PDA

View Full Version : Alaturi la bine si la greu

independe
7th March 2007, 20:26
Suntem în a treia lună a anului integrării, 2007, şi Steaua a disputat până acum 5 meciuri: 2 în cupa UEFA, 2 în campionat şi unul în Cupa României. 3 înfrângeri, un egal şi o victorie la penalti-uri. Ce-i drept nu sună deloc bine, mai ales pentru că vorbim despre echipa campioană şi cea mai titrată din România.

Primele 2 meciuri, respectiv primele 2 înfrângeri au venit împotriva celor de la FC Sevilla. Un meci pe Ghencea în care arbitrajul potrivnic din meciul cu Dinamo Kiev a părut să se răzbune, şi un retur în care pare-se am jucat mai bine. Pare-se pentru că, se ştie, meciul n-a fost transmis. E drept, am jucat cu cea mai bună echipa din Europa (conform clasamentelor) la momentul actual. De asemenea, n-am beneficiat de aliatul de acum 2 ani avut împotriva Valenciei: returul acasă în mocirlă.
Şi totuşi speram la mai mult. Speram pentru că asta e datoria noastră, a suporterilor. Speram poate ambiţionaţi la extrem de parcursul de anul trecut şi îndureraţi într-atât de eliminarea din semifinale încât aveam impresia ca ne vom revanşa anul acesta. Nu suntem nici prima nici ultima echipă din Europa care nu confirmă un parcurs avut anul anterior, şi chiar nu cred că e cazul să dau exemple. Sevilla a fost mai bună şi cu asta basta.

A urmat meciul disputat în deplasare acasă (sună aiurea, ştiu) cu UTA. Aceeaşi UTA condusă de inegalabilul Lăcătuş, care a ştiut să profite de rănile lăsate în pielea Stelei de spanioli. Un 0-0 greu de digerat, cu atât mai mult cu cât echipa a jucat slab.

Meciul cu Oţelul din cupă a adus în faţa noastră o echipă mult mai ofensivă, însă şi mult mai dezordonată în apărare, de unde şi scorul 3-3. Totuşi parcă era mai bine să ştii că ai o apărare tare decât să tremuri la orice mingea în propria jumătate. Un meci care l-a scos însă în evidenţă, şi din cauza greşelilor din apărare, pe Andrey.

Ultimul meci, cel cu Vaslui, practic a tras semnalul de alarmă. Echipa joacă slab şi asta nu-i un secret pentru nimeni. Totuşi, e ceva ce nu se spune: echipa joacă constant sub aşteptări în primăveri, de 3 ani încoace, şi nu există un motiv clar, ci doar supoziţii.

Ce e de făcut? Schimbăm antrenorul, şi păstrăm tradiţia asta pentru toate primăverile de-acum încolo? Sau mai inteligent, schimbăm conducerea clubului, şi atunci asta unde se va vedea în joc? Nicăieri.

Vorbesc acum numai în nume personal: iubesc echipa asta şi m-am bucurat mult prea mult anul trecut, pentru ca să renunţ acum la ea, să o las tocmai când are ea nevoie de mine, după tot ce mi-a dat până acum. Îmi place să mă consider un suporter şi al naibii să fiu dacă întorc spatele echipei la greu, ţin la ea mult prea mult.

Şi vă întreb acum pe voi: va veni meciul de pe Ghencea. Cum îi vom primi pe jucători? Îi fluierăm sau încurajăm? Criticăm echipa căzută sau o ajutăm să se ridice? Am convingerea că depinde numai de noi. De noi, nu de tactica lui Oli, nu de schemele lui Elton sau de determinarea lui Rădoi. E nevoie în primul rând de susţinerea suporterilor, pentru că fără aceasta Steaua nu poate supravieţui.

Autor: Dargo

#EffecT
7th March 2007, 20:56
Şi vă întreb acum pe voi: va veni meciul de pe Ghencea. Cum îi vom primi pe jucători? Îi fluierăm sau încurajăm? Criticăm echipa căzută sau o ajutăm să se ridice? Am convingerea că depinde numai de noi. De noi, nu de tactica lui Oli, nu de schemele lui Elton sau de determinarea lui Rădoi. E nevoie în primul rând de susţinerea suporterilor, pentru că fără aceasta Steaua nu poate supravieţui.

Evident ca vom merge sa-i sustinem . Cel putin asta fac suporterii adevarati.
Sunt sigur ca impreuna vom reusi sa depasim momentele dificile .
Fiti suporteri adevarati ,nu doar la gol sa aplaudati

stelist
7th March 2007, 21:07
Putem spune ca suntem in 2007, al treilea an la rand in Europa si noi in continuare nu suntem in stare sa jucam fotbal dupa un parcurs european.

A trebuit sa tremuram chiar si in anul in care am luat titlul....si am tremurat rau...

A trebuit sa jucam meciuri in cupe europene pentru a vedea determinare si hotarare in jocul echipei.

Nu stiu cati suporteri chiar se asteptau sa eliminam Sevilla, dar daca o luam dupa principiul pe care l-ai mentionat tu (cel al clasamentului), STEAUA ar fi trebuit sa castige la fel de usor meciurile cu UTA, respectiv Vaslui (aici pe langa principiul clasamentului, putem adauga orice principiu al fotbalului...de la palmares,istorie si pana la conditii de antrenament).
Clar nu puteam elimina Sevilla, insa putem spera ca putem practica si noi un joc placut, ordonat, spectaculos.

Daca stam,cum zici tu, sa ne gandim la ultimii 3 ani si la jocul sub asteptari pe care il practicam in primaveri.....ce imbunatatiri gasim??? Cred ca 3 ani la rand sunt suficienti pentru a ne da seama daca suntem sau nu in stare sa progresam.

Acum nu stiu....poate e de vina Olaroiu, poate MM....sau pur si simplu cei doi incearca sa se descurce cu fonduri putine si trag de jucatori gen Lovin,Coman,Nesu,Saban.

Personal si eu iubesc echipa asta din tot sufletul...si nu m-am bucurat doar anul trecut, ci m-am bucurat la fiecare victorie a ei.Asta nu inseamna ca cer numai victorii sau ca nu accept infrangeri...dar doresc pasiune si determinare, macar atat sa vad in teren.

Apropo....daca vorbim de anul trecut si ne gandim ca am pierdut acel meci pe ACELEASI mutari pe care Boro le-a facut si impotriva celor de la Basel....atunci chiar pot arata un vinovat in situatia de la club.

Autor: Dargo

Te referi la suporterii aia care adesea nici macar nu sunt salutati de jucatori?

Nu iubesti STEAUA pentru ca este campioana ci ea este campioana pentru ca o iubesti tu

dargo
7th March 2007, 22:25
Ai dreptate, ce pot sa zic. Ma rog in mare parte.
Cine nu vrea ambitie si determinare pe teren?
Ideea e ca cel putin din ce vad momentan, echipa e intr-o criza psihica de forma. Si crizele exact prin asta se manifesta: lipsa de ambitie si determinare, si joc fara noima. Si am convingerea ca numai noi putem ajuta echipa sa depaseasca starea asta.

Nu intru in polemica cu jocul spectaculos sau nu, pentru ca sincer pe mine ma intereseaza strict rezultatele echipei, indiferent de joc. Asta nu inseamna ca eu consider jocul bazat pe aparare un castigator. Orice joc care ne aduce victoria e bun.

Te referi la suporterii aia care adesea nici macar nu sunt salutati de jucatori?
Da, la aia.

morph3o
7th March 2007, 22:52
dupa cum si scandarea... la bine la greu Steaua e clubul meu tot mereu...

ORIGINAL78
8th March 2007, 08:22
S T E A U A nu este o simpla echipa , este o forta in fotbal si spun acest lucru deoarece anul trecut am reusit ce nu au reusit unele dintre cele mai mari forte ale Europei cu acelsi lot care si astazi joaca in teren cu 1-2 exceptii in rest este aceiasi echipa , aceiasi conducere dar lipseste constanta de ce?... undeva ceva scartie sau ceva este putred sau ceva mecanism nu functioneaza cum trebuie deoarece se aduna prea multe si nu cred ca mai este vorba de nesansa.

Si daca tot veni vorba de sustinere sau de loialitatea suporterilor fata de echipa eu cred ca acela care uita sa mai sustina aceasta frumoasa echipa( care ne-a adus atatea satisfactii si bucurii) mai ales in aceste momente sa le spunem mai dificile in care Steaua trece printr-o perioada destul de nefasta atunci acela nu se poate numi suporter! Suportul nostru trebuie sa fie mai mare in aceste momente exact ca si atunci cand toate merg minunat si incet incet sunt convins ca lucrurile vor intra in normal.

A fi stelist nu este doar un moft , o fita sau un lucru de moment este un MOD DE VIATA si trebuie tratat ca atare deoarece face parte din viata noastra(cu bune,cu rele,cu bucurii si tristeti)si :steagcruc daca ajungem sa sutinem echipa doar in anumite momente atunci cu siguranta nu ne putem numi SUPORTERI ! Iar acela care nu stie sa piarda nu poate sa iubeasca aceasta echipa deoarece adevaratii suporteri se vad doar in aceste momente!!!

ORIGINAL78
8th March 2007, 08:27
STEAUA mereu in inima mea !!!

andrey_petrosani
8th March 2007, 16:52
ai foarte mare dreptate, dargo! de ajuns cu criticile la adresa lui Oli sau a jucatorilor sau ca de vina a fost firul ierbii, de vina au fost arbitrii....sa ii incurajam, ca de asta sunt ai nostrii! indiferent de cum joaca, si de ce loc ocupa in clasament, iubim Steaua! din pacate, am observat ca la meciurile de acasa, dupa primele 2-3gresheli, jucatorii sunt fluierati...nu se intmapla asta la noi, mai demult..indiferent de prestatia lor pe teren, erau intotdeauna aplaudati...poate ca si publicul este de vina pt performantele slabe de anul acesta...oricum, eu zic ca si oboseala s`a acumulat...nu se poate sa castigi 2 campionate la rand, sa joci in CL, sa joci in cupa UEFA cu acelashi lot 2-3 ani la rand si sa te miri ca de ce nu joaca bine....ceva trebuie facut si schimbat! in fine, SEMPRE STEAUA!

anamarya
9th March 2007, 08:18

in primul rand corecta analiza, desi o data cu postul lui Andrei parca mai completa, mai "intreaga" si in consecinta mult mai adevarata.

ce facem? ii sustinem pentru ca asta este ceea ce facem noi. daca noi ca suportetri nu mai sustinem echipa (adica nu ne mai indeplinim menirea) cum ne-am putea astepta ca ei sa joace asa cum vrem noi?

obs: da stiu ca ei sunt platiti ca sa o faca si noi nu, dar asta e alta discutie

intr-un fel poate ca e bine ca vom juca primul meci acasa cu Dinamo... macar atunci sigur stadionul va fi plin

dumitra_
9th March 2007, 13:44
stiu ca acum fiecare de pe forum isi va declara iubirea eterna pt Steaua...si va spune ca el nu a fost niciodata dintre aceia care isi negau iubirea pt echipa cand nu mai eram pe locul 1. Multi dintre voi au aruncat cu noroi in jucatori conducere antrenori ceilalti suporteri...etc....nu zic sa nu cereti o explicatie dar nu in acest mod. Jignirile si criticile a unora de aici a fost motivul pt care o vreme nu am mai vizitat forumul...vad ca multi din acei frustrati au inca acelasi mod de a`si exprima nemultumirea...Pacat!

desi poate acest post va trece poate neobservat, nu vreau sa jignesc pe nimeni dar as vrea ca unii sa`si puna cate un semn de intrebare!

steauaclub.tk
9th March 2007, 14:36
Se stiu ei foarte bine cei care laudau pe toata lumea atunci cand lucrurile merg foarte bine si fac scandal la primul esec. :shifty:
Jucatorii trebuie sa fie sustinuti de catre suporteri, dar nu pot sa fiu de acord ca aceasta sustinere sa nu aiba logica...Nu poti sa suporti la infinit ca echipa sa nu mearga bine.
Din fericire nu se intampla acest lucru si in cazul nostru. :fotbal:

Adrians
9th March 2007, 15:16
Citind posturile voastre nu pot sa nu ma intreb care ar fi fost reactia suporterilor de astazi - rasfatati dupa 90 cu 8-9 titluri - daca ar fi prins
perioada anilor 65-80.In aceasta prioada am cistigat f.putine titluri dar destule
cupe,insa per total am avut mereu in fata un zid care s-a numit Dinamo, Craiova sau UTA.Au fost ani cind jucam pe 23 August sau Republicii ( nu aveam stadion ) au fost ani cind pe linga faptul ca nu aveam jucatori de mare valoare ( mai putin anii 75-80 ),nu aveam o galerie organizata,iar arbitrii erau in majoritate pro Dinamo,au fost ani cind iubeam Steaua nu pentru performante ci doar pentru unii dintre jucatori sau pt.ca reprezentau armata Romaniei.Mergeam la meciuri pt.a vedea unii jucatori dar si spectacol si huiduiam echipa adversa dar niciodata proprii jucatori.Daca ati stii cite motive aveam sa-i fluieram pe unii care ratau cu poarta goala ( campion Florica Voinea ) sau pe unii care vindeau meciuri pe banda rulanta ( maestrii de ceremonii erau Lita Dumitru sau Puiu Iordanescu ori actualul antrenor cu portarii Vasile Iordache sau Dumitru Nicolae un stoper caruia ii lucea parul dat cu " briantina " si la sfirsitul meciurilor jucate pe ploaie.Sinteti niste fericiti si ar trebui sa-i judecati pe jucatori altfel.

andrey_petrosani
9th March 2007, 15:52
Citind posturile voastre nu pot sa nu ma intreb care ar fi fost reactia suporterilor de astazi - rasfatati dupa 90 cu 8-9 titluri - daca ar fi prins
perioada anilor 65-80.In aceasta prioada am cistigat f.putine titluri dar destule
cupe,insa per total am avut mereu in fata un zid care s-a numit Dinamo, Craiova sau UTA.Au fost ani cind jucam pe 23 August sau Republicii ( nu aveam stadion ) au fost ani cind pe linga faptul ca nu aveam jucatori de mare valoare ( mai putin anii 75-80 ),nu aveam o galerie organizata,iar arbitrii erau in majoritate pro Dinamo,au fost ani cind iubeam Steaua nu pentru performante ci doar pentru unii dintre jucatori sau pt.ca reprezentau armata Romaniei.Mergeam la meciuri pt.a vedea unii jucatori dar si spectacol si huiduiam echipa adversa dar niciodata proprii jucatori.Daca ati stii cite motive aveam sa-i fluieram pe unii care ratau cu poarta goala ( campion Florica Voinea ) sau pe unii care vindeau meciuri pe banda rulanta ( maestrii de ceremonii erau Lita Dumitru sau Puiu Iordanescu ori actualul antrenor cu portarii Vasile Iordache sau Dumitru Nicolae un stoper caruia ii lucea parul dat cu " briantina " si la sfirsitul meciurilor jucate pe ploaie.Sinteti niste fericiti si ar trebui sa-i judecati pe jucatori altfel.

da....din fericire, vremuri demult apuse:bye: .....si chiar si asa, cum jucam, cum nu, tot suntem pe locul 2. nu este motiv de criza pt ca este doar o pasa proasta cumulata cu oboseala. tind sa cred ca dupa sezonul asta nereushit, baietii vor reveni cu si mai multe daruire; ca la urma urmei, si dinamo va fi la fel de obosita ca si noi, dupa mai mult ca sigura aventura in CL. nu cred ca vor reusi sa isi apere titlul, dat fiind ca il vor castiga la o diferenta mare de puncte(vezi si episoadele Chelsea, Lyon, Bayern). una peste alta, sa avem rabdare, pt ca putea sa fie si mai rau! :fular_ste

roby_steaua_2007
12th March 2007, 18:57
Mda... vremuri de demult uitate. Acum avem numai:accident2 si cartonase Rosi cu Tirul :busted_co

cyril_thereau_85
12th March 2007, 20:21
stiu ca acum fiecare de pe forum isi va declara iubirea eterna pt Steaua...si va spune ca el nu a fost niciodata dintre aceia care isi negau iubirea pt echipa cand nu mai eram pe locul 1. Multi dintre voi au aruncat cu noroi in jucatori conducere antrenori ceilalti suporteri...etc....nu zic sa nu cereti o explicatie dar nu in acest mod. Jignirile si criticile a unora de aici a fost motivul pt care o vreme nu am mai vizitat forumul...vad ca multi din acei frustrati au inca acelasi mod de a`si exprima nemultumirea...Pacat!

desi poate acest post va trece poate neobservat, nu vreau sa jignesc pe nimeni dar as vrea ca unii sa`si puna cate un semn de intrebare!

