PDA

View Full Version : dinamo Bucuresti Vs. STEAUA Bucuresti (scor 0-1)

Pages : [1] 2

Cristi
18th September 2006, 15:23
Miercuri: 20.09 2006 / Ora 20:30 / TVR 1
FC DINAMO - FC STEAUA

flaviuf
18th September 2006, 15:37
Trebuie! N-avem incotro..doar no sa-i lasam pe altii sa ajunga in CL pe spinarea noastra.."calcati-i pe ochi!" vorba lui nea' Emi..

Crys
18th September 2006, 16:23
Victorie...altceva nu trebuie sa existe in mintea baietilor...FORZA STEAUA

Alinul
18th September 2006, 17:13
La ce joaca dinamo si la apararea lor de fier mizez pe victoria noastra... :bye:

Andrei4Steaua
18th September 2006, 17:20
Nu avem cum sa facem pasi gresiti ... cel putin egal trebuie ... dar nu concep sa nu castigam ..... 2, 3 - 1 pentru noi sa speram ca sparge gheatza si Thereau

ww
18th September 2006, 17:22
eternul derby... meci greu... meci in Stefan cel Mare... meci cu o echipa care nu a pierdut inca sub mandatul actualului antrenor... Dinamo are un atac bun...
am votat egal... desi as dori sa castige Steaua... la infrangere nici nu vreau sa ma gandesc...

uvi
18th September 2006, 17:25
victoria e obligatorie!! un egal nu ne-ar ajuta deloc, ne-ar dezavantaja chiar....de infrangere nici nu vreau sa vorbesc!

$teauA
18th September 2006, 17:51
nu primim gol, batem 1 sau 2-0 sigur!

KosmyN
18th September 2006, 18:01
Nesu si Lovin suspendati.
Daca inlocuirea lui Nesu nu va ridica probleme, o data cu lipsa lui Lovin sper ca mijlocul nostru sa fie dinamic si sa reusim o victorie, desi meciul va fii dificil.

stelista24
18th September 2006, 18:12
am votat victorie! e aproape obligatoriu k Steaua sa castige....desi e un meci greu....intr-adevar Dinamo are un atac bun, dar sunt sigura k Steaua va juca foarte bine! Are nevoie de cele 3 puncte....FORTZA STEAUA!

mike2funy
18th September 2006, 18:48
sa-i calcam pe coada pe javre , sa le smulgem covrigii din coada (adica primul loc)...deja si-au luat-o in cap au diferenta 4 pcte ...mama lor de potai obosite

steauaclub.tk
18th September 2006, 18:51
Trebuie sa facem tot posibilul pentru a castiga acest meci, ca altfel e de rau...
Cainii si-au luat-o in cap cu victoriile astea si o sa-i plesnim noi peste bot.

elyzutzawz
18th September 2006, 19:02
Diferenta e deja de 4 puncte, victoria e abolut necesara, altfel ne va fi foarte greu sa-i ajungem. Trebuie sa fim atenti in aparare, ca mosii lor cam dau goluri. In schimb, in aparare stau cam prost, trebuie sa le marcam de mai multe ori. Hai Steaua!

anook
18th September 2006, 19:17
da este obligatoriu ,altfel pierdem teren ptr 1 loc si de ce sa fructifice javrele performantele echipei magice,pe ei pe mama lor de javre

st3au@ng3ll
18th September 2006, 19:22
cutzu,cutzu..na grivei....
[edit] daca vrei
daca nu o pun in sticla
si-o dau maine lui borcica :whistling :cenzurat:

eli.
18th September 2006, 20:11
daca nu invingem in Groapa cred ca nu e bine deloc deoarece Dinamo se poate distantza rau de noi si nu o vad eu sa se impiedice de vreo echipa din liga 1 . deci nu avem alta varianta decat victoria ...

colonelu Voiculescu
18th September 2006, 20:34
Daca pierdem s-a dus titlu si ramine sa ne batem pentru locul 2
Niciun rezultat de egalitate nu e de lepadat

Bogdanbibi
18th September 2006, 20:50
stati fratilor linistiti, pauza de iarna este lunga, multe se pot intampla, multe lucruri se pot schimba, nicio echipa nu este favorita in acest moment chiar daca are 10 puncte avans...sunt convins ca la dinamo o sa se intample acelasi lucru ca anul trecut, termina turul pe primul loc si in retur o ia la vale

Cristi89
18th September 2006, 21:36
Au deja 4 puncte avans catzeii.Trebuie sa-i invingem pentru ca vad ca astia nu sunt dispusi sa cedeze puncte cu echipele mici.Sunt sigur ca ii vom pune cu botul pe labe.

anamarya
18th September 2006, 21:58
victoria este necesara indiferent de absente.

madalina_193
18th September 2006, 22:33
avem mare nevoie d victorie..asta dak nu vrem k javrele sa ajungam in CL p munca noastra...

#EffecT
18th September 2006, 22:48
Dinamo desi are 7 victorii consecutive in campionat,nu a impresionat.Are o aparare fragila,un mijloc mediocru,punctul forte fiind atacul.Sunt jucatori cu nume grele in atacul lui Dinamo,insa nu trebuie sa ne speriem pentru ca Niculescu,Danciulescu si chiar Ganea nu mai sunt ce au fost odata.
Si terminati cu tampeniile de genul "daca pierdem cu Dinamo,titlul e pierdut"! E adevarat, e un joc important cu orgolii mari,dar totusi sunt doar 3 puncte puse in joc la fel ca la oricare alt meci.
Campionatul se castiga invingand echipele mici.
Dinamo nu va putea sustine ritmul asta pana la final!

dica super
18th September 2006, 22:55
trebuie neaparat sa batem ca suntem mai buni si in plus trebuie sa batem ca altfel scapa la 7 puncte.Mie mi-e frica sa nu cumva dinamo sa se apere tot meciul si sa aiba un noroc chior ca sa scoata un egal.

swing
19th September 2006, 00:03
Dinamo e mai slaba decat Rapid. Punct. La Rapid pana acu a fost doar perioada prin care trece in fiecare an. Tot Rapid iese pe locul 2 dupa noi. Dinamo se termina in curand.

Maximus_X
19th September 2006, 00:23
Trebuie sa le-o tragem javrelor... sa reintram deja in cartzi ptr. locul 1. Au defilat destul cu trupe de pluton. E cazul sa le aratam cine-s CAMPIONI.

Dinamo e mai slaba decat Rapid. Punct. La Rapid pana acu a fost doar perioada prin care trece in fiecare an. Tot Rapid iese pe locul 2 dupa noi. Dinamo se termina in curand.
Sa te auda Dumnezeu. ;)

mike2funy
19th September 2006, 00:35
Dinamo are o aparare de rahat ...de caine :mrgreen: Atacul lor totusi pare destul de eficient .
Daca apararea noastra isi face treaba si ii blocheaza pe "mosii" din atacul javrelor e imposibil sa nu marcam si sa castigam . Oricum eu cred ca Oli va gandi pana la ora meciului o strategie beton cu care sa castram potaile .

M4r|us
19th September 2006, 00:43
Au atac bun dar in ultimele doua meciuri au primit 4 goluri. 3 de la Xanti si 1 de la Vaslui. Daca apararea noastra face fata atacului catzeilor.. ii batem.

raulutz
19th September 2006, 02:05
Au atac bun dar in ultimele doua meciuri au primit 4 goluri. 3 de la Xanti si 1 de la Vaslui. Daca apararea noastra face fata atacului catzeilor.. ii batem.
daca nu incearca goian sa si`o bage in poarta nu luam gol...

mike2funy
19th September 2006, 10:37
daca nu incearca goian sa si`o bage in poarta nu luam gol...

ma da' tu numai replici de astea acide ai? cand si-a bagat-o Goian in poarta ca sa o faca si cu cainii ? Terminati-o cu prostiile . Noi nu suntem Vaslui asa ca javrele o sa de piept pt prima data cu un adversar puternic , pana acuma e ca si cum s-ar fi batut dulaii (dinamo) cu niste mamifere pana in 4-5 kg , iepuri /sobolani/veverite....etc
Cand o sa dea javrele de Steaua nu o sa stie ce animal i-a lasat fara coada . Apropo Matache o sa iasa cu blana ce mai tavalita din acest meci !

miki_stelista
19th September 2006, 11:09
Am mare incredere in baieti. Poate ca a fost bun acest egal cu rapidul, si ne-am trezit putin dupa euforia de la Kiev. Bineinteles, dinamo, dupa egalul de duminica, ne va trata de sus (vezi, Doamne, eu ai 7 victorii...), si si-o vor lua rau de tot de la noi.

Hai, Steaua! Sa le aratam cine sunt cu adevarat campionii!

PS: swing, ai dreptate. Si anul trecut dinamo a inceput in forta, iar apoi s-a stins precum o lumanare careia i s-a terminat fitilul...

siiir louie
19th September 2006, 11:39
in momentul in care devin indisponibili unul (sau doi jucatori din atac) Dinamo nu mai poate emite pretentii.

trebuie presat din minutul 1 si jucat pe fundasii lor care nu sunt cei mai siguri din tara.

Clujeanu`
19th September 2006, 12:11
Trebuie sa castigam!Atam din primul pana in in ultimul minut!Sa vad ce face marele dinamue (vezi doamne ca are 7 victorii) cu Steaua!Dinamo a intalnit pana acuma echipe fara pretentii!

miki_stelista
19th September 2006, 12:15
Singura echipa mai buna pe care dinamo a intalnit-o pana acum a fost poli tm, si aia pe teren propriu. In rest...Abia astept intalnirea de maine, sa vada si ei cum arata o echipa de Champions League...Presimt o intalnire la finalul careia MM iar le va spune suporterilor dinamovisti sa se aboneze la cablu, s-o vada pe Steaua in CL...

swing
19th September 2006, 12:26
Singura echipa mai buna pe care dinamo a intalnit-o pana acum a fost poli tm, si aia pe teren propriu. In rest...Abia astept intalnirea de maine, sa vada si ei cum arata o echipa de Champions League...Presimt o intalnire la finalul careia MM iar le va spune suporterilor dinamovisti sa se aboneze la cablu, s-o vada pe Steaua in CL...

Si in aia Grigorie si Alexa au facut praf meciul.

Red&Blue Army
19th September 2006, 12:30
arbitreaza Corpodean :wallbash:

miki_stelista
19th September 2006, 12:32
Sorin Corpodean arbitreaza Dinamo - Steaua

Arbitrul Sorin Corpodean va conduce la centru partida Dinamo - Steaua, programata miercuri, de la ora 20:30, în etapa a VIII-a a Diviziei A, informeaza Comisia Centrala a Arbitrilor.

Corpodean va fi ajutat de asistentii Adrian Vidan si Miklos Nagy, arbitru de rezerva fiind delegat Alexandru Deaconu. Observatorii întâlnirii vor fi Valentin Alexandru si Gheorghe Constantin.
(www.prosport.ro)

Master Steaua
19th September 2006, 12:47
Pentru mine nu are importanta cine arbitreaza, oricum atmosfera va fi impotriva noasra total. Sper sa jucam impecabil si baietii sa nu le dea nici o sansa javrelor sa ajunga la poarta noastra.

20alina
19th September 2006, 13:52
VICTORIE,NICI NU CRED CA V-A FI ALTFEL...HAI STEAUA!!! SA ARATE CE STIU EI MAI BINE :yes:

#EffecT
19th September 2006, 13:55
Sorin Corpodean arbitreaza Dinamo - Steaua

Arbitrul Sorin Corpodean va conduce la centru partida Dinamo - Steaua, programata miercuri, de la ora 20:30, în etapa a VIII-a a Diviziei A, informeaza Comisia Centrala a Arbitrilor.

Corpodean va fi ajutat de asistentii Adrian Vidan si Miklos Nagy, arbitru de rezerva fiind delegat Alexandru Deaconu. Observatorii întâlnirii vor fi Valentin Alexandru si Gheorghe Constantin.
(www.prosport.ro)
Nu se putea un alt arbitru mai bun :wallbash:
Oricum nu imi fac probleme,suntem cu cel putin 2 clase peste dinamo ;)

aris-din-zalau
19th September 2006, 14:01
acest meci e Finala Campionatului, trebuie neaparat sa nu pierdem, daca castigam ar fi nemaipomenit, am incredere ca vom scoate un rezultat pozitiv :yes:, go Steaua !

