren??:crazy:
TheCopoi
10th July 2007, 17:28
m are avantaj ce sa zic! si ce crezi k o sa strige pe romana ce vb aia in poloneza pe teren??:crazy:
Nu...dar poate stie si el vreo limba d-asta mai cunoscuta:spaniola,engleza...si poate stiu si astia de la noi din echipa...doar nu or fi analfabeti...
SkizzukShark
10th July 2007, 17:35
:welcome(1 !!!sa faci treaba buna la noi!:yup: succes!
jurnalistul2000
10th July 2007, 18:15
Pawel deja a efectuat primul antrenament sub comanda lui Hagi la Mierlo.
http://www.stelisti.ro/index/Pawel_Golanski_a_participat_la_p.html
abia astept sa vad impresia lui Hagi si a jucatoriilor, dar in special pe cea a lui Gigi.sa vad ce perle mai scoate.
joseph
11th July 2007, 01:34
La primul antrenament cu Steaua, Golanski a arătat determinare şi stăpīnire de sine. Un īnceput de săptămīnă intens pentru ultima achiziţie a Stelei, Pawel Golanski. Polonezul a ajuns duminică noapte la Bucureşti, luni la prīnz a semnat contractul pe 3 ani şi seara a ajuns la Mierlo, acolo unde ieri dimineaţă a făcut primul antrenament alături de noii săi colegi.
Fundaşul dreapta īn vīrstă de 24 de ani a fost foarte atent la minişedinţa pe care Hagi a ţinut-o pe gazon, translator fiindu-i Zoli Iaşko, antrenorul portarilor. După īncălzire, cel poreclit Golo a intrat la un "7 contra 3", īn care a jucat şi Regele.
"Mişcă-te stīnga-dreapta, atacă mingea!", i-a spus antrenorul īntr-o engleză perfectă. Golanski a făcut o deposedare perfectă, prin alunecare, primind imediat aplauze şi laude din partea lui Hagi. Istovit īn urma turului de forţă pe care l-a făcut īn ultimele zile, polonezul a zis īn timpul seriilor de alergări monitorizate de secunzii Teja şi Pedrazzini: "Uh, ce antrenamnt greu! Mai dureză mult?".
Spre finalul şedinţei, Hagi a īmpărţit lotul īn două şi a comandat un joc de posesie, Golo ocupīndu-şi postul preferat, cel de fundaş dreapta. A jucat simplu, dintr-o atingere şi a impresionat prin stăpīnirea de sine arătată atunci cīnd era atacat de adversari. "Gata, s-a terminat antrenamentul! Mai faci stretching, apoi īn cameră, la odihnă, că ţi-a ajuns", i-a spus Pedrazzini.
"Dacă a ajuns la Steaua, sigur are valoare. Acum e normal să resimtă oboseala, abia luni noapte a ajuns īn cantonament"
Adrian Neaga
sursa:gsp.ro :romania:
stelista_yo
11th July 2007, 01:43
E bine ca stie...sa arate si in oficiale...:D
Brigante
11th July 2007, 02:15
Nu stiu de ce, dar am senzatia ca va "colectiona" multe cartonase la noi in campionat.
stelista_yo
11th July 2007, 02:58
Sa nu fim pesimisti....
TheCopoi
13th July 2007, 15:54
sa vedem cum sta in teren...poate in meciul de maine q Litex va lua si el parte...poate chiar din postura de titular!:smoking:
Adrians
13th July 2007, 16:13
Sa speram ca il vom vedea in meciul de miine cu bulgarii si sa speram ca va juca fundas central.La modul cum s-au comportat ieri Goian si Ov.Petre cel putin la faza primului gol este nevoie de un fundas central ca de aer.De fapt este nevoie si de un fundas central de picior sting si de un portar,ca la ce avem acum in lot este deranj mare de tot.
cristiano7ronaldo
14th July 2007, 10:02
Golanski poate face pereche cu Goian.Se vede ca Ovidiu Petre nu a jucat pe postul lui.
rayden
14th July 2007, 10:07
e asa de greu sa intelegeti ca postul lui pawel e de FUNDAS DREAPTA!?
dan_fuica
14th July 2007, 10:51
sper sa confirme,ca altfel e de belea
colonelu Voiculescu
14th July 2007, 10:52
Si eu sper sa nu fie un nou Saban
TheCopoi
14th July 2007, 11:59
e asa de greu sa intelegeti ca postul lui pawel e de FUNDAS DREAPTA!?
daca este fundas dreapta poate juca si fundas central(fiind pe picior drept) dar conteaza daca da randament!:fotbal:
LoMax8
14th July 2007, 12:51
Era vorba ca joaca si in centru si pe dreapta dar ca noi l-am adus special pentru postu de fundas dreapta, pe cel de fundas central urmand sa aducem pe altcinve. Acel altcineva la vremea respectiva se numea Pulido, acum nu-ma Adi Ilie stie.
raulutz
14th July 2007, 16:39
Era vorba ca joaca si in centru si pe dreapta dar ca noi l-am adus special pentru postu de fundas dreapta, pe cel de fundas central urmand sa aducem pe altcinve. Acel altcineva la vremea respectiva se numea Pulido, acum nu-ma Adi Ilie stie.
sa nu fie vreo super surpriza ca acel jucator sa fie baciu :wallbash:
stelista_yo
14th July 2007, 17:47
Abia astept sa vedem ce prestatie va avea Golanski azi in amicalul cu Litex. Pacata ca nu e televizat..
sergiuku
14th July 2007, 17:49
sa speram ca va da randament si se va acomoda repede......oare vin laudele azi ????
stelista24
14th July 2007, 19:51
ca joaca pe dreapta sau in centru, important e sa joace bine acolo unde va fi folosit de Hagi...so :welcome(1 Pawel!
#EffecT
14th July 2007, 21:39
Golanski a debutat la Steaua
Fundaşul polonez Pawel Golanski a evoulat aseară pentru prima oară īn tricoul echipei vicecampioane de la venirea sa. Acesta a intrat īn minutul 55 şi l-a īnlocuit pe Petre Marin. Golanski a jucat pe postul de fundaş dreapta avīnd o evoluţie īncīntătoare. A comunicat īn permanenţă cu colegii săi, īn limba engleză, şi a ales să joace cu mingi simple. Polonezul a impresionat asistenţa prin detentă.
gsp.ro
stelista_yo
14th July 2007, 21:49
Pana acum un castig pt noi..da a jucat abia 35 minute...sa mai asteptam..
rayden
14th July 2007, 21:52
e clar ca pawel va fi titular pe dreapta,iar emeghara va fi pe stanga.marin si nesu vor fi rezerve.
LoMax8
14th July 2007, 22:06
Cel mai bun va juca. Oricum ma bucur ca s-a rezolvat complet, zic eu benzile terenului. O problema pe care Saban si Stancu n-au putut s-o rezolve.
M4r|us
15th July 2007, 01:10
Ma bucur ca a debutat si ca a jucat bine!
Poate am gasit in sfarsit un inlocuitor pentru Ogararu de valoare.
colonelu Voiculescu
15th July 2007, 10:01
Cel mai bun va juca. Oricum ma bucur ca s-a rezolvat complet, zic eu benzile terenului. O problema pe care Saban si Stancu n-au putut s-o rezolve.
