View Full Version : Meciurile etapei a 9-a
Cristi
22nd September 2006, 22:24
http://img116.imageshack.us/img116/5622/etapaa9aef5.jpg
Orice discutie legata de meciurile acestei etape va rugam sa o purtati aici. Exceptie face meciul Stelei care are thread separat.
Multumim!
ioana20
23rd September 2006, 19:47
UTA - cfr cluj 1-0
Bravo Laca!
#EffecT
23rd September 2006, 20:17
Bravooo LACA! :yes:
:bye: CFR
Tot de la aceeasi ora: Jiul-Ceahlaul 0-0
colonelu Voiculescu
23rd September 2006, 20:18
Degeaba daca noi jucam cu tineretul si nu batem Gloria
aris-din-zalau
23rd September 2006, 20:46
ai bine ar fi sa piarda dinamo, daca pierde, eu zic ca suntem in cartzi pt. titlu :yup:
kalashnikov
23rd September 2006, 21:21
offf dinamue joaca cu o echipa care are 8 infrangeri din 9 posibile si iar bat la 1 gol diferenta k ei cam asta stiu .. a observat cineva?
miki_stelista
24th September 2006, 15:00
Frumoasa surpriza a provocat UTA! Ma bucur pentru Lacatus si ai lui elevi. Poate le mai scad fumurile si cfr-istilor.
Craiova - Otelul...Mititelu iar joaca in cupele europene, si se gandeste la primele 5 locuri, ca si iacov de la national. Keep dreaming, sweet dreams!
Rapid nu cred ca se impiedica azi de Farul, desi ar fi frumos sa mai faca un egal, ca in returul trecut. Cat despre dinamo...de obicei, ei se inneaca atunci cand le e lumea mai draga. Acum ar cam fi momentul...
ww
24th September 2006, 18:06
nu cred ca se va impiedica Dinamo etapa asta... mai sigur etapa viitoare... dar nici acolo poate...
otelul e in mare crestere... acolo se lucreaza bine in ultima vreme
Cristi
24th September 2006, 18:08
FC arges - dinamo 1-1
a deschis scorul niculescu (min 3) si a egalat Tanasa in min 9
edit: 1-2 :@
mike2funy
24th September 2006, 18:21
e 2-1 mama lor de javre norocoase
edit : 3-1 :cenzurat:
colonelu Voiculescu
24th September 2006, 18:57
3-1 pentru DInamo . O echipa care si-a cumparat tot lotul cu mai putin de 1 mil dolari da clasa echipelor cu pretentii gen noi care cu lotul de anul trecut (minus Ogararu ) + 7 jucatori de 4.5 mil euro suntem la 7 puncte de ei . JENANT
mike2funy
24th September 2006, 19:00
lasa ca ii vedem in cupa uefa cu un sezon de rahat . Daca in campionat ei nu se plang niciodata de arbitri cand joaca cu echipele straine deja vad in arbitri care-i arbitreaza adevarati diavoli pt ca ei nu sunt obisnuit sa fie arbitrati asa .
Cu prima ocazie cu care dinamu pierde puncte si cade de pe locul 1 lucrurile nu o sa mai fie asa roze la dinamu si ii vad iar muscandu-se de cozi unii pe altii .
Scapati Romania de cainii vagabonzi !
kalashnikov
24th September 2006, 19:26
pana ajunge dinamue sa piarda locul1.............
mike2funy
24th September 2006, 19:45
o sa ajunga e 3-2 cu argesu, poate o sa fie egalati
mda au castigat pana la urma javrele
colonelu Voiculescu
24th September 2006, 20:11
Dinamo este cea mai buna echipa de fotbal din campionat . Asta e realitatea chiar daca doare . Nu pot sa nu remarc ca jucatorii lor joaca dezinvolt si creaza faze frumoase , spre deosebire de jocul altor echipe care reprezinta un chin atit pentru jucatori cat si pentru suporterii proprii.
Nu mai adaug faptul ca tot lotul lui Dinamo a costat sub 1 mil dolari si a fost strins practic asta vara
Intimplator poti sa castigi 2-3 meciuri , dar 9 meciuri si alea consecutiv e ceva si se numeste valoare
Conducatorii nostri mai bine ar face sa lase nasul jos , sa faca analize si sa nu mai tot acuze arbitrajul aiurea tinid cont ca per total am fost mai mult avantajati decit dezavantajati
$teauA
24th September 2006, 20:12
Hai sa fim seriosi, chiar va asteptati sa piarda dinamo puncte cu argesul?? da mar rog... a vazut cineva penaltyul argesului? a fost? sau lau dat doar ca sa arata ca "uite avem decizii nefavorabile si impotriva lu dinamo, vedeti nu suntem cu ei" lol...