Alinul
19th September 2006, 15:45
In primul rand as vrea sa spun ca eternul derby a fost si v-a fii cel cu javrele, nu vreau sa ma gandesc la altceva decat la o victorie.Daca jucam cum am facut-o la Kiev dinamo nu are nici macar o sansa. Dar, mereu apare acel dar :D, echipele se ambitioneaza indiferent de cum joaca cu altele mici... asa ca meciul va fi unul pe viata si pe moarte. Sa speram ca acest dus rece cu rapidul sa ne aduca cu picioarele pe pamant... si sa jucam la victorie. :bye:

kalashnikov
19th September 2006, 18:04
cred ca este un meci crucial mai ales pt noi .. pt k daca nu batem returul va fi foarte greu cand vom avea ceva puncte de recuperat

IO
19th September 2006, 19:13
Daca nu castigam cu Dinamo o sa fie cam groasa treaba....am o singura dorinta....sa se inceteze cu strategia din meciurile cu Rapid. Nu suntem pe maidan, asa ca nu tre sa le dam avans un gol si sa jucam in 10 pt a echilibra treaba :D ...sa jucam in 11 si sa le dam cate putem

raulutz
19th September 2006, 19:30
Daca nu castigam cu Dinamo o sa fie cam groasa treaba....am o singura dorinta....sa se inceteze cu strategia din meciurile cu Rapid. Nu suntem pe maidan, asa ca nu tre sa le dam avans un gol si sa jucam in 10 pt a echilibra treaba :D ...sa jucam in 11 si sa le dam cate putem
cred k in meciu` cu rrapid ideea era sa castigam..nu cred k olaroiu a vrut sa`l elimine pe nesu..totusi.. :drunk:

ketsbaya
19th September 2006, 19:48
victorie Steaua...a venit vremea sa piarda primul meci si ham-ham,iar dupa meciul asta se vor mai desumfla,nu de alta da sa nu li se faca iar rau de inaltime.
Baietii sunt motivati rau dupa meciu cu crapid..deci forta Steaua!

IO
19th September 2006, 20:07
cred k in meciu` cu rrapid ideea era sa castigam..nu cred k olaroiu a vrut sa`l elimine pe nesu..totusi.. :drunk:

N-ai prea inteles ce am zis, dar nu-i nimic. Important e sa castigam miercuri, asa ca FORTA STEAUA

sorin_g
19th September 2006, 20:38
Trebuie cu orice pret sa nu pierdem maine, pentru a intrerupe in primul rand sirul victoriilor dinamoviste. Daca atacam tare si de la inceput, batem sigur pentru ca apararea lor scartaie, dar daca incepem meciul la fel ca pe cel cu Rapid, probabil primim doua goluri imediat, pentru ca Dinamo are poate cel mai bun atac din campionat.

Ana712
19th September 2006, 21:12
Cele 3 puncte sunt extrem de valoroase;de asemenea avem de aparat numele clubului si sa le demonstram ca avem mai multa experienta ca ei.
Cred ca vom face un meci mare,iar eu una(ca si voi de altfel)imi doresc nespus de mult victoria!! ;-)

sorin_g
19th September 2006, 21:41
Acum vad ca ne arbitreaza Corpodean... e scandaloasa aceasta delegare. Daca - doamne-fereste - o sa avem parte de inca un arbitraj smecher gen Salomir, cred ca o sa fie cazul sa luam masuri extreme... prea ne huleste toata lumea ca am cumpara arbitri cand de fapt noi suntem am pierdut de zece ori mai mult decat am castigat de pe urma arbitrajelor, cel putin in ultimele sezoane. E strigator la cer!

dax
19th September 2006, 23:18
Cu corpodean la mijloc nu prea avem sanse. Pe unde ne-a prins, ne-a faultat.

Sorine, cam asta e ideea in rromania : hotzul striga hotzul ! Mai tare decat toti. Si presa noastra e presa de buzunar, scrie dupa cum dicteaza patronul. Asta e !

Suntem singuri impotriva tuturor ! Echipa si suporterii ei contra fomishtilor si frustratilor din Rromania (borcea, copos, gsp, etc)

Mergem la victorie maine, dar ma multumesc si cu un egal !

st3au@ng3ll
20th September 2006, 10:55
steaua e echipa mare
galeria faima are
dusmanii se oftica
ca nu pot ajunge in liga

st3au@ng3ll
20th September 2006, 10:55
ciorile,potaile
isi blesteama zilele
k pe Steaua a intalnit
echipa de neoprit :devil:

st3au@ng3ll
20th September 2006, 10:56
steaua e echipa mare
galeria faima are
dusmanii se oftica
ca nu pot ajunge in liga

:D

ram3lla
20th September 2006, 12:55
E un meci greu , cu ambitii din ambele parti,insa...noi suntem Steaua !
Trebuie si putem sa dovedim ca,in ciuda arbitrajului incorect si a celorlalte piedici care ni se pun,suntem cei mai buni.
FORZZA STEAUA !!!!!!!!

miki_stelista
20th September 2006, 13:13
Corpodean, arbitrul lui Dinamo?

Cotidianul susţine că Dinamo ar putea fi ajutată, astăzi, de arbitrul Sorin Corpodean, acesta fiind ” mult mai apropiat de grupul de interese controlat de Borcea decit de cel al Stelei. Extrem, Corpodean poate fi si unul dintre cei mai corecti arbitri europeni, dar si, vorba lui Gigi, un „bagabont”. Aceeaşi părere o împărtăşeşte şi Evenimentul zilei, care crede că Steaua a pierdut prima bătălie cu Dinamo în ceea ce priveşte delegarea arbitrului: ”Despre Sorin Corpodean - arbitru promovat şi susţinut, la începuturile carierei, de «Lordul» Jean Padureanu, omul numărul unu al Cooperativei acum un deceniu - se ştie de foarte mulţi ani că e apropiat de Dinamo. «Corpo» i-a arbitrat de multe ori pe «cîinii roşii». Conducerea dinamovistă a cultivat aceasta relaţie”. (www.stelisti.ro)

Chiar si asa, noi tot trebuie sa ne dovedim valoarea si sa aratam ca suntem mult peste dinamo. Hai STEAUA!

colonelu Voiculescu
20th September 2006, 14:13
Arbitrajul cu Arges ne-a fost favorabil , la fel si cel cu Rapid . Daca punem in balanta greselile pentru noi si greselile contra noastra , o sa vedeti ca am dreptate .
Nu stiu daca acest lucru este datorat unei conjuncturi , fricii arbitrilor de Jiji sau de o noua politica de-a noastra inspirata din manevrele dinamoviste si anume sfinta sacosa cu bani pentru arbitri .
Nu sunt asa de naiv sa-mi imaginez ca Jiji nu ar face acest lucru . Sper insa sa nu-l faca pentru ca pe termen lung putem sa platim scump

anook
20th September 2006, 14:13
victorie Steaua ,Ca sa stie intreaga Romanie ,Ca Steaua este cea mai tare echipa,dinamo -nn Ghencea cand venitzi ,numai la fuga va ganditzi :))),cutzu cutzu cutzu

andreirei
20th September 2006, 14:23
Daca vine dom' Presedinte la meci, sigur ii batem. Stim cu totii ca javrelor le e frica de Basescu! :ph34r:

Alinul
20th September 2006, 14:30
Daca vine dom' Presedinte la meci, sigur ii batem. Stim cu totii ca javrelor le e frica de Basescu! :ph34r:
Asta chiar ca nu o mai inteleg... cu domn presedinte :blush: . In fine azi se stie BATE STEAUA!!! :punk:

laura19is
20th September 2006, 16:46
sper sa nu se supere nimeni,am luat acest banc de pe alt threat,l-am trimis tuturor prietenilor si merita reamintit:

Ati auzit ca Posta Romana a trebuit sa-si retraga timbrele pe care tocmai le scosese? - Erau cu jucatorii lui Dinamo si oamenii nu stiau pe care parte sa scuipe.

am tota speranta ca deseara din...isti nu vor stii in ce parte a terenului se afla.........fie ca Steaua sa castige!

Andrei4Steaua
20th September 2006, 16:51
Arbitrajul cu Arges ne-a fost favorabil , la fel si cel cu Rapid . Daca punem in balanta greselile pentru noi si greselile contra noastra , o sa vedeti ca am dreptate .
Nu stiu daca acest lucru este datorat unei conjuncturi , fricii arbitrilor de Jiji sau de o noua politica de-a noastra inspirata din manevrele dinamoviste si anume sfinta sacosa cu bani pentru arbitri .
Nu sunt asa de naiv sa-mi imaginez ca Jiji nu ar face acest lucru . Sper insa sa nu-l faca pentru ca pe termen lung putem sa platim scump

Ar trebui sa-ti amintesti ca ne-au si furat de multe ori ...

Inca putin pana la inca un meci greu .... in ultima perioada parca numai merciuri grele avem :) .. urmeaza dupa aia cel cu Gloria unde cred ca vom folosi mai mult rezerve ... oricum sa speram ca-i calmam pe caini azi cu tot cu echipa, antrenorul si conducerea lor de 2 lei vechi

ioana_steaua
20th September 2006, 17:33
eu zic sa lasam analizele legate de arbitrii,sa ne facem noi jocul asa cum stim mai bine si sa nu aiba arbitrii ocazia sa ne favorizeze sau sa ne defavorizeze...forza STEAUA!!!

kalashnikov
20th September 2006, 17:40
ii batem cu arbitri cu tot , daca vrem sa recuperam distanta trebuie sa ii batem oricum ...cred ca este cel mai important meci din acest tur de liga1

eli.
20th September 2006, 18:01
ii batem cu arbitri cu tot , daca vrem sa recuperam distanta trebuie sa ii batem oricum ...cred ca este cel mai important meci din acest tur de liga1
daca vrem sa luam titlul este important si necesar sa castigam in "gruapa" . nu e bine daca dinamo se distantzeaza de noi si asa ca e mare distanta ... :rolleyes:

ingerash_negru
20th September 2006, 18:01
Victorie Steaua!
Nu-mi fac probleme k ne vom incurca d potaile astea...
Imi pare doar rau k nu o sa trecem p primul loc! Tre sa mai asteptam un pic..dar makr ne apropiem la un pct d dinamuu

swing
20th September 2006, 19:10
Azi am vazut retrospectiva meciurilor noastre cu cainii de acu 3 si 4 ani . Ce diferentza de valoare intre echipa de acum si cea de atunci. Echipa de acu ar face praf echipa de pe vremea lui Piturca.

dax
20th September 2006, 19:38
steaua e echipa mare
galeria faima are
dusmanii se oftica
ca nu pot ajunge in liga

:D

Steaua e echipa mare
Galerie tare are
Iar dusmanii se oftica
Ca nu pot ajunge-n liga ! (cred ca rimeaza mai bine asa !)

laura19is
20th September 2006, 20:46
mai e putin pana la meci.......mult succes!
vreu sa vad o echipa dina...sta ingenunchiata de tristete
FORTZA STEAUA

LoMax8
20th September 2006, 21:02
Echipa anuntata acu 2 min de un reporter tvr aflat la stadion:
CARLOS
SABAN GOIAN GHIONEA MARIN
LOVIN BOSTINA
OPRITA NICOLITA
DICA(C) THEREAU

booster
20th September 2006, 21:12
poate se joaca cu Dica in spatele varfurilor Oprita si Thereau, si singurul inchizator sa fie Lovin

colonelu Voiculescu
20th September 2006, 21:23
Cica Paraschiv si Cristocea s-au rupt si de aia nu joaca . Cristocea va fi indisponibil 2 sapt , iar Paraschiv 5 zile

lucian_iasi
20th September 2006, 21:23
poate se joaca cu Dica in spatele varfurilor Oprita si Thereau, si singurul inchizator sa fie Lovin

Lovin nu e suspendat???? eu asa stiam...

ioana_steaua
20th September 2006, 21:49
nesu e suspendat nu lovin

andreirei
20th September 2006, 21:53
Nu avem mijloc...jucam numai cu pase lungii si in rest ne aparam :(((((

crucificatoru
20th September 2006, 21:55
stau ashtia calara pe noi de nu se vede..nu jucam nik iar bostina e degeaba

crucificatoru
20th September 2006, 22:02
grozav....hai ca ma pish pe el de meci...

M4r|us
20th September 2006, 22:02
Rosu pentru Thereau...

OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

laura19is
20th September 2006, 22:05
E groaznic ce se petrece acolo, cred ca e cel mai slab meci de pana acum

Master Steaua
20th September 2006, 22:12
dar ce a facut thereau? nu stiu de ce dar am impresia ca arbitrul asta e contra noastra total.Mi se pare???

roguru
20th September 2006, 22:16
Corpodean e o javra jegoasa. Trebuia sa-l elimine pe ratatul de Tamas si lu' Dica i-a dat galben dupa ce a fluierat aiurea el, ca retardatu' care e.

stelista24
20th September 2006, 22:20
toti arbitrii is impotriva lu' Steaua.....sh l-o scos p Thereau degeaba....zici k toate meciurile importante tre' sa le joace in 10 oameni....aqm tre' sa traga greu Dica, Oprita...toti....la Rapid, l-o scos p Nesu....aici p Thereau....la urmatoru' meci p cine mai scoate??? si galben la Dica??? da' ce-o facut k yo nu am vazut mare branza....cine stie ce arbitrii d kkt is....oricum, repriza a doua o sa fie grea....da' tot STEAUA castiga! .....LUPTA STEAUA!

colonelu Voiculescu
20th September 2006, 22:20
Arbitrul ca arbitrul , dar nu jucam in 10 oameni ci in 6-7 . Sunt unii pe teren complet buimaci .

laura19is
20th September 2006, 22:21
nici comentatorii nu stiu ce a facut thereau,cred ca doar costiinta asistentului.....dar la ce folos.......si ca sa nu dau vina pe arbitrii, sincer, nici echipa nu straluceste, o gramada de pase aiurea,preluari gresite,etc

$teauA
20th September 2006, 22:22
un rosu misterios...

totusi putem sa scoatem ceva din acest meci.

FORZA STEAUA

colonelu Voiculescu
20th September 2006, 22:23
In conditiile date , un egal e de aur . Eu unul nu am prea multe sperante in acest sens la ceea ce am vazut in prima repriza

$teauA
20th September 2006, 22:23
Arbitrul ca arbitrul , dar nu jucam in 10 oameni ci in 6-7 . Sunt unii pe teren complet buimaci .