E bine daca Golansky e jucator bun si vorba ta , am rezolvat fundasii laterali , dar ce sa facem daca :
-postul de portar e descoperit
-centrul apararii e in pioneze
-mijlocas stinga valabil e doar Ochirosii
-nu exista un mijlocas central ofensiv - Bostina si Croitoru sunt cam improvizatii
-Virfuri sunt doar Neaga si Dica . Iacob e somnoros , Gurita da in primire curind , iar Badea e accidentat pina in sept
Cu o floarea ( Golansky ) nu se face primavara !
Raul_07
15th July 2007, 11:59
In sfarsit am adus un fundas de valoarea lui Ogararu dupa ce un an intreg am avut probleme pe acea banda.
koma666
15th July 2007, 13:22
In sfarsit am adus un fundas de valoarea lui Ogararu dupa ce un an intreg am avut probleme pe acea banda.
Probabil ca-i valoros,da' dupa o juma' de meci sa-l compari cu Ogararu e totusi exagerat!
LoMax8
15th July 2007, 13:25
E bine daca Golansky e jucator bun si vorba ta , am rezolvat fundasii laterali , dar ce sa facem daca :
-postul de portar e descoperit
-centrul apararii e in pioneze
-mijlocas stinga valabil e doar Ochirosii
-nu exista un mijlocas central ofensiv - Bostina si Croitoru sunt cam improvizatii
-Virfuri sunt doar Neaga si Dica . Iacob e somnoros , Gurita da in primire curind , iar Badea e accidentat pina in sept
Cu o floarea ( Golansky ) nu se face primavara !
politica pasilor marunti...ce sa zic. Eu am rabdare!!! Eu vad totusi urgenta doar portar si un fundas central, in rest ne descurcam
andrei_vs_25rn
15th July 2007, 14:06
Golanski asta pare un jucator bun, interesant e ca am avea o linie de fund cu 3 blonzi si un negru : GOlanski - GOian - Ghionea - Emeghara.. Ghionea si Golanski seamna izbitor de bn.. Golanski.. sa ai bft, bun venit ;)!!!
Raul_07
15th July 2007, 17:47
Probabil ca-i valoros,da' dupa o juma' de meci sa-l compari cu Ogararu e totusi exagerat!
Eu l-am mai vazut si la nationala Poloniei si de acea zic ca probabil va fi noul Ogararu al nostru
kalashnikov
15th July 2007, 21:50
ii urez multa bafta la echipa
sper sa faca o figura frumoasa
tudorloredana
16th July 2007, 19:08
nu acceptam ideea de a fi comparat cu ogararu,pt ca e doar unul si nu poate fi inlocuit...nu mai iscati si alt scandal ca nu isi are rostul..pawel e unul nou caruia ii urez mult succes si multe goluri sa dea,iar george ogararu are tot respectul nostru pt ce a facut pt steaua...
Bogdanbibi
16th July 2007, 19:15
nu acceptam ideea de a fi comparat cu ogararu,pt ca e doar unul si nu poate fi inlocuit
hai sa fim seriosi, o fi jucat bine ogararu dar nici chiar asa
LoMax8
16th July 2007, 20:16
Oga n-a fost Zeu, a fost doar un jucator bun si cel mai imortant unul constant. Sa vedem cum va fi Golansky.
jurnalistul2000
16th July 2007, 20:34
Ogararu e peste Golanski din toate punctele de vedere.George e unul dintre cei mai buni fotbalisti care au plecat in ultimii ani din Romania in afara si putini care au dat un randament bun( muncitor si constant in evolutii).Golanski se aproprie de el si ma bucur ca se simte bine la echipa.
adaug, l-am vazut la campionatul mondial de tineret si e bun, dar sub Ogararu.
KosmyN
16th July 2007, 20:40
Ogararu e peste Golanski din toate punctele de vedere.George e unul dintre cei mai buni fotbalisti care au plecat in ultimii ani din Romania in afara si putini care au dat un randament bun( muncitor si constant in evolutii).Golanski se aproprie de el si ma bucur ca se simte bine la echipa.
M-ati dat gata.
O sa ajungeti mari analisti sportivi.
Cum poti compara 2 jucatori, din moment ce pe unul dintre ei nu l-ati vazut jucand ?!?
Nu zice nimeni ca Ogararu nu e foarte valoros...dar comparatii in acest moment nu se pot face.
TheCopoi
16th July 2007, 22:33
Baiatul are reale calitati, dar va trebui sa confirme. In primul rind, Golanski va trebui sa se incadreze in jocul si stilul echipei. Pregatirea fizica se poate rezolva in doua saptamani, maxim o luna. Noi am luat un jucator pentru o perioada lunga, nu pentru o saptamana sau doua. Nu eu singur am fost cel care l-a adus la Steaua. Au fost mai multi urmariti si, dintr-o lista de 5-6 fundasi, pe el l-am placut cel mai mult. Sa nu uitam insa ca, pe linga valoarea jucatorului, este foarte important si statutul acestuia. Ma bucur ca am reusit sa aducem la Steaua un jucator de echipa nationala, Golanski fiind un obisnuit al reprezentativei Poloniei, a declarat Adrian Ilie pentru FANATIK.
Sa speram ca va confirma si se va integra in jocul echipei!:cool:
Gepeto
17th July 2007, 11:42
Calitati are, valoare recunoscuta are, mai ramane sa confirme...ceea ce sigur o va face!
sergiuku
17th July 2007, 23:05
va fi titular ,sigur !!!!
stelista_yo
17th July 2007, 23:07
Pare ca e un fundas valoros...in plus a fost declarat si cel mai bun fundas polonez...cred ca sigur va fi titular..:D
TheCopoi
17th July 2007, 23:16
daca nu se va adapta ii va fi foarte greu...putem sa folosim pe postul de fundas dreapta pe urmatorii:P.Marin,Nicolita/Badoi!avem concurenta in aparare...doar pe flancuri!
booster
18th July 2007, 20:36
A inceput meciul cu Willem Tilburg, si a jucat fundas central alaturi de Baciu. Golul s-a luat din 6 metri, fara marcaj.
min. 37 - iese Golanski, usor accidentat, si intra intra Bicfalvi
sa ne mai mire ceva?:accident2
rayden
18th July 2007, 20:38
nu e pus la punct cu pregatirea fizica...imediat gasiti nod in papura la om..!:shocked:
stelista_yo
18th July 2007, 21:38
Nu spune nicaieri daca e grava sau nu accidentarea lui Golanski...sper sa nu fie.
Taica Tereza
19th July 2007, 01:36
"S-a lovit Golanski
Īn minutul 37, după un duel mai aspru, Pawel Golanski a cerut schimbarea, fiind imediat īnlocuit cu Eric Bicfalvi. Polonezul a fost luat īn primire de doctorul Radu Paligora, care i-a aplicat o pungă mare cu gheaţă pe coapsa dreaptă (foto). Accidentarea fundaşului nu este gravă, el putīnd evolua chiar mīine, cu Charleroi."
gsp.ro
Nu pare sa fie grav.
LoMax8
19th July 2007, 10:50
Daca poa sa joace si maine inseamna ca n-a fo nimic, dar a cerut schimbare si Hagi a facut-o ca sa nu riste.
