View Full Version : Meciurile etapei a 8-a
Cristi
18th September 2006, 15:26
http://img207.imageshack.us/img207/8340/etapaa8ajx6.jpg
Orice discutie legata de meciurile acestei etape va rugam sa o purtati aici. Exceptie face meciul Stelei care are thread separat.
Multumim!
ww
18th September 2006, 17:16
o partida cel putin interesanta o sa fie la Dej... de remarcat pe cine va mai bate Stanga, va fi un jucator craiovean sau unul de la Cluj?...
#Alex
19th September 2006, 17:53
e suspendat 4 etape ... dar ii prinde la pauza in drum spre vestiare :evil:
eli.
20th September 2006, 18:28
imi pare rau pt Laca pt infrangerea de ieri dar ma bucur ca a castigat Iasul ;) anu' asta mergem in UEFA colonele :)) le dam mort la poolisti
ps : iasul a castigat cu 1-0 daca nu stiati
crucificatoru
21st September 2006, 21:52
cik crrapid e furata de arbitrii...nici n-a fost rosu la coman pt fault in pozitie de ultim aparator....deja mi-e scarba de Liga 1 si ma pish pe ea...raman cu CL
#EffecT
21st September 2006, 21:53
cik crrapid e furata de arbitrii...nici n-a fost rosu la coman pt fault in pozitie de ultim aparator....deja mi-e scarba de Liga 1 si ma pish pe ea...raman cu CL
A fost fault de rosu!!! e incredibil ce se intampla in Romania !! nu mai suport!!!
Coman trebuia eliminat,atacantul argesean l-a driblat,a fost faultat si nimic..e incredibil ce se intamplaaaa....doamneee :*(
crucificatoru
22nd September 2006, 00:25
am si eu o intebare?...a fost vrun meci etapa asta care sa nu fi fost facut praf de arbitrii????... ZICETI-MI SI MIE UN SINGUR MECI....magari nenorociti cu comisiile voastre cu tot...o sa ajungem noi la performantele din Vest cu arbitraje din astea cand ne-om vedea ceafa...
LoMax8
22nd September 2006, 00:38
Managerul Stelei a rememorat un episod socant in care actorul principal a fost Sorin Corpodean.
„Eram la Galati, si am avut un meci la Bacau, iar Corpodean a fost la centru. Un bacauan l-a scuipat pe Marian Dinu, de la Otelul. Bogdan Andone a sesizat ca acesta avea inca urma deasupra ochiului si s-a dus la Corpodean sa-i arate. Stiti ce i-a zis arbitrul!? <<Lasa ba, ca mai e putin pina la final si oricum face dus>>!!. Atunci i-am spus lui Mircea Sandu si l-a certat pe Corpodean. Ma duceam mereu la presedintele Federatiei si acesta le spunea arbitrilor <<Aveti grija ca de la asta nu luati bani. Sa nu faceti vreo prostie!>>”www.fanatik.ro
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.