PDA

View Full Version : Etapa 27

Cristi
19th April 2007, 14:33
http://img214.imageshack.us/img214/5499/etapa27ei8.jpg
Orice discutie legata de meciurile acestei etape va rugam sa o purtati aici.
Exceptie face meciul STEAUA Bucuresti - Poli Iasi > http://www.suportersteaua.ro/showthread.php?t=5019
Multumim!

jointu_ucigash
19th April 2007, 14:41
jiul-national 1X
craiova-urziceni X
vaslui-cfr X
arges-gloria 1 (blat clasic)(dak nu va fi blat, atunci e meci d X2)
Steaua-poli iasi X2
uta-otelul 1
pandurii-farul 1
poli aek-ceahlaul X
rrapid-dinamu 1

Mix
19th April 2007, 14:50
In etapa aceasta joaca Rapid cu Dinamo si Vaslui cu CFR. Ideal ar fi sa castige Dinamo si Vaslui, dar ma indoiesc ca poate sa incurce Vasluiul pe CFR...

JustMe
19th April 2007, 15:05
Eu ma indoiesc ca ii batem noi pe Iasi la cum jucam...

kalashnikov
19th April 2007, 16:38
bistrita bate si trece peste noi ... se poate apropia la 1pct de locul3 ... fc arges nu e echipa de prima divizie

dan_fuica
19th April 2007, 18:06
jiul-national 1
craiova-urziceni 2
vaslui-cfr 2
arges-gloria 1
Steaua-poli iasi 1
uta-otelul 2
pandurii-farul 2
poli aek-ceahlaul 1
rrapid-dinamu 2

jurnalistul2000
20th April 2007, 22:09
Jiul Petroşani a obţinut, vineri, prima victorie după nouă meciuri, când s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), în faţa formaţiei FC Naţional.

Ultima victorie a Jiului data din 3 decembrie 2006, când a învins, cu scorul de 1-0, în meciul din deplasare cu FC Argeş, din etapa a XVIII-a. De atunci, Jiul a suferit opt înfrângeri consecutive. În meciul de vineri, pentu Jiul au marcat Dulcea '22 şi Apetri '75.

Jiul a deschis scorul în minutul 22, prin Adrian Dulcea. Daniel Ninu a pasat greşit în apropierea propriului careu, până la Paleacu, acesta a centrat pe stânga pentru Apetri, care a recentrat în faţa porţii, de unde Dulcea a reluat mingea în plasă.

În minutul 29, arbitrul Ionică Serea a dictat penalti pentru FC Naţional, după o intervenţie în careu a lui Alin Paleacu asupra lui Ionuţ Savu. Lovitura del a 11 metri a fost executată de Mihai Panc, însă şutul său a fost apărat de portarul Ilie Anton, care a deviat mingea în bară şi apoi a reuşit să o reţină.

Scorul a devenit 2-0 în minutul 75. Dulcea, angajat în adâncime, a "agăţat" un balon la marginea careului între doi fundaşi, a deviat în stânga până la Apetri, iar acesta din urmă, nemarcat, a înscris cu un şut de la 12 metri, în diagonală.

Jiul: 12. I. Anton - 15. M. Petrescu (20. M. Constantinescu '53), 23. G. Florea, 25. Pintilii, 14. Lungan - 18. Borza, 5. Pâcleşan, 16. M. Gheorghe, 7. Paleacu - 11. Dulcea (21. Mihart '80), 17. Apetri (30. Spânoche '88). Antrenor: Gheorghe Poenaru.

FC Naţional: 13. E. Nae - 3. Ninu (14. Ghindeanu '46), 16. Papură, 32. Oprsal, 25. L. Rusu - 20. Ilin (37. A. Neagoe '46), 5. Panc, 10. Herea, 8. Pelecaci (24. R. Iancu '40) - 11. Cursaru, 15. I. Savu. Antrenor: Sorin Cârţu.

Cartonaşe galbene: Paleacu '78 / Ghindeanu '82.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă condusă la centru de Ionică Serea, ajutat de asistenţii Ionel Popa şi Adrian Midişan. Rezervă a fost Mihai Ianovschi. Observatorii întâlnirii au fost Romeo Paşcu şi Ioan Mureşan. Antrenorull echipei FC Naţional, Sorin Cârţu, a urmărit meciul din tribună, unde a fost păzit de jandarmi. La meci au asistat aproxiamtiv 400 de spectatori. Echipa FC Naţional a fost încurajată la Petroşani de 12 suporteri.