Raul_07
19th July 2007, 14:26
E bine ca nu e grava accidentarea sper sa fie apt pentru meciul cu Charleroi
sergiuku
19th July 2007, 14:32
sper si eu sa nu fie grava accidentarea !! Si sper sa nu se mai accidenteze nimeni pt ca va fi un sezon ca precedentul !!!
TheCopoi
20th July 2007, 22:07
Golanski a inceput razboiul psihologic inainte de meciul Steaua - Zaglebie Lubin. Aflat deja in tricoul Stelei, si vazut ca un posibil titular pe partea dreapta a apararii steliste, polonezul a inceput sa isi ameninte compatriotii.
"Nu putem cantari sansele de calificare pana nu vedem ce se intampla pe teren. Am vorbit cu Pawel Golanski, transferat la Steaua de la Korona Kielce. Este sub impresia calitatilor jucatorilor de acolo si mi-a transmis ca nu ne va fi usor. Oricum, ne asteptam ca va fi o lupta grea. Vom pasi pe gazon cu convingerea ca putem trece de Steaua, un adversar mai puternic", a spus mijlocasul Kolendowicz de la Zaglebie Lubin.
asa pawel!lauda-ne in polonia!:coffee:
Bogdanbibi
20th July 2007, 22:27
Am vorbit cu Pawel Golanski, transferat la Steaua de la Korona Kielce. Este sub impresia calitatilor jucatorilor de acolo si mi-a transmis ca nu ne va fi usor.
de parca ei ar fi favoriti
TheCopoi
20th July 2007, 22:29
pacat nu a jucat si el astazi...ne faceam si noi o parere despre el!oricum mai bine ca nu a jucat decat sa se accidenteze mai graV!
sergiuku
20th July 2007, 22:42
probabil au evitat o agravare a accidentarii !!!!! Sa speram ca va fi apt pt Champions League !!!!! :fotbal:
TheCopoi
20th July 2007, 22:43
speram sa nu se repete scenariu cu Andrey...joaca 2-3 meciuri se accidenteaza...si mai departe nici nu vreau sa ma gandesc!
TheCopoi
23rd July 2007, 14:00
Sincer să fiu, mi-a fost puţin teamă de necunoscut şi am avut īndoieli cīnd am plecat de la Kielce, mai ales īn străinătate. Am fost surprins cīnd am ajuns la Steaua cīt de bine am fost primit de conducere şi de jucători, a declarat Golinski.
Hagi nu este numai cel mai mare nume de la Steaua, dar şi din cea a fotbalului romānesc. Este şi o persoană foarte amabilă. După ce am semnat contractul, am avut o discuţie lungă cu Hagi īn care a vrut să ştie totul despre mine. Este un foarte bun antrenor şi sīnt convins că voi avea multe de īnvăţat de la el. Cred că transferul la Steaua este un pas mare īnainte pentru cariera mea
E un inceput bun,speram ca va fi un jucator de baza!
Gepeto
23rd July 2007, 14:23
Din pacate pentru Steaua, seria de probleme medicale continua si in acest sezon...Dupa Ghionea, Golanski si Radoi au ceva probleme fiind "feriti" de Hagi in anumite meciuri...Daca Radoi strange din dinti si joaca, se pare ca la Golanski e problema mai mare... Pacat...
TheCopoi
23rd July 2007, 22:36
Pawel Golanski doreşte să īnveţe cīt mai repede limba romānă. Am peterecut destul de puţine zile īn Romānia. După prezentare, am avut două zile şi m-am dus acasă. Cīnd mă voi īntoarce la Bucureşti, īmi voi căuta apartament, trebuie să-mi iau un telefon cu număr de Romānia şi o maşină. Dar mai important este să īnvăţ romāna şi engleza, a declarat Golanski pentru presa din Polonia.
Translatorul ne ajută, dar am nevoie să pot comunica cīt mai repede cu colegii din grup şi să nu apară probleme. Pīnă acum, am discutat foarte mult cu Gheorghe Hagi īn engleză
sergiuku
23rd July 2007, 22:46
eu nu mai vreau atatea vorbe....vreau sa-l vad cat mai repede cum joaca , sa vad cel mai bun fundas polonez !!!
stelista_yo
23rd July 2007, 22:56
Sincer să fiu, mi-a fost puţin teamă de necunoscut şi am avut īndoieli cīnd am plecat de la Kielce, mai ales īn străinătate. Am fost surprins cīnd am ajuns la Steaua cīt de bine am fost primit de conducere şi de jucători, a declarat Golinski.
Hagi nu este numai cel mai mare nume de la Steaua, dar şi din cea a fotbalului romānesc. Este şi o persoană foarte amabilă. După ce am semnat contractul, am avut o discuţie lungă cu Hagi īn care a vrut să ştie totul despre mine. Este un foarte bun antrenor şi sīnt convins că voi avea multe de īnvăţat de la el. Cred că transferul la Steaua este un pas mare īnainte pentru cariera mea
E un inceput bun,speram ca va fi un jucator de baza!
Se stie ca la Steaua este o familie...indiferent de ce scrie presa...
Golanski cred ca va fi un om de baza al echipei
TheCopoi
23rd July 2007, 22:58
accidentarea lui cum este???ca nu am vazut nimic legat de el!inseamna ca totul este ok???
sergiuku
23rd July 2007, 22:59
accidentarea lui cum este???ca nu am vazut nimic legat de el!inseamna ca totul este ok???
sa speram...dar cred ca va juca in primul meci .... mai ales daca nu se aude nimic , inseamnca ca e bine !!!
TheCopoi
24th July 2007, 14:12
Managerul sportiv al Stelei, Adrian Ilie a declarat pentru presa poloneza ca este foarte incantat de polonezul luat de Steaua de la Korona Kielce, Pawel Golanski: "Golanski este un fundas lateral foarte valoros, cu prezente in echipa nationala a Poloniei. A fost o decizie buna pentru club si pentru jucator. In 2-3 ani Golanski ar putea face saltul catre un campionat mai puternic, precum Primera Division", a spus Adrian Ilie despre Golanski.
sa speram ca se va ridica la nivelul asteptarilor!:D
joseph
24th July 2007, 14:31
abia astept sa il vad jucand...imi pun mari sperante in acest jucator...
calinmadness
29th July 2007, 01:24
si eu imi pun foarte mari sperante ... sper k va deveni titular incontestabil la steaua
Raul_07
29th July 2007, 13:10
Marti va incepe probabil din primul minut Golanski pe dreapta iar pe stanga o sa joace Petre Marin sper sa le arate lu Zaglebie cine e sefu.
joseph
30th July 2007, 16:16
Fundasul polonez al Stelei, Pawel Golanski e impresionat de atmosfera de la Steaua, de valoarea lotului si de conditiile de pregatire din Ghencea. El a declarat ca nu s-ar fi asteptat ca lumea si jucatorii sa-l primeasca atat de bine si spune ca Steaua e o echipa mare, un club 100% profesionist.
