View Full Version : Emerich Ienei.O legenda vie!
jurnalistul2000
22nd March 2007, 19:09
La aniversarea a 70 de ani, Emerich Jenei vorbeşte pentru stelisti.ro despre trecut şi viitor.
La aniversarea zilei de naştere, singurul antrenor care a adus Cupa Campionilor în România, Emerich Jenei, a acordat un interviu pentru stelisti.ro, în care a vorbit despre reuşitele dar şi regretele sale.
- Domnule Jenei, după o carieră îndelungată, ce vă doriţi la această aniversare?
- Ar fi banal dacă aş răspunde că îmi doresc să fiu sănătos, nu? Cred că important acum este să am parte de linişte, mai ales că din punct de vedere sportiv am stagnat în ultima perioadă, cu toate că eu sunt un om dinamic.
- Privind în urmă, aveţi regrete?
- Oricât de mari ar fi satisfacţiile profesionale, pe care le cunoaşteţi deja, sigur că ar fi fost loc şi de mai bine. De exemplu, regret că nu am reuşit performanţe mai mari cu echipa naţională atunci cand am avut ocazia. Poate ma încearcă un regret şi ca Steaua nu a izbutit să obţină o a doua Cupă a Campionilor (n.r. 0-4 cu AC Milan în finala C.C.E. '89). Deşi nu eram antrenor, mi-a parut rău pentru echipa mea de suflet, în care jucau Lăcătus şi Hagi. Acestea sunt principalele regrete.
- Viitorul?
- Sincer, dacă din punct de vedere sportiv nu mai am legatură cu exteriorul, doresc doar linişte şi o viaţă familială îndelungată.
Nea Ienea va ramane mereu in inimile suporterilor stelisti pentru tot ce a facut pentru acest club.Vei ramane mereu in inimile noastre!
independe
22nd March 2007, 22:52
tot respectul pentru antrenorul si omul emerich ienei!
la multi ani!
respect pt viata lui de antrenor si atat... la multi ani...
Lupul otl
23rd March 2007, 00:20
LA MULTI ANI Ienei!!!!!RESPECT
Brigante
29th October 2007, 14:46
Se pare ca se incearca aducerea lui pe postul de director tehnic. Ce parere aveti ? Eu zic ca ar fi excelent. Se intelege foarte bine cu Laca, si de experienta lui in materie de fotbal nici nu mai incape discutie.
JustMe
29th October 2007, 14:50
Lacatus, ar avea multe de invatat de la Ienei, si cred ca Ienei e un foarte bun psiholog care ar face foarte bine echipei. Sa speram ca accepta.
dargo
29th October 2007, 15:02
Ienei ar fi excelent la Steaua. Nu mai e antrenor, insa poate fi oricand un sfatuitor al lui Lacatus, poate chiar si al lui Gigi pentru a-l ajuta sa mai reduca din tampeniile pe care le face (ca de renuntat n-o sa renunte). El a si declarat acu ceva vreme ca ar vrea sa revina la Steaua pe acest post de consilier tehnic. E cam ceea ce e Jackie Ionescu la Poli Timisoara daca vreti.
Sunt convins ca aici e locul lui, in cadrul clubului, unde poate avea si un cuvant de spus in ceea ce priveste dezvoltarea centrului de copii si juniori, cred ca vom avea multe de castigat.
MickaelC
29th October 2007, 15:32
Cum vin oamenii astia, cu inima deschisa si cu gandul ca o sa faca o treaba, si cum ajung sa plece...
dargo
29th October 2007, 15:43
Cum vin oamenii astia, cu inima deschisa si cu gandul ca o sa faca o treaba, si cum ajung sa plece...
Las, mai bine sa vina si sa plece decat sa nu vina deloc. Macar dupa ce pleaca stim o treaba, si avem argumente pentru a merge cu furcile si tortzele in aleea alexandru.
LoMax8
29th October 2007, 16:16
Cel mai mare antrenor al Stelei este oricand binevenit in Ghencea, in orice functie. Numa sa vrea JJ sa-l puna. Iar combinatia cu Lacatus cred ca este una foarte buna, Laca fiind un om mai dintr-o bucata sau popular "din topor" pe cand Ienei este foarte cumpatat si cred ca se gandeste de 2 ori inainte sa spuna ceva.
lupta_steaua
30th October 2007, 21:55
Ienei ar fi bun pentru noi numai daca ar avea un patron cu care sa se poata intelege, sa fie o minte lucida. Dar cum la noi nu se pune problema de asa ceva, daca ar veni ar fi foarte frustrat ca eforturile lui sunt in zadar. Imi pare rau de el, dar nu cred ca un om asa de mare precum e Ienei merita sa fie angajatul (ca sa nu spun sluga) unui om atat de infect cum e jiji.