eu cred ca o sa piarda puncte de la rapid sigur, fie unul fie trei tot or sa ne ajute pe noi pentru ca o sa ne apropiem de ei.
mike2funy
24th September 2006, 20:22
Dinamo este cea mai buna echipa de fotbal din campionat .
termina cu prostiile ! Chiar si cand Steaua o sa joace cu niste puti de 16-17 si tot o sa fie mai buna ca dinamu .... mai pui si tu sare pe rana ... nu imi pot imagina cum ar fi sa castige puricosii astia campionatul si sa mearga in CL asa fara sa fi muncit din greu in cupele europene asa cum am facut noi si rrapizii :rtfm:
colonelu Voiculescu
24th September 2006, 20:26
Chiar daca doare , asta e realitatea din acest moment . Vrei sa ne facem ca nu-i adevarat ? Echipa noastra nu a stiut sa gestioneze momentul Kiev si a facut 3 meciuri slabe pierzind 5 puncte
mike2funy
24th September 2006, 20:30
a primit si destul ajutor din partea arbitrilor (care au dus la stari de nervozitate , suspendari , un adevarat carambol )
Stii cum e asta ? Tu esti un alergator ft bun ...prinzi startul ft bine , accelerezi dar de-a lungul pistei stau cativa care-ti arunca in fata coji de banana , oua stricate ...etc Cam asa a patit si Steaua . Si rrapidu' la fel .
Cred ca e singura data cand sunt de acord cu umflatu' ala de la Poli Timisoara . Dinamu face orice sa castige anu' asta campionatul si sa ne rada in nas tuturor.
colonelu Voiculescu
24th September 2006, 20:33
Anul asta au si echipa , iar asta ii ajuta foarte mult . Spre deosebire de conducatorii nostri foarte vocali , ai lor actioneaza in tacere . Ai lor au multi prieteni , ai nostri isi fac multi dusmani din cauza comportamentului .
mike2funy
24th September 2006, 20:40
Stii cum se zice . Cand faci ceva gresit "taci ca porcu (porcea/borcea) in popushoi (sau cucuruz daca esti ardelean )".
Asa fac si astia de la dinamu . Nu poti sa faci mizerii de astea si sa atragi si singur atentia asupra ta . "Cainii latra , caravana trece " ; numai ca in cazul asta cainii suntem noi si rrapizii .
aris-din-zalau
24th September 2006, 21:28
nu va castiga dinamo tot pana la capat, deja in meciul din etapa viitoare va pierde primele puncte, iar noi ne vom apropia, meciul cu noi din Ghencea iarasi e ca si castigat de noi, deci inca nu e jucat Campionatul, se mai pot intampla multe, asa ca: GO STEAUA !!!
#EffecT
24th September 2006, 21:29
Dinamo este cea mai buna echipa de fotbal din campionat .
Intr-adevar :lol:
Au devenit oamenii obiectivi pe forumul stelei,la mai mare :yes:
Dinamo pe teren propriu,cu un om in plus 60 de minute nu a fost in stare sa ne dea un gol.
Noi am pierdut puncte nemeritat la Timisoara,ei au jucat cu Poli pe teren propriu.
Noi am pierdut puncte,cu crapid ei inca nu au apucat sa joace contra lor.
Echipe contra carora dinamo a castigat...
national-dezamagirea campionatului,echipa asta a luat bataie de la pandurii si urziceni
pandurii-pe teren propriu,s-au chinuit
jiul-au castigat iarasi la limita,jiul a avut un gol anulat aiurea
timisoara-au jucat pe teren propriu cu poli,si stim cu totii cat de bine au jucat ambele formatii si ce fotbal "european" ne-au oferit
craiova-no comment,cine nu bate pe craiova ?
uta-penalty uta neacordat..totusi meci pe teren propriu..sa-i vedem la arad
vaslui-castigat din nou cu noroc,vasluienii au avut o sumedenie de ocazii..o bara prin frunza,un penalty neacordat..moti trebuia eliminat...s-a terminat din nou cu victorie la limita
steaua-nu mai spun nimic...steaua-corpodean 0-1
arges-ultimul loc ..8 infrangeri din 9 ;)
Asta e marea echipa dinamo !!!
kalashnikov
24th September 2006, 21:50
a observat cineva ... dinamue stie in ultimul timp sa bata doar la 1gol diferenta
ww
24th September 2006, 21:54
indiferent la cate goluri castiga o echipa 3 pct se pun in clasament...
indiferent cum castiga o echipa 3 pct se pun in clasament...
privind clasamentul putem spune ca "Dinamo este cea mai buna echipa de fotbal din campionat ."... pana acuma au parcurs fara greseala
daby
24th September 2006, 22:03
Rapid 0-1 Farul
Gol Gurita, pasa Disney
Edit :
Rapid 1-1 Farul
Gol zicu
mike2funy
24th September 2006, 23:03
3-2 acum pt rrapid
crucificatoru
24th September 2006, 23:11
Ne place sa recunoastem sau nu..eu zic ca Dinamo si Rapid sunt mai in forma decat noi..e parerea mea si puteti sa ma injurati cat vreti..oricum nu-mi place ce vad...