"Steaua a venit la Lubin sa castige. Nu sunt pregatit sa joc din cauza unor probleme de sanatate, dar muncesc din greu pentru a reveni la forma optima. Sunt multumit de viata pe care o am in Bucuresti. Sunt placut surprins, iar echipa la care am ajuns este una mare. Toata lumea ma ajuta foarte mult. Sincer va spun, nu ma asteptam sa fiu primit atat de bine. Este un club profesionist", a spus Golanski.
sport.ro
frumos,kiar mi-a placut...sa-l vedem si pe teren. ;)
Gepeto
30th July 2007, 17:35
Marti va incepe probabil din primul minut Golanski pe dreapta iar pe stanga o sa joace Petre Marin sper sa le arate lu Zaglebie cine e sefu.
Nu ar fi indicat sa jucam cu Golanski de la inceput...Inca nu se "stie" cu coechipierii...E un risc pe care Hagi nu si-l poate asuma...
cosminash_90
30th July 2007, 18:08
poi el singur a declarat ca nu joaca...
stelista_yo
30th July 2007, 18:15
In curand cred ca va intra si ca titular...e un jucator bun si merita sa joace
sorin_g
30th July 2007, 20:35
Nu ar fi indicat sa jucam cu Golanski de la inceput...Inca nu se "stie" cu coechipierii...Da, dar se stie cu adversarii... :D
stelista_yo
30th July 2007, 21:01
Bine zis:D. .. Golanski ar putea fi surpriza lui Gica..daca nu titular ..macar la finalul partidei..
TheCopoi
30th July 2007, 21:42
este bine ca s-a adaptat in romania,speram sa joace in viitoarele meciuri sa vedem cum se descurca!:yes:
steauaclub.tk
30th July 2007, 22:09
Bine zis:D. .. Golanski ar putea fi surpriza lui Gica..daca nu titular ..macar la finalul partidei..
Fundasii joaca titulari sau deloc. :chinez:
stelista_yo
30th July 2007, 22:50
Pe vremea lui Oli intra si Baciu pe finalul meciurilor..asa ca..orice e posibil..
TheCopoi
31st July 2007, 09:53
Fundasii joaca titulari sau deloc. :chinez:
golansky nu este 100% apt...si poate Hagi sa-l bage 10-20 de minute din meci sa se "incalzeasca"!
cristiano7ronaldo
31st July 2007, 11:26
golansky nu este 100% apt...si poate Hagi sa-l bage 10-20 de minute din meci sa se "incalzeasca"!
La un meci important nu are cum sa il bage doar ca sa se "incalzeasca"
stelista_yo
31st July 2007, 12:11
Daca avem 2, 3-0 la final il poate baga si pe Golanski
calinmadness
31st July 2007, 13:42
n'are de ce sa'l bage cateva minute... ori titular ori deloc...
Gepeto
31st July 2007, 14:12
Intr-un meci cu asemenea miza, nu poti introduce pe teren, titular, un jucator care nu are meciuri in picioare... Din pacate pentru el, Pawel este doar a treia solutie...
bugaboo
31st July 2007, 14:20
:)) Seamana cu Baciu.:) :)
stelista_yo
31st July 2007, 19:41
Se pare ca Golanski va juca titular azi
Cristi89
31st July 2007, 20:04
Daca e apt 100% este bine ca va juca.Daca nu mi se pare o decizie ciudata pentru ca si Petre Marin si Nesu au jucat bine pana acum.
stelista_yo
31st July 2007, 23:33
Golanski e unul dintre cele mai bune transferuri...
Bravo Pawel...un joc bun/..desi nu era apt 100%
sergiuku
31st July 2007, 23:34
mediocru azi !!! se vee ca are dorinta....:flowers:
cosminash_90
31st July 2007, 23:38
...nu a urcat deloc in atac...probabil era prea ocupat cu atacantul brazilian de la ei...:devil:
sergiuku
31st July 2007, 23:41
mai are putin timp sa sea comodeze...sper sa o faca cat mai repede ... !!!:coffee:
SkizzukShark
31st July 2007, 23:43
inca nu poate juca titular!
cristiano7ronaldo
31st July 2007, 23:53
Nu putem spune nimic dupa un singur meci
stelista_yo
1st August 2007, 00:01
Io zic ca e un real castig pt echipa..
nico16
1st August 2007, 10:11
deocamdata nu a demonstrat mai nimic, dar e in urma rau cu pregatirea..asa k mai sunt sanse sa impresioneze :)
M4r|us
1st August 2007, 11:21
A jucat bine si Golanski, se vede cu ochiul liber ca trebuie sa se puna la punct cu pregatirea fizica. Oricum polonezii l-au tintit bine si Pawel era tot pe jos. Cred ca a fost jucatorul cel mai faultat in meciul de aseara.
TheCopoi
1st August 2007, 11:51
cred ca va fi jucatorul pe care il cautam pentru inlocuirea lui Ogararu!!!
chiar daca nu este pus la punct cu pregatirea Golansky a jucat binisor,a alergat!!!
Asemanari observate de ochiul meu aseara,intre Oga si Golansky:
amandoi fac faza ofensiva;
amandoi arunca puternic de la margine;
amandoi alearga mult si se zbat pentru fiecare minge!:D:wub:
dj_allexander
1st August 2007, 14:20
Golanski e un jucator muncitor...se lupta pt baloane pierdute...alearga mult...dar cred ca mai are multe de demonstrat;timp are destul asa ca sa asteptam si sa vedem de ce e in stare!!!In meciul de aseara a jucat destul de bine...rau a facut ca a luat galben...in rest...ok!!:yes:
cosminash_90
1st August 2007, 14:46
a jucat mai bine Petre Marin decat el
joseph
2nd August 2007, 00:55
citesc prin fanatik ca Mitica de la Liga incepe sa-si dea iarasi cu parerea despre jucatorii Stelei..."Steaua are trei jucatori mai valorosi ca Golansky pe postul polonezului,va spun eu,un specialist"...dar l-a vazut el jucand un meci intreg,la capacitate maxima?nu,lui ii place doar sa se auda vorbind si sa isi dea cu parerea...kiar se crede "Oracolul din Balcesti"...mars , jivina cu pedale...:furios:
stelista_yo
2nd August 2007, 01:16
M-a surprins si pe mine declaratia lui Dragomir....
Ehh...sa ne laude si el echipa..:D
sorin_g
2nd August 2007, 08:26
Asa a zis el si de Thereau la inceput pt ca apoi sa-l considere cel mai bun strain care a jucat in Romania.
Gepeto
2nd August 2007, 13:51
Parerea unora sau a altora poate fi subiectiva. Personal, mi-a placut cum a jucat Pawel. Chiar daca nu e 100% pregatit fizic, cel putin in campionatul nostru intern, poate juca fara probleme. Cred ca Steaua a gasit, in sfarsit, un inlocuitor pentru Ogararu. Ramane ca Golanski sa dovedeasca seriozitate, talentul fiindu-i prieten.
Raul_07
2nd August 2007, 14:02
Golanski a jucat bine exact in aparare n-a urcat prea des in atac dar trebea sa stea in garda la Nunes ala care numa pe dreapta a jucat aproape.In defensiva a fost perfect si daca va dovedi in meciurile urmatoare ca stie si sa atace atuncea putem zice ca Steaua a gasim inlocuitorul perfect pentru Ogararu.
#EffecT
2nd August 2007, 14:20
Golanski a jucat bine exact in aparare n-a urcat prea des in atac dar trebea sa stea in garda la Nunes ala care numa pe dreapta a jucat aproape.In defensiva a fost perfect si daca va dovedi in meciurile urmatoare ca stie si sa atace atuncea putem zice ca Steaua a gasim inlocuitorul perfect pentru Ogararu.