Numai Carlos, Ghionea si Goian au jucat bine in prima repriza, restul......... :roll: :roll:

roguru
20th September 2006, 22:24
si ca sa nu dau vina pe arbitrii, sincer, nici echipa nu straluceste, o gramada de pase aiurea,preluari gresite,etc
De acord, dar asta nu inseamna ca ala (nu-i zic pe nume, ca nu merita) poate sa faca ce vrea. Sa-si ia fluierul si sa si-l bage in cur.

crucificatoru
20th September 2006, 22:27
hai frate nu se poate asaa ceva...daca asta e faza de rosu si martiaanu ala de tusier a vazut ca ala e de rosu....imi bag io ceva in meciul asta...

$teauA
20th September 2006, 22:28
In conditiile date , un egal e de aur . Eu unul nu am prea multe sperante in acest sens la ceea ce am vazut in prima repriza

Baietii au vointa dar nu prea au gandit mult pe teren in prima repriza, sa realizam ca un meci de fotbal se poate schimba mult de la o repriza la alta.

----

Tocmai a fost aratata reluara de la rosu, am fost furati clar. Bagamiasi **** in ei de ******!!

Daca se da rosu la cotul acela atunci mai bine baga fetite pe teren. Niste hoti.

laura19is
penala faza pt.care s-a acordat rosu......faze de genul asta se petrec tot timpul

M4r|us
Am vazut faza acuma... faza de rosu pe draq!

laura19is
20th September 2006, 22:31
daca steaua termina cu bine(ma refer sa nu luam bataie crunta), acest meci pot spune ca ultimele 2 meciuri au fost cea mai grea incercare si pregatire pt CL

crucificatoru
20th September 2006, 23:10
bai frate....

Master Steaua
20th September 2006, 23:16
ne-a ucis arbitrul ala de margine Borcea stie de ce :twisted:

steauaclub.tk
20th September 2006, 23:18
O porcarie de meci. Am inceput sa ma satur...

mheemhee
20th September 2006, 23:18
bai nu se poate mai aveau sa bage mingea in poarta arbitrii *****

tb impuscati arbitrii aia

laura19is
20th September 2006, 23:20
INDIFERENT DE REZULTAT dinamo RAMANE O ECHIPA DE R...T!!!!!!!!!!!

pt steaua greul abia acum incepe!in rest no comment prea aiurea momentul

lostinspace
20th September 2006, 23:20
e clar mana lu porcea aici nu putea sa se duca la arbitru central s-a dus la ala de pe banda bagamias ********* ** **** ** sa se duca javrele in CL pe munca noastra fu**** **** **** *****

Master Steaua
20th September 2006, 23:23
NU AJUNG JAVRELE IN CL. NUE SIGUR CA VOR JUCA DIRECT IN GRUPE. Se bazeaza inca pe rezultatele noastre. Un meci urit, facut si mai urit de un arbitru orb.

andreirei
20th September 2006, 23:24
Bv corpodean, ai fost si ramai de kkt...am pierdut meciul pe mana lui...javra aia de tamas trebuia eliminata clar!!!
FORTZA STEAUA

roguru
Divizia C pe viata ar trebui sa scrie pe porcul ala slinos

Kingpin
maine voi merge la Biserica si ii voi pune lumanari lui curpodean(chiar daca stiu ca siar fi atras o suspedare mare miar fi placut ca OLI sa il tavaleasca putzin- macar 6 luni la Floreasca)

vaporizeru
20th September 2006, 23:25
asistentu ala sa se duca la cules de capsuni in spania ca nu e bun de nimic. degeaba avem noi o echipa in cl daca ne toaca astia. oricum ii felicit pe dinamovisti, nota 10 la jucat teatru. ganea ar fi bun iar la baschet, are reflexe. da-i incolo ca n-o sa le mearga la infinit asa.

Master Steaua
20th September 2006, 23:25
O sa vezi ca nu pateste nimic, ba dimpotriva,acum vb porcea nu mai suport sa cistige dinamo campionatul, nu mai suport.

daby
20th September 2006, 23:27
RUSINE arbitrajelor romanesti !!!

mheemhee
20th September 2006, 23:32
nu mai potttttttttt de nervi

astia tb batuti si trimisi la cersit
in mortii masi de arbitri spurcati.....gg jur pe ce am io mai scump ca daca ii ologesti pe arbitrii astia ai votu` meu

colonelu Voiculescu
20th September 2006, 23:34
Dincolo de arbitraje , trebuie observat ca am jucat slab de tot chiar si cand eram in 11 oameni .

#EffecT
20th September 2006, 23:35
Multumim Corpodean si nenea tusieru' :notworthy
Au evoluat senzational....am inceput meciul 11vs13 si l-am terminat in 9vs13
Felicitari pentru acest arbitraj cel mai bun din ultimii ani :notworthy :notworthy

ingerash_negru
20th September 2006, 23:35
Ce a fost frate asta? Da suntem noi bataia d joc a lui Corpodean, javra aia idioata? Ne-a furat p fata, a facut tot ce i-a stat in putere sa invinga Dinamu...si asta e arbitru d Uefa, asta sa arbitreze un meci d nationala?? De fapt acolo va fi neutru k nu joaca Dinamu, asa e!
A trebui sa elimine 2 oameni k sa inscrie vagabontii in minutul 91!!
O sa-si arate Dinamu adevarata fata in Uefa dak va da peste o echipa cat d cat bunicica! Atunci va fi cea mai buna dovada k acasta "echipa" e preferata arbitrilor si k numai asa castiga...
Dinamo in CL, k sa ce? Aia s bucura dak castiga cu echipe d 2 bani, da sa joace ei cu fortele din Europa? Fac Romania d ras...
Rusine Corpodean, o victorie care nu valoreaza nimic... :nope:

andreirei
20th September 2006, 23:36
Nu o sa pateasca nimic jigodia aia de corpodea si tusieru ala infect. Sa-si ia buteliile lu porcea si sa se duca dreacu. AVEM UN ARBITRAJ DE CACAT.

Rio
20th September 2006, 23:37
Nu va speriati...7 puncte nu-s de speriat .... bafta! O scoatem noi la capat cumva.... AVEM NISTE JUCATORI EXEMPLARI !

allex_inl
20th September 2006, 23:37
Dincolo de arbitraje , trebuie observat ca am jucat slab de tot chiar si cand eram in 11 oameni .
Nu uita ca am jucat fara: Radoi, Iacob, Paraschiv, Cristocea, Nesu! Cinci jucatori de baza!
Cat despre fluierasul din seara asta... Il doare fix acolo unde nu bate soarele niciodata daca e suspendat cateva etape... Si-a luat o butelie mare de dolari!

allex_inl
20th September 2006, 23:39
Rusine Salomir, o victorie care nu valoreaza nimic... :nope: Corpodean, poate! Consolati-va cu ideea ca poate in retur Dinamo va avea vreo 7 infrangeri consecutive, cum a avut acum cativa ani! Desi e greu de crezut...

LAter edit: Scuze pentru cele doua posts consecutive! De nervi nici nu mi-am dat seama!

20th September 2006, 23:40
Naspa rau, dar trebuie sa se intoarca toata hotia si tot norocul asta al javrelor pana la urma. Campionatul e lung, mai sunt multe meciuri si multe puncte in joc. Daca n-au cumparat deja toti arbitrii si toti adversarii, inca mai avem sanse destule.
Acum ca sa privim si in partea noastra, nu mi-a placut cum a jucat Steaua in primele 30 de minute, prea defensiv, cu Bostina parca pierdut in centru, Klemi prea usor depasit, Dica ezitant. Dupa eliminarea lui Thereau (cred ca l-a costat ceva pe borcea) am inceput sa jucam mai bine in defensiva, iar intrarea lui Badea s-a vazut. Pacat de greseala lui Banel si pacat ca denis serban nu si-a amintit ca trebuie sa dribleze si poarta.
Asta e, mergem inainte in Liga si in campionat. Cu Steaua pana la moarte!

mike2funy
20th September 2006, 23:40
e clar ca dinamo umbla din nou la arbitri , nu-mi place sa fiu de acord cu Copos dar trebuie sa fiu si sa-i dau dreptate cand cere demisia celor din comisia aia care fac delegarile , arbitrul ala din divizia B care a iesit de pe teren a avut dreptate ; in arbitrajul romanesc exista o mafie de o nesimtire fara margini , dati dreq afara porcii astia care isi spun arbitri

i0nutz83
20th September 2006, 23:42
Corpodean nu va fi suspendat pentru ca, vrem sa recunoastem sau nu, el nu a gresit. Am avut in teren cel putin doua piese moarte - Thereau si Saban - iar asta s-a vazut. Oricum, un meci slab..

Kingpin
20th September 2006, 23:45
Corpodean nu va fi suspendat pentru ca, vrem sa recunoastem sau nu, el nu a gresit. Am avut in teren cel putin doua piese moarte - Thereau si Saban - iar asta s-a vazut. Oricum, un meci slab..

vezi ca ai gresit forumul!!
poate cauti dinamomania

sorin_g
20th September 2006, 23:46
Dar stiti ce nu ati vazut voi? Ca Dinamo a jucat acelasi kkt ca noi, ba si mai mirositor, dar au fost impinsi de la spate de acest specimen de care toata lumea stie ca are postere cu Dinamo prin toata casa.

Tamas nu a fost eliminat, nu se dezlipea cartonasul de buzunar.
Eliminarea lui Thereau inventata, se pot da 100 de rosii de-astea intr-un meci.
Primul galben al lui Nicolita - inventat.
Galben la Dica - inventat.
Mai ramanea sa execute Corpodean un penalty pt Dinamo...
Campionatul e jucat dinainte de a incepe!

Gigi, fa draq ceva!!!

siiir louie
haideti sa nu dramatizam atita si sa fim fair-play si sa recunoastem ca pe noi "ne-a iertat " Salomir la derby-ul cu Rapid (unde nu prea mai jucam nik daca le dadea penalty la hentul lui Goe si rosu lui LOvinho) si azi (cind COr[podean a fost pe fata cu DINAMO--vezi rosu pt TAMES in min 30 , lovit libera pt Niculescu de la 25 m --min 57 si jocul in general lasat cam dur pt dinamovisti).

In mod normal cu Rapid "meritam" sa pierdem --dupa cum sa jucat duminica pina la fazelele litigioase descrise mai sus(daca ne arbitra un strain) si azi mreuseam sa nu pierdem (daca ne arbitra un strain).

Pe mine m-a distrat BORCEA care la final a spus ca Steaua nu a trecut mijlocul dupa pauza (cind a avut doua suturi foarte periculoase --DICA si BADEA--din afara careului).

cit despre meciul cu catelusii cred ca am fost si lipsiti de sansa (vezi suturile lui DICA si BADEA+ faza decontraaatac a lui BADEA --min 80 --cind SABAN nu stiut sa invaluie pt a trage omul dupa el si pt a crea culoar pt BADEA)---iar dinamo nu a avut decit lovitura libera --min 55--moka de la CORPODEAN--si capul lui GANEA prin min 80---altfel a fost un meci clar de 0-0---

Va rog sa priviti cit mai obiectiv ceea ce-am postat si sa nu "ma injurati" .

roguru
Nu va speriati...7 puncte nu-s de speriat .... bafta! O scoatem noi la capat cumva.... AVEM NISTE JUCATORI EXEMPLARI !
Pun pariu ca la sfarsitul returului o sa fim pe primul loc. Javrelor nu o sa le mearga la infinit.

