PDA

View Full Version : Revista clubului

Pages : [1] 2 3 4 5

paul
27th August 2004, 12:27
De 3 ani promiteti ca scoatreti o revista a clubului ...
unii mai asteapta

aditza2004
28th August 2004, 15:29
da...o idee f buna....cred ca ar fi excelent sa avem o revista..

bine paul :wink:

paul
28th August 2004, 15:32
mai bine veneai cu colagi decat cu zambete :twisted:

Duckadam
29th August 2004, 13:57
Pe un site al suporterilor stelisti Mihai Stoica a declarat ca in august se va lansa noul site oficial (ceea ce s-a intampalt) si in septembrie va aparea si revista.

Sper sa apara in toate orasele pe tarabele de ziare. Daca nu ar fi o idee buna sa se faca abonamente ca sa nu se tipareasca mai multe decat cererea....asta cum la inceput pt ca apoi vor vrea cu totii sa o cumpere duap ce vor afla ca exista[color=blue]

aditza2004
29th August 2004, 15:32
Asteptam cu nerabdare revista :oops:

Duckadam
30th August 2004, 12:09
Din surse sigure, mai precis de la Mihai Stoica am aflat ca revista oficiala a clubului FC Steaua va aparea in luna octombrie si va avea tiraj in toata tara.

O asteptam cu nerabdare, Doamne-ajuta !

Pedro
31st August 2004, 00:24
se dea Domnul sa fie asa
de mult imi doresc sa apara o revista a clubului

PYTYCU99
5th September 2004, 14:36
Revistã de excepþie

Dupã apariþia magazinului mobil, relansarea site-ului oficial, Steaua va avea - începînd cu luna octombrie - ºi o revistã. Suporterii roº-albaºtrilor vor putea cunoaºte ºi alte amãnunte din viaþa sportivã ºi privatã a idolilor lor. Revista va apãrea într-o realizare graficã de excepþie, într-un tiraj de 20.000 de exemplare ºi va fi difuzatã în toatã þara la preþul de 30.000 de lei. Lansarea oficialã va avea loc la arena din Ghencea, pe 1 octombrie 2004.

Andrei_c
5th September 2004, 15:20
sper ca se fac si abonamente ... (nu de alta dar daca nu mai gasesc revista pe tarabele de ziare :D )

Leon
6th September 2004, 12:24
Salut intentia de lansare a revistei, astept cu nerabdare aparitia ei si cu siguranta tirajul de 20.000 se va mari :)

Forza Steaua!

dutzu_yo
6th September 2004, 15:35
o sa ajunga cea mai bine vanduta revista din tzara :D

Lukas
6th September 2004, 16:33
Celor care au abonamente pe stadion ar trebui sa li se rezerve cate o revista din primul numar. :lol:

DrBooBoo
6th September 2004, 16:55
Era si timpul!!!O sa fie cel mai tare boom de pe piata romaneasca!Cel mai tare m-as bucura sa le dam ceatza cateilor!Tare curios sunt in privinta stilului ei.O sa fie ca la galerie-50% scandari imp. rivalilor/reportaje anti catei&rapiz(d)i 40%; STEAUA/postere,prezentari de jucatori etc.; 10%odihna/publicitate?

dutzu_yo
6th September 2004, 23:38
din moment ce s-a lucrat atata timp la ea speram sa se ridice la nivelul asteptarilor noastre

Duckadam
7th September 2004, 11:47
Pentru admin: daca este de foarte buna calitate, revista ar trebui sa aiba si un poster . Are asa ceva ???
Se vor putea face si abonamente ???
CUm ca aparea revista? lunar sau la 2 saptamani?
Care va fi numele revistei ???

PYTYCU99
7th September 2004, 12:06
Io am auzit ca ar fi scos si cei de la ULTRAS o revista ! Este adevarat stie cineva ?

independe
8th September 2004, 15:03
cum ash putea sa ma implic in realizarea revistei..?am atestat in jurnalism...

spooner
8th September 2004, 20:00
As vrea si eu sa ma implic am atestat la stat pe chat....daca aveti nevoie de redactor dati-mi de veste :D :D :D :D :D

xxxy
8th September 2004, 22:36
cat de des va aparea revista?

Duckadam
30th September 2004, 21:10
Maine este 1 octombrie si aceasta era data cand se zicea ca apare revista. Mai este de actualitate ???? Mai apare ??

Ripper
30th September 2004, 22:18
SUCCES! :bere:

Kosta
1st October 2004, 10:42
Mda...raspunsul intarzie sa apara. Repet si eu : azi este 1 octombrie...vine revista, ori nu vine?

admin
1st October 2004, 11:37
Revista clubului apare luna aceasta in jurul datei de 15.10.2004.

PYTYCU99
1st October 2004, 15:02
Hmmm abia astept ! Sa vad si eu cum o sa iasa !

evil`boy
1st October 2004, 15:27
UH~ si eu si eu :D:D

aris-din-zalau
3rd October 2004, 14:36
Suntem pe 3 octombrie, iar revista, din cate am inteles eu, trebuia lansata pe 1 octombrie, in Ghencea.Deci, ce s-a intamplat ? S-a lansat sau nu.De-abia astept sa apara si nu mai am rabdare, fiindca astept acest moment de cativa ani sa apara revista aceata ai, in sfarsit, acest lucru se va intampla.Grabiti-va !!!!! Forza Steaua !!!!!!!!!!!!!

Aris din Zalau

PYTYCU99
3rd October 2004, 16:19
Suntem pe 3 octombrie, iar revista, din cate am inteles eu, trebuia lansata pe 1 octombrie, in Ghencea.Deci, ce s-a intamplat ? S-a lansat sau nu.De-abia astept sa apara si nu mai am rabdare, fiindca astept acest moment de cativa ani sa apara revista aceata ai, in sfarsit, acest lucru se va intampla.Grabiti-va !!!!! Forza Steaua !!!!!!!!!!!!!

Aris din Zalau

Din cate stiu eu pe 15 apare !

stelist
3rd October 2004, 17:49
Sper sa nu se schimbe iar data lansarii...
Yo am cautat-o de pe 1 octombrie cum s-a spus initzial...(am primit shi raspunsuri de genul:"asta nu am mai primit-o de mult timp" :D)
Succes marketing!(sunt sigur k' nu ne vetzi dezamagi)

KosmyN
3rd October 2004, 18:00
Nu-i nimic daca apare mai tarziu, makar sa fie o super revista cand apare !!!

aris-din-zalau
4th October 2004, 03:46
Deci, pana la urma, pe 15 o lanseaza ?

PEDROS
5th October 2004, 23:25
DA DOAMNE sa apara odata ca nu mai am rabdare :*(

PYTYCU99
5th October 2004, 23:34
DA DOAMNE sa apara odata ca nu mai am rabdare :*(
Mai asteapta 10 zile si o sa apara sper !