Iti spun eu ca stie sa atace . Totusi , in meciul cu polonezii n-a urcat prea mult in atac , pentru ca nu e pus la punct cu pregatirea fizica si i-au fost trasate mai mult sarcini defensive .Sper sa-l vad titular si in partida cu Farul .
joseph
2nd August 2007, 17:54
nu a urcat pt ca nu era pus la punct cu pregatirea fizica,dar stiu sigur ca merge in atac des,kiar cand a venit s-a spus ca ataca uneori prea mult si urca prea sus si lasa flancul descoperit...
stelista_yo
3rd August 2007, 00:11
Golanski, parerea mea, este una dintre cele mai bune achizitii facute in aceasta vara
Masi
3rd August 2007, 04:05
Nu poţi spune după 73 de minute de joc că este una dintre cele mai bune achiziţii. Să avem răbdare īnainte să ne hazardăm să dăm verdicte (pozitive sau negative).
Gepeto
6th August 2007, 13:36
Nu poţi spune după 73 de minute de joc că este una dintre cele mai bune achiziţii. Să avem răbdare īnainte să ne hazardăm să dăm verdicte (pozitive sau negative).
Pana ajunge la potential maxim, ar fi indicat, in meciurile dificile, ca Hagi sa introduca pe dreapta cuplul B.B.(adica, nu Brigitte Bardot, ci Badoi-Banel... :D)
n3@gA2oo7
6th August 2007, 21:40
Golanski, parerea mea, este una dintre cele mai bune achizitii facute in aceasta vara
Parerea mea e identica.El si Zapata au fost cele mai bune transferuri.
cristiano7ronaldo
6th August 2007, 21:52
Parerea mea e identica.El si Zapata au fost cele mai bune transferuri.
Nu poti spune despre un jucator care a jucat doar un meci ca e bun sau nu!
stelista_yo
7th August 2007, 00:36
La un jucator bun se vede din primul minut valoarea.
Iar Golanski, prin cele DOUA meciuri in care a evoluat, a aratat ca are...
parerea mea...
Gepeto
8th August 2007, 13:52
La un jucator bun se vede din primul minut valoarea.
Iar Golanski, prin cele DOUA meciuri in care a evoluat, a aratat ca are...
parerea mea...
IDEM!
Cand le ai, nu trebuie 100 de meciuri ca sa arati ce sti...
Off, iar mi-am adus aminte de Elton... :(:(:(
n3@gA2oo7
8th August 2007, 14:23
IDEM!
Cand le ai, nu trebuie 100 de meciuri ca sa arati ce sti...
Off, iar mi-am adus aminte de Elton... :(:(:(
Da Elton era un mare jucator :*(:*(:*(:*(:*(
leviathan
8th August 2007, 15:13
cu asta a nimerit-o ..si-a aratat valoarea in primele 2 meciuri....to be continued:chinez:
emydumitrascu
8th August 2007, 15:20
Mie la Golanski mi-a placut ca stie si cu mingea un pic si mai mult nu se da la o parte cand tre sa puna piciorul tare la minge.
TheCopoi
8th August 2007, 17:55
speram sa fie cat mai curand pus 100% la punct cu conditia fizica si sunt sigur ca nu va fi scos afara din echipa de nimeni!:D
are multe in comun cu Ogararu!:naughty:
mutu
8th August 2007, 18:09
E un jucator foarte bun chiar aveam nevoie cu toate ca NESU e PREFERATUL MEU si am mare incredere in el ,si BOstina era si sa dus asta e viata .....
MickaelC
8th August 2007, 22:41
Felicitari, meci mare si poate mult mai mult, ma bucur ca il avem cu noi!
leviathan
8th August 2007, 22:44
a jucat bine...arata ca are valoare.....:drunk: :notworthy
n3@gA2oo7
8th August 2007, 22:46
speram sa fie cat mai curand pus 100% la punct cu conditia fizica si sunt sigur ca nu va fi scos afara din echipa de nimeni!:D
are multe in comun cu Ogararu!:naughty:
Seamana chiar foarte mult.Daca ar reusi sa bata auturile la fel de mult ca si el ar fi perfect:)
JustMe
8th August 2007, 22:46
Ati vazut ca executa aruncarile de la margine ca si Ogararu?? In plus mi-a placut e tehnic, are plasament bun, paseaza bine, are si viteza, e o achizitie buna. In sfarsit s-a adus un inlocuitor pe masura lui Ogararu.
sergiuku
8th August 2007, 22:48
a jucat bine..mie mi-a placut !!!
cosminash_90
8th August 2007, 22:51
a jucat bine in prima repriza...dar in a doua repriza s-a vazut ca nu este pregatit fizic...insa per total a jucat f bine...
SkizzukShark
8th August 2007, 23:18
o sa ajunga un mare fotbalist!mult succes in continuare,Golanski!:wub:
Steaua Forever
8th August 2007, 23:26
Golanski a aratat ca nu degeaba a fost adus la Steaua,mai are cateva probleme fizice ,dar cred ca o va rezolva cat de curand,si eu cred ca seamana ca joc ca a lui Ogararu..
stelista_yo
9th August 2007, 00:19
Deci pana la urma Golanski arata ca are valoare de Steaua...imi place mult de el...
Taica Tereza
9th August 2007, 00:25
Golanski a aratat ca nu degeaba a fost adus la Steaua,mai are cateva probleme fizice ,dar cred ca o va rezolva cat de curand,si eu cred ca seamana ca joc ca a lui Ogararu..
Driblingul ala din prima repriza printre 4 adversari, siguranta in deposedari si pase, sutul excelent la lovitura libera din finalul primei reprize = caracteristici ale unui jucator de valoare.
sorin_g
9th August 2007, 00:37
A fost singurul fundas care nu si-a pierdut nici o clipa luciditatea.
El si Rada au reparat din slabiciunile lui Radoi si Petre Marin.
LoMax8
9th August 2007, 02:18
Golansky este ceea ce Steaua si-a dorit dupa plecarea lui Oga. N-avem probleme pe dreapta nici in aparare nici la mijloc.
TheCopoi
9th August 2007, 11:39
bravo Golansky...pacat ca a prins portarul torpila aia a lu Golansky!!!:(( un meci foarte bun facut de el...urca in atac...vine in aparare...sut puternic si precis! vorba lui Ilie...in vreo 2-3 ani ajunge in Primera Division!:p
tavyto
9th August 2007, 11:43
Mie chiar imi place de Golanski,trebui doar sa se mai adapteze si dupa ce va face asta cred ca va fii titulat cu siguranta.Daca intra lovitura libera de aseara era bine rau.BRAVO GOLANSKI!!!!
Raul_07
9th August 2007, 14:02
Mare fotbalist Golanski daca se va tine de treaba in 2 ani o sa se bata pe el mari puteri din vest.
n3@gA2oo7
9th August 2007, 14:49
Cand v-am zis ca e mare jucator ati spus ca nu iti poti da seama doar dupa un meci daca un jucator are valoare sau nu.Se pare ca am avut dreptate.:romania2:
leviathan
9th August 2007, 16:43
un jucator de 5 stele...daca nu acum..in cativa ani sigur
Crystyan_daniel
9th August 2007, 16:57
Un transfer reusit care confirma.