Am si eu o intrebare pt tine..De cate ori ai fost anul asta IN DEPLASARE cu echipa ???....sa vezi cum e sa mori de inima pe stadion, sa fi injosit ...NU cei care sunt nemultumiti arunca cu noroi in steaua ci jucatorii care nu isi mai fac datoria cum trebuie isi bat joc de numele Stelei

cyril_thereau_85
12th March 2007, 20:25
cu totii iubim steaua si ii suntem alaturi si la bine si la rau....dar pe moment reactionam mai prost, cel putin dupa un esec , pe stadion, la nervi spunem multe....asta e greseala noastra....Jucatorii au nevoie de sustinerea noastra, dar chiar sunt vreo 2 care nu au valoare de steaua si nu au ce cauta ..sincer

CAMPEONE
12th March 2007, 20:32
Sunt lucruri deosebite scrise roby_steaua_2007.Bravo! Lucruri care arata adevarata dragoste a suporterilor stelisti pentru formatia favorita.
Fara dar si poate,Steaua trece printr-o perioada dificila:jocul scartaie, punctele sunt vitale,suporterii sunt nemultumiti,agitatia e maxima s.a.Sincer eu cred ca asa trebuie sa se intample:este o perioada de tranzitie spre o alta perioada glorioasa.Am intrat in Liga Campionilor si automat am vazut un alt nivel,mult mai ridicat;am incercat sa rulam mai multi jucatori,sa ne obisnuim cu atmosfera de Liga-cu meciurile tari s.a. Am vazut ca totul dintr-odata nu se poate.Un pas important inainte e facut.Deja anul viitor va fi mai bine.
Multe teorii se pot spune,care mai de care mai plauzibile.Ceea ce e cel mai important e ca NOi,suporterii sa ajutam echipa aceasta minunata care ne-a oferit atatea satisfactii si care va face bucurosi multi oameni si de acum inainte.Sunt SIGUR de asta.TIMPUL O VA DOVEDI.
Haideti sa punem lucrurile in balanta:Steaua ne-a oferit 23 de titluri,20 de cupe,1 Liga a Campionilor,supercupe s.a.Dar poate cel mai IMPORTANT a oferit BUCURIE,SPECTACOL,FOTBAL.O echipa minunata car joaca un fotbal minunat.STEAUA NU A UITAT SA JOACE FOTBAL.E doar o criza temporara,de trecere spre o alta perioada plina de succese.Steaua ne-a oferit atatea.Noi ce i-am oferit?Jucatorilor,sefilor,oamenilor care lucreaza pentru Steaua? Le-am oferit ganduri bune in momentele frumoase.ACUM E MOMENTUL SA-I OFERIM STELEI SUPORTUL NOSTRU:incurajari,fara acuzatii inutile si incredere ca :steagcruc :steagcruc TOTUL VA FI BINE.
Acum e momentul sa ajutam NOI,SUPORTERII DE SUFLET, echipa aceasta minunata:STEAUA BUCURESTI.Sa lasam la poarta stadionului:injurii,acuze,jigniri.STEAUA ISI VA REVENI.
STEAUA ISI VA REVENI!!!:steagcruc Hai,baieti!!! Noi suntem cu voi!!! Cand am fost pe 14 si am ajuns pe 2,cine mai stie?NIMIC NU E PIERDUT!!!

MEREU CAMPIONI!!!:steagcruc Multumesc,multumim STEAUA PENTRU TOATE BUCURIILE OFERITE.Ce ne vom bucura peste catva timp...Veti vedea..
SUNTEM ECHIPA SIMBOL A ROMANIEI,corect?Pentru o echipa asa de mare si incercarile sunt pe masura.Merita sa luptam.Rezultatele vor fi minunate.

HAI,BAIETI!CAMPIONI AM FOST,CAMPIONI SUNTEM,CAMPIONI VOM FI CAT TIMP VOM TRAI!STEAUA BUCURESTI!!!:fular_ste
:fular_cam :steagcruc

dany_bossu
13th March 2007, 08:53
trebuie sa fim alaturi de ei dar daca ei nu joaca nici un pic de fotbal atunci ne dezamagesc de tot asta este ce sa facem nu putem face nimic

miki_stelista
13th March 2007, 09:04
Trebuie sa fim alaturi de aceasta echipa si la bine si la greu. Ea ne face acum zile grele, dar tot ea ne-a facut seri si zile de vis, cand elimina pe Betis, Rapid, batea pe Dinamo Kiev...

ALATURI DE STEAUA LA BINE SI LA RAU!:steagcruc :steagcruc

independe
13th March 2007, 13:29
daca se face un protest nu inseamna ca nu esti alaturi de echipa. din contra. inseamna k iti pasa de situatia grea in care se afla si ceva trebuie schimbat. daca jucatorii nu constientizeaza asta, atunci e bine sa le amintim noi.

dumitra_
13th March 2007, 17:40
cred ca de la protest pana la injurii si jigniri aduse oricaruia care are legatura cu Steaua...de la femeia de servici pana la nenea cu covrigeii...deja ii prea mult....se poate protesta si in alte feluri nu e neaparat sa le pomenim jucatorilor toate rudele pana la gradul 7 ca sa ne exprimam nemultumirea fata de jocul lor....:@

koma666
13th March 2007, 18:28
daca se face un protest nu inseamna ca nu esti alaturi de echipa. din contra. inseamna k iti pasa de situatia grea in care se afla si ceva trebuie schimbat. daca jucatorii nu constientizeaza asta, atunci e bine sa le amintim noi.
Iubesc,respect si admir echipa asta dinainte de Sevilla '86,cand multi dintre jucatorii de azi erau-vorba poetului-doar o sclipire jucausa in ochii parintilor lor!Tocmai de aceea cred ca ,din cand in cand,imi pot permite sa le adresez si critici ,ca de laude,pasamite-s satui!

cyril_thereau_85
14th March 2007, 22:45
eu unul sunt alaturi de oli si cred ca ar trebui sa ramana pana la sfarsitul campionatului...sa vedem si noi daca e vina lui sau unii jucatori nu sunt de steaua (eu asa cred ca unii nu isi au locul)....in mare...trebuie sa fim alaturi deechipa...si la bine si la rau....aici ne spunem toti frustrarile , tot ce avem pe suflet dar nu cred ca e corect sa huiduim si sa facem alte porcarii pe stadion.....

kalashnikov
15th March 2007, 14:01
cu Steaua voi fi mereu , indiferent de conducere , antrenor sau jucatori

Adrians
15th March 2007, 22:02
STEAUA
EXCLUSIV: Fanii Stelei nu-si vor sustine echipa la Craiova, pentru meciul cu FC Arges!
De asemenea, la derby-ul cu Rapid, suporterii vor fi prezenti in tribune, dar fara sa-si incurajeze echipa. Liderii galeriei s-au intilnit cu Mihai Stoica in aceasta seara.
Suparati pe echipa pentru ultimele rezultate, suporterii Stelei vor sa protesteze intr-un mod aparte. Ei nu vor merge la Craiova, pentru a-si sustine echipa in meciul cu FC Arges. In schimb, in Giulesti, la marele derby cu Rapid, meci de o importanta capitala in lupta pentru locul doi din campionat, ei vor fi in tribune, fara a-si incuraja insa echipa.

Liderii galeriei din Ghencea s-au intilnit in aceasta seara cu managerul general Mihai Stoica, urmind ca sa se decida in privinta atitudinii pe care o vor aborda fata de echipa.
Autor: Sport Total
Publicat pe www.spt.ro Joi, 15 Martie 2007.

stelist
15th March 2007, 22:06
STEAUA
EXCLUSIV: Fanii Stelei nu-si vor sustine echipa la Craiova, pentru meciul cu FC Arges!
De asemenea, la derby-ul cu Rapid, suporterii vor fi prezenti in tribune, dar fara sa-si incurajeze echipa. Liderii galeriei s-au intilnit cu Mihai Stoica in aceasta seara.
Suparati pe echipa pentru ultimele rezultate, suporterii Stelei vor sa protesteze intr-un mod aparte. Ei nu vor merge la Craiova, pentru a-si sustine echipa in meciul cu FC Arges. In schimb, in Giulesti, la marele derby cu Rapid, meci de o importanta capitala in lupta pentru locul doi din campionat, ei vor fi in tribune, fara a-si incuraja insa echipa.

Liderii galeriei din Ghencea s-au intilnit in aceasta seara cu managerul general Mihai Stoica, urmind ca sa se decida in privinta atitudinii pe care o vor aborda fata de echipa.Autor: Sport Total

Ca sa limpezim putin articolul ala

http://suportersteaua.ro/showthread.php?p=221211#post221211 (comunicat peluze)

kalashnikov
15th March 2007, 22:09
STEAUA

Liderii galeriei din Ghencea s-au intilnit in aceasta seara cu managerul general Mihai Stoica, urmind ca sa se decida in privinta atitudinii pe care o vor aborda fata de echipa.
Autor: Sport Total

ce rusine , o sa faca ciorile caterinca de faza asta , ei o sa strige si noi nu le vom mai da replica .. urat , nu mi se pare normal

stelist
15th March 2007, 22:11
ce rusine , o sa faca ciorile caterinca de faza asta , ei o sa strige si noi nu le vom mai da replica .. urat , nu mi se pare normal

faci deplasarea in giulesti?

Rusine mai mare este sa stai si sa inghiti totul...

Stelistu no1
16th March 2007, 00:53
Steaua este totul.Trbuie sa fim mereu alturi de STEAUA orrice s-ar intampla.Chiar dak mai pierde cateodata nu trebuie sa ne pierdem increderea in ei si sa le fim alturi :forzastea

crisa_Steaua
16th March 2007, 08:29
Au si suporterii dreptate in felul lor.Cred k s-au saturat de prostiile pe care domnu Jiji le spune la adresa lor:cenzurat:
totusi sper k echipa sa poata invinge Fc Argesu chiar dk noi nu suntem langa ei sa ii sustinem.Lupta-ti pana la capat;) Forzza Steaua:X

allex_inl
16th March 2007, 11:16
Si eu sunt suparat pe jocul Stelei, pe transferurile facute dupa plecarea lui Ogararu, pe politica lui Gigi cu privire la club... Sunt suparat pentru ca in meciurile din deplasare suntem sub orice critica. In deplasare avem inscrise 7 (sapte) goluri in 11 meciuri. Performate mai slabe la acest capitol au doar Gloria, Pandurii, Ceahlaul si Jiul. Dar toate acestea nu ma vor putea impiedica sa nu sustin echipa, chiar daca sunt pesimist in ceea ce priveste rezultatul din meciul cu Arges. Sper, totusi, sa ne revenim, sa jucam fotbal si sa castigam. M-am saturat de jocul previzibil al Stelei. Aproape toate actiunile noastre inseamna baloane multe intre fundasi si linia de mijloc, pasa la extrema, sprint si apoi centrare in careu. Cu un pressing agresiv si o pozitionare eficienta a fundasilor laterali, jocul nostru este combatut.

Betty
16th March 2007, 12:55
Suporterii trebuie sa fie alaturi de echipa si la bine si la rau indiferent de prostiile pe care le spune ******.

sorin_g
16th March 2007, 16:12
Cu jucatorii nu am si nu voi avea niciodata nimic.
Ii voi sustine.
Insa cand vad ca Oli persista in prostie si continua sa fie arogant in timp ce pe jucatori ii scoate din forma unul cate unul pur si simplu nu pot sa stau calm.

bogdan_radoi6
18th March 2007, 09:30
echipa trebuie sustinuta si in nici un caz nu trebuie sa sarim la gatul jucatorilor sau antrenorilor. dar asa e in romania o echipa are toti atatia antrenori cati suporteri. eu zic k totul tine de determinarea jucatorilor iar determinarea jucatorilor tine de ce scandam noi la meciuri

MIREL6RADOI
18th March 2007, 09:49
daca se face un protest nu inseamna ca nu esti alaturi de echipa. din contra. inseamna k iti pasa de situatia grea in care se afla si ceva trebuie schimbat. .
:mfr_lol: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :rofl: :rofl:
Suporterii nu au menire sa faca ordine intr-un club...ca nimeni nu vine acasa la tine si iti zice sa iti aranjezi camera cum vrea acea persoana...suporterii nu pot face ca un jucator ca coman sa joace ca ashley cole...atata poate sa joace,asa evolueaza.
Suporterii trebuie sa fie alaturi de echipa si la bine si la rau indiferent de prostiile pe care le spune ******.
:yes: :respect:
Cuvantul "suporter" inseamna a suporta ,sprijinii ORICAND o echipa,INDIFERENT DE CINE E ANTRENOR,CONDUCATOR,JUCATOR,SAMD..Cei care nu-si sprijina echipa si la rau...atunci sunt suporteri doar cand se castiga....:yuk: Suporterii Stelei fata de suporterii altor echipe din tara,chiar au avut momente de fericire.Sa ne gandim,cate momente de fericire au avut suporterii lui arges,rapid,dinamo in comparatie cu cei ai Stelei.
ps fanii lui liverpool la 6-1 vs Arsenal,cantau You'll NEVER WALK ALONE!:whistling Dupa care,au mai luat 4 bucati tot cu Arsenal...imaginati-va,sa ia STEAUA,10 goluri in 2 meciuri,de la dinamo,pe stad Steaua...lol...din "fmm de oli" "fmm de banel" si alte "gratulari" nu ar fi scosi..altii,canta...oricum,dupa cum zicea un prieten de-al meu,pe stad Steaua,se canta de 3x pe sezon,pardon,se zbiara..