Nu ma asteptam sa bata Jiul.Cel mult un rezultat de egalitate.Insa balonul e rotund si se poate intampla orice.

sergiuku
20th April 2007, 22:51
la STEAUA-poli iasi as pune ics 2 :bere2: .....nu de alta da vreau sa castig !!!!!

colonelu Voiculescu
21st April 2007, 09:22
Marea speranta Litu a jucat sau nu e bun nici pentru Jiul ?

#EffecT
21st April 2007, 19:08
Cfr a facut egal la Vaslui . O victorie asta-seara cu Iasiul ne-ar apropia la sase puncte de ei . Hai ca se poate :lol:
Sper sa si-o ia si maine crapidu' :D

Brigante
21st April 2007, 19:12
CFR-ul tocmai a facut un pas gresit. Vor urma si altii. In alta ordine de idei, FC Arges - Gloria Bistrita s-a terminat 2-0. No comment.

jointu_ucigash
21st April 2007, 19:16
pan aku mi'au iesit toate pronosticurile...

jurnalistul2000
21st April 2007, 19:35
La Craiova, pe un stadion aproape gol, Universitatea a incheiat la egalitate, 0-0, contra Unirii Urziceni.Un meci sarac in faze de poarta, doar actiunile Unirii scotand suporterii din amorteala.Stefan Stoica a declarat la sfarsitul meciului:``Ceea ce nu te doboara te face mai puternic.Am incredere in jucatorii mei ca isi vor reveni``.Dupa aceasta remiza, Craiova s-a apropriat si mai mult de zona retrogradarii.Derbyul pentru mentinerea in A se va disputa miercuri, cand Craiova merge la Piatra Neamt.

Mix
21st April 2007, 19:40
Voi nu vedeti cum jucam noi? Nu avem nici o sansa la locul 2 ca mai avem meciuri grele pana la final. Jucam la Cluj, apoi jucam la Urziceni unde nu a castigat nimeni. E fffff greu sa mai terminam pe 2.:*(

ioana20
21st April 2007, 19:50
la Urziceni ca la Urziceni, acolo nu imi fac atatea griji; la Cluj va fi mai greu, dar mizez pe faptul ca se vor monta si stelistii, vorba aia vor juca cu o echipa peste ei in clasament; dar important este sa demonstreze ca merita sa poarte tricourile Stelei si sa dea iar totul pe teren cum o faceau inainte; atunci sunt sigura ca vor castiga orice meci
FORZA STEAUA!

jurnalistul2000
22nd April 2007, 10:43
Formaţia CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată sâmbătă, în deplasare, în compania echipei FC Vaslui, în etapa a XXVII-a a Ligii I.

FC Vaslui: 81. Cristian Hăisan - 15.Buhuş, 4.Panait (7.Doboş '68), 6.Ivan, 24. Apostol - 8.Zmeu, 16. Sabou, 25.Moraru, 11.Gheorghiu (9.Neagu '74) - 26.Bukvici (18.Buhăescu '54), 19.Temwanjira. Antrenor: Viorel Hizo.

CFR Cluj: 44. Stăncioiu - 2.Tony , 30.Jula, 15.Cadu, 4.Panin - 18.Oliveira (14.Minteuan '58), 31.Dani, 5.Manuel Jose, 16.Semedo - 9.Anca (8.Frunză '67), 24.Surdu (29.Didi '54). Antrenor: Cristiano Bergodi.

Cartonaşe galbene: Manuel Jose '18, Tony '62, Dani '88 Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din Anton Heleşteanu (central), Adrian Vidan, Corneliu Fecioru (asistenţi) şi Radu Petrescu (rezervă). Observatori au fost Alexandru Popescu şi Marcel Lică.

La partidă au asistat 6.000 de spectatori, dintre care 250 erau suporteri clujeni.

La începutul partidei, galeria vasluiană a afişat trei bannere în semn de protest faţă de jucători în urma înfrângerii din etapa trecută, din meciul cu Poli Iaşi: "Vreţi cu Iaşi prietenie? Cumpăraţi o galerie", "Noi nu ne cerem scuze", "Eşecul de la Iaşi a făcut uitate ultimele 13 rezultate". Fanii formaţiei vasluiene au afişat un banner şi în repriza secundă, cu mesajul "10.000 de euro. Ştim tot", scandând numele lui Hăisan şi făcând astfel referire la meciul cu Poli Iaşi.

