PDA

View Full Version : Steaua TV

dargo
18th April 2007, 17:30
Argăseală: "Steaua īncearcă să obţină licenţă pentru post TV"
Steaua se pregăteşte să se lanseze īn afaceri pe piaţa televiziunilor prin īnfiinţarea unui post TV generalist. Conform directorului clubului Steaua, "Silviu Prigoană va īncerca să obţină astăzi la CNA licenţa pentru post şi se va ocupa de managementul acestuia. Nu vă pot da mai multe detalii pentru că nici eu nu le cunosc". Pentru moment, Silviu Prigoană nu a putut fi contactat pentru a oferi mai multe amănunte despre acest subiect.

sursa: gsp.ro

Ce parere aveti? Uite cam ce cred eu ca ar trebui sa fie in grila:
1. Meciurile echipei-oficiale si amicale
2. Meciurile Steaua II
3. Meciuri clasice, frumoase din istoria clubului
4. In masura in care se va ajunge la o intelegere cu clubul sportiv al armatei Steaua, televiziunea ar trebui sa se axeze si asupra sectiilor gen handbal, hochei etc. Cred ca ar trebui sa se intample si aceasta
5. Emisiune saptamanala cu Mihai Stoica (preferabil) despre ultimile stiri de la club. De asemenea si cu antrenorul echipei.
6. Talk-show cu foste glorii
7. Popularizarea si mediatizarea centrului de copii si juniori
8. Daca chiar au goluri in grila pot sa transmita si antrenamente.

Ideea e ca daca aceasta televiziune va acoperi si clubul sportiv al armatei, atunci in mod sigur grila va fi plina. Aproape sigur ii vom vedea pe Florin Ghencea si Gabi Safta moderatori si comentatori.

steauaclub.tk
18th April 2007, 17:35
NU vreau sa-l vad 24h/zi pe Gigi la TV! :ph34r:

booster
18th April 2007, 17:46
o sa fie si o groaza de propaganda PNG, programe religioase etc. gigi nu o sa poata sa se abtina de la asa ceva

Bogdanbibi
18th April 2007, 17:53
daca se vrea un post dedicat stelei atunci n-ar fi normal sa vedem reportaje de la muntele athos, interviuri cu membrii png sau cu staretul manastirii x
ar trebui sa se inspire din asta:
"Milan Channel is a subscription based-channel, entirely dedicated to the Italian football team A.C. Milan. The channel offers AC Milan fans exclusive interviews with players and staff, full matches, including all Serie A, Coppa Italia and Champions League games (though not broadcast live), vintage matches, footballing news and other themed programming."

#EffecT
18th April 2007, 18:03
E clar :baby: :
Politica cu nea' jiji 24 din 24 + muzica religioasa + emisiuni despre viata de familie

Neah, mai bine ma uit la "Mondenii" :lol:

dan_fuica
18th April 2007, 18:53
daca ar fi numai 100% dedicat stelei da.dar altfel nu as vrea.

bothuman
18th April 2007, 18:57
cum zice dan, dak e total dedicat stelei, ar fi foarte bine sa se infiinteze, dak nu...............

Adrians
18th April 2007, 19:06
Tot nemultumiti ? Cine ne obliga sa ne uitam la programele care nu ne plac sau la cele - posibil - politice ?! Daca ai o telecomanda trebuie doar sa o folosesti.Important este ca postul sa apara si sa vedem cit mai multe programe despre FC Steaua si CS Steaua - excelenta remarca lui dargo.De fapt acesta ar trebui sa fie un lucru obligatoriu.

Cristi89
18th April 2007, 19:12
Luni,la Nasul,****** a vorbit despre televiziune insa din cate am inteles nu vrea sa se numeasca "Steaua TV' ci "****** TV".Declaratia a sunat cam asa:" Va fi o televiune culturala si religioasa.Din cand in cand voi mai aparea si eu si vom mai transmite antrenamente ale Stelei".(scuze,dar nu imi mai aduc aminte exact cuvintele lui)

jurnalistul2000
18th April 2007, 19:29
Ar trebui sa ia modelul lui AC Milan.Sa ofere stiri despre echipa, despre urmatoarele meciuri.Nu sunt de acord cu promovarea handbalului, hochei-ului si toate cele.Sa aduca un comentator bun ( bunaoara Gabi Safta ) si sa realizeze emisiuni, avandu-i ca invitati pe antrenori si jucatori, nu pe MM sau pe Gigi.

colonelu Voiculescu
18th April 2007, 19:31
Crezi ca o sa rateze Jiji ocazia sa fie inca la un post TV ?
Vorba lui Adrians , nu ne place ce vedem , folosim telecomanda

