View Full Version : Hagi si Popescu
E clar, Steaua a intrat intr-o criza. O criza asa de mare, incat nici rezultate mari nu ne mai pot salva. A plecat de la echipa factorul de echilibru din conducere, cel la care ne raportam cand patronul avea derapaje isterice, singurul care putea sa se puna impotiva ideilor sarite ale acestuia.
Am tot respectul pentru domnul *********, insa nu poate fi la Steaua ce a fost Mm, el este bun pe problemele sale organizatorice. Chiar si gigi a spus ca vor fi adusi profesionisti de la alte cluburi din Liga I.
In momentul de fata vad o singura solutie. Pe langa protestul evident care trebuie sustinut de suporteri fata de situatia actuala a echipei, cred ca singura solutie de conducere a echipei este cea a sosirii lui Gica Hagi si Popescu la echipa. Am scapa de Olaroiu, si am avea o noua conducere capabila sa gestioneze relatia cu gigi.
E doar un thread de dat cu parerea, nimic altceva.
Personal pot zice ca desi nu am fost impresionat de performantele lui Hagi ca antrenor, faptul ca ar avea atitudine imi pare mai important ca orice altceva.
colonelu Voiculescu
1st May 2007, 10:15
De ZerOlaroiu nu avem cum sa scapam pentru ca lui Jiji ii place de noua lui curva !
Suporterii insa iau atitudine doar pe forum ...
Suporterii insa iau atitudine doar pe forum ...
Tocmai de aceea astept reactia AISS,in jurul ei ar trebui stransi suporterii Stelei,ei ne-ar putea da organizarea care lipseste...
Cum sa protestam?n-am mai avut un meci acasa cu spectatori demult si poate nu vom mai avea,pt ca ciobanul va inchide de bunavoie portile...
...noi aici nu facem decat sa le umplem frigiderul de carne....
ciobanul si sluga de pe banca trebuie sa plece
#EffecT
1st May 2007, 11:01
Personal pot zice ca desi nu am fost impresionat de performantele lui Hagi ca antrenor, faptul ca ar avea atitudine imi pare mai important ca orice altceva.
CLAR.
Totusi , Gica Popescu nu vine ; insa am putea incerca sa-l convingem pe Marius Stan. Mi se pare un presedinte capabil si cu mult mai multa experienta decat Popescu. Pentru ce ne trebuie un nume in conducere ? uitati-va la Raducioiu , ce a facut la Dinamo ? ...eu cred ca Marius Stan<presedinte> + Emerich Ienei<director tehnic> + Gica Hagi<manager general ,asa cum se intampla in Anglia,acolo unde antrenorii decid si politica de transferuri> ne-ar aduce pe linia de plutire si am avea un viitor stralucit :D
PS:Cu asemenea oameni , cred ca Gigi si-ar vedea doar de politica .
PS2:********* ,sa ramana pe functia pe care era pana la demisia lui MM .
Pai asta e si ideea. Sa vina Hagi, care impreuna cu un staff al sau de stelisti adevarati sa-l faca pe ****** sa ia mana de pe echipa si sa-si vada de politica.
Da, Hagi manager general ca in Anglia, asa cum era si Piturca la Steaua. Emerich Ienei consilier tehnic.
Marius Stan nu vine, si sincer nici nu-l doresc asa mult, mi-e cam antipatic. :)
Sa vina Duckadam presedinte, asa cum era si Lacatus.
koma666
1st May 2007, 11:15
CLAR.
Totusi , Gica Popescu nu vine ; insa am putea incerca sa-l convingem pe Marius Stan. Mi se pare un presedinte capabil si cu mult mai multa experienta decat Popescu. Pentru ce ne trebuie un nume in conducere ? uitati-va la Raducioiu , ce a facut la Dinamo ? ...eu cred ca Marius Stan<presedinte> + Emerich Ienei<director tehnic> + Gica Hagi<manager general ,asa cum se intampla in Anglia,acolo unde antrenorii decid si politica de transferuri> ne-ar aduce pe linia de plutire si am avea un viitor stralucit :D
PS:Cu asemenea oameni , cred ca Gigi si-ar vedea doar de politica .
PS2:********* ,sa ramana pe functia pe care era pana la demisia lui MM .
Popescu spunea ,in iarna,ca in viitor are in plan sa formeze o echipa cu Hagi,si nu a exclus varianta Steaua!
Cat despre Ienei,e totusi prea domn sa intre in cirdasie cu amiralu'!Ideea e buna,din pacate nu cred ca ,atita timp cit GG se va implica la echipa,vom avea oameni cu caractere puternice la Steaua!