Gepeto
9th August 2007, 17:13
Si eu sper sa nu fie un nou Saban
Nu e...din contra le are... Un mare castig pentru Steaua!!
:)) Seamana cu Baciu.:) :)
Poate fizic, in rest ii este mult superior!!!
Acest jucator are un singur defect: NU e roman!!
In rest, sa-l tinem cat mai mult la Steaua, ca avem o comoara. Pentru un fundas, le are super cu balonul...
stelista_yo
9th August 2007, 21:14
Fizic seamana cu Ghionea :P
sergiuku
15th August 2007, 19:11
e bun !!! Sper sa-l vedem mai des ca urca in atac !!:bere2:
jointu_ucigash
15th August 2007, 20:45
in meciu cu bielorusii joaca exact k o cizma.
stelista24
15th August 2007, 20:49
unde era cand am luat golul? :wallbash:
sergiuku
15th August 2007, 20:52
unde era cand am luat golul? :wallbash:
exact in ....
Stallob
15th August 2007, 21:12
ce sa zic , transfer bun, acuma ma uit cum arunca de la margine, lol, si vad in el un bun jucator, sper sa-mi confirme gndurile
pana atunci:bye:
stelista_yo
15th August 2007, 21:52
Iar a jucat bine...ma bucur pt el..
sorin_g
15th August 2007, 21:54
A fost vinovat la golul 1.
stelista24
15th August 2007, 21:57
bine k si'a revenit in repriza a 2-a...din pacate, la primul gol, el a fost cel care a gresit...mai bine zis, nu a fost...:wallbash:
ioana_steaua
15th August 2007, 22:15
vinovat,nevinovat,mie mi-a placut evolutia lui golanski...pentru un jucator abia venit in lotul STELEI se vede ca munceste si pare sa stie ce are de facut si sa si faca acceptabil fata de altii care sunt mai vechi da'tot degeaba...:wallbash:
emydumitrascu
16th August 2007, 00:00
Parerea mea este ca Steaua a facut un transfer bun si ca merita sa joace la Steaua.
oop
16th August 2007, 00:02
A jucat bine in a doua repriza,dar in prima a fost sub orice critica,in nota echipei...
TheCopoi
16th August 2007, 09:10
repriza a doua a jucat foarte bine,dar in prima ...la fel ca echipa...este un jucator bun:yes:
stelista_yo
16th August 2007, 12:01
Golanski a fost adus ca fiind omul potrivit, pe locul potrivit. Le are cu mingea...si urca mai mereu in atac...
TheCopoi
16th August 2007, 12:03
Golanski a fost adus ca fiind omul potrivit, pe locul potrivit. Le are cu mingea...si urca mai mereu in atac...
pacat ca mijlocasul dreapta,in speta Nicolita nu il ajuta...observ la cei 2 ca nu se inteleg deloc...nu se dubleaza reciproc....fiecare pe cont propriu...
Bogdanbibi
16th August 2007, 12:05
banel nicolita nu se intelege cu mingea, care e rotunda si prin urmare previzibila .. d'apoi cu o fiinta complexa cum e omul
golanski cred ca intrece asteptarile, cel putin pe-ale mele, este un jucator foarte bun
stelista_yo
16th August 2007, 12:08
Poate ar trebui incercat ceva gen Golanski - Badoi...
jurnalistul2000
16th August 2007, 12:10
banel nicolita nu se intelege cu mingea, care e rotunda si prin urmare previzibila .. d'apoi cu o fiinta complexa cum e omul
golanski cred ca intrece asteptarile, cel putin pe-ale mele, este un jucator foarte bun
de ce crezi ca intrece asteptarile?daca l-am luat pe bani bunicei, nu ne asteptam sa joace foarte bine?el si cu Rada pot fi cheia succesului in aparare alaturi de Zapata.
Bogdanbibi
16th August 2007, 12:11
pai am zis ca le intrece pe-ale mele cel putin, eu ma asteptam sa fie un "bust" gen saban .. si banuiesc ca mai multi credeau asta ... ma bucur ca mi-a dat peste nas
TheCopoi
16th August 2007, 12:13
este un jucator bun...un transfer reusit,cred ca este jucatorul pe care il cautam pe partea dreapta dupa plecarea lui Ogararu...:chinez: si dupa cum a zis Ilie in 2-3 ani va ajunge la un club bun in spania...:*(
LACATUS 86
16th August 2007, 23:08
Cand am auzit prima oara despre
transferul lui Pawel nu stiam ce sa cred.Apoi m-am interesat si am aflat a este om der baza la nationala Poloniei.A fost primul semnal ca s-ar puea sa fi dat in sfarsit de un mijlocas strain bun.
In primele meciuri nu prea a aratat tot ce putea dar era de asteptat abia venise la echipa.Insa observ ca de la un meci la altul ca parca se integreaza tot mai bine in mecanismul Stelei.Ba chiar in ultimele 2 meciuri m-a surprins si cu veleitati tehnice mai rare la un jucator de gabaritul lui.
In ceea ce priveste relatiile de joc cu Nicolita nu este vina lui Banel.Este vorba de bariera lingvistica si de faptul ca in ultimele meciuri Nicolita a fost folosit pe pozitia lui obisnuita mai mult in repriza a-2-a. Nu-l mai criticati degabape Banel ca nu stiu ce ne-am face fara viteza lui,fara deposedarile pe care le relizeaza,fara centrarile lui din care s-au marcat goluri si nu pre vad alti jucatori care sa alerge cu flos cat alerga baiatul asta.Si pe desupra este modest si ponderat in declaratii , nu i s-au urcat la cap laudele pe care le-a primit din toate partile. Sper ca prin urmatoarele lui prestatii, Pawel sa acopere declaratiile lui Adi Ilie.
Oricum este o achizitie buna.
MickaelC
16th August 2007, 23:19
LACATUS, Golanski e fundas dreapta, nu mijlocas, si nu stiu ce legatura are cu stancile, ca bolovanos nu joaca. Si eu sunt curios cum ar arata Steaua cu Neaga pe dreapta in locul lui Banel, sau cu un mijlocas care alearga mai putin decat astia doi, dar care stie sa faca o preluare si sa dea o centrare. A, si eventual sa aiba si un pic de sut la poarta, ca la capitolul asta mi se pare ca stam cam prost.
stelista_yo
16th August 2007, 23:32
Golanski e fundas, nu mijlocas...si clar e o achizitie buna
LACATUS 86
17th August 2007, 12:39
LACATUS, Golanski e fundas dreapta, nu mijlocas, si nu stiu ce legatura are cu stancile, ca bolovanos nu joaca. Si eu sunt curios cum ar arata Steaua cu Neaga pe dreapta in locul lui Banel, sau cu un mijlocas care alearga mai putin decat astia doi, dar care stie sa faca o preluare si sa dea o centrare. A, si eventual sa aiba si un pic de sut la poarta, ca la capitolul asta mi se pare ca stam cam prost.
Nu mi-am dat seama
ca am zis ca este mijlocas dar trebiue sa ma intelegi, textul asta l-am postat dupa meciul cu Borisov eram inca conectat la meci si eram dstul de nervos din cauza rezultatului.