jurnalistul2000
30th October 2007, 22:26
Ienei nu o vina la Steaua cat timp Jiji va fi aici.S-au certat din cauza ca Ienei a zis ca ii este rusine de jocul Stelei si ia dat ceva indicatii lui Jiji.Ca antrenor nu va veni fiindca deja e prea in varsta dar ca sa fie consilier pe probleme tactice cu singuranta.
steaua_ro
8th November 2007, 15:38
Nu va veni la Steaua. Nu s-a inteles cu b. :furios:
Deci e clar ca b nu renunta la ideile lui proaste :@
“Am discutat cu domnul ****** si s-a aminat venirea mea la Steaua. Nu vin acum. Nu se poate spune ca nu ne-am inteles, ba chiar am avut aceleasi idei, doar intr-o chestiune nu avem aceleasi idei, dar nu depinde nici de mine, nici de dinsul. Mai ramine sa vorbim la telefon si sa vedem daca voi veni la Steaua”, a spus Ienei, pentru FANATIK.
JustMe
8th November 2007, 15:47
Declaratia de pe Prosport suna putin altfel:
IENEI: "MAI DISCUTAM DESPRE VENIREA LA STEAUA"
Emeric Ienei, antrenorul cu care Steaua a cucerit Cupa Campionilor Europeni in 1986, a plecat in jurul orei 15 de la resedinta finantatorului Stelei, Gigi ******, unde a purtat negocieri pentru preluarea postului de director tehnic al "ros-albastrilor". Ienei a precizat insa ca nu s-a ajuns inca la nicio intelegere urmand ca negocierile cu conducatorul stelist sa continue telefonic.
"In aceste zile o sa mai discutam mai multe lucruri in legatura cu venirea mea la Steaua. Am discutat cu Gigi, am analizat jocul echipei in partida cu Sevilla si am ajuns la aceeasi concluzie: echipa a jucat cu multa frica desi nu avea ce sa piarda, trebuia jucat cu mult mai mult curaj. Cupele europene sunt compromise pentru Steaua si acum trebuie sa se axeze mai mult pe campionat pentru ca si aici este intr-o situatie grea. De data asta, ****** nu mi s-a parut suparat ci foarte echilibrat, chiar realist. Nu a avut nicio observatie negativa ci doar o observatie analitica asupra echipei. Nu am vorbit despre jucatori dar a mentionat ca este satisfacut ca a facut doua transferuri bune: Zapata si Emeghara. S-ar putea sa plece in iarna jucatori dar am fost de acord amandoi ca trebuie sa vina jucatori care sa fie titulari si nu rezerve la Steaua pentru ca rezerve se gasesc si in curtea Stelei. O sa aducem jucatori de valoare la Steaua care sa ne ajute a ne indeplinim obiectivele pentru ca trebuie sa imbunatatim jocul echipei, sa revenim la jocul mai combinativ, mai rapid, mai clar si mai spectaculos pe care l-am avut acum un an si jumatate. Acum am fost ca un invitat, sa discutam despre fotbal. Nu raman in Bucuresti, vom discuta doar la telefon", a declarat Ienei.
Ienei vorbeste de Steaua la persoana 1 plural ca si cand deja ar fi la Steaua.
Guardian
8th November 2007, 15:59
Fostul antrenor stelist Emeric Ienei a declarat, joi, c` nu a ajuns la o \n]elegere cu finan]atorul FC Steaua, Gigi ******, privind cooptarea sa \n staff-ul tehnic al forma]iei din Bulevardul Ghencea.
Emeric Ienei, c`ruia i-a fost propus postul de director tehnic la Steaua, s-a \nt=lnit, joi dup`-amiaz`, cu Gigi ****** la re[edin]a acestuia din Aleea Alexandru. "Am fost \ntr-o vizit` de curtoazie. Nu am ajuns la o \n]elegere. Am discutat doar despre fotbal, am r`mas \n rela]ii bune cu domnul ******. Zilele astea vom mai discuta \n leg`tur` cu venirea mea la Steaua. Am discutat despre jocul cu FC Sevilla, au jucat cu prea mult` fric`. A fost de acord cu treaba asta domnul ******. Cred c` \n cupele europene treaba este compromis`, trebuie s` se axeze pe campionat, iar cu o preg`tire bun` \n iarn` echipa se poate reabilita", a spus Ienei.