FatAss
22nd March 2007, 12:57
Ce ne tot luati ca "ati uitat de la bine si la greu?".Nu ne-am lepadat de Steaua.Am recurs la aceasta forma de protest pt binele echipei,au nevoie de un soc,un impuls puternic sa realizeze ca trebuie sa isi revina,sa joace fotbal iar,cum au facut-o,sa respecte suporterii si ei si conducatorii.Nu protestam ca sa discutati voi pe forum sau sa scrie in ziare.Asta e masura pe care am considerat ca trebuie luata in situatia actuala si o sa vedeti ca da rezultate.

Lupul otl
23rd March 2007, 00:32
AI mare drepate FatAss,cine comenteaza decizia de a nu ne prezenta la meci inseamana ca nu stiu cum e sa te duci in deplasari si sa vezi ca jucatori nu isi dau sufletul pe teren.

eu_sunt
23rd March 2007, 23:14
Cum poti cere unor jucatori sa joace etapa de etapa BINE numai in deplasare pentru ca stadionul lor ..o bijuterie .. este suspendat din cauza cui? OARE nu este penibil sa ceri cuiva sa fie AS atata timp cat tu esti HULIGAN`s??? SUPORTERI nu va mai ascundeti dupa degete..va simteati vinovati pentru ca avem cel mai frumos stadion din Romania si nu putem juca pe el..de ce??? hai ziceti?? ptr. ca unii suporteri se cred"ULTRAS" democratic si fac ce vor muschiul lor chiar daca Steaua este suspendata....vreti sa va arat o poza pentru care steaua a jucat la Constanta cu Valerenga? da un suporter statea drept cu mana in salut ca Hittler.. e dl.la noi aia inseamna democratie la UEFA inseamna HULIGANISM... deci eu zic ca ADEVARUL este pe la mijloc ..adikalea un conglomerat de neajunsuri..conducere+jucatori+suporteri au adus Steaua a ajuns in criza si numai uniti putem trece peste ea...daca ne separam si disociem prin GG arunca pe Suporteri ...suporterii pe GG si echipa...NU O SA AJUNGEM nicaeri...:accident2

cyril_thereau_85
24th March 2007, 01:18
Cum poti cere unor jucatori sa joace etapa de etapa BINE numai in deplasare pentru ca stadionul lor ..o bijuterie .. este suspendat din cauza cui? OARE nu este penibil sa ceri cuiva sa fie AS atata timp cat tu esti HULIGAN`s??? SUPORTERI nu va mai ascundeti dupa degete..va simteati vinovati pentru ca avem cel mai frumos stadion din Romania si nu putem juca pe el..de ce??? hai ziceti?? ptr. ca unii suporteri se cred"ULTRAS" democratic si fac ce vor muschiul lor chiar daca Steaua este suspendata....vreti sa va arat o poza pentru care steaua a jucat la Constanta cu Valerenga? da un suporter statea drept cu mana in salut ca Hittler.. e dl.la noi aia inseamna democratie la UEFA inseamna HULIGANISM... deci eu zic ca ADEVARUL este pe la mijloc ..adikalea un conglomerat de neajunsuri..conducere+jucatori+suporteri au adus Steaua a ajuns in criza si numai uniti putem trece peste ea...daca ne separam si disociem prin GG arunca pe Suporteri ...suporterii pe GG si echipa...NU O SA AJUNGEM nicaeri...:accident2

Hai frate nu fi asa radical ca nu toti venim pe stadion sa ne batem sau sa aducem suspendari....sunt si oameni frustrati si faptele lor duc la probleme pt club si chiar si pt echipa...dar nu e bine sa pui pe toti in aceeasi "oala"....se vor lua masuri si impotriva celor care vin la stadion nu pt sa isi sustina echipa ci sa isi masoare muschiu` cu gardatii sau altii cucare au ceva de impartit

eu_sunt
24th March 2007, 01:39
Hai frate nu fi asa radical ca nu toti venim pe stadion sa ne batem sau sa aducem suspendari....sunt si oameni frustrati si faptele lor duc la probleme pt club si chiar si pt echipa...dar nu e bine sa pui pe toti in aceeasi "oala"....se vor lua masuri si impotriva celor care vin la stadion nu pt sa isi sustina echipa ci sa isi masoare muschiu` cu gardatii sau altii cucare au ceva de impartit

Ei sunt aia perfecti intodeauna...mereu numa MM GG si echiapa is vinovati...si daca ai o alta viziune a ce se intampla gata esti pup`ncuristul lui GG or MM...is satul de unii pe aici..cu care daca nu an de an m`am certat la sange cu ei...ei mereu au dreptate ..si daca scot postarile nimic din ce au zis ei nu sa adeverit..numai carcotasi si anti******...in loc sa fim uniti ei se scobesc mereu in foond sa vada daca steaua are viermishori...UNITATE fratilor ..avem tot ce ne trebe ..dar acum ne trebe UNITATE!!!!

cyril_thereau_85
24th March 2007, 02:03
Ei sunt aia perfecti intodeauna...mereu numa MM GG si echiapa is vinovati...si daca ai o alta viziune a ce se intampla gata esti pup`ncuristul lui GG or MM...is satul de unii pe aici..cu care daca nu an de an m`am certat la sange cu ei...ei mereu au dreptate ..si daca scot postarile nimic din ce au zis ei nu sa adeverit..numai carcotasi si anti******...in loc sa fim uniti ei se scobesc mereu in foond sa vada daca steaua are viermishori...UNITATE fratilor ..avem tot ce ne trebe ..dar acum ne trebe UNITATE!!!!

eu zic sa nu te agiti degeaba cu altii....tu daca iubesti echipa asta o sustii oriunde oricand ...lasa-i pe aia care vb...ca din spatele monitorului toti suntem viteji...dar sa-i vad pe aia in locul lui mm sau gg sau oli sau al jucatorilor....nu te stresa ca nu se merita ..sincer

FatAss
24th March 2007, 11:56
Frate,intoarce-te in timp,inainte de 89,acolo e locul tau.Ce legatura are salutul nazist al unui copil din tribuna cu suspendarea?Suntem in 2007,copiii sunt liberi sa viseze,sa se creada nazisti,comunisti,rebeli.Dreptul lor de a se exprima a fost castigat prin varsare de sange in 89.Lasa-i sa se bucure de el.Cat timp Constitutia il garanteaza,nici tu,nici vreun alt frustrat,sau vreun forum,o liga din lume nu il poate ingradi.

independe
24th March 2007, 12:45
da, intr-adevar avem dreptul la libera exprimare, dar tot in Constitutie scrie ca este interzisa orice fel de manifestare nazista :)

eu_sunt
25th March 2007, 00:19
Frate,intoarce-te in timp,inainte de 89,acolo e locul tau.Ce legatura are salutul nazist al unui copil din tribuna cu suspendarea?Suntem in 2007,copiii sunt liberi sa viseze,sa se creada nazisti,comunisti,rebeli.Dreptul lor de a se exprima a fost castigat prin varsare de sange in 89.Lasa-i sa se bucure de el.Cat timp Constitutia il garanteaza,nici tu,nici vreun alt frustrat,sau vreun forum,o liga din lume nu il poate ingradi.

AI AMNEZIE?? ai uita ca nin cauze NAZISTE am fost suspendati la meciul cu Valeregnga?? si iti spun eu ca aveam ocazia sa jucam mai multe meciuri departe de Ghencea daca nu se faceau lobi de iertare pe la UEFA... tu nu ma face pe mine COMUNIST.om de 1989 si vezi doamne voi generatia democratiei...bun bravo ca aveti noroc de democratie DAR ATENTIE a fi liber democratic nu inseamna sai faci pe altii sa sufere pentru libertatile tale...ca alea nu mai sunt DEMOCRATICE... si sa va mai zic ceva libertinilor...de ce nu luati si cei frumos din democratie si numai PORCARIILE care face viata celor din juru vostru mai grea????

sorin_g
25th March 2007, 13:24
da, intr-adevar avem dreptul la libera exprimare, dar tot in Constitutie scrie ca este interzisa orice fel de manifestare nazista :)Unii nu inteleg termenul "libera exprimare"...

nyquist06
25th March 2007, 13:38
nazisti...ne-nazisti trebuie sa fim moolt mai temperati si sa nu mai creeam probleme conducerii.. ce credetzi k noi platim??? conducerea plateste si amenzile care se primesc din cauza noastra si cheltuielii le de intretzinere si tot.. chier si jucatorii sufera ptk nu pot juca un meci acasa ci trrebuie sa mearga in deplasare pe nush unde ca sa poata sustine meciul de campionat dde pe "teren propriu"

eu_sunt
25th March 2007, 15:08
nazisti...ne-nazisti trebuie sa fim moolt mai temperati si sa nu mai creeam probleme conducerii.. ce credetzi k noi platim??? conducerea plateste si amenzile care se primesc din cauza noastra si cheltuielii le de intretzinere si tot.. chier si jucatorii sufera ptk nu pot juca un meci acasa ci trrebuie sa mearga in deplasare pe nush unde ca sa poata sustine meciul de campionat dde pe "teren propriu"

ASTA INSEAMNA DEMOCRATIE!!!! sa te simti minunat cand poti sa te kaci lejer in lift si femeia de serviciu strange rahanul si tu razi in hol..DA domnule asta democratie...si daca esti prins si urecheat..sa faci greva foamei si sa nu manaci ca tea urecheat parintele...DA democratie bine inteleasa... PE CAND pliculete ros-albastre de COCAina???? ca de democratia democratie...

PS:de ce nu protestati 4000 suporteri Steaua cu abonamente la meciul cu ciorile?? sa mergeti la stadionul lor in timpul meciului si sa strigati DE PE POD?? ca nu va lasa decat 650 de bilete?? E NORMAL SA FACA ASEA??? sa isi bata joc de STEAUA??? hai fratilor 5-6 mii de STELISTI sa incurajam Steaua de afara.. sa le aratam ca suntem o forta... nuuuuuuuuuu nu mergem la Craiova..manifestare..hehehe nu ati mers sa nuu bagati mana in buzunar.. hai sa va vad cei 9500 de abonati cat are Steaua ca mergeti pe pod si faceti un protest !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stelist
25th March 2007, 15:38
eu_sunt, care este, nu mai arunca cu vorbe aiurea.
Tu mai bine ai lasa forumurile si ai face bine sa bagi mana in buzunar sa iti cumperi un abecedar si un dictionar.

Sa va vad eu pe astia, suporterii adevarati, care tot acuzati in stanga si in dreapta...sa va vad duminica pe giulesti ca....huliganii se pare ca nu vor merge.

Make us proud!

eu_sunt
25th March 2007, 15:50
eu_sunt, care este, nu mai arunca cu vorbe aiurea.
Tu mai bine ai lasa forumurile si ai face bine sa bagi mana in buzunar sa iti cumperi un abecedar si un dictionar.

Sa va vad eu pe astia, suporterii adevarati, care tot acuzati in stanga si in dreapta...sa va vad duminica pe giulesti ca....huliganii se pare ca nu vor merge.

Make us proud!
eu cred ca ai inteles bine ce vreau sa zic..dar te doare lupta impotriva huliganismului din voi..ok..nu va mai bag in seama..dar acum pe bune ca vad ca ma acuzi de neprezenta la meciuri..stai lejer nenea ca am acasa mai multe bilete de la meciurile lui Steaua..sigur si sincer..dar asta nu conteaza...si apropos oare sa fii stelist trebuie sa fii ACADEMICIAN?? uite eu_Sunt c_i_obanel..nu le am cu gramatica..dar cu mersul la meciuri le am ..si mai fac si 118km pana la stadion..ai dreptate la ultimile meciuri nu am mers pentru ca nu pot merge pana la Oadea si Craiova ...pe GHENCEA da 118km da...dar 800 900 meci de meci nu prea pot cat de STELIST ash fi eu..si din 1984 de cand vin meci de meci din GHENCEA acum chiar sufar ca din cauza unor HULIGANS nu pot venii si eu pe Ghencea...

Cristi
25th March 2007, 16:20
..si mai fac si 118km pana la stadion...si din 1984 de cand vin meci de meci...

ooooooooooooooooooo DA, fraza asta chiar mi-a lipsit:rofl:

...prietenii stie de ce ... care ieste:blush:

P.S. scuze ptr off-topic:sorry:

eu_sunt
25th March 2007, 19:07
ooooooooooooooooooo DA, fraza asta chiar mi-a lipsit:rofl:

...prietenii stie de ce ... care ieste:blush:

P.S. scuze ptr off-topic:sorry:
vezi care este dif intre mine si tine...tu ai ramas cu miile de postari eu_sunt un incepator mai vechi ca tine pe aishi....care este voi bucuresteni jmecheri si noi provinciali fraeeri...

danielac
26th March 2007, 00:24
polemici, polemici... si iar polemici, din asta traim cu asta ne hranim!

ce facem aici fratilor, discutam despre revenirea Stelei in ghencea dupa suspendare si vacanta sau ne contram reciproc?

eu zic ca indiferent care vine sau nu vine la stadion, din diferite motive obiective sau nu, frumos ar fi sa fie primiti baietii cu aplauze nu cu huiduieli, si sa vada ca suporterii adevarati sunt alaturi de ei in orice momente!:flowers:

ale_adda
19th April 2007, 19:54
:*( la bine si la rau,,trebuie sa ne sustinem echipa si sa o motivam.si totodata trebuie sa fim de acord cu ceea ce se intampla in conducerea ei,fie ca ne place fie k nu.poate k totusi oli o sa se redreseze sh steaua o sa fie iar de CL..poate ...:*( :*(

clauonofrei
20th April 2007, 08:51
OLI AVEM INCREDERE IN TINE !!!!!!!!!!!!:steag_ste :steagsimp :steagcruc :fularstea :fular_ste :forzastea :spre_cl: :steag3dun :steag3dun :steag_cru

clauonofrei
20th April 2007, 09:07
:steagsimp :forzastea DE CE INTOTDEAUNA ESTE VINOVAT ANTRENORUL?
DE CE TREBUIE SA UITAM CEEA CE A FACUT OLI PT STEAUA IN CAMPIONAT SI IN EUROPA?
DACA OLI A FACUT ACELE PERFORMANTE PUTEM FI SIGURI CA LE VA FACE DIN NOU. TREBUIE DOAR PUTIN TIMP DEOARECE ECHIPA ARE DE SUFERIT IN PRIMUL RAND DIN CAUZA ACCIDENTARILOR.

Lacatus07
20th April 2007, 10:17
TREBUIE DOAR PUTIN TIMP DEOARECE ECHIPA ARE DE SUFERIT IN PRIMUL RAND DIN CAUZA ACCIDENTARILOR.

Hai sa gandin logic. La jocul Stelei de acum n-avem cum sa prindem un loc de cupe europene.