Rezultatul meciului avantajeaza echipa noastra.Cu o victorie joi la Cluj, Steaua se poate apropria la numai 3 puncte de echipa din Gruia.Champions League nu e departe.HAI STEAUA!!!

colonelu Voiculescu
22nd April 2007, 12:57
Cu o victorie joi la Cluj, Steaua se poate apropria la numai 3 puncte de echipa din Gruia.Champions League nu e departe.HAI STEAUA!!!

Erotic dreams :devil:

grizlarules
22nd April 2007, 15:45
dinamo oricum a luat campionatu:wallbash: :cenzurat:
din fericire clujul s-a impiedicat si ne-au trezit sperantele la champions league
da Doamne sa piarda rapidu (n-am crezut k o sa vreau vreodata sa cstige dinamo)
:steagcruc :fularstea :spre_cl:

Brigante
22nd April 2007, 21:48
rrapid tocmai a furat-o. Trebuie neaparat sa batem la Cluj.

steaua_ro
22nd April 2007, 21:56
Suntem pe 3. :forzastea :spre_cl:

LoMax8
22nd April 2007, 22:30
Dak jucam ca si cu Iasiu ne astupa Cluju exact cum a facut-o dinamu. Apropo de dinamu, si-a aratat clasa in seara asta si a demonstrat ca in 2007 e o echipa care joaca execrabil cu echipele mici dar stie sa se mobilizeze cu cele mari. Noi nu stim nici una nici alta.

Razvan66
22nd April 2007, 22:59
Nu ne multumiti? Oricit ne injuram noi pe stedioane sau pe forum, ai nostri trag pt voi..nu o sa inteleg niciodata de ce (poate legaturi de afaceri sau chiar prietenii), dar asa este. Sa va aud spunind...M*** DINAMO

RedStar
22nd April 2007, 23:02
Aveti si voi dreptul sa castigati uneori.
De multumit o sa multumesc lui AC Milan si Liverpool.

sorin_g
22nd April 2007, 23:05
Nu ne multumiti? Oricit ne injuram noi pe stedioane sau pe forum, ai nostri trag pt voi..nu o sa inteleg niciodata de ce (poate legaturi de afaceri sau chiar prietenii), dar asa este. Sa va aud spunind...MULTUMIM DINAMOHai ca parca si voi va rugati sa batem Sportul anul trecut... asa ca mai usor...

Razvan66
22nd April 2007, 23:31
Aveti si voi dreptul sa castigati uneori.
De multumit o sa multumesc lui AC Milan si Liverpool.

Te cred...si nici nu ti-o iau in nume de rau. La fel cum am multumit si eu lui Boro anul trecut si mi-am facut tricou cu Maccarone.

jointu_ucigash
22nd April 2007, 23:58
astea's singurele voastre satisfactii p plan internatzional: infrangerile noastre in faze superioare ale competitziilor europene. Cam frustrant...

Noi sarbatorim p 7 mai castigarea Cupei Campionilor, voi sarbatoritzi p nush c data incendierea peluzei din Ghencea...

grizlarules
23rd April 2007, 14:17
ne-am facut frati cu dracu, ne-am rugat sa castige dinamo si din (ne)fericire a castigat
asta e forumul de la STEAUA
mars la dinamo cainilor (razvan66)

colonelu Voiculescu
3rd May 2007, 17:12
Te cred...si nici nu ti-o iau in nume de rau. La fel cum am multumit si eu lui Boro anul trecut si mi-am facut tricou cu Maccarone.

Ironia sortii ...
Daca Steaua trecea de Boro anul trecut , am fi ocupat locul 9 la coeficienti si nu 10 , iar Dinamo era direct in grupele Ligii acuma

http://www.fanatik.ro/fotbal_extern_sectiune_4/articol_20984/boro_i-a_scos_pe___si__ciini__si___din_grupe__.html

TEAPA !!!

Brigante
3rd May 2007, 19:05
Ironia sortii ...
Daca Steaua trecea de Boro anul trecut , am fi ocupat locul 9 la coeficienti si nu 10 , iar Dinamo era direct in grupele Ligii acuma

http://www.fanatik.ro/fotbal_extern_sectiune_4/articol_20984/boro_i-a_scos_pe___si__ciini__si___din_grupe__.html

TEAPA !!!

Ce se invarte roata... Imi aduc aminte in ce hal se bucurau dinamovistii dupa ca am pierdut semifinala cu Boro, parca ar fi castigat finala CL. Tot ce faci se intoarce impotriva ta. TOT.