Fostul tehnician stelist a ad`ugat c`, \n urma discu]iei, s-a ajuns la concluzia c` la Steaua trebuie s` vin` titulari, [i nu rezerve. "Am ajuns la concluzia c` Zapata [i Emeghara sunt dou` transferuri foarte bune. S-ar putea s` plece din iarn` c=]iva juc`tori [i s` vin` al]ii. Trebuie adu[i fotbali[ti de calitate, ca jocul s` revin` la cel de acum un an [i jum`tate. Nu voi r`m=ne \n Bucure[ti zilele acestea, vom discuta prin telefon", a precizat Ienei.
Echipa Steaua Bucure[ti a ratat orice [ans` de a accede \n optimile Ligii Campionilor, dup` ce a fost \nvins`, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), de FC Sevilla, \n etapa a IV-a a grupei H, \ns` p`streaz` [anse teoretice de calificare \n 16-imile Cupei UEFA.
Mediafax
In traducere libera.Am discutat cu ciobanul care mi-a propus sa vin la Steaua sa stau de-a moaca si sa profite el pe urma imaginii mele.Nu a vrut sa-mi dea mana libera pe postul respectiv,iar eu fiind un om cu principii si o legenda a STELEI nu am acceptat asa ceva.Multumim nea Imi ca ai vrut,stiu ca nu se poate cu ciobanul.Multumim si pentru diplomatia aratata si pentru faptul ca nu te balacaresti cu ciobanul si declari ca usa e deschisa.
RESPECT.
eduardo88
8th November 2007, 16:02
Fostul antrenor stelist Emeric Ienei a declarat, joi, c` nu a ajuns la o \n]elegere cu finan]atorul FC Steaua, Gigi ******, privind cooptarea sa \n staff-ul tehnic al forma]iei din Bulevardul Ghencea.
Emeric Ienei, c`ruia i-a fost propus postul de director tehnic la Steaua, s-a \nt=lnit, joi dup`-amiaz`, cu Gigi ****** la re[edin]a acestuia din Aleea Alexandru. "Am fost \ntr-o vizit` de curtoazie. Nu am ajuns la o \n]elegere. Am discutat doar despre fotbal, am r`mas \n rela]ii bune cu domnul ******. Zilele astea vom mai discuta \n leg`tur` cu venirea mea la Steaua. Am discutat despre jocul cu FC Sevilla, au jucat cu prea mult` fric`. A fost de acord cu treaba asta domnul ******. Cred c` \n cupele europene treaba este compromis`, trebuie s` se axeze pe campionat, iar cu o preg`tire bun` \n iarn` echipa se poate reabilita", a spus Ienei.
Fostul tehnician stelist a ad`ugat c`, \n urma discu]iei, s-a ajuns la concluzia c` la Steaua trebuie s` vin` titulari, [i nu rezerve. "Am ajuns la concluzia c` Zapata [i Emeghara sunt dou` transferuri foarte bune. S-ar putea s` plece din iarn` c=]iva juc`tori [i s` vin` al]ii. Trebuie adu[i fotbali[ti de calitate, ca jocul s` revin` la cel de acum un an [i jum`tate. Nu voi r`m=ne \n Bucure[ti zilele acestea, vom discuta prin telefon", a precizat Ienei.
Echipa Steaua Bucure[ti a ratat orice [ans` de a accede \n optimile Ligii Campionilor, dup` ce a fost \nvins`, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), de FC Sevilla, \n etapa a IV-a a grupei H, \ns` p`streaz` [anse teoretice de calificare \n 16-imile Cupei UEFA.
Mediafax
In traducere libera.Am discutat cu ciobanul care mi-a propus sa vin la Steaua sa stau de-a moaca si sa profite el pe urma imaginii mele.Nu a vrut sa-mi dea mana libera pe postul respectiv,iar eu fiind un om cu principii si o legenda a STELEI nu am acceptat asa ceva.Multumim nea Imi ca ai vrut,stiu ca nu se poate cu ciobanul.Multumim si pentru diplomatia aratata si pentru faptul ca nu te balacaresti cu ciobanul si declari ca usa e deschisa.
RESPECT.
mdea ...itzi sugerez sa nu te mai grabesti asa ..sa mai inteleaga omu ce tastezi ..mersi
steaua_ro
8th November 2007, 17:08
Ienei vorbeste de Steaua la persoana 1 plural ca si cand deja ar fi la Steaua.
Posibil si asta; dar este posibil sa vorbeasca si in calitate de STELIST. Atunci este normala acesta abordare la plural. :)
Edit pt a nu face un nou post:
"Am discutat cu domnul ******, însă nu am ajuns la nici un acord. Vom mai vorbi şi vom stabili dacă şi cum vom colabora. Situaţia la Steaua nu este cea mai bună în acest moment, dar condiţia ca echipa să aibă rezultate mai bune este să fie făcute transferuri", a opinat Ienei.