Master Steaua
Mie nu mi s-a parut ca Saban a fost slab, a avut ceva ezitari dar a jucat totusi binisor, in nota echipei, cit despre Thereau el nici macar nu a avut timp sa isi dea seama ce e cu el pe teren.Oricum parca vad ca Cyril sta 2 etape.

ingerash_negru
Cum e posibil mah??
Avem un program asa incarcat! Am jucat cu Kiev, Rrrapid si acum Dinamu si ai draqu arbitrii nu ne respecta deloc! Corpodean asta e o jigodie, un nesimtit!
Am jucat cu Rrapid si cu Dinamu in 10 oameni de la mijlocul primei reprize, cum draqu sa rezistam, doar nu suntem roboti??!
Apoi azi am jucat aproape 10 minute in 9... :offtopic: !! A fost o bataie d joc...lipsa d respect frate! Lipsa d fair-play!

aris-din-zalau
20th September 2006, 23:47
a fost o rushine de meci, din pacate nici noi n-am jucat prea bine si asta a fost chiar si cand eram 11 contra 11, a gresit grav Nicolitza, nu s-a gandit cand a intrat pe teren, Corpodean nu prea a mai fost de vina acuma, asta este, cum zice melodia: la bine la rau, STEAUA e clubul meu tot mereu...

pupinu
20th September 2006, 23:49
Cred ca asta va fi unul dintre motivele pe care il va invoca tusierul la prima eliminare. Din ce am vazut pe net dupa ce am reluat faza de cel putin 10 ori, contact a existat intre cotul lui Thereau si Moti. Clar e ca a vrut al nostru sa isi faca loc. Sincer in sinea lui cred ca a vrut sa loveasca. Totusi nu cred ca a vrut sa dea asa de tare. Practic a fost o distanta prea mica intre cot si fata lui Moti si de aceea lovitura a parut asa de tare. Conform regulamentului la lovirea adversarului atunci cand acesta nu se afla la mingie se da direct rosu.
La Banel al 2-lea galben are acoperire deci automat rosu. Primul mi s-a parut un picut cam fortat.
Personal consider ca arbitrajul a fost putin partinitor in favoarea dinamovistilor (am vazut mai multe faze in meci care ma fac sa cred acest lucru) dar asta nu e un motiv pentru a justifica victoria lor. Nu trebuie sa uitam de marea ocazie avuta de Ganea la care arbitrii nu au contribuit cu nimic. E adevarat ca si sutul lui Badea a fost pe spatiu dar au si ei un portar bun.
Pe total Dinamo a fost acasa si a trebuit sa traga mai tare iar Steaua a fost de la inceput dezavantajata de absentele de marca. Golul a fost un picut norocos dar dupa cum bine a declarat autorul sau, in viata mai ai nevoie si de noroc pentru a castiga.
Desi sunt trist ca am pierdut nu vreu sa dau vina pe nimeni. Frustrarea pe care ti-o da un astfel de meci e maxima atunci cand realizezi ca ai muncit 3 ani sa ajungi in CL iar daca acum pierzi titlul merg altii pe spatele tau. Dar asta e viata, nedreapta uneori. Trebuie sa strangi din dinti si sa mergi mai departe. Un fel de pasare pheonix. Imi doresc mai multa atentie la joc pe viitor (sa evitam rosiile) si mai multa concentrare intre meciuri. Daca vom castiga toate meciurile (sau macar 97% din ele) din campionat avem mari sanse sa luam titlul. Poate ca mi-ar face bine Adi de la Valcea acum.... cine stie.
Hai STEAUA!

i0nutz83
20th September 2006, 23:49
Corpodean nu a gresit la niciuna din cele doua eliminari. Sa recunoastem ca astazi nu am jucat mare lucru nici in 11, nici in 10 si cu atat mai putin in 9.

In doua derby-uri am pierdut 5 puncte, am luat 3 cartonase rosii stupide si am inscris un singur gol. Nu-i bine !

sorin_g
20th September 2006, 23:51
Alo!
Nici Dinamue Nu A Jucat Nimic!
Nu Intrati In Jocul Lor!!!
Arbitrajul a fost clar dirijat!!!
Ionutz, nu fii mai fair-play decat e cazul!!!
Sau tu nu ai vazut rosu la Tames?

i0nutz83
20th September 2006, 23:53
Acelasi rosu ca si la Lovin, in meciul nostru cu ciorile. Hai sa nu dam vina pe arbitru in conditiile in care meciul a fost JALNIC. Cu ciorile de care aminteam am jucat mult mai bine in 10. Azi nu am jucat nimic, niciun minut. Ne-am aparat groteste, asta e adevarul.

Si apropo, de ce titular Thereau si nu Badea, omul care a marcat de doua ori cu Standard si o data cu Kiev?

Andrei4Steaua
20th September 2006, 23:54
1. Eliminare Thereau dintr-o semnalizare a clovnului Nagy care era la 5 km de faza - eronata (TVR da faza dupa 15 ani)
2. Corpopodean duce mana la buzunarul cu cartonase dedicat Stelistilor dar isi aduce aminte ca Tames mai are un galben si uita sa il dea si pe al doilea (TVR nici o reluare cu faultul lui)
3. In fata lui Nagy mult mai aproape de faza Saban este impins dar nu semnalizeaza nimic
4. BOSTINAAAAAA BOSTINAAAAAAAAAAA ESTI RUPT BA TATA ESTI RUPT RAU DE TOT !!!!!!! NU STIU DE CE TE-A TINUT OLI PANA LA FINAL !!!!
5. Dica sub asteptari din pacate :( asta e cat sa alerge si el ca e folosit meci de meci

Cam atatea de spus ... ar mai fi foarte multe dar sunt plin de nervi !!!! Un singur lucru de specificat: VENITI VOI IN GHENCEA CAINI SPURCATI !!!!

Acelasi rosu ca si la Lovin, in meciul nostru cu ciorile. Hai sa nu dam vina pe arbitru in conditiile in care meciul a fost JALNIC.

Dar altii cum se leaga mereu de arbitrii cand cica ii fura ?

roguru
20th September 2006, 23:56
Corpodean nu a gresit la niciuna din cele doua eliminari. Sa recunoastem ca astazi nu am jucat mare lucru nici in 11, nici in 10 si cu atat mai putin in 9.

In doua derby-uri am pierdut 5 puncte, am luat 3 cartonase rosii stupide si am inscris un singur gol. Nu-i bine !
Nu vrei sa intelegi ca Tames (sau Tamas, cum dracu l-o chema) trebuia ELIMINAT. Dica a luat galben ca asa a vrtu p*** lu' Corpodean. Thereau a fost eliminat GRATIS de alt jegos. Asta e ADEVARUL. E corect, am jucat slab, dar in nici un caz nu pierdeam cu un arbitraj corect.

mike2funy
20th September 2006, 23:56

las-o dreq de treaba .... asistentul ala nenorocit n-a vazut un fault al lui Ze Kalanga drept sub ochii kui si a vazut ce a facut Thereau tocmai pe partea ailalalta de teren ....arbitrajul a mers intr-o singura directie .... adica spre cushca javrelor imputite si raioase, daca asa vor sa ajunga ei in CL o sa avem iar o cadere a fotbalului romanesc in mocirla in care eram acum cativa ani.

Daca urmarim statistica ultimilor 10 ani vedem ca anii in care au castigat javrele si ciorile campionatul (dinamo prin furturi ca asta de azi) au facut tara de kko in cupele europene . Steaua si-a vazut de treaba si-a contsruit echipa chiar daca n-a castigat mai multi ani la rand titlul si cand in cele din urma Steaua a ajuns atat de valoroasa incat nici macar blaturile javrelor nu o mai puteau intrece Steaua a castigat titlul si a adus rezultate in Europa si a adus posibilitatea intrarii unei echipe direct in CL .

Dinamo face tot posibilul sa ia campionatul ; miza fiind CL si o multime de bani . Altii ar zice ca si pentru glorie . Dar ce glorie ar putea obtine dinamo care in aceasta seara a avut 2 arbitri "manjiti" si a jucat impotriva unei echipe cu 8 jucatori pe final si s-a chinuit sa dea un gol in minutele de prelungiri. Asa ca daca nu se intervine impotriva potailor vor ajunge in CL vor lua atat de multe goluri ca nu le vor putea numara , vor face fotbalul romanesc de kko . Asa ca ma intreb ce dreq sa caute astia in CL?

Cobra_Regala4Steaua
20th September 2006, 23:58
**** DINAMO FORZZA STEAUA
/ /
/ /
/´¯/' '/´¯¯•¸stelist pana la moarte
/'/ / / /¨¨/¯\
('( ´ ´ ¯/;/' ')
\ ' /
'\' \ _.•´
\ (
\ \

Ba arbitrii au influentat meciu in mod evident....cei care zic ca nu s-au uitat la alt meci!! Parerea mea e ca nici Dinamo nici arbitrii nu au ce cauta in acest sport si nici in altul! Rusine echipei Dinamo si mai mare rusine sa le fie arbitrilor fiindca fura pe fata(toata lumea stia de aceasta faza de cand s-a aflat brigada de arbitrii).... inca o data RUSINEEE!!!!!!

#EffecT
20th September 2006, 23:59
Si apropo, de ce titular Thereau si nu Badea, omul care a marcat de doua ori cu Standard si o data cu Kiev?
Pentru ca asa a considerat Oli,ca Thereau e mai proaspat decat Badea si ca poate face mai mult pentru echipa.

ingerash_negru
21st September 2006, 00:04
Se mai aude ceva de Petre Marin, Cristocea, Para??? :cry:
Doamne cati accidentati!
La Cristocea cik va sta 2 saptamani??????????
Si Para 5 zile???
Da ce au patit? La antrenament sau cum?

Ontopic: Oricum un lucru e clar: suntem mult peste dinamu si ei numai cu un arbitru in favoarea lor si noi cu 2 oameni minus pot sa ne bata!

sorin_g
21st September 2006, 00:06
Acelasi rosu ca si la Lovin, in meciul nostru cu ciorile. Hai sa nu dam vina pe arbitru in conditiile in care meciul a fost JALNIC.

ALO!
Mai degraba acelasi rosu care trebuia aratat lui RADA!
Ma intristez sa vad ca inca sunt suportreri ai Stelei care mai cred in arbitraje corecte din partea lui Corpodean.
Nu e cazul sa fim mai catolici decat Papa...
Nu e cazul!!!
Trebuie sa fim uniti si sa raspundem cum se cuvine acestui FURT!

Cobra_Regala4Steaua
21st September 2006, 00:10
ALO!
Ma intristez sa vad ca inca sunt suportreri ai Stelei care mai cred in arbitraje corecte din partea lui Corpodean.
Nu e cazul!!!
Sorin a zis mult prea bine.....sunt uimit de ce am citit si chiar ma fac mai nervos decat eram la sfarsitul meciului!

Crys
FURT da bine spus mai sorin_g.....era de asteptam de la Corpodean....echipa obosita...dar tre sa fim uniti....pana la moarte cu Steaua....ink nu e gata campionatul....FORZA STEAUA

Heavenstar5
Hai frate, lasati-ne, voi sunteti orbi de-a binelea sau ....primul galben la nicolita a fost d**mp*lea, daca ati vazut galbenul pe care l-a luat Dica la o intrare perfect corecta la centrul terenului...iarasi aiurea. Cotul pe care l-a incasat petre marin de la cioara aia imputzita...astea nu le mai puneti...eu nu stiu frate...eu zic sa va uitati la alte sporturi ca vad ca fotbalul nu va place. Sau poate nu va prea pricepeti, mai bine va uitati la rugby, polo...din astea..sunt mai frumoase pe bune...si acolo nici nu se supara nimeni daca nu stii..ca nici ei nu prea stiu...

mike2funy
21st September 2006, 00:11
ALO!
Nu e cazul!!!

sunt curios ce vor spune cei din mass media . Trebuie luate masuri impotriva acestor magari din fotbalul romanesc . L-ati vazut pe Porcea? Nu era ft bucuros ca a castigat impotriva Stelei cum ar fi fost el de obicei . Probabil ca l-a costat destul de mult ori si-a dat seama de valoarea cainilor lui jegosi .

i0nutz83
21st September 2006, 00:12
Un lucru nu inteleg. De ce va mira maniera asta? Nu stiati ca ne fluiera Corpodean?

mike2funy
21st September 2006, 00:13
Un lucru nu inteleg. De ce va mira maniera asta? Nu stiati ca ne fluiera Corpodean?

da' chiar asa pe fatza ?

sorin_g
Ionutz: Aha si dupa logica ta trebuie sa ne resemnam si sa tacem draq din gura, ca e normal... vb colegului, ai reusit sa ma enervezi mai rau decat eram... :evil:
Si nu ne-a fluierat Corpodean, ne-a HUIDUIT Corpodean dupa modul in care a tinut fluierul ala intre flegme...

siiir louie
Hai frate, lasati-ne, voi sunteti orbi de-a binelea sau ....primul galben la nicolita a fost d**mp*lea, daca ati vazut galbenul pe care l-a luat Dica la o intrare perfect corecta la centrul terenului...iarasi aiurea. Cotul pe care l-a incasat petre marin de la cioara aia imputzita...astea nu le mai puneti...eu nu stiu frate...eu zic sa va uitati la alte sporturi ca vad ca fotbalul nu va place. Sau poate nu va prea pricepeti, mai bine va uitati la rugby, polo...din astea..sunt mai frumoase pe bune...si acolo nici nu se supara nimeni daca nu stii..ca nici ei nu prea stiu...

ai dreptate heaven star dar a-ti vazut ca , CORPODEAN a ezitat sa-i dea rosu lu BANEL---parca-i parea rau dar asa era in fisa postului --altfel nus-i facea "misiunea".
Elocventa e faza cu TAMES (la care TVR nu s-a sinchisit sa dea reluare---COrnel DInu stie de ce:d)

lucian_iasi
21st September 2006, 00:14
Nu vor fi suspendati arbitrii:
Seful arbitrilor spune ca eliminarea lui Thereau a fost corecta.
Gheorghe Constantin, presedintele CCA si totodata observatorul partidei Dinamo-Steaua a declarat pentru ProSport: "Am vazut in pauza meciului reluarea fazei in carul televiziunii. Se vede ca a fost o lovire" :wallbash: :wallbash: :wallbash:
prosport

sorin_g
21st September 2006, 00:15
O lovire... DOAMNE!!!
Moti il tinea, nu era logic ca Thereau sa se elibereze? NU a fost violent, violenta ar fi fost aplicarea unui COT IN GURA!
A incercat doar sa-si faca loc, nu sa loveasca!
DOAMNE!

stelista24
21st September 2006, 00:16
degeaba...meciu' o fost aranjat "special" pentru fraierii d la Dinamo......peyy dreq sa nu fie aranjat knd o fost mai mult decat clara eliminarea lu' Tamas & plus alte faulturi p kre Corpodean "nu le-o vazut"...cotu' p kre Thereau i l-a dat lu' Moti, NU o fost d rosu, asta ii clar! l-o eliminat k asa o avut ei chef....k asa o zis arbitru ala d p marginea terenului, care cik o vazut faza....Dica o luat galben tot k asa o avut arbitru chef sa-i dea...ala nu o fost fault, si mi se parea culmea sa nu comenteze Dica, knd o primit cartonas pe nedrept....jigodia aia d arbitru, l-o eliminat apoi pe Nicolita, dup ce tot arbitru ala i-o zis k atunci knd ajunge mingea la el, sa o dea ( asa o zis Dica la stiri si ii adevarat)...si i-o dat galben....pey, dk arbitraj din asta ii in meciu' ku Steaua, apoi la alte meciuri cum o fi?? Steaua o jucat bine, s-o aparat excelent....eu zic k trebuia sa-l bage pe Badea, nu pe Thereau d la inceput, poate k ar fi bagat un gol....parerea mea....da' las' k mergem la departe!! un esec nu-i mare suparare....batem pe Ghencea cu 5-0 :P......aqm....urmeaza meciu' ku Lyon, care ii important.....FORTZA STEAUA!!!!!