Alinul
19th April 2007, 02:11
zapping pe telecomanda ...dar fara sa am jiji tv in memorie....pur si simplu refuza :accidenta

uvi
19th April 2007, 11:28
tare ma tem ca numele threadului e f gresit!in primul rand, cel mai probabil se va chema ****** tv, nu Steaua tv...din pacate,o sa fie mai mult "politica" de-a lui gigi pe post. de asta as prefera sa nu apara deloc Steaua la ****** tv, pt ca in felul asta impresia ca Steaua e a lui gigi si ca e jucaria lui folosita in scop electoral va fi si mai mare.
Steaua tv trebuie sa fie exclusiv despre Steaua..si pana vom avea asa ceva, prefer sa nu "isi imparta" spatiul cu png.

pau_gasol
19th April 2007, 19:08
Jiji...sa-l codezi si sa pui 10 Euro/luna abonamentul.:wallbash: ..Hai sa fim seriosi...o sa fie un post de prostit populatia. Incepe sa devina senil ****** asta.

koma666
20th April 2007, 08:20
Posibilitatea lui GG de a deveni si cameraman,reporter,moderator etc!O sa
ne arate el ca se pricepe si in domeniul asta!

Bogdanbibi
20th April 2007, 10:43
m-as mira daca nu tine o camera dupa el toata ziua, sa faca un fel de reality show

sergiuku
20th April 2007, 22:49
aHa ... ceva gen : Irinel si Mounika :naughty: :naughty: :punk:

oop
20th April 2007, 23:43
macar de ar transmite antrenamentele in direct,sa vad si eu cum dreaq se antreneaza astia de nu sunt in stare sa traga un sut pe poarta tot meciul...

#Caddy
20th April 2007, 23:58
Ce parere aveti? Uite cam ce cred eu ca ar trebui sa fie in grila:

:pizza:

1. Meciurile echipei-oficiale si amicale
2. Meciurile Steaua II
3. Meciuri clasice, frumoase din istoria clubului
4. Meciuri hockey/handbal/etc
5. O emisiune cam in fiecare duminica sau candva care sa cuprinda ultimele stiri din cadrul clubului
6. Talk-show cu foste glorii
7. Popularizarea si mediatizarea centrului de copii si juniori

8. :roflmao: Teleshopping - produse cu insemnele Stelei (joke)
9.Reportaje/interviuri etc
10.o emisiune dedicata suporterilor (vise)
ps.

si normal fara Gigi 24/24

rayden
21st April 2007, 14:48
aia cu teleshoppingu' nu ar fi chiar o idee rea...dar macar sa scoate produse de calitate...nu "chinezarii"..:whistling

Seba
24th April 2007, 08:03
eu tot de ****** TV am auzit!
Ma rog, macar sa existe un post care sa ia apararea Stelei ca mai nou este atacata din toate partile..

Duckadam
24th April 2007, 12:17
A zis Gigi ****** la o emisiune de sport de duminica seara ca in curand va aparea "****** TV", deci nu este vorba de STEAUA TV :|

grizlarules
24th April 2007, 16:26
stiam de ****** tv dar s-o fi schimbat

sergiuku
25th April 2007, 15:50
CAMPANIE ELECTORALA !!!!:romania: Sa faca postu ala si sa vb toata ziua despre politics !!!!! :no:

grizlarules
25th April 2007, 15:57
cam asa va fi
jiji isi va face publicitate
va mai fi ceva de STEAUA dar in special jiji

Raul_07
25th April 2007, 19:24
Ar fi foarte bine sa avem si un post TV si am putea vedea exact cum se vede pe Milan TV de exemplu meciuri clasice ale lor si altele.Dar sper ca Gigi sa nu faca din acest lucru doar ink o modalitate de a isi promova el imaginea

sergiuku
26th April 2007, 18:45
da oare cand se infiinteaza televiziunea lui ******i ??? ca se vorbeste de ceva timp despre asta !!!

sergiuku
11th July 2007, 16:17
:pimp: ******i assta atata minte ca ne ies peri albi.........voi prindeti STEAUA TV????? :punk: :punk: :ph34r:

joseph
11th July 2007, 18:31
:pimp: ******i assta atata minte ca ne ies peri albi.........voi prindeti STEAUA TV????? :punk: :punk: :ph34r:

da ,eu prind...prezentator la stiri e Parintele Cioata...si au o emisiune cu muzica...se numeste :" Ave ******"...
nu frate,stai calm,inka nu emite..si nici nu se stie daca va emite vreodata. ;):pray:

cristi13
11th July 2007, 21:05
mie mi ar place sa emita........si sa dea meciuri memorabile din istoria stelei

cogdao
12th July 2007, 02:25
pana una alta le vedem pe sport.ro.

jurnalistul2000
12th July 2007, 21:11
Nu cred ca se va infinta prea curand dat fiind faptul ca cei de la CNA i-au refuzat licenta de doua ori.

steaua_ro
12th July 2007, 22:05
Nu cred ca se va infinta prea curand dat fiind faptul ca cei de la CNA i-au refuzat licenta de doua ori.