Guardian
9th November 2007, 15:06
mdea ...itzi sugerez sa nu te mai grabesti asa ..sa mai inteleaga omu ce tastezi ..mersi
Era preluat de pe mediafax cu copy/paste.Eu am formatul cu diacritice dar pe forum nu se afiseaza.Nu e vina mea.
eduardo88
9th November 2007, 18:37
Era preluat de pe mediafax cu copy/paste.Eu am formatul cu diacritice dar pe forum nu se afiseaza.Nu e vina mea.
imi cer scuze atunci ... dar arata penibil :) ..scz incaodata:notworthy
jurnalistul2000
9th November 2007, 22:00
repet, un om care ca Ienei nu are ce cauta la Steaua atata timp cat se afla oierul la conducere.E prea calculat si cred ca ar gresi daca ar lua o asemenea decizie.
suciuconstantin1978
11th December 2007, 22:00
Emerich Ienei:notworthy cel mai important antrenor din istoria de 60 de ani a echipei Steaua:notworthy
LACATUS 86
3rd January 2008, 18:16
Desi tare l-as vrea pe nea Imi inapoi la club nu cred ca va veni atata timp cat este jiji.
Sunt 2 mentalitati diferite ca de la cer la pamant.
Nea Imi este pe o skala valorica mult deasupra celei pe care se afla jijihno.
Sunt ca doua drepte paralele cat de cat pe acelasi traseu dar care niciodata nu se vor intalni.
Recent am vazut un interviu al maestrului in care declara ca modelul sau de viata este cel german. Este un om serios , profesionist , cinstit deci intr-o cu totul alta galaxie decata cea in care se afla jiji .
Poate cand Steaua va fi condusa de Popescu se va intoarce.
Robert
4th January 2008, 13:05
Cel mai mare antrenor roman: Emerich Jenei :fular_steaua2::fular_steaua2::fular_steaua2:
Marius_Black
22nd March 2008, 12:32
La multi ani nea Imi !!! inca 71 de ani de acum in colo :)
joseph
22nd March 2008, 12:39
Emeric Ienei,o legenda aproape vie...
La multi ani...
Robert
22nd March 2008, 12:48
La Multi Ani 'nea Imi:imported_icon_flowe ! Cinste lor,cinste lor,cinste lor legendelor!!!:fular_campionii:
ioana20
22nd March 2008, 12:49
La multi ani inainte, Nea Imi! Multa sanatate!
Brigante
22nd March 2008, 17:08
Emeric Ienei,o legenda aproape vie...
La multi ani...
Nu aproape, ca inca e viu omul. :) Poate vroiai sa zici: "aproape o legenda vie".
joseph
22nd March 2008, 17:31
Nu aproape, ca inca e viu omul. :) Poate vroiai sa zici: "aproape o legenda vie".
nu,nu am gresit cu nimic. :icon_mrgreen:
suciuconstantin1978
22nd March 2008, 17:35
La Multi Ani !!! Nea"Imi !!! ::))
valy
22nd March 2008, 22:01
La multi ani EMERICH IENEI!:happybday:
starsteel
24th March 2008, 00:49
Nea Emi multumim ca existi, ai realizat in fotbalul romanesc unica performanta adevarata si pt. asta te vom iubi mereu.
stelist4ever89
13th April 2008, 20:20
Nea Emi Multumim Pentru Tot Ce Ai Facut Pentru Steaua Vei Ramane Mereu In Sufletele Noastre Impreuna Cu Intreaga Echipa De Vitejisti
steaua_my.life
13th April 2008, 21:31
multumim EMI pt tot ce ai fost si esti pt STEAUA...respect pt tot ce ai facut si faci pt STEAUA...noi suporterii mereu t vom iubi si t vom pastra in sufletele noastre pt ce ai fost esti si vei fi...:forzasteaua:
ReFLeXN1
23rd April 2008, 18:00
iti multumim pentru ce ai facut pentru Steaua ... sanatate si toate cele bune tie ;)
steaua_ro
6th May 2008, 13:14
SFAT. Ienei l-a tras de urechi pe fostul sau elev, Marius Lacatus, inainte sa accepte sa vina in Ghencea Intrebari. Antrenorul care a castigat cu Steaua Cupa Campionilor Europeni este bucuros de deznodamantul meciului cu Dinamo
Sebastian Stan
Emeric Ienei ne-a explicat cum a vazut derby-ul, care ar putea desemna campioana in acest sezon. Era suparat ca Steaua nu a aratat nimic, dar fericit ca rivalele de moarte nu au facut vreun aranjament, cum s-a speculat in ultimul timp.
Cum a fost meciul, domnule Ienei?