Ienei a si spus ca ar veni oricand la Steaua, dar pe un post de consilier.
Bogdanbibi
1st May 2007, 11:19
in acest moment i-as uita lui popescu toata atacurile la adresa stelei, numai sa vin la steaua, pt ca este omul cu cea mai mare personalitate din fotbalul romanesc si nu l-ar lasa pe cioban sa se bage peste treaba lui
Brigante
1st May 2007, 11:25
Din pacate, Hagi-Popescu e cea mai buna solutie in acest moment. Orice rezultate ar avea Steaua, macar vom stii sigur ca nu se baga nimeni peste ei. Din tara nu vad pe nimeni venind in momentul asta la Steaua, cu scandalul care e acum la club. Din strainatate e exclus de asemenea, fiind clar pentru toata lumea patronul nu mai vrea straini de nici un fel. Orice parere ati avea despre Hagi, sunt absolut sigur ca isi va da demisia daca nu va avea rezultate. Chiar daca poate nu e un antrenor excelent, e un om cu caracter si onoare, si este singurul care ne poate scoate din aceasta mocirla.
MIREL6RADOI
1st May 2007, 12:42
ciobanul si sluga de pe banca trebuie sa plece
Ai impresia ca olaroiu mai "pupa" o alta banca tehnica care sa-i ofere sansa de a se bate pt titlu,sa joace in cupele europene,samd?!Ma indoiesc ca va antrena pe dinamo,rapid...:)
M4r|us
1st May 2007, 12:53
Nu cred ca Oli va mai ramane la Steaua daca Hagi chiar vrea sa vina sa antreneze. Sa nu uitam ca Hagi face parte din familia lui GB si are mai multa influenta pe langa acesta decat pOl. Sper sa vina Hagi, daca asta ar insemna sa scapam de pOli.
Lacatus07
1st May 2007, 13:10
Popescu spunea ,in iarna,ca in viitor are in plan sa formeze o echipa cu Hagi,si nu a exclus varianta Steaua!
Si ieri Popescu a laudat miscarile din ultimul ale lui ******. Sper sa fie de bun augur declaratzia lui ca prea se leaga cu plecarea lui MM cu care Hagi nu e asa "amic":).
Deci:
Popescu - presedinte
Ienei - director tehnic
Hagi - antrenor principal
Balint - antrenor secund
Asta ar fi varinata ideala, dar Balint a spus ca n-o sa mai fie secund niciodata. Poate se razgandeste cand e vorba de Steaua. :)
Si ieri Popescu a laudat miscarile din ultimul ale lui ******. Sper sa fie de bun augur declaratzia lui ca prea se leaga cu plecarea lui MM cu care Hagi nu e asa "amic":).
Deci:
Popescu - presedinte
Ienei - director tehnic
Hagi - antrenor principal
Balint - antrenor secund
Asta ar fi varinata ideala, dar Balint a spus ca n-o sa mai fie secundul niciodata. Poate se razgandeste cand e vorba de Steaua. :)
Asta e varianta ideala cat timp mai e ****** la echipa. Daca scapam de el cred ca ar fi cazul sa vina Duckadam, Lacatus, Petrescu etc. Dar deja gandim prea departe, solutia de moment cea mai buna pare aceasta cu Popescu si Hagi, pentru ca impaca si capra (suporterii) si varza (******).
koma666
1st May 2007, 13:23
Asta e varianta ideala cat timp mai e ****** la echipa. Daca scapam de el cred ca ar fi cazul sa vina Duckadam, Lacatus, Petrescu etc. Dar deja gandim prea departe, solutia de moment cea mai buna pare aceasta cu Popescu si Hagi, pentru ca impaca si capra (suporterii) si varza (******).
Si cum ramine cu declaratiile "verzei",ca nu mai vrea jucatori straini?N-as crede ca Hagi-Popescu-Ienei sa se multumeasca numai cu jucatori din liga lu' Mitica!
colonelu Voiculescu
1st May 2007, 13:24
****** o sa fie mult la echipa pina cand va veni vreun investitor strain care sa ofere niste zeci de milioane pe Steaua . Atunci poate vom scapa de ****** desi nu sunt sigur . Steaua e o vaca buna de muls !
Si cum ramine cu declaratiile "verzei",ca nu mai vrea jucatori straini?N-as crede ca Hagi-Popescu-Ienei sa se multumeasca numai cu jucatori din liga lu' Mitica!