Cat timp se va incerca infiintarea postului cu numele de ****** TV cei de la CNA nu ii va da licenta. Mai ales ca se apropie anul electoral. Este aceeasi situatie cu incercarea lui b de a inregistra numele de "******" ca marca inregistrata.

Daca s-ar dori infiintarea postului de televiziune cu numele de Steaua TV nu ar fi nici o problema. Dar cum in viziunea lui b numele lui este mai puternic decat brandul Steaua nu ai cu cine te intelege. :no:

colonelu Voiculescu
12th July 2007, 22:11

Sper sa nu ia niciodata licenta . Atita ar mai trebui , sa avem un post in care sa vedem tundeoaia non-stop

stelista_yo
15th July 2007, 15:44
Ar fi bun un post TV SteauaTV....da din pacate....cred ca in loc de fotbal ne am "delecta" cu politica:wallbash:

jurnalistul2000
15th July 2007, 16:46
Ar fi bun un post TV SteauaTV....da din pacate....cred ca in loc de fotbal ne am "delecta" cu politica:wallbash:

clar, si emisiunea de la ora 8 ar fi cu ****** invitat permanent, vorbind despre cate donatii a mai facut si cate transferuri de marca a reusit la Steaua.Ar fi bine daca ar face un post care sa transmita meciurile Stelei, meciuri de leganda si inteviuri.Exact cum au Milan, Man.Utd, Barca sau Juve.

TheCopoi
15th July 2007, 23:16
clar, si emisiunea de la ora 8 ar fi cu ****** invitat permanent, vorbind despre cate donatii a mai facut si cate transferuri de marca a reusit la Steaua.Ar fi bine daca ar face un post care sa transmita meciurile Stelei, meciuri de leganda si inteviuri.Exact cum au Milan, Man.Utd, Barca sau Juve.

de unde atatea jurnalistule,oricum daca s-ar face acest post de TV ar fi ceva bun!insa trebuie sa ne gandim ce va transmite acest post!!!daca va transimite mesaje electorale,slujbele de duminica si alte alea...mai bine nu-l mai face ca altfel ajungem de rasul lumii...pe postul STEAUA TV(daca ar fi sa se faca) ar trebui sa se difuzeze meciuri din trecutul nostru glorios,sa fie facute emisiuni cu jucatori care au activat la club,imagini de la antrenamente,jocuri transmise in direct...dar...pana acolo mai avem...

joseph
16th July 2007, 12:16
fratilor...nu ar fi STEAUA TV...ar fi ****** TV....sesizati diferenta? :baby:

Bogdanbibi
16th July 2007, 12:31

ia citeste paginile anterioare si vezi cati au spus-o inaintea ta

Raul_07
16th July 2007, 12:31

DA in loc de meciurile Stelei o sa vedem in transmisie in exclusivitate de la mitropolie cu vreo slujba.In loc sa dea un interviu cu Radoi o sa vedem un jiji dand cu politica si tot asa

joseph
16th July 2007, 13:28
ia citeste paginile anterioare si vezi cati au spus-o inaintea ta

bine,bogdanbibi,promit ca de acum incolo sa citesc toata arhiva forumului si sa nu postez din greseala ceva asemanator cu ce a mai fost postat...mii de scuze! :shutup3: :please:

Bogdanbibi
16th July 2007, 13:29
erau 3 pagini, nu 100

cristiano7ronaldo
16th July 2007, 15:54
Si ce sa dea pe STEAUA TV????Cum e viata la stana?

jurnalistul2000
16th July 2007, 20:36
de unde atatea jurnalistule,oricum daca s-ar face acest post de TV ar fi ceva bun!insa trebuie sa ne gandim ce va transmite acest post!!!daca va transimite mesaje electorale,slujbele de duminica si alte alea...mai bine nu-l mai face ca altfel ajungem de rasul lumii...pe postul STEAUA TV(daca ar fi sa se faca) ar trebui sa se difuzeze meciuri din trecutul nostru glorios,sa fie facute emisiuni cu jucatori care au activat la club,imagini de la antrenamente,jocuri transmise in direct...dar...pana acolo mai avem...

ca tot ai adus aminte de slujbe.astia care sunteti din capitala prindeti postul acela religios nou infintat?de curiozitate sa va uitati ca poate il vedeti pe ****** pe la vreo emisiune.

sergiuku
17th July 2007, 19:24
cred ca a fost o abureala cu postu asta!!! Ne-a aburit,numai sa ne creasca inima!!! Numai ganditi-va ca e politician si atunci va ve-ti da seama cat MINTE !!!