Crys
21st September 2006, 00:16
Gheorghe Constantin, presedintele CCA si totodata observatorul partidei Dinamo-Steaua a declarat pentru ProSport: "Am vazut in pauza meciului reluarea fazei in carul televiziunii. Se vede ca a fost o lovire" =))))...deci asta e tare de tot....ce sa mai zic...Corpodene la cat mai multe meciuri in liga 4...HUOOO

Andrei4Steaua
21st September 2006, 00:17
Pana La Moarte Cu Steaua Pana La Moarte Panaaaaa La Moarteeeeee Cu Steaua Pana La Moarteeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!! Cu Degetul Din Mijloc Ridicaaaaaatttt Dinamue Si Crapid Sunt De C*c*t Si Ne Pi*** Pe Voi Pe Caini Si Pe Cioroi M*** Celor Ce Nu Sunt Ca Noooiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!

siiir louie
21st September 2006, 00:18
lovit este seful arbitrilor la cap --de asta a modificat listele cu promovarea arbitrilor.

daca nu-l dau jos pe Costica VIlcea --ar trebui sa se duca din nou GB in "audienta" la FRF--ca altfel nu se poate--DInamo a luat 6 puncte in ultimele 2 etape cind de fapt nu trebuia sa mai mult de 1 punct.---ei s-au descurcat mai bine decit ai nostri ---revin la ideea generala ca in situatia in care trebuie sa cistigi trebuie sa faci orice ca sa cistigi--sa umbli pe la arbtri si prin alte parti.

mike2funy
21st September 2006, 00:25
lovit este seful arbitrilor la cap --de asta a modificat listele cu promovarea arbitrilor.

daca nu-l dau jos pe Costica VIlcea --ar trebui sa se duca din nou GB in "audienta" la FRF--ca altfel nu se poate--DInamo a luat 6 puncte in ultimele 2 etape cind de fapt nu trebuia sa mai mult de 1 punct.---ei s-au descurcat mai bine decit ai nostri ---revin la ideea generala ca in situatia in care trebuie sa cistigi trebuie sa faci orice ca sa cistigi--sa umbli pe la arbtri si prin alte parti.

avea dreptate umflatul ala de la timisoara (iancu) la otv cand a spus ca are informatii ca dinamo joaca pe toate fronturile posibile pt a ajunge in CL . Mama lor de obositi si de disperati . Jucati dreq pe teren . Apropo cate greseli de arbitraj ati vazut impotriva lui dinamo in acest campionat ? Si cate in favoarea lor.
In prima repriza am mai observat "mici" decizii menite sa ajute javrele . Multi ar zice ca aceste decizii nu conteaza dar tocmai acestea creeaza nervozitate in teren cand vezi ca un sooghi-booghi de arbitru isi bate joc de munca ta in teren . Pana la urma mi-e ciuda ca Thereau nu l-a pocnit macar sa-i poceasca mecla lu' muianovu' de Moti . Se zvarcolea pe jos (dupa ce in prealabil il tinuse pe thereau ) de parca francezul ii aplicase nush cate croshee in mecla .

swing
21st September 2006, 00:27
Imi cer iertare ca am zis ca-i batem pe DInamo. Nu m-am gandit ca ne pot arde chiar in halul asta arbitrii. Cred ca in toata viatza mea am vazut doar 3 sau 4 arbitraje de genul asta din care unul cel al lui Graham Poll de la cupa modiala, ala cu 3 cartonase, si altul intre Bahrain si Trinidad Tobago parca in care arbitrul a intors un 11 metri intr-o lovitura libera pt adversari.

Cobra_Regala4Steaua
21st September 2006, 00:28
Normal ca, Gheorghe Constantin nu le va face nimic arbitrilor....fiindca au fost alesi special pt meciul asta! Daca nu era manarie si din conducere, la meci erau arbitrii straini! Sunt prea multe interese, pariuri si multe alte aranjamente, iar asta va face ca, campionatul asta va fi iar manjit cum au fost si altele de catre Dinamo!! Inca 1 data urari numai de bine echipei Dinamo "Iesiti cu arbitrii vostrii din liga "lu' Mitica" si intrati in noua liga infiintata pt voi...liga "JAVRELOR"

LoMax8
21st September 2006, 00:28
Jucatorul meciului a fost Corpodean. Cel mai bun jucator al Stelei a fost Saban iar al lui dinamue a fost Denis.
S-a vazut clar ca arbitrul a fost dinamooist. G.Constantin a vazut reluarea de la cotul lui Thereu in punga, pt k nici un cadru nu a surprins aceasta imagine. Asistentul Nagy, jegos imputit, a primit clar directive sa rupa meciul cat de repede poate si a facut-o. La Nicolita nu se impunea al 2-lea galben nici dak pica cerul peste noi.
Oricum sunt de prisos toate acuzele astea, o sa zica lumea ca suntem frustrati, nu se va face nici un fel de modificare in cadrul arbitrajelor, totul va ramane la fel, nu are rost sa ne batem gura de pomana, singurul lucru care conteaza este ca dinamu este la 7 pct de noi indiferent prin ce mijloace au ajuns acolo, iar daca crapidu si mai vreo alta echipa nu o incurca o sa pierdem campionatul asta si o sa i-a ei potul dinainte noua cuvenit, repet, indiferent de modul prin care o sa-l i-a.

Andrei4Steaua
21st September 2006, 00:32
G.Constantin a vazut reluarea de la cotul lui Thereu in punga, pt k nici un cadru nu a surprins aceasta imagine

Au dat reluarea si la televizor ... nu ai fost atent ... dar asta nu inseamna ca se impunea roshu ... s-au impins reciproc ... Thereau a dat din maini doar ca sa il indeparteze pe Mo"e"tzi care il tot impingea de la spate

[url]am ratat stirile sportive din noaptea asta .. stiti cumva pe cati ani a semnat corpodean cu dinamo ? .. am auzit ca vine la pachet cu unu ,, nagy parca il cheama

Corpodean a semnat pe 3 ani cu dinamue si are asigurat loc de veci in cimitirul de pe bulevardul Ghencea, iar Nagy pe 4 ani cu posibilitate de prelungire si bonusuri pe masura "un kilogram de fasole si 3 carnati" pentru fiecare faza semnalizata in favoarea lui dinamue ... el v-a juca pe postul de clovn lateral ofensiv mai mult

swing
Normal ca, Gheorghe Constantin nu le va face nimic arbitrilor....fiindca au fost alesi special pt meciul asta! Daca nu era manarie si din conducere, la meci erau arbitrii straini! Sunt prea multe interese, pariuri si multe alte aranjamente, iar asta va face ca, campionatul asta va fi iar manjit cum au fost si altele de catre Dinamo!! Inca 1 data urari numai de bine echipei Dinamo "Iesiti cu arbitrii vostrii din liga "lu' Mitica" si intrati in noua liga infiintata pt voi...liga "JAVRELOR"

A naibii si cand stiu ca DInamo va fi iar praf si o echipa de nimic in EUropa mi-e ciuda. Se ridicase un pic fotbalul romanesc si iaca si-a bagat iar coada Borcea. Tot noi o sa strangem puncte da pana cand poti sa strangi ca sa scoti fotbalul romanesc din noroi. In felul asta in 3 ani iar ajungem pe locul nshpe in Europa.

Kingpin
vreau ca MM si GG maine sa faca ceva fara precedent in Romania.
vreau ca STEAUA sa fie aparata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cobra_Regala4Steaua
Alaturi de caini s-au alaturat 3 javre iar noua ne-a scos 2 stele! Lucrul asta inseala ori ce lege!

#Alex
21st September 2006, 00:33
S-a vazut clar ca arbitrul a fost dinamooist. G.Constantin a vazut reluarea de la cotul lui Thereu in punga, pt k nici un cadru nu a surprins aceasta imagine.
http://www.bolt.com/Masi27185/video/2247614

am ratat stirile sportive din noaptea asta .. stiti cumva pe cati ani a semnat corpodean cu dinamo ? .. am auzit ca vine la pachet cu unu ,, nagy parca il cheama

Crys
21st September 2006, 00:33
În loc să-i dea roşu lui Tameş, l-a eliminat pe Thereau. Lui Nicoliţă i-a spus să intre imediat ce se repune balonul şi apoi l-a eliminat. Mai sînt multe meciuri de jucat, dar cînd Dinamo a avut un arbitraj aşa cum a fost cel de azi cu noi, vă imaginaţi ce va fi în alte meciuri”, a spus Nicolae Dică....da frumos a vb capitanul nostru de azi...si Kingpin...sunt de accord cu tine...MM acum sa te vedem?!

LoMax8
21st September 2006, 00:34
Asa ceva nu se va intampla niciodata. Gandeste-te hai sa zicem ca maine o sa pice asa brusc toata mafia in arbitrajul romanesc ar putea schimba scorul meciului? Am luat bataie, am pierdut 3 puncte, atat va ramane in istorie, nici macar cum am luat-o nu se va consemna.

LoMax8
21st September 2006, 00:36
"Avantajele din fotbal sînt ca banii în viaţă. Uşor vin, uşor trec. Dinamo a obţinut repede şi mai degrabă nejustificat eliminarea lui Thereau," zice Tolontan si bine zice. ;) am decupat articolu sa sune a aparare

Cobra_Regala4Steaua
21st September 2006, 00:36
Dar se poate intampla cum s-a intamplat la italieni....Doamne ajuta in cazul meciului de azi!!

LoMax8
21st September 2006, 00:41
Ce s-a intamplat la italieni? S-au schimbat rezultatele? Scorurile? La noi sa se intample asa ceva. Tu crezi ca e vreun prost din mafia asta a arbitrajelor, care-si i-a bani meci de meci si-i merge bine sa dea cu gura. La noi in arbitraje se foloseste principiul: "N-am vazut, n-am auzit, nu stiu"
Degeaba ne facem sperante...nimik nu se va schimba...

Cobra_Regala4Steaua
21st September 2006, 00:44
Pai echipele gen dinamo in romania au retrogradat iar arbitrii nu mai au ce cauta!!

Andrei4Steaua
21st September 2006, 00:46
Pai echipele gen dinamo in romania au retrogradat iar arbitrii nu mai au ce cauta!!

N-ai sa vezi asa ceva in viata ta

sorin_g
21st September 2006, 00:47
Singura sansa a Stelei e sa se alieze cu CFR si Rapid...
Da, imi pare rau ca s-a ajuns aici, dar doar un BOICOT AL CELOR CU SANSE poate impiedica pe Dinamo sa ia titlul.

Cobra_Regala4Steaua
21st September 2006, 00:48
Ce as vrea sa vad in viata mea sunt arbitrii din seara asta ca sa le pot sparge capu sa vad daca au ceva in el!!

sorin_g
21st September 2006, 00:50
Si uite asa devine decisiv meciul cu Gloria... in conditiile atator accidentari si suspendari, blatistii_padureni vor face tot ce le sta in putinta sa ne incurce. Cred ca e ultima sansa a noastra...

LoMax8
21st September 2006, 00:51
Ce as vrea sa vad in viata mea sunt arbitrii din seara asta ca sa le pot sparge capu sa vad daca au ceva in el!!

N-o sa apuci ca trec eu pe la ei :D

#EffecT
21st September 2006, 00:52
Si uite asa devine decisiv meciul cu Gloria... in conditiile atator accidentari si suspendari, blatistii_padureni vor face tot ce le sta in putinta sa ne incurce. Cred ca e ultima sansa a noastra...
De acum toate meciurile sunt decisive! nu mai trebuie sa pierdem puncte,am jucat deja cu principalele contracandidate la titlu,mai avem doar cu cfr cluj si in rest echipe care nu ar trebui sa ne puna probleme.
Sa speram ca pana la finalul turului se vor incurca si dinamuistii macar de 2 ori si noi vom castiga tot.

LoMax8
21st September 2006, 00:56
De acum toate meciurile sunt decisive! nu mai trebuie sa pierdem puncte,am jucat deja cu principalele contracandidate la titlu,mai avem doar cu cfr cluj si in rest echipe care nu ar trebui sa ne puna probleme.
Sa speram ca pana la finalul turului se vor incurca si dinamuistii macar de 2 ori si noi vom castiga tot.