PYTYCU99
6th October 2004, 14:50
La doar un an de activitate, grupul ULT*RAS anunta aparitia propriei reviste - "ULTRAS MAGAZIN" - destinata exclusiv celor care simt si traiesc ULTRAS.
Aceasta fanzina este incununarea unui an atat cu realizari cat si insuccese pentru noi si demonstreaza inca o data ca suntem un grup serios care doreste sa promoveze fenomenul pe plan autohton..
"ULTRAS MAGAZIN" este o publicatie de 16 pagini (la primul numar) tiparita "full color" in conditii grafice deosebite. Revista va informa suporteri ros-albastri despre activitatile, realizarile dar si minusurile peluzei nord si va incerca sa prezinte dezvoltarea fenomenului in tarile europene si nu numai.
Pentru intrebari, sugestii sau reclamatii ne puteti contacta pe site-ul nostru www.ultras.ro sau la mail: webmaster@ultras.ro. Speram ca eforturile noastre sa fie apreciate si urmate de toate celelalte grupari steliste.
Multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi si ne-au sustinut in acest proiect. :yes:

PEDROS
11th October 2004, 01:58
in fine apare pe 15 revista clubului sau nu
ca 15 ar fi vinerea viitoare :pray:

independe
11th October 2004, 14:35
sunt curioasa despre ce o sa se scrie in primul nr al revistei
propun sa-i fie dedicat echipei din 86

uvi
11th October 2004, 20:26
sunt curioasa despre ce o sa se scrie in primul nr al revistei
propun sa-i fie dedicat echipei din 86
si eu sunt curios sa vad cum va arata revista si cum va fi primul numar...dar cred ca e cam tarziu pentru propuneri...cred ca deja e realizata daca vineri se lanseaza.

aris-din-zalau
11th October 2004, 22:14
Nici eu nu mai am rabdare pana ce nu se lanseaza aceasta revista.Sper sa se lanseze cat mai repede si sa aiba cel putin 500.000 abonati.Forza Steaua !!!!!!!!

Aris din Zalau

uvi
11th October 2004, 23:11
Nici eu nu mai am rabdare pana ce nu se lanseaza aceasta revista.Sper sa se lanseze cat mai repede si sa aiba cel putin 500.000 abonati.Forza Steaua !!!!!!!!
500 000??????????
eu din cate imi aduc aminte parca se zicea ca pentru inceput va avea 20 000 de exemplare.

PYTYCU99
11th October 2004, 23:22
500 000??????????
eu din cate imi aduc aminte parca se zicea ca pentru inceput va avea 20 000 de exemplare.

el se referea la abonati nu la exemplare ! Adik daca vor fii 500 000 de abonati este logic ca se fac 500 000 de exemplare !

PEDROS
12th October 2004, 00:10
a gandito bine pe asta pytycu, io nu mam gandit :doh:

uvi
12th October 2004, 01:15
el se referea la abonati nu la exemplare ! Adik daca vor fii 500 000 de abonati este logic ca se fac 500 000 de exemplare !
intr-un fel ai dreptate...dar nu cred ca o sa aiba 500 000 din prima luna...si eu am scris "PENTRU INCEPUT va avea 20 000"

aris-din-zalau
12th October 2004, 10:23
Pai, inseamna ca nici toti fanii din Bucuresti, care merg la meciuri, n-o sa poata achizitiona revista, daca vor fi numai 20.000 exemplare.trebuie sa se mareasca cat de curand numarul exemplarelor si noi trebuie sa grabim acest lucru cumparand cat mai multe reviste.Forza Steaua !!!

Aris din Zalau

PYTYCU99
12th October 2004, 14:38
Pai, inseamna ca nici toti fanii din Bucuresti, care merg la meciuri, n-o sa poata achizitiona revista, daca vor fi numai 20.000 exemplare.trebuie sa se mareasca cat de curand numarul exemplarelor si noi trebuie sa grabim acest lucru cumparand cat mai multe reviste.Forza Steaua !!!

Aris din Zalau

Dupa parerea mea ei vor sa vada daca se vand revistele !Este de incercare prima luna !Vineri la ora 7 dim sunt la chioscul de ziare :P sa fiu primul care o cumpara !Apropo si cam cat costa revista ? admin stii ceva ?

admin
12th October 2004, 17:13
Din toate estimarile 30.000 lei

Marketing
12th October 2004, 18:57
Dupa parerea mea ei vor sa vada daca se vand revistele !Este de incercare prima luna !Vineri la ora 7 dim sunt la chioscul de ziare :P sa fiu primul care o cumpara !Apropo si cam cat costa revista ? admin stii ceva ?

Revista va fi disponibila la stadion duminica si va aparea la chioscurile de ziare in toata tara marti.

PYTYCU99
12th October 2004, 21:31
Revista va fi disponibila la stadion duminica si va aparea la chioscurile de ziare in toata tara marti.

Ok multumim ca ne'ai lamarit ! Pana la urma apare pe 19 ! Perfec. :yes:

uvi
12th October 2004, 21:33
Ok multumim ca ne'ai lamarit ! Pana la urma apare pe 19 ! Perfec. :yes:
sper sa fie ultima amanare

admin
13th October 2004, 10:05
:bere2: Sa incetam discutia inutila.... "chioscurile de ziare in toata tara miercuri" Adica in tara.... Unde de obicei apare putin mai tarziu datorita distributiei. A spus duminica la stadion. Deci nu apare pe 19. Deranjant a fost tonul, gata discutia

MIREL6RADOI
13th October 2004, 10:36
Abia astept sa apara revista.Hai noroc
LUPTA STEAUA!

Snakes
14th October 2004, 08:39
Cum se va numi revista... ? :confused:

aris-din-zalau
14th October 2004, 11:10
Super, marti la prima ora ma duc si cumpar Revista, de-abia astept.Forza Steaua !!!!!

Aris din Zalau

admin
14th October 2004, 16:16
http://www.steauafc.ro/poze/2004_10_14_16_10_47_coperta.jpg

KosmyN
14th October 2004, 16:51
Oho, bun...bun... de abia astept !!!
:romania2:

PYTYCU99
14th October 2004, 17:01
SCULA frate arata foarte bine de la prima vedere! Abia astept !

aris-din-zalau
14th October 2004, 23:49
LECTIE de Marketing le vom da rivalilor cu aceasta revista.Sper sa batem toate recordurile.Forza Steaua !!!!

Aris din Zalau

stelist19
15th October 2004, 19:00
Miercuri dimineata la prima ora voi fi la tonetele de ziare pentru a lua revista,sa speram ca vom fi cei mai tari si la acest capitol.

independe
15th October 2004, 19:27
in sfarsit...a aparut revista ..era si cazul ..un club cu istoria stelei e obligat sa aibe o revista ..acum ramane de vazut ce scrie in ea

aris-din-zalau
15th October 2004, 21:23
Va fi super, cu concursuri si am inteles ca se va rula lunar insa neaparat trebuie sa se schimbe numarul de exemplare si din 20.000 sa devina 200.000, fiindca sunt sigur ca se vor gasi cumparatori.Forza Steaua !!!!!!!!!

Aris din Zalau

PYTYCU99
15th October 2004, 21:39
Va fi super, cu concursuri si am inteles ca se va rula lunar insa neaparat trebuie sa se schimbe numarul de exemplare si din 20.000 sa devina 200.000, fiindca sunt sigur ca se vor gasi cumparatori.Forza Steaua !!!!!!!!!