jurnalistul2000
10th August 2007, 09:39
Fost component al echipei care a cīştigat Cupa Campionilor Europeni, Lucian Bălan a ajuns moderator la un post de televiziune din Baia Mare.Imagine şocantă ieri, īn faţa reşedinţei lui Gigi ******. Cīnd impresarul lui Herea, Ana Maria Prodan, a venit la negocieri, un bărbat care ţinea un microfon īn mīnă s-a desprins din pīlcul de reprezentanţi ai presei şi i-a solicitat un interviu. Cine era ziaristul? Lucian Bălan, fostul mijlocaş al Stelei īn perioada '85-'89, cīnd a cīştigat 4 titluri, Cupa Campionilor şi Supercupa Europei!

"M-am stabilit īn Baia Mare, dar am renunţat la antrenorat din cauza condiţiilor precare din fotbalul maramureşean. Am acceptat imediat atunci cīnd am primit oferta de a lucra la un post TV privat din oraş, mai ales că eu am cochetat şi cu radioul, am fost o perioadă redactor şef la Radio Contact. De 7 luni prezint emisiunea <Orizont sportiv>, am un salariu decent şi vreau să mă afirm īn această meserie", a explicat Bălan pentru gsp.

Membru PNG, el a venit ieri īn Bucureşti pentru a-l invita pe ****** la sediul din Baia Mare al partidului. Bălan a fost īnsoţit de conducerea locală a PNG, dar şi de un ansamblu folcloric din Maramureş. Patronul Stelei a refuzat iniţial să-i primească pe muzicanţi: "Ce-o să zică lumea, că am cīştigat un meci şi că acum petrecem?". Apoi a acceptat şi i-a invitat pe toţi īn biroul său.

Bălan are 17 goluri īn 232 de meciuri pentru Steaua şi o selecţie la naţionala Romāniei. El a mai jucat īn Belgia (Beerschot) şi īn Spania (Real Murcia).

"Gigi ****** mi-a spus că sīnt oricīnd bine venit la Steaua, dar am preferat să rămīn acasă, cu familia. Pentru mine a fost o nouă provocare să lucrez īn presă"
Lucian Bălan

gsp.ro

Interesant.Daca vreodata o sa primeasca licenta pentru infintarea televiziunii clubului, Balan este o solutie pentru un post din conducere.

stelista_yo
10th August 2007, 12:46
Daca si cu parca se plimbau in barca...
E clar ca nu o sa vedem curand STEAUA TV...

leviathan
10th August 2007, 13:03
Daca si cu parca se plimbau in barca...
E clar ca nu o sa vedem curand STEAUA TV...
poi pentru ca mai intai cumpara avion..si dupa primim si STEAUA TV

Claudiu Miron
22nd August 2007, 22:20
Si eu as vrea sa fie acest Steaua TV.
Dar macar ar putea aparea la televizor?
Cu Teletext?

#Alex
22nd August 2007, 23:29
Cu Teletext?

Geniala intrebarea asta :clapping:
.. Steaua Tv, doar vise erotice

alex_stelist4ever
21st September 2007, 01:13
****** tv! Doamne cat de idiot! normal ca nu are o grila de programe, pai la cat e asta de incult ce grila fratilor!? de dim colinde cu el , apoi un meci-doua, apoi el la pro tv, el la antena 1, el la b1 tv, el la otv si apoi se incheie seara cu alte noi colinde interpretate de el! Doamne e bolnav!

sergiuku
21st September 2007, 14:18
un asemenea om nu merita nici macar licentza TV !!!!:furios: :bere:

leviathan
22nd September 2007, 09:24
bine k nu i-au dat astia licenta,ca o luam din loc...va dati seama ca facea televiziune in care aveam 24 d ore de audienta cu iluminatul,preaiubitul....m**e tie oier jegos...

TheCopoi
22nd September 2007, 09:32
cica din cauza numelui ****** TV nu i-a dat licenta...pana si aia si-au dat seama ca esti o jigodie bah...:yes:

Robert
22nd September 2007, 11:34
daca apare,atunci sa se numeasca steaua tv nu ****** tv...NU vreau sa il vedem pe el, ci materiale cu si despre steaua+ meciuri din perioada '90 si meciuri gen valencia,standard etc :D:romania2:

TheCopoi
22nd September 2007, 14:53
daca apare,atunci sa se numeasca steaua tv nu ****** tv...NU vreau sa il vedem pe el, ci materiale cu si despre steaua+ meciuri din perioada '90 si meciuri gen valencia,standard etc :D:romania2:

crezi tu ca daca se va face aceasta televiziune se va vorbi despre Steaua?poate foarte putin..o sa vorbeasca de altele...politica,cum se face branza...cum sa injuri pe aia de la antena 1 ...d-astea