Cum sa se incurce? In ce? As zice ca crapidul le vor pune probleme dar parca vad k arbitrii o sa intervina si acolo. Delegarile pt acel meci sunt deja facute.

Andrei4Steaua
21st September 2006, 00:59
Cum sa se incurce? In ce? As zice ca crapidul le vor pune probleme dar parca vad k arbitrii o sa intervina si acolo. Delegarile pt acel meci sunt deja facute.

Ce sa mai ... dinamue e campioana de toamna asta e clar ... dar campioni la final tot noi vom fi

IO
21st September 2006, 01:00
vroiam sa zic ca dupa un asemenea meci si un asemenea arbitraj am ramas fara cuvinte....dar nu e adevarat....cate cuvinte am io acum de zis n-am avut niciodata...nu vi le mai spun si voua ca probabil avem idei comune
FORTA STEAUA

Crys
21st September 2006, 01:02
Eu zic ca dk Dinamo nu inscria in 9 mai elimina unul...ca sa fie sigur....poate in 8?!

LoMax8
21st September 2006, 01:03
Ce sa mai ... dinamue e campioana de toamna asta e clar ... dar campioni la final tot noi vom fi

Nash crede vazind un asemenea arbitraj. Gandeste-te ca noi mai avem meciuri tari: cu ei in retur cu crapid in retur cu clujul 2 meciuri, cu poli in retur... In schimb ei nu vor avea probleme pt k isi vor aranja cu arbitrii aceste partide.

Andrei4Steaua
21st September 2006, 01:06
Nash crede vazind un asemenea arbitraj. Gandeste-te ca noi mai avem meciuri tari: cu ei in retur cu crapid in retur cu clujul 2 meciuri, cu poli in retur... In schimb ei nu vor avea probleme pt k isi vor aranja cu arbitrii aceste partide.

Stai linistit ca ii batem in retur de se pi** sange pun pariu pe cat vrei tu si sa stii ca ce meciuri avem noi aceleasi le au si ei ..... nu e mare diferenta ... singura problema .... singura .... e sa nu ne incurcam noi .... in afara de meciul asta de fapt noi nu avem nici o infrangere dar avem 2 egaluri ..... sa speram ca vom avea numai victorii de acum incolo pentru ca dinamue nu va face multi pasi gresiti ..... oricum mi-e foarte frica de omul care il va inlocui pe Cristocea pentru meciurile cu Bistrita si Lyon daca intradevar e atat de grava accidentarea ..... un singur lucru imi doresc din tot sufletul sa il vad cat mai repede pe CAPITANUL NOSTRU in teren si atunci vom face macel

Meme: "O hotie cum nu s-a mai vazut în istoria fotbalului românesc"

"A fost o hotie cum nu s-a mai vazut în istoria fotbalului românesc. Corpodean i-a spus foarte clar lui Nicolita: <Intri la repunerea balonului>. Il credeam în stare pe Corpodean de orice, dar de asta data a depasit orice asteptare. Eu am cerut înca din 21 august arbitrii straini dar nu a fost de acord cu acest lucru, Mircea Sandu"

sursa prosport.ro

PE EI MM PE EI PE MAMA LOR

talentscout
21st September 2006, 01:12
Becali vrea sa bage juniori
Sincer eu sunt de acord fac ceva pe el de un an haideti sa sprijinim demersul asta poate asa scapam de borcica si cei de teapa lui

sorin_g
21st September 2006, 01:13
DE ACORD!!!
Deja titlul e jucat!

LoMax8
21st September 2006, 01:15
Nici dak ne-am aduna totzi la comisia centrala sa protestam in fatza arbitrajului nu s-ar intampla nimik. Ar veni jandarmi si ne-ar imprastia cu jeturi de apa si gaze lacrimogene...e foarte frustrant sa vezi ca se intampla lucruri josnice pe fatza si nu se poate face nimik. Asta e! Nu degeaba e proverbu: Rabdarea e de fier!

Crys
21st September 2006, 01:16
Mai baieti suna intersant ceea ce propuneti voi...eu ink mai sper asa un pic la titlu...niciodata nu se stie...cu toate ca planurile sunt deja facute...pe masa la Mitica!

sorin_g
21st September 2006, 01:19
Hai sa va mai spun o faza: stiti probabil din desene animate celebra tema a cautatorului de comori care, in momentul gasirii comorii, este amenintat cu pistolul de hot. Hotul care l-a urmarit tot timpul pentru ca nu era in stare sa gaseasca de unul singur comoara, chiar si cu mijloacele specifice, mai pe scurt era prea prost ca sa descifreze harta. Asa ne fura Dinamo comoara CL pe care am descoperit-o dupa ani de truda si incercari. Neputinta ne face insa mai prosti ca hotii.

LoMax8
21st September 2006, 01:21
Da, bine zis sorine. Cred ca e cel mai frustrant lucru sa ai "mainile legate". Sti ce vreau sa zic.;)

Imi vine sa-i sparg fatza lu kktu de Rednic care fara nici o jena declara ca dak e ceva de comentat fatza de arbitrajul favorabil in acest meci ei ar trebui s-o faca dar se abtin.

Crys
21st September 2006, 01:28
Mai fratilor intrati pe www.fanatik.ro astia sunt singurii de partea noastra...FORZA STEAUA!

LoMax8
21st September 2006, 01:32
In momentul in care Corpodean i-a aratat cartonasul rosu lui Nicolita, Gheorghe Constantin s-a innegrit la fata, si-a pus miinile in cap, nevenindu-i sa credea cum a putut centralul sa greseasca atit de mult. "Nu se poate asa. Nu ma asteptam. S-au adunat prea multe", s-a confesat seful arbitrilor unui apropiat.(fanatik.ro)

NO Comment!

21st September 2006, 01:36
Mai grav decat ceea ce s-a intamplat pe teren, s-a intamplat in afara lui. Iata 2 relatari ale celor care au fost la meci:

ASASINII
este incredibil ce s-a intamplat pe stadion si in afara lui...nu poate fi descris in cuvinte...s-a intrecut orice fel de limita a abuzurilor daca se poate vorbi de asa ceva...am fost acolo si nu va pot spune decat ca m-am ales cu vanatai, fara un adidas, rupt de gaze! oamenii vroiau sa iasa si li se spunea "da treceti" si cand treceau printre ei ii luau la bataie!!! au asteptat sa iesim din stadion sa ne alerge cu caii sa dea cu bastoanele in toate partile si cu gaze in nestire ca si in stadion. sper ca toti cei care au ramas cu urme dupa acest MACEL sa faca plangeri penale! este inadmisibil asa ceva!!! s-a tras cu gloante de cauciuc si totul a pornit de la faptul ca DIN NOU au lasat un suporter dinamovist sa sara gardul si sa smulga un steag de pe gard!!!

incidente grave s-au inregistrat azi in timpul meciului si dupa meci. dupa ce ne-au asixiat de mai multe ori in timpul meciului, jandarmeria ne-a scos la "plimbare" pe bdul stefan cel mare. initial ne-au oprit afara sa ne "calmeze" si sa dea timp scutierilor si cailor sa se grupeze. dupa ce am iesit toti din stadion s-a dat ordinu si au intrat in noi. dupa cateva reprize de bastoane si fuga au vrut sa ne "calmeze" din nou, de asemenea pentru a da timp scutierilor sa reformeze linia, si iar au atacat. multi dintre suporterii stelisti au ajuns la urgent; pana la victoriei a fost plin de cordoane ale jandarmeriei care abia asteptau sa prinda 2-3 sa ii indoaie cu bataia. cei mai norocosi au fost cei care nu s-au oprit la cordoane... restu au trait clipe de cosmar... la nici 2m in fata mea un jandarm calare incerca sa opreasca 2 suporteri sa fuga prin manevre ale calului stanga-dreapta...
concluzia o sa o vedem maine in ziar
ps. se zvonesca ca cineva a murit. sper din tot sufletu sa fie doar un zvon

(fcsteaua.ro)

dax
21st September 2006, 01:36
Corpodean la centru. Era clar ca pierdem. Singura necunoscuta era daca se elimina portarul sau se da penalty in ultimul minut. Pana la urma au fost 2 eliminari, ca desi Steaua juca in 10, dinamo abia avea vreo faza de poarta. Se vedea ca dinamo era incapabila sa inscrie si cu un om in plus, asa ca mai trebuia eliminat inca unul. Si s-a reusit.
S-a cam terminat si cu campionatul asta. Poate de la anul intra si locul II in Liga, ca nu mai avem cum sa castigam campionatul cu astfel de arbitraje. Nu avem sanse. Acum suntem noi aia frustrati, si avem de ce. Ca suntem furati ca la usha cortului, si tot noi suntem aia acuzati ca furam. Frumoasa tzara avem, p***-*-** pe ea de tzara !

S-a terminat vreodata un meci contra lui dinamo cu 11 stelisti in teren ? Ca eu nu mai tin minte. M-am obisnuit sa vad Steaua jucand in 10 contra militienilor. Poate daca am intra 12 de la inceput, asa am putea sa jucam si noi in 11 contra securistilor.

dinamo omoara fotbalul romanesc si jandarmeria suporterii ! kill`em all !

Crys
21st September 2006, 01:37
Da LoMax8 stai linistit ca tot nu ii face nimic la Corpodean....a arbitrat bine....pt Dinamo...

LoMax8
21st September 2006, 01:39
S-a terminat vreodata un meci contra lui dinamo cu 11 stelisti in teren ? Ca eu nu mai tin minte. M-am obisnuit sa vad Steaua jucand in 10 contra militienilor. Poate daca am intra 12 de la inceput, asa am putea sa jucam si noi in 11 contra securistilor.

Gresit, si atunci tot in 10 am termina. ;) meciurile cu dinamu nu se decid in teren decat dak conducem cu 5-0 din minutu 10, atunci si nici atunci.

Crys
21st September 2006, 01:52
Mama ce ne-au spart jandarmi...www.prosport.ro Cea mai proasta meserie este de jandarmerie!!

dax
21st September 2006, 01:52
NICOLAE DICA: DACA DINAMO A AVUT UN ASEMENEA ARBITRAJ CU NOI, VA DATI SEAMA CE O SA FIE DE ACUM INCOLO!!!
Autor: Silviu Ghering, 21-09-2006
"Ce sa mai zic despre arbitraj? Daca la meciul cu noi au avut parte de un asemenea arbitraj, atunci va dati seama ce arbitraje o sa aiba de acum incolo? Stiti ce i-a zis Corpodean lui Nicolita? Sa intre in teren la prima atingere a balonului si dupa aia ii da galben!", a declarat Nicolae Dica.

GHEORGHE CONSTANTIN SI-A PUS MIINILE IN CAP DUPA ELIMINAREA LUI NICOLITA
Autor: Daniel Ion, 21-09-2006

In momentul in care Corpodean i-a aratat cartonasul rosu lui Nicolita, Gheorghe Constantin, observatorul meciului, s-a innegrit la fata, si-a pus miinile in cap, nevenindu-i sa credea cum a putut centralul sa greseasca atit de mult. "Nu se poate asa. Nu ma asteptam. S-au adunat prea multe", s-a confesat seful arbitrilor unui apropiat.

OLAROIU: DACA DINAMO NU INSCRIA, CORPODEAN NE MAI ELIMINA INCA UN JUCATOR!!!
Autor: Daniel Ion, 20-09-2006
"S-a vrut a fi un derby, dar presiunea pusa pe arbitrii s-a vazut. S-a spus ca noi am beneficiat pina acum de sprijinul arbitrilor, iar acum am vazut reversul medaliei. Nu pot sa-mi imaginezi ce a vazut tusierul de la peste 40 de metri si de a cerut eliminare. Eu nu stiu nimic. Pina la eliminarea lui Thereau, am incercat sa ne facem jocul, am vrut sa cistigam si in 10, dar Corpodean ne-a mai dat un om afara si daca mai tinea meciul si Dinamo nu inscria, venea si a treia eliminare", a declarat Olaroiu la conferinta de presa
"Aceasta maniera de arbitraj este o rusine pentru fotbalul romanesc. Asta este respectul pe care ni-l arata conducatorii dupa tot ce-am realizat pina acum. La meciul cu Dinamo nu se mai poate pune problema de greseli pentru ca se stie istoria lui Corpodean. Mai jucam si din doua in doua zile. Probabil unii se grabesc sa plece in vacanta", a afirmat Cosmin Olaroiu la conferinta de presa.

Sunt curios care vor fi consecintele dupa acest derby ! Cel mai bine ar fi rejucarea meciului, dar nu se poate asa ceva pt ca s-ar crea un precedent !

In locul lui jiji, eu nu as mai lasa nici un stelist sa joace la nationala ! Daca 5 milioane de romani trebuie sa sufere pentru ca echipa lor este furata in asa hal, atunci sa sufere si restul ca nationala romaniei se face de rahat in continuare !

Legat de campionat, e clar ca nu meciurile nu se mai joaca de multa vreme pe teren. Ci in culise, cu corpodean, salomir, balaj, ionica serea si altei pretenari de-ai militienilor ! N-am atata ura pe politicieni cat am pe maidanezi !

:fotbal: E pe duca fotbalul la noi ! Derby urile sunt doar pt incasarea banilor din bilete, ca se stie cine trebuie sa castige d-inainte !