Dupa tine 1 an de stat pe bara tzi se pare putzin???? Mi se pare cam mult si in plus umilitor. Iar ne intoarcem la esecurile cu Pitzurca din 2002??? Unde e hegemonia promisa de MM??? Dar jocul spectaculos pe care la promis Oli acum 1 an???

Esti al nu stiu catelea care plange dupa accidentari. Doar Ghionea si Dica lipsesc de ceva vreme. Restul care lipsesc sunt nulitatzi si nu au ce cauta in primul 11. DECI DOAR 2 ABSENTZE IMPORTANTE.

Am avut destula rabdare cu un antrenor care incet incate a distrus jocul Stelei.

ale_adda
20th April 2007, 15:33
OLI AVEM INCREDERE IN TINE !!!!!!!!!!!!:steag_ste :steagsimp :steagcruc :fularstea :fular_ste :forzastea :spre_cl: :steag3dun :steag3dun :steag_cru

vorbeste la singular

Steaua Forever
20th April 2007, 16:09
Lasati omu sa aiba o parere,are incredere in Oli si e foarte bine ,si eu am ,si sper sa ne bucuram impreuna si in continuare de succesele stelei ,sa ne respectam pe forum ,si sa lasam polemici ieftine ,si sa fim langa echipa ca acum are nevoie cel mai mult ,sa dea Dumnezeul sa castigam cu Iasul si sa fie primul pas spre revenire..

ale1337
20th April 2007, 16:41
lucrurile bune pe care le-a facut oli le uitati rpd...

Lacatus07
20th April 2007, 19:34
lucrurile bune pe care le-a facut oli le uitati rpd...

Dar voi de ce vretzi sa ascundetzi lucruruile rele??? Aaaaaaa pentru ca sunt mai multe !!!!

Oli are doar 2 lucruri bune: semifinala UEFA si Liga Campionilor.

Dar are 8 lucruri rele care le-am mai scris pe thread-ul dedicat lui Olaroiu dar le reiau ca sa priceapa fanii lui Oli.

1) In clasamentul returului din sezonul 2005-2006 Steaua a terminat pe locul 3 dupa Rapid si Sportul.
2) Returul cu Middlesbrough (o echipa de locurile 14-15 in fiecare sezon).
3) Clasarea pe locul 4 la 18 puncte de Dinamo in actualul sezon.
4) Contraperformantza de a da Dinamo 4 goluri in Ghencea impotriva Stelei.
5) Jocul foarte modest prestat de Steaua in campionat din octombrie pana acum (cam lunga criza asta !!!)
6) In Liga am obtzinut 5 puncte. Extraordinar. Dar la meciul retur cu Kievul trebuia sa mancam bataie. Celor la la Kiev li s-au anulat 2 goluri valabile. Deci am fi ramas cu 4 puncte. Lyon era deja calificata si a jucat cu destule rezerve iar noi am jucat la potentzialul maxim si am facut 1-1. Revervele lu Lyon la noi ar fi fost titulari dar sa ne gandim la fatul ca ei jucau relaxatzi, se vedea ca relatzile de joc nu sunt la fel ca ale titularilor din moment ce la Bucuresti noi n-am avut nici o ocazie clara de gol in 90 minute, iar ei n-au fortzat si totusi au dat 3 goluri. Cine a fost pe stadion a vazut ca Lyonul juca relaxat si ca daca ar fi vrut ne-ar fi dat mai multe goluri.
7) Steaua a pierdut in semifinala Cupei Romaniei cu Poli Timisora fara sa suteze vreo data la poarta.
8) Oli insista sa joace cu 2 inchizatori si in multe meciuri doar cu 1 singur atacant cum s-a intamplat si la semifinala cu Poli Timisoara.

Deci lucrurile astea de ce trebuie sa le ascundem??? Daia uitam asa repede ce a facut bun Oli la Steaua pentru ca a facut mai multe rele. Daca ar fi fost 8 lucruri bune si doar 2 rele nimeni NU l-ar fi contestat. Dar din moment ce lucrurile in realitate stau cum tzi le-am prezentat mai sus lumea ii cere DEMISIA pe buna dreptate.

ale_adda
20th April 2007, 20:56
nu inteleg de ce o gramada iau apararea la oli...sunt chiar orbi??

ivan viorel
20th April 2007, 21:09
Prelungirea contractului e o mare TEAPA. A semnat un contract valabil pentru perioada 3 .01 .2006 si 30 .06 .2007 pe care probabil nu-l semnase.
NU VA INTELEG BUCURIA.
Daca prin absurd maine seara ne bate POLI IASI ce scuza mai gasiti, ca ne-a calificat in UCL si ca am ajuns in semifinala UEFA. Aici nu e numai munca lui ,pentru ca el a preluat o echipa fomata cu un joc spectaculos pe care la stricat tot incercind tot felul de scheme. S-ai multumeasca lui ZENGA si PROTASOV.

ULTRAS STEAUA
20th April 2007, 22:09
am spus-o ....Oli a facut multe pentru Steaua.Dar pentru ca e un las nenorocit care nu are pic de respect pentru fanii acestei echipe, pentru mine unul nu mai exista.O parte a galeriei va inceta sa sustina echipa pana cand nu se face ordine la echipa.

StelistuBogdan
20th April 2007, 22:10
Vreau sa vad cand o sa faca oli dinou performanta cu Steaua in europa cum o sa-l mai aclamati.OLI AI TOT RESPECTUL DE LA UN ADEVARAT.
STELIST.:forzastea :steag_cru

StelistuBogdan
20th April 2007, 22:12
am spus-o ....Oli a facut multe pentru Steaua.Dar pentru ca e un las nenorocit care nu are pic de respect pentru fanii acestei echipe, pentru mine unul nu mai exista.O parte a galeriei va inceta sa sustina echipa pana cand nu se face ordine la echipa.
Vreau sa-ti aduc aminte ca o parte din galerie deja a incetat sa sustina steaua si asta se vede din comportamentul lor pe stadioane si in afara stadioanelor.
Voi sunteti stelisti numai la bine?

Lacatus07
20th April 2007, 22:25
Vreau sa vad cand o sa faca oli dinou performanta cu Steaua in europa cum o sa-l mai aclamati.OLI AI TOT RESPECTUL DE LA UN ADEVARAT.
STELIST.:forzastea :steag_cru

Deci daca-l sustzi pe Oli esti stelist adevarat. Atunci din cauza ca NU il suport pe Olaroiu ma declar stelist fals, de conjunctura de prin 1990. :lol: Si tot din cauza conjuncturii ma duc la meciurile Stelei din 1995. Cam lunga conjunctura asta !!!! :) Dar ce sa-i faci eu nu sunt stelist adevarat ca NU-l sustzin pe Zeul O-Olaroiu. Ce-mi plac cei care se declara mai stelisti decat altzii. Potzi cantarii sentimentele???

Si o intrebare de baraj. Cand o sa mai avem performantze cu Oli ?? Din moment ce Steaua n-o sa se califice, mai mult ca sigur, in nici o cupa europeana la felul cum joaca.
Poate n-ai auzit din vara pleaca sigur. Contractul a fost la vrajeala facut. :)

koma666
20th April 2007, 22:32
...Voi sunteti stelisti numai la bine?
Care a fost binele ala?- din 11 meciuri oficiale, Steaua a pierdut nu mai puţin de 6
- în 55 la sută din meciuri n-a reuşit să marcheze gol
- în 81 la sută din partide a primit gol
- Steaua are o medie de doar un gol marcat pe meci
Astea-s cifre pe 2007,cam asta-i eficienta lui Oli!

sergiuku
20th April 2007, 22:42
dak tre sa fim la bine si la rau alaturi de STEAUA.......atunci nu-l condamn pe olaroiu :ntz: !!!! El a fost la bine alaturi de echipa.....acum urmeaza sa fie si la rau :bere2: ;) :doh: !!!!

koma666
20th April 2007, 22:50
dak tre sa fim la bine si la rau alaturi de STEAUA.......atunci nu-l condamn pe olaroiu :ntz: !!!! El a fost la bine alaturi de echipa.....acum urmeaza sa fie si la rau :bere2: ;) :doh: !!!!
Raul a fost facut,acum urmeaza dezastrul:daca nu prindem nici o cupa europeana se duce pe apa sambetei toata munca din ultimii 3 ani!

john_86
20th April 2007, 23:30
Nu isi mai aminteste nimeni ceea ce declara olaroiu in urma cu 5 ani cand a esuat cu STEAUA? Va aduc eu aminte:"Maimutele de la Steaua". Da, exact asa a spus.

sergiuku
21st April 2007, 08:33
Suntem alaturi la bine si la greu....dar cand isi bate conducerea joc de tine......nu stiu cat merita !!!

katesiti
21st April 2007, 11:53
succes astazi STELEI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:notworthy
HAI BAIETI, ARATATI DE CE SUNTETI IN STARE:rolleyes:

ciprian
21st April 2007, 12:30
VA TOT LUATI DE OLI , DE CE? AS VREA SA VAD CAND VA LUATI DE JUCATORI ,EI SUNT VINOVATII. OLI CE SA FACA , A FACUT DIN RAHAT BICI DAR SA NIMERIT SA NU FACA POC. CUM CREDETI CA VA PUTE FACE OLI PERFORMANTA CAND RADOI ESTE 'FINU" SI CARE FACE CE VREA EL, BA MAI ISI FACE SI CLICA IN ECHIPA CA SA IL DEMITA PE OLI. ASTIA AR TREBUI SA MEARGA LA ECHIPA A 2-A . Ce sa spunem de lovin si de ceilalti care refuza jocul , eu ias trimite la echipa a -2a si as lua 2-3 jucatori de acolo sunt sigur ca aia si-ar da sufletul pe teren. Ar fi un exemplu pt toti care isi fac de cap in echipa.

Cristi
21st April 2007, 18:54
Cipriane, stai linistit ca se ia lumea si de jucatori, sapa mai adanc pe forumuri si ai sa vezi ca nimeni nu e menajat, nici conducerea si nici jucatorii.
Am o intrebare ptr cei care o tot dati cu ... "Ati uitat ce performante am facut cu Oli, ati uitat ca ne-a scos in Europa, bravo Oli ... UN STELIST ADEVARAT e alaturi de tine". Mai baieti ... nu e normal sa critici atunci cand nu merge nimic? Criticile n-au venit dupa un singur meci, au venit dupa atatea meciuri pe care le-am pierdut rusinos ... jenant, au venit dupa meciuri pe care nimeni nu se gandea ca nu le castigam, meciuri simple, meciuri cu adversari modesti, meciuri extrem de importante pe care noi le-am facut cadou altora, sa se bucure altii de performanta. Cum mama dracului sa-l laud ei pe oli dupa rezultatele avute in ultimul timp? Vreti sa facem bannere cu MULTUMIM OLI, MULTUMIM CONDUCERII, MULTUMIM ECHIPEI ... si sa le afisam prim peluza? Pe mine, daca ptr a avea rezultate bune, ar fi necesar sa plece TOTI, obsolut toti ... nu m-ar deranja deloc.
E trist, ca dupa atatea si atatea rezultate rusinoase ... inca mai citesc pe forum "Bravo oli, tot respectul, te sprijin 100% ... etc'. Trist!
P.S. mai nou, vad ca a prins obiceiul sa se agite la 0-0 si sa zambeasca atunci cand suntem condusi, f tare ... ma apuca crizele de isterie cand ii vad ranjetul ala pe fata, aia ne conduc pe teren, noi ne agitam ca disperatii ... si oli zambeste! Asta inseamna sa-ti pese de echipa, sa-ti pese de STEAUA, sa-ti pese de suporterii care asteapta rezultate pozitive ... sa zambesti gretos in fata camerelor.

koma666
21st April 2007, 19:29
... mai nou, vad ca a prins obiceiul sa se agite la 0-0 si sa zambeasca atunci cand suntem condusi, f tare ... ma apuca crizele de isterie cand ii vad ranjetul ala pe fata, aia ne conduc pe teren, noi ne agitam ca disperatii ... si oli zambeste! Asta inseamna sa-ti pese de echipa, sa-ti pese de STEAUA, sa-ti pese de suporterii care asteapta rezultate pozitive ... sa zambesti gretos in fata camerelor.
"Reactia suporterilor?N-are nici o legatura cu realitatea!"-parca asa ceva a spus Oli!Chiar te lasa fara cuvinte omu' asta!

jurnalistul2000
21st April 2007, 20:02
In acest meci lipsesc cei 2 brazilieni.Cosmin Olaroiu a decis sa nu-i trimite in teren pe cei 2 brazilieni din lotul Stelei: Andrey si Elton.Un meci decisiv pentru echipa ros-albastra.Ionut Popa, ``stelist de mic`` dupa cum o spune si dansul, vine in Ghencea pentru a incurca planurile Stelei.``As suferi daca Steaua ar pierde meciul cu noi``.Vorbind serios, Steaua se afla intr-un moment critic.TOTUL SAU NIMIC.Ori batem, ori mergem acasa si ne uitam la Liga din fata televizorului.Hai baieti.Hai Steaua!Sa invingem asa cum ii sta cel mai bine Stelei.Sa dovedim de ce suntem in stare.Luptati pentru NOI!

Alexinio stelistu
21st April 2007, 20:22
Campioni am fost campioni vom fi pana vom muri Steaua Bucuresti!!!!!!Tot respectul meu Oli:notworthy

gligabecky
23rd April 2007, 15:13
VA TOT LUATI DE OLI , DE CE? AS VREA SA VAD CAND VA LUATI DE JUCATORI ,EI SUNT VINOVATII. OLI CE SA FACA , A FACUT DIN RAHAT BICI DAR SA NIMERIT SA NU FACA POC. CUM CREDETI CA VA PUTE FACE OLI PERFORMANTA CAND RADOI ESTE 'FINU" SI CARE FACE CE VREA EL, BA MAI ISI FACE SI CLICA IN ECHIPA CA SA IL DEMITA PE OLI. ASTIA AR TREBUI SA MEARGA LA ECHIPA A 2-A . Ce sa spunem de lovin si de ceilalti care refuza jocul , eu ias trimite la echipa a -2a si as lua 2-3 jucatori de acolo sunt sigur ca aia si-ar da sufletul pe teren. Ar fi un exemplu pt toti care isi fac de cap in echipa.
Ia explica-mi si mie baietica:la tine toata echipa e vinovata numai idiotul asta nu?Cum vine asta?De cand esti tu stelist?De 2 zile?Sau esti caine?
Jucatorii astia sunt aceiasi de pe vremea lui zenga si oleg cu mici exceptii.Atunci insa mergeau.De ce?Pentru ca era cineva care-i motiva si-i invata fotbal.Radoi?Cate meciuri bune nu a facut radoi si de cate ori nu a salvat el steaua?Dak jucatorii nu sunt in stare antrenorul e vinovat.
DEMISIA,DEMISIA,DEMISIA.
Afara,afara cu zerOli de la steaua!!
sunt de acord cu tine cristi!!