In ceea ce priveste legatura cu stanca este traducera adaptata in limba romana numelui sau si a fost o lauda la adresa lui pt. ca adversarii nu prea au reusit sa treaca de el si daca au facut-o a fost prin fault
Cred ca acum ai inteles.
Gepeto
17th August 2007, 15:29
Pana acum, alaturi de Plesan pare cel mai bun transfer al Stelei...Poate il putem adauga si pe Rada... :D
sergiuku
20th August 2007, 01:23
creste de la meci ,la meci ... mi-a lasat o impresie foarte buna !!! :flowers:
LACATUS 86
20th August 2007, 04:27
Imi place tot mai mult
De la un meci la altul ne dovedeste ca si-a meritat banii.Cu fiecare meci arata ca s-a integrat destul de bine in ekipa.
Nu a avut destul timp ca l-au cotonogit disperatii aia de keferisti.
Cred ca daca ramanea in teren tot meciul ar fi putut pune probleme serioase adversarilor.
Bravo pentru daruire.:clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping:
madalina_193
20th August 2007, 11:46
stiti ceva despre accidentarea de aseara? :wallbash:
KosmyN
20th August 2007, 15:17
Golanski nu are nimic.
Mai mult a fost o sperietura.
Azi a plecat la Moscova pt amicalul Rusia - Polonia.
Gepeto
20th August 2007, 15:52
Golanski nu are nimic.
Sincer, am fost ingrozit, nu speriat...Dupa Plesan, accidentarea lui Golanski cadea foarte rau...Ce de ghinioane...Cazatura a fost urata...
Oricum, sper sa nu se resimta si sa joace bine in continuare.
LACATUS 86
20th August 2007, 23:54
Golanski nu are nimic.
Bine ca a fost doar o sperietura
Ca dupa cum se tinea de piept si abia rasufla nu mai stiam ce sa mai cred. M-a mai terorizat si desteptul ala de comentator cand a zis ca cu greu a ajuns la banca noastra de rezerve.
Bina ca totul s-a terminat cu bine pentru el.:) :) :)
Diegis
22nd August 2007, 09:31
Imi place de acest jucator. Incepe sa se integreze si jocul sau este unul bun pentru echipa! Este un tranfer reusit!
Oana12
22nd August 2007, 11:50
Imi place de acest jucator. Incepe sa se integreze si jocul sau este unul bun pentru echipa! Este un tranfer reusit!
si eu sunt de aceeasi parere:rolleyes:
rayden
22nd August 2007, 20:42
Golanski a jucat o repriza in amicalul cu Rusia
Fundasul dreapta al Stelei, Pawel Golanski, a trecut peste accidentarea din meciul cu CFR Cluj si a evoluat o repriza pentru Polonia in meciul cu Rusia.
Accidentat de Semedo, Pawel Golanski a fost titular in nationala lesilor si a avut o evolutie buna, fiind aproape de a inscrie in minutul 37. Golanski a fost schimbat la pauza de catre Wasilewski.
LACATUS 86
27th August 2007, 16:49
Golanski a jucat o repriza in amicalul cu Rusia
Fundasul dreapta al Stelei, Pawel Golanski, a trecut peste accidentarea din meciul cu CFR Cluj si a evoluat o repriza pentru Polonia in meciul cu Rusia.
Accidentat de Semedo, Pawel Golanski a fost titular in nationala lesilor si a avut o evolutie buna, fiind aproape de a inscrie in minutul 37. Golanski a fost schimbat la pauza de catre Wasilewski.
Bine ca a trecut peste accidentare ca dupa ce i s-a intamplat lui Goian avem nevoie de el.
In conditiile de acum trebuie sa joace cel putin la fel ca la nationala.
mircea_
30th August 2007, 12:28
:steagcruc Golanski the best. Are un sut.............. :gunsmilie
:notworthy :notworthy :notworthy :notworthy
steaua_my.life
30th August 2007, 12:42
un jucator bun...cel mai mult imi place la el felul cum dribleaza...un fundas cu un viitor roditor...cred k va ajunge la o echipa mare..dar pentru moment sa speram k va face meciuri bune cu STEAUA in CHAMPIONS LEAGUE...:romania2:
jointu_ucigash
30th August 2007, 12:48
are calitati certe, dar inca nu a confirmat asa cum trebuia. Trebuie sa ii acordam timp pt acomodare.
alex_stelist4ever
3rd September 2007, 00:00
bun transfer... un fundas foarte bun pt Steaua!
Oana12
5th September 2007, 23:56
bun transfer... un fundas foarte bun pt Steaua!
pai e bun, normal ca e bun ;)...ca si restul transferutilor care au fost facute vara asta si au confirmat...asa ca Meme ar trebui sa lase un pic volumu mai jos ca o stiut Ilie ce aduce
sergiuku
5th September 2007, 23:59
tehnic ... si foarte bun !!! Un transfer foarte reusit,poate cel mai reusit !!!
Oana12
6th September 2007, 00:08
da, hai treaca de la mine, cel mai bun alaturi de zapata si zaharia-precum au zis cei de la prosport ;)
TheScouser
6th September 2007, 19:45
Imi place polonezul. Suteaza cu o forta incredibila loviturile libere de la distanta.
Oana12
7th September 2007, 22:47
Imi place polonezul. Suteaza cu o forta incredibila loviturile libere de la distanta.
si nu numai la aia e bun;)
jurnalistul2000
9th September 2007, 22:14
Golanski a intrat in min 53 al meciului cu Portugalia si a facut un meci destul de bun.Golanski a jucat in meci fundas stanga si a blocat multe din actiunile de atac ale lusitanilor.
ULTRAS STEAUA
9th September 2007, 22:24
parerea mea ca e al 2lea transfer dupa bicfalvi ca valoare:romania2:
adrian_92
10th September 2007, 12:30
golanski are valoare sper ca si-o va arata si in grupa. Sper ca Steaua sa se duca mai departe avem sanse:steag_sah :steag_sah
M4r|us
10th September 2007, 15:17
Golanski a intrat in min 53 al meciului cu Portugalia si a facut un meci destul de bun.Golanski a jucat in meci fundas stanga si a blocat multe din actiunile de atac ale lusitanilor.
Ai vazut meciul? El e fundas dreapta, dar selectionerul lor l-a folosit fundas stanga! El a avut o parte din vina la golul 2 marcat de portugalia, l-a lasat pe Quaresma sa centreze...
jurnalistul2000
10th September 2007, 21:25
Ai vazut meciul? El e fundas dreapta, dar selectionerul lor l-a folosit fundas stanga! El a avut o parte din vina la golul 2 marcat de portugalia, l-a lasat pe Quaresma sa centreze...
am vazut ca a facut un meci destul de bun, nu ca jucat fara greseala.daca selectionerul Poloniei la folosit fundas stanga, inseamna ca poate sa joace si la Steaua, nu?
adrian_92
10th September 2007, 22:10
golanski a jucat bine, in plus selectionerul Poloniei e multumit de rezultat si sa nu uitam ca portugalia e cu mult peste Polonia
#EffecT
12th September 2007, 23:52
GOLANSKI, INTEGRALIST LA NATIONALA
Pawel Golanski, fundasul Stelei, a jucat toate minutele pentru nationala Poloniei īn partida de miercuri seara din preliminariile CE 2008, 0-0 īn deplasare cu Finlanda, īn Grupa A.