21st September 2006, 01:56
Primele poze de la incidente:
http://www.prosport.ro/index.php?section=articole&screen=index&id=7084

steauaclub.tk
21st September 2006, 02:14
Probabil ca o sa fie scandal mare la federatie maine sau zilele astea, cand o sa se faca o reuniune. O sa schimbe si seful de la arbitri etc. Cica Marcelică. :D

Crys
21st September 2006, 02:16
Probabil ca o sa fie scandal mare la federatie maine sau zilele astea, cand o sa se faca o reuniune. O sa schimbe si seful de la arbitri etc. Cica Marcelică. :D
Sincer nu stiu d c...dar nu cred ca o sa se intampla mare lucru!!!

dax
21st September 2006, 02:19
Nu s-a intamplat dupa ceahlaul-dinamo, de ce s-ar intampla acum ?

Crys
21st September 2006, 02:20
Da nu se intampla nimic...dupa cel mai "tare" meci din Liga 1 de atatia ani Dinamo-Gloria...ce ne-ar face sa credem ca se intampla ceva acum???

KosmyN
21st September 2006, 02:29
Ce seara neagra am avut "placerea" sa traiesc in aceasta seara.
Nici makar nu stiu d unde sa incep.
De la maniera de arbitraj? De la maniera jandarmilor?
Bozgoru ala d la tusa care avea raze x si a vz el cum loveste Thereau cu cotul drept !!! desi avea vizibilitate maxim pt partea stanga, presupunand k vedea atat d klar de la acea distanta; sa-i zici lui Nicolita ca poate intra, ca apoi sa-l elimini e cam acelasi lucru (pastrand proportiile) cu javrele imputite care nestingherita au ajuns in dreptul galeriei, furand un steag d gard (cel cu TK din cate am inteles) ca apoi jandarmeria sa macelareasca tot pe stelisti.
Finalul atinge apogeul cu seful arbitrilor care vede o prestatie excelenta a lui Corpodean cu zvonul negru al decesului unui suporter stelist in urma abuzurilor.
Stau aore si ma intreb unde s-a ajuns in momentul in care iti permiti sa furi in halul asta fara nici un fel d remuscare.
Sa fim seriosi, nu cred k Gigi manca rahat cand a zis k borcica i-a zis d corpodean d acum o luna.
Sa fereasca Dumnezeu in caz k javrele intra direct in grupe la anu....sa aiba acces pe Ghencea.
Ma incalzeste un singur lucru....marti avem treaba :naughty:

dax
21st September 2006, 02:30
Trebuie sa fie omorat un arbitru, sa fie dat exemplu. Ca de prins ca a luat mita nu va fi prins, si chiar de ar fi prins, va fi scapat basma curata. Au scapat unii care au omorat oameni, dapai astia care au luat spaga. Mai grav e de astia care sunt omorati pe stadioane si in afara lor, pe aia nu-i mai ajuta nimeni. Si faptasii scapa ! Doar e rromania, tzara tuturor posibilitatilor !

Crys
21st September 2006, 02:32
ROMANIA fratilor....ATAT!!

M4r|us
21st September 2006, 02:56
Mai sunt 26 de etape de jucat pana la finalul campionatului.. se pot intampla multe pana atunci.. doar nu castiga dinamo toate meciurile.. titlul nu e jucat inca.

dax
21st September 2006, 03:05
Mai sunt 26 de etape de jucat pana la finalul campionatului.. se pot intampla multe pana atunci.. doar nu castiga dinamo toate meciurile.. titlul nu e jucat inca.

Sa fim seriosi ! Pana acum 2 ani cum o fost ?

Jandarmii au orgasme cand bat suporterii !
http://www.ultras.ro/Diverse/multimedia/filme/ind_vs_marturie_jandarm.avi

dumitra_
21st September 2006, 08:37
ce dreq a fost asta????? credeam ca ma uit la un meci de fotbal nu la o insulta a stelei timp de 90 de min???....caini ratati....abia au inscris un amarat de gol in min 91 dupa ce ne`au lasat in 9......(normal k la dinamu se pun si javrele transferate de curand corpodean si nagy)......nici acum nu pot sa cred ca asa ceva se mai poate intampla in liga asta nenorocita...... :wallbash: :cry: ....ar trebui sa faca un memoriu ceva la uefa...asa ceva nu se poate credeam ca fotbalu` romanesc a scapat de mitele lui porcea
:ntz: :*(

andreirei
21st September 2006, 08:58
NU SE VA INTAMPLA NIMIC. Lu' curpodean o sa ii dea 2,3 etape de suspendare si case closed! Javrele o sa sara la inaintare cum ca au fost peste noi si ne-au dominat si... GATA. N-am crezut ca voi zice asta vre-odata, dar....hai rapidu, sa le-o dea la javre in meciul direct...asta daca nu cumva arbitreaza alt butelist...dar pt asta trebuie intrebat porcea ca deja stie cine il arbitreaza.
RUSINE ARBITRILOR ROMANI

flaviuf
21st September 2006, 09:18
pacat de golul ala de curtea scolii..mi se pare ca in proportie de 70% e pierdut campionatul..nu zic ca dinamo n-o sa mai piarda puncte, dar si noi vom mai pierde...nu avem constanta in joc si asta se vede..

ram3lla
21st September 2006, 09:19
Pur si simplu imi este rusine de Romania,de unii romani.Pana unde poate merge ura fata de STEAUA,fata de NOI?!?
Dinamovistii ar trebui sa mearga cu capul aplecat si sa fie constienti ca nu au castigat.Efectiv au cersit si au furat.RUSINE!
De ce cand este un arbitru strain castigam?De ce cand adversara este o echipa straina JUCAM?Atunci se poate juca,se face spectacol ,NU SE CERSESTE !
RUSINE DINAMO!
RUSINE "ARBITRI" !
RUSINE ROMANIA !

swing
21st September 2006, 09:43
NU SE VA INTAMPLA NIMIC. Lu' curpodean o sa ii dea 2,3 etape de suspendare si case closed! Javrele o sa sara la inaintare cum ca au fost peste noi si ne-au dominat si... GATA. N-am crezut ca voi zice asta vre-odata, dar....hai rapidu, sa le-o dea la javre in meciul direct...asta daca nu cumva arbitreaza alt butelist...dar pt asta trebuie intrebat porcea ca deja stie cine il arbitreaza.
RUSINE ARBITRILOR ROMANI

Da de ce am eu impresia ca desi Rapid se va feri sa faca faulturi se va trezi cu un elimnat aiurea daca arbitrul va fi roman? Daca arbitrul va fi strain cred ca ii va bate Rapid.

Lukas
21st September 2006, 10:46
Azi sunt mai stelist decat dupa victoria de la Kiev.
Daca pana acum imi doream sa vad ca dina**** si crapid mai castaga cate ceva prin europa, de acum inainte nu-mi mai doresc asta. Sa se califice in grupe, in uefa si acolo sa faca 4 infrangeri din 4.
Nu pot sa cred ceea ce au facut jandarmii ultrasilor stelisti; cel mai rau imi pare ca nu se va lua nici o masura si se va continua asa pana cand... cine poate sti.

miki_stelista
21st September 2006, 10:51
O RUSINE de meci! Eliminare ca a lui Thereau nu exista in toata lumea! RUSINE ARBITRILOR, RUSINE DINAMOVISTILOR! Pacat de punctele luate avans, insa nu mai dureaza mult si dinamo o sa-si arate adevarata fata! Nu se poate sa-i tina norocul pana la finalul campionatului!

STELISTILOR, CAPUL SUS, FRUNTEA INAINTE, AM FOST SI VOM FI ALATURI DE ECHIPA NOASTRA DE SUFLET, STEAUA! O infrangere cu dinamo (in minutul 92) nu este un capat de tara. Vin ei pe Ghencea...!

flaviuf
21st September 2006, 10:51
oare baietii aceia impuscati nu pot da jandarmeria in judecata? Ar trebui sustinuti de conducerea Stelei pana in panzele albe si sa treaca la procese cu daune grele..nu se poate sa fii impuscat ca un caine in plina strada..nici nu vreau sa ma gandesc ce ar fi fost daca i-ar fi nimerit spre exemplu in locuri mai sensibile.

Lukas
21st September 2006, 10:58
ULTIMA NOUTATE: Mircea Sandu propune amanarea meciului cu gloria bistrita. Alta om de nimic; etapa de ieri nici nu trebuia sa se dispute si acum se trezeste el ca vrea amanare; ii este frica ca cine stie ce zice Gigi, macar asa face si el o concesie, sandu = javra

miki_stelista
21st September 2006, 11:02
Probabil ca sandu s-a speriat de cutremurul pe care-l poate provoca Becali in fotbalul romanesc, si acum incearca sa-l impace! Prea tarziu, zic eu!

danielac
21st September 2006, 11:03
Rusinos arbitrajul, dar ce sa mai spuneam cand de fapt asta e valoarea arbitrilor nostrii, adica NULA... rusinos si faptul ca dupa meci, Rednic si-a afisat ranjetul odios, si nu a avut nici macar bunul simt sa spuna ca a fost o victorie norocoasa sau mai stiu eu ce altceva... a trambitat sus si tare ca au castigat meritat, ca au dominat, ca meritau sa castige si ca au valoare... barbi... unde au fost domnule ocaziile din timpul meciului pe care le-au ratat???? oare s-a uitat la un alt meci??? singura ocazie a lor a fost golul din minutul 92... atat!

danielac
21st September 2006, 11:04
ULTIMA NOUTATE: Mircea Sandu propune amanarea meciului cu gloria bistrita. Alta om de nimic; etapa de ieri nici nu trebuia sa se dispute si acum se trezeste el ca vrea amanare; ii este frica ca cine stie ce zice Gigi, macar asa face si el o concesie, sandu = javra

e oficial??? ma mira aceasta concesie... poate e in cautare de arbitrii straini ....

#EffecT
21st September 2006, 11:19
Pai stiu ce vrea Sandu,sa-l impace un pic pe GB! sa spuna pe urma ca el a ajutat steaua ca ne-a facut un favor atunci cand a amanat meciul cu Gloria! O javra ordinara este acest Sandu,la fel ca si toti arbitrii astia ...cateva nume care ne fura de ani de zile pe fata :Corpodean,Serea,Deaconu,Marodin ! acesti arbitrii nu mai au dreptul sa ne arbitreze dupa ceea ce ne-au facut.
Vrem arbitrii straini facem prosteste la uefa,ca nu se mai poate ...isi bat joc de suporteri,de conducere,dar in primul rand isi bat joc de fotbalisti care muncesc de le sar capacele!!! cat urasc escrocii astia din fotbalul romanesc,s-a ajuns prea departe..nu se poate campionat fara sa fim furati in 4-5 meciuri.:furios:

pytykusmekeru
21st September 2006, 11:20
dupa cum multa lume banuieste campionatu asta se pare ca a fost deja "aranjat" de javre dar nu se stie niciodata ce scandal mai iese la iveala si cum se invarte roata pana la final...sper ca si anu asta sa fim campioni dar se intrevede un campionat MULT mai greu decat cel de anu trecut (sau poate cu arbitri ca la meciu cu javrele nu o sa fie chiar asa de greu)...totusi luptam pana la capat si o sa fim si la anu in CL :D

andreirei
21st September 2006, 11:36
Campionatul e gata..acum ne batem cu crapid pt locul 2...era gata dinainte sa inceapa.RUSINE DINAMO. Vin ei in GHENCEA!!!!!

miki_stelista
21st September 2006, 11:38
Nu e capat de tara! E adevarat, sunt 7 puncte...Insa, si anul trecut, cu 3 etape (!!!) inainte de finalul turului, dinamo avea 5 puncte avans. Si-a iesit campioana de toamna doar pentru ca a facut Steaua egal. Mai sunt 9 etape de jucat, plus un intreg retur! Nu e totul pierdut!

lucian_iasi
21st September 2006, 11:43
Nu e capat de tara! E adevarat, sunt 7 puncte...Insa, si anul trecut, cu 3 etape (!!!) inainte de finalul turului, dinamo avea 5 puncte avans. Si-a iesit campioana de toamna doar pentru ca a facut Steaua egal. Mai sunt 9 etape de jucat, plus un intreg retur! Nu e totul pierdut!

Dar anul asta e altceva...anul trecut campioana nu intra in grupele ligii campionilor...crezi ca isi permite borcea sa piarda milioanele de la uefa??? :wallbash: :wallbash:

miki_stelista
21st September 2006, 11:46
Dar anul asta e altceva...anul trecut campioana nu intra in grupele ligii campionilor...crezi ca isi permite borcea sa piarda milioanele de la uefa??? :wallbash: :wallbash:

Atunci le doresc dsa castige ei campionatul, sa se umple de bani, si sa se faca de ras, deoarece sunt convinsa ca-si vor arata valoarea inca din primul meci. Sa intre ei direct in grupe, deoarece sunt convinsa ca noi nu numai ca vom ajunge in grupe (fie si din preliminarii!), ci vom trece si de grupe, in timp ce borcea o sa se imbete cu gandul ca a fost si el acolo...

Roxanik
21st September 2006, 11:53
Atunci le doresc dsa castige ei campionatul, sa se umple de bani, si sa se faca de ras, deoarece sunt convinsa ca-si vor arata valoarea inca din primul meci. Sa intre ei direct in grupe, deoarece sunt convinsa ca noi nu numai ca vom ajunge in grupe (fie si din preliminarii!), ci vom trece si de grupe, in timp ce borcea o sa se imbete cu gandul ca a fost si el acolo...
INDIFERENT DE REZULTAT dinamo este de ........
MANDRA K SUNT STELISTA PE VIATA!!!!!
Oricum eu i-am admirat pe baieti pt devotament, mai ales pe Petre Marin.......