Aris din Zalau

Esti tu sigur ! DA ei nu sunt a si vrea sa vad si eu un sondaj dupa ce se pune revista la vanzaare cat de repede se vinde !Sunt chiar curios ! :devil:

aris-din-zalau
16th October 2004, 18:20
Esti tu sigur ! DA ei nu sunt a si vrea sa vad si eu un sondaj dupa ce se pune revista la vanzaare cat de repede se vinde !Sunt chiar curios ! :devil:

Si eu sunt curios sa vad cum se va vinde, cred ca cele 20.000 exemplare vor fi gata cumparate pana la meciul cu Standard Liegge, asa ca sper sa se inceapa cat mai curand o alta urna, in care se vor libra macar 100.000 de exemplare.Asa ca, pregatiti-va sa devorati(cumparati) tot ! Forza Steaua !!!!

Aris din Zalau

independe
17th October 2004, 18:55
apropo de vanzari...unde ajung banii de pe reviste?

Ripper
17th October 2004, 23:45
La redactie! Pentru urmatorul numar...

Nu vrei sa ti-i ofere, pentr-o sponsorizare la Cornell University? :smoking:

KosmyN
18th October 2004, 00:27
Am cumparat revista de la stadion si personal imi place.

aris-din-zalau
18th October 2004, 21:55
Cand o livreaza si in restul oraselor ? De ex: maine daca ma duc in oras, la chioscurile de ziare, o s-o gasesc ?

uvi
18th October 2004, 22:08
parca miercuri apare in toata tara............

stelist
18th October 2004, 23:03
Mishto revista :yes:
Felicitari celor care au contribuit...
:flowers:

aris-din-zalau
18th October 2004, 23:26
De-abia astept sa vina ziua de miercuri ca sa pot sa vad si eu revista.Oricum am sa incerc si maine la magazinul de ziare, poate a sosit deja.Felicitarile mele celor care au contribuit la acest proiect.Forza Steaua !!!!

Aris din Zalau

independe
19th October 2004, 16:39
sper sa se scrie numai de bine in aceasta revista odata cu inceperea meciurilor din cupa uefa...sa terminam cu istoria si sa facem un prezent demn de steaua!

PEDROS
20th October 2004, 00:15
fost la stadion, cumparat revista si belet la meciu cu standard
citit rev :coffee: , multumit de ea

Duckadam
20th October 2004, 10:53
Astazi este miercuri, am fost sa iau revista si nu am gasit-o pe la nici un stand de ziare. Oare de ce?

P.S.: sunt din pitesti

aris-din-zalau
20th October 2004, 11:34
Azi, miercuri, 20 octombrie, am fost dimineata sa iau revista si n-am gasit-o, dar am revenit intr-o ora si am primit un raspuns ca a aparut revista, iar eu am cumparat-o.Este o Super Revista.Deja mi-am lipit posterul cu Radoi pe perete, am citit-o si mi-a placut enorm.Sper ca aceasta revista sa ne faca pe toti sa-l votam pe Gigi ****** in alegeri, fiindca daca toti fanii Stelei il vor sprijini pe Gigi ******, are sanse.Forza Steaua !!!!!!!!

Aris din Zalau

Biliboaca
20th October 2004, 12:13
daca ai 15 ani cum dracu te duci tu la vot?

uvi
20th October 2004, 12:36
daca ai 15 ani cum dracu te duci tu la vot?
asta il intrebam si eu pe un alt thread :) :romania:

despre revista....... azi am luat-o si eu si e faina

Biliboaca
20th October 2004, 13:18
Nu am nimic cu Gigi ca daca ramanea Paunescu ne duceam dracu in B. Daca imi aduc aminte ce jucatori vindeam afara si ce "jucatori" aducea nea Viorel: Hotoboc, Nan, Al. Zotinca, Lascarache, etc...
Paunescu nu dadea un ban din buzunarul lui. Toata stima pt Gigi ca baga banul la Steaua fara sa vinda jucatori. Despre politica aici e alta treaba. Ca politician e zero (agramat, fara studii, fara diplomatie etc...). Dar pana acum ne-au condus oameni cu studii si am ajuns rau. Nastase si Basescu sunt varza. Nastase fura cu PSD tot ce pot. Basescu a vandut flota si nu poate administra Bucurestiul daramite tara. Vadim e nebun de legat. Fratilor cred ca am dat de dracu. Oricum eu vreau ca Gigi sa intre in Parlament. Nu de alta dar la roamani le place circul....

stelist
20th October 2004, 13:37
Cel mai reushit este articolul lui MM...
8-)

Rubyo
20th October 2004, 13:43
Nu am nimic cu Gigi ca si conducator de club il respect , chiar shi ca om din cate mi-am format shi eu o parere , dar ca om politic e aproape egal cu 0 .... nu are un vocabular bogat nici macar elevat .... SA FIM SERIOSI ,,,GEORGE ****** PRESEDINTE,,, ... parca shi gramatical e gresit ... e o anomalie. Sa lase politica altora shi sa se ocupe de afaceri shi sa faca din echipa fanion a Romaniei o campioana (a sufletelor noastre e deja)

geoovy
20th October 2004, 15:02
ba fratilor de dimineata caut revista si nik; o ajuns revista si la Iasi sau nu;

stelist19
20th October 2004, 16:31
ba fratilor de dimineata caut revista si nik; o ajuns revista si la Iasi sau nu;

Da eu am luat-o la ora 13:30.Si era ultima de la mine din cartier

tilik
20th October 2004, 20:19
Si eu am cumparat-o si mi-a placut articolul lui MM si posterul...sper k in fiecare numar sa fie cate un poster cu semnatura cu tot....de abia astept sa vine urmatorul numar(care e luna viitoare :(! )pana atunci sa auzim numai de bine si de victorii! Fortza Steaua!!!

tilik
20th October 2004, 20:36
De asemenea propun un sondaj unde suporterii stelisti sa voteze jucatorul care vor ei sa apara in poster....ce ziceti?

Duckadam
20th October 2004, 21:05
Am luat revista si e super

uvi
20th October 2004, 21:07
eu as vrea sa apara dumitru in urmatorul numar al revistei.... despre gigi ****** pot sa spun ca mie imi place intr-un fel ca si conducator de club(desi uneori nu il inteleg si uneori nu sunt de accord cu el) dar nu cred ca poate ajunge presedintele romaniei , chiar daca sunt multi stelisti care poate ca l-ar vota. dar ar fi interesant sa ajunga in parlament.

Duckadam
20th October 2004, 21:07
Pentru admin sau Marketing:
In revista aar cateva produse promotionale. Tricourile la 400.000 lei de care sunt?? Alea de anul trecut care se vand si la magazinul mobil ??? Si daca sunt alea de ce nu sunt 300.000 lei ca la Steaua-mobil ???

Marketing
20th October 2004, 21:15
Pentru admin sau Marketing:
In revista aar cateva produse promotionale. Tricourile la 400.000 lei de care sunt?? Alea de anul trecut care se vand si la magazinul mobil ??? Si daca sunt alea de ce nu sunt 300.000 lei ca la Steaua-mobil ???

Tricourile de 400.000 lei sint tricouri modelul nou. Modelul vechi costa 300.000 lei. Tricoul replica nike costa 1.690.000 lei.

PYTYCU99
20th October 2004, 21:39
Am si eu o intrebare pt Maketing cat costa un tricou cu maneci lungi(de toamna ) ?

aris-din-zalau
20th October 2004, 22:01

Mai, daca nu gasiti revista puteti sa ma contactati pe aristeaua@yahoo.com Aici sunt o gramada de reviste nevandute si le pot lua si trimite prin posta, daca chiar nu se gasesc.Forza Steaua !!!!!!!