- Mi s-a parut o partida mediocra. Dupa cum a jucat Steaua, nu a aratat ca merita sa castige. Abordarea a fost gresita. Eu am semnalat ca, daca tot joci la egal, va trebui sa tii mingea cat mai mult in terenul adversarului, pentru ca, altfel, poti sa ai parte de surprize.
Suparat?
- Da, din cauza ca fosta mea echipa nu a castigat. Dar sunt bucuros pentru ca Steaua si Dinamo nu au facut niciun aranjament si au jucat corect. S-a demonstrat ca nu este loc de asa ceva intre doua echipe mari. Periculos este, insa, ca echipele mari sa faca aranjamente cu echipele mai mici.
A gresit Lacatus?
- Nu cred. Nu vreau sa ii iau apararea, dar acolo este vorba de altceva.
Adica?
- Atunci cand am fost in discutii sa revin, i-am spus lui Gigi in fata: "De ce iti trebuie tie antrenor, daca tu faci echipa?". Domnul ****** a facut multe pentru Steaua ca sa revina in atentia Romaniei si a Europei, dar cu multe costuri.
De ce este nevoie la Steaua?
- De cineva care sa-l traga de mana pe Gigi atunci cand o ia razna. Daca se va reusi asta, Steaua va fi o echipa mare. Daca nu... Este tragic ca o somitate ca Hagi a plecat de acolo pentru ca nu mai rezista presiunii.
Jucatorii cum vi s-au parut?
- In primul rand, nu stiu cum s-au cumparat fotbalisti din strainatate pentru a fi rezerve. Daca tot aduci de afara, macar sa fie titulari, pentru ca aici avem destui care sa stea pe "bara".
Cine va fi campioana?
- CFR a castigat de doua ori titlul. La sfarsitul turului si acum, cand Steaua a pierdut cu Dinamo.
Mergeti la Euro?
- E mai comod in fata televizorului. Si nici nu am fost invitat.
(cancan)
MIREL6RADOI
6th May 2008, 13:34
Nu mai stiu pe ce site am vazut o declaratie a lui nea Emi "inca nu m-am decis..." face referire la propunerea lui Boloni de-al urma langa sine..daca ce-i 2 merg langa sine,sa nu se mire daca vor "sughita" la meciul de pe Ghencea.
Robert
22nd March 2009, 03:22
La multi ani,Maestre! :happybday:
Multa sanatate!
Brigante
22nd March 2009, 06:24
La multi ani nea Imi !
Dadootza
22nd March 2009, 11:43
la multi ani!multa sanatate!:imported_icon_flowe
Marius_Black
22nd March 2009, 12:12
Un interviu cu maestrul Emerich Ienei din prosport :
Acasă, la Oradea, Emeric Ienei trebuie să dea azi de băut. Face, „din păcate, 72 de ani“, dar rămâne acelaşi tip elegant, glumeţ şi disponibil oricând la un interviu, fie el şi pe teme extrafotbalistice.
Care e principala dumneavoastră calitate?
Onestitatea. N-am păcălit niciodată pe nimeni.
Dar defectul?
Perfecţionismul. Nu suport ca lucrurile să nu fie aşa cum trebuie.
Ce urâţi cel mai mult?
Prostia şi ignoranţa.
A existat şi altceva în afară de fotbal?
Baschetul şi handbalul. În afară de sport n-a existat nimic.
Fotbalistul Ienei când s-a născut?
La 12 ani. Face şi el 60 acum.
Ce calificare aveţi?
Sunt profesor de sport şi general de brigadă în rezervă.
Armată aţi făcut?
Două luni la Craiova. Armată, pe bune. Cu sculat dimineaţa, spălat la numărătoare, tras cu puşca, furatul pastei de dinţi etc.
Pensia e mare?
20 de milioane de lei vechi. (zâmbește) Mă întreţine nevastă-mea, că ea a fost campioană mondială la atletism şi are rentă viageră 25 de milioane plus o pensie de 10 milioane.
Deci nu sunteţi bogat.
Trăiesc civilizat. Am mai strâns ceva bani la viaţa mea, dar nu am averi. De două ori pe an plecăm în vacanţă în străinătate, de două ori pe lună ieşim la restaurant. La vârsta mea, nici nu-mi trebuie altceva.
I-aţi dat vreo palmă cuiva?
Morale am dat destule. Fizic n-am bătut pe nimeni, nici măcar pe copiii mei. De ţipat am mai ţipat la ei, dar de bătut, nu!
Sunteţi introvertit?
Da. Sunt ca lupul ăla din desene animate. Când mă enervez, fug pe deal, urlu şi apoi mă întorc răcorit.
V-au plăcut femeile?
M-au plăcut ele pe mine.
Dar băutura?