Pai tocmai, ei ar fi cei care ar putea conduce Steaua dincolo de isteriile lui Gigi. Ce conteaza daca el zice fara straini? Crezi ca Hagi si Popescu ar marsha la tampeniile lui? Cand vor veni, daca se va intampla, vor cere mana libera si ****** pare hotarat sa le-o dea.
****** o sa fie mult la echipa pina cand va veni vreun investitor strain care sa ofere niste zeci de milioane pe Steaua . Atunci poate vom scapa de ****** desi nu sunt sigur . Steaua e o vaca buna de muls !
lasati-ma si cu investitorii astia straini. Nu vreau nici unul. Daca pleaca ******, ar trebui sa se imparta procentele intre niste investitori romani interesati, si respectiv asociatia suporterilor. Asa ar fi normal.
sorin_g
1st May 2007, 13:33
Nu vine Hagi. E constient ca se baga in ceva din care nu prea poate iesi cu fata curata. Asta a fost si motivul pentru care s-a prelungit sederea lui Olaroiu: refuzul lui Hagi de a prelua echipa.
KosmyN
1st May 2007, 13:34
In acest moment, ORICE solutie e mai buna decat cea actuala
audiopixel
1st May 2007, 15:37
Nu vine Hagi. E constient ca se baga in ceva din care nu prea poate iesi cu fata curata. Asta a fost si motivul pentru care s-a prelungit sederea lui Olaroiu: refuzul lui Hagi de a prelua echipa.
Eu sper ca nu se baga pana in vara.De fapt niciun antrenor cu personalitate nu cred ca s-ar fi bagat.Am sustinut aducerea lui Hagi de inainte sa se sparga buboiul pt simplul motiv ca Steaua in acest moment nu are neaparata nevoie de un super antrenor sau super jucatori,ci de un om care poate stavili reactiile de ospiciu ale ciobanului.
TheCopoi
1st May 2007, 18:18
Fostul international, Gabi Popescu, isi doreste foarte mult sa realizeze lucruri importante pentru “ros-albastri”, din noua pozitie pe care o va detine in cadrul clubului din Ghencea. Acesta a precizat ca intr-o saptamina va prelua functia pentru care s-a inteles cu patronul Gigi ******.
“Provocare a fost cind m-am apucat de fotbal, nu acum. Este o propunere care imi atrage multe responsabilitati. Steaua este un club de nivel european, un club puternic, este o placere sa lucrez aici. Imi doresc sa realizez multe pentru Steaua. Orice jucator care va fi cooptat in lotul Stelei trebuie sa aiba o mindrie ca joaca pentru acest club. Intr-o saptamina voi afla atributiile pe care le voi avea la Steaua”, a declarat Gabi Popescu.
#EffecT
1st May 2007, 18:30
Sa-i acordam o sansa.
Daca e adevarat ca el a contribuit la aducerea lui Thereau la Steaua , atunci nu pot decat sa-l felicit :yes:
Keep up the good work :D
sergiuku
1st May 2007, 21:31
mi-ar place sa vina la STEAUA HAGI si POPESCU....dar cred ca sunt slabe sanse !!!!
mi-ar place sa vina la STEAUA HAGI si POPESCU....dar cred ca sunt slabe sanse !!!!
sper sa nu vad jigodia aia de Hagi la Steaua!!!El tot baga strambe pe langa Gigi...
koma666
1st May 2007, 22:05
Pai tocmai, ei ar fi cei care ar putea conduce Steaua dincolo de isteriile lui Gigi. Ce conteaza daca el zice fara straini? Crezi ca Hagi si Popescu ar marsha la tampeniile lui? Cand vor veni, daca se va intampla, vor cere mana libera si ****** pare hotarat sa le-o dea
"Eu am avut relaţie patron-manager cu Mihai şi i-am dat toată încrederea. La un moment dat i-am zis că nu mai vreau străini şi gata. El putea să aducă străini atât timp cât a avut mână liberă. Dar vă spun că la Steaua nu voi mai da niciodată mână liberă, aşa cum i-am dat lui Mihai", a afirmat Gigi ****** la TV Sport.
E adevarat ca amiralu' ii respecta pe cei doi(asa arata aparentele),dar poti sti ce are GG in cap?!Daca ar veni Hagi si Popescu,trebuie sa conceapa niste contracte cu clauze beton,sa nu-i lase loc de-ntors becalului!Si mai e o problema:dupa toate declaratiile xenofobe ale amiralului,ce jucatori straini ar mai dori sa vina aici?!
Neaga25
3rd May 2007, 12:41
Sa vina Gik Popescu in locul lui MM k se pricepe mai bine la fotbal./El are si relatii si poate sa faca transferuri bune nu ce a facut MM.Gica Hagi si Gica Popescu ar fi un cuplu de temut in staff-ul tehnic la STEAUA.