Aris din Zalau

geoovy
21st October 2004, 12:13
am gasit-o in sfarsit ; am o intrebare: la care adresa tre sa trimitem e-mail-ul dupa ce am depus banii in cont pt. a comanda produse Steaua, ca nu scrie?

uvi
21st October 2004, 12:23
Am si eu o intrebare pt Maketing cat costa un tricou cu maneci lungi(de toamna ) ?
exact asta voiam sa stiu si eu.

stelist19
21st October 2004, 17:18
O sugestie ar fi Claudiu Raducanu;care este un golgheter adevarat.Sa speram ca atunci cand va mai veni in Bucuresti sa fiti inspirati sa sa puneti posterul cu el.

aris-din-zalau
21st October 2004, 22:30
O sugestie ar fi Claudiu Raducanu;care este un golgheter adevarat.Sa speram ca atunci cand va mai veni in Bucuresti sa fiti inspirati sa sa puneti posterul cu el.
Mai, Raducanu nu mai e la Steaua, noi vrem postere cu jucatorii actuali, iar daca chiar ar trebui sa punem postere cu jucatori care nu mai sunt la Steaua ar trebui puse cu Lacatus,Hagi,Belodedici, nu cu un jucator care isi continua activitatea fotbalistica prin nu stiu ce divizii din tari straine.Eu cred ca Florentin Dumitru este cel mai potrivit sa apara pe poster.Forza Steaua !!!!

Aris din Zalau

uvi
21st October 2004, 22:39
Mai, Raducanu nu mai e la Steaua, noi vrem postere cu jucatorii actuali, iar daca chiar ar trebui sa punem postere cu jucatori care nu mai sunt la Steaua ar trebui puse cu Lacatus,Hagi,Belodedici, nu cu un jucator care isi continua activitatea fotbalistica prin nu stiu ce divizii din tari straine.Eu cred ca Florentin Dumitru este cel mai potrivit sa apara pe poster.Forza Steaua !!!!
corect,aris ....raducanu a fost intr-adevar golgheter cat a fost la steaua, dar cred ca mai trebuia sa "stea la rand" pana sa apara.....in fata sunt jucatorii actuali de la steaua si fostele glorii.

Marketing
21st October 2004, 22:43
am gasit-o in sfarsit ; am o intrebare: la care adresa tre sa trimitem e-mail-ul dupa ce am depus banii in cont pt. a comanda produse Steaua, ca nu scrie?
Suporter@SteauaFC.com

stelist
21st October 2004, 23:35
Daca toata lumea vrea postere...nu ar fi mai bine sa scoatetzi shi un calendar???
in care sa pozeze numai fotbalishtii...fostele glorii s.a.m.d.

KosmyN
22nd October 2004, 01:43
Daca toata lumea vrea postere...nu ar fi mai bine sa scoatetzi shi un calendar???
in care sa pozeze numai fotbalishtii...fostele glorii s.a.m.d.
Apropos, de 2-3 ani am in camera calendar cu STEAUA :D

Duckadam
22nd October 2004, 20:57
Apropos, de 2-3 ani am in camera calendar cu STEAUA :D
Ce calendar ?!?! De unde il ai ?

Martyn
22nd October 2004, 21:06
Tare buna idee cu revista , tot tespectul pt. cei care o fac !!!!!!!!!!11

Martyn
22nd October 2004, 21:07
Tare buna idee cu revista , tot respectul pt. cei care o fac !!!!

ioana_steaua
22nd October 2004, 21:43
a trecut 1 octombrie;nu stiu daca s-a lansat sau nu revista,dar aici,in ardeal inca n-a auzit nimeni de asa ceva iar cei de la chioscurile de ziare se uita la tine ca la stele verzi daca intrebi de ea...deci?s-a lansat?daca da,cum ajungem in posesia ei???

MIREL6RADOI
22nd October 2004, 23:26
Las' Ioana,ca iti aduc revista ,cand ne intalnim
Ciao
Beton revista,o sa apara lunar,nu?
LUPTA STEAUA

gianini
22nd October 2004, 23:45
revista merita banii.
e de calitate, supercolor, articole bune, ce sa mai , e super.
pacat ca apare doar o data pe luna.
e bine ca are si lista cu articolele si preturile, asa avem posibilitatea sa cumparam ce dorim.(provincia)
felicitari, a-ti facut o treaba buna.

KosmyN
23rd October 2004, 03:52
Ce calendar ?!?! De unde il ai ?
Steaua a publicat ca materiale promotionale si calendare....

stelist
23rd October 2004, 12:31
Steaua a publicat ca materiale promotionale si calendare....

Mai exista asha ceva....daca da de unde putem cumpara?

KosmyN
23rd October 2004, 16:29
Mai exista asha ceva....daca da de unde putem cumpara?
Mai, nu stiu ce sa-ti zic, calendarul de pe anul asta (care l-am primit de la cineva) il am de prin ianuarie :D

aris-din-zalau
23rd October 2004, 19:43
Oau....Si eu vreau.Cand aflati ceva, sa postati aici.Poate o sa se vanda si la magazinul mobil.Asa o sa-si poata lua toti cei care au nevoie.Forza Steaua !!!!!!!

Aris din Zalau

PEDROS
28th October 2004, 23:26
si ce se mai aude de revista
sa vandut bine, mai apare si luna viitoare?

SteauaBoy
29th October 2004, 02:19
so a aparut revista toata lumea o are si suntem bucurosi..totusi revista apare lunar? primul numar (revista luna septembrie a aparut in 15 oct) deci revista de octombrie apare pe 15 noiembrie sau pa 1 noiembrie? cand o asteptam la distribuitorii de presa? cred ca toti vrem sa aflam raspunsul la intrebarea aceasta? pe ce data apare numarul urmator si cu abonamentu la revista cum e? nu e specificat deloc cum putem face...astept raspunsuri..:) fortza iubirea ROS ALBASTRA STEAUA

sergiux
29th October 2004, 19:28
Imi poate spune si mie cineva cum imi pot face abonament la revista "SUPORTER STEAUA"?

aris-din-zalau
1st November 2004, 12:15
Imi poate spune si mie cineva cum imi pot face abonament la revista "SUPORTER STEAUA"?
Acelasi lucru ma intereseaza si pe mine.

bully
1st November 2004, 15:18
da ...pt admin....stii ceva de abonament la revista?

PEDROS
3rd November 2004, 00:31
se pare ca adminu doarme in ghete :accident2

Snakes
3rd November 2004, 09:10
Pe ce data apare urmatorul numar?

aris-din-zalau
3rd November 2004, 10:12
Dnule Admin, raspundeti-ne !!!! Avem 2 intrebari:
1.Cum putem sa ne abonam la revista "Suporter Steaua" ?
2.Pe ce data apare urmatorul numar ?

Marketing
3rd November 2004, 13:19
Dnule Admin, raspundeti-ne !!!! Avem 2 intrebari:
1.Cum putem sa ne abonam la revista "Suporter Steaua" ?
2.Pe ce data apare urmatorul numar ?
Luni vom anunta exact cat va costa un abonament pe 3, 6, si 12 luni.
Urmatorul numar apare in jur de 20.11

stelist
3rd November 2004, 15:01

Cool!!! :yes:

anghel iulia
3rd November 2004, 20:11
In Timisoara nu se mai gaseste la nici un chiosc revista.Nu stiu cate exemplare s-au trimis aici , dar ceva e sigur :STEAUA ARE MULTI SUPORTERI IN TIMISOARA

aris-din-zalau
3rd November 2004, 22:06
Merci.Eu vreau unul pe 12.Forza Steaua !!!!!!!!!