M-a mai ameţit pe la petreceri, de bucurie. Nu refuz un whisky, o bere sau o vodcă, dar nu sunt băutor. Nu le-am avut cu astea.
Ce jucător v-a fost cel mai drag?
Toţi cei de la Steaua ‘86. Şi acum îi iubesc enorm. Lăcrimez adesea numai când îi văd.
Vă plătiţi singur facturile?
Da. Eu sunt contabil în casă. Nevasta mea nu le are cu banii.
S-a întâmplat să strige cineva după dumneavoastră „Moşule sau tataie“?
Nu. De fapt nu prea mi s-a întâmplat să nu mă recunoască lumea. Iar lumea mă respectă.
Aveţi id de messenger?
Ce-i ăla?
Internet, laptop?
Nu. Am doar un telefon mobil.
Care e cea mai mare personalitate pe care aţi întâlnit-o?
Cruyff şi Zidane, pe acelaşi loc.
Daţi şpagă?
Niciodată. Bacşiş las la restaurant, atât.
Vă doare ceva?
De două luni am o ruptură inghinală. Am sărit peste o baltă şi m-am rupt. Am accidentarea lui Chivu, dar sper ca la el să se vindece mai repede.
Aţi furat vreodată?
Pepeni, când eram mic.
Există ceva ce nu veţi uita niciodată?
Da. Că am luat Cupa Campionilor Europeni.
Sa ne traiesti nea Imi!!La multi ani!
Dumitrescu.Daniel
22nd March 2009, 12:15
Ce urâţi cel mai mult?
Prostia şi ignoranţa.
Toti il urasc pe jiji
la multi ani nea Imi!
Dante
22nd March 2009, 13:59
La multi ani, Maestre ! Multa sanatate si tot ce va doriti !:respect:
Fishu'
22nd March 2009, 14:35
La multi ani nea Imi! Sa ne mai traiti destul cat sa va mai bucurati inca o data la un meci al Stelei!
Raul_07
24th March 2009, 23:05
La multi ani maestre chiar daca cu intarziere si sa aveti parte de multa sanatate si putere.
M4r|us
25th March 2009, 11:52
La multi ani, sanatate si fericire maxima! Sa traiesti cat mai mult si cat mai bine:)
Omul asta ar trebui neaparat sa fie activ la club, macar cu un sfat, cu o vorba buna. Pacat ca nu-i face nimeni o oferta.
$TEAU@
27th March 2009, 18:39
"Mai bine ma tarziu,decat niciodata!" :
La Multi Ani!
Se vede ca e maghiar. El a obtinut o performanta extraordinara cu Steaua. Mai este inca un maghiar de renume, Boloni! Mai tineti minte : Romania - Italia 1 - 0 (1984) - Gol Boloni ?
St3phano
29th May 2009, 17:27
am vazut recent o emisiune la tv cu nea Imi si a aratat inca o data modestia si viziunea incredibila asupra acest sport.
:notworthy: only :respect:
$TEAU@
29th May 2009, 18:46
am vazut recent o emisiune la tv cu nea Imi si a aratat inca o data modestia si viziunea incredibila asupra acest sport.
:notworthy: only :respect:
Daca nu ma insel,el trebuie sa fie cel mai bun antrenor roman actual,nu ? Ca doar a castigat UCL, nu Cupa UEFA ca Muce. :yes:
:respect:
Robert
30th May 2009, 00:44
Daca nu ma insel,el trebuie sa fie cel mai bun antrenor roman actual,nu ? Ca doar a castigat UCL, nu Cupa UEFA ca Muce. :yes:
Ienei nu mai e antrenor in activitate daca nu ma insel...
Marius_Black
30th May 2009, 00:52
Nea Imi are totusi 72 de ani , s-a retras in 2000 dupa turneul final al CE unde am obtinut o victorie de rasunet la vremea aceea impotriva Angliei.
$TEAU@
30th May 2009, 01:45
Ienei nu mai e antrenor in activitate daca nu ma insel...
Stiu,dar ziceam asa in genereal , NU ? :yes:
Robert
30th May 2009, 02:19
Stiu,dar ziceam asa in genereal , NU ? :yes:
Daca ne luam dupa palmares,incontestabil e cel mai mare antrenor roman.
St3phano
22nd March 2010, 12:20
La multi ani,Maestre!
:respect: !
Robert
22nd March 2010, 15:03
La mulţi ani,Maestre !
Mulţumim pentru tot ce-aţi făcut pentru Steaua !
jointu_ucigash
22nd March 2010, 15:05
La multi ani! Maxim respect pentru unul dintre cei mai lucizi oameni de fotbal de pe la noi, in ciuda varstei. Meseria nu se uita usor.