Adrians
21st September 2006, 12:28
Toate au fost ieri impotriva noastra.Necazurile au inceput din momentul in care Para si Cristocea s-au accidentat si au continuat cu faptul ca Bostina si Nicolita au continuat cu pasa neagra astfel incit spre sfirsitul meciului pot sa spun ca jucam doar in 8 oameni de cimp.Arbitrii nu intra aici pt.ca despre Corpodean se stia de ani de zile ca este cel mai diabolic si cel mai pervers arbitru din tara.Richelieu si alte personaje din istorie sint mici copii pe linga acest nemernic care a reusit sa aduca hotia la rang de arta.Revazind faza golului,nici acum nu pot sa realizez cum a fost posibil ca Denis sa patrunda in apararea noastra ca prin brinza ! Sa le fi fost frica fundasilor nostri sa-l atace de teama unui posibil penalty inventat ? Oricum,la rece judecind,echipa pare sa fie cam debusolata ori poate obosita si mai ales prin prisma accidentarilor de la mijloc,
meciul cu Lyon este de doua ori mai greu.

miki_stelista
21st September 2006, 12:32
Sper sa se amane meciul cu Gloria Bistrita. O saptamana intreaga de refacere ar fi mana cereasca pentru Steaua acum...

Steaua Forever
21st September 2006, 12:41
Daca as fii in locul lui Olaroiu nu as amana meciul cu Gloria,sa nu faca pentru noi favoruri Sandu ca nu avem nevoie dupa felul in care santem tratati......

colonelu Voiculescu
21st September 2006, 12:41
In ultimele 3 meciuri din campionat am jucat slab . Nu se poate zice ca echipa nu a vrut , dar nu a putut . La meciurile cu Arges si Rapid am fost per total avantajati de arbitri. La meciul cu Dinamo am fost dezavantajati .
Ar fi bine ca meciul cu Gloria sa se amine

miki_stelista
21st September 2006, 12:44

Mai ales ca acum, la nivelul jucatorilor, exista o anumita stare de nervozitate, ceva mai mica decat la meciul cu Bistrita din returul trecut, insa normala, zic eu, si tare mi-e frica sa nu se lase purtati de aceasta nervozitate si sa se accidenteze aiurea sau sa ia cartonase galbene/rosii (acum vad ca e la moda deja...) gratuite. Ar fi bine ca, dupa meciul cu dinamo, sa vina direct Lyon...

Crys
21st September 2006, 12:50
Daca as fii in locul lui Olaroiu nu as amana meciul cu Gloria,sa nu faca pentru noi favoruri Sandu ca nu avem nevoie dupa felul in care santem tratati......

Si eu as face la fel...nu amanam nimic...cu juniorii pe teren!

flaviuf
21st September 2006, 12:51
Exact cum spunea Adrians, golul a fost luat pe o greseala colectiva de aparare. A trecut ala exact ca in curtea scolii si l-a pacalit pe Ghionea(daca nu ma insel) ca pe un copil de gradinita. Totusi, ar fi cateva aspecte pe care as dori sa lle ridic:
1. In afara meciului cu Dinamo Kiev n-am prea rupt gura targului. AM avut evolutii mai degraba modeste cu mici exceptii.
2. Sunt jucatori iesiti din forma
3. Ni-mi doresc sa ajunga Dinamo in CL in primul rand deoarece asta ar insemna o mare gura de aer dpdv financiar..ar fi trebuit sa profitam din CL si sa ajungem la anu' cu orice pret acolo. Ne-am fi detasat definitiv financiar de celelalte echipe.
4. La banii care se castiga la Steaua, nu ar trebui sa ne stea nimeni in cale. Nu sa mergem sa facem 0-0 cu DInamo. MAi trebuie umblat la mentalitate. Gigi ar cam trebui sa puna piciorul in prag.
5. Oricum timpul nu se mai poate da inapoi, asa ca ar trebui sa tacem si sa facem! Si ar trebui lasata la o parte nervozitatea asta excesiva - face numai rau!

lucian_iasi
21st September 2006, 13:29

NU se va amana...

Padureanu refuza amânarea meciului cu Steaua
Presedintele clubului Gloria Bistrita, Jean Padureanu, a declarat ca nu va fi de acord cu amânarea partidei cu Steaua, din cadrul etapei a IX-a a Ligii I, raspunzând, astfel, asa cum propusese presedintele FRF, Mircea Sandu.

Dupa derbiul Dinamo-Steaua, scor 1-0, presedintele Federatiei Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, a declarat ca va discuta cu presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, si cu presedintele clubului Gloria Bistrita, Jean Padureanu, pentru a gasi o solutie în vederea amânarii partidei Steaua - Gloria Bistrita. Sandu dorea, în acest mod, sa ofere Stelei mai mult timp pentru a-si pregati partida cu Olympique Lyon, programata, marti, în etapa a doua a Ligii Campionilor.

Steaua are trei jucatori suspendati pentru partida cu Gloria Bistrita: Banel Nicolita si Cyril Thereau - în urma cartonaselor rosii primite în paritda cu Dinamo - si Mihai Nesu, suspendat doua etape în urma eliminarii din derbiul cu Rapid.

De asemenea, antrenorul Cosmin Olaroiu nu poate conta nici pe jucatorii Vasilica Cristocea si Sorin Paraschiv, accidentati la antrenamente, dupa meciul cu Rapid. Cei doi fotbalisti se alatura fotbalistilor Mirel Radoi si Victoras Iacob, indisponibili de mai multa vreme.

Jean Padureanu: "Steaua vrea sa îsi amâne meciul pe un fond de indisciplina a propriilor jucatori, ca au oameni suspendati sau ca sunt obositi? Pai ce, Lyonul sau Real Madrid si-au amânat meciurile din campionat?".

Padureanu a fost împlicat într-un incident cu Mihai Stoica la meciul de la Bistrita din sezonul trecut, fiind insultat de managerul stelist. La acea partida, câstigata de Gloria, cu scorul de 1-0, jucatorii Stelei Mirel Radoi si Victoras Iacob si-au taiat mâinile spargând câteva geamuri la vestiare.

Prosport

allex_inl
21st September 2006, 13:44
Pentru mecil cu Gloria nu putem conta pe Radoi, Iacob, Paraschiv si Cristocea - accidentati; Nesu, Nicolita, Thereau - suspendati.
Inclin sa cred ca primul 11 al Stelei va fi:
Carlos
Saban, Ghionea, Goian, P. Marin
Oprita, Lovin, Bostina, Coman
Dica, Badea
Iar pe banca de rezerve: Cernea, Baciu, Panait, Stancu, Ov. Petre, Ochirosii + inca un jucator de la juniori.
Sa speram, insa, sa nu ni se mai accidenteze jucatori, caci va fi cumplit pentru noi!

anamarya
21st September 2006, 15:14
etapa asta nu trebuia sa se joace miercuri si asta e tot ce am de spus...

sorin_g
21st September 2006, 15:41
Nu se amana?
In acest caz eu zic sa bagam juniorii...
Deja e urlator la cer...
Daca jucam meciul sambata avem numai de pierdut, cine stie cine se mai accidenteaza?

swing
21st September 2006, 16:04
Nu se amana?
In acest caz eu zic sa bagam juniorii...
Deja e urlator la cer...
Daca jucam meciul sambata avem numai de pierdut, cine stie cine se mai accidenteaza?

Ultimele 3 meciuri cu Bistrita ne-au tocat arbitrii aproape cum a facut Corpodean aseara. Programul asta a fost facut exact ca sa ne rupa pe noi. 3 abitri nenorociti la astea 3 meciuri si ne distrug echipa.

sorin_g
21st September 2006, 16:09
Cum poti provoca falimentul Stelei in campionat in 3 mutari. Poate ca le era si mai usor daca pierdeam si la Kiev, dar asa au avut ceva emotii.

colonelu Voiculescu
21st September 2006, 16:33
Dupa scandalul de anul trecut de la Bistrita mai vreti ca Padureanu sa aiba o atitudine binevoitoare ? Si pun pariu ca o sa joace cat o sa poata de bine contra noastra .

caine_pana_la_moarte
21st September 2006, 17:32
Hai sa va zic eu ceva...k tot acuzati toti arbitraju' :grr: (cu toate k steaua n-a jucat nimic nici cand era in 11) Daca erau arbitrii corecti...goian trebuia eliminat in meciul cu rapid cand s-a crezut la baschet (urma un penalty normal si plecati batuti si cu rapidistii), lovin al 2-lea galben .... si fara jucatorii astia in loc de 1 gol primeati 3

eli.
21st September 2006, 17:38
Hai sa va zic eu ceva...k tot acuzati toti arbitraju' :grr: (cu toate k steaua n-a jucat nimic nici cand era in 11) Daca erau arbitrii corecti...goian trebuia eliminat in meciul cu rapid cand s-a crezut la baschet (urma un penalty normal si plecati batuti si cu rapidistii), lovin al 2-lea galben .... si fara jucatorii astia in loc de 1 gol primeati 3
aa da galbenul lui Tames iti zice ceva ? de ce nu s-a dat al doilea ? ca el e dinamovist scuze. voi castigati numai cu arbitrii de partea voastra ! incompetentilor . o sa ne faceti de ras in cl , bineinteles daca ajungeti deoarece unde suntem noi voi doar visati .
un ban la tine nu ar strica . pt frustrati exista www.dinamovisti.ro .

Cristi
21st September 2006, 17:57
vorbim de meciul de aseara ori te-ai trezit tu sa faci pe avocatul celor de sub pod?
la meciul cu rapid, intreaga presa a spus ca au fost greseli de ambele parti, uite niste fraze legate de meciul de aseara:
"Cum, necum, arbitrii reuşesc să dea derbyurilor ce-i al derbyurilor: tensiune. Cînd nu e spectacol de pase, e recital de cartonaşe. După Salomir, a venit rîndul lui Corpodean să fie omul meciului."
"Arbitrajul şi clipa de inspiraţie a lui Dennis Şerban au fost decisive."
etc.

P.S. Elisey, sterge te rog adresa aia mizerabila. Ms!

caine_pana_la_moarte
21st September 2006, 18:07
Exact...sunt greseli pe care arbitrii poate nu leau facut intentionat...dar toti incercati sa gasiti ca scuza arbitrajul...daca nu inscriati la rapid tot pe arbitraj dadeati vina. si nu sunt avocatul nimanui. Poate k si Tames merita al 2-lea galben, dar oricum steaua nu a jucat nimic P.S. thereau a recunoscut k l-a lovit pe moti si pt. elisey: chiar nu ma deranjeaza un ban ... oricum am spus ce aveam de spus

colonelu Voiculescu
21st September 2006, 18:11
Asta ma enerveaza si pe mine ca tot se da vina pe arbitri atunci cand gresesc impotriva ta , dar lumea uita atunci cand un arbitru te avantajeaza . Asta se intimpla la toate echipele din campionatul Romaniei .

In ultimele 3 etape ceea ce a jucat Steaua e subtire la pretentiile pe care le avem , nu ca Dinamo ar fi prestat cine stie ce joc in partidele cu Xanthi , Vaslui sau cu noi .

stefan_moraru
21st September 2006, 18:14
..tot ii aud pe unii pe la TV ca zic ca Dinamo a fost mai buna decat Steaua.. pai cred si io.. orice echipa care are 11 oameni , are sanse mai mari la victorie decat o echipa care a fost lasata deliberat in 9 oameni.

Si Corpodean si Salomir, au fost comozi...nu au vrut sa se streseze prea tare la derby, si atunci apeleaza imediat la eliminari pt a-si face jocul mai usor.

pe Moti l-am mai vazut jucand teatru..se stie ca face pe victima...iar ceea ce i-a zis Corpodean lu Banel, sa intre in teren fara sa mai astepte fluierul e ceva inimaginabil.

Dinamo a avut nevoie de 2 oameni in plus ca sa dea gol...asa ca nu vad unde a fost mai buna.

colonelu Voiculescu
21st September 2006, 18:15
Pina la urma nu conteaza cine a fost mai buna , conteaza doar punctele .

kalashnikov
21st September 2006, 18:16
cred ca nu numai arbitrajul a fost de vina , nu am jucat nimic nici in 11 oameni , nici in 10 , nici in 9 .... daca eram buni altfel statea situatia .... si cu Thereau zic ca totusi nu era de rosu , dar imputitul ala de ungur i-a zis lu corpodean ceva de l-a eliminat asa

colonelu Voiculescu
21st September 2006, 18:22
Pe mine ma deranjeaza ca de 3 etape avem un joc subtire . Se face exagerat de mult scandal pe tema arbitrajului

Lukas
21st September 2006, 18:22
Conteaza punctele, da, dar ele sunt luate pe nedrept, furate;
Mai durers pt. mine este ceea ce au facut hahalerele alea de jandarmi suporterilor; in mod normal seful dispozitivului de aseara ar trebui cercetat si chiar gasit vinovat, chiar era nevoie de glonte de cauciuc? Jandarmii cer mereu ca fanii sa fie linistiti sa nu faca sau sa nu dre