"Eu am avut relaţie patron-manager cu Mihai şi i-am dat toată încrederea. La un moment dat i-am zis că nu mai vreau străini şi gata. El putea să aducă străini atât timp cât a avut mână liberă. Dar vă spun că la Steaua nu voi mai da niciodată mână liberă, aşa cum i-am dat lui Mihai", a afirmat Gigi ****** la TV Sport.
E adevarat ca amiralu' ii respecta pe cei doi(asa arata aparentele),dar poti sti ce are GG in cap?!Daca ar veni Hagi si Popescu,trebuie sa conceapa niste contracte cu clauze beton,sa nu-i lase loc de-ntors becalului!Si mai e o problema:dupa toate declaratiile xenofobe ale amiralului,ce jucatori straini ar mai dori sa vina aici?!
Pot sa stiu ca nici Hagi nici Popescu nu ar accepta sa decida ****** peste capul lor. Bine, poate fi faza ca mai aduce un jucator ca ii place de el, dar atat. Sa vedem cine va veni pana la urma.
Taica Tereza
3rd May 2007, 15:03
Din pacate, Hagi-Popescu e cea mai buna solutie in acest moment. Orice rezultate ar avea Steaua, macar vom stii sigur ca nu se baga nimeni peste ei. Din tara nu vad pe nimeni venind in momentul asta la Steaua, cu scandalul care e acum la club. Din strainatate e exclus de asemenea, fiind clar pentru toata lumea patronul nu mai vrea straini de nici un fel. Orice parere ati avea despre Hagi,sunt absolut sigur ca isi va da demisia daca nu va avea rezultate. Chiar daca poate nu e un antrenor excelent, e un om cu caracter si onoare, si este singurul care ne poate scoate din aceasta mocirla.
Chiar asa disperati suntem? Chiar asa orbi? Hagi antrenor????? Ce antrenor, cum sa ne scoata asta din mocirla? Da, frumos, nu se mai baga jiji peste el la echipa, dar stie el ce sa faca in calitate de antrenor la o echipa de fotbal?? Ce rezultate a avut acest "mare" antrenor de a devenit brusc solutia salvatoare??? A facut praf toate echipele pe unde a antrenat. Mizezi pe faptul ca isi va da demisia daca n-are rezultate. Ma indoiesc foarte tare. E clar ca abia asteapta sa ajunga antrenor la Steaua, si daca la Bursaspor sau la Poli, care nu sunt echipele lui de suflet, a amanat momentul plecarii la maxim desi rezultatele erau jenante, e clar ca de la Steaua nu va pleca sub nici o forma mai ales ca voievodul nu isi va da niciodata nashul afara.
Cum e posibil sa gandim ca "orice rezultate ar avea" el e salvatorul pentru ca nu se baga nimeni peste el? Pai nicaieri unde a fost nu s-a bagat nimeni peste el iar rezultatele (sau mai bine zis lipsa lor) s-au vazut:
1. A ratat cel mai usor baraj de calificare, cu cel mai slab adversar pe care-l putea intalni
2. A retrogradat practic Bursaspor lasand-o la jumatea campionatului intr-o situatie imposibil de redresat, desi sefii de acolo ii facusera toate poftele si il sustinusera orbeste pana la capat
3. Perioada Poli a fost catalogata de Iancu drept "un pas urias inapoi"
4. La Galata, echipa cea mai valoroasa la momentul acela din Turcia, cu super lot si super buget, a reusit sa castige o singura cupa a Turciei in 2 ani. Imediat dupa plecarea lui Galata a redevenit campioana cu Eric Gerets antrenor si cu un lot din care disparusera jucatori ca Frank Ribery.
Poate are atitudine de invingator ( a fost un jucator urias, de geniu), dar ca sa conduci cu succes o echipa de talia Stelei iti trebuie si stiinta jocului, ceva cunostinte tactice ( nu poti juca in Liga Campionilor cu 5 atacanti cum a jucat el cu Slovenia). Altfel spus: TREBUIE SA GANDESTI ca antrenor, capitol la care antrenorul Hagi nu a demonstrat nimic.