$TEAU@
22nd March 2010, 15:49
Oooooooooo, La Multi Ani! :drunk:
redondo
22nd March 2010, 15:53
La multi ani! Maxim respect pentru unul dintre cei mai lucizi oameni de fotbal de pe la noi, in ciuda varstei.
Asta vroiam sa punctez si eu. Dinu desi are cu 10 ani mai putin, e cam sclerozat.
La multi ani!
Dadootza
22nd March 2010, 19:44
La multi ani!
LoMax8
23rd March 2010, 08:26
La multi ani maestre!
Dante
27th March 2010, 22:28
La multi ani ! Un mare stelist si probabil cel mai mare antrenor pe care l-a dat Romania.:respect:
Un amanunt interesant: Ienei, Radoi si Ov. Petre, pe 22 martie, Ronaldinho pe 21 martie.;))
Robert
29th March 2010, 23:59
Scurt interviu cu Maestrul Emerich Ienei.
L-am sunat pentru a ii ura “La Multi Ani” cu ocazia implinirii a varstei de 73 de ani si a ii multumi din nou pentru clipele minunate care ni le-a daruit, ca antrenor si jucator. Mi-a multumit sincer pentru urarile de sanatate si pentru faptul ca suporterii Stelei inca se gandesc la dansul cu respect.
Discutia a alunecat evident spre Steaua si situatia ei actuala
Dincolo de perceptia dansului ca problemele Stelei pornesc de la volatilul patron, in discutia de aproape 10 minute avuta , a dorit sa faca cateva precizari.
Cu toate ca este putin subiectiv, dupa cum mi-a marturisit, cand e vorba de fostul sau secund, actualul antrenor al Stelei, a recunoscut, obiectiv ca demiterea lui Bergodi a fost o greseala:
“Am vorbit cu patronul Stelei si i-am spus ca s-a gresit atunci cand s-a schimbat strategia inceputa de Bergodi in vara si anume intinerirea echipei. Trebuia lasat, sa faca treaba si sa joace cu tinerii care au jucat in prima jumatate a sezonului iar in vara sa se cumpere doi jucatori cu 2 milioane, care sa fie de valoare, jucatori langa care sa creasa tinerii, nu adusi 10 jucatori de 4-5 sute de mii. Trebuia avut rabdare, sacrificat sezonul asta , si apoi cu nucleul de baza format, Steaua se batea la campionat 4-5 sezoane la rand”
“ Deasemenea cred ca Stoichita a gresit cand l-a criticat pe Bergodi inainte de a fi demis, nu se face asa ceva, a gresit ca a acceptat ca obiectiv titlul si atunci a fost fortat sa joace cu jucatori experimentati, sa aduca altii in schimbul celor plecati, care nu s-au ridicat la nivelul celor pe care i-au inlocuit.
“O alta greseala a fost intrarea in cantonament, la sugestia lui gigi, care nu avea de unde sa stie ce anume e bine pentru echipa. Rupi jucatorul de familie, ii strici “atmosfera”, metodele astea nu mai dau randament.”
“Problemele Stelei pornesc de la conducere, am urmarit actiunile voastre, am vazut ca ati castigat in instanta si e dureros sa vezi ca suporterii clubului isi castiga in instanta dreptul de a intra pe stadion. Am observat si ca presa in goana dupa senzational a relatat presupusele incidente dinainte de meciul de la Targu Jiu si cred ca a fost eronata goana lor dupa senzational si stiri exagerate”
“Steaua si-a pierdut din spirit, Steaua nu mai este echipa care intra pe teren ca favorita”
armanovici
fcsteaua.ro
St3phano
13th May 2010, 10:54
http://www.steauafc.com/ro/arhiva_video/64/2010-04-13/2010-05-13/-/1/
redondo
16th July 2010, 02:04
Astazi a reaparut zvonul pe sport.ro conform caruia Nea Imi s-a intoarce in Ghencea dupa 11 ani ca presedinte de aceasta data. Chiar daca e doar zvon inca, eu zic ca merita cateva comentarii, in loc de discutii despre Balonul de Aur, Barcelona, CM etc.
http://www.sport.ro/liga-1/ienei-se-intoarce-in-ghencea-dupa-11-ani-care-este-visul-lui-piturca.html
Sa ne fie rusine la toti ca au trecut cateva ore de la aceasta stire si nimeni n-a zis nimic.
Marius_Black
16th July 2010, 02:37
http://stelisti.gsp.ro/stiri/18079/emeric-ienei-este-noul-presedinte-al-stelei.htm
Pe stelisti.ro dau deja ca facuta treaba dar la noi orice e posibil...
St3phano
20th August 2010, 15:08
rep: Dintre antrenorii români, care consideraţi că sunt cei mai valoroşi?