#EffecT
24th September 2006, 23:36
Ne place sa recunoastem sau nu..eu zic ca Dinamo si Rapid sunt mai in forma decat noi..e parerea mea si puteti sa ma injurati cat vreti..oricum nu-mi place ce vad...
Rapid mai in forma ?lol.... e pe locul 5 la 4 puncte distanta de noi :lol:
Dinamo ? nu mi se pare...are 6 victorii din 9 etape obtinute la limita ..marea majoritate datorita arbitrilor...
Noi am jucat ultimele 2 meciuri cu rivalele,in inferioritate mai mult de 60 de minute in fiecare meci ..deci sunt explicabile rezultatele..nu trebuie sa ne facem probleme..marti se va dovedi valoarea si nivelul stelei ;)
flaviuf
25th September 2006, 09:10
Mie imi pare rau sa o spun, dar tactica asta de a declara ca nu ne mai intereseaza campionatul a "dat roade". Echipa a fost total bulversata cu Bistrita si daca intram la pauza cu 0-1 nu stiu daca mai castigam. Nu inteleg atitudinea asta: ei sunt datori sa joace pana in ultima etapa in primul rand pentru noi, suporterii!
Nu trebuie aruncat cu pietre in cei care vad ca Dinamo e peste noi la momentul actual - asta se vede de pe Luna. De altfel in meciul de Miercuri noi nu cred ca am fi incercat macar sa castigam chiar daca ramaneam 11. Ar fi fost un 0-0 echitabil. Treziti-va baieti!
miki_stelista
25th September 2006, 11:39
Sa fim seriosi! Credeti ca s-au dus MM, Oli si Becali in vestiarul Stelei si le-au spus baietilor: "Baieti, gata! Nu mai avem principal obiectiv campionatul, il lasam pe dinamo sa castige." Nu prea cred! Astea sunt tactici de aburire a adversarului...Sunt convinsa ca Steaua are ca prim-obiectiv campionatul, si abia dupa aceea Liga Campionilor. Cat despre dinamo...Si anul trecut, in tur, aveau meciuri cand castigau la 5 goluri diferenta...Si, pe cat au terminat? (3, daca nu ma insel...)...Mai e mult pana la terminarea campionatului....Plus ca ieri, la Arges, au avut un noroc fantastic. Vorba aia, cand nu e cu arbitrii, e cu norocul. Dar o sa-si dea ei arama pe fata cat de curand...
PS: Pe adevarata Steaua o vom vedea jucand maine, in compania lui Olympique Lyon...
flaviuf
25th September 2006, 12:09
Nici eu nu cred ca s-au dus in vestiar sa spuna asa ceva..dar e de-ajuns ca tot cu asta au tinut-o de Miercuri incoace..din punctul meu de vedere nu e tocmai atitudinea la care ma asteptam..prea mult am ajuns sa ne plangem ca niste babe in loc sa facem mai mult si sa comentam mai putin.
miki_stelista
25th September 2006, 12:12
La faza cu lamentatul sunt de acord cu tine..Steaua ar trebui sa renunte la atitudinea asta. E adevarat, e dureros sa vezi ca munca ta e calcata in picioare, dar...Luptam, luptam, luptam si castigam! Trebuie sa ne batem pana la capat! Repet, mai e jumatate din tur + un INTREG retur. Nu e totul pierdut!
colonelu Voiculescu
25th September 2006, 14:13
Eu m-am saturat de lamentari . Daca analizezi arbitrajul in cele 9 etape , iesim oricum pe plus . Atitutinea conducatorilor mi se pare exagerata .
Alinul
25th September 2006, 18:24
Eu m-am saturat de lamentari . Daca analizezi arbitrajul in cele 9 etape , iesim oricum pe plus . Atitutinea conducatorilor mi se pare exagerata .
Pai se lamenteaza si dau vina pe arbitrii ca sa nu le sarim noi in cap pt ca joaca echipa prost, asta e clar. Dar si arbitrii au dezavantajat aproape toate echipele in afara de dinamo...asta e tragedia :hmm:
colonelu Voiculescu
25th September 2006, 18:31
Eu , ca suporter , pot sa accept ca echipa favorita sa prinda si o perioada mai proasta . Nu ma deranjeaza acest lucru prea mult . Il inteleg si punct . Ma deranjeaza insa lamentarile in conditiile in care am beneficiat si noi de arbitraje bune . Ma deranjeaza ca ne comportam ca niste copii mici , plingaciosi , chiar uneori isterici .
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.