Aris din Zalau

PEDROS
10th November 2004, 23:13
SE MAI AUDE CEVA DE REVISTA
sau gata nu mai apare :rtfm:

geoovy
10th November 2004, 23:27
a trecut ziua de luni si nu ati anuntat nimic in legatura cu abonamentul
deci?

Marketing
11th November 2004, 11:33
Abonamente:
pentru 6 luni 150.000 lei (o revista gratis)
pentru 12 luni 300.000 lei (doua reviste gratis)

contul in care se vor depune banii este:
RO46BUCU032355722511RO01
deschis la Alpha Bank - sucursala Marriott

Dupa efectuarea platii trebuie trimis un e-mail la adresa Suporter@SteauaFC.com in care trebuie specificat:
1. numele complet
2. adresa completa unde se doreste expedierea revistei

Elias
11th November 2004, 11:41
Trebuie sa merg neaparat la Alpha Bank? sau se poate la orice banca?

uvi
11th November 2004, 13:09
aproximativ in ce zi a lunii ajunge revista daca fac abonament ?

Marketing
11th November 2004, 13:24
Plata se poate face si prin mandat postal in contul mai sus mentionat la orice oficiu postal.
Revista va ajunge, in principiu, cu o zi sau doua mai devreme decat va aparea la chioschiurile de ziare. Acest lucru depinde si de localitatea unde va fi expediata revista.

aris-din-zalau
12th November 2004, 20:13
Numai prin banca se poate face abonamentul ?

admin
12th November 2004, 20:25
Numai prin banca se poate face abonamentul ?

Aris esti veriga din ce in ce mai slaba..... La 16 ani nu stai bine cu spiritul de observatie....... Citez din mesaju scris chiar inainte de al tau:"Plata se poate face si prin mandat postal in contul mai sus mentionat la orice oficiu postal."

:)

aris-din-zalau
13th November 2004, 19:48
Aris esti veriga din ce in ce mai slaba..... La 16 ani nu stai bine cu spiritul de observatie....... Citez din mesaju scris chiar inainte de al tau:"Plata se poate face si prin mandat postal in contul mai sus mentionat la orice oficiu postal."

:)
Bine. Dar la ce adresa sa trimit banii ?

stelist
13th November 2004, 19:50
RO46BUCU032355722511RO01

Dupa efectuarea platii trebuie trimis un e-mail la adresa Suporter@SteauaFC.com in care trebuie specificat:
1. numele complet
2. adresa completa unde se doreste expedierea reviste

Asta ca sa nu mai iritzi iar admin-ul... :rtfm:
P.S.citeshte shi tu tot inainte sa pui intrebari d'astea :yup:

Duckadam
14th November 2004, 10:57
Bine. Dar la ce adresa sa trimit banii ?
La nici o adresa. Te duci la posta si depui banii in contul de mai sus. Pt asta completezi un formular care se numeste mandat postal :)) Apoi trimiti un mail si le zici adresa ta si numarul mandatului prin care ai virat banii in cont.

Duckadam
14th November 2004, 11:00
Abonamente:
pentru 6 luni 150.000 lei (o revista gratis)
pentru 12 luni 300.000 lei (doua reviste gratis)

RO46BUCU032355722511RO01

1. numele complet
2. adresa completa unde se doreste expedierea revistei

De ce nu se afiseaza mesajul cu abonamente la revista si pe pagina principala??
Cineva care nu intra pe forum nu are de unde afla.

aris-din-zalau
14th November 2004, 13:40
La nici o adresa. Te duci la posta si depui banii in contul de mai sus. Pt asta completezi un formular care se numeste mandat postal :)) Apoi trimiti un mail si le zici adresa ta si numarul mandatului prin care ai virat banii in cont.
Aha...Merci mult !!!!! Forza Steaua !!!!!!!!

Aris din Zalau

geoovy
16th November 2004, 00:07
nr. 2 al revistei va aparea pana la meciul cu Besiktas?
ne puteti spune o data aproximativa?

aris-din-zalau
16th November 2004, 00:26
nr. 2 al revistei va aparea pana la meciul cu Besiktas?
ne puteti spune o data aproximativa?
Da, suntem pe 15 noiembrie si inca nu a aparut revista.Ce se intampla ?

stelist
16th November 2004, 10:52
Poate va fi ca luna trecuta...revista se va vinde intai la meciul cu brasov shi pe urma va aparea pe piatza...

aris-din-zalau
16th November 2004, 11:02
Iar cei care sunt abonati deja au primit-o ?

admin
16th November 2004, 12:45
Revista apare in jurul datei de 2011.2004. In mod sigur se va gasi la data meciul cu Besiktas in toata tara.

aris-din-zalau
16th November 2004, 21:04
Revista apare in jurul datei de 2011.2004. In mod sigur se va gasi la data meciul cu Besiktas in toata tara.
Deci, 20. 11. 2004, nu ? Adica 20 noiembrie. Prima data m-am speriat ca l-am vazut scris impreuna 2011 si am crezut ca revista va aparea in anul 2011, insa m-am linistit la loc, dupa ce am inteles semnificatia.Insa, inca o intrebare: in toata tara va aparea pana pe 23 noiembrie ?

Duckadam
16th November 2004, 22:06
De ce nu se fac abonamente si prin posta asa cum sunt cele pt ziare ?

aris-din-zalau
16th November 2004, 22:08
Admine, o punem de un challenges pe Arcade, ce zici ?

stelist
16th November 2004, 22:10
De ce nu se fac abonamente si prin posta asa cum sunt cele pt ziare ?

Pey asta a zis shi "marketing" cateva pagini mai inainte...
"Plata se poate face si prin mandat postal in contul mai sus mentionat la orice oficiu postal.
Revista va ajunge, in principiu, cu o zi sau doua mai devreme decat va aparea la chioschiurile de ziare. Acest lucru depinde si de localitatea unde va fi expediata revista."

aris-din-zalau
17th November 2004, 12:04
Dnule Admin, daca ma abonez in luna noiembrie, nu voi primi Revista decat din 2005 ?

admin
17th November 2004, 12:49
1. nu ma mai domni
2. daca te abonezi in noiembrie, vei primi revista din decembrie

aris-din-zalau
17th November 2004, 17:48
1. nu ma mai domni
2. daca te abonezi in noiembrie, vei primi revista din decembrie
Merci, dar nu mi-ai raspuns de challenges, cum ramane ?

admin
17th November 2004, 18:36
Merci, dar nu mi-ai raspuns de challenges, cum ramane ?

Cu placere cand o sa am timp

aris-din-zalau
17th November 2004, 20:19
Cu placere cand o sa am timp
k atunci.Sa stabilim o data si un joc, insa nu hexxagon, ca stiu ca ma faci acolo, de vreme ce esti Campion.Si te rog, daca se poate ori sambata la orice ora sau de luni pana vineri dupa ora 20:00, ca am ore pana atunci.Ne-am inteles ? Forza Steaua !!!!!!