Chiar credeti ca e momentul sa experimentam cu asemenea "valoare"? Nu spun ca Olaroiu e solutia, dar macar sa vina un antrenor care sa stie cum sta treaba in meseria asta si care sa ne ajute sa urcam nivelul performantelor nu sa ne duca pe fundul prapastiei. Si exemple gen Boloni, Sabau sau un strain valoros sunt cele mai la indemana.
chiar daca nu-l consider pe Hagi un antrenor bun eu cred ca daca va veni la STEAUA va putea sa-l tina in frau pe cioban
Taica Tereza
3rd May 2007, 15:22
De acord cu tine Betty, dar ca sa-l tina in frau nu trebuie neaparat sa fie antrenor. Daca iubeste Steaua asa cum spune, Hagi poate veni si pe alt post la Steaua, post din care sa-l poata stapani pe principe: presedinte, manager general...
eu cred ca Hagi va veni la STEAUA numai daca va primi din parea ciobanului mana libera.Nu cred ca ar accepta ca ciobanul sa-i faca echipa.
asi dori la STEAUA sa vina un antrenor strain.
Brigante
3rd May 2007, 19:00
[/B]
Chiar asa disperati suntem? Chiar asa orbi? Hagi antrenor????? Ce antrenor, cum sa ne scoata asta din mocirla? Da, frumos, nu se mai baga jiji peste el la echipa, dar stie el ce sa faca in calitate de antrenor la o echipa de fotbal?? Ce rezultate a avut acest "mare" antrenor de a devenit brusc solutia salvatoare??? A facut praf toate echipele pe unde a antrenat. Mizezi pe faptul ca isi va da demisia daca n-are rezultate. Ma indoiesc foarte tare. E clar ca abia asteapta sa ajunga antrenor la Steaua, si daca la Bursaspor sau la Poli, care nu sunt echipele lui de suflet, a amanat momentul plecarii la maxim desi rezultatele erau jenante, e clar ca de la Steaua nu va pleca sub nici o forma mai ales ca voievodul nu isi va da niciodata nashul afara.
Cum e posibil sa gandim ca "orice rezultate ar avea" el e salvatorul pentru ca nu se baga nimeni peste el? Pai nicaieri unde a fost nu s-a bagat nimeni peste el iar rezultatele (sau mai bine zis lipsa lor) s-au vazut:
1. A ratat cel mai usor baraj de calificare, cu cel mai slab adversar pe care-l putea intalni
2. A retrogradat practic Bursaspor lasand-o la jumatea campionatului intr-o situatie imposibil de redresat, desi sefii de acolo ii facusera toate poftele si il sustinusera orbeste pana la capat
3. Perioada Poli a fost catalogata de Iancu drept "un pas urias inapoi"
4. La Galata, echipa cea mai valoroasa la momentul acela din Turcia, cu super lot si super buget, a reusit sa castige o singura cupa a Turciei in 2 ani. Imediat dupa plecarea lui Galata a redevenit campioana cu Eric Gerets antrenor si cu un lot din care disparusera jucatori ca Frank Ribery.
Poate are atitudine de invingator ( a fost un jucator urias, de geniu), dar ca sa conduci cu succes o echipa de talia Stelei iti trebuie si stiinta jocului, ceva cunostinte tactice ( nu poti juca in Liga Campionilor cu 5 atacanti cum a jucat el cu Slovenia). Altfel spus: TREBUIE SA GANDESTI ca antrenor, capitol la care antrenorul Hagi nu a demonstrat nimic.
Chiar credeti ca e momentul sa experimentam cu asemenea "valoare"? Nu spun ca Olaroiu e solutia, dar macar sa vina un antrenor care sa stie cum sta treaba in meseria asta si care sa ne ajute sa urcam nivelul performantelor nu sa ne duca pe fundul prapastiei. Si exemple gen Boloni, Sabau sau un strain valoros sunt cele mai la indemana.
Ai si tu dreptate, dar problema e ca in afara de Hagi nu vine nimeni. Boloni, Protasov etc sunt vise, nu-i vrea ciobanu' nici in ruptul capului. Nu prea il vreau nici eu pe Hagi antrenor, dar nu vad pe altcineva venind acum la Steaua, cu haosul care e acum la echipa. Hagi = raul cel mai mic... stii cum e.
LoMax8
3rd May 2007, 19:26
[/B]
...nu poti juca in Liga Campionilor cu 5 atacanti cum a jucat el cu Slovenia. Altfel spus: TREBUIE SA GANDESTI ca antrenor, capitol la care antrenorul Hagi nu a demonstrat nimic...
Aici ai dreptate!!! Cu 5 atacanti e chiar incredibil. N-a gandit mutarea dar a facut-o in disperare.