EI: Păi, Bölöni, care este şi un tip foarte cerebral, Piţurcă, deşi uneori este prea oltean, adică prea încăpăţânat...
http://www.prosport.ro/sport-life/special/mega-interviu-ienei-n-am-vorbit-mult-cu-gigi-ca-si-asa-ma-enerveaza-ce-spune-despre-prostiile-lui-ilie-dumitrescu-6964748
:haha: :rofl:
Dante
7th September 2010, 17:54
Am citit acum cateva zile o declaratie in gsp (http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/ienei-mizeaza-pe-ros-albastri-in-meciul-contra-unirii-urziceni-steaua-va-fi-aranjament-pe-fata-205107.html). E pe bune sau e inventata, ca n-am vazut nimic video cu Nea Imi care sa declarare asa ceva.
Daca e adevarata... eu unul sunt dezamagit daca a declarat asa ceva. Nu va fi un blat, da' cica aranjament pe fata :imported_icon_wacko Urat Nea Imi, foarte urat. Deja numai da in Jiji, de acum da in Steaua.
St3phano
7th September 2010, 17:56
citeste printre randuri.
Dante
8th September 2010, 23:48
citeste printre randuri.
Glumesti, nu ?:)) Jenei e suparat ca o plecat Piti, cam exagereaza cu criticile la adresa Stelei si a lui Ilie. Deja asta cu aranjamentu' e prea de tot.
Asta e, e om, mai greseste. Totusi nu ma asteptam la o astfel de declaratie. Hai de la Piti mai ziceam, te poti astepta de la orice... da' Jenei ? Urat ce a facut.
Totusi n-am vazut nimic video, poate declaratia e inventata, mai stii ?!
sorinst
8th September 2010, 23:50
Jenei e realist nu exagereaza cu nimic.
redondo
8th September 2010, 23:56
Da, dar faptul ca Steaua a facut o afacere cu Unirea nu inseamna ca ar fi vorba de blat. Meciul direct vine imediat dupa afacerea respectiva, dar nici ****** si nici Bucsaru nu au facut programul campionatului. Afaceri cu Unirea a facut acum si Dinamo, si Rapid si poate vor mai fi si altii.
Dante
9th September 2010, 00:03
Deci dupa tine Urziceni-Steaua va fi un blat in etapa urmatoare ?:imported_icon_blink
Bekkali ii imprumuta jucatori pt ca amicu' Bucsaru sa primeasca banii din drepturile de televizare. Altfel echipa se desfiinta, si Steaua castiga la masa verde cu 3-0. Inafara de rapd si vaslui, toate contracandidatele la titlu vor beneficia de aceleasi conditii.
E grav daca am ajuns sa ne acuzam echipa de blat...
sorinst
9th September 2010, 00:05
Deci dupa tine Urziceni-Steaua va fi un blat in etapa urmatoare ?:imported_icon_blink
Bekkali ii imprumuta jucatori pt ca amicu' Bucsaru sa primeasca banii din drepturile de televizare. Altfel echipa se desfiinta, si Steaua castiga la masa verde cu 3-0. Inafara de rapd si vaslui, toate contracandidatele la titlu vor beneficia de aceleasi conditii.
E grav daca am ajuns sa ne acuzam echipa de blat...
Nu ma refeream la blat :taunt:. Jenei nu a declarat nicidecum asa am vazut la Tv ce a spus si nu a zis nimic de blat de posibil aranjament sau asa ceva .Ziceam ca e realist in ceea ce priveste comentariile la jocul echipei
Dante
9th September 2010, 00:11
Nu ma refeream la blat :taunt:. Jenei nu a declarat nicidecum asa am vazut la Tv ce a spus si nu a zis nimic de blat de posibil aranjament sau asa ceva .Ziceam ca e realist in ceea ce priveste comentariile la jocul echipei
Aaaaa, pai zi asa :)) Ma pui sa vorbesc degeaba :))
Deci o inventat gsp-ul toata acea declaratie cu ,,nu e un blat, da' va fi aranjament pe fata" ? Cat profesionalism :censored: Mie parca nu-mi vine a crede, chiar n-a zis Jenei nimic ? Asta e deja nesimtire marca ghesepe...
sorinst
9th September 2010, 00:13
Jenei da la declaratii intr-o zi del ajunge pe ****** :D dar nu a zis asa ceva la Tv iar declaratiile din interviuri se mai modifica. A zis ceva in genul ca e un meci mai usor si ca Unirea nu poate emite pretentii cu multi jucatori noi si faara cei plecati.
Dante
9th September 2010, 00:18
Daca e adevarat ce spui tu:
:respect: Jenei
si o mare :uie: ghesepeului
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.