Aris din Zalau

geoovy
20th November 2004, 13:41

azi e 20. a aparut cumva revista?

stelist
20th November 2004, 13:53
MM a spus ca revista va fi difuzata pentru prima data la stadion,la meciul cu BJK

aris-din-zalau
20th November 2004, 23:31
Oare abonatii o vor primi mai repede ?

stelist
20th November 2004, 23:33
Oare?...mai bine il intrebai pe MM...

aris-din-zalau
22nd November 2004, 12:01
Azi e 22. A aparut revista ? O are cineva ?

stelist
22nd November 2004, 12:05
Ba copilule tu eshti bolnav?...ai probleme cu memoria?...parca tot tu l-ai intrebat pe MM cand va aparea revista...nu ai vazut ce a zis?...LA MECIUL CU bjk...

aris-din-zalau
22nd November 2004, 12:07
Ba copilule tu eshti bolnav?...ai probleme cu memoria?...parca tot tu l-ai intrebat pe MM cand va aparea revista...nu ai vazut ce a zis?...LA MECIUL CU bjk...
Bine, mah, dar am crezut ca se va gasi inainte si la chioscuri din astea de ziare..... Oricum, merci pt. confirmare !!!!!

aris-din-zalau
26th November 2004, 23:56
Deja am numarul 2 al Revistei.E super !!!! Daca il vrea cineva si nu si-l gaseste acuma sa-mi spuna si il cumpar eu ca sunt aici o gramada, doar sa-mi trimiteti un e-mail la aristeaua@yahoo.com ca sa fiu sigur ca doriti revista, k ? Forza Steaua !!!!!!!!!

Aris din Zalau

bully
28th November 2004, 20:58
lol..crezi ca cine nu`l are mah aris....yo crek il am cu mult dinaintea ta !

uvi
28th November 2004, 21:36
de vineri e in toata tara, nu va mai laudati ca unul il are inaintea celuilalt!!

bully
28th November 2004, 21:56
o am de joi :P

aris-din-zalau
28th November 2004, 21:57
iar eu am avut-o de vineri dimineata.......

uvi
28th November 2004, 21:59
o am de joi :P

pai bully ai spus ca o ai cu mult dinaintea lui aris(eu tot de vineri dimineata o am), iar cu o zi inainte nu inseamna "cu mult dinainte"!

aris-din-zalau
28th November 2004, 22:03
pai bully ai spus ca o ai cu mult dinaintea lui aris(eu tot de vineri dimineata o am), iar cu o zi inainte nu inseamna "cu mult dinainte"!
Chiar asa, mah !!!!!!

Duckadam
30th November 2004, 19:37
Eu am fost vineri sa o iau ca stiam ca atunci apare si deja o vanduse-ra ziceau ca au primit-o de joi. Am avut noroc ca am gasit prin centru pe la alte tarabe.

RoxanaSuperFan
3rd December 2004, 13:20
As dori sa-mi fac si eu abonament la Revista SUPORTER STEAUA si as dori mai multe detalii daca se poate!N-am prea avut tangenta cu conturile bancare asa ca v-as fi recunoscatoare daca mi-ati oferii mai multe detalii!
CU STEAUA PANA LA MOARTE...SI DUPA!!!
VA IUBESC!!!!!

Elias
3rd December 2004, 18:28
Incearca linkul asta :

http://www.steauafc.ro/forum/showthread.php?t=53&page=12&pp=10

Pedro
8th December 2004, 08:09
cand apare nr.3 al revistei?

Snakes
8th December 2004, 08:33
cand apare nr.3 al revistei?
Abia a aparut numarul 2...

Pedro
15th December 2004, 23:52
nu se mia aude nimic?

admin
16th December 2004, 10:19
Probabil ca numarul 3 al revistei va fi deja pe "tarabe" in periaoda craciunului.

Pedro
20th December 2004, 09:06
ne poti spune cineva fi pe coperta?

admin
20th December 2004, 10:14
Va pot spune..... dar care ar mai fi farmecul? :ntz:

MIREL6RADOI
20th December 2004, 10:15
admin deci nu ne zici huh?Se pare ca pe tine nu te-a cuprins spiritul Craciunului:))

uvi
20th December 2004, 16:46
Probabil ca numarul 3 al revistei va fi deja pe "tarabe" in periaoda craciunului.
deci vineri, nu?

aris-din-zalau
23rd December 2004, 02:37
Pe coperta va aparea Dorinel Munteanu, iar posterul am inteles ca va fi cu toata echipa imbracata in Mos......... :) :) :)

Marketing
23rd December 2004, 15:33
Din pacate au fost ceva probleme la tipografie, o defectiune majora care a facut imposibila tiparirea revistei timp de 2 zile. Astazi a fost reluata operatiunea de tiparire. Revista va fi gata luni, marti va fi disponibila in Bucuresti si miercuri in toata tara.

just_anna
23rd December 2004, 20:19
multumim de lamuriri cred ca se plictisisera astia d p l tarabe...daca-i mai intrebam o data...:)))

savy
29th December 2004, 13:09
mai fratilor sunt din bucuresti si nici iesri(marti) si nici azi (miercuri) nu am gasit revista in zona mea (permietrul decebal - p-ta muncii - dristor - baba novac ). este o problema in zona mea sau chiar nu se gaseste ???

MIREL6RADOI
29th December 2004, 13:14
Savy,eu is din Baia Mare,nici la mine nu a ajuns....

07.05.1986
29th December 2004, 13:39
De ce nu va abonati? Asa nu va mai tot stresati atata!

savy
29th December 2004, 14:33
o sa ma abonez, da acum sunt sarbatorile, si am alte probleme ( e foame de bani :)

ioana_steaua
29th December 2004, 22:23
nici la tg-mures n-a ajuns inca revista;poate maine...

aris-din-zalau
29th December 2004, 22:47
Nici la Zalau...inca astept !!! :)

just_anna
30th December 2004, 11:07
happy intr-un final dupa multe zile d intarziere...a aparut revista in Bucuresti...o am...deci cei din provincie d maine incolo ar trebui s-o gasiti!enjoy..

geoovy
30th December 2004, 12:59
cei cu abonament au primit revista? asta ca sa stiu daca se primeste mai repede decat apare pe tarabe.

savy
30th December 2004, 13:15
in sfarsit o am (revista)

just_anna
30th December 2004, 13:21
geoovy pai din cate am inteles cei cu abonament ar trebui sa primeasca revista cu 2-3zile inainte ...acu nu stiu...cum s-a intamplat acum...au fost si sarbatorile si problemele cu tipografia...oricum bine k e p piata...

MIREL6RADOI
30th December 2004, 14:00
a apaaaaarut revistaaaaaa!Iar pe ultima pagina este citat msg meu pt Zenga ,aleeeeee!Just_ana si tu esti vedeta,mesajul tau este in revista!Sunt faimos,or sa ma citeasca MILIOANE DE STELISTI! Acu pot sa mor:))

just_anna
30th December 2004, 21:10
felicitari Mirel6Radoi...si la mai multe!un an nou fericit la toti!

geoovy
18th January 2005, 16:23
se stie ceva de revista de luna asta; adica o data cand apare

MIREL6RADOI
20th January 2005, 15:46
Admin,cand apare nr 4?

admin
20th January 2005, 16:05
Revista este la DTP....