Tu spui ca "Trebuie sa gandesti" ca antrenor pai atunci eu ii spun ca un dobitoc de antrenor ne-a bagat in UCL. Si ma refer la Oli binenteles. De ce zic dobitoc? Pai foarte simplu. Ca si Hagi, care, vb ta n-a gandit nimic cand a bagat 5 atacanti cu Slovenia, nici Oli n-a gandit nimic cand a bagat 9 fundasi cu Boro. Practic sistemul 1-9-1 el l-a brevetat.
Ideea e urmatoarea, tu ai zis ca Hagi nu e solutia potrivita, nici Oli nu e bun, vrem altul. Eu am mai spus-o si te intreb si pe tine: cum iti suna Dan Petrescu? Dar daca e sa fie Hagi? Ce o sa faci o sa-l "ungi" cu ou si cu otet fara sa astepti nici macar putin sa vezi poate merita?
jurnalistul2000
3rd May 2007, 20:13
Mi-l doresc din tot sufletul pe Popescu la Steaua.Dar sa vina singur, fara Hagi.Poate ca acest lucru nu se poate dar nu il vad pe Hagi antrenand cu succes la Steaua.Popescu da, are stil, are experienta, ar fi un castig pentru club.Mai debraga as vedea un Zenga-Popescu dar Hagi-Popescu.Dar Walter nu cred ca mai vine.Acum, totul depinde de Gigi.Stim cu totii ca il simpatizeaza pe Hagi si o venire a acestuia in Ghencea are sanse mari de reusita.
M4r|us
3rd May 2007, 20:16
Imi "place" cat de "multa" incredere ii dati lui Hagi, unul dintre simbolurile si unul dintre jucatorii emblematici ai Stelei...
rayden
3rd May 2007, 20:20
daca ai fost un jucator extraordinar...nu inseamna ca vei fi si un antrenor pe masura...
LoMax8
3rd May 2007, 20:31
daca ai fost un jucator extraordinar...nu inseamna ca vei fi si un antrenor pe masura...
daca ai fost un anti-talent de jucator...nu inseamna ca meriti sa fi la Steaua(Oli)
daca ai fost un jucator extraordinar si stelist...nu inseamna ca meriti sa fi la Steaua(Hagi)
Cam asta se intelege din ce spui tu!
rayden
3rd May 2007, 20:38
daca ai fost un anti-talent de jucator...nu inseamna ca meriti sa fi la Steaua(Oli)
daca ai fost un jucator extraordinar si stelist...nu inseamna ca meriti sa fi la Steaua(Hagi)
Cam asta se intelege din ce spui tu!
ce am zis eu...a fost doar despre hagi!el a fost cel mai bun jucator roman,insa ca antrenor a dat-o in bara de fiecare data![si nu mai sariti cu galatasaray,ca a luat cupa si ca nu stiu ce...la galata a avut cel mai bun lot din turcia si tot degeaba!]
nici oli nu merita la steaua...ci doar antrenorii care si-au demonstrat valoarea au loc la steaua...
Taica Tereza
4th May 2007, 00:07
Aici ai dreptate!!! Cu 5 atacanti e chiar incredibil. N-a gandit mutarea dar a facut-o in disperare.
Tu spui ca "Trebuie sa gandesti" ca antrenor pai atunci eu ii spun ca un dobitoc de antrenor ne-a bagat in UCL. Si ma refer la Oli binenteles. De ce zic dobitoc? Pai foarte simplu. Ca si Hagi, care, vb ta n-a gandit nimic cand a bagat 5 atacanti cu Slovenia, nici Oli n-a gandit nimic cand a bagat 9 fundasi cu Boro. Practic sistemul 1-9-1 el l-a brevetat.
Ideea e urmatoarea, tu ai zis ca Hagi nu e solutia potrivita, nici Oli nu e bun, vrem altul. Eu am mai spus-o si te intreb si pe tine: cum iti suna Dan Petrescu? Dar daca e sa fie Hagi? Ce o sa faci o sa-l "ungi" cu ou si cu otet fara sa astepti nici macar putin sa vezi poate merita?
Ideea e ca Oli a comis-o in semifinale, adica acolo unde Hagi a ajuns doar ca jucator. A dus echipa pana acolo asa dobitoc cum zici tu ca e. Si Iordanescu a pierdut cu Milan cu 4-0 dar era in finala. A fost o performanta ca au ajuns pana acolo. Poate se putea mai mult in finala/semifinala respectiva dar cei 2 chiar daca au gandit prost atunci au meritul de a fi ajuns acolo. Hagi a brevetat acea minunatie de asezare intr-un baraj cu cea mai penibila echipa cu care puteam pica. Nu a facut treaba respectiva in vreo semifinala de Campionat European. Spui ca nu a gandit mutarea aia ci a facut-o in disperare. Pai la disperarea aia ajunsese tot din cauza tacticii initiale "gandite" de el. Daca chiar gandea ceva (sau daca era Boloni) ne calificam linishtit (parerea mea).