P-I-C-002
23rd April 2007, 15:20
Poate baiatul vrea sa spuna ca nu OLI joaca pe teren,ca nu OLI isi creaza diferite faze si le rateaza asa aiurea.

clauonofrei
23rd April 2007, 15:23
IN MOMENTUL ASTA STEAUA ARE NEVOIE MARE DE SUPORTERI.
HAIDE-TI LA CLUJ IN NUMAR CAT MAI MARE SA-I SUSTINEM, PT CA DOAR ASA VOR TRECE PESTE CRIZA DIN ACEST MOMENT.
NU CRED CA MERITA DOAR HUIDUIELI DEOARECE SUNNTEM TOTUSI SUPORTERI STEAUA CU TOTII.:steagsimp

Crystyan_daniel
23rd April 2007, 19:58
Alaturi de voi mereu.Trecem si peste asta

ovidiu_redblue
23rd April 2007, 22:17
HAIDETI SA-I SUSTINEM NECONDITIONAT!
LA STEAUA SE INTIMPLA LUCRURI CARE NOI SUPORTERII NU LE CUNOASTEM !
JUCATORII NU MAI JOACA NIMIC(NU TOTI) SI ASTA SE INTIMPLA PTR CA NU SIMT CUM TREBUIE PTR STEAUA !!!!!!
HAI STEAUA !!! FORTZA ULTRAS !!!
LA BINE SI LA GREU ..................HAI STEAUAAAAAAAAA !!!!

amorezu
26th April 2007, 06:18
Cand esti suporter Steaua,esti suporter si la bine si la greu. Ar trebui sa fie un numar imens de suporteri la toate meciurile Stelei, fie ele in Ghencea, ori in deplasare

Are si ****** dreptate, ca decat sa mergeti la meci,sa rupeti gardurile mai bine stati acasa...

Fac apel la suporterii adevarati,sa mearga in deplasare sa'si incurajeze echipa de suflet, prin scandari si cantece, tobe etc...dar sa lase lanturile,petardele,etc acasa. Si ura catre echipa adversa s'o lase pe teren si sa se comporte ca un homo-sapiens, ca dor nu suntem maimute sa ne exprimam dominarea prin violentza

Forza Steaua!

SkizzukShark
26th April 2007, 08:52
De ce nu merg suporterii la Cluj?Daca as putea mi-as lua toata gasca si i-am incuraja,dar din pacate,nu e posibil!Au nevoie de noi!CU STEAUA LA BINE SI LA RAU-PENTRU ARMATA ULTRAS!!!!!!!!!!

Roxanik
26th April 2007, 10:59
Cand esti suporter Steaua,esti suporter si la bine si la greu. Ar trebui sa fie un numar imens de suporteri la toate meciurile Stelei, fie ele in Ghencea, ori in deplasare

Are si ****** dreptate, ca decat sa mergeti la meci,sa rupeti gardurile mai bine stati acasa...

Fac apel la suporterii adevarati,sa mearga in deplasare sa'si incurajeze echipa de suflet, prin scandari si cantece, tobe etc...dar sa lase lanturile,petardele,etc acasa. Si ura catre echipa adversa s'o lase pe teren si sa se comporte ca un homo-sapiens, ca dor nu suntem maimute sa ne exprimam dominarea prin violentza

Forza Steaua!

You're right..............CU STEAUA LA BINE SI LA GREU!!!!
Asta inseamna ULTRAS adevarat............
"MERGEM PRIN TOATA TARA/ SA SUSTINEM PE STEAUA/ CANTAM PANA RAGUSIM/ STEAUA CE MULT TE IUBIM!!!!!"..........

grizlarules
26th April 2007, 15:37
You're right..............CU STEAUA LA BINE SI LA GREU!!!!
Asta inseamna ULTRAS adevarat............
"MERGEM PRIN TOATA TARA/ SA SUSTINEM PE STEAUA/ CANTAM PANA RAGUSIM/ STEAUA CE MULT TE IUBIM!!!!!"..........

:yup:
intotdeauna superiori in special la suporteri
cea mai frumoasa galerie din tara noi suntem
de ce?
pentru ce iubim STEAUA si suntem tot timpul cu ea

bogdan_radoi6
27th April 2007, 10:34
stie cineva cate etape mai e suspendat terenul stelei? k in primavara asta singurele meciuri la care am avut suporteri pe ghencea au fost cele cu sevilla si dinamo si cred k lumea vrea sa vada steaua castigand in ghencea.pls un raspuns cine stie

JustMe
27th April 2007, 10:56
Meciul cu galatiul de duminica mai e fara spectatori deocamdata. Sa speram ca nu o sa prelungeasca suspendarea dupa ce s-a intamplat la porumbei in cuib in meciul de cupa. Acolo ar trebui suspendat organizatorii ca au permis porumbeilor sa zboare pe teren...

danielac
27th April 2007, 12:11
sa speram ca dupa victoria deieri, suporterii vor reveni la sentimente mai bune... ma refer la galeria fidela a Stelei!

gligabecky
27th April 2007, 19:01
Steaua e numai una,ne mandrim cu ea in toata lumea!
Fotza Steaua!Fotza Steaua!
Pana la moarte,cu Steaua pana la moarte!
We are the champions my friends!!!!
We are the champions to the end!!!:steagsimp :steagsimp
:fular_cam :fular_cam :fular_ste :fular_ste :fularstea :fular_ult :forzastea

ALKATRAZ-Cheloo
1st May 2007, 18:59
:fular_ult "Europa, STEAUA ; Romania, STEAUA; Peste tot e STEAUA, Kampioana din Ghencea!" Fortza STEAUA! Intotdeauna vom fi cu adevarat alaturi d tine: "shi la bine, shi la greu Steaua este Klubul meu!" ; Ultra-Invingatori 4 life! :steag_cru :fular_ste

SkizzukShark
7th June 2007, 08:44
azi se implinesc 60 de ani de la infiintarea celui mai tare club!!!o zi istorica 7 IUNIE 1947!!!Daca acest club nu s-ar fi infiintat,multi dintre noi nu ar fi putut trai!!! Steaua, clubul nostru drag / Ce mult te iubim / La bine, la greu / Steaua e / Clubul meu / Tot mereu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:forzastea :forzastea :fular_ult

Betty
7th June 2007, 10:00
LA MULTI ANI STEAUA ! :happybday

Miha_stelista
7th June 2007, 11:17
La multi ani Steaua...Sa ai parte in campionatul urmator numai de victorii si fie ca Nicolae Dica sa ramana la Steaua pana la moarte:bere: :baby: :baby: :baby:

SkizzukShark
7th June 2007, 11:38
La multi ani Steaua...Sa ai parte in campionatul urmator numai de victorii si fie ca Nicolae Dica sa ramana la Steaua pana la moarte:bere: :baby: :baby: :baby:

pana la moarte nu va putea sa ramana la Steaua,sti doar ca la o anumita varsta nu va mai putea juca,dar totusi eu ii doresc sa ajunga la o echipa mare din strainatate ca merita!!!

nico16
7th June 2007, 11:56
La multi multi multi multi ani de glorie STEAUA!!!
Si tuturor stelistilor la multi ani!!:drunk:

miki_stelista
7th June 2007, 11:56
La multi ani Stelei si noua!

blilib
7th June 2007, 12:09
LA MULTI ANI STEAUA! CU MULTE CALIFICARI IN LIGA CAMPIONILOR SI MULTE MULTE VICTORII!!!!!!! IUBIRE INFINITA !!!!!!!! FORZTA STEAUA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:fotbal: :steagsimp :fular_cam

Steaua Forever
7th June 2007, 16:35
LA MULTI ANI STEAUA!!!!:flowers: :flowers: :flowers:

red_blue_star
7th June 2007, 22:28
7 iunie 2007- 60 de ani de.. STEAUA! ce sa mai zic?! sa ne traiasca!

sergiuku
7th June 2007, 23:45
LA MULTI ANI STEAUA si LA MULTE LIGI ALE CAMPIONILOR !!!!

ivan viorel
9th June 2007, 21:55
Toata lumea LA MULTI ANI STEAUA ,dar de jiji nu zice nimini nimic?":ntz:

SkizzukShark
10th June 2007, 16:39

ce ai vrea sa zicem?eu apreciez ca a bagat multi bani la Steaua,dar acum s-a scrantit rau de tot:yuk: !!!

ivan viorel
10th June 2007, 17:53
[QUOTE=Vyo_radoi;239596]ce ai vrea sa zicem?eu apreciez ca a bagat multi bani la Steaua,dar acum s-a scrantit rau de tot:yuk: !!![/QUOT

Poate nai inteles gluma , s-ai uram de .........sanatae.

Fishu'
11th June 2007, 15:26
lol, nush de ce am eu parerea ca, deshi nus-a postat, jiji nu sta rau cu "sanatatea" :P Oricum, nu asta e ideea! La multi ani celei mai echipe din Romania!! La multi ani Steaua Bucureshti! sa dea domnu sa reushesc sa prind si centenaru si po sa mor linijtit :D

ULTRAS STEAUA
10th July 2007, 10:45

e ziua lui JJ?:coffee: ...

stelista_yo
10th July 2007, 10:49
A fost. Pe 25 iunie :fotbal:

Ciprian Bojan
10th July 2007, 13:11
A fost. Pe 25 iunie :fotbal:
Pey din 26 pana in 24 iunie de 2 ani tot ziua lui e. Ca il pomesesc toti pe Jiji, mai pe la carcotasi, pe la mondeni, peste tot, Si mai e si invitat la TV, mai tre' si o zi de nastere??? God, Forgive Him, He doesn't know what he's doing
AMIN!!!!!!!!:carucior:

Predator
13th July 2007, 13:07
LA MULTI ANI!!! mie, voua, clubului, jucatorilor, tuturor stelistilor...
Pentru JJ ii cantam LA MULTI ANI! pe 30 februarie... pana atunci mai e mult...
Ne mai auzim... :bye: ... sa fiti iubiti.

Adrians
13th July 2007, 15:50
GSP din 13.7.07 - Avem acum si confirmarea oficiala !

Biroul de Cercetări Sociale a aflat! 42,4 din români sînt stelişti!
Se spune că simpatia pentru un club de fotbal, în unele cazuri dusă până la stadiul de iubire, reprezintă un lucru cu care unii oameni se nasc. Pentru alţii însă, apare pe parcursul vieţii, îndeosebi în copilărie sau în adolescenţă. Fie că este vorba de Steaua, de Dinamo, de Rapid, sau de orice alt club din ţara noastră, românii sunt cunoscuţi ca nişte suporteri fanatici, iubitori, de multe ori acest lucru ducând la violenţe pe stadioane sau în afara lor.

Veşnica întrebare „Care este cea mai iubită echipă din ţara noastră?” cunoaşte, evident, mai mult răspunsuri. Pentru că, ce-i drept, subiectivismul îşi spune în dese rânduri cuvântul. Biroul de Cercetări Sociale a încercat să dea un raspuns acestei dileme.

Realizând un sondaj de opinie în rândul a 1.182 de români cu vârste peste 18 ani, BCS a stabilit numele echipei cele mai iubite de pe plaiurile noastre mioritice. Oarecum previzibil, cele mai îndrăgite culori s-au demonstrat a fi cele roş-albastre. Steaua se bucură aşadar de cei mai mulţi fani, adunând nu mai puţin de 42.4% din sufragii.

Dinamo, doar 12.6%...
Destul de surprinzător, deşi a reuşit să câştige titlul la pas în acest sezon, „câinii” nu sunt deloc aşa de iubiţi pe cât dau impresia. Dinamo se bucură de doar 12,6% din simpatia celor intervievaţi, un procent destul de mic, comparativ cu cel al „duşmanilor de moarte” din Ghencea.

„Podiumul” preferinţelor microbistice ale românilor este completat, după cum probabil era de aşteptat, de Rapid. Gruparea alb-vişinie se bucură de 9,2% din sufragii, fiind nevoită să se vadă „învinsă” - ca şi în clasamentul ultimului campionat - de cele două mari rivale bucureştene.

Clasamentul este completat de cele mai iubite grupări din provincie - Poli Timişoara cu 4.5 % şi CFR Cluj cu 2.5 % - celelalte echipe având un procentaj subunitar.

stelista_yo
13th July 2007, 16:02
Stim ca suntem cei mai multi...:D

Predator
13th July 2007, 18:34
STEAUA = LOCUL 1...

Sezoane ca cel recent incheiat sunt mici acidente...:drunk: Sanatate tuturor si la mai multi... :devil:

ALKATRAZ-Cheloo
21st July 2007, 15:52
:fular_ult

"O iubire ros-albastra, pentru campioana noastra!

O iubim si o stimam, spre victorii o purtam... oooooo!"

:steagcruc :fular_ste

GSP din 13.7.07 - Avem acum si confirmarea oficiala !

Biroul de Cercetări Sociale a aflat! 42,4 din români sînt stelişti!
Se spune că simpatia pentru un club de fotbal, în unele cazuri dusă până la stadiul de iubire, reprezintă un lucru cu care unii oameni se nasc. Pentru alţii însă, apare pe parcursul vieţii, îndeosebi în copilărie sau în adolescenţă. Fie că este vorba de Steaua, de Dinamo, de Rapid, sau de orice alt club din ţara noastră, românii sunt cunoscuţi ca nişte suporteri fanatici, iubitori, de multe ori acest lucru ducând la violenţe pe stadioane sau în afara lor.

Veşnica întrebare „Care este cea mai iubită echipă din ţara noastră?” cunoaşte, evident, mai mult răspunsuri. Pentru că, ce-i drept, subiectivismul îşi spune în dese rânduri cuvântul. Biroul de Cercetări Sociale a încercat să dea un raspuns acestei dileme.

Realizând un sondaj de opinie în rândul a 1.182 de români cu vârste peste 18 ani, BCS a stabilit numele echipei cele mai iubite de pe plaiurile noastre mioritice. Oarecum previzibil, cele mai îndrăgite culori s-au demonstrat a fi cele roş-albastre. Steaua se bucură aşadar de cei mai mulţi fani, adunând nu mai puţin de 42.4% din sufragii.

Dinamo, doar 12.6%...
Destul de surprinzător, deşi a reuşit să câştige titlul la pas în acest sezon, „câinii” nu sunt deloc aşa de iubiţi pe cât dau impresia. Dinamo se bucură de doar 12,6% din simpatia celor intervievaţi, un procent destul de mic, comparativ cu cel al „duşmanilor de moarte” din Ghencea.

„Podiumul” preferinţelor microbistice ale românilor este completat, după cum probabil era de aşteptat, de Rapid. Gruparea alb-vişinie se bucură de 9,2% din sufragii, fiind nevoită să se vadă „învinsă” - ca şi în clasamentul ultimului campionat - de cele două mari rivale bucureştene.

Clasamentul este completat de cele mai iubite grupări din provincie - Poli Timişoara cu 4.5 % şi CFR Cluj cu 2.5 % - celelalte echipe având un procentaj subunitar.