MIREL6RADOI
20th January 2005, 19:12
Mersi! Toti stim ce insemna DTP :doh:

just_anna
20th January 2005, 19:42
banuiesc...k DTP asta...o fi editura unde se scoate revista...sau ceva in genu...

MIREL6RADOI
20th January 2005, 20:40
Anna,tu fata mare,care le stie pe toate:) :notworthy

admin
21st January 2005, 10:18
Da, sorry..... Inainte de a fi bagata la tipar trebuie aranjata in pagina, potrivit culori, facut filme, etc. Toate acestea -> DTP :yes:

steauaclub.tk
21st January 2005, 12:07
am pierdut numarul 3, l-am vazut la taraba si nu l-am luat si imediat a disparut.l-am cautat peste tot de la inceputul anului, de fapt de pa 10.01

MIREL6RADOI
21st January 2005, 15:46
Okay!Totusi poti sa ne dai o data in careva va fi putea fi gasita revista?

just_anna
21st January 2005, 16:50
in posterul din nr.4 cine apare? nu d alta...da ma gandeam si eu....oare ...florentin dumitru? ca vb aia...el la tv apare mai rar cu declaratii...si asa mai aflam si noi mai multe... sau poate altcineva....admin...ne zici sau...suspans..din nou?

anghel iulia
21st January 2005, 17:33
Dar Hamu ...........cand?

steauaclub.tk
21st January 2005, 21:50
Chiar nu stiati ce este DTP? :)

geoovy
25th January 2005, 09:33
deci nr.4 al revistei apare in ianuarie, nu?

mansiz26
26th January 2005, 09:42
s-a cam terminat ianuarie...

aris-din-zalau
26th January 2005, 11:22
Dar Hamu ...........cand?
Iulia, Khamu este doar de un an la Steaua, pe cand Florentin Dumitru este de 5, asa ca trebuie tinut cont si de aceste aspecte.......

admin
26th January 2005, 11:27
Bai Aris cat iti place sa faci posturi aiurea si fara rost... Chiar trebuie sa raspunzi la fiecare in parte, cu un cuvant? Incearca si tu intr-un mesaj sa raspunzoi la toti, nu mai face zeci de posturi aiurea :cenzurat:

aris-din-zalau
26th January 2005, 11:30
Bai Aris cat iti place sa faci posturi aiurea si fara rost... Chiar trebuie sa raspunzi la fiecare in parte, cu un cuvant? Incearca si tu intr-un mesaj sa raspunzoi la toti, nu mai face zeci de posturi aiurea :cenzurat:
Admin, spune tu, cum ai fi vrut sa raspund la fiecare post intr-unul singur ?

savi
26th January 2005, 11:46
bai admine :D mai bine ne raspunzi tu cand o sa apara revista aia, ca stam cu sufletul la gura. da-ne macar un indicu, ceva sa ne mai potoleasca pofta de revista :D

admin
26th January 2005, 12:31
Aris uite asa:

chiar asa....... :smile:

Daca mai apare 1 singur mesaj de genul asta, scris doar sa te afli in treaba iei BAN 3 zile !!!

bai admine :D mai bine ne raspunzi tu cand o sa apara revista aia, ca stam cu sufletul la gura. da-ne macar un indicu, ceva sa ne mai potoleasca pofta de revista :D

Sper din toata inima sa fie gata saptamana asta

s-a cam terminat ianuarie...

S-a cam, dar mai e ceva....

anghel iulia
26th January 2005, 12:59
Admine , Doamne fereste sa-i dai ban 3 zile lui Aris ca o sa innebuneasca sa nu poata intra.Mai bine sa ii dai orice alta pedeapsa, sa curete zapada de pe strazile Zalaului, sa cante la pian o saptamana numai manele, orice dar asta nu..........iarta-l ca-i mic si nu stie ce face.

aris-din-zalau
26th January 2005, 15:35
Aris uite asa:

Daca mai apare 1 singur mesaj de genul asta, scris doar sa te afli in treaba iei BAN 3 zile !!!

Sper din toata inima sa fie gata saptamana asta

S-a cam, dar mai e ceva....
Am inteles.Acuma chiar n-am sa mai fac mesaje cum faceam inainte, ci cum mi-ai aratat.Merci pt. intelegere !!! Acuma, te rog, daca poti sa ne dai mai multe detalii despre viitorul numar al revistei care va aparea: ce se stie despre el, cine va aparea in poster, etc. Daca cine va aparea in poster trebuie sa fie SURPRIZA nu e nici o problema, insa sa ne spui macar cam pe ce data sa ne asteptam sa apara revista, please...... Hai ca suntem toti curiosi...... :rolleyes:

Pedro
27th January 2005, 14:12
si totusi cand apare ca astazi suntem pe 27 ianuarie mai sunt 4 zile pana la sf lunii

just_anna
27th January 2005, 15:27
apare pana sa treaca alea patru zile...;) don't worry...dabia astept...so vad...:D

anghel iulia
27th January 2005, 16:02
Eu as propune ceva: sa se faca o revista care sa contina postere cu toti jucatori , antrenori si toti cei din conducerea Stelei.Revista poate sa contina si un CD imnul Stelei.

mansiz26
27th January 2005, 17:25
da...asta sa fie ca un numar special...ar fi misto!

admin
27th January 2005, 17:34
Maine apare pe piata revista !

mansiz26
27th January 2005, 18:04
Cine o fi pe prima pagina...eu zic ca Dumitru sau Oprita sau Cristea:)

Sebah_STEAUA
27th January 2005, 19:56
petre marin...b1 tv sport

geoovy
28th January 2005, 12:48
Maine apare pe piata revista !

adica si in provincie. eu la Iasi nu am gasit-o inca.

just_anna
28th January 2005, 15:05
nici in bucuresti...inca n-a aparut...k io am tot intrebat...eee dak nu azi maine...si tot e bine...:D

savi
28th January 2005, 16:09
nici in bucuresti...inca n-a aparut...k io am tot intrebat...eee dak nu azi maine...si tot e bine...:D

nici eu nu am gasit in buc, prin zona mea !!
admine !! te joci cu sufletele noastre ?!?!?!

uvi
28th January 2005, 17:30
sper ca o gasim maine....

Pedro
29th January 2005, 14:57
nu a aparut la nici o taraba
luni sau marti cica apare ca asa miau spus multi vanzatori

MIREL6RADOI
29th January 2005, 17:18
Acu stiu ca iarna-i grea,omatul e mare...dar nema revista in INIMA ARDEALULUI:CLUJ - NAPOCA:)

Kishcutia
29th January 2005, 19:48
nici in Bucuresti nu e....

savi
31st January 2005, 10:50
O Am !!!!!!!! Evrika !!!!!!! :D

ioana_steaua
31st January 2005, 11:16
si eu o am!!!in dublu exemplar...chiar daca unu'nu prea mai e"sanatos"da'...O AM!!!REVISTA!si pe CAPRITA!!!

uvi
31st January 2005, 11:36
eu nu am gasit-o nici azi, luni!!! :( pana ajunge in coltul asta de tara mai dureaza! :)

ioana_steaua
31st January 2005, 11:47
uvi,tu de unde esti?vrei sa ti-o iau eu si sa ti-o trimit prin posta???