Nu mai e bun Olaroiu? Ok. Ideea e ca Steaua se pregateste de preliminariile UCL si prin urmare nu e momentul unor experimente gen Hagi. As fi fost dispus sa-i acord timp daca il stiam un antrenor macar decent. Experimente de genul asta se pot face la echipe gen Gloria Bistrita, Unirea Urziceni, unde nu exista presiunea unui obiectiv. Cum colegii lui din Nationala de aur au avut rabdare sa inceapa la echipe mici (vezi cazurile Dan Petrescu, Ilie Dumitrescu, Lacatus, Nelutu Sabau, Dorinel), sa invete treaba, tot asa ar trebui sa faca si el si sa persevereze pana incepe sa aiba rezultate( nu sa ingroape toate echipele pe unde a fost si apoi sa vina ca un salvator la Steaua). Sau ca in cazul lui nea Imi sau Iordanescu ( am mai scris asta) sa inceapa macar un an ca secund langa cineva mai priceput, de la care sa aiba rabdare sa invete. Am mai spus optiunile mele pentru inlocuirea lui Olaroiu, dar le reiau pentru tine. In ordine:
1) Boloni (greu de adus)
2) Nelutu Sabau
3) Antrenor strain
4) Dan Petrescu
Ideea e ca Oli a comis-o in semifinale, adica acolo unde Hagi a ajuns doar ca jucator. A dus echipa pana acolo asa dobitoc cum zici tu ca e. Si Iordanescu a pierdut cu Milan cu 4-0 dar era in finala. A fost o performanta ca au ajuns pana acolo. Poate se putea mai mult in finala/semifinala respectiva dar cei 2 chiar daca au gandit prost atunci au meritul de a fi ajuns acolo. Hagi a brevetat acea minunatie de asezare intr-un baraj cu cea mai penibila echipa cu care puteam pica. Nu a facut treaba respectiva in vreo semifinala de Campionat European. Spui ca nu a gandit mutarea aia ci a facut-o in disperare. Pai la disperarea aia ajunsese tot din cauza tacticii initiale "gandite" de el. Daca chiar gandea ceva (sau daca era Boloni) ne calificam linishtit (parerea mea).
Nu mai e bun Olaroiu? Ok. Ideea e ca Steaua se pregateste de preliminariile UCL si prin urmare nu e momentul unor experimente gen Hagi. As fi fost dispus sa-i acord timp daca il stiam un antrenor macar decent. Experimente de genul asta se pot face la echipe gen Gloria Bistrita, Unirea Urziceni, unde nu exista presiunea unui obiectiv. Cum colegii lui din Nationala de aur au avut rabdare sa inceapa la echipe mici (vezi cazurile Dan Petrescu, Ilie Dumitrescu, Lacatus, Nelutu Sabau, Dorinel), sa invete treaba, tot asa ar trebui sa faca si el si sa persevereze pana incepe sa aiba rezultate( nu sa ingroape toate echipele pe unde a fost si apoi sa vina ca un salvator la Steaua). Sau ca in cazul lui nea Imi sau Iordanescu ( am mai scris asta) sa inceapa macar un an ca secund langa cineva mai priceput, de la care sa aiba rabdare sa invete. Am mai spus optiunile mele pentru inlocuirea lui Olaroiu, dar le reiau pentru tine. In ordine:
1) Boloni (greu de adus)
2) Nelutu Sabau
3) Antrenor strain
4) Dan Petrescu
Mah ...cand au ajuns in semifinala Steaua inca juca fotbalul lui Protasov...Cred ca semifinala aia a fost primul semn al decaderii. O sa spuneti ca a dus echipa in CL. Ok a dus-o (cu emotii) impotriva unei echipe slabe. Pentru mine Olaroiu a facut 1 singur meci bun - cel cu D.Keiv. A fost singurul meci in care i-a iesit ce vroia - sa ai 5 ocazii si sa dai 4 goluri in rest sa sa te aperi cu toata achipa - repet a fost un meci f bun (chit ca aia erau varza).
In rest Olaroiu nu a mai facut nimic. Tot bagati rezultatele in fata. Nu e chiar asa de simplu.