:forzastea :fular_cam :steag_sah

Robert
31st July 2007, 12:37
STELIST PANA LA MOARTE SI DINCOLO!!!!
:yup:

STEAUA este campioana noastra
O legenda ROSIE-ALBASTRA
Steaua este echipa ce-o Iubim
Langa Steaua de-a Pururi o sa fim

daca prind centenarul Stelei sunt cel mai fericit om din lume....pot sa mor cu inima impacata. Am avut, am si voi avea mereu sange ros-albastru:yes:

calinmadness
31st July 2007, 12:56
:fular_ult mereu cu sange rosu si inima albastra ! forza STEAUA pana la moarte si dincolo d ea :steagcruc

Crystyan_daniel
31st July 2007, 15:03
deocamdata mergem destul de bine,sa se mai acomodeze un pic noii veniti si no.....luam titlul

tudorloredana
31st July 2007, 15:50
cred ca a sosit momentul sa aratam valoarea si superioritatea fata de rivali...e momentul sa fim cei mai buni...FORTZA STEAUA..

ovidutzu
1st August 2007, 21:49
vreau sa fac un avertisment...am auzit vorbind mai multi lideri din galeria stelei k vor sa introduca torte pe stadion la meciul cu zaglebie de acasa,si sa puna un baner cu mama domnului ****** ...cei de la peluza sud se vor strange la tribuna a 2 a si vor sa scandeze impotria dlui ******..iar cei de la nord sunt cei cu trotele..vor sa suspende terenul stelei..k ****** sa nu mai incaseze sumele din bilete k sa nu investeasca in sistemul ala cu cartele magnetice...sper k cineva sa ma ia in serios si dk se poate sa impiedicam astea.

Raul_07
2nd August 2007, 14:05
Trebuie sa fim atenti deoarece Borcea a zis ca trimite baieti in Galeria Stelei si sa se bucure cand luam gol ca sa fim suspendati mare atentie ca nu o sa piarda nici Gigi prea mult din aceasta chestie ci doar Steaua prin faptul ca o sa jucam iara fara spectatori.

SkizzukShark
4th August 2007, 22:11
vreau sa fac un avertisment...am auzit vorbind mai multi lideri din galeria stelei k vor sa introduca torte pe stadion la meciul cu zaglebie de acasa,si sa puna un baner cu mama domnului ****** ...cei de la peluza sud se vor strange la tribuna a 2 a si vor sa scandeze impotria dlui ******..iar cei de la nord sunt cei cu trotele..vor sa suspende terenul stelei..k ****** sa nu mai incaseze sumele din bilete k sa nu investeasca in sistemul ala cu cartele magnetice...sper k cineva sa ma ia in serios si dk se poate sa impiedicam astea.

e o idee buna sa strigam anti-ber******:whistling dar restul nu suna bine:nope:

dax
5th August 2007, 00:33
Scenarite... Oricum, as vrea ca Steaua sa joace fara spectatori ca doar asa va intelege oierul ca o echipa fara suporteri n-are valoare.

joseph
5th August 2007, 01:43
as vrea ca Steaua sa joace fara spectatori ca doar asa va intelege oierul ca o echipa fara suporteri n-are valoare.

astfel de posturi ma scot din minti pt ca imi dau seama ca o astfel de gandire nu poate aduce nimic bun.Nu am crezut ca voi ajunge sa aud un stelist spunand: "as vrea ca steaua sa joace fara spectatori" ,nu conteaza din ce motiv.Orice stelist tre' sa urmareasca binele echipei si abia apoi sa poarte razboaiele cu patronii sau cu oricine. Este stiut faptul ca atunci cand Steaua si orice echipa iubita este privata de aportul publicului joaca timorat si fara o motivatie in plus.Voi in razboiul cu ****** vreti sa afectati si echipa? ca apoi sa veti ce injura,ca de ce nu joaca bine s.a.m.d. Daca ati inceta scandalul asta aiurea ar fi mult mai bine pt toata lumea.Nu va e clar ca ****** nu da doi bani pe voi,cei care il injurati?Nu va e clar ca el e mai multumit cand Steaua joaca fara suporteri?Credeti ca daca Steaua va juca fara spectatori ****** va intelege ca o echipa fara suporteri nu are valoare?El oricum va reduce la o simpla adunatura de golani(nu stiu cat de departe de adevar e...).
Nu va ganditi ca pt a face ca stadionul Stelei sa fie suspendat tre' sa mai porniti un razboi cu jandarmii?...si de data asta intentionat,cu intentia clara de a face rau,ca sa suspende terenul Stelei.Nu uitati ca daca va mai manifestati mult ca in jungla am putea fi eliminati si din cupele europene...sau asta se urmareste?

bend_it_like_banel
5th August 2007, 01:58
Scenarite... Oricum, as vrea ca Steaua sa joace fara spectatori ca doar asa va intelege oierul ca o echipa fara suporteri n-are valoare.

si eu zic ca exagerezi... ce rezolvam pana la urma? ce vina are hagi sau jucatorii ca ciobanul e nebun?(pana la urma nu stii sigur ca el a fost in spatele evenimentelor de la constanta) eu zic sa incercam sa gasim o solutie pentru binele clubului si nu incidente si dispute care nu-si au rostul atata timp cat echipa are rezultate. sa nu uitam ca tot din cauza unor suporteri am avut mult de pierdut anul trecut(si jiji nu cred ca s-a implicat cu ceva). deci pana la urma s-a gresit din ambele parti...si mai grav e ca s-a gresit in detrimentul echipei si al suporterilor... deci eu sper ca totusi acum cand se incheaga o echipa, cand hagi incearca sa faca ceva, cand suntem atat de aproape de al 2-lea an de CL sa nu ne dam cu stangul in dreptu' si sa nu luam decizii pripite..

colonelu Voiculescu
5th August 2007, 12:55
Domne , daca se mai intimpla evenimente ca cele de la Charleroi sau alte violente prin tribuna , Oierul e in stare sa inchida stadionul si sa nu mai vanda bilete la meciuri .
Oricum , banii din bilete sunt maruntis la bugetul Stelei

koma666
5th August 2007, 13:01
Domne , daca se mai intimpla evenimente ca cele de la Charleroi sau alte violente prin tribuna , Oierul e in stare sa inchida stadionul si sa nu mai vanda bilete la meciuri .
Oricum , banii din bilete sunt maruntis la bugetul Stelei
Nici nu trebuie sa se implice piperanu'!Ne linisteste UEFA definitiv!:wallbash:

red_blue_star
6th August 2007, 17:02
Trebuie sa fim atenti deoarece Borcea a zis ca trimite baieti in Galeria Stelei si sa se bucure cand luam gol ca sa fim suspendati mare atentie ca nu o sa piarda nici Gigi prea mult din aceasta chestie ci doar Steaua prin faptul ca o sa jucam iara fara spectatori.

chestia se rezolva usor:nu mai luam gol si gata cu bucuria baietilor lui borcea si gata cu suspendarile...asa ca ii rog pe baietii care se ocupa cu apararea la steaua sa fie atenti la chestia asta..
acum, serios vorbind, suspendarile de pana acum ni le-am cauzat doar noi... baiatul ala care a intrat pe teren in meiul cu charleroi , dupa interventia lui bostina, a fugit in tribune si a fost ascuns de prietenii lui...deci nu e nevoie de interventia lui borcea ca sa faca rau stelei...ne facem noi singuri destul rau
apoi, razboiul cu ****** e perfect intemeiat, dar nu merita sa ne interzicem singuri accesul pe stadion. poate ar trebui sa lasam noi de la noi, ca ciobanul cioban ramane, nu il schimba nimeni, din cate am vazut nici 30 mii de spectatori cantand...

n3@gA2oo7
7th August 2007, 12:43
chestia se rezolva usor:nu mai luam gol si gata cu bucuria baietilor lui borcea si gata cu suspendarile...asa ca ii rog pe baietii care se ocupa cu apararea la steaua sa fie atenti la chestia asta..
acum, serios vorbind, suspendarile de pana acum ni le-am cauzat doar noi... baiatul ala care a intrat pe teren in meiul cu charleroi , dupa interventia lui bostina, a fugit in tribune si a fost ascuns de prietenii lui...deci nu e nevoie de interventia lui borcea ca sa faca rau stelei...ne facem noi singuri destul rau
apoi, razboiul cu ****** e perfect intemeiat, dar nu merita sa ne interzicem singuri accesul pe stadion. poate ar trebui sa lasam noi de la noi, ca ciobanul cioban ramane, nu il schimba nimeni, din cate am vazut nici 30 mii de spectatori cantand...

Sunt perfect de acord:offtopic: Borcea zicea ca a plans cand a castigat steaua CCE sincer si eu o sa plang daca se califica Dinamo in grupe dar asta cred ca nu va fi posibil =))=))=)):no2: :nono:

Bogdanbibi
7th August 2007, 13:20
Borcea zicea ca a plans cand a castigat steaua CCE sincer si eu o sa plang daca se califica Dinamo in grupe
:wallbash: asta din ciclul "imi tai mana pentru Steaua"

red_blue_star
7th August 2007, 21:55
Sunt perfect de acord:offtopic: Borcea zicea ca a plans cand a castigat steaua CCE sincer si eu o sa plang daca se califica Dinamo in grupe dar asta cred ca nu va fi posibil =))=))=)):no2: :nono:

urat din partea ta daca plangi... mi se pare o dovada de fanatism exagerat si nenecesar... in fine, e alegerea ta (si, eventual, si a lui borcea...)

FlorinBurdea
8th August 2007, 22:36
Sarbatoare pentru toti iubitorii STELEI... :pimp: Trebuie sa ne bucuram si sa ne incurajam echipa:D

Felicitari echipei si tuturor celer ce au sufletul ros-albastru...

:steagcruc

:fularstea HAI STEAUA:fular_ste :steag_sah

TheCopoi
9th August 2007, 10:51
meciul de aseara a evidentiat faptul ca suporterii sunt alaturi de Steaua si la bine si la rau!:D imi pare bine ca suporterii nu l-au injurat pe gigi si au sustinut echipa si pe Zapata!

tavyto
9th August 2007, 11:37
Faptul ca o parte a galeriei nu l-au mai injurat pe ****** a fost bine pentru ca STEAUA trebuie sa fie unita pentru a putem sa functioneze bine. TRUP SI SUFLET PENTRU STEAUA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:steag_ cru

SkizzukShark
9th August 2007, 13:02
aseara s-a vazut iar ca avem cea mai frumoasa galerie!tot asa!:wub:

EPROCENT
9th August 2007, 22:06
aseara s-a vazut iar ca avem cea mai frumoasa galerie!tot asa!:wub:
TOT ASA STEAUA !
TOT ASA SI GALERIA !
SUNT MULTI STELISTI CARE IN LOC SA SE BUCURE CRITICA ECHIPA !
ASTA NU E BINE !
FRATE SA NE BUCURAM CA AM CASTIGAT !
HAI STEAUA !!! HAI STEAUA !!! HAI STEAUA !!!

SkizzukShark
10th August 2007, 14:28
TOT ASA STEAUA !
TOT ASA SI GALERIA !
SUNT MULTI STELISTI CARE IN LOC SA SE BUCURE CRITICA ECHIPA !
ASTA NU E BINE !
FRATE SA NE BUCURAM CA AM CASTIGAT !
HAI STEAUA !!! HAI STEAUA !!! HAI STEAUA !!!

tot asa Steaua?tot asa adica sa castige,dar trebuie sa joace mult mai bine!:yup:

ULTRAS STEAUA
13th August 2007, 21:48
tot asa Steaua?tot asa adica sa castige,dar trebuie sa joace mult mai bine!:yup:

bai nu stiu la ce meciuri va uitati, dar mie unu mi-au placut toate meciurile pe care le-a jucat Steaua.Poate sunt prea subiectiv, dar au jucat cu o clasa peste dinamu3, chiar daca javrele marcheaza mai multe goluri, sunt mult mai dezordonati in jocul tactic.Forza Lazio!

SkizzukShark
14th August 2007, 17:38
bai nu stiu la ce meciuri va uitati, dar mie unu mi-au placut toate meciurile pe care le-a jucat Steaua.Poate sunt prea subiectiv, dar au jucat cu o clasa peste dinamu3, chiar daca javrele marcheaza mai multe goluri, sunt mult mai dezordonati in jocul tactic.Forza Lazio!

Steaua joaca mai bine decat dinamure:lol:,dar in primele 4 meciuri oficiale nu prea ne-a iesit jocul,bine ca am castigat si se pare ca ne revenim!:yes: FORTZA STEAUA!FORTZA LAZIO!

AxelIce
18th August 2007, 23:10
Trebuie sa fim alaturi de echipa ... chiar daca nu au jucat bine , dar sunt sigur ca se vor schimba multe mai ales acum cu revenirea lui victoras si a lui cristocea ... va fi concurenta pe fiecare post ceea ce va motiva fiecare jucator :D

mmbank
19th August 2007, 23:37
E inadmisibil cum se poarta Gigi...ce ii face marelui Hagi,,,
ok,esti patron,vrei ceva,gasesti o solutie diplomatica sa obtii,cum face Berlusconi,fara mare tam-tam
DAR
NU POTI FACE MIZERII DIN ASTEA CU STEAUA,CU HAGI
VREAU SA NU IL VOTEZE NIMENI IN ROMANIA CU EL(de altfel nici nu inteleg de ce ar face-o)(si atunci se va vedea adevarata lui reactie fata de Steaua)
SI VREAU SA NU MAI MERGEM NICI UNUL LA UN MECI AL STELEI
CU DURERE PT CED INSEAMNA STEAUA
DAR SCHIZOFRENICUL TREBUIE SA INTELEAGA CEVA
CA NU POA SA FACA KIAR TOPTUL IN TARA ASTA
CA NU E NICI UN FEL DE IDOL
SI CA E NEBUN SI NU IL VOM VOTA
P.s. iL REGRET TARE MULT PE MM

TheCopoi
19th August 2007, 23:43
la bine si la rau sa-l injuram pe gigi mereu...