uvi
31st January 2005, 11:51
uvi,tu de unde esti?vrei sa ti-o iau eu si sa ti-o trimit prin posta???
merci pentru intentie! am mai spus: sunt din Botosani! dar nu cred ca trebuie sa te deranjezi deocamdata! daca nu o gasesc nici maine iti spun ;)

ioana_steaua
31st January 2005, 11:53
ok...my pleasure...nu e deranj...stiu cum e sa nu ai ce-ti doresti:D dar poate o gasesti maine...good luck!

just_anna
31st January 2005, 14:46
io io...k nici io nam gasito...mama ei...cik ar fi prin drumu taberei...eee las k si maine e o zi...ioana no da...in caz d urgente facem schimb...un nr 4 pt un nr 1...:P

mansiz26
31st January 2005, 14:51
io am luat-o!! de la eroii revolutiti la un chishc ordinar:)

anghel iulia
31st January 2005, 15:21
io io...k nici io nam gasito...mama ei...cik ar fi prin drumu taberei...eee las k si maine e o zi...ioana no da...in caz d urgente facem schimb...un nr 4 pt un nr 1...:P

ana poti sa astepti tu mult si bine pana iti da ioana un exemplar de la revista, ai uitat ca in acest numar este Oprita? Doar daca iti cumpara una , ca deja si-a pus posterul pe dulap , iar restul de poze le-a lipit in agenda.
asa ca ar fi bine sa ti-o cauti tu prin bucuresti , sa nu ramai fara ea.

sergiux
31st January 2005, 15:37
Am platit la bcr contravaloarea abonamentului la revista pe un an de zile si numarul patru deja aparut p piata de 4 zile si inca nu mia ajuns. Ce sa fac ?

admin
31st January 2005, 16:44
Ai trimis mail cu numele si adresa ta la suporter@steauafc.com ?

just_anna
31st January 2005, 17:19
ana poti sa astepti tu mult si bine pana iti da ioana un exemplar de la revista, ai uitat ca in acest numar este Oprita? Doar daca iti cumpara una , ca deja si-a pus posterul pe dulap , iar restul de poze le-a lipit in agenda.
asa ca ar fi bine sa ti-o cauti tu prin bucuresti , sa nu ramai fara ea.

las k nui ea asa de rea...io iti dai seama ce fac pentru ea...renunt la un numar cu Mirel Radoi... deci cred ca se compenseaza pe undeva... da oricum no sa astept mult si bine...maine rascolesc mai bine...mama lor...k aia naveau... o sa aiba maine...k dak nu fac cerere...:)...la conducere... :coffee:

gianini
31st January 2005, 18:06
am cautat-o azi dar inca n-a ajuns la craiova.

alyna_stelista
31st January 2005, 19:20
io am gasit-o; :-P si-am si citit-o; :-P puneti mana de-o cautati ca e interesanta :grin:

aris-din-zalau
31st January 2005, 20:37
Si eu am luat-o azi dimineata de la un chiosc...... Doar 2 reviste erau si prima dintre ele am luat-o eu.....

just_anna
1st February 2005, 15:15
normal...cum altfel...am gasito si io oricum ms ioana...:P pt intentiune...:)

sergiux
1st February 2005, 16:28
de doua ori chiar !!!!!

LACATUS
1st February 2005, 18:16
Si in Sighisoara a aparut pe 31

steauaclub.tk
1st February 2005, 22:26
Hai sa va zic o faza: i-am dat vanzatoarei 500.000 si i-am cerut revista. Mi-o da, imi da restul si pe drum numaram eu banii: 100-2-3-4-500 si 20mii. 520.000!!! + revista gratis. Saru' mana, tanti! :)

MIREL6RADOI
2nd February 2005, 10:39
las k nui ea asa de rea...io iti dai seama ce fac pentru ea...renunt la un numar cu Mirel Radoi... deci cred ca se compenseaza pe undeva... da oricum no sa astept mult si bine...maine rascolesc mai bine...mama lor...k aia naveau... o sa aiba maine...k dak nu fac cerere...:)...la conducere... :coffee:
Hmm...cum sa faci schimb MIREL6RADOI cu ratangiu de oprita?grrrr
:no:
MIREL6RADOI :notworthy

anghel iulia
2nd February 2005, 11:51

Pe MIREL6RADOI , sigur poate sa-l schimbe cu Oprita , dar pe Mirel Radoi nu ai cum.........e prea bun.

MIREL6RADOI
2nd February 2005, 12:05
Mersi iulia,esti o dulce... :no: Oricum.MIREL6RADOI & MIREL RADOI RULLEZ!restu la jilava!:)

alyna_stelista
2nd February 2005, 15:12
dak ea vrea poa' sa-l schimbe pe Mirel Radoi cu Oprita.... it's her choice anyway...

ioana_steaua
2nd February 2005, 15:56
Pe MIREL6RADOI , sigur poate sa-l schimbe cu Oprita , dar pe Mirel Radoi nu ai cum.........e prea bun.
iulia,sincer,daca nu gaseam revista,ii schimbam pe aman2 cu oprita...bine ca n-a fost nevoie:P

just_anna
2nd February 2005, 16:11

eee nu-i ratangiu...da oricum (no offence ioana) Mirel e peste Oprita... da noroc k na fost nevoie...sa ma despart d el...eee nu chiar toti la Jilava...mai lasa si pe altii....ai mila...spear them...

MIREL6RADOI
2nd February 2005, 16:20
MIREL peste oprita?Pai,spre binele fetelor,sper sa nu fie cazu:)
Oricum,MIREL RADOI E CEL MAI! IL NOSTRO IL CAPITANO!IL NUMERO 6! MIREEEEEEEEEEEL RADOI!!!!!!!!!!!

b|p
4th February 2005, 21:50
as vrea si eu sa intreb daka ar putea cineva sa-mi trimita si mie nr.4 SUPORTER STEAUA prin posta, ca am cautat in ultimile zile de am innebunit in tot orasul si se pare ca s-au vandut toate.Daka exista cineva asa de cuminte sa ma contacteze.Aaa!si bineinteles platesc revista(daka e nevoie dau si in plus!)

anghel iulia
5th February 2005, 08:14
as vrea si eu sa intreb daka ar putea cineva sa-mi trimita si mie nr.4 SUPORTER STEAUA prin posta, ca am cautat in ultimile zile de am innebunit in tot orasul si se pare ca s-au vandut toate.Daka exista cineva asa de cuminte sa ma contacteze.Aaa!si bineinteles platesc revista(daka e nevoie dau si in plus!)

spune adresa si ti-o trimit !

alyna_stelista
5th February 2005, 08:42
pai din ce oras esti?

anghel iulia
7th February 2005, 13:27

ti-am trimis-o azi recomandat
te salut Giulia

Duckadam
7th February 2005, 21:22
Cand va aparea numarul urmator? Intreb asta pentru ca in fiecare luna s-a intarziat fata de luna precedenta si daca se merge tot asa ar insemna ca in februarie sa nu apara nici o revista (mai ales ca luna e mai scurta).

???

:romania:

geoovy
8th February 2005, 01:56
cred ca ar trebui ca in urmatorul numar sa apara Fl.Dumitru care este jucatorul din acest lot cu cei mau multi ani petrecuti la Steaua (dupa Paraschiv, care a fost si junior la Steaua) si daca nu ma insel cu cele mai multe prezente.