Imi doresc f mult sa plece Olaroiu pentru ca echipa nu merge. Asa cum Oli a avut prima sansa ...a dezamagit...a avut si a doua sansa ...a dezamagit crunt...asa merita si Hagi o prima sansa. Mai rau de atat nu cred ca poate sa fie. Si sincer imi doresc sa pierdem un meci cu 1-0 si sa avem in teren 5 atacanti decat sa pierdem un meci cu 4-2 si sa avem 9 fundasi in teren. Mai bine ii calarim si pierdem decat sa ne calareasca ei...
TheCopoi
4th May 2007, 17:56
Ar fi un dublu transfer reusit...daca se va produce...Doar ganditi-va ce ruputatie au cei 2 in strainatate:au jucat la Real,Barca...ar fi si o lovitura de imagine data de steaua...numai sa se realizeze...si cred k daca va veni Hagi antrenor isi va aduce cumnatul alaturi de el si :bye: :bye: oli...
RedStar
4th May 2007, 17:58
Reputatia nu aduce puncte. Cu ce pm ma ajuta imaginea Stelei pe plan extern, te pomenesti ca o sa vina Kaka la Steaua. :wallbash:
TheCopoi
4th May 2007, 18:10
Reputatia nu aduce puncte. Cu ce pm ma ajuta imaginea Stelei pe plan extern, te pomenesti ca o sa vina Kaka la Steaua. :wallbash:
Nup...dar este important...u ce crezi?daca se duce un amator...sau daca se duce Gica Popescu...cine e vazut mai bine???
RedStar
4th May 2007, 18:47
Unde sa se duca si ce sa faca? Da, de respectat ii respecta pe amandoi lumea fotbalului international, dar de aici si pana la nu stiu ce avantaje e cale lunga.
Fotbalul e pe bani multi, nu pe zambete si strangeri de mana.
#EffecT
4th May 2007, 20:50
S-au aflat inca doua nume care vor colabora cu Steaua din postura de impresari . Este vorba de Florin Raducioiu si Adrian Ilie .
colonelu Voiculescu
4th May 2007, 21:51
Amicul ala a lui MM care ne-a tras teapa cu Saban mai colaboreaza cu noi ?
sergiuku
10th May 2007, 00:39
Popescu nu cred ca vine la STEAUA!!!!Dar HaJi are sanse !!!
LoMax8
10th May 2007, 23:51
Gică Hagi a comentat astăzi câştigarea titlului de către Dinamo, afirmând ca a simţit, ca stelist, "o umilinţă". "O singură echipă a avut linişte la noi, de aceea a câştigat campionatul la o diferenţă aşa mare de puncte. Daca Dinamo nu a meritat titlul nici anul acesta... Au demonstrat că alcătuiesc clubul cel mai puternic, cel mai bine organizat, cu cel mai bun joc. Dinamo a omorât campionatul acesta, iar eu, ca stelist, m-am simţit umilit", a declarat fostul internaţional şi component al Stelei.(stelisti.ro)
dulca maria
12th May 2007, 18:41
Hagi a fost un fotbalist bun,dar mai lasati-l in pace ca antrenor!Nu va face nimic,chiar nu pricepeti!A zbarcit-o de fiecare data cand a incercat si nici nu a avut curajul sa ramana si sa demonstreze ce tot se lauda ca poate sa faca.Cand se vede la greu isi da demisia.Eu cred ca vrea sa iasa mereu in evidenta si nu suporta gandul ca nu mai e cea fost iar voi ii dati apa la moara.
steaua_ro
20th May 2008, 23:53
dezgrop thread-ul, da' n-am ce face:
Gică Popescu: "Niciodată la Steaua"
Gică Popescu a spus hotărît că nu va accepta niciodată o ofertă de la echipa din Ghencea, indiferent de funcţia care i s-ar propune. "Am spus-o mai demult şi repet acum: la Steaua nu m-aş duce niciodată", a afirmat Popescu la Special. (gsp)
O declaratie foarte inspirata, ce sa zic, cu cateva zile inaintea evenimentului organizat pe Steaua. Gata sa pun stirea la "pe ei...", dar mai am inca o farama de respect pt ce a facut la Nationala.
(edit: daca declaratia e taiata de GSP sa instige, si e ceva de genul nu voi veni la Steaua cat e Gigi, atunci :bann: gsp - nu am vazut Specialul).
Brigante
21st May 2008, 12:55
Atunci sa nu se mire daca isi ia niste "organe"-n gura fix la Seara Campionilor. :icon_lol:
Gică Popescu: "Niciodată la Steaua"
Marturisesc ca nu am putut dormi azi-noapte gandindu-ma ca Popescu nu vrea la Steaua ...
Intrebarea e : a primit vreo invitatie in acest sens?sau s-a bagat si el in seama pe datorie?
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.