AxelIce
20th August 2007, 06:49
jiji trebuie internat in spital , avand in vedere ca hagi a demonstrat ca a stiut sa imobilizeze echipa in conditii f f grele

ww
20th August 2007, 09:52
jiji trebuie internat in spital , avand in vedere ca hagi a demonstrat ca a stiut sa imobilizeze echipa in conditii f f grele

ce a facut Hagi? :eek:

sergiuku
20th August 2007, 10:12
Jiji ar trebui sa fie alaturi de echipa la bine si la greu ! Cum se intampla ceva nefavorabil noua (de ex: penalty) ,pleaca de la stadion !!! Nu prea mai are ce cauta la STEAUA !!!
Noi intotdeauna vom fi alaturi de echipa,pt ca STEAUA este echipa favorita !!!
Noi chiar o iubim pt ca nu profitam cu nimic dupa ea .

tavyto
20th August 2007, 11:09
Nu cred ca jiji a facut cu intentie ce afacut aseara dar el e un om mai impulsiv si care,sa fim cinstiti,nu prea ii duce capul.Oricum orice se intampla in decursul unui meci el trebuie sa fie alaturi de echipa.TRUP SI SUFLET PENTRU STEAUA!!!!!!!!!!!!:steag_ste

oana dacica
20th August 2007, 13:41
Poate cineva sa mi explice gestul lui hagi atunci cand a fost introdus zaharia, acela de a-l imbranci? ce-i cu atitudinea asata, de "rege"? Omul este bolnav cu nervii. Doi labili fac treaba excelenta acolo nici ca se putea ca Steaua sa intre pe maini mai "bune". Chiar nu se gasesc oameni de bun simt si stelisti adevarati care sa conduca acest club?
Incepe nelinistea si la Steaua, va fi ca la Dinamo acum 2 sezoane.
Si mai am o nelamurire ce cauta Neaga titular, dupa 5 meciuri nu a reusit decat sa stea pe jos, pe neaga nu-l vede gigi? sau o fi ideea lui?

alex_stelist4ever
20th August 2007, 14:21
Am vazut si eu faza si chiar am comentat o,oriqm Zaharia dovedeste ca merita sa joace la Steaua... este o presiune mare pe carca lui Hagi , nu mai avea rabdare... cat despre neaga... e ceva putred in Danemarca!

mmbank
20th August 2007, 19:05
am vazut faza cu zaharia
si am fost nelamurit
insa
ce scrie baiatul asta mai sus cu "atitudinea de rege" e op mitocanie
nu HAGI s-a proclamat rege
ci noi,pentru ceea ce a facut pe teren
in plus,sunt o gramada de explicatii absolut normale...de altfel nici mimica lui Zaharia nu trada nimic suspect
mai mult,vedem in romania o gramada de reatii ciudate ale antrenorilor fata de jucatorii lor
ne inflamam insa doar la HAGI,pe care ar trebui sa il pretuim mult mai mult
nu i se acorda pic de incredere
si toata lumea carcoteste
probabil e reactia poporului nostr profund ingrat,care nu vrea rege,ci doar dictatori care par a avea "sange in instalatie",necesar pentru a face circ si a da impresia ca se cearta cu toata lumea
vezi ce presedinte avem si cui zicem cu tandrete "Nea Gigi"
nu pretuim pe nimeni care pretuieste munca si alte valori
noi vrem pe unii care se duc si spun la facultati ca important e sa te descurci,ca pregatirea e de prisos
:(

majearu1986
20th August 2007, 20:18
Cred ca lui Jiji i s-a urcat la cap linguseala celor de langa el care profita de "inteligenta "lui nativa si ii papa banii!
Ar trebui un pic scuturat si adus cu picioarele pe pamant! Daca are bani nu inseamna ca poate face orice vrea! Poate doar in lume prostilor si lingailor de langa el sa mearga!

roxxy_stelista
21st August 2007, 01:52
Gigi strica tot ce e frumos la echipa! atitudinea lui e chiar sub orice critica:wallbash: a plecat de la stadion imediat ce s'a dictat penalty pt cfr cluj si asta nu e nici prima si nici ultima oara cand se intampla:@ mai si spune ca e alaturi de steaua cu sufletul cand e alaturi de ea numai la bine.SUPORTERII ADEVARATZI isi arata iubirea pentru Steaua,mai ales la greu
STELISTA PANA LA MOARTE!

alex_stelist4ever
21st August 2007, 03:07
eu stiu una si buna... "prostul nu are mintea la purtator, el o are mereu limpede" de aceea jalnicul asta de patron al nostru ca pana la urma asta este adevarul, asta ne este patronul, isi da arama pe fata... de la inceput s a vazut k nu l sprijina pe hagi... dar roata se invarte cand ii e lumea mai draga... ma repet... RABDARE

Thereau1989
21st August 2007, 03:42
:wallbash: Stati mai nu mai datii vina pe ******i .. Io pe o parte il inteleg .... Dupa o zi de stres si de munca si de nervi dracii si altele.... va dati seama k la sf zilei o sa fie nervos si suparat ... dar el nu zice cu rautate.... Mai ales dupa schimbul de declaratii ******i - Andone.. Era clar k va fi scandal la steaua dupa un rezultat nefavorabil.. Asta este baietii si pls nu mai fiti suparati pe Gigi ******i.. E prea tare omu asta ;)..

Thereau1989
21st August 2007, 03:46
Topicul Rubricii acesteaia de la Forum este "Alaturi la bine si la rau" poi hai sa fim alaturi la bine si la rau de Steaua , ******i , Hagii si toti cei ce se ocupa de Echipa Steaua... !!

ForTza Steaua :X:X:X:X

alex_stelist4ever
21st August 2007, 16:51
cred k ai o problema... daca u il consideri pe ****** un om normal , inseamna k ai probleme... un om care nu stie ce inseamna dialogul... care URLA, TZIPA, ZBIARA, BEHAIE si nu accepta parerea celor din jur si mai rau nu are niciun Dumnezeu, este o nulitate! degeaba construieste manastiri si arunca in st si dr cu banii! ala nu are creier, are branza si aia s a imputzit... vai de biata lui cutie craniana ce trebuie sa adaposteasca... si mai grav ca e alimentat de spargatorul ala de geamuri in fiecare zi cu tampenii

roxxy_stelista
21st August 2007, 18:31
Stati un pic! nu trebuie sa fim contra lui ****** mereu pt ca e un om fara carte si nu prea stie ce spune si restu...problema cea mai mare este ca declaratiile lui afecteaza echipa.Cred ca scandalul asta cu Hagi e mai umilitor decat faza cu fularu' lu' Dinamo sh "augh augh augh".Omu' nu e in toate mintile sau este,dar cultura asta bat-o vina!!
Steaua inseamna si ******, din pacate, asa k trebuie sa acceptam asta
FORZA STEAUA!!!

Andre3a
8th October 2007, 10:17
Da...asa este...:)....Ma bucur ca a ajutat Steaua cum a putut...dar sa`i dea afara pe Olaroiu,pe Gahi...pana la urma il da si pe cel de akm afara!!

stelist_ros_albastru
8th October 2007, 11:37
fratzilor eu iubesc steaua...iubesc fotbalul shi spectacolul....daca ****** ar pleca de la steaua as strigs FORZZA STEAUA chiar daca ar juca n liga a 3-a.......cu conducerea asta "crestina" ajungem in mormant shi nu cred ca are rost sa ma stresez...sunt multi ca mine shi ******i ar trebuii sa moara martir ca sa ne castige respectul....FORZA STEAUA

Aleks_777
8th October 2007, 19:48
Steaua inseamna si ******, din pacate, asa k trebuie sa acceptam asta
FORZA STEAUA!!!

atunci cand o sa insemne Steaua ****** atunci cred ca Steaua o sa aiba mai putini suporteri decat orice alta echipa din liga 1....EU iubesc Steaua dar il urasc pe ******..daca Steaua inseamna ****** atunci eu nu sunt stelist...

neli
9th October 2007, 09:22
cum sa intrebi de ce iubesti steaua ? e aberant ! de ce-ti iubesti familia, copilul ? cine poate raspunde ? asa si cu steaua , o iubim pentru ca este o parte foarte importanta din viata noastra, nu exista viata fara steaua si nici steaua fara iubire .

lidia18
9th October 2007, 21:34
Degeaba,degeaba ne stresam noi din cauza lu' ******.......k oricum el ii patronu' lu Steaua si na'i ce'i face.......noi nu tinem k patronu ,ci k ekipa .....ii adevarat k ****** n'are cultura,ii .....,asa cum il stim ......da' din pacate ..el da banii la club....asa k.....:)

ULTRAS STEAUA
9th October 2007, 23:00
Degeaba,degeaba ne stresam noi din cauza lu' ******.......k oricum el ii patronu' lu Steaua si na'i ce'i face.......noi nu tinem k patronu ,ci k ekipa .....ii adevarat k ****** n'are cultura,ii .....,asa cum il stim ......da' din pacate ..el da banii la club....asa k.....:)

prefer sa vad pe steaua in divizia C si sa dispara ******...

LoMax8
9th October 2007, 23:30

mai aproape de adevar ar fi Steaua in divizia C si tot ****** la conducere...

Aleks_777
10th October 2007, 01:00
mai aproape de adevar ar fi Steaua in divizia C si tot ****** la conducere...

ascultati-ma pe mine...daca o sa traim o sa vedem si asta

ms_radoi
10th October 2007, 10:43
:romania2: total de acord :bere2:

bend_it_like_banel
10th October 2007, 11:14

si atunci ar fi 3 suporteri pe stadion... au mai fost cluburi care erau mari si tari si au ajuns vai de mama lor(ex nottingham forest). deci nu mersi, e mai bine in divizia A si prin CL...

ULTRAS STEAUA
10th October 2007, 14:36
si atunci ar fi 3 suporteri pe stadion... au mai fost cluburi care erau mari si tari si au ajuns vai de mama lor(ex nottingham forest). deci nu mersi, e mai bine in divizia A si prin CL...

mai bine:) nu vin decat adevaratii suporteri la stadion

bend_it_like_banel
10th October 2007, 15:39
problema e ca in zilele noastre tre sa atragi suporterii, fotbalul e o afacere. ok! suporterii "adevarati" vor ramane...dar ce te faci ca nu vor mai veni alti suporteri?! si eu as vrea sa plece jiji, dar in niciun caz nu as vrea sa-mi vad echipa favorita in liga a 3a, pentru ca stiu ca nu ar avea vreun viitor...

Aleks_777
11th October 2007, 00:42
Stii ce-ar fi perfect? Un scandal monstru ca cel din italia cu juventus....asa ar pleca sigur ber****** ca de...nu i-ar conveni publicitatea negativa si am scapa cu valoarea intacta.. :D :D gata ne-am hotarat...e datoria noastra de suporteri sa facem asta sa se intample :drunk:

adiutza
24th October 2007, 00:42
jiji beeeechali pleaca dreq o data si nu te mai intoarce intelege doar atat : NIMENI DE LA STEAUA NU TE IUBESTE ... NICI UNU ... ASA CA DU-TE DREQ CU BANII SI TOT ... putem avea o echipa frumoasa si fara banii tai
:furios: :furios: :furios: :furios: :furios: :furios: :furios: :furios: :furios: :furios:

clauonofrei
24th October 2007, 08:28
Trebuie neaparat sa scapam de jiji. Acest dement vrea sa desfiinteze STEAUA. Daca continua tot asa o sa reuseasca sigur.
Sa vedem acum ce declara despre inspiratiile lui de a titulariza jucatori. Acuma L-a titularizat pe Surdu si ati vazut ce a facut.
CIOBANUT TREBUIE SA PLECE !!!!!!

neli
24th October 2007, 08:52
jucatorii sunt niste victime a lui jiji, pedrazzini ar trebui sa puna "piciorul in prag", dementul de jiji distruge echipa .

Betty
24th October 2007, 12:17
La bine sau la greu :forzastea

Ogararu20
25th October 2007, 18:18
sa zic k-i multumesc pt stadion, sa zic k a avut ocazia de a face un lucru tare( jucatori adusi, bani bagati s.a.m.d.), dar oricum a reusit sa strice dobitocu' tot bunul facut, iar castigul lui de pe urma Stelei ramane nealterat :(!! stie toata Europa de asta acum ... Steaua trebuie sa copleseasca inimi de sentimente, nu sa promoveze prostia ... :(((((((, pleaca bai, lasa-ne :(((((((((

romarksman
27th October 2007, 16:49
:furios: Corect este sa fim alturi si la bine si la rau, dar in cazul acestor jucatori care murdaresc culorile Stelei, nu merita mai mult decat injuraturi. Sa-si faca bagajele si sa se intoarca de unde au venit. Ce fac in teren, jucatori ca Neaga, fraierul ala venit de la Cluj (nici nu reusesc sa-i retin numele) etc. mai bine ii aduceti si ii imbracati in tricourile Stelei pe jucatorii de la Buzau. Cu siguranta vor face mai mult, cu enorm de mult mai mult decat aceste vedete de mana a doua.
Bine ca fac declaratii aberante ca trec de mai departe in Liga Campionilor, dar ei nu fac decat sa amine meciurile din campionat, iar cand mai joaca in campionat reusesc sa-i faca mari si pe cei de la U Cluj. Bai, mari jucatori, astia de la Cluj n-au reusit nici o victorie pana la voi.
Sunt extrem de scarbit de voi. Nu ma mai intereseaza nimic legat de aceasta echipa. dati-le drumul de aici la toti mercenarii astia. Nu merita bani de la club (de la ******). Daca vor sa joace in tricoul Stelei, ar trebui sa-i puneti sa aduca bani la club. Nu le mai dati salariu si prime. NU MERITA. SUNTETI JALNICI. MI-E RUSINE SA MAI ZIC CA SUNT SUPORTER AL STELEI.:furios:

pauljmekeru
27th October 2007, 16:58
frate asta nu e echipa...jos cu gigi bekali...se crede el mare antrenor si isi bate joc de steaua...iubesc echipa asta si campionatul asta am avut parte numai de dezamagiri...nu merita nici pozitia care o are acum in campionat...a ajuns sa ne bata ultima clasata care nu are nici o victorie!!!!!toate echipele mici fac puncte pe spatele stelei...nu merita nici un loc anul acesta in cupele europene...sa vada bekali ca e el mare antrenor...mai bine ar lasa pe altcineva la steaua...pntru el si echipa lui de lingai nu mai e loc aici...in semn de protest nu mai merg la stadion deloc..si asa ar trebui sa facem toti...daca se crede echipa adevarata sa ne arate si performante...:censored:

pulici
27th October 2007, 20:08
:no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: SA IMI BAG PL EU IN ****** FMM DE CIOBAN..CUM PLM SA JOCI CU CRISTOCEA...CARE JOACA IN TOT CAMPIONATUL 40 DE MIN ... ???? SAU CU SURDU ...CARE L-AI LUAT DE LA CLUJ!! CARE NICI PE BANCA DE REZERVA NU AVEA LOC SI ILA ...IATI BA NENE...4 JUCATORI BRAZILIENI SAU ARGENTINIEI ...LA MIJLOC ..SI SA VEZI CE JOC FACI ACOLO NU CU..CRISTOCEA..SURDU ...SAU CEILALATI...DACA NU STI FOTBAL DATE IN MM DE CIOBAN ...DUTE DRAK LA OILE TALE....CRED CA TE-AI RUGAT MA MUNTELE ATOS CA SA CASTIGE STEAUA FMM DE CIOBAN...BA CIOBANE SA ITI DAU EU UN SFAT IAL PE LUCESCU ( DAR NU CRED CA O SA VINA LA TN CA ESTI UN CIOBAN..CRED CA MASSIMO ...IN ANGLIA NICI LA ECHIPA DE JUNIORI NU ARE LOC ...CE DRAK .... ILA TE ASCULTA PE TN ...CE II ZICI..AI ZIS SURDU SI CU CRISTOCEA SA JOACE A JUCAT IN MECIUL CU SEVILIA ....CEA MAI BUNA ACHIZITIE A FOST CU ZAPATA. !!! FARA EL ..CRED CA LA FIECARE MECI NUMAI SCORURI DINASTEA : 3-0 ,3-1,4-2 NUMAI DINASTEA....CE DRAK MA ..CRED CA DICA...GOIAN...SI CEILALTI CARE JOACA LA ECHIPA NATIONALA...ACOLO O SA EVOLUEZE !!! CA ACOLO JOACA CEVA SI EI....UITATE SI U LA GOIAN..DICA..NICOLITA....SI TOTI CEILALATI...UITATE SI U...GOIAN..DICA... CUM DAU GOLURI CA AU JUCATORI NU DE ALTA.... ;);) ALTFEL ESTE CAND AI JUCATORI .CA MUTU,CHIVU...si toti ceilalat;).....SA O *** PE MATA DE CIOBAN

repetir si din partea mea
pentru drepturile de autor am sa dau o bere

wolf_danutz
28th October 2007, 17:05
m-am inregistrat d cateva zile p forumul acesta ..si vad ca o multime de alti suporteri sunt suparati pe ****** (la fel ca si mine)....sa fim sinceri la nici o echipa din lume..nici macar cele mai mari(sa fimi seriosi la multe din echipele mari nu stim cine sunt patroni)nu se vorbeste atat de mult despre un "om" care a reusit sa faca din cea mai iubita echipa din Romania , o rusine (imi pare rau ca sunt asa de dur..dar dupa meciul cu u.cluj asa m-am simtit).
TINETI MINTE STEAUA NU E ******!!!...(aprp. asta o sa fie ultimul meu mesaj p acest forum)

htoma31
29th October 2007, 01:58
m-am inregistrat d cateva zile p forumul acesta ..si vad ca o multime de alti suporteri sunt suparati pe ****** (la fel ca si mine)....sa fim sinceri la nici o echipa din lume..nici macar cele mai mari(sa fimi seriosi la multe din echipele mari nu stim cine sunt patroni)nu se vorbeste atat de mult despre un "om" care a reusit sa faca din cea mai iubita echipa din Romania , o rusine (imi pare rau ca sunt asa de dur..dar dupa meciul cu u.cluj asa m-am simtit).
TINETI MINTE STEAUA NU E ******!!!...(aprp. asta o sa fie ultimul meu mesaj p acest forum)