Golanski a fost folosit ca fundas dreapta. Dupa acest rezultat, polonezii se mentin pe prima pozitie īn clasamentul grupei.
prosport.ro
:yes:
TheCopoi
13th September 2007, 16:55
bravo lui...jucator care nu vorbeste mult insa face...nu stiu cati sunt ca el!
jurnalistul2000
13th September 2007, 18:16
Fundaşul stelist Pawel Golanski a declarat, joi, la revenirea īn Romānia după convocarea la naţionala Poloniei, că cea mai bună echipă din Romānia este Steaua, nu Rapid, adversara din acest week-end a formaţiei antrenate de Gheorghe Hagi.
"Ştiu că urmează un meci foarte important cu Rapid şi sper să-l cāştigăm. E primul meu derbi īn Romānia şi ştiu că e un meci important pentru Steaua. Dacă Rapid e cea mai bună echipă din Romānia īn momentul ăsta? Nu, cea mai bună echipă din campionatul romānesc este Steaua şi vrem să arătăm că suntem cei mai buni. Nu am jucat nici cu Rapid, nici cu Dinamo. După aceste două meciuri vom putea spune care dintre ele e mai bună", a afirmat Golanski.
Partida Steaua Bucureşti - Rapid Bucureşti, din etapa a VII-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 20.30.
Internaţionalul polonez s-a declarat mulţumit de rezultatul de egalitate obţinut de naţionala sa īn deplasarea din Finlanda. "Sunt fericit că am cāştigat un punct. E important pentru echipa noastră şi la fel de importantă a fost remiza dintre Portugalia şi Serbia. Aceste rezultate ne ajută să rămānem liderii grupei", a spus Golanski.
Echipa naţională a Poloniei a terminat la egalitate, miercuri, īn deplasare, scor 0-0, partida cu reprezentativa Finlandei, din grupa A de calificare la Campionatul European din 2008.
prosport.ro
Declaratii magulitoare si totodata adevarate.Multumim Pawel!
roxa_steaua
13th September 2007, 19:52
Fundaşul stelist Pawel Golanski a declarat, joi, la revenirea īn Romānia după convocarea la naţionala Poloniei, că cea mai bună echipă din Romānia este Steaua, nu Rapid, adversara din acest week-end a formaţiei antrenate de Gheorghe Hagi.
"Ştiu că urmează un meci foarte important cu Rapid şi sper să-l cāştigăm. E primul meu derbi īn Romānia şi ştiu că e un meci important pentru Steaua. Dacă Rapid e cea mai bună echipă din Romānia īn momentul ăsta? Nu, cea mai bună echipă din campionatul romānesc este Steaua şi vrem să arătăm că suntem cei mai buni. Nu am jucat nici cu Rapid, nici cu Dinamo. După aceste două meciuri vom putea spune care dintre ele e mai bună", a afirmat Golanski.
Partida Steaua Bucureşti - Rapid Bucureşti, din etapa a VII-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 20.30.
Internaţionalul polonez s-a declarat mulţumit de rezultatul de egalitate obţinut de naţionala sa īn deplasarea din Finlanda. "Sunt fericit că am cāştigat un punct. E important pentru echipa noastră şi la fel de importantă a fost remiza dintre Portugalia şi Serbia. Aceste rezultate ne ajută să rămānem liderii grupei", a spus Golanski.
Echipa naţională a Poloniei a terminat la egalitate, miercuri, īn deplasare, scor 0-0, partida cu reprezentativa Finlandei, din grupa A de calificare la Campionatul European din 2008.
prosport.ro
:notworthy :notworthy :notworthy bine spune Golanski!!!:D
TheCopoi
14th September 2007, 12:50
acu doar nu vroiai sa zica altceva?!joaca la Steaua...nu era sa zica "dinamo este cea mai buna din Romania"!
oricum are dreptate:D
winzard
16th September 2007, 22:40
Saracu Golaski intruna lau faultat aiea
starsteel
16th September 2007, 22:47
Cretinul de cioban a gasit "rotita" care nu merge la Steaua.....Golanski?! Ce dobitoc!
LoMax8
16th September 2007, 22:49
Saracu Golaski intruna lau faultat aiea
lau???
****** a spus ca Zaharia a fost in plus.
Hagi l-a bagat pe Zaharia pentru ca a spus inainte de meci, si toata lumea stie ca Iacob nu e 100%.
alex_stelist4ever
16th September 2007, 22:54
a gasit prostul tzarii rotita in plus!! bv oierule, esti tare, dar nu Golanski e rotita care nu merge , mai incearca, mai cauta!
suporter infocat
16th September 2007, 22:58
Ce mai are ciobanul cu Pawel de l-a scos vinovat. Altii au fost mult mai praf ca el :furios:
alex_stelist4ever
16th September 2007, 22:58
bun Golanski, dar crapidistii l au controlat serios la picioare tot meciul!
LoMax8
16th September 2007, 23:00
Ce mai are ciobanul cu Pawel de l-a scos vinovat. Altii au fost mult mai praf ca el :furios:
defapt l-a scos pe Zaharia...
suporter infocat
16th September 2007, 23:02
"Fara Zaharia si Golanski si cu Badoi in teren castigam. Ovidiu Petre a jucat ca ceasul. Nu stiu de ce l-a schimbat. Asta a fost decizia antrenorului. Jocul Stelei din seara asta e un pas inaite", a declarat ******.
alex_stelist4ever
16th September 2007, 23:05
"Fara Zaharia si Golanski si cu Badoi in teren castigam. Ovidiu Petre a jucat ca ceasul. Nu stiu de ce l-a schimbat. Asta a fost decizia antrenorului. Jocul Stelei din seara asta e un pas inaite", a declarat ******." declaratiea ciobanului
asa si?! e parerea lui, o parere oierista ca toate de altfel! Golanski bun, Ov. Petre cam ezitant, iar Zaharia cam absent! parerea mea!
LoMax8
16th September 2007, 23:07
"Fara Zaharia si Golanski si cu Badoi in teren castigam. Ovidiu Petre a jucat ca ceasul. Nu stiu de ce l-a schimbat. Asta a fost decizia antrenorului. Jocul Stelei din seara asta e un pas inaite", a declarat ******.
pentru TVR1 a spus ca doar "Zaharia a fost in plus". Si-a mai revenit in fire dupa ce a spus pe Canal D
winzard
16th September 2007, 23:07
Oieru asta este prost,acuma il jigneste pe pawel ,sper sal tina titular acolo.
Oana12
16th September 2007, 23:08
da-o naibii, asta e nebun?Ov. Petre a mers ca ceasul?ca si ce ceas?ca si unul stricat?vai, sarcaul ******...a avut si interventii bune dar nu poti zice ca a mers ca ceasul din moment ce a gresit pase simple...:furios: :baby:
suporter infocat
16th September 2007, 23:11
pentru TVR1 a spus ca doar "Zaharia a fost in plus". Si-a mai revenit in fire dupa ce a spus pe Canal D
Cred ca nici nu trebuie sa ma mire faptul ca oierul isi schimba declaratiile dupa cum bate vantul, bine ca si-a revenit in fire
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.