Daca tu crezi ca nu trebuie sa ne implicam facandu-l pe gigi sa inteleaga ca nu conteaza daca aduce oameni pe care vrea sa ii foloseasca pt capital politic trebuie sa il facem sa inteleaga ca nu suntem toti incuiati deci daca ne implicam si ii amintim lui gigi ca Steaua este mai mult decat capital pentru el iar banii pe care ii are nu ii dau dreptul sa isi bate joc de Steaua. Deci daca tu poti sa il lasi pe omu asta sa faca ce vrea el treba ta eu sufar cand Steaua e folosita chiar mai mutl decat atunci cand imi spun cainii ca Steaua e terminata daca pe tine nu te doare sa ii auzi pe alti ca se lauda ca ei au rezultate dar nu sa baga la ei la echipa patronul atunci nu mai posta eu nu pot sa nu ii transmit la gigi ca nu o sa ii toleram sa distruga Steaua

BLUERED 4EVER
4th November 2007, 21:51
meciul pierdut cu u cluj nu a fost o mare tragedie dar cel mai mult m-a durut reactia jucatorilor care au intors spatele galeriei care totusi a sustinut echipa pana in ultimul moment.Am vazut persoane venite de la bucuresti sa-i sustina oboseala se vedea pe fata lor cred ca un gest de multumire de la jucatori meritau.Vreau sa salut galeria stelei care e intradevar o galerie cu stofa europeana jos palaria pt voi!:punk:

eduardo88
6th November 2007, 13:53
galeria a fost senzationala !!!! ...jucatorii ... nu comentez ...dar..cred k un banner NU NE MERITATI !!! ar da de inteles tuturor..

COBRA_MRM
6th November 2007, 15:18
Pt SUPORTERI PT ANTRENOR SI PT ECHIPA JOS PALARIA!!!PT JIJINIO O CATASTROFA!:drunk: :wallbash:

neli
7th November 2007, 07:45
sustineti echipa deseara in meciul cu sevilla ! nu sunt din bucuresti sunt din deva si nu am cum sa ajung la meci, dar va rog fiti alaturi de ei si de lacatus !

steaua_my.life
9th November 2007, 15:45
trebuie sustinem echipa chiar si la esecuri...FORZA STEAUA

Crystyan_daniel
10th November 2007, 11:06
Alaturi la bine si la rau ,trebuie sa ne revenim!!!

Dani. or
11th November 2007, 14:47
:romania:
Baaa,................. Tinem frate cu STEAUA, indiferent de rezultate, da cand i vezi ca joaca ceva. Parca onoarea mea de om nu imi permite sa stau sa isi bata joc de mine 5 sau 6 prosti pe care ii doare in dos de echipa asta. Ia trebuit la cioban jucatori????? iaca: Badoi, Surdu, Zaharia, - PROSTILOOOOR, si a mai avut ai lui - Iacob, Ovidiu Petre, Petre Marin, Lovin - JENANTILOR, cand ii vezi pe astia cum joaca stai si te intrebi care e motivu din care tii cu steaua - sa fie jucatori ca si Goian, Nicolita, Dica sau sa fie culorile si palmaresu, ca din cauza lu BER******, sigur nu mai tine nimeni cu ei.:accident2

Miha_stelista
11th November 2007, 15:33
Chiar daca si Steaua are anumite esecuri ca si alte echipe,eu tot stelista raman,PANA LA MOARTE...:dica10:...Stiu ca Steaua este o echipa buna si va trece peste toate opstacolele din Liga Campionilor si din campionat.Fortza Steaua!Stelista pana la moarte!:baby: :baby: :baby:

neli
12th November 2007, 08:12
orice rezultate ar fi nu voi inceta sa iubesc steaua chiar daca mai critic si vb "murdar" steaua ramane in inima mea si o iubesc neconditionat ! bafta baieti !

Robert
12th November 2007, 14:57
Stii ce-ar fi perfect? Un scandal monstru ca cel din italia cu juventus....asa ar pleca sigur ber****** ca de...nu i-ar conveni publicitatea negativa si am scapa cu valoarea intacta.. :D :D gata ne-am hotarat...e datoria noastra de suporteri sa facem asta sa se intample :drunk:

Crezi ca acest scandal nu ar afecta si imaginea ECHIPEI nu doar a lui Ber******?. Cum o sa fim priviti in Europa?:confused:

bend_it_like_banel
12th November 2007, 15:28
mda...adevarul e ca cei de la juventus sau fanii lor nu mai pot de rusine! pfff...terminati cu prostiile astea si duceti-va pe stadion sa sustineti echipa.

MIREL6RADOI
18th November 2007, 13:42
STEAUA are multi simpatizanti....si fffff putini suporteri.

Mesaj scris de-o prietena de-a mea,dupa meciul cu Standard Liege.

O asemenea zi nu pot sa o inteleaga decat putini...si asemenea emotii nu pot fi impartasite de toti. Numai cei care au trait si meciurile cu Vaslui sau Pandurii pot sa inteleaga ce inseamna Steaua cu adevarat...Numai cei care au fost alaturi de echipa si au strigat "Cu Steaua pana la moarte" atunci cand ziarele sau nestiutorii ii aruncau numele in namol stiu ce inseamna sa fremati din dragoste si emotii...Pentru ca numai cei care au fost alaturi cand Steaua pierdea cu Gloria sau facea cu greu un egal cu Vaslui pot sa inteleaga. Pentru ca ei au fost alaturi in momentele grele si poate numai atunci si-au dat seama ce inseamna aceasta dragoste. Pentru ca nu numai un gol dat de echipa lor i-a facut sa-si dea seama cat de mult o iubesc ci pentru ca poate numai infrangerile i-au facut sa realizeze cat de mult din sufletul lor are numai 2 culori. Pentru ca au fost alaturi de jucatori atunci cand au ratat o calificare realizabila in grupele Ligii sau cand le-au smuls din suflet visul despre o excursie la finala de la Eindhoven. Pentru ca in acele momente in loc sa renunte ei au inteles cu atat mai bine de ce iubesc aceasta echipa si au sperat si au crezut. Pentru ca 2 lacrimi varsate de bucurie nu inseamna numai cateva minute de glorie ci zile intregi de emotii, bucurii si agonii...Pentru ca fularele noastre purtate si ras-purtate pe care de fiecare data ni le punem la gat cu toata dragostea ne dau fiori de bucurie si pentru ca in orice situatie suntem acolo...si credem. Pentru asemenea inimi sunt facute asemenea bucurii...si numai asemenea suporteri au putut sa se bucure de acea seara. Numai ei pot sa savureze aceasta zi cu adevarat si numai ei pot sa inteleaga ce inseamna: Steaua e intre Stele. Pentru ca stim ce inseamna Steaua si pentru ca o iubim!"

Crystyan_daniel
21st November 2007, 10:29
Trecem printr=o perioada mai proasta da r trecem si peste asta!!!ALATURI LA BINE SI LA RAU!!!

DedEyA
25th November 2007, 10:29
Si iata ne-am dat drumul in sfarsit Bravo baieti :) bine ca a plecat Victoras asta ca el strica echipa nu mai e ce a fost parca are pietre in buzunar:steagcruc :steagcruc :steagcruc :steagcruc :steagcruc :steagcruc :steagcruc

Aleks_777
25th November 2007, 10:56
Si iata ne-am dat drumul in sfarsit Bravo baieti :) bine ca a plecat Victoras asta ca el strica echipa nu mai e ce a fost parca are pietre in buzunar:steagcruc :steagcruc :steagcruc :steagcruc :steagcruc :steagcruc :steagcruc

asa s-a zis si dupa meciul cu otelul.....dar totusi...daca te gandesti putin...
Steaua-Otelul Galati--3:1 Foarte multi suporteri
Steaua-Dinamo--1:0 20000 suporteri
Steaua-Pandurii--0:0 5000 suporteri

DedEyA
25th November 2007, 11:26
si ce vrei sa zici cu asta?

Aleks_777
25th November 2007, 22:39
Vreau sa zic ca Steaua pare sa joace fotbal cand e sustinuta de suporteri....moralul pare sa joace un rol major la Steaua

Dani. or
27th November 2007, 23:41
Rusine, am ajuns o echipa de jumatate de partida. Cioaca batailor in Europa, nu suntem in stare sa batem nici acasa cea mai jenanta echipa din Champions League. NU MERIATI SA PURTATI TRICOURILE ALEA. O sa spuneti ca sunteti obositi., NU.........., va spun eu, JENANTI,......asta e cuvantul. Nu poti sa fii echipa de champions cand ai 10 ocazii de gol si nu marchezi nici un gol, si pe deasupra MINISTRUL APARARII mai si gafeaza,................VAI DE NOI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cumpara tarane jucatori adevarati. ASTA E. Bagamias ****!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:furios: :furios: :furios: :furios: :furios: :furios: :furios:
PROSTILOR

mereu_stelista
27th November 2007, 23:47
Rusine, am ajuns o echipa de jumatate de partida. Cioaca batailor in Europa, nu suntem in stare sa batem nici acasa cea mai jenanta echipa din Champions League. NU MERIATI SA PURTATI TRICOURILE ALEA. O sa spuneti ca sunteti obositi., NU.........., va spun eu, JENANTI,......asta e cuvantul. Nu poti sa fii echipa de champions cand ai 10 ocazii de gol si nu marchezi nici un gol, si pe deasupra MINISTRUL APARARII mai si gafeaza,................VAI DE NOI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cumpara tarane jucatori adevarati. ASTA E. Bagamias ****!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:furios: :furios: :furios: :furios: :furios: :furios: :furios:
PROSTILOR

iubesti steaua cand castiga cu dinamo dar uiti de ea cand nu-ti convine ceva,nu?

iubesc steaua pt ceea ce este...iar in seara asta am facut un joc mai bun decat al lor...

alaturi la bine si la greu!!! nu uitati!!

Dani. or
27th November 2007, 23:53
ce putem spune, iubim STEAUA, da nu stiu daca asta e steaua sau ceva imitatie. Apropo, nu va mai faceti probleme ca performantele noastre in champions, adica un punct amarat acasa, cu un jeg de echipa, cred ca o sa realizeze si cluju anu viitor. Astept sa vad la iarna ce se intampla, da nu trag mari sperante,..........sincer. O sa aduca Gigi, niste imitatiidin care cel mai tare va fi TEREAU,........bun si el, da Doamne iarta-ma. Daca Steaua mergea mai bine, te vota si pe tine lumea baaaaaaaaaaaaaaaaa. ASTA E, HAI STEAUA, ne mai auzim:romania2:

iubesti steaua cand castiga cu dinamo dar uiti de ea cand nu-ti convine ceva,nu?

iubesc steaua pt ceea ce este...iar in seara asta am facut un joc mai bun decat al lor...

alaturi la bine si la greu!!! nu uitati!!

iubesc steaua, frumoaso, da problema e ca asta nu e Steaua, asta e o imitatie ieftina. Eu iubesc o Steaua care facea pipi pe Slavia, care se califica fara probleme si care chiar daca a mai pierdut meciuri, o face cu capu sus si murind pe teren,.............asa cum a facut-o cu real madrid, sau acasa cu Arsenal anu asta. AIA ESTE STEAUA PE CARE O IUBESC.VREAU PERFECTIUNE. COMPROMISURILE NU NE PLAC

ioana20
28th November 2007, 00:05
eu nu il votam si nu am de gand sa il votez nici macar daca Steaua ar castiga trofee europene iar in Romania ar fi mereu prima si ar umili dinamo in fiecare meci. Nu as vota niciodata un cioban nici pt europarlamentare nici pentru presedentie.

Nu am ascultat ce a declarat dupa meci, probabil va spune ceva de genul "Steaua nu a castigat pentru ca a iesit Lovin" ;)
gigi tu "omul cu faptele si nu cu vorbele" tine-te de cuvant si treci la fapte ca nu am de gand sa vad cum ungurii merg in CL pe punctele aduse de Steaua in primul rand.

adiutza
28th November 2007, 00:54
sincer nu ma asteptam la un rezultat asa jalnic ... la kt de frumos am jukt ne-am batut pe noi insine ... nsh ce e cu ei ce e in capul lor dar prea multe sanse...ocazii si apoi totul sa stins...sa stins precum un bec...nsh nu pot sa ii inteleg ... de ceva vreme numai stim sa mai jukm fotbal..numai stim nimic..degeaba fac galerie,degeaba dau banii pe bilete sa ii vad pur si simplu degeaba...
baieti faceti ce vreti dar nu cred ca atat puteti...imi pare rau k o zic dar asta nu e echipa noastra...si m**a aia de jiji strik tot la echipa...
am scapat de iacob si il avem pe orbu de surdu...schimba echipa din iarna de la a la z ( in afara de zappta) si lupta-te ptr al doilea loc k la primul nu avem loc ...
:coffee: bafta in revenire voastra k ptr voi jucati ptr public numai jukti ... a-ti avut noroc cu dinamo dar atat...PACAT